|
|
#1771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8345751]
A w ogole to o jakiej Lodzi piszecie ![]() [/quote]Nie no... ![]() jeszcze pyta o jakiej Lodzi piszemy ![]() wlasnie o to chodzi, ze sto pseudonimow, sto osobowosci... raz mila i zyczliwa, raz uszczypliwa jak szczypawki w jej ....lalalala.... , to znowu cicha i spokojna...Kobieta zmienna jest, ona jest tego dowodem
|
|
|
|
#1772 |
|
Rozeznanie
|
Dobra zmykam, dosyc tych bredni
![]() ja tez pozegnam sie z co poniektorymi ozieble Ciao, do jutra. Kolorowych... |
|
|
|
#1773 | |
|
Konto usunięte
|
No ba, jeszcze Motylek doleci i bedzie Klan Monik
Cytat:
Ktos tu juz wpadl w psychoze maniakalna chyba ![]() Oj Anetko, Anetko, umyj zabki i idz sie juz poloz do lozeczka, nalezy Ci sie wypoczynek Zeby to jeszcze dalo sie tak rozumek zresetowac
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8345751]Demoniku: strona z fotkami sie nie chce otworzyc, pewnie praca w toku
A ciasto chetnie przyjme, bo tyle bylo naobiecywania przez Pania M...., ale nie poczestowala nas francuskim w weekend ![]() Mnie też się nie otwiera
|
|
|
|
#1775 |
|
Konto usunięte
|
Ide spac
![]() I prosze mnie juz wiecej nie obgadywac za plecami, ok Do jutra Jak mi dziecko wstanie wczesniej niz o 6 to zwariuje
|
|
|
|
#1776 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wy naprawdę litości nie macie
zniknęłam na kilka godzin i co 3 strony do nadrobienia mam ...aż boję się pomyśleć, co będzie jak wrócę do pracyCytat:
na okoliczność 9 zęba, jak to przeczytałam, to zrobiłam tak , miałam wcześniej pogratulować, ale mi nie zacytowało i potem już ze starego łba wyleciało ![]() No to wygląda mniej więcej tak: Wersja I: - Kochanie chyba dawno żadnych perfum nie kupiłam... - tak??? A w szafce mało masz?? - No wiesz, ale to wyjątkowa okazja, a jakie śliczne, mają w sobie..... - i tak wiem, że je kupisz więc po co mnie pytasz. Wersja II: (jest bardziej podstępna, ale sprawdza się tylko wówczas kiedy wiem, że ewentualnie ten zapach spodobałby się mojemu lubemu): Wstępnie spryskuje się tym, co ewentualnie spodobałoby mu się, a na drugiej dłoni coś absolutnie dla niego cuchnącego (oczywiście według niego cuchnącego )- Kochanie zobacz jaki śliczny zapach (ten cuchnący) - no co Ty??? - A ten ![]() - o ten jest super - dziękuję Niestety raz wkopałam się z wersją drugą... myślałam, że podzieli moje zdanie o zapachu Light Blue D&G, który na mnie pachnie wyłącznie cytryną (na drugim nadgarstku miałam pożądane Gucci EDP II) i ten mój matołek wybrał LB ![]() Cytat:
![]() Płomienna czerwień jest bardziej w mojej naturze (bom zodiakalna baranica ), wielokrotnie mam ochotę na ubranie się w płomienną czerwień, ale nie mam odwagi .Możecie mnie uznać za dziwadło, ale kupiłam kiedyś czerwony żakiet, ale go nie noszę, bo boję się tej czerwieni, co więcej kupując go przypuszczałam, że rzadko będę go nosić lub wcale. Cytat:
W sierpniu zaczynamy naukę czytania Cytat:
Cytat:
chyba w "Mamo to ja" kiedyś Zawitkowski mówił, że właśnie zabawki dla psa są najlepsze dla niemowlaków ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8341502] Siedze sobie w pracy i sie nudze, wiec wlaczam wizaz i czytam co na forum slychac i jestem przerazona tym co widze, nie wiem, czy wczesniej nie zwracalam na to uwagi, czy tego nie bylo, w kazdym razie rzucil mi sie w oczy ogrom zlosliwosci, drwiny i bezsensownych klotni na wizazu rowniez na Mamie z Klasa (o Plotkowym nie wspomne)...[/quote]Chyba nawet wiem o jaki wątek chodzi (na Mamie z Klasą) i o jaką osobę... Wydaje mi się Lea, że nasz cały świat zszedł na psy pod względem kultury dyskusji, nie wiem, czy wczoraj oglądałaś komisję sejmową, normalnie załamka... i co od zwykłych ludzi wymagać, jak taki przykład na górze mamy, choć oczywiście to nie może być usprawiedliwieniem, trzeba samemu zachowywać się tak, jak sami chcielibyśmy być traktowani. Przynajmniej starajmy się. Dobrze, że u nas nie ma złośliwości i drwiny (a jeżeli są, to tylko w żartach i każda z nas wie, że to żarty). Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1777 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8343828]Czy tylko dla Berbeii
a moze inne tez moga skorzystac A proszę bardzo jasne, że można ) [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8343828] Nooo, dzis tez zjadl, do tego mial debiut jajeczny, dostal jajecznice na parze i co, no i zjadl Może Oliemu odmiany trzeba było ![]() Ja też Cytat:
dobrze, że dochodzenia nie prowadziła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale poszalałaś na Lucky ![]() Byłaś na perfumach? Któraś z dziewczyn pisała, że są na Mokotowie. No i u mnie też są. Wąchałam je, niestety skórzane zapachy na mnie kiepsko się układają, jak tylko je zapodałam do nosa, to przypomniała mi się trauma z Jeans Trussardiego, który pachnie na mnie jak świeżo wyprawiona skóra świńska , w końcu ta sama marka , choć skin jest nieco świeższy niż Jeans.Cytat:
![]() Przypuszczam, że mi też byłoby dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1778 |
|
Konto usunięte
|
4.19
![]() I spiewamy z Basia Trzetrzelewska: Jak dobrze wstac skoro swit, jutrzenki blask... PS. Ktos chetny na prawie odchowane dziecko ![]() Oddam na przechowanie
|
|
|
|
#1779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprytna Bestia ![]() Cytat:
Też mam w szafie rzeczy, których nigdy nie założyłam Jednak kuoiłam z zamiarem chodzenia w tym![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8346703]4.19 ![]() I spiewamy z Basia Trzetrzelewska: Jak dobrze wstac skoro swit, jutrzenki blask... PS. Ktos chetny na prawie odchowane dziecko ![]() Oddam na przechowanie [/quote]Leosiu współczuje. Ja co prawda wstaję w nocy (dziś nie wiem ile razy, około 4-5), ale jednak do tej 7:30 pospałam, a to bardzo dużo. 4 rano to najgorsza godzina, najbardziej wtedy się chce spać. Demoniku fotki na stronie bardzo fajne. Urzekła mnie bardzo ta: odchodzący na czworakach Jaś w stronę drogi. Jest po prostu piękna. Macie oko, wyłapujecie bardzo fajne ujęcia. U taty śpiący i skulony, strasznie rozczulająca. Z tymi chłopcami też przypadła mi do gustu Jasiu jest fotogeniczny |
||
|
|
|
#1780 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Haha rozpracowalam Spidera
![]() Cytat:
Cytat:
Polecam Fenistil bo nadaje się do smarowania po ukąszeniom owadów, oparzeniom słonecznym, powierzchownym oparzeniom skóry (I stopnia). Cytat:
To ja jak przyjedziemy zaatakuję allegro Walcze ![]() hehe dziś już mi znacznie lepiej zostala ostatnia partia prasowania i ostateczne zapięcie walizek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wersja 2ga ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8346703]4.19 ![]() I spiewamy z Basia Trzetrzelewska: Jak dobrze wstac skoro swit, jutrzenki blask... PS. Ktos chetny na prawie odchowane dziecko ![]() Oddam na przechowanie [/quote]Ja sie nie zamieniam Na przechowanie też sięnie piszę, bo jest bardzo ryzykowne. Jak Oli po 4 będzie śpiewał Jak dobrze wstać ... to jeszcze puchatek by posłuchał, albo dołączuł do chóru. Jest 9:33 a Puchatek nadal śpiiiiiiiiiii ![]() Edit: 9:37 już nie śpi pewni usłyszał Oliego
|
|
#1781 |
|
Rozeznanie
|
Wielkie buziaki dla Tymusia
Dzień dobry Ja niestety tylko na chwilkę, zaraz przyjdzie teściowa i idziemy na zakupy . Nie lubię zakupów, a z nia nienawidzę![]() Apel do młodych: KUPUJCIE MIESZKANIA Z DALEKA OD SWOICH MATEK W TROSCE O ZDROWIE PSYCHICZNE SWOICH PARTNERóW Demoniczko Jaś słodki ze stokrotką, powtórzę za dziewczynami jesteście urodzonymi fotografami. Agatkę trawka kole w nóżki .Miłego dnia. potem Was odwiedzę |
