![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cześć Dziewczęta!
Miałam wczoraj potworny dzien. Dzis juz lepiej wracam do Was. Troche poczytałam ale nie wsyztsko. Z dobrych wiadomości nasz bryka jest do odbioru wiec pojedziemy moze w ta niedziele ja odebrac i kupic ostatnie rzeczy dla maluszka. Pozniej czeka mnie pakowanie torby do szpitala, pranie o prasowanie. Poki co, pracuje dzis ale okropnie nie mam motywacji ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Aha No i dzis oficjalnie zaczynam trzydziesty tydzien ciazy, 30+0. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj w ogóle był taki dzień dziwny dla większości ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3333 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana ze świeżego szpinaku możesz zrobić wszystko! Sałatki, położyć na kanapki, zrobić makaron ze szpinakiem, szpinak na gęsto z jajkiem sadzonym i młodymi ziemniaczkami, smoothie z owocami! Zazdroszczę Ci własnego szpinaku! Ja kupuję w biedrze albo lidlu... Cytat:
Gratuluję bryki i 30tc! Mi od kilku dni strasznie puchnie jedna noga- przez noc trochę schodzi ale nie całkowicie. Jak stoję albo siedzę to jest najgorzej... Jutro idę na wizytę, to mam nadzieję, że coś mi zaradzi... Anima zmotywowałaś mnie- rozwijam matę do jogi ![]()
![]() |
![]() |
#3334 |
Rozeznanie
|
Hej.
Śniło mi sie dzisiaj ze mialam cc i przywiezli mi dziecko w inkubatorze zebym zobaczyla i okazalo sie ze mam syna 😱 Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3335 |
Wtajemniczenie
|
Naeema, zycze duzo zdrowka, oby Maluszek nadrobil !
Summer jak mialam w glowie tiny love to tez raczej myslalam nad uzywanym tak max do 200 zl, ale teraz ten unimo jakos tak mnie pochłonął ![]() Kropko, moja dzisiejsza noc minela na wierceniu sie i budzeniu co jakis czas, ale i tak wole to niz refluksowa bezsenność - przynajmniej coś pospalam, a od czwartej zasnelam jak kamień ![]() Karilinka, co sie stalo ? Ja wlasnie zjadlam sniadanko i chwilowo odpoczywam. Potem wstawie pranie i zaczne przygotowywac miejsce, bo dzis mąż z sąsiadem mają skrecac komode ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
Aniama ciasto.leśny.mech
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Naeema Trzymam za Was kciuki. U mojej koleżanki synek też miał mały przyrost i się zamartwiali, ale po urodzeniu szybko nadrobił i jest teraz chłopczyk duży i zdrowy i Wam tego również życzę. Filetowe Za Was również trzymam mocno kciuki ! Dużo zdrówka. Dziś mnie zgaga pomęczyła, ale też mały nóżkę mi wbija jedna pod żebra jakoś wysoko. W ogóle miałam koszmar taki br.. nawet nie chce sobie przypominać. Pogoda też ponura, ale w końcu trochę deszczu i chłodu, dziś chyba nie będę mieć za ambitnego planu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Zaczęłam przeglądać ciuszki i aż w szoku jestem - mam 22szt spodenek/ leginsów ogólnie dołów! większość dość sporych na 62 czy 68, ale to chyba i tak dużo ![]() za to mało mam tych maleństw, a chce coś zabrać ze sobą do szpitala, mimo, iż piszą, że można używać szpitalnych. Jednak chyba lepiej jest mieć coś swojego pod ręką niż w nocy prosić położną o ubranko na przebranie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3339 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
Rozeznanie
|
Widziałam wczoraj, że rozmawiałyście o kosmetykach do kąpieli i pielęgnacji. Na szkole rodzenia położna mówiła, że emolienty stosować dopiero wtedy gdy skóra jest mocno podrażniona (czerwone plamy), do tłustej z kolei najlepiej mydełko w kostce, a gdy nic się nie dzieje to po prostu mleczkiem czy płynem do kąpieli. Oliwkę używać tylko wtedy gdy wykonujemy masaż u dziecka, nie ma potrzeby codziennie dodatkowo go natłuszczać.
