Mamy październikowe 2018 cz. II - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-05-19, 20:28   #2551
Apola88
Rozeznanie

Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II

A ja dzis mialam pracowita sobote. Troche sprzątalam. Potem szybkie zakupy z Tż. W Bydgoszczy tez sloneczko dzis i mam nadzieje ze jutro tez bedzie tak cieplutko bo jedziemy na komunie mojego ukochanego siostrzeńca. Troche poprasowalam na jutro itp i jestem totalnie wykończona. Poza ciążą to taka robota to dla mnie pikuś a teraz wszystko robie dluzej i dysze jak parowòz a co to bedzie z dużym brzuszkiem mimo to nie moge sie doczekac
Dziewczyny jak myslicie czy chlopcu na komunie można dać łańcuszek z medalikiem czy jak dla chlopca to musi byc krzyżyk?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Apola88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 20:34   #2552
Esti10
Zakorzenienie

Ostatnio ktos tu wkleil male skarpetusie slodkie i tez sobie przypomnialam,ze w dniu jak zrobilam test 8 lutego w tlusty czwartek to kupilam te male skarpetusie i mojemu wreczylam jako prezent na wczesniejsze walentynki
I to moja jedyna rzecz jaka mam dla malenstwa to juz zawsze cos
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8018.jpg (123,0 KB, 43 załadowań)
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 20:43   #2553
Apola88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Maks to w ogóle mam wrażenie było kiedyś typowo psie imie.... tylko się pisało Max. Znalazłam chyba z 5 psów o takim imieniu. Podobnie jak Oskar.

Boże powiem wam ze mój TZ mnie dziś do tako szału doprowadził. Pisałam wam ze miał raportować stare mieszkanie a poszedł na piwo, ale spoko niech chłop coś ma z życia sobie pomyślałam. Poszliśmy na zakupy wchodzimy do CCC - jęczy: musimy tu wchodzić, może poczekam na zewnątrz, długo jeszcze, te buty są paskudne, te jeszcze gorsze, wybrałaś już coś?, możemy już stad wyjść.
Dobra kupiłam buty.

Wchodzimy do pepco; nie kupuj tego teraz, nastepnym razem kupimy, nie będę tego nosił, znalazłaś już coś? - do tego doszły jeszcze miny jak pokazywałam mu dziecięce ciuszki. Dobra wyszliśmy

Chce wejść do rossmanna; po co tam wchodzisz, potrzebujesz tego na pewno? Kiedy indziej kupimy, chodź już, moja mama Ci pożyczy (krem przeciwsłoneczny

Nie wytrzymałam, powiedziałam ze mam w dupie zakupy z nim, rzuciłam kurtkę na ziemie i zaczęłam iść do Domu, takiego tempa nabrałam ze biedny mnie dogonić nie umiał. W końcu mnie dogonił i za Chiny ludowe nie potrafił zrozumiem o co mi chodzi i ze ja przesadzam (generalnie chodziło mi o to ze ze mną nigdy nie chce nigdzie iść i ciagle jęczy tak ze głupie wyjście po żel pod prysznic mi masakrycznie obrzydza) nie wytrzymałam pożyczałam się na środku parkingu i dopiero mu serce zmiękło, a ja musiałam iść cała zaryczana po zakupy spożywcze

Dobrze ze na przeprosiny zrobił mi pyszny obiad

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja dzis tez cyrk z moim mialam na zakupach. Mamy bardzo dlugi i szeroki samochod i nie umiem nim parkowac zbyt dobrze. Na codzień jezdze mniejszym.no i pech chciał ze prowadziłam a zaparkowalam jakos...chujowo a on na mnie z krzykiem ze boze jak ja jeżdżę jak ja parkuje.wysiadl i wsiadł na miejsce kierowcy zeby oczywiscie poprawic moje parkowanie i zaczął krzyczec ze jak ja mam fotel blisko ustawiony.on teraz wsiąść nie moze i jak tak mozna jezdzic z nosem w szybie itp itd. Co ja moge ze niska jestem.no bezczelny. poszłam sama do galerii.... szukal mnie 15 minut bo obrazona nie odbieralam tel.... a przepraszal potem kolejne 15...