|
|
|
#1782 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co, oszaleje
![]() Budze sie dzisiaj, synek marudzi a TZ mowi: pospij Kochanie jeszcze, ja sie nim zajme. Wiec wrocilam do lozka, pozniej obudzilam sie i sobie mysle: jaki piekny poranek, pospalam do 8, sloneczko na niebie, pogoda piekna, synek usmiechniety... ach... I wszystko bylo takie cudowne do momentu az nie wlazlam na wizaz i nie zobaczylam dwoch wiadomosci w profilu , Pysiu Ty tez przeciwko mnie? ![]() no uwziely sie wszystkie czy jak... ![]() Na ta okolicznosc nic wiecej nie napisze.... nie bede kusic prowokatorek
|
|
|
|
#1783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Tymusia [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8346703]4.19 ![]() I spiewamy z Basia Trzetrzelewska: Jak dobrze wstac skoro swit, jutrzenki blask... PS. Ktos chetny na prawie odchowane dziecko ![]() Oddam na przechowanie [/quote]Ojej współczuję Lea Cytat:
Cytat:
rewelacyjny, no i ze stokrotką też superowo zdjecie wygląda.--------------------- My dzisiaj pospałyśmy do 8:30, więc wyspałyśmy się. Dziecko moje olało mnie w nocy z ssaniem i znów obudziłam się z pełnymi piersiami Zaraz lecimy na pocztę |
||
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Później odpiszę, bo na razie jestem w szoku! ![]() Widziałyście to? ![]() A taka delikatna, skromna... Nie puściła pary z ust. Moona wyczuła naszą Gwiazdę
|
#1785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Demonik, Edytowane przez aneta80s Czas edycji: 2008-07-25 o 10:39 Powód: emocje |
|
|
|
|
#1786 |
|
Konto usunięte
|
Uwielbiam Was
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() ![]() : rotfl:![]()
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
Taaaa
smiejcie sie, smiejcie Znikne na tydzien albo i dluzej to jeszcze zatesknicie ![]() Ale jedno jeszcze napisze, kto jak kto ale Demonik...? Zeby takie pomysly? ![]() Ja nie poznaje Was, ja moze na zly watek ostatnio sie loguje albo nie wiem co... Humorek widze Wam dopisuje ostatnio ![]() jeszcze sie odwdziecze, zobaczycie ![]() pilnujcie sie bo nie znacie ani dnia ani godziny
|
|
|
|
#1789 |
|
Rozeznanie
|
hahahaa Anetka i co ty zdrajco mala
chcialas si eukryc a tu zobacz Monika ciebie namierzyła hahahha
|
|
|
|
#1790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie wyobrażam sobie zakupów z nią bo ona jest inna-kosmetyków nie używa , ciuchów też raczej nie kupuje- tylko czasem te z kartonów ale i to niezbyt często, jakby zobaczyła co ja kupuję to by mogła zawału dostać. do jedzenia to już wam trochę pisałam-pomidory to od swieta o ogórku zielonym nie wspomnę a jakby zobaczyła cene małosolnych (na początku sezonu ok 15/kg)to nie wiem co by było. już wam chyba pisałam - jak mi da 50 zł to jej sie wydaje że nie wiadomo na co starczy.a ja potrzebuję 100 na same pieluchy na mieisąc.no ale cóż- jak wydaje na browary to inaczej liczy i nie myśli że to dużo w miesiącu. a uniej tak min3 dziennie a w weekend to i 10 może wypić. już ją moja siostra w końcu na żywo widziała to już doskonale rozumie dlaczego jej dziecka nie chcę zostawić. przyjechała na jakieś 1,5h i oczywiście z piwem jakby nie mogła sobie odpuścić. w środku dnia(ok13.00)i jechała jeszcze do pracy. a z tymi pieluchami to raczej nie chodzi o to że luźno bo ja mocno je ściskam. dzisiaj już dałam jej mniej picia ale czuwałam i 3 x pieluchę zmieniałam to prześcieradło suche. kupię te pampersy fioletowe- one sa takie do chodzenia- może ona za bardzo wierci sie w nocy i w tych będzie jej lepiej. a jeździk jak po ogrodzie to spoko i po domu jak dziecko nauczy sie samo odpychać to tak- bardzo fajne.a ta deska rozdzielcza jest najlepsza. ja musiałam batreie z pilota wyjąc zanim nowe kupiłam. a ta gałeczka jest dla Klaudii najlepsza.
|
|
#1791 | |||||
|
Zadomowienie
|
Najserdeczniejsze życzenia dla Tymusia i Kubusia
Cytat:
Dziękuję kupię go na pewno Mam nadzieję, że poparzeń nie będzie mamy krem z filtrem Cytat:
![]() Cytat:
O kurcze, Anetko to Ty jesteś gwiazda światowego formatu Cytat:
Cytat:
Takiej teściowej też nie zazdroszczę. Szkoda słów, raz na kiedy widzi Klaudie i sobie piwa nie odmówi. ... Zrobiłam zupę wynalazek, zmodyfikowałam dwa przepisy Jesteśmy sami z mężem to sobie eksperymentuję. Z czerwonej fasoli z puszki, papryki, pomidora, warzyw z kiełbasą podsmażaną z cebulą. Da się zjeść jak dla mnie, zobaczymy co powie Tż![]() Dziewczyny gdzie się podziewa Bianka?? Dawno jej nie było. |
|||||
|
|
|
#1792 |
|
Przyczajenie
|
Hejka wszystkim mamusiom! Jestem na tym wątku po raz pierwszy. Czy macie może jakieś rady dla mam wychowujących chłopców? Ja mam ze swoim duży problem i nie wiem jak go rozwiązać. Jeśli już taki temat się pojawił proszę odeślijcie mnie do konkretnego wątku. Mój maluch wszystko namiętnie psuje i na 5 min nie mogę go spuścić z oka. Kiedy przychodzi pora sprzątania lub gotowania robi się koszmar. Moje dziecko jest wszędzie! Dosłownie. W efekcie ląduje w łóżeczku i zaczyna się płacz, aż mi się dziecko zanosi. Co robić? Maluch ma 10,5 miesiąca.
|
|
|
|
#1793 |
|
Konto usunięte
|
Z innych watkow wiem, ze Bianka ma sie dobrze
Nawet w kinie byla z Kancia i Primavera, no i oczywiscie z dzieciakami, na wakacyjnych sa fotki Pewnie pisac sie jej nie chce Ja juz jestem u kresu sil, a na dodatek znowu jutro bede caly czas sama, bo Tz musi cos zalatwic i jak wyjedzie z rana to wroci poznym popoludniem jest 11.30 a ja nawet prysznica wziac nie moglam, Oli szaleje, nie spi, krzyczy, zeby pogadac z bratem przez telefon 5 minut musialam wyjca wlozyc do lozeczka, prawie apopleksji dostal ![]() Mam nadzieje, ze w koncu zasnie, bo od tej pobudki po 4, to spal pol godziny o 7, moglby sie jeszcze zdrzemnac, bo inaczej cienko to widze ![]() Teraz mam chwile, bo mu wlaczylam Teletubisie i zatkalam smoczkiem ![]() Anusiu: ja bym chetnie zjadla taka zupke ![]() Lunedi; czesc Ja ma tak samo i nie mam na to sposobu, zadnego |
|
|
|
#1794 |
|
Rozeznanie
|
no to popisane wstala i mam tak samo ye musye bzc o wasnie mam popryestawian klawiature y z nie no rece opadaja a bza taka fajna leyla |
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wrocilam(a dokladniej wrocilismy) dzis, kolo 5 rano. Balam sie spotkania z mackiem(jak zareaguje), i ku mojemu dziwieniu zachowywal sie tak, jakby widzial mnie ostatnio, z 5 minut wczesniej. Zero placzu, pakowania sie na rece, jakiegos szczegolnego przytulania itp. Byl poprostu normalny. Wyglada na to,ze mi bylo gorzej przez caly pobyt myslalam tylko o nim.Przez pierwsza godzine drogi, caly czas ciagalam nosem i mialam ochote wracac do domu. Pobyt byl super, gdy przyjechalam zrobilo sie slonecznie i cieplo ![]() Przykro mi bardzo, ale nie odpowiem na posty, za duzo tego ![]() Ale wylapalam cos o kubusiach i rozwolnieniu(chyba Lea o tym pisala). Maciek nic takiego nie mial, i nie ma. Oczywiscie nie pije ich codziennie.
