|
|
#2551 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
A ja dzis mialam pracowita sobote. Troche sprzątalam. Potem szybkie zakupy z Tż. W Bydgoszczy tez sloneczko dzis i mam nadzieje ze jutro tez bedzie tak cieplutko bo jedziemy na komunie mojego ukochanego siostrzeńca. Troche poprasowalam na jutro itp i jestem totalnie wykończona. Poza ciążą to taka robota to dla mnie pikuś a teraz wszystko robie dluzej i dysze jak parowòz
a co to bedzie z dużym brzuszkiem mimo to nie moge sie doczekac ![]() Dziewczyny jak myslicie czy chlopcu na komunie można dać łańcuszek z medalikiem czy jak dla chlopca to musi byc krzyżyk? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio ktos tu wkleil male skarpetusie slodkie
I to moja jedyna rzecz jaka mam dla malenstwa to juz zawsze cos
|
#2553 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a on na mnie z krzykiem ze boze jak ja jeżdżę jak ja parkuje.wysiadl i wsiadł na miejsce kierowcy zeby oczywiscie poprawic moje parkowanie i zaczął krzyczec ze jak ja mam fotel blisko ustawiony.on teraz wsiąść nie moze i jak tak mozna jezdzic z nosem w szybie itp itd. Co ja moge ze niska jestem.no bezczelny. poszłam sama do galerii.... szukal mnie 15 minut bo obrazona nie odbieralam tel.... a przepraszal potem kolejne 15...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dziś kolejny zakup poczyniłam. Bujaczek leżaczek z Tiny love Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
|
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
a ja jeszcze nic nie mam czekam do polowkowych ale w sumie tez na odmalowanie pokoju ,szafe bedziemy wymieniac na wieksza to moze wtedy zaczne kupowac zeby juz tam chowac do odpowiedniej szuflady malenstwa
|
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jestem padnięta, niby nic, a dzień zleciał :/ Poprałam kolejną partię ciuszkòw, jeszcze na pewno z 5 wsadòw będzie do tego kocyki, pieluchy, skarpetki, czapeczki itd. i mam co robić do końca czerwca Jeszcze dzisiaj byłam w lumpku za kiecką dla còry na Boże Ciało, to kupiłam bluzę ciepłą i kocyk z włòczki bawełnianej biały duży (z myślą o chrzcinach ). Na razie tylko piorę i wkładam na pòłkę, w sierpniu sobie to posortuję i poukładam jak trzeba ![]() Co do zakupòw to najbardziej lubię iść sama na połażenie nikt mi nie marudzi gdzie i po co idę ![]() Tylko rzadko tak wychodzę, bo zazwyczaj jadę do konkretnego sklepu po konkretne rzeczy, wyjątkiem są wyprzedaże, ale ja jako fanka lumpeksòw widzę od razu ròżnicę w jakości i cenie :P
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mam też
|
|
|
#2559 |
|
Rozeznanie
|
A ja wróciłam z baby party które organizowalam z koleżanką. Super wyszło. Przyjecie niespodzianka ..
Ale głowa mi trzaska.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie |
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Moj mezus dzis tak na zarty sie wkurzal ze zawsze dzidzia kopie jak go nie ma ,ze mu na zlosc robi
No i dzis przed chwila wreszcie sie udalo siedzial trzymal raczke i czekal i bylo kilka ciosow karate pod rzad ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
Fajnie,ze sie udalo i dobrze sie bawilas
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
Moj piesek tez byl Max
![]() Wlasnie wrocilismy z urodzin jestem nazarta i padnieta. Fajnie jednak sie pomalowac i wyjsc do ludzi czasem i porozmawia. Ja mam do znudzenia tylko TZ. Nie narzekam ale czasem mi malo W zeszlym tygodniu bylam w lumpku pierwszy raz i kupilam sliczne dzinsy w sumie raczej ogrodniczki dla bobaska.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz co zrezygnowałam z tego pomysłu żeby było przy okazji tez dla mnie. To jej party i ona rodzi pierwsza po co mam się tam pchać. Najważniejsze ze ona była zadowolona. I bardzo się udało. Piękne dekoracje super tort. Dziewczyny się nie wygadaly. Mąż współpracował. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie |
|
|
|
|
#2563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No u mnie Hania w bambuko robi TZ bo wczoraj zrobiła sobie wieczorem dyskotekę a jak tylko TZ przykładał rękę to cisza zero ruchu hahaha kilka dąży próbowaliśmy i nic. Dziś od rana tez aerobik, ale nie kopie tylko przewraca się i czuje to nisko. Pływa sobie skubana od 7 ;P Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Ale super ❤️ mnie przyjaciółka ma zrobił babyshower ale jako ze nie zna większości moich znajomych tutaj z siemianowic to wiem o nim i muszę sama ludzi zaprosić na wydarzenie a potem się z niego wypisać żebym nie wiedziała co kombinują Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie z tym babyshower. W mojej "paczce" nie ma takiej tradycji. W 1 ekipie dziewczyny juz maja dzieci a w drugiej jestesmy pierwsi i czujemy sie jak okazy w zoo...
Janinka robi to samo TZ. Jak skacze to bez jego reki. Podobno wlasnie dotyk taty dziala uspokajajaco na brzuch . Chociaz przedwczoraj sama zaczela tanczyc dla taty.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Moje dziecię jeżeli mnie kopie w nocy to nie czuje. Niektóre kobiety to spać nie mogą a mnie to nie przeszkadza(chyba, że nic nie ma). Z córką miałam podobnie. Nawet już w późniejszej ciąży gdzie ruchy były też bolesne. Ja nie będę miała babyshower. Jakoś mnie to nie rajcuje.
