|
|
#1861 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Dziękuję za życzonka imieninowe
![]() :dzie kuje:Cytat:
wolę już nawet przy garach postać tak dla odmiany ![]() ........................ Ja wczoraj, oczywiście, świętowałam wieczorem bo rano ojciec moich dzieci wraz z synami poszli na spacer. Nie było ich ponad 3h, a ja w tym czasie wzięlam się za mega porządki. Byłam z siebie bardzo zadowolona, niestety dwa goscie naszli mnie za wcześnie więc przy nich musiałam kończyć
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Zadomowienie
|
Lea - fajowe foty
Na tym pierwszym Oli wyszedl jak duze dziecko, ale pozostale pokazuja ze to jeszcze jednak slodki niemowlak choc juz troche podrosniety A mnie jakos wogole sie z H. nie kojarzy...Myshia - a imprezka sie chociaz udala? Dorka - ale opalona jestes! Fajnie czas spedzacie na basenie - dzisiaj we Wro byl taki upal ze tylko w wodzie bym siedziala:/ Klaudia z kucykami slodka ![]() Joli - fajnie Agatce wloski rosną, niedlugo warkoczyki bedzie mozna plesc;P Trzyma w lapkach chyba moj tel bo mam taki sam Co do tesciowych to mam identyczna z ta roznica ze mieszka ponad 100km od nas i sama decyduje kiedy ja odwiedzic a kiedy nie Mysle ze powinnas byc asertywna i wyraznie mowic jesli cos ci nie gra.Najwyzej sie obrazi..--- Jak pisalam u nas dzisiaj upal nie do wytrzymania. Kisilismy sie w lozku w trojke do 11tej, potem pojechalismy na grilla do znajomych, a wieczorem bylam z Blanka i moja przyjacilka w parku na plotach. Temp stala sie znosniejsza i porozwieszalam po drodze ulotki ze szukam niani Trzymajcie kciuki zeby od jutra nie zasypaly mnie tel od jakis freakow i pomyleńcow tylko od milych, rzetelnych, odpowiedzialnych i niezbyt wymagajacych finansowo niań
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8373887]Przez Was Tz mowi na Oliego: moj maly Adolfik
![]() ![]() ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8374040] No mysle, ze na tych to juz nie zaden Adolfik tylko maly cherubinek śliczny cherubinek z niewinną minką |
|
|
|
#1864 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To Klaudunia zrobiła psikusa mamie. Cytat:
To się nazywa pamiętliwość ![]() Tak, wyjeżdżamy około 2. Już spakowana i przyszłam posiedzieć do Was Agatka zeszczuplała. Jak pięknie stoi w swoim królestwie ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8373887]Przez Was Tz mowi na Oliego: moj maly Adolfik ![]() ![]() ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8374040]No mysle, ze na tych to juz nie zaden Adolfik tylko maly cherubinek Oli w całej krasie. Jakie fajne ma pucułaski ![]() Cytat:
Bianka życzę powodzenia w szukaniu niani, obyś szybko trafiła na tą odpowiednią ![]() Dorka, Klaudia widzę, robi furorę na basenie Zadowolona z baraszkowania w wodzie, uśmiech od ucha, do ucha.... Ja dziś dokończyłam pakowanie, musiałam chałupę trochę uprzątnąć, bo przyjmowałam gości. Byliśmy u teściów na obiedzie i basenie Majnunia moczyła nóżki, bardzo jej się spodobało Potem miałam gości, Maja chyba chciała się pochwalić, że potrafi samodzielnie stawiać kroczki i zaczęła chodzić bez namawiania Śmiesznie to wygląda, tak zastanawia się nad każdym kroczkiem![]() Zastanawiam się jak ja wytrzymam bez was tyle dni Będę tęsknić. Buziakii do zobaczenia za 10 dni |
|||
|
|
|
#1865 |
|
Zadomowienie
|
Wkleję jeszcze fotki
:1. Mój misio ![]() 2. Ale w koszu jest fajnie, można stać i jechać równocześnie ![]() 3. Mój sprzęcior ![]() 4. Muszę zjeść każdego okruszka. 5. Fajny wózek mam i sobie go pcham (u koleżanki na grillu)
|
|
|
|
