|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Zrobiłam pierwsze zakupy dla Maleństwa
![]() Co prawda używki z OLX, ale zawsze parę sztuk do przodu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3542 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie stresuj się już żeby brzuszek nie bolał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() Jak tylko dojdzie do skutku ta sesja to wrzucę jakąś fotkę na fb Co do wózka to ja też zamawiałam przez neta, pisało na stronie że trzeba czekać ok 2 tyg a przyszedł po 2 dniach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
|
#3543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super, że się udało tyle gratisów niedawno wróciłam, chyba z tego śmiechu i jedzenia dostałam jakiś skurczy wzięłam nospę i piję melisę
|
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Ela super z tymi.gratisami!
Neska,znalazlam grafikę,ale nic nie rozpoznaje Emma,Blanka jak samopoczucie? Pozytywna super zakupy! Bursztynku wzielam.nospe,pilam.muszy nianke i.się uspokoilo,wewnetrznie tez mi.lepiej,aż puls mi.się taki bardzo niski.zrobil,dziwne....Ja k.u Ciebie? |
|
|
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Jakie plany na weekend?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3546 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i jak tam skurcze ustały? Ja też wczoraj miałam spotkanie z koleżanką i też wyszłam obolała ze śmiechu i przejedzenia ale to mega pozytywnie w poniedziałek idę znowu ![]() Cytat:
My dziś w planach zakupy na pewno i na razie w sumie tyle, pewnie w ciągu dnia coś wymyślimy choć jeszcze rolety zasłonięte, nawet nie wiem jaka pogoda ![]() Miłego dnia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie obiadek,syn chciał blok czekoladowy to mu.zrobię. A Ty Pozytywna co planujesz? |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dziś lepsza pogoda, świetnie, może zacznie mi schnąć pranie
do tego mam całą misę swoich czereśni, zaskakująco słodkich i miękkich Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że w miarę dobre samopoczucie utrzyma się u nas na dłużej. Fizycznie jest u mnie gorzej bo cały czas to krocze z tą prawą nogą boli jak nie wiem co ale trzeba się jakoś do tego bólu przyzwyczaić i to przetrwać .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Zadomowienie
|
Camelitos, twój mały Kłaczek jest przepiękny! Nie sądziłam, że dziecko na tym etapie może mieć aż takie włoski, choć podobno i moja mama, i tż urodzili się z długimi włosami, przy czym moja mama miała też futerko na plecach
Witam się weekendowa, u nas pogoda solidaryzuje się z moim nastawieniem do życia. Byłam u neurologa i mam reżim łóżkowy + plastry przeciwbólowe na Do tego bezwzględny nakaz cc, sn mogłoby się skończyć bardzo źle. A ja naiwna całą ciążę łudziłam się, że dam radę. Ech. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
O czereśnie już macie! Ja to bym zjadła pierogi z czereśniami U mnie dalej szaro i pochmurno, ale nie pada więc jest poprawa, może się popołudniu wypogodzi . Mąż wyjątkowo dziś w pracy, więc zaraz się zbieram odwiedzić rodziców,a wieczorem mamy grilla u znajomych.Ostatnio coś mam problemy z zaśnięciem do późnych godzin, a potem znowu w dzień popołudniu muszę zdrzemnąć. Próbowałam też przetrzymać i bez drzemki i tak nie mogłam zasnąć. Mały lubi fikać w nocy, aż się zastanawiam, czy po urodzeniu też oznacza, że nie będzie wtedy spał. |
|
|
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny!
Witam sie po powrocie ze szpitala Dziękuje za wszytskie kciuki!Wyszlam jak zwykle z lekami na nadcisnienie do domu, z zaleceniami co do cukrzycy itd, za 2-3 tygodnie powrot do szpitala i tak juz dokonca ciazy, ciagle mnie strsza przedwczesnym porodem, no i tym ze moze bede musiala rodzic w klinice w matce polce a ja tegowole uniknac Wrocilam w czwartke wieczoremz Lodzi ale bylam padnieta bo jechalam sama pociagiem i nie mialam na nic sily. Pobyt niewiele roznil sie od poprzedniego ten sam oddzial te same fatalne warunki, a mi wykonali standardowe badania, najwazneijsze ze synek zdrowy. I mam nauczke co do pakowania sie na przyslosc-zapomnaialam o recznikach!musialam dokupic na miejscu ![]() Teraz bede sie mniej odzywac bo zaczynam remont i w musze sie wyprowadzic z domu wiec zero internetu bedzie, sciskam Was mocno
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
nie potańczymy za wiele ale przynajmniej będzie dobre jedzonko ![]() Emma, super ze spotkanie udane! Skurcze minęły? Summer, współczuję problemów reżim łozkowy juz do końca Cię czeka?Monya, powodzenia w remoncie! Wiem ze będzie Ci trudniej ale zaglądaj do nas i dawaj znać co u Ciebie |
|
|
|
|
|
#3555 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Monya powodzenia w remoncie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry..
![]() Mnie jakoś brzuch boli i 2 razy mnie coś przeczyscilo.. Mam nadzieję że to zatrucie, a nie słynne oczyszczanie przed porodem. ![]() My dziś na urodziny jedziemy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie torcik? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
Ja po beznadziejnie bezsennej nocy, choć taka zmeczona wieczorem byłam ehh. Wiec teraz jeszcze z łóżka pisze. U mnie malowanie, wiec ani sprzątać nie ma co ani w remoncie nie pomogę. Zejdę na dół coś posprzątać może. W tej męczącej nocy dręczył mnie przez pokarm koszmar ze nie mam pampersow i prześcieradeł do dostawki. Chyba kupię szybko. Nie mam tez dostawki no ale to mnie nie męczyło, w ogóle to wczoraj sobie odhaczalam z listy i coraz mniej mi już zostaje. Wczoraj tez miałam średnie samopoczucie- tu mnie brzuch zabolał, tu coś zakłuło wiec od razu wkręciłam sobie ze pewnie zaraz poród hmm. Pogoda u mnie straszna, jest bardzo zimno wiec nie bardzo cokolwiek fajnego można robić. Ale jutro umówiłyśmy się z koleżanka na spacer u mnie na wsi oby pogoda się poprawiła.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3559 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawno tak długo nie spałam musiałam odespać spotkanie chyba i te bóle ale już wszystko dobrze. Wieczorem bolało mnie też spojenie i myślę, że to ze względu na niewygodne dżinsy :/ ale najważniejsze, że już wszystko ok Blanka oby to nie było nic poważnego Też jeszcze nigdy nie jadłam pierogów z czereśniami, ale je uwielbiam! muszę się wybrać do nas na ryneczek i kupić My dzisiaj jedziemy do znajomych na grilla z okazji przeprowadzki do nowego domu i po śniadaniu będę szła kupić im z tej okazji prezent nie znamy się dobrze, ale nie wypada przyjść z niczym i myślałam o jakimś fajnym kwiatku, co myślicie? Ładny, duży storczyk lub lawenda?
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż z lawendy też bym się ucieszyła Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3561 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
* No niestety, jeśli trzeba będzie poleżeć przed porodem dłużej znowu, to nie ma rady, ważne, żeby małego bezpiecznie sprowadzić na świat. Zupełnie Ci się nie dziwię, że nie chciałabyś rodzić tam, gdzie leżałaś, obyś tego unikneła!Powodzenia w remoncie, niech będzie bezproblemowy. Cytat:
).Ja wczoraj też miałam średni dzień jak większość z Was, ale udało mi się ugotować gar ogórkowej i upiec ciasto z rabarbarem. A wieczorem nadrabialiśmy z Tż zaległe odcinki Westworldu Dziś wybieramy się do mojego taty, a mąż ma spotkanie klasowe z liceum. Jutro natomiast jedziemy na Wrak Race, też będzie fajnie Mój TŻ się nie może doczekać, jak wszystkiego, co ma związek z autami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie dzisiaj w planach sprzątanie, pranie i prasowanie. Mężu dziś nie wraca do domu, na rano pojechał do pracy, później jedzie prosto na fuchę i pewnie zejdzie mu do późnej nocy więc zostaje na noc u rodziców, jutro jedziemy do niego, bo będzie wymieniał coś w samochodzie i tata ma mu pomóc. Oczywiście moja mama wali fochy, że znów go nie ma tak źle, że za mało zarabia, a jak chce dorobić to jej przeszkadza, że go nie ma. Paranoja. Zwariuje z nią kiedyś.Ps nie macie jakiegoś wolnego faceta w wieku 55-60 lat? może jakby kogoś miała zajęłaby się swoim życiem.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Emma ja bym kwiatka kupiła,dobre winko.
Regular fajny weekend Wam się zapowiada! Aniama współczuję nocki! Blanka mnie też czyscilo w tym tyg. Summer dasz rade! Ovejta daj znać,co się ciekawego dowiedziałas. Monya silna z Ciebie babka! Aaska nie jadlam.pierogów z czereśniami. Czereśnie bym zjadla.Mąż ma truskawki kupić ,też mam.ochotę,zrobię koktajl. Znowu mnie brzuch bolal i sztywnial.Wzielam.nospe i leżę Madziara u mnie bylo.to samo z mamą,komentowala,mieszala ,po prostu przestalam jej.mowic o wielu rzeczach i się uspokoilo. Mnie wkurza inna rzecz. Moja mama pyta o wszystko,co kupujemy,ile to.kosztowało???? Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-19 o 11:11 |
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
A, ja też zabijam storczyki ale podobno nie każde miejsce im pasuje i jak widać naszego pokoju bardzo nie lubią.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3565 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja pani gin mowi ze nic sie z tym nie robi. Ale chyba poprosze ja o skierowanie do orgopedy. Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mineralna
|
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
U mnie dzisiaj brzuch troche pobolewa jak przed @. Tez mnie cos przeczyszcza. Biodro prawe mnie boli. Do tego jeszcze dziaslo mi opuchlo od zęba i musze w pon isc do dentysty. Wczoraj wypralam jedna pralke ciuszkow. Teraz pierze sie druga i jeszcze potem wstawie. Miejsce w szufladach zrobilam i moge praslwac i ukladac. Jeszcze chce lozeczko na bialo przemalowac. Musze jeszcze kupic pare rzeczy (osceniseptb tamtum rosa, mokre chusteczki, probiotyk) i przewijak i chyba to wszystko. Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam dostałam storczyka 5 lat temu na nowe mieszkanie i do dziś regularnie pięknie kwitnie
to jeden z najfajniejszych prezentów .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie znowu boli brzuch jak na okres.Mam nadzieję,ze to normalne
|
|
|
|
|
#3570 |
|
Zadomowienie
|
Boziu dziewczyny prawie każdą coś boli, rwie no ta końcówka dla nas nie jest łaskawa
mimo to życzę nam wszystkim wytrwałości już ostatnia prosta.Po południu zrobię pierogi z truskawkami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Co prawda używki z OLX, ale zawsze parę sztuk do przodu 

i nie stresuj się już żeby brzuszek nie bolał 

główka do góry!

wzięłam nospę i piję melisę

Będzie torcik?
* No niestety, jeśli trzeba będzie poleżeć przed porodem dłużej znowu, to nie ma rady, ważne, żeby małego bezpiecznie sprowadzić na świat. Zupełnie Ci się nie dziwię, że nie chciałabyś rodzić tam, gdzie leżałaś, obyś tego unikneła!
tak źle, że za mało zarabia, a jak chce dorobić to jej przeszkadza, że go nie ma. Paranoja. Zwariuje z nią kiedyś.