|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Coś ode mnie
może komus się przyda![]() w kryształowym powietrzu płyniemy wzdłuż brzegów Między nami ocean czas przecięty nożem Wołam ciebie z dna niepokoju Nie dotrzymuje mi kroku życie ja tam a ono zabłąkane Dobić się w sobie wiary, co góry przenosi Zamiast ust, które jeszcze całować się nie śmią - papieros, zapalony drugim papierosem. oczy roześmiane w śmiertelnej zabawie. Gdy pochylisz nade mną twe usta pocałunkami nabrzmiałe... ![]() Oczy moje, które pod wzrokiem twym słodkim się niebią, smiać się, i na dnie siebie żyć słodkim snem bez treści
|
#3092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
` Zapomniana.. ` Dlaczego akurat Ty nie pamiętałeś/aś? hm może nie są one tak ładne jak opisy niektórych dziewczynek z wizażu ale może coś wybierzesz ![]()
|
|
|
#3093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No tak, Przecież moje święto jest co rok, po co bezsensowne życzenia powtarzać więc? ![]() A Może Jednak ...? Nie, Teraz Za Pozno, Święto Mineło... Tym Razem Ja Zapomne O Twoim Ważnym Dniu... ![]() Ehh... tylko tyle znalazłam Trzymaj Się
|
|
#3094 |
|
Raczkowanie
|
Tańcz głupia tańcz, swoim życiem się baaw.
![]() Chemiczny świat, pachnący szarością z papieru miłością... Nie o uśmiech mi chodzi, bo się śmiałeś nie raz... Nie znam słów co mają jakiś większy sens... Uzależniona od swej niezależności.! Kocham Cię. Słyszysz? Hm, a czy słyszałeś, że przeznaczenie da się oszukać? Tam widziałam ją....jesiennym wieczorem pod Twym parasolem... Biorę życie jakim jest! I te krótkie momenty kiedy czulam, ze ty czujesz tak samo... Nie powiem - nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe... Tak trudno patrzeć, jak z naszej miłości zostaje jedynie popiół...
|
#3095 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach te Twoje oczy, skąd w nich taka moc?
![]() Mogą zauroczyć kogo tylko chcą Prawie każdej nocy, ciągle mi się śnią! Te niebieskie Twoje oczy skradły dusze mą...
|
#3096 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Są śliczne dziekuje![]() Cytat:
Kradne wszytskie są piekne dziekuje![]() 12 Stonka: Chcę miec Ciebie, ale nie w snach.. Tak mi Twego ciepła brak.. Jeśli nie masz czasu na żywą miłość to kup sobie pluszowego misia.. Lecz miłośc jest niczym jesli nie ma poswiecenia z dwóch stron.. Dajesz mi niepokorne myśli... Niepokoje.. Prosze pokaz ze Ci zalezy Każdy kto kocha poczeka... Gorzej gdy nie potrafi czekać ![]() Czy zapomniaes że odmiłośc nie ma urlopu? A nasza wyjechała ![]() Jestes tym jedynym..Kocham..Tęsknię. .Chcę Cie widziec codzień ![]() Moje serce płacze poniewaz twoje serce troszke je zaniedbuje ![]() Moje serce placze bo moje oczy juz tak rzadko Cie widują ![]() Najbardziej boli to w co sie wierzyło.. A okazało sie kłamstwem.. Telefon milczy. Juz nie zadzwonisz? Oddalasz się! Dlaczego to robisz? Jak patrzyc w oczy którym ufałam a które... ![]() Czy słyszysz mój krzyk? To samotnośc.. Serce krzyczy bo nie ma cie przy mnie Słowa puste.. Spalone.. Obietnice niespełnione W zasiegu ręki mnie masz.. Dlaczego nie korzystasz? To było trudne... mam nadzieje ze jakis ci sie podoba i chociaz troszke sie przydałam.. A tak poza opisami to moge Ci powiedziec zebys sie nie matwila bo tez takmiałam... To prechodzi bo z czasem mu zaczyna Ciebie bardzo brakować. Bedzie dobrze ![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
||
|
|
|
#3097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w tańcu, ruchem zapominać. lek na zapomnienie. / wesele ! no to cześć, teraz bawię się na weselu i o wszystkim zapominam. przed nami fiesta, czas zabawy .. wesele ! miałam o czymś zapomnieć, już nawet nie pamiętam o czym . [ew. czmyś,czym-kimś,kim.] zapominać chcę tak często jak się da, teraz także. / wesele. brak weny. ajm sori.