#1866 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Na początek zaległe życzenia imieninowe dla Myshi ) o których nie wiem, że są Aniami Wszystkiego najlepszego dla Agatki bardzo za pamięć Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
, Leosia przyjęła tę wiadomość bardzo spokojnie... myślałam, że Prim dostaniesz za tego Hitlerka ![]() Cytat:
, wtedy będzie mieć własne życie i od Waszego się odczepi?Na serio, to Jolu bardzo smutne, że nie ma ona za grosz wyczucia, że jako młode małżeństwo i świeżo upieczeni rodzice chcielibyście mieć własne życie, a nie schemat 3+1. Cytat:
![]() Królewna cudownaaaa ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8373887]Przez Was Tz mowi na Oliego: moj maly Adolfik |
|||||||||
|
|
|
#1867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() -------------------------- My pojechaliśmy i już przyjechaliśmy. I znów pełno prania po ostatnim wyjeździe i biegunkach Oli prałam przez 2 tygodnie ...Było super spotkaliśmy się z kolegami mojego męża ze studiów (ostatni raz widzieliśmy się 3 lata temu). Od tego czasu przybyło niektórym dzieci. Na początku pojechaliśmy nad jezioro (zdjęcia zapodam później (w końcu wyszliśmy, bo to było bez sensu), ja na swój gin z tonikiem czekałam ponad pół godziny ), to zawsze w pubach dostawałam zmieszanego drinka, a teraz niespodzianka, sama sobie mieszaj , do tego w jednym pubie nie dali mi cytryny, ale po północy już nie miałam siły robić awantury o cytrynę
|
||
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzież to tak tłoczno było??
aż mi wstyd ![]() znowuż wczoraj w obiadowej porze były pustki |
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmiarów, a kelnerek jak było, tak zostało 3 . Wolny stolik na starówce znaleźć w sobotni wieczór graniczy z cudem... E tam dlaczego Ci wstyd. To w końcu też moje rodzinne miasto Ale i tak najbardziej zaskoczyli mnie z drinkiem... zwłaszcza, że podali mi szklankę na około 200ml (taką typową do whisky), no i tam było 50ml ginu+lód+cytryna i miał tam się jeszcze niby 200ml tonicu zmieścić... bez komentarza. |
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
podejrzewałam, że o Szewca chodzi
tam to zawsze są tłumy ogródek to z roku na rok powiększają, to samo powinni robić z obsługą ![]() a z tym drinkiem to rzeczywiście zaszaleli
|
|
|
|
#1871 | |||||||
|
Rozeznanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8374040]
No mysle, ze na tych to juz nie zaden Adolfik tylko maly cherubinek Dokładnie. Sliczny synuś Zameczaj, zamęczaj. Z przyjemnością się ogląda Was, takie zadowolone, fajne dziewczyny Cytat:
![]() Sęk w tym, że nie potrafię być asertywna. Jest sympatyczna, uprzejma, ale nachalna i przekonana, że jest najwspanialsza na świecie. Do głowy jej nie przyjdzie, że coś źle robi, czy się narzuca, a ja nie potrafię odmawiać i sama się w tym motam i złoszczę pewnie zupełnie niepotrzebnie. Cytat:
powodzenia Cytat:
my też będziemy tęsknić Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Agatka śpi. Od 7 rana to pierwsza drzemka. Oby trwała tak ze 2 godzinki. wczoraj bylismy na pikniku w parku ze znajomymi. Ich synek jest dzień młodszy od Pucki. Było bardzo fajnie, chociaż dzieciaki nie za bardzo umiały sie wspólnie bawić. Agatkę oczywiści trawka kuła Potem poszliśmy do parkowego mini zoo, ale córcia zasneła i nie widziała kucy, świnek morskich i wietnamskich, ptaszków, królików i krówek .Przez całą niedzielę spała może 1 godzinkę, ale chyba miała za dużo wrażeń, bo zasneła dopiero ok 21.30. |
|||||||
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Maciek ma 3 zeba!!! gorna lewa trojke(?)Ja caly czas piore, prasuje, piore prasuje i pracuje o! wlasnie pralka skonczyla ......
|
#1873 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Buziaczek dla Agatki Szmidtki Cytat:
.Halloween też widziałam .Za mną dopiero 8 godzin jazdy, miałam długą przerwę. W sobotę instruktor powiedział mi, że mam do tego talent . Ja jestem innego zdania, zamiast 1 wrzucam 3, samochód parę razy zgasł mi na skrzyżowaniu...Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
W sobotę przeszła samą siebie. Teściowie pilnowali Jasia, bo ja miałam jazdy, a mąż był w pracy. Moi rodzice wyjechali na weekend do rodziny, na dole urzędował mój brat (25 lat). Teściowa zdała mi relację, że o tej godzinie wyszedł z domu, o tej wrócił, potem jeździł na rowerze. Po moim powrocie brat zajrzał do nas na chwilę wypachniony, rozmawiał ze mną, po czym pożegnał się ze wszystkimi i powiedział, ze wróci ok. 23. Teściowa zapytała, gdzie brat się wybiera. Odpowiedziałam, że do kolegi. A do jakiego kolegi?... Podałam jej wymyślone imię i nazwisko: Stefan Manilepan . Po raz kolejny dała się nabrać. Zdębiała. Chyba zrozumiała żart i nie pytała więcej.Cytat:
Prezent od męża .Królewna wspaniale sobie radzi . Brawo! ![]() Cytat:
. Klaudia czuje się w nim już bardzo pewnie i świetnie się bawi. Zdjęcia fajowe [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8374040]No mysle, ze na tych to juz nie zaden Adolfik tylko maly cherubinek Prawdziwy cherubinek . Mnie Oli na szczęście nikogo nie przypomina.Na pierwszej fotce jest taki zamyślony, poważny. Piękne ma oczęta .Cytat:
Majeczka cudna! Ma śliczną sukienusię i bombowy pojazd tygryskowy .Cytat:
.Cytat:
. Pućka ma coraz więcej włosków.Godzinka spania w ciągu dnia to rzeczywiście mało. Jasio w sumie w ciągu dnia śpi 3 - 3,5 godz. (ma dwie drzemki), w nocy ok. 10. Gratuluję! * * * Śpieszę donieść, że w Jasiowej paszczy wczoraj pojawił się 7 ząbek – prawa dolna dwójka .
|
|
#1874 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla zębaczkaZdjecia na NK bardzo fajne, widać pogoda Wam opisała, nastroje też ![]() Cytat:
Skoro instruktor ma tak dobre zdanie, to może uwierz mu na słowo Cytat:
. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i słowa, które naprawdę podnoszą na duchu Wiem, że dla niektórych moje problemy są błahe, jednak chodzi o dobro mojego małżeństwa. Postaram się zachowywać spokój w kontaktach z tesciową, spróbuję wprowadzić w życie Wasze rady. Zdam relację z efektów Cytat:
![]() to chyba najspokojniej wychodzący ząbek ? Królewna spała 2 godzinki. Obudziła się, gdy kończyłam obiad. Ona wzgardziła zupą z kapustą, ja jadłam zimny rosół. Ważyłam się na wadze domowej mi wyszło 1,5 kg więcej niż miesiąc temu, a Pucka waży równe 10 kg. W tygodniu wpadnę do przychodni, to zważę ją na tamtej wadze. Jak się zaczęly biegunki Waszych dzieci ![]() Pytam ponieważ Agatka na dziś kupkowy dzień. Najpierw zrobiła normalną "kiełbaskę" do nocniczka, potem 2 razy do pieluszki ale takie rzadkie, jakie robiła będąc tylko na piersi. To przejciowe, czy może powinnam już coś jej podać ![]() ![]() |
||||
|
|
|
#1875 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
za ząbki i dla ciebie za to prasowanieCytat:
-tyle ząbków- zazdroszczęa teściowe to juz chyba tak maja dziwnię ale ja i tak do swojej się nie przyzwyczaję Cytat:
......................... ......................... ..................... w pracy po urlopie w miarę ale troche mnie zdnerwoali bo wymyślili sobie że kierownicy musza mieć jakies popołudnówki-i tak ja mam w sierpniu 3- co zrobić- muszę. z przyjemniejszych rzeczy to dostałam podwyżke- niezbyt dużą ale zawsze coś. Klaudufka super spędziła czas z dziadkiem- dużo na powietrzu, w pareczku w ciemiu i jutro tez z dziadkiem- no w zasadzie to już tylko on mi został.
|
|
#1876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Maciusia Skąd ja to znam ![]() Gratulacje Demoniku ![]() Cytat:
![]() ----------------------- No to naklaskałam się dzisiaj ![]() A o to zdjęcia: Edit: Jolu właśnie u Oli tak wyglądały biegunki, jakby na samej piersi była jakieś 10 miesięcy temu. Może jeszcze poczekaj do jutra. |
||
|
|
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
Dzieciaki super! już tak wydoroślały ale mimo wszystko widać jeszcze takich bobasków! i rysy zaczynają się wyostrzać
Anusia bawcie się dobrze! ja też dziś się pochwalę swoją pociechą 28.VII.2008 016.jpg 28.VII.2008 022.jpg Joli co do kupki to może ząbki! ja pisałam o tym że nie spałyśny z soboty na niedzielę a dziś ciotka Weroniki wypatrzyła dwa kratery na górze będą jedyneczki dwie na raz! Biaanka życzę owocnego szukania. Będziesz montowała kamery w domu? u nas przy pięknej pogodzie zbytnio szłu ni ma bo cały dzie ń na dworze w cieniu mini parku w mieście przesiedziłyśmy ale lepsze to niż deszcz i siedzenie w domu |
|
|
|
#1878 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I rzeczywiscie ma takie szlachetne kolanka, Blance nie robi to zadnej roznicy po czym "chodzi" ale ona to taka chlopczyca a nie delikatna, subtelna dziewuszka![]() Cytat:
U nas 4 wlasnie popoli sie wylania![]() Cytat:
Gratuluje!Cytat:
[quote=dorka19801;8383308 w pracy po urlopie w miarę ale troche mnie zdnerwoali bo wymyślili sobie że kierownicy musza mieć jakies popołudnówki-i tak ja mam w sierpniu 3- co zrobić- muszę. z przyjemniejszych rzeczy to dostałam podwyżke- niezbyt dużą ale zawsze coś. Klaudufka super spędziła czas z dziadkiem- dużo na powietrzu, w pareczku w ciemiu i jutro tez z dziadkiem- no w zasadzie to już tylko on mi został.[/quote] Gratuluje podwyzki, nawet jak niewiele to zawsze jednak cos Klaudia na zdjeciach w towarzystwie dziadka zawsze taka szczesliwa![]() [quote=berbeaa;8384554 Biaanka życzę owocnego szukania. Będziesz montowała kamery w domu? u nas przy pięknej pogodzie zbytnio szłu ni ma bo cały dzie ń na dworze w cieniu mini parku w mieście przesiedziłyśmy ale lepsze to niż deszcz i siedzenie w domu[/quote] Weronika jak zawsze czarujaca, i jake wloski Co do kamer to mozecie sie smiac ale beda jedna w sypialni druga w pokoju dziennym - przynajmniej na poczatku nie potrafie zaufac osobie zupelnie dla nas obcej, prosto z ulicy - szczegolnei w kwestii opieki nad dzieckiem. Dzisiaj dbylismy pierwsze spotkanie z potencjalna niania. Jestem pozytywnie zaskoczona bo to pierwsza z jaka sie umowilam.Plusy pani Irenki: - schludna i zadbana ale nie do przesady -po wejsciu do domu pzredstawila sie po czym od razu zainteresowala sie Blanka. Usiadla obok i pyytala Blanke jakie ma zabawki i co slychac ![]() -Blanka sie nie wystraszyla, co wiecej - byla zupelnie swobodna i wesola -ma malo wygorowane oczekiwania finansowe -mieszka 3 min piechota od nas -ma doswiadczenie, podala tez nr tel do osob ktore moga podaj referencje -jest typem krzepkiej emerytki ktora nie lupi sie nudzic i jak twierdzi - kocha dzieci ![]() Minusy: - myslalam o pani ok 45-50lat a ta pani mimo swietnej formy ma z 10 wiecej -malo konkretna [ nie potrafila sprecyzowac ile tak naprawde chce zarabiac] -strrrraaaaszzzna gadula [ spotkanie pzreciagnelo sie bo zaczela opowiadac o jakims swoim dawnym podopiecznym itp] Generalnie OK chociaz mam zamiar umowic sie jeszcze na kilka spotkac az znajde ta naj naj ![]() Aha - pochwale sie - sprzedalam wozek Blanki za kwote za jaka go nabylismy, pan odebral osobiscie wiec luzik Wiec ja wielka wozkomaniaczka jestem obecnie bez wozka i jutro jade polowac![]() Milego wieczoru
|
|||||
|
|
|
#1879 |
|
Wtajemniczenie
|
biankaaa- wcale ci sie nie dziwie z tymi kamerami. też sie tyle nasłuchałam że bałabym się okropnie.no i gatulację za sprzedaz wózka. ja to jakoś nie umiem robić takich interesów no i tez brak czasu swoje robi. ale może pomyślę nad zwykłą lekką i niedrogą parasolką.
berbeaa- twoja córka to ma super włoski i jest jej z czego zrobyć 2 kiteczki, ja to musiałam trochę sie namęczyć wczoraj troszkę posprzatałam(przecież ja zawsze sprzątam, zawsze jest coś co można posprzątać- podłogi trzeba codziennie umyć, jakieś odkurzanie, no i jetsem maniakiem prania) dziecko ostatnio śpi super no i kolejna "sucha noc"- zdążyłam już uprać i wysuszyć prześcieradła na całe szczęście. miłego dnia bo ja spadam do pracy
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę Was o radę:
9 sierpnia moja siostra wychodzi za mąż.Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego,ale tego samego dnia moi rodzice obchodzą 30 rocznicę ślubu.Chcemy z rodzeństwem zrobić niespodzienkę rodzicom-damy tradycyjnie wielki kosz z 30 różami i chcemy zadedykować im piosenkę,ale w tym sęk,że nie wiemy jaką... (Oby tylko nie "Cudownych rodziców mam ...)i jakie życzenia (w formie podziękowania) można złożyć? JAKĄ PIOSENKĘ MOŻNA ZADEDYKOWAĆ ?
|
#1881 |
|
Konto usunięte
|
Chyba ktos wyploszyl wszystkich z watku
......................... ......................... ......................... .................... Oli vel Cypisek vel Adolfik vel Cherubinek dziekuje ciociom za mile slowa i goraco caluje Zdjecia swietne, Maja sliczna i faktycznie, bardzo sa do siebie podobne z Ola, a szczegolnie w tych slodkich kapelusikach Milego dnia |
|
|
|
#1882 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Serdeczności dla Tatianki Mamaczkowej! Od około dwóch tygodni Jaś nie budzi się w nocy. Ale od początku czerwca do połowy lipca noce były naprawdę ciężkie, a nie wyszedł w tym czasie żaden ząbek. Apetyt nadal słaby, choć nowy ząb od dwóch dni na wierzchu Jaś w zasadzie nie miał biegunki, tylko jakąś niestrawność. Kupa była dość rzadka, zielona, z paseczkami śluzu, cuchnąca .Cytat:
![]() Słodka ślicznotka . Olcia wygląda na grzeczną i spokojną dziewczynkę......w przeciwieństwie do Weroniczki, która ma urwisa wymalowanego na twarzy . Cudna!Cytat:
Cytat:
Już informując potencjalną nianię o obecności kamer i obserwując jej reakcję na tę wieść, można wyciągnąć pewne wnioski. Na osobie, która ma zamiar rzeczywiście zajmować się dzieckiem, nie zrobi to większego wrażenia. Cytat:
.Iza, może jest jakiś utwór, piosenka, który Twoi rodzice wyjątkowo lubią? Przy którym np. tańczylli swój pierwszy taniec na weselu albo przy którym się poznali, całowali itp.? Mnie przychodzą do głowy m.in. takie utwory: Nat King Cole "Unforettable", "I love you", "Nature boy", "As time goes by" (piosenka z "Casablanki") Frank Sinatra "Strangers in the night", "Somethin' stupid", "Let's fall in love", "A fine romance" Percy Sledge "When a man loves a woman" coś z muzyką naczelnego kompozytora USA, Burta Bacharacha, twórcy wielu hitów, np. "Close to you" (wyk. The Carpenters), "Magic moments" (wyk. Perry Como), "I say a little prayer" (wyk. Dionne Warwick), "The look of love" (Dusty Springfield), "This Guy's in love with you" (Herb Albert), "Raindrops Keep Fallin' On My Head" (B.J. Thomas), Dalida "Histoire d'un amour" Marvin Gaye "I want you" Ketty Lester "Love Letters" Nini Rosso "Il silenzio" ("Cisza") Paul Moriat & Francis Lai "Theme From Love Story" Paolo Conte "Sparring Partner" (wykorzystane w filmie F.Ozona 5x2) Dean Martin "That's amore" (mój mąż ma ustawioną tę piosenkę w telefonie przy moim numerze )Alicja Majewska "Jeszcze się tam żagiel bieli" Kasia Sobczyk "Był taki ktoś" Kasia Sobczyk "Mały książę" Andrzej Dąbrowski "Do zakochania jeden krok" Bogusław Mec "Jej portret" Trubadurzy "Cóż wiemy o miłości" walc z "Nocy i dni" (muz. Waldemar Kazanecki) Anna Jantar "Zawsze gdzieś czeka ktoś", "Moje jedyne marzenie", "Za każdy uśmiech" Może fragment muzyki filmowej? "Życie jest piękne" muz. Nicola Piovanni, "Parasolki z Cherbourga" muz. Michel Legrand, "Ojciec Chrzestny" muz. Nino Rota, Bernard Hermann "Taxi Driver" (główny motyw z "Taksówkarza"), Henry Mancini "Moonriver" ("Śniadanie u Tiffany'ego"), "Doktor Żywago" (Tema de Lara) muz. Maurice Jarre, "Uwierz w ducha" - Unchained Melody - muz. Alex North, Michell Strogoff - Nadia'S Theme - muz. Vladimir Cosma, Mistral's Daughter - Only love - muz. Vladimir Cosma. Sądzę, że wszystkiego możesz odłuchać w internecie, np. na YouTube. Jeśli coś z powyższych Ci się spodoba, mogę Ci przesłać mailem w postaci pliku. Ja lubię masę piosenek, utworów, z różnych dziedzin muzyki. Ogromną radość sprawiłoby mi zarówno "To było tak" z repertuaru Starszych Panów, "RV" Faith No More, „Closer” Nine Inch Nails, "Poranek" ze suity Peer Gynt Edvarda Griega, jak i "Cantaloupe Island" Herbie Hancocka .Co zaś do życzeń, to najfajniejsze są te spontaniczne, a nie wyrecytowane. Nie uczcie się na pamięć słów życzeń, a już broń Boże nie wymyślajcie rymowanek, bo brzmi to dość groteskowo. Zwłaszcza, gdy się ogląda film z imprezy 5 lat później .
|
|
#1883 |
|
Konto usunięte
|
Heh, ja bym zaproponowala Sweet Noise Bruk
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391670]Heh, ja bym zaproponowala Sweet Noise Bruk
Utwór super, ale właśnie spróbowałam go sobie wyobrazić w wykonaniu kapeli weselnej . Dwa syntezatory i chórek .Iza, utwór dla rodziców puśćcie w oryginale, z płyty . Chyba, że wybierzecie coś lekkiego z polskim tekstem .A swoją drogą miałam przyjemność poznać Glacę i Tomasz "Magica" Osińskiego . Prawdziwą przyjemność * * * Johnny się obudził po dwóch godzinach smacznego snu . Lecimy na spacer, pa!
|
#1885 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ech, nie ma to jak warszawka Weronisiu: graaatki za nowe zebolki Bianka: opcja z kamerami jak najbardziej ok Trzymam kciuki za znalezienie tej jednej, jedynej nani... Wozek juz kupiony ![]() ......................... . Ja dzis nie wchodze do kuchi w ogole (no poza niezbednymi przygotowaniami Oliemu jedzenia), bo tam sie czai na mnie wielki pajak, taki gruby z kilometrowymi nogami, wrr, akurat siedzi na parapecie ![]() ![]() bleeeeeI chyba do pracy nie pojde, mamy dzis rocznice z Tz, wiec chyba sie zaprosimy na kawe i ciacho do jakiejs posh kawiarni |
||
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391969]
![]() Ech, nie ma to jak warszawka Nie warszawka, tylko taka praca [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391969]Ja dzis nie wchodze do kuchi w ogole (no poza niezbednymi przygotowaniami Oliemu jedzenia), bo tam sie czai na mnie wielki pajak, taki gruby z kilometrowymi nogami, wrr, akurat siedzi na parapecie ![]() ![]() bleeeee[/quote]Nie cierpię pająków . Bezceremonialnie tłukę je czym popadnie.[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391969]I chyba do pracy nie pojde, mamy dzis rocznice z Tz, wiec chyba sie zaprosimy na kawe i ciacho do jakiejs posh kawiarni Gratuluję! Spadam .
|
#1887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziekujemy ......................... ......................... ...................... Tz kuzynka urodzila dziewczynke
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
DEMONICZKU bardzo dziękuję
Tak jak piszesz,najlepiej jakby to było coś lekkiego z polskim tekstem
|
#1889 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki w imieniu mojego małego skarba!
Co do kamer to Biaanka zgadzam się z Tobą! i dobrze robicie z ich zamontowaniem. ja też bym zamontowała |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

wolę już nawet przy garach postać tak dla odmiany 

) o których nie wiem, że są Aniami
tańczyła w łóżeczku i zagryzła dolnymi ząbkami a ile łez...

powodzenia 

.