![]() |
#3271 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, zawsze tak piszą ze 2 razy jak jest odchylenie, ale to nie zrobione 2x tylko sprawdzone. I jeśli się skleiły no to komputer tak policzy i koniec. Nie ma się co przejmować, częsta sprawa, ale ze ciąża, poród to trzeba badanie powtórzyć żeby się potem nikt nie czepiał. I żadnych metod specjalnie nie ma na podniesienie. Po prostu przy kolejnym badaniu zazycz sobie liczenia manualnego i wszystko będzie ok. A ja dziś w ramach zużywania zapasów z zamrażarki zrobiłam zupe krem z zielonego groszku, pycha. Co do godzin pracy to ja mam nieregularne i sobie chwale, tz 7-15, ale czasem 24 godz a potem dzień wolny i te dnie wolne są super bo naprawdę można dużo zrobić/załatwić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3273 |
Raczkowanie
|
Camelitos A może masz po prostu maloplytkowosc ciężarnych? Poczytaj o tym, to nic strasznego, czesc ciezarnych tak ma i nie wiadomo jaka jest tego przyczyna,a po ciąży płytki odbijają już do normalnego poziomu
![]()
![]() |
#3274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3275 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
Bursztynku.lepiej Ci???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3277 | ||
Zadomowienie
|
Polu słonko, tak trochę lepiej, boli mnie ten brzuch jeszcze ale nie tak często i rzadziej mi się ten brzuch stawia. Ale tak jak mówiłam leżę cały dzień, na dodatek boli mnie dzisiaj głowa ale to pewnie z niewyspania i pogody.
Zwiekszylam dawkę magnesu i przy mocnym bólu nospa forte. A ty jak? Bo pisałaś że też masz dzisiaj kiepskie samopoczucie, mam nadzieję że to tylko przez pogodę. A no i apetyt mam dzisiaj straszny, cały czas coś od bym jadła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Ja jak byłam miesiąc temu w szpitalu miałam 4 dawki sterydów co 12h. A trzymali mnie tydzień ale to bardziej taka ich polityka niż potrzeba żeby tak mnie długo trzymać. Trafiłam do szpitala w poniedziałek a w sumie w środę mogliby mnie wypuścić a dotrzymali do następnego poniedziałku i wyszłam na własne żądanie. Daj znać co się dzieje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy po.fotelik,kupilismy pebble z baza,byla znizka 15%,więc cena niezła,kolor szary,bo inny.mi.się nie podobal.W gratisie dostaliśmy.piękna opaske. Byla położna i mowila,aby myc buzię w środku!!!!Starszemu.nie mylam.Slyszalyscie o tym???Wodą przegotowana lub mineralna,myjka lub pieluszka. Pani mi humor poprawiła,bo powiedziała,że gdyby mnie z synem na ulicy zobaczyla,to nie powiedziala że jestem jego mama,bo bardzo mlodo wygladam.Odmlodzila mnie o 10 lat. Byla dziewczyna z 34 tyg,miała bardzo mały brzusio,ustąpił a mi.miejsca,bo chyba myslala,ze zaraz rodze.Od 2dni mam jeszcze wiekszy brzuch-95 cm. No i byliśmy na pysznym obiadku i kawce. Ja nie mam.apetytu,chyba prxez to.,że zmierzylam cukier po śniadaniu i.mialam wysoki????!!!Potem po każdym posiłku ok,ale ten.ranny mnie zmartwil. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No przestań, ja mam prawie taki sam brzuch (93 cm) i nie wydaje mi się jeszcze taki giga ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3281 |
Zakorzenienie
|
10 cm więcej, to już robi różnicę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3282 |
Zadomowienie
|
Ale macie małe brzuchy, u mnie dawno setka przekroczona, ale pewnie blisko setki było przed ciąża, ale za to po porodzie planuje dojść do figury modelki haha. Ale mam złe samopoczucie dziś. Leżę w łóżku i nie nam siły wstać, a wiem ze jak nie wstanę to będę bez energii do wieczora. I co tu robić hmm
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My też zamówiliśmy w poniedziałek wózek i do tego był fotelik maxi Cosi Citi ale bazy nie kupuję, miał być za dwa tygodnie ze względu na wybrany kolor ramy i obicia a będzie już jutro ![]() 15%to zawsze coś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde jakiś spadek nastroju mam,chętnie bym sobie popłakała ![]() Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-15 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
Zadomowienie
|
No 200 drogą nie chodzi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 |
Zadomowienie
|
Popraw sobie czymś humor, może jakaś komedia do obejrzenia, książka, coś słodkiego ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ponawiam pytanie o kurzajkę! Pyt nr 2 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fioletowe okulary, mam nadzieję, że jesteś tylko na jakiejś niegroźnej obserwacji i szybko wyjdziesz do domu ![]() Moim zdaniem też macie małe brzuszki, jeszcze tyle cm do setki ![]() ![]() A co do fotelika to też u nas już decyzja zapadła, bierzemy Nanie Ferrari BeOne czarny albo szary. Pasuje do naszego stelaża bez żadnych adapterów, ma prawie identyczne wyniki w Adacu jak Maxi Cosi (ogólna ocena to też 4 gwiazdki), a cena jest dwa razy niższa. Trochę nie rozumiem tego boomu na Maxi Cosi, jak dla mnie maja zarąbisty marketing i stąd ich popularność i siła przebicia wśród rodziców, a jest dużo marek, które maja takie same czy porównywalne parametry bezpieczeństwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
stop what you're doin', get into this groove, can't you see the signs? Encore Precission Bass Player. ![]() Lancia Kappa 2.0 driver. ![]() Edytowane przez regularkate Czas edycji: 2018-05-15 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedź odnośnie kąpieli. Ja zobaczę, ile wyniesie mój koszyk na Gemini i jak już niczego nie będę dorzucać, to zostawię ten zestaw z Musteli za stówkę. Jak nie - oliwa z oliwek i olejek z Babydream na rozstępy (ma fajny skład).
Zua - na razie mam na oku ten bujaczek z Tiny Love, bo trafił się używany, jak nie zdążę go capnąć, to wtedy wezmę Kinderkraft. Chociaż nigdzie ich nie widuję stacjonarnie i to mnie martwi - Tiny Love można macnąć choćby w Smyku, a ten... Fioletowe - co się dzieje? skoro dają ci sterydy to podejrzewają, że akcja porodowa się zacznie niebawem? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 |
Raczkowanie
|
Od kilku dni miałam mocniejsze skurcze niż zawsze i ból kręgosłupa, dzisiaj mój lekarz mnie zbadał i szyjka w 2 tyg. Skrocila się z 32 do 25 mm stąd decyzja o sterydach
![]() |
#3291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do fotelika to parametry bezpieczeństwa jak dla mnie to punkt pierwszy, ale zaraz po nich liczyła się też dla mnie waga fotelika i to jak dziecko jest w nim ułożone. Za fotelik maxi cosi zapłaciłam ok 330 zł więc nie wydaje mi się żeby był bardzo drogi + adaptery ok 50 zł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3292 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam emolium do kąpieli aby nie musieć oliwkować dziecka po. Dzisiaj nam położna to na SR potwierdziła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() dzisiaj było wszystko o noworodkach - kupy, szczepienia, badania i wszystko o zmianach skórnych tych fizjologicznych, czyli kiedy nie panikować ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Emmo, a nie obawiasz się Emolium? ja nim kiedyś świetnie wyleczyłam sobie oparzenia chemiczne, ale ostatnio, chyba u Sroki, przeczytałam, że wbrew pozorom to Emolium ma słabiutki skład. Poza tym tak sobie myślę - czy to całe kremowanie, olejowanie i nacieranie dziecka to nie jest marketingowa ściema i strzał w stopę? Nie sądzę, żeby nasze matki o to dbały, a poza tym ja jestem żywym dowodem na to, że skóra na moich nogach wygląda najlepiej, kiedy balsamów nie używam. Jak zacznę - to ciągle skóra się tego domaga. No i mam taką zagwozdkę... Pure nature czy jednak kremiki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie w prawie 33tc jest 88cm i to po obiedzie ![]() a na poprawę nastoju polecam coś słodkiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła,żeby 3 koszule wziąć do szpitala. Mówiła,żeby używać chust.nawilż.tylko poza domem,w domu wacik+woda przegotowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo, dobrze gada, polać jej ![]() Emmo, właśnie dlatego ja się przychylam do tej oliwy z oliwek. Ale sprawdź jeszcze to Emolium u SrokaO, bo jakoś mi to spokoju nie daje. A jak nie to ja potem poszukam, bo już sama nie wiem, coś się kołacze w tej łepetynie, ale ciąża sprawia, że nie wiadomo co i po co ![]() W każdym razie chyba wywalę z koszyka ten zestaw z Musteli, zawsze to stówka do przodu, choć sama jestem zaintrygowana ich kosmetykami, więc pewnie skończyłoby się tym, że pędraka traktowałabym smalcem wieprzowym a w siebie wcierała nektar Mustelowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
Emma jakoś mnie dzisiaj odrzuciło od słodkiego (ostatnio naparwdę przesadzałam),gdy zobaczyłam cukier po śniadaniu.Niby cukrzyca mi nie wyszła,a tu taki numer
![]() Poryczałam i chwilowo mi lepiej Summer ja używałam te kosmetyki musteli z synem,teraz też kupiłam,drogie,ale skuteczne Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-15 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3299 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() napisała, że niefajne, bo później nic się nie wchłonie, a mi właśnie o to chodzi aby później nic nie musieć wcierać ![]() ale tak jak mówię, jestem na tak ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() czasami tak najlepiej. A cukry to rzeczywiście mogły skoczyć przez pieczywo.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3300 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aaa dziękuję dziewczyny za odzew w sprawie koloru wózka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-05-15 o 19:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.