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Ostatnio ktos tu wkleil male skarpetusie slodkie i tez sobie przypomnialam,ze w dniu jak zrobilam test 8 lutego w tlusty czwartek to kupilam te male skarpetusie i mojemu wreczylam jako prezent na wczesniejsze walentynki
Wow jakie slodkie.gdzie kupilas? Tez chce takie

Apola88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 20:45   #2554
chupacabra88
Zadomowienie

Cytat:
Śliczne. Mam podobne po synku. To.ja wstawiałam te skarpetki. Schowałam je razem z pierwszymi ciuszkami jakie miał na sobie i pierwszymi bucikami na pamiątkę.

A ja dziś kolejny zakup poczyniłam. Bujaczek leżaczek z Tiny love

Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka

Żona - 27.08.2016 r.
Mama - styczeń 2017 r.
chupacabra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 20:55   #2555
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apola88 Pokaż wiadomość
Ja dzis tez cyrk z moim mialam na zakupach. Mamy bardzo dlugi i szeroki samochod i nie umiem nim parkowac zbyt dobrze. Na codzień jezdze mniejszym.no i pech chciał ze prowadziłam a zaparkowalam jakos...chujowo a on na mnie z krzykiem ze boze jak ja jeżdżę jak ja parkuje.wysiadl i wsiadł na miejsce kierowcy zeby oczywiscie poprawic moje parkowanie i zaczął krzyczec ze jak ja mam fotel blisko ustawiony.on teraz wsiąść nie moze i jak tak mozna jezdzic z nosem w szybie itp itd. Co ja moge ze niska jestem.no bezczelny. poszłam sama do galerii.... szukal mnie 15 minut bo obrazona nie odbieralam tel.... a przepraszal potem kolejne 15...

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Wow jakie slodkie.gdzie kupilas? Tez chce takie

W Smyku

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez chupacabra88 Pokaż wiadomość
Śliczne. Mam podobne po synku. To.ja wstawiałam te skarpetki. Schowałam je razem z pierwszymi ciuszkami jakie miał na sobie i pierwszymi bucikami na pamiątkę.

A ja dziś kolejny zakup poczyniłam. Bujaczek leżaczek z Tiny love

Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
No widzisz juz z ciuszkami ech troszke zazdroszcze a ja jeszcze nic nie mam czekam do polowkowych ale w sumie tez na odmalowanie pokoju ,szafe bedziemy wymieniac na wieksza to moze wtedy zaczne kupowac zeby juz tam chowac do odpowiedniej szuflady malenstwa
Stary 2018-05-19, 21:07   #2556
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez So_close Pokaż wiadomość
Też miałam kiedyś psa o tym imieniu ale w psiej rodzinie miałam też Maksa i Sarę, a to też ludzkie

Wysłane z mojego HTC6535LVW przy użyciu Tapatalka
U nas była Kaja
Cytat:
Napisane przez lykki Pokaż wiadomość
Ja dzis po komunii, ale sue objadlam, om nom nom... Ostatnio ciagle jestem głodna, masakra... Milego wieczoru

Dobrze, że ja już mam po komuniach. Dopiero dochodzę do siebie.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 21:09   #2557
bambusiek
Zakorzenienie

Cześć

Jestem padnięta, niby nic, a dzień zleciał :/

Poprałam kolejną partię ciuszkòw, jeszcze na pewno z 5 wsadòw będzie do tego kocyki, pieluchy, skarpetki, czapeczki itd. i mam co robić do końca czerwca
Jeszcze dzisiaj byłam w lumpku za kiecką dla còry na Boże Ciało, to kupiłam bluzę ciepłą i kocyk z włòczki bawełnianej biały duży (z myślą o chrzcinach ).
Na razie tylko piorę i wkładam na pòłkę, w sierpniu sobie to posortuję i poukładam jak trzeba

Co do zakupòw to najbardziej lubię iść sama na połażenie nikt mi nie marudzi gdzie i po co idę
Tylko rzadko tak wychodzę, bo zazwyczaj jadę do konkretnego sklepu po konkretne rzeczy, wyjątkiem są wyprzedaże, ale ja jako fanka lumpeksòw widzę od razu ròżnicę w jakości i cenie :P
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 22:55   #2558
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Cześć

Jestem padnięta, niby nic, a dzień zleciał :/

Poprałam kolejną partię ciuszkòw, jeszcze na pewno z 5 wsadòw będzie do tego kocyki, pieluchy, skarpetki, czapeczki itd. i mam co robić do końca czerwca
Jeszcze dzisiaj byłam w lumpku za kiecką dla còry na Boże Ciało, to kupiłam bluzę ciepłą i kocyk z włòczki bawełnianej biały duży (z myślą o chrzcinach ).
Na razie tylko piorę i wkładam na pòłkę, w sierpniu sobie to posortuję i poukładam jak trzeba

Co do zakupòw to najbardziej lubię iść sama na połażenie nikt mi nie marudzi gdzie i po co idę
Tylko rzadko tak wychodzę, bo zazwyczaj jadę do konkretnego sklepu po konkretne rzeczy, wyjątkiem są wyprzedaże, ale ja jako fanka lumpeksòw widzę od razu ròżnicę w jakości i cenie :P
Też lubię lumpeksy moja mam też

Stary 2018-05-19, 23:04   #2559
Mila 23
Rozeznanie

A ja wróciłam z baby party które organizowalam z koleżanką. Super wyszło. Przyjecie niespodzianka ..

Ale głowa mi trzaska....

Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie
Mila 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 23:23   #2560
Esti10
Zakorzenienie

Moj mezus dzis tak na zarty sie wkurzal ze zawsze dzidzia kopie jak go nie ma ,ze mu na zlosc robi
No i dzis przed chwila wreszcie sie udalo siedzial trzymal raczke i czekal i bylo kilka ciosow karate pod rzad takze wreszcie szczesliwy

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Mila 23 Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z baby party które organizowalam z koleżanką. Super wyszło. Przyjecie niespodzianka ..

Ale głowa mi trzaska....

To to przyjecie ktore bylo dla niej i przy okazji dla Ciebie ? Czy cos zle kojarze ?
Fajnie,ze sie udalo i dobrze sie bawilas
Stary 2018-05-20, 01:19   #2561
awusia
Zadomowienie

Moj piesek tez byl Max
Wlasnie wrocilismy z urodzin jestem nazarta i padnieta. Fajnie jednak sie pomalowac i wyjsc do ludzi czasem i porozmawia. Ja mam do znudzenia tylko TZ. Nie narzekam ale czasem mi malo
W zeszlym tygodniu bylam w lumpku pierwszy raz i kupilam sliczne dzinsy w sumie raczej ogrodniczki dla bobaska.

awusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 08:00   #2562
Mila 23
Rozeznanie

Cytat:
Moj mezus dzis tak na zarty sie wkurzal ze zawsze dzidzia kopie jak go nie ma ,ze mu na zlosc robi
No i dzis przed chwila wreszcie sie udalo siedzial trzymal raczke i czekal i bylo kilka ciosow karate pod rzad takze wreszcie szczesliwy

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

To to przyjecie ktore bylo dla niej i przy okazji dla Ciebie ? Czy cos zle kojarze ?
Dobrze bardzo kojarzysz . Ale pamięć!

Wiesz co zrezygnowałam z tego pomysłu żeby było przy okazji tez dla mnie. To jej party i ona rodzi pierwsza po co mam się tam pchać. Najważniejsze ze ona była zadowolona. I bardzo się udało. Piękne dekoracje super tort. Dziewczyny się nie wygadaly. Mąż współpracował.

Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie
Mila 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 08:04   #2563
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:

No u mnie Hania w bambuko robi TZ bo wczoraj zrobiła sobie wieczorem dyskotekę a jak tylko TZ przykładał rękę to cisza zero ruchu hahaha kilka dąży próbowaliśmy i nic.

Dziś od rana tez aerobik, ale nie kopie tylko przewraca się i czuje to nisko. Pływa sobie skubana od 7 ;P

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Mila 23 Pokaż wiadomość
Dobrze bardzo kojarzysz . Ale pamięć!

Wiesz co zrezygnowałam z tego pomysłu żeby było przy okazji tez dla mnie. To jej party i ona rodzi pierwsza po co mam się tam pchać. Najważniejsze ze ona była zadowolona. I bardzo się udało. Piękne dekoracje super tort. Dziewczyny się nie wygadaly. Mąż współpracował.

Ale super ❤️ mnie przyjaciółka ma zrobił babyshower ale jako ze nie zna większości moich znajomych tutaj z siemianowic to wiem o nim i muszę sama ludzi zaprosić na wydarzenie a potem się z niego wypisać żebym nie wiedziała co kombinują

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 08:27   #2564
awusia
Zadomowienie

Fajnie z tym babyshower. W mojej "paczce" nie ma takiej tradycji. W 1 ekipie dziewczyny juz maja dzieci a w drugiej jestesmy pierwsi i czujemy sie jak okazy w zoo...
Janinka robi to samo TZ. Jak skacze to bez jego reki. Podobno wlasnie dotyk taty dziala uspokajajaco na brzuch. Chociaz przedwczoraj sama zaczela tanczyc dla taty..

Stary 2018-05-20, 08:31   #2565
Suqub
Zakorzenienie

Dzień dobry

Moje dziecię jeżeli mnie kopie w nocy to nie czuje. Niektóre kobiety to spać nie mogą a mnie to nie przeszkadza(chyba, że nic nie ma). Z córką miałam podobnie. Nawet już w późniejszej ciąży gdzie ruchy były też bolesne.

Ja nie będę miała babyshower. Jakoś mnie to nie rajcuje.

Stary 2018-05-20, 08:48   #2566
So_close
Jedi

Cytat:
Napisane przez awusia Pokaż wiadomość
Fajnie z tym babyshower. W mojej "paczce" nie ma takiej tradycji. W 1 ekipie dziewczyny juz maja dzieci a w drugiej jestesmy pierwsi i czujemy sie jak okazy w zoo...
Janinka robi to samo TZ. Jak skacze to bez jego reki. Podobno wlasnie dotyk taty dziala uspokajajaco na brzuch. Chociaz przedwczoraj sama zaczela tanczyc dla taty..

Ja myślę, że dziecko po prostu wyczuwa rękę na brzuchu, bo ja sama często kładę jak mnie kopie i przestaje

So_close jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 09:12   #2567
paula1010
Zadomowienie

A ja dziś idę na baby shower koleżanki, rodzi za 3 tygodnie

Sama miałam w pierwszej ciąży niespodziankę zorganizowana przez koleżanki i bardzo miło to wspominam podejrzewam, że teraz też coś zorganizują, ale nie będzie to już raczej niespodzianka

paula1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 10:25   #2568
mwmwm91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez So_close Pokaż wiadomość
Ja myślę, że dziecko po prostu wyczuwa rękę na brzuchu, bo ja sama często kładę jak mnie kopie i przestaje

Oj tak, ja też myślę, że jak się położy rękę, to dziecko to czuje Trzeba bardzo bardzo bardzo delikatnie. Mąż jak swoją cięższą rękę położy to też często cisza, może też jak chociaż trochę brzuch zostanie "wciśnięty" do środka, to już dziecko nie ma siły wypchnąć, nie czuć ruchów. Dlatego uczymy się kłaść tak bardzo leciutko, że niby nic tam nie ma
mwmwm91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 10:43   #2569
awusia
Zadomowienie

U mnie dzisiaj dokladnie polmetek. Jak to zlecialo! 20+0...

Stary 2018-05-20, 11:20   #2570
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój pies ma na imie Maja ;D
Moje Kuba, a poprzedni Iga czasem dochodzi do niezręcznej sytuacji kiedy jesteśmy w towarzystwie z dziećmi i jest tam jakiś Kuba.

Byłam wczoraj oglądać wózki. Co prawda jestem trochę zawiedziona obsługą, ale na tyle na ile udało mi się przekonać sprzedawcę do pomocy, to polecił bebetto bresso i anex sport. Na temat tego bresso nie ma wcale opinii w necie, a o anexie jest sporo złych. Coś wiecie na ich temat?
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 11:27   #2571
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Moje Kuba, a poprzedni Iga czasem dochodzi do niezręcznej sytuacji kiedy jesteśmy w towarzystwie z dziećmi i jest tam jakiś Kuba.

Byłam wczoraj oglądać wózki. Co prawda jestem trochę zawiedziona obsługą, ale na tyle na ile udało mi się przekonać sprzedawcę do pomocy, to polecił bebetto bresso i anex sport. Na temat tego bresso nie ma wcale opinii w necie, a o anexie jest sporo złych. Coś wiecie na ich temat?

Ja przestudiowalam anexa wzdłuż i wszerz. I tak anex sport na super koła dobry stelaż i świetna amortyzację. Ale dużo osób narzeka na spacerówkę ze niby dziecko się w niej zsuwa. A chodzi o to ze jak maja ludzie ustawiona amortyzację na gondole, to potem zmieniając na spacerówkę nie przestawiają jej.
Ponoć wystarczy ustawić amortyzację i dziec się nie zsuwa.
Według mnie z tych nowoczesnych wózków anex ma super Design, na prawdę te wózki jak dla mnie wyglądają fajnie i nowocześnie. Bresso tez wyglada fajnie ale chyba jest znacznie większy. W sensie gondola wydaje się olbrzymia. Wiec jeśli nie jesteś kurduplem jak ja (bo ja śmiesznie wyglądałam przy takich dużych wózkach) to chyba to kwestia tylko ceny+ wyglądu.

PEDAGOG

Stary 2018-05-20, 11:39   #2572
magdenka
Zakorzenienie

Właśnie wygląd i wrażenie większej zgrabności skłaniają mnie do anexa, ale nie mam pewności czy z tą amortyzacją to prawda i czy nie będę żałować, jeśli jednak coś będzie nie tak. O bresso nie ma opinii, więc też nie jest powiedziane, że nie ma jakichś wad. Jeździ się nimi bardzo podobnie, mięciutko i są bardzo zwrotne. Różnica w wadze to coś około kilograma, a na oko wydaje się, że więcej. A ceną różnią się o ok. 200zł, więc do zaakceptowania. 2200 to max jaki chcę dać
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 11:43   #2573
xxboo
Zakorzenienie

Mamy październikowe 2018 cz. II

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Właśnie wygląd i wrażenie większej zgrabności skłaniają mnie do anexa, ale nie mam pewności czy z tą amortyzacją to prawda i czy nie będę żałować, jeśli jednak coś będzie nie tak. O bresso nie ma opinii, więc też nie jest powiedziane, że nie ma jakichś wad. Jeździ się nimi bardzo podobnie, mięciutko i są bardzo zwrotne. Różnica w wadze to coś około kilograma, a na oko wydaje się, że więcej. A ceną różnią się o ok. 200zł, więc do zaakceptowania. 2200 to max jaki chcę dać

Nie wiem no ja spotkałam się z pozytywnymi
Opiniami nt anexa a jedyne minusy to właśnie ze dziecko się zsuwa ze spacerówki. Na co było miliard odpowiedzi ze wystarczy dobrze wyregulować amortyzację. Myśle ze może jedz do innego jakiegoś sklepu może ktoś z obsługi będzie bardziej kompetentny i ci np pokaże jak regulować amortyzację itd

Dziewczyny wam tez zaczyna być widać żyły na brzuszku?

I na piersiach ale tak od spodu ?

PEDAGOG

Edytowane przez xxboo
Czas edycji: 2018-05-20 o 12:07
Stary 2018-05-20, 12:29   #2574
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem no ja spotkałam się z pozytywnymi
Opiniami nt anexa a jedyne minusy to właśnie ze dziecko się zsuwa ze spacerówki. Na co było miliard odpowiedzi ze wystarczy dobrze wyregulować amortyzację. Myśle ze może jedz do innego jakiegoś sklepu może ktoś z obsługi będzie bardziej kompetentny i ci np pokaże jak regulować amortyzację itd

Dziewczyny wam tez zaczyna być widać żyły na brzuszku?

I na piersiach ale tak od spodu ?

Na brzuchu nie a na piersiach to juz było widać na samym początku ciąży. W sumie po tym domyślałam się o ciąży

Stary 2018-05-20, 12:44   #2575
Esti10
Zakorzenienie

Oj tak ja tez od poczatku ciazy mega zyly na cyckach i do tej pory sa na brzuchu raczej nie ale ja ogolem mam taka skore chyba cienka bo na rekach mi zyly widac na twarzy takze u mnie to juz taka uroda ale na cyckach wyszly juz dawno
Stary 2018-05-20, 13:06   #2576
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak ja tez od poczatku ciazy mega zyly na cyckach i do tej pory sa na brzuchu raczej nie ale ja ogolem mam taka skore chyba cienka bo na rekach mi zyly widac na twarzy takze u mnie to juz taka uroda ale na cyckach wyszly juz dawno

U mnie ogólnie tez było widać na cyckach ale teraz jakoś tak od spodu przy okazji smarowania zerknęłam i się przeraziłam

PEDAGOG

Stary 2018-05-20, 13:23   #2577
lykki
Zadomowienie

Ja mam na piersiach i na brzuchu dużo żył...

Wozek anex sport fajny, tez o nim myślałam, ale wlasnie ta spacerówka mnie zniecheca, ze ma tyle zlych opinii. Poki co wygrywa z wiekszych bebetto holland a x mniejszych cybex balios s.

Podobaja mi sie czarne wózki, ale nikt w rodzinie nie chce o takim slyszec ach ta rodzina...

lykki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 13:24   #2578
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:

Wozek anex sport fajny, tez o nim myślałam, ale wlasnie ta spacerówka mnie zniecheca, ze ma tyle zlych opinii. Poki co wygrywa z wiekszych bebetto holland a x mniejszych cybex balios s.

Podobaja mi sie czarne wózki, ale nikt w rodzinie nie chce o takim slyszec ach ta rodzina...

Ja kupuje czarny

PEDAGOG

Stary 2018-05-20, 14:31   #2579
So_close
Jedi

Ja wczoraj też oglądałam wózki i bardzo mi się spodobał joie mytrax i baby jogger city tour. Już wcześniej o nich myślałam, ale zostanę przy cybexie
Na te większe to nawet nie patrzę, bo raz że to ciężkie, a dwa że ja wyglądałabym przy takim jak dziewczynka na spacerze z lalka

Ja kupuje szary, ale czarny też dla mnie spoko.
So_close jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-20, 14:33   #2580
Heledore
Zakorzenienie

Cytat:

Ale to jest twój wybór... Bez przesady. Ja ciczarny też będę odradzać ale dlatego że w lecie będzie do niego dogrzewac, poza tym na czarnym bardzo widać każdy brud/kurz.

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości