Pokolenie "małych zdzir"..? - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-26, 22:43   #661
201804200947
Konto usunięte

Dot.: Pokolenie "małych zdzir"..?

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość

ogólna uwaga: To wszystko chyba brnie za daleko ?
Czytam te dyskusje i wyczuwam ogromną burzę nerwów i nie wiadomo czego jeszcze.
Oj zgadzam się.
Ja już teraz nie bardzo się odnajduję w tym wątku ale widzę,że nerwówka bardzo duża i niekoniecznie potrzebna...
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 22:44   #662
nicRu
maszyna, nie człowiek

Przerwę wam kłótnię ;P

Pewnego razu jechałam autobusem, ubrana jak to ja - wąskie ciemne dżinsy, bluzka czarna, długi rękaw czarna, a że krótka to na to top fioletowy. I makijaż jak u mnie, czyli kreseczki eyelinerem. Niby nic nadzwyczajnego, typowa 18stolatka, prawda?
Do autobusu weszły dwie dziewczynki..miały może z 13ście lat z jakimś chłopcem w ich wieku, który puszczał techno z telefonu. Obie ubrane jak na swój wiek..nieodpowiednio. Nie będę tu prawić kazań typu "ja w ich wieku bawiłam się lalkami", ale ich makijaż był naprawdę wyzywający, jak u "wczesnej Dody" - białe cienie aż pod brew, błękitna kredka, aż raziło to. Ubiór tez rażący - nie dość, że nie były szczupłe, wręcz przeciwnie, ubrane w kuse, krótkie bluzeczki, spod których wystawał tłuszczyk. A i zachowywały się tak, że trudno byłó ich nie zauważyć, ale ludzie je zignorowali.
Zmierzyły mnie wzrokiem, poszeptały coś.
Zwróciłyśmy z koleżanką uwagę na to, bo trudno było nie zauważyć, a że głupio na głos, to szepnęłyśmy sobie parę słów po cichu typu "patrz, obgadują nas", tyle.
W pewnym momencie, dziewczynki wychodząc podchodzą do mnie i mówią "szmata".

Przepraszam, ale jeśli ja jestem szmata, to czym są one?!
Stary 2008-07-26, 22:56   #663
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Cytat:
Napisane przez ChatonRoux Pokaż wiadomość
ojej.. gdzie co jak? z tego co pamietam to napisalam coś innego.. sprawdzam.. i faktycznie.. napisałam: "mirelka, AsiCcccCA i inne takie". czyli nie bezposrednio Ciebie tylko ogólnie osoby zaciekle broniące tych zdzirek.

wyluzuj. .

Słuchaj Ja nie bronie zdzir!!!nic takiego nie napisałam.....

a co do tego twojego: ojej.. gdzie co jak? z tego co pamietam to napisalam coś innego.. sprawdzam.. i faktycznie.. napisałam: "mirelka, AsiCcccCA i inne takie". czyli nie bezposrednio Ciebie tylko ogólnie osoby zaciekle broniące tych zdzirek.
nie kpij o Ja nic nei napisałm bezpośrednio do ciebie bla bla bo w tym momęcie kpisz

poważnie nie chce sie kłocic nie bronie zdzir
Stary 2008-07-26, 23:26   #664
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Przerwę wam kłótnię ;P

Pewnego razu jechałam autobusem, ubrana jak to ja - wąskie ciemne dżinsy, bluzka czarna, długi rękaw czarna, a że krótka to na to top fioletowy. I makijaż jak u mnie, czyli kreseczki eyelinerem. Niby nic nadzwyczajnego, typowa 18stolatka, prawda?
Do autobusu weszły dwie dziewczynki..miały może z 13ście lat z jakimś chłopcem w ich wieku, który puszczał techno z telefonu. Obie ubrane jak na swój wiek..nieodpowiednio. Nie będę tu prawić kazań typu "ja w ich wieku bawiłam się lalkami", ale ich makijaż był naprawdę wyzywający, jak u "wczesnej Dody" - białe cienie aż pod brew, błękitna kredka, aż raziło to. Ubiór tez rażący - nie dość, że nie były szczupłe, wręcz przeciwnie, ubrane w kuse, krótkie bluzeczki, spod których wystawał tłuszczyk. A i zachowywały się tak, że trudno byłó ich nie zauważyć, ale ludzie je zignorowali.
Zmierzyły mnie wzrokiem, poszeptały coś.
Zwróciłyśmy z koleżanką uwagę na to, bo trudno było nie zauważyć, a że głupio na głos, to szepnęłyśmy sobie parę słów po cichu typu "patrz, obgadują nas", tyle.
W pewnym momencie, dziewczynki wychodząc podchodzą do mnie i mówią "szmata".

