|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Paula, ja również będę trzymać za Ciebie bardzo mocno kciuki...
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście
Ale jutro muszę liczyć na: szczęście, opanowanie ( ![]() Żeby tylko pokonać stres.
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, trzymam kciuki
Pokaż, że umiesz jeździć
|
#4324 |
|
Konto usunięte
|
Paula powodzenia i nie daj sie stresowi
|
|
|
|
#4325 |
|
BAN stały
|
dasz radę....i trafisz na egzaminatora który miał super poranek ze swoją narzeczoną i dlatego wszystkich będzie przepuszczał
![]() no ba...powal ich na kolana ![]() niech na prawku wypiszą Ci Paula vel Kubica
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Kubica to chyba za hamowanie lewą nogą, które mi się kiedyś zdarzało.
![]() Dzisiaj jak robiłam łuk, to w radiu leciała ta piosenka http://pl.youtube.com/watch?v=Yf73cRu55ag Nie słucham takiej muzyki, ale kurczę, jakoś mi dodaje energii przed tym jutrzejszym egzaminem. ![]() Ciekawe czy zasnę dzisiaj. ![]()
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, właśnie słucham tej piosenki, którą wkleiłam
Taka, no, mobilizująca Jutro rano mam 2h jazdy. Moje przedostatnie! Wieczór spędziłam nad testami, NIE JEST DOBRZE (już było spoko, aż tu nagle 6 błędów, masakra! )Muszę wierzyć w swoje umiejętności i wszystko będzie dobrze, taaaaak. |
|
|
|
#4328 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie to jest radosna chwila, bo przecież to oznacza, że juz w tym tygodniu masz szansę zakończyć zmagania z egzaminami SUKCESEM Tak właśnie do tego podejdź A mnie to forum też baaardzo pomogło przed moim ostatnim egzaminem, tak że potwierdzam: to jest dobra terapia na stresy .Bo KAŻDY ZDA ten egzamin, trzeba tylko cierpliwie poczekać na TEN WŁAŚCIWY dzień - życzę wszystkim aby czas tego oczekiwania był jak najkrótszy beoneself może te błędy wynikają z tego że chcesz za szybko zaznaczyć odpowioedź, nie czytasz do końca i przez to te kłopoty: jeszcze masz kilka dni - zdążysz wszystko sobie przypomnieć, tylko powoli i uważnie czytaj i zaznaczaj No i powodzenia na jazdach jutro A jeśli chodzi o wątek "muzyczny" to ja 4 dni przed egzaminem usłyszałam to: http://www.youtube.com/watch?v=Be6jlCuMvVQ I potem do samego egzaminu ciągle tego słuchałam - jakoś mnie to uspokajało - czyli skutek pożądany przed egzaminem
|
|
|
|
|
#4329 |
|
BAN stały
|
Paula jeszcze raz powodzenia
Dusia faktycznie dobra piosenka.. motywująca do pozbycia się stresu ![]() dobranoc wszystkim.... do jutra
|
|
|
|
#4330 |
|
Konto usunięte
|
kasientos to był totalny przypadek że to usłyszałam akurat wtedy i jakoś tak mi WTEDY "wpadła w ucho" .Teraz już na zawsze właśnie TA piosenka bedzie mi się kojarzyć z moim zdanym egzaminem .Może to i dobry sposób trafić na "swoją" piosenkę przed egzaminem
|
|
|
|
#4331 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo ta piosenka Shaun Baker jest swietna
bede sluchac na odstresowanie ![]() a wogole to ten watek mnie strasznie stresuje ja nie wiem jak to przezyje........ strasznie tam jest? na egzaminie??
|
#4332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale dlaczego ten wątek Cię tak stresuje, właśnie powinien działać odwrotnie .Dasz radę przeżyć ten egzamin: tyle osób przeżyło i ZDAŁO, to dlaczego Ty nie miałabyś dać rady ?Nooo, relaks to to nie jest na egzaminie , ale da się wytrzymać, tylko właśnie dobrze znaleźć jakiś sposób na zmniejszenie stresu przed egzaminem .Bo bez stresu (czy raczej z minimalnym stresem, bo całkiem się tego wyeliminować nie da) jest łatwiej i są większe szanse powodzenia Wiara w siebie, swoje umiejętności bardzo pomaga zmniejszyć stres: musisz uwierzyć że DASZ RADĘ ZDAĆ TEN EGZAMIN Powodzenia I nie bój sie tego wątku, bo on akurat pozwala oswoić ten stres (przynajmniej mnie w tym pomógł i kilku innym osobom też)
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;8375544]Ale dlaczego ten wątek Cię tak stresuje, właśnie powinien działać odwrotnie
.Dasz radę przeżyć ten egzamin: tyle osób przeżyło i ZDAŁO, to dlaczego Ty nie miałabyś dać rady ?Nooo, relaks to to nie jest na egzaminie , ale da się wytrzymać, tylko właśnie dobrze znaleźć jakiś sposób na zmniejszenie stresu przed egzaminem .Bo bez stresu (czy raczej z minimalnym stresem, bo całkiem się tego wyeliminować nie da) jest łatwiej i są większe szanse powodzenia Wiara w siebie, swoje umiejętności bardzo pomaga zmniejszyć stres: musisz uwierzyć że DASZ RADĘ ZDAĆ TEN EGZAMIN Powodzenia I nie bój sie tego wątku, bo on akurat pozwala oswoić ten stres (przynajmniej mnie w tym pomógł i kilku innym osobom też) [/QUOTE]Dzięki ale ogolnei watek jest fajny - mozna sie z kims podzielic obawami ![]() masz rację pozytywne nastawienie jest najwazniejsze. ale jak sie tyle slyszy od znajomych za co oblali to..........
|
#4334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie: fajnie jest że można tu napisać że coś nie wyszło, bo zawsze ktoś pocieszy, podtrzyma na duchu, doradzi. Można napisać jak jest super, bo inni też cieszą sie razem z Tobą, bo to samo przeżywają lub przeżywali jeszcze niedawno. I to pomaga, bo nie jest się samemu ze swoimi obawami, problemami ... Jeśli chodzi o to co mówią znajomi za co oblali, to część może akurat nie mówić prawdy tak do końca i nie można wszystkiego brać tak zupełnie na serio. Zdarzają sie pewnie egzaminatorzy niezbyt fajni, ale jednak większość jest w porządku, a oblanie egzaminu w większości przypadków to nie wina złośliwości egzaminatora tylko błędu kursanta (ze stresu, z chwilowej, nieuwagi , z pewnych braków technicznych - bo nikt po tych około 30, godzinach nie jeździ super idealnie i w ogóle, czasem to też trochę szczęścia zabraknie) Tak że spokojnie czytaj, pisz na tym wątku jeśli tylko masz ochotę, zawsze postaramy ci się jakoś pomóc. No i uwierz w siebie i walcz ze stresem |
|
|
|
|
#4335 |
|
Wtajemniczenie
|
i wlasnie to wyroznia wizaz z posrod innych forów - ze (nie tylko w tym wątku) jak sie ma jakis porblem to wszyscy są tacy zyczliwi
dzieki Dusia jeszcze raz
|
#4336 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a juz myslalam ze sie spotkamy
|
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to jeszcze tylko 2 tygodnie ![]() )
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Paula
![]() Niech moc będzie z Tobą! |
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wstałam i się wykąpałam.
Dzień dobry. Nawet się zdziwiłam, że dobrze spałam. ![]() Za jakąś godzinę wyjeżdżam. Brrr. ![]() Dziękuję za wsparcie. ![]() Trzymajcie mocno kciuki ok. 11:00.
|
#4342 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takiej sytuacji według mnie raczej się przyczepi jak nie użyjesz, tak że na pewno sygnalizować: takie dokładnie miałam skrzyżowanie, jeżdżąc z różnymi instruktorami zawsze sygnalizowałam jadąc w lewo droga z pierwszeństwem a nie sygnalizowałam jadąc na wprost w drogę podporządkowaną i żaden nie mówił że coś robię źle. To jest skrzyżowanie dróg, a nie łuk drogi - gdyby to tylko był łuk drogi i byś sygnalizowała, to mógłby się przyczepić że po co, w takiej sytuacji 100 % kierunkowskaz, bo to jest skrzyżowanie, szczególnie o takim ukształtowaniu[/quote] [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8370552]Gratuluje [/quote]dziekuje wszystkim
|
|
|
#4344 |
|
BAN stały
|
-
Edytowane przez dahufka Czas edycji: 2008-08-07 o 00:25 |
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za dziewczyny, które zdają dzisiaj
![]() Ja mam jutro ![]() Jutro sądny dzien. Dzisiaj ostatnia godzina po placu. No stress |
|
|
|
#4347 |
|
Raczkowanie
|
paula007 pewnie jest już po mam nadzieję ze dobre nowinki nam przyniesie
Ciekawy tydzień sie zakłada dziś paula007 jutro marta6704, we środe ja, a we czwartek annasuwalska i beoneself. Matko a ja już sie boje że zrobię ten sam błąd
|
|
|
|
#4348 |
|
BAN stały
|
-
Edytowane przez dahufka Czas edycji: 2008-08-07 o 00:23 |
|
|
|
#4349 |
|
Raczkowanie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;8375014]A jeśli chodzi o wątek "muzyczny" to ja 4 dni przed egzaminem usłyszałam to:
http://www.youtube.com/watch?v=Be6jlCuMvVQ I potem do samego egzaminu ciągle tego słuchałam - jakoś mnie to uspokajało - czyli skutek pożądany przed egzaminem [/quote]Ja miałam tak samo z piosenką zespołu Muchy - Najważniejszy dzień Może ten egzamin to nie był najważniejszy dzień. Ale piosenka wysłuchana zaraz przed godziną ZERO dała mi pozytywnego kopa ![]() A jak szłam na pociąg do Siedlec w dniu egzaminu i mijałam jakiś stojący na parkingu samochód, nagle z głośników ryknęło: "pokaż na co Cię stać, ale nie jeden raz". Najpierw wzięłam to za dobrą wróżbę, ale jak do mnie dotarło to "ale nie jeden raz" to mnie strach obleciał ![]() Ciekawe jak tam Paula mam nadzieję na dobre wieści
|
#4350 |
|
Wtajemniczenie
|
noo ciekawe.. mam nadzieję, że zdała
![]() a ja mam egz 30 września, na 6 rano!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

(już było spoko, aż tu nagle 6 błędów, masakra!
)

.