|
|
#3098 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* Ponoć kto wierzy w obietnice jest pionkiem. Jestem, więc twoja? * Jadam powietrze nadziane obietnicami i pragnieniem Twoich ust. * Chcę twojego spojrzenia! Twojego ciepła! Po prostu Twojej miłoci. * Czy to grzech, że chciałabym Cię znowu zobaczyć? * Potrzeba mi twojej miłości i twoich pocałunków pod zachurzonym niebem. * Ty znasz moje chwyty, ja znam Twoje Spotkajmy się i je wypróbujmy. * Obietnice się spełnia, kochanie. Nie słyszałeś? * Bo czasami warto, wiesz? * Chcę Twojej miłości. Twojego spojrzenia. Po prostu chcę Ciebie. Tylko tyle, może się przydadzą choć odrobinę ![]() Cytat:
A dziękuję ![]() I nie potrafię nie powiedzieć "nawzajem do kwadratu " ![]() I ode mnie. * Nie wiem co pije, ale jeśli to miłość (szczęście) to mi dolejcie. * I znowu chciałabym widzieć jak topisz wargi w kieliszku z winem. * Na świecie są gorsze rzeczy niż bycie ponownie szczęśliwą. * Wielka dama smutkiem pijana połyka złote łzy. * -Powiedz mu, że go kochasz. - Nie mogę. To dla nas zbyt niebezpieczne. * Te kropki na sukience - myśli - mają kolor jego oczu. * Ziemia drgnęła by nas do siebie zbliżyć. Zakręciła sama i w nas aż sprawiła, że obydwoje znaleźliśmy się w tym samym śnie.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||
|
|
|
#3099 |
|
Raczkowanie
|
liczę bąbelki w niegazowanej wodzie.
drzew szum przedawkował spokojem. łapać uśmiechy i rozdawać je smutnym.
Edytowane przez Madziiks Czas edycji: 2008-07-27 o 13:16 |
|
|
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
moniczkaaSnk
kee destinyxB xxxJuanaxxx MarcelinKaaa happysadowa oranzadkawproszku AnusiaPn cysia frizzeloucious Domiiniisiia 12 Stonka teczulkaa i reszta;* może jakieś opisy o tym ze wybieram sie na koncert rh+ i clivier'a i mam zamiar się świetnie bawić ;>
|
#3101 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny, macie cos moze o tym, ze wyjezdzam na kilka dni ze swoim ukochanym?
|
|
|
|
#3102 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=r0zunia;8366585]dziewczynki , nie kłóćcie się .!
![]() to wiadomo że wiele opisów się powtarza, ale próbujmy temu zapobiegać... zardzewiałe słońce. tracę wiarę w ludzi.[/quote] ten ten czerwony
|
#3103 | |
|
Rozeznanie
|
Taki idealny dla mnie
ŚlicznyCytat:
Świetne![]() #r0zunia dziękuję za docenienie ![]() _________________________ _________________________ ______________ *Zaśnij. Na cóż życie bez miłości? *Potykam się na sznurowadle własnych marzeń. *Docieram do granic zrozumienia. *Dla Ciebie pachanę latem i słodkim snem. *Uwierz mi chcę być blisko. Telepatycznie. Telefonicznie. *Nie zostaniesz nigdy sam. Masz mnie. *Gdzie teraz jest czas? Nasz wspólny czas? *Ty jesteś daleko, lecz tak wyraźnie szłyszę każdy szept.
|
|
#3104 |
|
Raczkowanie
|
A ja bym prosiła o opisy w stylu, że już jest dobrze i niech tak zostanie . ;** Na pewno coś wymyślicie
wierzę w waaas <3__ dolejj. dolejj mi kropelkę szczęścia ! nie wiedział..że stracił.. w uniesieniach toniemy w sobie <33 i jak przez własną dumę mogłam Ciebie stracić ? bo to tylko niespełnione marzenia.. ![]() uwierz mi ;* ja chcę spełnić Twoje sny ;** kochanie.. tak słodko mi smakujesz ;* ja już tak dłużej nie potrafię.. pozdrawiam ;**
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
wstanę i zrobię coś pożytecznego. na przykład. Yyy. pobzykać się?
