|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja III
to dobrze
teraz w akcie desperacji siedzę na allegro i zawziecie przeglądam przyrządy do ćwiczeń i tak poza tym zestawem, do któego link wkleiłam już wcześniej zainteresowało mnie też http://www.allegro.pl/item400050374_...lt_miesni.html cena jest śmieszna i pewnie takiego bym nie kupowałą tylko poszukała czegoś konkretniejszego, ale przykładowo wklejam żeby spytać, czy mylicie, ze masaze robione takim przyrządem pomogłyby w pozbyciu sie rozstepów z brzucha? |
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
ej dziewczynki nie zalamujcie sie jednym dniem wpadek
tak to mozna nazwac ja tez wczoraj nie oszczedzalam sie w jedzeniu od czasu do czasu mozna he he u mnie zreszta jak sie najem zbyt duzo to od razu widac na brzuszku wiec dziewczynki glowa do gory
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
oj po jednym takim dniu napewno nie urosnie.porostu o tym zapomnij i jedz zdrowo i rozsadine i troche pocwicz bedzie ok
|
#395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi jeśli chodzi o ten "masazer"? |
|
|
|
|
#396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma sie co martwic i zapamietac sobie, ze po takich wpadkach przez kilka dni sie nie wazymy niemozliwe jest przytycie 2 kg po jednym dniu, a waga potrafi tyle pokazac, po paru dniach jednak juz tej dodatkowej masy nie ma ![]() edit: co do masazera - ja traktuje takie cuda z przymrozeniem oka
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zastanowię sie jeszcze nad tym masażerem, mam niby przyząd do masażu w domu, ale myślałam, nad czymś takim właśnie, jeszcze poprzeglądam aukcje, zaznaczam, że nie chodzi mi w takim urządzeniu o to, zeby ćwiczyło za mnie, jak to podają telewizyjne reklamy, ale właśnie o takie masaże, które mogłyby pomóć w pozbyciu się cellulitu czy rozstepów |
|
|
|
|
#398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napisalam, jak jest, bo sama sie kiedys dolowalam takimi wzrostami wagi, a teraz wiem, ze po 2 dniach okolo wszytsko wraca do normy ![]() co do cellulitu - moge polecic serum z dax cosmetics, na rozstepy tez zreszta jest takie drugie ja przez kilka miesiecy stosowalam oba na zmiane i jestem zadowolona ![]() do tego mam taki plastikowy masazer z wypustkami za kilka zl i nim sobie jezdze po udach, pupie i brzuchu, po wtarciu balsamu ![]() no a co do rozstepow - nie da sie ich pozbyc, moga sie najwyzej stac mniej widoczne, moje sa bardzo widoczne "pod swiatlo", a tak to jest w miare
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#399 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale jak się go nastawi na największe obroty to nieźle prądem razi. Użyłam raz, tak z ciekawości i leży w szafce od tamtej pory, ot co
|
|
|
#400 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wstydź się tylko rozbieraj ![]() Już na avatarku widać jaka jesteś śliczna, pomyśl że wstyd to będzie jak będziemy po 60-tce ![]() Cytat:
Właśnie - przyłączam się do tych słów Cytat:
Sexi to ona już pewnie jest ![]() Cytat:
Oj jak ja nie lubię takich rodzinnych posiadówek, gdzie trzeba na siłę wymyślać tematy do rozmowy i umiechać się, bleh ... Cytat:
Damy radę! Doskonale wiem jak się czujesz.... Ja kiedyś też miałam ładną figurę a teraz ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
no juz goscie pojechali
taka szybka wizyta i w sumie dobrze ![]() ja sie troche polenie, a potem sie biore za cwiczenia ale to za jakie 2 godziny.a upal dzis straszny
|
|
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie dziewczynki jak mi sie ostatnio nie chce cwiczyc o matko strasznie pokrece 20 minut hula hopem i tyle z mojego wr
a nie dam rady sie zmobilizowac to chyba przez to ciepelko
|
|
|
|
#404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no u mnie tez upal niemilosierny i tylko nad wode marze pojechac a tu wszyscy gdzies powyjezdzali a moje prawko dopiero sie robi |
|
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
Ja troszkę się poopalałam, ale upał taki, że wytrzymać nie można, też mi się marzy nad wodę, a nie mam niestety z kim
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sobie obiad szykuję, a później jak odpocznę zabieram się za ćwiczenia. Nareszcie moje WR!
Ale się czuję cudownie... Moja waga wraca do normy powoli. Wczoraj na nią weszłam i się przestraszyłam, bo pokazała prawie 65kg Ale byłam po całym dniu, a raczej całym obżartym tygodniu. Dziś już po śniadaniu i wypiciu litra herbaty czerwonej jest 63,9, tak więc do piątku wszystko powinno wrócić do normy. Chociaż nadal czuję się taka pełna i obżarta. Uff, jednak dieta to cudowna sprawa, poprawia samopoczucie ![]()
|
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w takie upaly preferuje lezenie w domu
bo sie robie chora od tego slonca i w ogole. za opalaniem nie przepadam, zeby sie opalic, musialabym przez miesiac codziennie po godzinie sie wystawiac na sloneczko - taka mam skore. dluzej lezec nie moge, bo sie spieke na raczka i skora mi zejdzie, a brazowa i tak nie bede dlatego, choc to niezdrowe, wole pojsc sobie kilka razy do solarium i sie nie martwic, ze jestem biala jakims cudem w solarium za to szybko sie opalam a ze wszystko jest dla ludzi, to kilka 10-12 min seansow raz na pare miesiecy nie zaszkodzi
|
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zgadzam sie - to uczucie lekkosci jest fajne, no i jak nie poruszam sie choc jeden dzien, zle sie czuje
|
|
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloł heloł heloł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty się przyznaj ze ich pogonilas, żeby na wizażu posiedzieć ![]() a ja własnie poopalalam się ciutkę w ogródku przyszłam i z ciekawosci jak wygladam trasnęłam sobie fotkę w kostiumie ![]() ![]() i się załamałam więcej kostiumu nie zakładam
|
||
|
|
|
#410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i mam nadzieję, że ten ruch to mi w nawyk wejdzie
|
|
#411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie dupsko zawyża wagę. I nogi trochę też niestety, ale co tam, jeszcze kilka miesięcy i będziemy idealne
![]() Ważne, że już jesteśmy mądre, piękne i urocze No i najważniejsze bardzo skromne
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co widzę - z avatarów to tutaj same ślicznoty są
![]() Co tam, słońce świeci, jest boska pogoda i to się liczy tak naprawdę
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wlasnie skonczylam jesc obiadek mhhhh placuszki ziemniaczane z mleczkiem
pycha
|
|
|
|
#419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie jesteś gruba! Uspokój się, laska z Ciebie i już! Ja sobie dziś cykałam zdjęcia w kostiumie, żeby uwiecznić moją opaleniznę hihih ![]() A i Monika, jak będziesz w Warszawie to daj znać, możemy się umówić na kawę ;] ale taką bez cukru heh.
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

tak to mozna nazwac ja tez wczoraj nie oszczedzalam sie w jedzeniu od czasu do czasu mozna he he u mnie zreszta jak sie najem zbyt duzo to od razu widac na brzuszku wiec dziewczynki glowa do gory
nie ma sie co martwic i zapamietac sobie, ze po takich wpadkach przez kilka dni sie nie wazymy

dziewczyno - Tobie to tylko zazdroscic mozna
juz o co bylo mozna pytalam 

i się załamałam