![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Ewusia, Wiosenna, Baby, Krytia, agolek- dziękuję
![]() Ewusia - to widzę, że imprezka się udała ![]() ![]() Wiosenna- ja jestem singielką ![]() ![]() ![]() Krytia - ja chcę ja chcę! agolek- pogoda jest masakryczna u nas w mieszkaniu chodzą 2 wiatraki, rolety zasłonięte, królik najchętniej by chyba wlazł w jakąś jasnikie by mu było zimno... Mango- normalnie ![]() ![]() moje barki, moje biodro - matko rozsypuję się! ![]()
#32 |
Zakorzenienie
|
Zrób placka z śliwkami i kruszonka
![]() ![]() Albo pierogi ze sliwkami polane jogurcikiem...poezja ![]() Ewusia_marchew : Nie siedziec w domu tylko na poprawiny isc ! I to juz ![]() Co do dziadzia ![]() ![]() ![]() Mangolina: Ty to jednak ciekawe zycie masz pod kazdym wzgledem ![]() A dziadzia nie znałas cały czas > /? ![]() A dasz namiarki na Nasza Klase? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Hej!!!!!!
Czesć to ja Mercy, poznajecie mnie? ![]() ![]() Juz opowiadam jak to się stało ze stałam się Tarantulkiem.....Otóz, wczoraj diabeł mnie podkusił zeby sprawdzić- nick, na którym się logowałam jakies pare lat temu-bardzo dawno kiedy nie znałam jeszcze wizazu-tylko chciałam chyba pooglądac zdj i się zalogowałam tak byle jak-nieprzemyslanie.Potem poznałam wizaz, spodobało mi się i zarejestrowałam się jako Mercy i byłam nia do wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze jaka traume wczoraj przezyłam-czułam się jak bym była w takiej szklanej kuli i tak krzyczała i próbowała się wydostać a Wy mnie nie słyszałyscie, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Mercy może niedługo przyślą maila... Męcz męcz męcz ich
![]()
#35 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No i to jeszcze nie wszystko ![]() ![]() Baby, ja już nie mam tam konta ![]() Mercy, jeszcze nie wszystko stracone ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
No własnie da się to jakos odkręcić zebym znowu była Mercy, bede ich męczyć jak nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dziadek jest dziwny od zawsze, tylko mu się pogarsza jeszcze na starość i już czasami naprawdę nie mam siły do niego ![]() Cytat:
![]() masz chody u moderatorek ( ![]() ![]() ależ jesteś tajemnicza ![]() ![]() no i ostatecznie dzień spędziłam na czytaniu i snuciu się ![]() ![]() ![]() dobrej nocki Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Napisałam do AgiZ i odpisała ze zobaczą co da się zrobić, więc będe czekać ![]()
![]() |
#39 | ||||
Zakorzenienie
|
No wiec w pierwszej połowie wieczoru poszliśmy na mega długi spacer po gliwicach,było już ciemno i pięknie,rynek był śliczny,oświetlony,posied zieliśmy chwilę na ławeczkach obok pięknej fontanny,patrzeliśmy w gwiazdy i gadaliśmy o głupotach,tak zupełnie beztrosko.
Po powrocie byłam taka zmęczona,byłam pewna że Tż-et mnie z łóżka nie wyciągnie,ale skutecznie udało mu się mnie odsennić,aż tak że nie chciało mi się już w ogóle wracać do domu ![]() Świetne! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja też ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja bym sie wsiekla troche...ale moze rzeczywiscie da sie odzyskac "stara" Mercy ![]() ![]() I fotki mi przeslij ![]() Ewusia_marchew: Moze duzo nie straciłas z tymi poprawinami ![]() A z ludzmi na starosc nie raz sie tak dzieje...ale coz zrobic. Wkoncu to nasi dziadkowie i rodzice...nic na to nie poradzimy. Mangolina: Szkoda ze taka pieknosc nie ma konta ![]() Miłego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Ja miałam dzisiaj straszny sen
![]() ![]()
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie no fajny sen^^ za duzo o tych slodyczach myslisz pewnie;-) Ja kiedys miałam tak ze snilo mi sie ze zjadłam sernika a rano sie obudzilam i czułam jego smak w ustach i miałam wyrzuty ze go faktycznie w nocy jadłam ![]() Ale okazało sie ze nie bylo wtedy sernika w domu ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Czułaś smak.... hmm... chciałabym mieć takie sny
![]()
#44 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() u mnie dzis chlodno z rana ![]() ![]() ![]() zbieram sie do pracy bo jeszcze w lozku ![]() wczoraj moj kuzyn z Manchersteru sie zapowiedzial na wizyte na ten weekend z rodzina ![]() ![]() mileog dnie robaczki ![]()
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój to chyba chciał sobie znaleźć ekipę do obrabiania na starość ![]() ![]() Nie tajemnicza, ale nie będę przynudzać ![]() Ja dziś tak samo chcę spędzić dzień ![]() Cytat:
![]() ![]() A tam zaraz ciekawe ![]() ![]() Hahaha, bez przesady ![]() ![]() ![]() Ale się nakręciłam... zacznę inaczej ![]() -Moje mieszkanie to plac budowy, mnóstwo wydatków z owym remontem związanych, ewentualne zrobienie urodzin w knajpie to dla mnie żadna przyjemność - sama chciałam je stworzyć, piec, gotować, wystrajać ![]() ![]() Tak więc zaczęłam przeszukiwać internet, co bym mogła sobie kupić. Nie jestem normalną dziewczyną... nie kupię za to ciuchów, kosmetyków etc. Ja kupię... pamięć RAM 1 GB ![]() ![]() Umieram. (Nie, nie jestem normalna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle, to wypadałoby mi się przywitać, bo jeszcze nie gościłam w tym wątku- Cześć! ![]() Marcy, mam szczerą nadzieję, że uda Ci się odzyskać swój nick, a nawet jeśli nie, to dla mnie będziesz zawsze Marcy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez miałam podobny sen-snił mi się pączek-lukrowany, siedział na talerzu a ja się nie mogłam oprzeć i go zjadłam, czułam jego smak itak mi smakował-i w tym snie myslałam-jej cała moja R na marne i jak się potem okazało ze to był sen to mi ulzyło ![]() ![]() Ogladałam Twoje zdj Malinko nazedniej stronie-bardzo fajne ![]() Je muszę historie Mango przeczytać, bo przez tę utratę hasła w ogole się nie moge skupić ![]() Miłego dnia! ![]() Edit ![]() Baby14 zapomniałam napisać zebys mi podała meila i zebys powiedziała jak Cie znalezc na nk?