![]() Słów słodycz szeptem we mnie wlej. Jak duch skradasz sie do moich ust. Pochmurne przyszły dni. Bo wszystko ma twój smak. Może znaczysz więcej niż sam wiesz... Łatwiej odejść trudniej znieść. To jest jak znak pierwsza miłość jak sen pocałunków twych smak. To ty, to ja znów zaskoczył nas świt pełen ciepła twych rąk. nowy dzień zaczął żyć czasem braknie ci sił by naprawić swój błąd.
|
#3106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Jezu, to znowu się stało (..) / Koncert. - Idę na koncert, na koncert. ;D - Bo życie jest po to, żeby się bawić. / RH+ i Cliver ;D - Muzyka, zabawa i ja. ;* - Spontaniczny szał porywa mnie znowu wszystko we mnie tańczy - Bo fantazja jest od tego aby bawić się na całego =) - DanCeee! Szekjer bodyyy! let`S gooo! - Może Ty dziś zaśpiewasz ze mną? ;D - Tańcz, głupia tańcz, Swoim życiem się baw. / Koncert. ;D Tylko to. Może coś jeszcze wystukam. ;D ************ Ktoś prosił opisy o opalaniu. Mam dwa ( z Wizażu), bo też nie mogę wyszukać gdzie one były. - Siąść i pomarzyć uśmiechając się do słonka ..^^ - Zarumienić mi się zachciało ^^ Może ktoś pamięta na której stronie one są? Będę bardzo wdzięczna! ;* ************ I jeszcze; Plotkaraaa; muszę przyznać, że opisy masz doskonałe! Jedyne co mogę zrobić to schylić głowę ku ziemi. ;D Na str. 100 dałaś kilka wierszyków, boskie! ![]() moniczkaaSnk kee destinyxB xxxJuanaxxx MarcelinKaaa happysadowa oranzadkawproszku AnusiaPn cysia frizzeloucious 12 Stonka 3martyna3 DarlingForeverYours teczulkaa IronicalPrincess(nie ma za co, miło, że się podobają ) Dziewczyny, macie cudne ospiy, więcej, więcej, więcej! ![]() Wiem, że piszę to kolejny raz, ale ja Wasze ospisy Kocham!
|
|
|
#3107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuje Ci baaardzo Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami. Nie pokazuj ludziom, że na czymś ci zależy, bo dajesz im wtedy broń do ręki. Pokonać swą słabość i lęk, pokazać, że na szczyt można wejść... życie cudem jest ... When you kiss me, I fell like angel! / kiedy mnie całujesz, czuję się jak anioł Śmierć - jedyna przyjemność której nie można odczuć
|
|
#3108 |
|
Raczkowanie
|
Domiiniisiia dziekuję ;d
|
#3109 |
|
BAN stały
|
A czy ja moge poprosić o takie jednowyrazowe...tajemnicz e...np o tym ze jestem w pracy...albo gdzieś wyszłam...albo sie ucze...czy poprostu nudze sie...
Kilka odemnie: Chcę zasnąć i się nie obudzić! Czy o wiele proszę? Mów zawsze, co czujesz, i czyń, co myślisz. A dzień? Mógłby już nie istnieć... Otworzyć usta chcę i krzyczeć tak, by usłyszał mnie świat cisza w tle.. w głowie tysiące myśli.. |
|
|
|
#3110 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bosskie! kradnę co do jednego, za pozwoleniem |
|
|
|
|
#3111 |
|
Rozeznanie
|
Nie chcę więcej wariować, być jak niepokorny uczeń ;]]
Uciec daleko od świata fałszu. Bądźmy sami ze sobą. Dzisiaj jesteśmy w krainie szczęścia. Pomóż mi uciec do krainy szczęścia, bądźmy tam sami. Kraina szczęścia. Proszę nie mów już nic, tylko pomóż mi tam uciec. Chodźmy tam, zróbmy trochę hałasu ;]] Tylko ja i ty, ty i ja i wszystko co mamy ;]] Ucieknijmy. To sto procent relacja kiedy mocniej bije serce ;]] Niech oszaleje świat pociągając nas w szaleństwo ;] Niech porwą nas melodie i świat przestanie istnieć ;] Kalendarz naszych wspomnień. Oddajmy sie szaleństwu nocy. Tylko ja i ty i nikt więcej )
|