|
#1796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
......................... ....................... Czesc dziewczyny weszłam tylko na chwilkę prezynieść usprawiedliwienie Narazie mnie nadal nie bedzie, bardzo źle się czuję, mam silne bóle i zawroty głowy od kręgosłupa podobnie jak ESZ nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac, nie mam nikogo do pomocy, muszę sama zajmowac sie córeczką, więc korzystam z każdej wolnej chwili-by sie położyć. Jak sie podleczę to będe częściej wpadać. Idę dalej odpoczywac Aktualne zdjecia mojej kochanej Niuni są na stronie pod spodem jak zawsze Pozdrawiam, życzę miłego matkowania |
|
|
|
|
#1797 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Cytat:
I odpoczywaj ....................... Potwornicki w koncu zasnal, ja juz doprowadzilam sie do normalnego stanu i czekam az pizza sie upiecze A potem do pracy
Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2008-07-25 o 18:23 |
||
|
|
|
#1798 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co Ty Anetko z gwiazdorstwem Ci do twarzy A to źle, że dopisuje? Cytat:
![]() współczuję Dorka teściowej [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8349735]Z innych watkow wiem, ze Bianka ma sie dobrze Nawet w kinie byla z Kancia i Primavera, no i oczywiscie z dzieciakami, na wakacyjnych sa fotki Pewnie pisac sie jej nie chce ![]() Nieładnie, nieładnie..., a u nas zdjęciami się nie pochwali ![]() Cytat:
Taki problem ma co druga z nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1799 |
|
Wtajemniczenie
|
jaka tu cisza
my byliśmy w mieście i na zakupach bardzo się zdenerwowałam bo byłam w WKU- chciałąm sie dowiedzieć jak jest z tymi pieniędzmi z wojska bo ja rozumiem że co miesiąc nic nie dostanę ale może chociaż jednorazowo cokolwiek.i a moja tesciowa to nie przypominam sobie żeby chociaż raz piwka sobie odmówiła. i co mi z tego że przyjedzie- piwo trzeba wypic, 2x wyjśc na paierosa- ale się dzieckiem nacieszy! a jak tam jest to juz wam pisałam to juz sama nie wiem co lepsze- ale wole tam nie jeździć i mam gdzieś taką pomoc-browar najważniejszy ale po zakupach przebrałam ją szybciutko i na pół godzinki zabrałam ja z jeździekiem- ale zadowolona
|
#1800 |
|
Rozeznanie
|
Anetko ja myślałam że Demonik wyszperała takie prawdziwe te zdjęcia! super jakby tak było nie? normalnie nie mogę uwierzyć że to blef bo na okładce gazety wygladasz bardzo dobrze. kręć się dobrze kochana koło tych ze" współnej" to nim się obejrzysz a bedą gazety pisały, wiadomości podawały
![]() i dla nas jaka duma że mamy gwiazdę na forum Witaj Sylwia Pojawiał się kilka dni temu mama dwóch chłopców i tyle ją widzimy?! może nie moze ogarnąć towarzystwa? ja też jak Lea 99% czasu poświęcam Weronice bo nawet jak bym chciała z nią coś robić np ona w krzesełku w kuchni to nie da rady bo okno otwarte a ona po 5 min w nim piszczy i płacze jakbym ją ze skóry obdzierała! ![]() to co ludzie powiedzą a ja taka Hiacynta jestem ![]() Dorka a ja siedzę w domu i też mi nie chcą płacić za wychowanie córeczki a to przecież praca cięższa niż na etacie! ale wiem ze Ci ciężko ale z Twoim charakterem to napewno sobie dasz radę! będę trzymać kciuki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

, to znowu cicha i spokojna...

A ciasto chetnie przyjme, bo tyle bylo naobiecywania przez Pania M...., ale nie poczestowala nas francuskim w weekend 

zniknęłam na kilka godzin i co 3 strony do nadrobienia mam
...aż boję się pomyśleć, co będzie jak wrócę do pracy
na okoliczność 9 zęba, jak to przeczytałam, to zrobiłam tak
.

)
.

Przeciez jak wroci Murmelius to juz mnie tu calkiem zjecie 
,