Przepraszam, ale jeśli ja jestem szmata, to czym są one?!
Takich sytuacji bywa na pęczki...

Moja koleżanka (nazwijmy ją A.) raz szła ulicą, a z na przeciwka idzie chłopak z jakąś dziuńką, wiecie, spódniczusia, kusa bluzeczka, szpileczki, włosy farbowany blond.. A. spojrzała się na nich, no przecież wiadomo, że nawet przypadkiem mogła o nich zahaczyć wzrokiem, w końcu się mijali. Spojrzała tylko raz na tą blondi, a ta zaczęła A. wyzywać od najgorszych, szmat, ciot itd. Rzucała samymi ku*wami co zdanie... i nawet wyjęła żyletkę, że niby A. coś zrobi. Jej chłopak próbował ją uspokoić, jakoś się udalo, poszli w swoim kierunku, moja kumpela w swoim. Jakiś czas później A. jedzie autobusem, patrzy a tu znowu ta blondi z chłopakiem. A. nie patrzy na nich wcale... stali kawałek dalej a i tak słyszała z ust blondyny "to ta szmata! zaraz jej wyje*bię", chłopak ją uciszał a ona na to tylko 'no nie uciszaj mnie! wyj*bię tej kur*ie".. I od czego to się zaczęło? Od jednego spojrzenia..
Nie sądzę, żeby moja kumpela patrzyła na nią jakoś nachalnie czy z politowaniem, żeby tamta się zbulwersowała, bo A. jest od niej młodsza o jakieś 3 lata i nie jest jakąś pustą barbie..
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 23:31   #665
yes
Zakorzenienie

jestem przerażona jak to wszystko czytam...
Stary 2008-07-27, 00:13   #666
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Takich sytuacji bywa na pęczki...

Moja koleżanka (nazwijmy ją A.) raz szła ulicą, a z na przeciwka idzie chłopak z jakąś dziuńką, wiecie, spódniczusia, kusa bluzeczka, szpileczki, włosy farbowany blond.. A. spojrzała się na nich, no przecież wiadomo, że nawet przypadkiem mogła o nich zahaczyć wzrokiem, w końcu się mijali. Spojrzała tylko raz na tą blondi, a ta zaczęła A. wyzywać od najgorszych, szmat, ciot itd. Rzucała samymi ku*wami co zdanie... i nawet wyjęła żyletkę, że niby A. coś zrobi. Jej chłopak próbował ją uspokoić, jakoś się udalo, poszli w swoim kierunku, moja kumpela w swoim. Jakiś czas później A. jedzie autobusem, patrzy a tu znowu ta blondi z chłopakiem. A. nie patrzy na nich wcale... stali kawałek dalej a i tak słyszała z ust blondyny "to ta szmata! zaraz jej wyje*bię", chłopak ją uciszał a ona na to tylko 'no nie uciszaj mnie! wyj*bię tej kur*ie".. I od czego to się zaczęło? Od jednego spojrzenia..
Nie sądzę, żeby moja kumpela patrzyła na nią jakoś nachalnie czy z politowaniem, żeby tamta się zbulwersowała, bo A. jest od niej młodsza o jakieś 3 lata i nie jest jakąś pustą barbie..

heh właśnie...
idzie czlowiek ulica nawet nie spojrzy na gowniare...albo popatrzy tak normalnie..ludzie sie mijaja to oczywiste ze sie spoglada czasem na ludzi na ulicy a tu wychodzi odrazu do czlowieka pyskowka "co sie gapisz szmato!! ee??!! chcez w ryj dostac!?"

heh i co tu poradzic na ta zbuntowana mlodziez

Ja sama czesto slysze okreslenia po ktorych az uszy wiedna

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 01:27   #667
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Te 2 sytuacje opisane wyżej...eh...niestety coraz częściej się zdarzają
Panienki myślą, że jak się pomalują itp są fajne.