#3112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Buziaki , i głowa do gory ![]() Jak to jest, że najwazniejsi ludzie zapominają o Twoim najważniejszym dniu w roku? ![]() Gdy ten ktoś "naj" zapomina powiedzieć chociaż zwykłe "naj".. Zapominać, rzecz ludzka, tylko dlaczego akurat o tym i akurat Ty...? ![]() To juz nawet o tym nie pamiętałeś/łaś/? Taki to wielki trud? Bo brak pamięci w takich sprawach boli czasem bardziej niż cokolwiek innego... |
|
|
|
|
#3113 |
|
Przyczajenie
|
Prosze o pomoc! chłopak ze mna zerwał bo nie wystarczało mu czasu na inne rzeczy... Głupio wyszło i on mowł ze moze bedzie tego załował a teraz tylko czasami robi mi nadzieje i na tym sie konczy. Prosze o opisy o tym ze miłosc jest wazniejsza od imprez i kumpli i ze kumple nie dadza mu tego czego ja mu chciałam dac (miłosc) i o tym ze bedzie załował... Bardzo to dla mnie wazne... Pozdr,
![]() *Drapieżne chmury nad miastem wiszą A ja siedzę tutaj sam otoczony ciszą *Na nic nie liczę, siedzę i milczę A wokół mnie ludzkie spojrzenia wilcze *Choć wokół ludzie, stoję samotny w tłumie |
|
|
|
#3114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To postaram się pomóc. Fajnie Ci, też bym poszła ![]() * Bo życiem trzeba się bawić, czyli w rytmie rh+ i clivier'a. * Koncertowo. Zabawowo. Śpiewająco. * Sto procent optymizmu na koncercie rh+ i clivier'a. * Roztańczona i śmiejąca się na cały głos. Koncert! * Hałasuję na koncercie! Zabawa jak 150 ![]() * Życie to wielka impreza, na którą wszyscy są zaproszeni. Koncert! ____ Garfieldo14 cieszę się, że się podobają Twoje cuuuudne. Jak zawsze zresztą ;-)____ Domiiniisiia o jak mi miło Po raz kolejny dzisiaj ![]() ___ Ode mnie coś. * Marzenia trzeba spełniać, a nie trzymać zamknięte w słoiku. * Usiłowałam rozmawiać z własnym sumieniem. Cholerstwo nie mówi po polsku. * I to właśnie jest miłość, tak? * Bo dzień bez uśmiechu, to dzień stracony. * Ale gdy mówisz do mnie słońce, traktuję to, co nieco opacznie. * Kochać i być kochanym to tak jakby z dwóch stron grzało nas słońce. * Chcę się do Ciebie przytulić, ale mogłabym Cię wtedy zabić. * Rozprysnę się na milion kawałków i wpadę Ci do oka. * Między drugim a czwartym piętrem jesteś fundamentem. * Gdy się kogoś kocha to mały koc nigdy nie jest za krótki czy herbata za zimna... * Można latać bez skrzydeł, tylko potrzebny jest ktoś, kto szybko biega i mocno trzyma sznurek. * Chcę polecieć do słońca tylko jeden raz Potem spaść do morza Jestem... Jestem ptak.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2008-07-27 o 16:50 Powód: Drobna pomyłka ;] |
|
|
|
|
#3115 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
łeeediiing ^^ [ spolszczony ang . czyt. wesele . lub jak wolisz ] - wedding ^^ wedding xd dance , dance ;D oł jee ^^ \ wesele xd taniec , taniec ;D oł jee wesele . x) oderwana na chwilę od świata (; _________________________ _________________ Cytat:
hm ; ulalala ;D koncertowo xd ^^ _________________________ _________________________ Cytat:
dziekowac bardzo wszystkim xd ;* _________________________ _________________________ _______________ nie dotykac . [ czyt. doslowanie . ] zjarana na sloncu ^^ oh . interesting . ;]] / oh. interesujace ;]] But it never made him happy Cause he couldn't ever have me . / ale nigdy nie sprawilam by byl szczesliwy bo nigdy nie mogl mnie miec . I.. I know why . / ja , ja wiem dlaczego . Because when I look in his eyes I just see the sky <3 / bo gdy patrze w jego oczy , poprostu widze niebo . You could love me if I knew how to lie . \ ty mogles mnie kochac jesli bym wiedziala jak klamac . / jesli bym Cie oklamala .
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
Nad nami niebo. x]
kamyk z plaży. mała blondyneczka, zawsze uśmiechnięta. (; miasto...dziwnie... heh ` wtf ? poza.twoim.zasięgiem. MoJe SeRdUsZkO ToCzYłO Się DrOgą,Ty jE PdNiOsłeś I ZoStAłO Z ToBą!!! Cisza trwa w oddali.. "Drogi Amorze, za kare ci te strzałe w dupe włoże.. " <lol2> myślami zupełnie gdzie indziej.. "Bez przyszłości dzień po dniu, nic nie jest ważne, nie liczy się..." płyń i żyj, a utop to kim byłeś. zamigotał świat. x] słodkie leniuchowanie ^^ .iskierka złości w oczach zabłysła czary mary i jesteś mÓJ!. sasasaasaa x] łapiesz mnie za ręke.. i już czuje że kochasz;*** .mieć nierealne marzenia i dążyć do nich. to jest cel.. Zgłupiałam. Tak, z pewnością zgłupiałam ![]()
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
A może coś o tym, że w końcu doceniłam samotność, że miłość, to nie jedyna rzecz przez którą można być szczęśliwym ? Bo w końcu bez miłości, to nie znaczy bez przyjaciół nas otaczających, że jest dużo rzeczy dla których warto żyć... Jakieś optymistyczne
![]() "Kocham Cię tak bardzo, że myśl o tym przyprawia mnie o ból. Wierz mi, proszę. Jesteś moim światłem, moim niekończącym się latem." "Dopiero wtedy położyłam się do łóżka i łzy popłynęły mi z oczu. Nie w powodu smutku. To piękne - przeżywać intensywne uczucie i znaleźć odpowiednie słowa, by je opisać. Bo czymże tak naprawdę jesteśmy, jeśli nie sumą tego, co się nam przydarzyło ?" za długie, ale można skrócić wedle uznania ![]() pozdrawiam ^^
|
|
|
|
#3118 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o opisy o opalaniu to są na stronach 96 i 97
![]() ___ ponawiam moją prośbę :P
|
#3119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _________________________ ________________ moje oczy źrenic twych w czerni szukały, W powietrzu tańczy niby płomienie pochodni. ![]() Z głową przechyloną przez krawędź księżyca spadałam na dno nocy Księżyc za oknem zimny i smutny-jak ja... będę liczyć czas co minął sączyć przeszłość jak cierpkie wino ...płacąc kartą kredytową wyobrażni ![]() Wpatrujemy się w siebie powietrze przecinając wzrokiem. Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Nikomu nie oddam celu swego życia, znalazłam w sobie siłę, żaden człowiek mi jej nie odbierze Zanurzona w jego wspaniałości ![]() być źródłem szczęścia - co za wspaniałość ![]() Jeśli nikt z przyjaciół nie poda mi ręki, uratuje mnie zabijając ręka wroga... W gnieździe lodowatej ekstazy
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś znajdę dla nas dom z wielkim oknem na świat...
Wiem, dobrze wiem potrafię ranić tak jak nikt...przykro mi. Nie wiem co robić, gdy płaczesz... Pocałuj noc najwyższa z gwiazd. Nie bój się bać! Gdy chcesz to płacz... Idź szukać wiatru w polu... Przez palce zwykłych dni oglądasz świat... W pośpiechu gubię sny... Facet jest najmniej skomplikowanym urządzeniem do obsługi- zaledwie jedna dźwignia. Miła chwila obecnej rzeczywistości warta jest więcej niż długie wspomnienia. Lepiej czasami pozostawić rzeczy samym sobie...' Nie będzie jutro co się dziś nie zdarza... Ty mnie, Serce, nie rozśmieszaj ! Dorastając tracimy talent do kochania bez zastrzeżeń. Bywa, iż sobą zdumiewam siebie. Maleńki prozaiczny ziemniak w kępie psychodelicznych chryzantem. Nic już nie będzie takie jak było. Świat został na zawsze skażony. Nie płacz. Ludzie odchodzą, ale miłość pozostaje. Czar męskiej koszuli. wpychanie ślimaka w szczelinę automatu telefonicznego, który stał kilkanaście godzin na mrozie. ;p wolność w miłości to o nic nie prosić ani niczego nie oczekiwać. Nie, nie kończę. Ja jeszcze w ogóle nie zaczęłam. Włączyłam komputer, zrobiłam herbatę. Wyłączyłam telefon. Muszę normalnie żyć ! Kobiety, które kochają za bardzo... Możesz mnie nienawidzić, byle byś mnie kochał! Kochać kogoś znaczy widzieć w kimś cuda dla innych niedostrzegane... son los locos que inventaron el amor. (Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam..) Są szaleńcy, którzy wynaleźli miłość... I coś dłuższego: Najpierw swoją niewiernością zabił moją miłość, a potem, wiernością, powrotem do domu, odebrał zazdrość, i życie straciło w ogóle smak i emocje...Niech się pani umówi z moi mężem jeszcze, choć raz, może znów poczuję cokolwiek... ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

może komus się przyda

.. taki niedosłowny..

Że potrzebuję czyjejś bliskości. ; ) Wiem, że dacie radę, bo zawsze dajecie! : D Proooszę.! : )![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wierzę w waaas <3