Rozstanie z facetem XXXVIII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-05-29, 22:25   #4921
Katia525
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII

Cytat:
Napisane przez InsaneLa Pokaż wiadomość
No niestety na to wychodzi.. później bylo, ze ma metlik w glowie. Teksty typu 'jak można pozwolić odejść takiej dziewczynie? jestem idiota' itd.
Później, ze 'no przecież chyba brałaś pod uwage, ze nam sie nie uda?' Później mi dziękował bo uswiadomilam mu, ze nie może 'obiecywać ludziom zwiazku' (?) A na koniec mój ulubiony- 'no ja będę musiał żyć ze świadomością, że skrzywdzilem cie 2 razy'
Mam po prostu meksyk w głowie..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Mistrz...
Ten facet jest zenujacy.
Wyplacz sie, napij sie wina, a potem wstan z podniesiona glowa, bo szkoda marnowac czasu na taka

Katia525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-29, 22:27   #4922
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katia525 Pokaż wiadomość

Mistrz...
Ten facet jest zenujacy.
Wyplacz sie, napij sie wina, a potem wstan z podniesiona glowa, bo szkoda marnowac czasu na taka

Dziekuje Ci bardzo za wsparcie! to naprawde duzo dla mnie znaczy! Dziekuje.

InsaneLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-30, 08:28   #4923
cocacolalight
Rozeznanie

Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki badań psa!!!
Ex narzeczony zaraził się liszajcem i twierdzil że to przez psa i w ogóle bo kiedyś miał uczulenie
Pierwsze po powrocie do domu zrobiłam psu badania krwi i wymaz z pyska
Nie ma żadnego gronkowca a to gronkowiec odpowiada za ten liszajec zakazny bakreryjny
Ani w pysku ani we krwi zero pasożytów
Pies miał też badania w lutym i też nic takiego nie wyszło
Teraz ciekawe jak się zaraził
cocacolalight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-30, 09:35   #4924
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cocacolalight Pokaż wiadomość
Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki badań psa!!!
Ex narzeczony zaraził się liszajcem i twierdzil że to przez psa i w ogóle bo kiedyś miał uczulenie
Pierwsze po powrocie do domu zrobiłam psu badania krwi i wymaz z pyska
Nie ma żadnego gronkowca a to gronkowiec odpowiada za ten liszajec zakazny bakreryjny
Ani w pysku ani we krwi zero pasożytów
Pies miał też badania w lutym i też nic takiego nie wyszło
Teraz ciekawe jak się zaraził
Są różne rodzaje liszaja więc i przyczyny mogą być różne.

Edytowane przez InsaneLa
Czas edycji: 2018-05-31 o 02:48
Stary 2018-05-30, 09:56   #4925
Katia525
Rozeznanie

Cytat:
Są różne rodzaje liszajca więc i przyczyny mogą być różne.