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Tarantulek- a nie ma opcji "odzyskaj hasło"?
#49 |
Rozeznanie
|
Własnie korzystałam z tej opcji i klikałam chyba miloion razy ale nic mi nie doszło na meila. ![]()
#50 | |
Zakorzenienie
|
No nie powiem
![]() ![]() Ale to było za czasów ED i niezle pocona sie obudziłam ^^ Cytat:
![]() ![]() Fajnie ze kuzyn wpada ![]() ![]() Mercy : zaraz wyśle namiary ![]() garden_d : witaj ![]() Mangolina: DObra skromnialo ![]() ![]() Ech...wydac tyle kasy na simsy to nie zadnen zal ![]() ![]() Jak zakupisz 3 to daj znac jakie sa ![]() Własnie chciałam w nie zagrac ale cos mi nie moze wejsc bo jakies bledy z Czasem Wolnym . I klapa ![]() EDIT: Spotkało mnie strasznie nieszczescie ;( Buuu ;( Mangoniu Ty bedziesz wiedziała jaki bol mnie rozdziela ![]() Placze teraz jak glupia;( Wiem ze to wszystko glupie ,ale tak jest. Boze jaka jestem zła. ! Juz nigdy nie bede grała w ta głupia gre ![]() Edytowane przez Baby14 Czas edycji: 2008-07-29 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Melduję, że wróciłam... ![]() ![]()
#52 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Szieeea ;>
Widzę,że plotkowy doczekał się kolejnej odsłony ; D I jaki ruch tutaj Powróciłam wczoraj wieczorem. Ciut zmęczona i 'przegrzana' ![]() Na wsi ,jak to na wsi. Spokój,względna cisza ,upał niemiłosierny,że praktycznie cały czas siedziałam w domu ;P Rodzina sie ucieszyła na nasz widok,ciotka komplementowała,że o dziwo dobrze wyglądam,a po opowieściach rodzicielki wyobrażała sobie mnie jako szkieleta powleczonego skórą i kością ![]() ![]() Żeby nie być gołosłownym,matka wczoraj wykonała enty telefon do pana dr'a ,z nadzieją,że powie coś nowego... Gadała na 'głośnomówiącym' toteż wiele 'ciekawostek' miałam okazję usłyszeć... pierw; pan chirurg odbiera warcząc w słuchawkę słucham Matka umilnie zaczyna 'pogawędkę' czy już coś wiadomo ten na to: Nie wiem,nie wiem,nic nie wiem Ta z kolei czy ktoś w ogóle się tym zajął,bada itd owy pociągle wymamrotał,że tak i zaczął się śmiać o_O Z lekka wkurzona wypaliła,czy wreszcie szanowny doktor się ustosunkuje do dalszego leczenia,bo ciągle gada co innego No i odrzekł rozbrajająco- To nie Ja,to patolodzy, a co chciałaby dostać pani ode mnie cień nadziei. I znów w śmiech. Kazał zadzwonić w najbliższą środę... ![]() Ja już zaiste nie mam pojęcia,w co pogrywają tamci w białych kitlach, jaja se robią czy co x_X I człek nie wie sam, śmiać się czy płakać z tego wszystkiego _^_ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z miasta, zjadłam sobie rożka (mmm ![]() Miłego dnia Dziewczynki ![]() Edytowane przez garden_d Czas edycji: 2009-05-10 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Och ![]() ![]() ![]() Zdarzyła mi się taka sytuacja. Albo po kilku godzinach grania - zrzut pamięci wirtualnej, restart komputera. A na poprzedniej "skrzynce" częste usterki techniczne, oczywiście w efekcie płakałam. Ale nie martw się ![]() ![]() Cytat:
![]() Simsy, bardzo życiowa i emocjalna gra, prawda? ![]() Cytat:
ja Ci przeklętą grę dam! ![]() ![]() ![]() ![]() Współczuję ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i garden współczuje ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Niby tylko nóżki, skórki etc. a taka rzeźnia
![]() ![]() Garden - w klapach śmigaj, w klapkach! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Mango bo ty lubisz pijaka czy tam cycki murzynki można zastąpić to wino jakimś płynnym likierem?
#59 |
Zakorzenienie
|
Mangolina: No tak
![]() ![]() ![]() garden_d: już mi ulżyło ![]() Ale biedna nóżka ![]() Ostatnio miałam taka po komersie. Tak jak mowia dziewczyny trzeba w klapeczkach pochodzic chwilke^^ Krytia: OOoo mamy 3 simsomaniaczke ![]() U mnie w domu wojna. Moj o rok mlodszy brat zrobil sobie na głowie gwiazde ![]() Ale wedlgu mnie niezle to wyglada^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie widzi mi się nawet to ciasto z winem. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego grania ![]() Uch, gwiazda na głowie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.