Mieliśmy wczoraj spotkanie z babeczką od chustowania. Pokazała trzy wiązania najlepsze na początek i jeszcze bardziej mnie przekonała że warto z tego skorzystać. Jednak żeby nauczyć się poprawnie wiązać, najlepiej spotkać się z taką osobą indywidualnie, filmiki nie pokazują wszystkiego.
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2018-05-16 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3341 |
Zadomowienie
|
Camelitos To musiał z kimś walczyć przez sen, ładnie Cię musiał wystraszyć. Ja od swojego dostałam przez sen na samym początku jak zamieszkaliśmy razem, jeszcze nie był przyzwyczajony, że z kimś śpi i miał głupi zwyczaj prostować ręce na boki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pamiętam, która z Was wczoraj pisała o fasolce po bretońsku, ale dziś leciałam po składniki, nie myślę o niczym innym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny zaczelam odróżniać starą komode, tragedia, nie mam jak sie ppruszac po salonie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybkiego porządkowania życzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3347 |
Wtajemniczenie
|
Ta ciąża zrobiła ze mnie bardzo nerwową osobę, normalnie proste sytuacje potrafią wyprowadzić mnie z równowagi..
Dziewczyny powiedzcie mi/poradzcie mi jak delikatnie komuś z rodziny powiedzieć że nie ma się ochoty aby ta osoba ciągle wydzwaniała do Was bo nie potrafi sobie sama z danym problemem poradzić tylko oczekuje ode mnie pomocy? To już staje się mega męczące... Dzwoni do mnie i tekst typu: Wyświetliło mi się coś na telefonie kliknęłam ok - nie wiesz co to mogło być? ![]() Albo nie sprawdzi w necie odpowiedzi na pytanie tylko do mnie wydzwania.. Serio już nie mam siły na te oczekiwania że ja zawsze muszę wszystko wiedzieć, pomóc a najlepiej rzucić wszystko i przyjechać ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Rozeznanie
|
hmm to bym wprost powiedziała, żeby nie dzwoniła do mnie z takimi błahymi rzeczami, no i nie odbierać telefonu na zawołanie. Oddzwoń za 2-3 godziny, do tego czasu może upora się z problemem. Jeśli się obrazi to trudno, za jakiś czas może zrozumie... pewnie młodsza?
![]() |
![]() |
#3351 |
Wtajemniczenie
|
tak, juz raz jej powiedzialam ze polowe spraw moze sama zalatwic nie wydzwaniajac do mnie, jest Internet i w ogole.. ale do niej mowic to jak grochem o sciane...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za to jeśli chodzi o dzieci (ma jedno) to myśli że jest pępkiem świata i skarbnicą wiedzy - potrafi przy okazji wydzwaniania do mnie prawić mi morały co ja mam mieć, czego nie mieć, co robić przy dziecku a czego nie robić.. Jak jej mowię już wprost że nie chcę tego słuchac i ze i tak bede robiła według własnej intuicji i że jej rad nie potrzebuje a jak bede potrzebowała to poproszę to ona się wtedy obraża.. Bo ona jest dowiadczona matka przeciez ![]() Chyba faktycznie przestane odbierac i tyle.. problem jest jeden... teraz mieszka 200 km ode mnie ale od wrzesnia przeprowadza sie i bedzie mieszkala jakies 5 km ode mnie... nie wiem jak ja to przeżyę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() rzeczywiście może być trochę gorzej jak będziecie bliżej mieszkać, ale w sumie w tygodniu dużo wolnego czasu nie ma, częściej może chcieć Cię odwiedzić weekendami |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No nic jakos trzeba będzie to ogarnąć i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
Witam się ze szpitala z szyjka 1,5 cm. Mam lezec. Przy okazji sprawdzają wyniki. Spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba. Jestem dobrej myśli musi być dobrze.
![]() |
#3358 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
Cami, wspolczuje Ci Twojego problemu, ja tez bym nie wiedziala co zrobic, szczegolnie jezeli chcialabym zachowac dobre stosunki, a ta druga osoba nalezy do tych wrażliwych/ obrazalskich. Nie wiem tez jak to jest w siostrzanych relacjach, bo jestem jedynaczka
![]() Kitosa trzymaj sie, na pewno bedzie dobrze !!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj na lipcówkach urodziła jedna dziewczyna dziecko 1800g i wszystko jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.