|
|
#2566 | |
|
Jedi
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC6535LVW przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś idę na baby shower koleżanki, rodzi za 3 tygodnie
![]() Sama miałam w pierwszej ciąży niespodziankę zorganizowana przez koleżanki i bardzo miło to wspominam podejrzewam, że teraz też coś zorganizują, ale nie będzie to już raczej niespodzianka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba bardzo bardzo bardzo delikatnie. Mąż jak swoją cięższą rękę położy to też często cisza, może też jak chociaż trochę brzuch zostanie "wciśnięty" do środka, to już dziecko nie ma siły wypchnąć, nie czuć ruchów. Dlatego uczymy się kłaść tak bardzo leciutko, że niby nic tam nie ma
|
|
|
|
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj dokladnie polmetek. Jak to zlecialo! 20+0...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Kuba, a poprzedni Iga
Byłam wczoraj oglądać wózki. Co prawda jestem trochę zawiedziona obsługą, ale na tyle na ile udało mi się przekonać sprzedawcę do pomocy, to polecił bebetto bresso i anex sport. Na temat tego bresso nie ma wcale opinii w necie, a o anexie jest sporo złych. Coś wiecie na ich temat? |
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przestudiowalam anexa wzdłuż i wszerz. I tak anex sport na super koła dobry stelaż i świetna amortyzację. Ale dużo osób narzeka na spacerówkę ze niby dziecko się w niej zsuwa. A chodzi o to ze jak maja ludzie ustawiona amortyzację na gondole, to potem zmieniając na spacerówkę nie przestawiają jej. Ponoć wystarczy ustawić amortyzację i dziec się nie zsuwa. Według mnie z tych nowoczesnych wózków anex ma super Design, na prawdę te wózki jak dla mnie wyglądają fajnie i nowocześnie. Bresso tez wyglada fajnie ale chyba jest znacznie większy. W sensie gondola wydaje się olbrzymia. Wiec jeśli nie jesteś kurduplem jak ja (bo ja śmiesznie wyglądałam przy takich dużych wózkach) to chyba to kwestia tylko ceny+ wyglądu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wygląd i wrażenie większej zgrabności skłaniają mnie do anexa, ale nie mam pewności czy z tą amortyzacją to prawda i czy nie będę żałować, jeśli jednak coś będzie nie tak. O bresso nie ma opinii, więc też nie jest powiedziane, że nie ma jakichś wad. Jeździ się nimi bardzo podobnie, mięciutko i są bardzo zwrotne. Różnica w wadze to coś około kilograma, a na oko wydaje się, że więcej. A ceną różnią się o ok. 200zł, więc do zaakceptowania. 2200 to max jaki chcę dać
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy październikowe 2018 cz. II
Cytat:
Nie wiem no ja spotkałam się z pozytywnymi Opiniami nt anexa a jedyne minusy to właśnie ze dziecko się zsuwa ze spacerówki. Na co było miliard odpowiedzi ze wystarczy dobrze wyregulować amortyzację. Myśle ze może jedz do innego jakiegoś sklepu może ktoś z obsługi będzie bardziej kompetentny i ci np pokaże jak regulować amortyzację itd Dziewczyny wam tez zaczyna być widać żyły na brzuszku? I na piersiach ale tak od spodu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PEDAGOG ![]() Edytowane przez xxboo Czas edycji: 2018-05-20 o 12:07 |
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak ja tez od poczatku ciazy mega zyly na cyckach i do tej pory sa
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ogólnie tez było widać na cyckach ale teraz jakoś tak od spodu przy okazji smarowania zerknęłam i się przeraziłam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam na piersiach i na brzuchu dużo żył...
Wozek anex sport fajny, tez o nim myślałam, ale wlasnie ta spacerówka mnie zniecheca, ze ma tyle zlych opinii. Poki co wygrywa z wiekszych bebetto holland a x mniejszych cybex balios s. Podobaja mi sie czarne wózki, ale nikt w rodzinie nie chce o takim slyszec ach ta rodzina...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuje czarny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2579 |
|
Jedi
|
Ja wczoraj też oglądałam wózki i bardzo mi się spodobał joie mytrax i baby jogger city tour. Już wcześniej o nich myślałam, ale zostanę przy cybexie
![]() Na te większe to nawet nie patrzę, bo raz że to ciężkie, a dwa że ja wyglądałabym przy takim jak dziewczynka na spacerze z lalka ![]() Ja kupuje szary, ale czarny też dla mnie spoko. |
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

a co to bedzie z dużym brzuszkiem
mimo to nie moge sie doczekac 

a on na mnie z krzykiem ze boze jak ja jeżdżę jak ja parkuje.wysiadl i wsiadł na miejsce kierowcy zeby oczywiscie poprawic moje parkowanie i zaczął krzyczec ze jak ja mam fotel blisko ustawiony.on teraz wsiąść nie moze i jak tak mozna jezdzic z nosem w szybie itp itd. Co ja moge ze niska jestem.no bezczelny. poszłam sama do galerii.... szukal mnie 15 minut bo obrazona nie odbieralam tel.... a przepraszal potem kolejne 15...
ale w psiej rodzinie miałam też Maksa i Sarę, a to też ludzkie

do tego kocyki, pieluchy, skarpetki, czapeczki itd. i mam co robić do końca czerwca