Dokladnie. Liszaj jest bardziej zwiazany z ukladem immunologicznyn niz zdrada

Stary 2018-05-30, 10:40   #4926
Nadzieja847
Raczkowanie

Wczoraj wypiliśmy wspólnie wino, które przywieźliśmy z wakacji poza krajem. Oglądaliśmy wspólnie film. Trochę rozmawialiśmy o nas i ciągle wypływał temat sprzątania bo o to się najczęściej kłócimy. Zamówił też coś do jedzenia, ale mnie strasznie rozbolała głowa i wieczór spędziłam wymiotując w łazience Trochę mi głupio, że tak wyszło, bo obydwoje mamy wątpliwości. Tzn. ja mam poczucie, że muszę coś zmienić, że oboje musimy się zmienić i nie uda nam się to jeśli się nie rozstaniemy. On chyba myśli tak samo. Z jednej strony już czuję fizyczny brak, z drugiej strony nie wyjeżdżam daleko i sama nie wiem. Powiedział mi, że już tęskni, że nadal coś do mnie czuje itp. i sama już nie wiem, bo zaczynam czuć, że popełniam błąd :/ Ale mam też wrażenie, że jak nie wyjadę to między nami się nie polepszy, że ta tęsknota za sobą i bycie samemu lepiej na nas wpłynie, bo praktycznie od początku związku jesteśmy ciągle razem. Szybko zamieszkaliśmy razem i to w jednym pokoju, jedynie przez rok mieszkaliśmy osobno ale w odległości 30 km. Także sama już nie wiem.
Nadzieja847 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-30, 15:36   #4927
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nadzieja847 Pokaż wiadomość
Wczoraj wypiliśmy wspólnie wino, które przywieźliśmy z wakacji poza krajem. Oglądaliśmy wspólnie film. Trochę rozmawialiśmy o nas i ciągle wypływał temat sprzątania bo o to się najczęściej kłócimy. Zamówił też coś do jedzenia, ale mnie strasznie rozbolała głowa i wieczór spędziłam wymiotując w łazience Trochę mi głupio, że tak wyszło, bo obydwoje mamy wątpliwości. Tzn. ja mam poczucie, że muszę coś zmienić, że oboje musimy się zmienić i nie uda nam się to jeśli się nie rozstaniemy. On chyba myśli tak samo. Z jednej strony już czuję fizyczny brak, z drugiej strony nie wyjeżdżam daleko i sama nie wiem. Powiedział mi, że już tęskni, że nadal coś do mnie czuje itp. i sama już nie wiem, bo zaczynam czuć, że popełniam błąd :/ Ale mam też wrażenie, że jak nie wyjadę to między nami się nie polepszy, że ta tęsknota za sobą i bycie samemu lepiej na nas wpłynie, bo praktycznie od początku związku jesteśmy ciągle razem. Szybko zamieszkaliśmy razem i to w jednym pokoju, jedynie przez rok mieszkaliśmy osobno ale w odległości 30 km. Także sama już nie wiem.
Ja tam przerw nie polecam. Mi jeszcze nigdy nic takiego na dobre nie wyszło. Choć faktycznie, czasem długo po rozstaniu okazywało się, że uczucie trwa, błędy minęły lub zostały wybaczone... Ale jednak lepiej przegadać. Albo zapomnieć i być razem dalej.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-30, 15:41   #4928
StonkaBostonka
Raczkowanie

Cytat:
No niestety na to wychodzi.. później bylo, ze ma metlik w glowie. Teksty typu 'jak można pozwolić odejść takiej dziewczynie? jestem idiota' itd.
Później, ze 'no przecież chyba brałaś pod uwage, ze nam sie nie uda?' Później mi dziękował bo uswiadomilam mu, ze nie może 'obiecywać ludziom zwiazku' (?) A na koniec mój ulubiony- 'no ja będę musiał żyć ze świadomością, że skrzywdzilem cie 2 razy'
Mam po prostu meksyk w głowie..

Jakbym czytała o gościu, z którym ja się widywałam... :/
StonkaBostonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-30, 15:58   #4929
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie wszystko stracone i może po prostu brakuje wam dobrej komunikacji? Może wystarczy nad tym popracować plus starać się wnieść w związek trochę świeżego powiewu np jakiś wspólny wyjazd na weekend, jakieś urozmaicenie?

Stary 2018-05-30, 19:07   #4930
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez StonkaBostonka Pokaż wiadomość
Jakbym czytała o gościu, z którym ja się widywałam... :/
Spotykałas czy bylas z nim w związku?

Stary 2018-05-30, 21:30   #4931
Nadzieja847
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Może nie wszystko stracone i może po prostu brakuje wam dobrej komunikacji? Może wystarczy nad tym popracować plus starać się wnieść w związek trochę świeżego powiewu np jakiś wspólny wyjazd na weekend, jakieś urozmaicenie?

Komunikacja faktycznie u nas leży, ja jestem też osobą, która szybko się denerwuje i moją postawą obronną jest atak co w ogóle nie pomaga w dogadaniu się. Długa terapia przede mną...
Dziś znów rozmawialiśmy jak wrócił z pracy i ja zaczęłam się bać, że popełniam błąd. Rozmawiałam też wcześniej z rodzicami i oni oczywiście zgodzili się przyjąć mnie pod swój dach i mi pomóc, ale nie ukrywali rozżalenia, że tak to się toczy.
Zdecydowaliśmy, że zostaję. Oczywiście na pewnych warunkach. Nie wiem już co mam o tym myśleć. Cieszę się, ale czuję jakąś barierę między nami, jakbyśmy nagle zaczynali być ze sobą od nowa i jest jakiś strach by się dotknąć, długie rozmyślanie zanim się coś powie i po prostu jest tak no... dziwnie. Z mojej strony.
Trzymajcie za mnie kciuki abym znalazła godną pracę (serio, nie wyzysk) i znalazła mądrego terapeutę.
Stary 2018-05-31, 00:34   #4932
plasterek605
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII

Przytulcie
Myślałam że jest już ze mną wszystko ok, ale dziś o nim myślałam . A wieczorem wchodzę na fb a tu niespodzianka, mój M został oznaczony w dość jednoznacznym memie, po wejściu na profil tej dziewczyny zobaczyłam komentarz, serduszka, buziaczki... Nie minęły nawet 2 miesiące odkąd powiedział mi że nie da rady być ze mną, bo czuje jakby miał dwie dziewczyny w głowie(chodziło o byłą). Nawet przez moment wierzyłam, że naprawdę mu na mnie zależało, ale problem leży w tym że jeszcze się nie odkochał ,ale jak widzę chodziło już o kogoś innego -_- Jestem w rozsypce
plasterek605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-31, 08:46   #4933
cocacolalight
Rozeznanie

Ja zaczynam dostrzegać trochę swoich błędów w związku
Za często się awanturowałam fochałam obrażałam.
Stary 2018-05-31, 08:49   #4934
Katia525
Rozeznanie

Cytat:
Ja zaczynam dostrzegać trochę swoich błędów w związku
Za często się awanturowałam fochałam obrażałam.
Nie zmienia to faktu, ze facet zachowal sie jak dran.

Stary 2018-05-31, 09:58   #4935
cocacolalight
Rozeznanie

No dokładnie po prostu teraz na zimno mogę to stwierdzić
Stary 2018-05-31, 14:34   #4936
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Komunikacja faktycznie u nas leży, ja jestem też osobą, która szybko się denerwuje i moją postawą obronną jest atak co w ogóle nie pomaga w dogadaniu się. Długa terapia przede mną...
Dziś znów rozmawialiśmy jak wrócił z pracy i ja zaczęłam się bać, że popełniam błąd. Rozmawiałam też wcześniej z rodzicami i oni oczywiście zgodzili się przyjąć mnie pod swój dach i mi pomóc, ale nie ukrywali rozżalenia, że tak to się toczy.
Zdecydowaliśmy, że zostaję. Oczywiście na pewnych warunkach. Nie wiem już co mam o tym myśleć. Cieszę się, ale czuję jakąś barierę między nami, jakbyśmy nagle zaczynali być ze sobą od nowa i jest jakiś strach by się dotknąć, długie rozmyślanie zanim się coś powie i po prostu jest tak no... dziwnie. Z mojej strony.
Trzymajcie za mnie kciuki abym znalazła godną pracę (serio, nie wyzysk) i znalazła mądrego terapeutę.
Kciuki

Stary 2018-05-31, 14:40   #4937
StonkaBostonka
Raczkowanie

Rozstanie z facetem XXXVIII

Cytat:
Spotykałas czy bylas z nim w związku?

Spotykaliśmy się, związku jednak wtedy nie chciał (ja myślałam, że potrzebuje czasu po prostu). Jak się okazało potem - ma żonę z którą mieszka. ;-)

Edytowane przez StonkaBostonka
Czas edycji: 2018-05-31 o 14:42
StonkaBostonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-01, 00:11   #4938
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez StonkaBostonka Pokaż wiadomość
Spotykaliśmy się, związku jednak wtedy nie chciał (ja myślałam, że potrzebuje czasu po prostu). Jak się okazało potem - ma żonę z którą mieszka. ;-)
Niezle..
Moj ex nie ma żony. Chociaż w sumie.. nic mnie już chyba nie zdziwi

Stary 2018-06-01, 08:14   #4939
cocacolalight
Rozeznanie

Znacie jakieś porozstaniowe piosenki? Nie jakieś smutne

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-06-01, 08:17   #4940
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ja po jednym rozstaniu uwielbiałam to https://www.youtube.com/watch?v=R7UrFYvl5TE idealne do darcia się w samochodzie
Stary 2018-06-01, 09:24   #4941
Smutnania
Raczkowanie

Cytat:
Znacie jakieś porozstaniowe piosenki? Nie jakieś smutne

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka
Mi ktoś kazał posłuchać Varius Manx - zanim zrozumiesz.
Tak naprawdę kiedyś tą piosenkę słyszałam i słów nie rozumiałam po rostaniu jak jej słuchałam zrozumiałam ja co do słowa 😊

No i oczywiście optymistyczna Edyta Geppert - szukaj mnie to jest dla tych którzy czekają na miłość 😂
Nie słucham ogólnie takiej muzyki ale po rostaniu już wiele się zmieniło te dwie piosenki podsunęła mi dziewczyna z innego forum . 😊
Smutnania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-01, 09:30   #4942
InsaneLa
Rozeznanie

A ja polecam Lady Gaga- Illusion

Stary 2018-06-01, 12:36   #4943
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Mam po prostu meksyk w głowie.
To tylko słowa. Był kiedyś taki wątek o głupich tekstach facetów po rozstaniu. Oni chyba je z Wizażu biorą
Cytat:
Napisane przez aaleksandra1990 Pokaż wiadomość
wiem, że tak jak wyszło jest lepiej i im dłużej o tym myśle to zaczynam dostrzegać więcej jego wad, ale mimo wszystko boli strasznie
Przestanie, obiecuję
Cytat:
zastanawiam się czy te wszystkie obietnice i wyznania to od początku była ściema, czy po prostu z czasem się znudziłam
już nie dzwoni i się nie odzywa
To lepiej niż jakby miał mydlić Ci oczy.
Cytat:
mam zamiar teraz być sama, nie chce narazie niczego z nikim próbować, myśle że ja właśnie za bardzo sie angażuje, wogóle to jestem taka że nie potrafie odmówić, np. było tak że on niejednokrotnie odwoływał spotkania i było ok, a jak on zaproponował (ogólnie przez wiekszośc naszego związku był bez samochodu, więc albo ja przyjeżdzałam do niego, albo po niego i go potem odwoziłam) i ja sie nie zgadzałam to była obraza i w końcu i tak do niego jechałam. Jetsem taka że najpierw mśle o tej drugiej osobie i o tym żeby komus przykrości nie sprawić, a później o sobie
Kobiety zwykle tak mają... Zasada jest prosta i stara jak świat - jak człowiekowi zależy, to się stara. Dotyczy to również mężczyzn.

Moim zdaniem obrażanie się i fochy wynikają z braku właściwego wytyczenia granic, niestety często ma to związek po prostu ze złym wychowaniem.
Cytat:
I jest mi strasznie po tm wszystkim co mi powiedział, zastanawiam się jak można jednego dnia mówić komuś że jest ideałem, a kolejnego tak przykre rzeczy. Masakra jak jakiś patologiczny smiec się w tej chwili czuje
To tylko słowa! Powiedzieć można wszystko, ptaki im od tego nie maleją
Stary 2018-06-01, 13:56   #4944
aaleksandra1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To tylko słowa. Był kiedyś taki wątek o głupich tekstach facetów po rozstaniu. Oni chyba je z Wizażu biorą

Przestanie, obiecuję

Kobiety zwykle tak mają... Zasada jest prosta i stara jak świat - jak człowiekowi zależy, to się stara. Dotyczy to również mężczyzn.

Moim zdaniem obrażanie się i fochy wynikają z braku właściwego wytyczenia granic, niestety często ma to związek po prostu ze złym wychowaniem.

dzięki ;* obiecałam sobie ze zaczne od nowa, sama i nie bede nikogo na siłe szukać. Oczywiście nadal jest mi ciężko, ale nic innego nie moge zrobic. I szczerze to liczyłam chociaż na głupie przepraszam wysłane smsem z jego strony za wszystko co mi powiedział, no ale się przeliczyłam. Narazie siedze w domu, oglądam seriale, czytam. Może z czasem zaczne wychodzić do ludzi. I naprawde trace nadzieje na to, że kiedys szczęśliwie się zakocham. Nie wiem ja chyba się do tego nie nadaje.
Wiem, że słowa to tylko słowa, tylko że ja zawsze się na to nabieram. Jestem chyba najbardziej naiwną osobą na świecie

Do 10 czekam za pieniedzmi, jezeli ich nie otrzymam to bede walczyć o nie.
I nachodzi mnie jeszcze czasami taka ochota żeby zadzwonić i porozmawiać z nim chociaż chwile, ale potem myśle sobie po co. Co mi to da. Zresztą gdyby chciał to sam by zadzwonił, widocznie on nie chce a ja się nie bede narzucać

Edytowane przez aaleksandra1990
Czas edycji: 2018-06-01 o 13:59
aaleksandra1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-01, 15:08   #4945
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:

Przestanie, obiecuję

Jasne, ze to tylko slowa. Pełna zgoda.
Tyle, ze o ile facet po prostu kończy relacje w ten sposób to jeszcze można sobie to jakos wytłumaczyć. Natomiast jak sie żyje na takiej karuzeli przez pare lat (bo i podczas rozstania) to naprawde siada na psychike.. można sie w tym pogubić. Nie wiedzieć już co jest prawdą a co kłamstwem. Które słowa są wypowiadane pod wpływem emocji a które są szczere.
To takie przyciąganie- odpychanie.
Zależy mi- nie wiem czy mi zależy. Chce miec z Tobą dziecko- nigdy nie chce mieć dzieci.
Popełniłem błąd, ze Cie zostawiłem- powrót byl błędem. Jesteś najlepszym co mnie w życiu spotkalo- jesteś zbyt mało kobieca (bo i to usłyszałam.. ze powinnam sie 'bardziej starać od strony kobiecosci' szpilki zamiast tampek i może w końcu jakis make up).
Bardzo żałuję, ze skrzywdzilem Cie drugi raz, jestem żałosny, zaslugujesz na kogoś lepszego- no przecież chyba Ci mówiłem, ze próbujemy i zobaczymy czy wyjdzie a Ty jak zwykle przesadzasz.
Jak sie lata na takiej paralotni caly czas to czlowiek sam zaczyna mieć problem z rozróżnieniem wlasnych emocji, potrzeb. I te 'tylko słowa' nabierają innego znaczenia. Bo jest w nich tyle sprzeczności.

Stary 2018-06-01, 15:59   #4946
Malla
Nie depcze krokusów

InsaneLa - oj, znam to. Z autopsji, niestety. Trudno przetłumaczyć to głowie.
Stary 2018-06-01, 16:43   #4947
Nadzieja847
Raczkowanie

Właśnie wzniosłam się na level hard naiwności :|
Stary 2018-06-01, 19:20   #4948
cocacolalight
Rozeznanie

Ex nie wylogowal się z mojego konta na google
I dzisiaj na komórce chce wejść na stronę drogerii wpisuje D
I co mi się pokazało
Datezone sex randki
Po. 3 tygodniach
Umawia się na sex
Stary 2018-06-01, 19:37   #4949
jaaaa11
Rozeznanie

Cytat:
A ja polecam Lady Gaga- Illusion

to ja np lubię no doubt-don'speak

ma jakiś tam klimat A jakas dokująca nuta nie jest

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja po jednym rozstaniu uwielbiałam to https://www.youtube.com/watch?v=R7UrFYvl5TE idealne do darcia się w samochodzie
też lubię. mega kopa i wydrzeć się można

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-06-01, 20:37   #4950
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
InsaneLa - oj, znam to. Z autopsji, niestety. Trudno przetłumaczyć to głowie.
A jak Ty sobie z tym poradziłas?
Jeśli moge spytac.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości