![]() |
#4171 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() zrobiłam inwentaryzację ciuszków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4172 |
Wtajemniczenie
|
Emma, chwal się!
![]() Summer, współczuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() biedna jesteś ![]() ale też mogę ponarzekać, bo szykuje się seria upałów ![]() już jest ponad 22 stopnie, w mieszkaniu mam 2 więcej, a cały tydzień ma być około 30!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Summer biedactwo! ![]() ![]() Mąż tez wyskoczył z życzeniami dla mnie jako mamusi, oj nie spodziewałam się, ale przecież synuś mocno daje o sobie znać, więc nie ma dyskusji! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4175 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wg rozmiarów na metce: 19szt/50, 24szt/56, 19szt/62 i 4szt/68 - 5szt kocyków + 1 w drodze ![]() - 7szt pieluszek (5szt bambusowych + 2szt muślinowe) + 2szt w drodze - 3szt otulaczy bambusowych - 10szt tetrowych ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() a ciuszki kupowałam z myślą o rodzeństwie Staszka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4176 |
Wtajemniczenie
|
Witam się dzisiaj
![]() Również życze wszystkiego najlepszego ![]() My właśnie siedzimy u mojej mamy na kawie i ciastku ![]() ![]() Mama mi dzisiaj fala prezent dla wnuczki - sama zrobiła ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4177 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam za to dużo takich muślinowych pieluszek z primarku- nawet jednego opakowania nie otwierałam z myślą, że może zostawię na prezent dla kogoś albo dla kolejnego dzieciątka. Ale te pieluszki sątak super cienkie! Ma któraś z Was muślinowe pieluszki? Wasze też są takie cieniutkie i delikatne? Cytat:
Mam dzisiaj trochę roboty ale słomiany zapał...
![]() |
![]() |
#4178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
Karolina napewno.Wam jest ciężko z dala od rodziny.
Summer życzę lepszego samopoczucia! Ja się melduję znad jeziorka,narazie w cieniu bardzo przyjemnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4180 |
Zadomowienie
|
Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Summer współczuje objawów. A korzystasz z usług fizjoterapeuty? Bo nie pamietam. Ja jak mnie plecy bolały to znalazłam taka dziewczynę specjalizująca się w kobietach w ciąży- różne rzeczy oferowała- masaże, ćwiczenia, kinesytaping. W końcu nie skorzystałam bo przeszło- ale może u Ciebie coś by to dało. Bo to jednak jeszcze chwila do porodu jest i strasznie musisz się męczyć. Emma masz tego trochę, chwal się zdjęciami ile mozesz bo lubię u Ciebie szukać inspiracji. Choć ja na ciuszków zakupy mam już bana- w końcu po porodzie tez z chęcią coś pokupie. Jedynie z nexta chce kupić kilka ładniejszych rzeczy i jeszcze jakiejś fajnej dzianinowej białej/ ecru czapeczki szukam może ze sweterkiem w komplecie.
A jednak chyba jeszcze coś dokupie z ubranek- właśnie zobaczyłam że od 4.06 w Lidlu znów będą ubranka i to całkiem fajne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez aniama6 Czas edycji: 2018-05-26 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4181 |
Zadomowienie
|
Kochane mamusie, dla tych co za chwilę będą tulić swoje pierwsze maleństwa w ramionach i te które są już zaprawione w boju życzę sobie i Wam dużo sily, miłości, cierpliwości i dużo dużo zdrówka z okazji dzisiejszego święta.
![]() ![]() ![]() Ja już dostałam z samego rana mnóstwo prezentów od mojej córci i od męża tez, dzień zaczął się na prawdę miło ![]() Summer bardzo mi przykro z powodu twoich boleści, mam nadzieję że jakoś uda ci się wytrwać do porodu ![]() Polu regeneruj siły ![]() Karolinka przesyłam wirtualnie kawałek ciasta i kawkę ![]() ![]() Camelku piękny ten misio od twojej mamy ![]() Emma ale masz zapasy ciuszkow że hoho Miłego dnia wam życzę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() spotkałam się właśnie z komentarzem, że nie powinnam ubierać obcisłych topów i sukienek bo zaszkodzę dziecku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4183 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
U nas dalej jelitówka. Mnie na razie nie bierze. Jakie wy już macie wyprawki. A ja złapałam jakiś zwis niby wiem, że czasu coraz mniej a przez to łapie mnie stres i chyba gorzej się zmotywować. Mamy też trochę problemów zdrowotnych u synka i jeździmy po lekarzach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z Synkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4185 |
Zadomowienie
|
Camelitos Piękny prezent dostałaś i to własnoręcznie robiony, cudo!
Emma Podejścia starszych ludzi nie da się czasem zmienić ![]() ![]() Polu Udanego wypoczynku, piękne masz tam widoki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4187 | |
Zadomowienie
|
Hej Mamusie!
Wszystkiego dobrego dla każdej z nas ![]() ![]() U mnie były rano przy pobudce i kwiaty (zorganizowane z pomocą tż), i laurki - zorganizowane przez Maksa głównie ![]() asiaczku, moc najlepszych życzeń zdrowia przede wszystkim i szczęścia dla synka! Sandam, racja! Kathy, cudownego dnia, dużo miłości i szczęścia na nowej drodze! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Podoba mi się ogromnie ten wzór kocyka. Będę taki niedługo robić, bo ten który produkuje się teraz, został wyproszony przez Kaja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4188 | |
Zadomowienie
|
Oj na razie wstępna diagnoza i dużo jeżdżenia po lekarzach
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4189 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle dziewczyny może wiecie: ktore firmy mają rozmiary np. 56 które naprawdę są dobre dla dziecka a nie ani za duże ani za małe? Cytat:
![]() ![]() Ja dzis moja mamę wyciągnęłam na lody i ciacho do kawiarni ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, lidl ma mocno zawyżone. Ja mam dziś jakiś nie mój dzień. Pot spływa ze mnie strumieniami, mecze się po kilku krokach. Fakt, było bardzo duszno, teraz spadł deszcz i nieco lepiej. Ale powiedzcie jak to jest- przedwczoraj zdobyłam Kasprowy Wierch, wczoraj imprezowałam do 23 i czułam się dobrze, dziś mam sprzątać itp i samopoczucie straszne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz w dodatku piekę biszkopt na jutrzejsze ciasto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4192 |
Wtajemniczenie
|
Anima, to na pewno od sprzątania
![]() ![]() Dzięki inspiracji Emmy zamówiłam na allegro literę do pokoju Kropsona. W zwiazku z tym, że u mnie będzie bialo-zielono w pokoiku i mam zieloną farbe kredowa, to pomaluje sobie tę literę tak jak to Emma pokazala na zdjęciu. Dziewczyny, które mają foteliki a szczegolnie foteliki maxi-cosi. Wiecie jak ściągnąć pokrowiec do wyprania? Bo ja nie ogarniam, a jak ogarne to wiem ze potem nie zaloze go z powrotem. Czy Wy w ogole pierzecie ten pokrowiec/material? A i zdaje relacje z frontu tarasowego- dzisiaj szalunki skonczone, w poniedzialek prawdopodobnie będą wylewane fundamenty ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4193 |
Zadomowienie
|
Hello,dawno mnie tu nie było
![]() Wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich Mamusie ;-) U mnie w sumie bez szału ostatnio,bylam na wizycie we wtorek i sie okazało,ze mi sie szyjka skraca :-( powinnam najblizsze 4-6 tyg jak najwiecej leżeć i sie nie wysilać,ale kompletnie nie wiem jak to zrobie,bo musze ogarniać Młodą,a mąż w delegacji :-( Dziś w nocy zamówiłam sobie testy na wyciek wód plodowych- chyba zaczynam schizować. Z przyjemnych rzeczy to B. kończy dziś 2 latka ![]() Jutro robimy jej impreze urodzinową, wiec jeszcze sie musze troche powysilac i postać przy garach. No i na wizycie wyszło,ze dzidzio głową w dół i waży 1900 g ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4194 |
Zadomowienie
|
Radena, heeej!
Ja Cię bardzo proszę... Ty już raz przesadziłaś przecież z tortem urodzinowym, gdy miałaś się oszczędzać! Rób minimum z minimum! Moc buziaków i najlepszych życzeń dla B ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4195 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do prania pokrowca z fotelika to nie wiem jak się go ściąga ale wiem że koleżanka ściągala i tak niefortunnie to zrobiła że porozrywala go ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() I dla maleństwa wszystkiego dobrego ![]() Jaki tort będziesz robiła? ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4196 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas kryzys zażegnany ![]() biszkopt pięknie wyrósł, robiłam pierwszy raz z 10 jajek na tortownicę 30cm ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4197 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wstyd się przyznać ale nigdy nie piekła biszkoptu. Musze poszukać inspiracji na ciasto bo jutro mamy gości i tez coś musze upiec. Cytat:
Cytat:
![]() Dziś położyliśmy pierwsza warstwę farby na meblach. Póki co wyszedł styl rustykalny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4198 |
Zadomowienie
|
Radena 100lat dla B
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oby głowa przestała Cię boleć ![]() ![]() Ale się objadłam ![]() ![]() teraz muszę strawić nim pójdziemy spać.. Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-05-26 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.