|
|
#4921 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII
Cytat:
Mistrz... Ten facet jest zenujacy. Wyplacz sie, napij sie wina, a potem wstan z podniesiona glowa, bo szkoda marnowac czasu na taka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4922 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to naprawde duzo dla mnie znaczy! Dziekuje.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4923 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki badań psa!!!
Ex narzeczony zaraził się liszajcem i twierdzil że to przez psa i w ogóle bo kiedyś miał uczulenie Pierwsze po powrocie do domu zrobiłam psu badania krwi i wymaz z pyska Nie ma żadnego gronkowca a to gronkowiec odpowiada za ten liszajec zakazny bakreryjny Ani w pysku ani we krwi zero pasożytów Pies miał też badania w lutym i też nic takiego nie wyszło Teraz ciekawe jak się zaraził ![]() ![]()
|
|
|
|
#4924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez InsaneLa Czas edycji: 2018-05-31 o 02:48 |
|
|
|
|
#4925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4926 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj wypiliśmy wspólnie wino, które przywieźliśmy z wakacji poza krajem. Oglądaliśmy wspólnie film. Trochę rozmawialiśmy o nas i ciągle wypływał temat sprzątania bo o to się najczęściej kłócimy. Zamówił też coś do jedzenia, ale mnie strasznie rozbolała głowa i wieczór spędziłam wymiotując w łazience
Trochę mi głupio, że tak wyszło, bo obydwoje mamy wątpliwości. Tzn. ja mam poczucie, że muszę coś zmienić, że oboje musimy się zmienić i nie uda nam się to jeśli się nie rozstaniemy. On chyba myśli tak samo. Z jednej strony już czuję fizyczny brak, z drugiej strony nie wyjeżdżam daleko i sama nie wiem. Powiedział mi, że już tęskni, że nadal coś do mnie czuje itp. i sama już nie wiem, bo zaczynam czuć, że popełniam błąd :/ Ale mam też wrażenie, że jak nie wyjadę to między nami się nie polepszy, że ta tęsknota za sobą i bycie samemu lepiej na nas wpłynie, bo praktycznie od początku związku jesteśmy ciągle razem. Szybko zamieszkaliśmy razem i to w jednym pokoju, jedynie przez rok mieszkaliśmy osobno ale w odległości 30 km. Także sama już nie wiem.
|
|
|
|
#4927 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakbym czytała o gościu, z którym ja się widywałam... :/ |
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4930 |
|
Rozeznanie
|
Spotykałas czy bylas z nim w związku?
|
|
|
#4931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś znów rozmawialiśmy jak wrócił z pracy i ja zaczęłam się bać, że popełniam błąd. Rozmawiałam też wcześniej z rodzicami i oni oczywiście zgodzili się przyjąć mnie pod swój dach i mi pomóc, ale nie ukrywali rozżalenia, że tak to się toczy. Zdecydowaliśmy, że zostaję. Oczywiście na pewnych warunkach. Nie wiem już co mam o tym myśleć. Cieszę się, ale czuję jakąś barierę między nami, jakbyśmy nagle zaczynali być ze sobą od nowa i jest jakiś strach by się dotknąć, długie rozmyślanie zanim się coś powie i po prostu jest tak no... dziwnie. Z mojej strony. Trzymajcie za mnie kciuki abym znalazła godną pracę (serio, nie wyzysk ) i znalazła mądrego terapeutę.
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Przyczajenie
|
Przytulcie
Myślałam że jest już ze mną wszystko ok, ale dziś o nim myślałam . A wieczorem wchodzę na fb a tu niespodzianka, mój M został oznaczony w dość jednoznacznym memie, po wejściu na profil tej dziewczyny zobaczyłam komentarz, serduszka, buziaczki... Nie minęły nawet 2 miesiące odkąd powiedział mi że nie da rady być ze mną, bo czuje jakby miał dwie dziewczyny w głowie(chodziło o byłą). Nawet przez moment wierzyłam, że naprawdę mu na mnie zależało, ale problem leży w tym że jeszcze się nie odkochał ,ale jak widzę chodziło już o kogoś innego -_- Jestem w rozsypce |
|
|
|
#4933 |
|
Rozeznanie
|
Ja zaczynam dostrzegać trochę swoich błędów w związku
Za często się awanturowałam fochałam obrażałam. |
|
|
|
#4934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4935 |
|
Rozeznanie
|
No dokładnie po prostu teraz na zimno mogę to stwierdzić
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4937 | |
|
Raczkowanie
|
Rozstanie z facetem XXXVIII
Cytat:
Spotykaliśmy się, związku jednak wtedy nie chciał (ja myślałam, że potrzebuje czasu po prostu). Jak się okazało potem - ma żonę z którą mieszka. ;-) Edytowane przez StonkaBostonka Czas edycji: 2018-05-31 o 14:42 |
|
|
|
|
#4938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moj ex nie ma żony. Chociaż w sumie.. nic mnie już chyba nie zdziwi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4939 |
|
Rozeznanie
|
Znacie jakieś porozstaniowe piosenki? Nie jakieś smutne
Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4940 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja po jednym rozstaniu uwielbiałam to https://www.youtube.com/watch?v=R7UrFYvl5TE idealne do darcia się w samochodzie
|
|
#4941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak naprawdę kiedyś tą piosenkę słyszałam i słów nie rozumiałam po rostaniu jak jej słuchałam zrozumiałam ja co do słowa 😊 No i oczywiście optymistyczna Edyta Geppert - szukaj mnie to jest dla tych którzy czekają na miłość 😂 Nie słucham ogólnie takiej muzyki ale po rostaniu już wiele się zmieniło te dwie piosenki podsunęła mi dziewczyna z innego forum . 😊 |
|
|
|
|
#4942 |
|
Rozeznanie
|
A ja polecam Lady Gaga- Illusion
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4943 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem obrażanie się i fochy wynikają z braku właściwego wytyczenia granic, niestety często ma to związek po prostu ze złym wychowaniem. Cytat:
|
|
|
#4944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że słowa to tylko słowa, tylko że ja zawsze się na to nabieram. Jestem chyba najbardziej naiwną osobą na świecie Do 10 czekam za pieniedzmi, jezeli ich nie otrzymam to bede walczyć o nie. I nachodzi mnie jeszcze czasami taka ochota żeby zadzwonić i porozmawiać z nim chociaż chwile, ale potem myśle sobie po co. Co mi to da. Zresztą gdyby chciał to sam by zadzwonił, widocznie on nie chce a ja się nie bede narzucać Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-06-01 o 13:59 |
|
|
|
|
#4945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle, ze o ile facet po prostu kończy relacje w ten sposób to jeszcze można sobie to jakos wytłumaczyć. Natomiast jak sie żyje na takiej karuzeli przez pare lat (bo i podczas rozstania) to naprawde siada na psychike.. można sie w tym pogubić. Nie wiedzieć już co jest prawdą a co kłamstwem. Które słowa są wypowiadane pod wpływem emocji a które są szczere. To takie przyciąganie- odpychanie. Zależy mi- nie wiem czy mi zależy. Chce miec z Tobą dziecko- nigdy nie chce mieć dzieci. Popełniłem błąd, ze Cie zostawiłem- powrót byl błędem. Jesteś najlepszym co mnie w życiu spotkalo- jesteś zbyt mało kobieca (bo i to usłyszałam.. ze powinnam sie 'bardziej starać od strony kobiecosci' szpilki zamiast tampek i może w końcu jakis make up). Bardzo żałuję, ze skrzywdzilem Cie drugi raz, jestem żałosny, zaslugujesz na kogoś lepszego- no przecież chyba Ci mówiłem, ze próbujemy i zobaczymy czy wyjdzie a Ty jak zwykle przesadzasz. Jak sie lata na takiej paralotni caly czas to czlowiek sam zaczyna mieć problem z rozróżnieniem wlasnych emocji, potrzeb. I te 'tylko słowa' nabierają innego znaczenia. Bo jest w nich tyle sprzeczności. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4946 |
|
Nie depcze krokusów
|
InsaneLa - oj, znam to. Z autopsji, niestety. Trudno przetłumaczyć to głowie.
|
|
#4947 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wzniosłam się na level hard naiwności :|
|
|
|
|
#4948 |
|
Rozeznanie
|
Ex nie wylogowal się z mojego konta na google
I dzisiaj na komórce chce wejść na stronę drogerii wpisuje D I co mi się pokazało Datezone sex randki Po. 3 tygodniach Umawia się na sex |
|
|
|
#4949 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ma jakiś tam klimat A jakas dokująca nuta nie jest ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli moge spytac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

to naprawde duzo dla mnie znaczy! Dziekuje.
Trochę mi głupio, że tak wyszło, bo obydwoje mamy wątpliwości. Tzn. ja mam poczucie, że muszę coś zmienić, że oboje musimy się zmienić i nie uda nam się to jeśli się nie rozstaniemy. On chyba myśli tak samo. Z jednej strony już czuję fizyczny brak, z drugiej strony nie wyjeżdżam daleko i sama nie wiem. Powiedział mi, że już tęskni, że nadal coś do mnie czuje itp. i sama już nie wiem, bo zaczynam czuć, że popełniam błąd :/ Ale mam też wrażenie, że jak nie wyjadę to między nami się nie polepszy, że ta tęsknota za sobą i bycie samemu lepiej na nas wpłynie, bo praktycznie od początku związku jesteśmy ciągle razem. Szybko zamieszkaliśmy razem i to w jednym pokoju, jedynie przez rok mieszkaliśmy osobno ale w odległości 30 km. Także sama już nie wiem.

) i znalazła mądrego terapeutę.