Jakiś czas temu byłam z koleżanką w centrum handlowym. Poszłyśmy na sam do kosmetyków, Maybelline. Chciałam sobie kupić podkład, a jak słyszałam należy go wypróbować na przegubie i na kości policzkowej. To z testera spróbowałam przy lusterku. Nawet mi pasował. Coś tam jeszcze oglądałyśmy z koleżanką.
I słyszymy: "O...dzieci się malują!".
Odwracamy się, a tam stoją 2 jakieś takie, w sumie niedużo starsze, z 17 lat.
Ja nie zwróciłam na to uwagi. Moja koleżanka coś tam chyba do nich mruknęła i ja znowu zaczęłam przeglądać. To tame 'zdzirki' znowu swoje. To ja się wkurzyłam, wzięłam koleżankę, która chciała się już z nimi gryźć i odeszłyśmy, a one za nami "Ojej, dzieci się na nas obraziły i uciekły...", czy coś w tym stylu.
Rany :/

Chciały być takie super dorosłe i 'inteligentne'. Ale kto mądry by na cały sklep zaczął dokuczać nieznajomym osobom? :/
Stary 2008-07-27, 01:35   #668
liquefy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
heh właśnie...
idzie czlowiek ulica nawet nie spojrzy na gowniare...albo popatrzy tak normalnie..ludzie sie mijaja to oczywiste ze sie spoglada czasem na ludzi na ulicy a tu wychodzi odrazu do czlowieka pyskowka "co sie gapisz szmato!! ee??!! chcez w ryj dostac!?"

heh i co tu poradzic na ta zbuntowana mlodziez

Ja sama czesto slysze okreslenia po ktorych az uszy wiedna
tak wlasnie jest.

ostatnio wracałam z koleżanką autobusem do domu. przede mną siedziała dziewczyna ( na oko z 18/19 lat miała) z chłopakiem i około 3/4 letnim dzieckiem (!!). oczywiście musiała ubzdurac sobie, że się na nią patrze i zaczęła mnie wyklinać nie muszę mówić, że wszyscy w autobusie patrzyli na nią z politowaniem, a jej chłopak starał się ją uspokoić.
Już nie mówię o tym, że swoje kilkuletnie dziecko woziła o 23 autobusem po mieście
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 01:40   #669
Aralka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
tak wlasnie jest.

ostatnio wracałam z koleżanką autobusem do domu. przede mną siedziała dziewczyna ( na oko z 18/19 lat miała) z chłopakiem i około 3/4 letnim dzieckiem (!!). oczywiście musiała ubzdurac sobie, że się na nią patrze i zaczęła mnie wyklinać nie muszę mówić, że wszyscy w autobusie patrzyli na nią z politowaniem, a jej chłopak starał się ją uspokoić.
Już nie mówię o tym, że swoje kilkuletnie dziecko woziła o 23 autobusem po mieście
Ja w sumie takich sytuacji to jeszcze nie miałam...Na szczęście...
Stary 2008-07-27, 08:04   #670
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
tak wlasnie jest.

Mnie się często dokładnie coś takiego przytrafia. Dziewczyny mówią do mnie słynny tekst: "I co się &%^& gapisz??!". Nie muszę dodawać, że najczęściej tych osób nawet nie zauważam.

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 10:16   #671
malwinac
Zadomowienie

Mnie rowniez przytrafila sie taka sytuacja kilka miesiecy temu
Siedzialam z kolezanka na lawce bylo kilka kolegow
Nagle dosiada sie do nas mlodsza o rok dziewczyna ktora wkurzylo to ze mialam futerko w kapturze ( ale zenada)
Zaczela mnie wyzywac od K*rw Szm*t
Zignorowalam ja i poszlam z kolezanka
do tej pory jak kolo niej przechodze to mierzy mnie wzrokiem haha
Patologia

No juz nie wspomne o tym ze kiedy jestem na basenie 12 latki z papierosami chodza i mierza mnie wzrokiem od dolu do gory posylają mi złowieszcze spojrzenia żenada chyba myslą ze sie ich przestrasze

malwinac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 10:19   #672
Stromanthe
Zadomowienie

GG do Stromanthe

Kiedyś szłam sobie chodnikiem, jak gdyby nigdy nic. Przede mną szły dwie dziewczyny, a że ja się spieszyłam, to je wyminęłam i idę dalej i nagle słyszę za sobą "Ty patrz ku... jak się wozi, zaraz dzi... sklepię", czy coś w ten deseń. Nie powiem, trochę się zlękłam, bo dziewcze filigranowe to nie było, a i wyglądało na takie, co to niejedną twarz już na ręce miało i poszłam nie zwaracając uwagi dalej. Po kilku dniach spotkałam ją na mieście. Normalnie bym nawet nie zwróciła na nią uwagi, ale oczywiście nadpobudliwe dziewcze drze się do mnie z drugiej strony ulicy z pogróżkami. Nie odpowiedziałam. Nie będę się z holotą przekrzykiwała. Jak to ktoś powiedział "Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem".
Stromanthe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 10:32   #673
Aralka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stromanthe Pokaż wiadomość
Kiedyś szłam sobie chodnikiem, jak gdyby nigdy nic. Przede mną szły dwie dziewczyny, a że ja się spieszyłam, to je wyminęłam i idę dalej i nagle słyszę za sobą "Ty patrz ku... jak się wozi, zaraz dzi... sklepię", czy coś w ten deseń. Nie powiem, trochę się zlękłam, bo dziewcze filigranowe to nie było, a i wyglądało na takie, co to niejedną twarz już na ręce miało i poszłam nie zwaracając uwagi dalej. Po kilku dniach spotkałam ją na mieście. Normalnie bym nawet nie zwróciła na nią uwagi, ale oczywiście nadpobudliwe dziewcze drze się do mnie z drugiej strony ulicy z pogróżkami. Nie odpowiedziałam. Nie będę się z holotą przekrzykiwała. Jak to ktoś powiedział "Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem".
Hehe i dobrze, że się z nią nie wdawałaś w dyskusje.
Ale trzeba uważać, bo laski tego typu bywają niebezpieczne
Stary 2008-07-27, 10:43   #674
Stromanthe
Zadomowienie

GG do Stromanthe

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Właśnie dlategowolałam nic nie odpowiadac
Stromanthe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 10:44   #675
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Hehe i dobrze, że się z nią nie wdawałaś w dyskusje.
I przy takich momentach ja pytam gdzie są rodzice ?
Przecież na pewno ze szkoły mieli jakieś sygnały od wychowawców.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 12:41   #676
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
I przy takich momentach ja pytam gdzie są rodzice ?
Przecież na pewno ze szkoły mieli jakieś sygnały od wychowawców.
niekoniecznie dostają sygnały ze szkoły, a niektórzy rodzice są tak zapatrzone w swoje dzieci ze uwazaja je za aniołki, a inni rodzice zwyczajnie się tym nie interesują

Cytat:
Napisane przez ChatonRoux Pokaż wiadomość
ojej.. gdzie co jak? z tego co pamietam to napisalam coś innego.. sprawdzam.. i faktycznie.. napisałam: "mirelka, AsiCcccCA i inne takie". czyli nie bezposrednio Ciebie tylko ogólnie osoby zaciekle broniące tych zdzirek.

.
chodzi mi o to , że Tmargot zareagowała normalnie i przyznaje jej racje
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 13:52   #677
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
niekoniecznie dostają sygnały ze szkoły, a niektórzy rodzice są tak zapatrzone w swoje dzieci ze uwazaja je za aniołki, a inni rodzice zwyczajnie się tym nie interesują
Pogratulować szkoły.Jak ja chodziłam do gimnazjum w takich wypadkach pyskowania,zaczepek od razu wzywano rodziców.

Stary 2008-07-27, 14:32   #678
nicRu
maszyna, nie człowiek

Co do tego przykładu z malowaniem się, próbą czy kolor podkładu pasuje... Ja bym tak w życiu nie zareagowała chyba. Szczególnie, ze wygląd i wiek to dwie różne rzeczy, ja sama wyglądam na 14-15stolatkę.

Ja się tylko pytam jak to się stało, ze dzisiejsze 13stolatki takie są... Nie wszystkie, ale niektóre...naprawdę, jak z koszmaru!
Stary 2008-07-27, 15:47   #679
caroline2324
Zakorzenienie

Dzisiaj wracałam z kościoła z kumpelą, i na przeciwko nas szły 4 dziewczyny, na pierwszy rzut oka nie rozpoznałam co to za jedne, ale po chwili je skojarzyłam. Typowe laski z nałogami, i pełen szpan, chociaż nie mają czym szpanować no ale pomińmy to. I ja idę z kumpelą i one już się zbliżają do nas, nagle jedna do drugiej coś wyszeptała a ta jak nas zmierzyła od góry do dołu no to ja jak zwykle zrobiłam oczywiście to samo i zaśmiałam się pod nosem. Ale nie ukrywam, że mnie wkurzyły

Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata...
... jesteś jego całością.

caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 16:52   #680
Muffi
Wtajemniczenie

Wczoraj miałam taką sytuację..co prawda nie ja, ale byłam przy tym.

Byłam nad jeziorem, były tam dwie dziewczyny (10,11lat) i jeden chłopak na oko 9lat. Były same.
Tak klnęły głośno, śpiewąły jakieś 'wulgare' piosenki i co jakiś czas wykrzykiwały HWDP.
Nie muszę też mówić jak wyglądały... . Chlapały ludzi nie patrząc na nic.

Chłopak zaczął rzucać je piachem, jedna sie prawie poryczała na co wykrzyczła :
Powiem to wszytsko Twojej mamie ! Chłopaksie obraził i chciał iść do domu, na co dziewczynka go przepraszała. A za chwil;e znów sie wyzywali od iditów itp.

Po chwili przyszła jakaś ich koleżanka z siostrą (4lat) Ledwo co umiała mówić ta siostra, ale pierwsze co jak przyszła to powiedziała : Mamy papielosa! Na co jej siostra uderzyla ja' lekko ' w twarz i powiediala do niej zamknij mordę. Na co pozniej wszyscy klnęli i zaponieli o siostrze tej dziewczyny. Patologia jednym słoem... eh
Stary 2008-07-27, 17:25   #681
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pogratulować szkoły.Jak ja chodziłam do gimnazjum w takich wypadkach pyskowania,zaczepek od razu wzywano rodziców.
niestety ale szkola juz nie reaguje, bo to nic nie daje, jak coś zdarza się 1 raz to dają jakiś sygnał ale następne wpadki zwyczajnie olewają
Stary 2008-07-27, 17:50   #682
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

no ja niestety mialam wiele takich stytuacji..nie wiem? przyciagiam takie glupiutkie istotki??
siedzialam sobie kiedys w autobusie wsiadly takie dwie zolto czarne wlosy ...zielona skaja ze zlotymi naszywkami..ekstra neonowe mini full...po prosru maksymalnie przerysowane.. mniejsza, usiadly naprzeciwnko mnie... ja mp3 wlaczone okulary na twarzy i jade sobie..a te, zauwazyly mnie i swinskie teksty: pierwsze co: zdjelam sluchawki ale nic... nie odzywalam sie a ta jedna mala pchla zesmazona ( i stad potem te opinie o solarycznych wymalowanych panienkach)- mowi do mnie : "Nie badz taka pewna siebie bo Ci wpierd^%&%^&" stala stanela przy poreczy i sie gapi...mysle: no coz, musze wstać
wstalam, sciągnelam okulary..pchła zdębiala.... trafiła na piłkarke reczna, mam 180 cm na siedząco widac nie bylo...zebyscie widzialy ich miny umiem uderzyc w razie czego, pchla miala na tyle instynktu samozachowawczego, ze to zrozumiala bez pokazu..

a pyskowki? gapiace sie perfidnie pustaki, przemalowane biedne glupie? wiecie jak mi zal takich dziewczynek? co potem z tego wyrosnie? nikt nie bedzie ich szanował... to smutne
Stary 2008-07-27, 20:47   #683
sacharka
Raczkowanie

GG do sacharka

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
trafiła na piłkarke reczna, mam 180 cm na siedząco widac nie bylo...zebyscie widzialy ich miny umiem uderzyc w razie czego, pchla miala na tyle instynktu samozachowawczego, ze to zrozumiala bez pokazu..
Ja też tak chcę a mam 158cm i większość tych oszpilkowanych lasencji może napluć mi na głowę Ale w zamian tego mam dużo wysokich kolegów
Ale wracając do tematu- Najgorsze jest to, że "małe żdzirki" są coraz młodsze i koleżanka mojej siostry (VIklasa) opowiadała jej jak to lizała się z pewnym kolesiem i jak to on zrobił jej palcówkę Noja siosta udawała oczywiście znawczynię ale jak tylko przyszła do domu to zapytała co to jest palcówka.
I do czego tu doszło, żeby moja siostra miała niewinnych i normalnych znajomych muszę ją brać na jakieś koncerty aby zapoznać ją z moimi
sacharka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 21:19   #684
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
niestety ale szkola juz nie reaguje, bo to nic nie daje, jak coś zdarza się 1 raz to dają jakiś sygnał ale następne wpadki zwyczajnie olewają
To ja nie wiem jaka to szkoła.
Bo moja była pełna takich dzieci z marginesu i nie była jakaś elitarna,a rodziców wzywano.

Stary 2008-07-27, 21:27   #685
sacharka
Raczkowanie

GG do sacharka

Pink u mnie w szkole wzywa się rodziców ale co z tego skoro większość owineła sobie rodziców wokó palca. Np. Na wywiadówce mój wychowawca powiedział iż ma problem z X gdzyż X jest bezczelny, chamski, nie wywiązuje się z obowiązków i ma wszystko gdzieś itd a jego matka na to: "No i widzi pan jakie z niego zaradne dziecko. Pan też by chciał mieć takiego syna" Na cojuż nic nie mówił bo zatkało go podobnie jak resztę rodziców
sacharka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 21:32   #686
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sacharka Pokaż wiadomość
Ja też tak chcę a mam 158cm i większość tych oszpilkowanych lasencji może napluć mi na głowę Ale w zamian tego mam dużo wysokich kolegów
Ale wracając do tematu- Najgorsze jest to, że "małe żdzirki" są coraz młodsze i koleżanka mojej siostry (VIklasa) opowiadała jej jak to lizała się z pewnym kolesiem i jak to on zrobił jej palcówkę Noja siosta udawała oczywiście znawczynię ale jak tylko przyszła do domu to zapytała co to jest palcówka.
I do czego tu doszło, żeby moja siostra miała niewinnych i normalnych znajomych muszę ją brać na jakieś koncerty aby zapoznać ją z moimi
co do wczesnych inicjacji sexualnych to za moich czasów tez działy sie różne rzeczy (boosz jaka jestem stara).
pamiętam taka sytuacje,kiedy na imprezie u kolegi na 18-tce wyszłam na dwór (to był rok 1992),a za mną przypałętał sie młodszy brat gospodarza domu.koleś miał może 15 lat i zaczał sie do mnie przystawiać.
jako,że lubię ściemniać pociągłam go za język i wypytałam się go o szczegóły.
nie wiem ile było w tym prawdy,ale chłopak miał duża wiedzę na temat sexu.powiedział mi,że pierwszy raz miał w wieku 13 lat,a kobieta miała 19 ,więc to ona mu pokazała co i jak.

dzis ,kiedy sobie to wspomne to oblewa mnie zimny pot,bo moj syn jest w takim wieku,a nie wyobrażam sobie "TEGO dzieciaka" w łózku z panną.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 22:28   #687
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
To ja nie wiem jaka to szkoła.
Bo moja była pełna takich dzieci z marginesu i nie była jakaś elitarna,a rodziców wzywano.
wzywają ale tylko na początku ale to nic nie daje i zwyczajnie odpuszczają
Stary 2008-07-27, 22:31   #688
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

masakra z tymi gowniarami ale jakby mi takie zdzirsko za skore zalazlo to rozszarpalabym troche szajba jestem i jak ktos atakuje bezczelnie to nie ma zmiluj....
Stary 2008-07-27, 22:33   #689
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
co do wczesnych inicjacji sexualnych to za moich czasów tez działy sie różne rzeczy (boosz jaka jestem stara).
pamiętam taka sytuacje,kiedy na imprezie u kolegi na 18-tce wyszłam na dwór (to był rok 1992),a za mną przypałętał sie młodszy brat gospodarza domu.koleś miał może 15 lat i zaczał sie do mnie przystawiać.
jako,że lubię ściemniać pociągłam go za język i wypytałam się go o szczegóły.
nie wiem ile było w tym prawdy,ale chłopak miał duża wiedzę na temat sexu.powiedział mi,że pierwszy raz miał w wieku 13 lat,a kobieta miała 19 ,więc to ona mu pokazała co i jak.

dzis ,kiedy sobie to wspomne to oblewa mnie zimny pot,bo moj syn jest w takim wieku,a nie wyobrażam sobie "TEGO dzieciaka" w łózku z panną.

Twój post przypomniał mi pewnego chłopaka którego znałam pare lat temu(wtedy miał 19). W wieku 13 lat miał swój pierwszy raz za sobą ( z dziewczyną 16 letnią!) Gdy był troche podcięty opowiadał nawet jak to go strasznie bolało Chłopak pochodził z troszke pataologicznej rodziny.. ale do tej pory mysle jak bardzo taka dziewczyna musi być zdesperowana żeby ciągnąć 13 latka(!) do łóżka...
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 22:36   #690
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
wzywają ale tylko na początku ale to nic nie daje i zwyczajnie odpuszczają
W takim razie życzę aby ich dziecko zostało zaczepione przez taką gówniarę pyskatą.
Może przestaną olewać.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości