Mamy październikowe 2018 cz. II - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-06-09, 13:17   #3961
Jasiel
Raczkowanie

Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II

Cytat:
Napisane przez lykki Pokaż wiadomość
O jeny, współczuję! Ja bym napisała, że mam plany albo nie rób obiadu, powiedz, że Ci przykro, ale właśnie wróciłaś od dentysty, kup jakieś ciasto i zrób kawę i tyle a długo będzie siedzieć?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ZOSTAJĄ DO NIEDZIELI Brat i jego narzeczona.

Cytat:
Napisane przez So_close Pokaż wiadomość
Ja nie uznaję odwiedzin bez zapowiedzi
W sensie jak ktoś koniecznie chce to proszę bardzo, ale jest duża szansa, że pocałuje klamkę
No nie wiem, może ja jestem jakaś dziwna, ale dla mnie jest normalne że ludzie różne rzeczy robią w ciągu dnia. Można np. być w trakcie sprzątania, uczyć się (ja tak często mam, że uczę się języka i nie mam ochoty się odrywać), brać kąpiel, łazić pół dnia w piżamie z maseczką na twarzy czy uprawiać seks i co, mam w trakcie gości zapraszać?

ZGADZAM SIĘ
Stary 2018-06-09, 13:23   #3962
lykki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jasiel Pokaż wiadomość

ZGADZAM SIĘ
O matko, serio? Powiem Ci, że my na początku tak mieliśmy z rodziną, ale ostatnio przy takiej akcji powiedzieliśmy, że niestety przykro nam, ale mamy już plany (co akurat było prawdą i nie mieliśmy ochoty ich zmieniać) i zapraszamy za tydzień. Nie przyjechali, trochę obrażeni, ale co mnie to interesuje Inaczej jakby ktoś zapytał - słuchajcie, robicie coś dzisiaj, bo byśmy Was może odwiedzili? To już jest inna sprawa, wtedy taki spontan jest ok, bo można zadecydować czy chcemy odwiedzin czy nie
lykki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 13:48   #3963
Mila 23
Rozeznanie

Cytat:
Cześć, jestem na wątku jakieś 4 strony do tyłu z czytaniem, ale właśnie opadły mi ręce i muszę się wygadać. Jeśli należycie do tego typu o którym będę pisać, mam nadzieję że może wpłynę na sytuację kogoś innego.

Chodzi o NIEZAPOWIEDZIANYCH GOŚCI. Otóż rodzinie mojego męża zdaje się w ogóle nie przeszkadzać fakt, że wyprowadziliśmy sie 400 km dalej i że jestem w ciąży którą przechodzę "różnie".

Od tygodnia słyszymy "chrzestna się do was wybiera, bo ma po drodze do szczyrku". Kiedy będzie - nie wiadomo. Oczywiście mężu zbywa temat "jak przyjadą bez zapowiedzi dostaną herbatę". Tylko nie wie on o tym, że to jak przyjmę kogoś w swoim domu świadczy o mnie, a o nim niekoniecznie (w końcu ja jestem na L4, a on w pracy).

O 8 rano dostałam od niego telefon, że jego brat już do nas jedzie. Mam 5 godzin na zrobienie obiadu. Super. Pędzę na zakupy, po drodze robi mi się słabo, upały, zupa nastawiona, mięso się rozmraża i......
WRÓCIŁY MI WYMIOTY, PO 2 MIESIĄCACH SPOKOJU

NASTĘPNYM RAZEM UDAJĘ ŻE MNIE NIE MA W DOMU

Mam nadzieję, że wy zapowiadacie się swoim gospodarzom, bo to co robi rodzina mojego jest nie do pomyślenia
OMG.

Współczuję. Mam nadzieję że nie zostaną długo.! Rodzina mojego męża tez ma takie cudne pomysły . To ta rodzinka która chciała mi się zjechać zaraz po porodzie. Kiedyś wpadli do nas teście ( z którymi mam temat na całą godzinę a potem już nie mamy o czym gadać zarówno ja I mąż) i wpadli uwaga uwaga..
.na 4 dni. Bez zapowiedzi bez telefonu. Bo chciało im si2 niespodziankę zrobić. A my mieliśmy zaplanowany wypad do Holandii, który musielismy przesunąć o jeden dzień.

Weź na serio podaj wodę z cytryną bo upał i herbatę lub kawę kup gotowe ciacho i koniec. Trudno no. Nie wiedziałaś że wpadną nie Uszukowalas się. Nie ma obiadu bo wy w upał jecie ogórki.

A w ogóle witam sie w 6 MIESIĄCU

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:

ZGADZAM SIĘ
Jak to do niedzieli u was w mieszkaniu ? Bez wcześniejszego ustalenia? Masz zaplanowany weekend przeciez. A jak nie masz to planuj szybko ze wieczorem wychodzić z partnerem na dawno umówione spotkanie.

Niegdy nie zrozumiem takich ludzi.

Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie
Mila 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 14:29   #3964
niemampomyslu91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Super, pięknie dziękuję
niemampomyslu91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 16:05   #3965
Apola88
Rozeznanie

Cytat:
Cześć, jestem na wątku jakieś 4 strony do tyłu z czytaniem, ale właśnie opadły mi ręce i muszę się wygadać. Jeśli należycie do tego typu o którym będę pisać, mam nadzieję że może wpłynę na sytuację kogoś innego.

Chodzi o NIEZAPOWIEDZIANYCH GOŚCI. Otóż rodzinie mojego męża zdaje się w ogóle nie przeszkadzać fakt, że wyprowadziliśmy sie 400 km dalej i że jestem w ciąży którą przechodzę "różnie".

Od tygodnia słyszymy "chrzestna się do was wybiera, bo ma po drodze do szczyrku". Kiedy będzie - nie wiadomo. Oczywiście mężu zbywa temat "jak przyjadą bez zapowiedzi dostaną herbatę". Tylko nie wie on o tym, że to jak przyjmę kogoś w swoim domu świadczy o mnie, a o nim niekoniecznie (w końcu ja jestem na L4, a on w pracy).

O 8 rano dostałam od niego telefon, że jego brat już do nas jedzie. Mam 5 godzin na zrobienie obiadu. Super. Pędzę na zakupy, po drodze robi mi się słabo, upały, zupa nastawiona, mięso się rozmraża i......

Mam nadzieję, że wy zapowiadacie się swoim gospodarzom, bo to co robi rodzina mojego jest nie do pomyślenia
Tez nienawidzę takich sytuacji i niezapowiedzianych gości. Te wymioty to pewnie z nerwów ci powróciły... Przykre i wspolczuje. Nigdzie nie jezdze nie zapowiedziana i tego samego oczekuje od innych...

Apola88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 17:00   #3966
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Ściągnęłam ją po Twoim poleceniu i jest super przydatna

Śliczny endo ma fajne ubrania tylko drooogie i trzeba polować na wyprzedaże

Ten kokos w materacu nie jest chyba taki zły jak ten z gryką. Zresztą sypialniany mam za kupę forsy jakiś tam strefowy i też ma w środku warstwę kokosową.

A laktatory mam 2 - ręczny Aventu co dostałam od koleżanki i elektryczny Canpol, ktòry kupiłam jak còra mnie przy ząbkowaniu pogryzła i musiałam odciągać, żeby podgoić rany. Do każdego była w zestawie mała buteleczka.

Masakra, ja też takich sytuacji nie lubię, chyba, że chodzi o bliskie osoby, ktòre nie oczekują pełnej lodòwki i świeżo upieczonego ciasta.
Na szczęście takich wizyt nie miewam, jedynie po urodzeniu dziecka niektòrzy nagle sobie o nas przypominają i przychodzą na kawę kilka dni po wyjsciu ze szpitala, najczęściej w godzinach porannych z wielkim zdziwieniem, że my jeszcze w piżamach...
A ktory polecasz bardziej tzn ktory wygodniejszy ,praktyczniejszy reczny czy elektryczny ?
Widze tez mozna dostac fajne uzywane niektore bardzo krotko jak nowki jeszcze na gwarancji i calkiem fajne przystepne ceny i tak mysle czy taki kupic czy calkiem nowy ?

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Apola88 Pokaż wiadomość
Tez nienawidzę takich sytuacji i niezapowiedzianych gości. Te wymioty to pewnie z nerwów ci powróciły... Przykre i wspolczuje. Nigdzie nie jezdze nie zapowiedziana i tego samego oczekuje od innych...

Dokladnie ja to lubie komus z tydzien wczesniej napisac czy ma czas bo np mam ochote wpasc za tydzien albo cos no nie wyobrazam sobie zrobic komus nalot dzwoniac do niego bede za 2 h ok to do zobaczenia to jest brak kultury totalny
Ja na szczecie mam rodzinke ktora tak nie robi wiec nie moge narzekac uff
Tez latam po domu ubrana na luzaka nie wyszykowana tym bardziej teraz te upaly i wogole to najlepiej na golasa latac i tak nagle dzwonek do drzwi i ktos wpada no porazka totalna
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 17:01   #3967
mwmwm91
Raczkowanie

Cytat:

Oj, współczuję! To już nie te czasy, rozumiem, że kiedyś nie było telefonów, słało się list, że się przyjedzie, albo że znajomi, którzy mieszkają blisko, wpadali bez zapowiedzenia. Moja babcia się dziwi, że ja się nawet z bliskimi koleżankami umawiam na konkretne dni i godziny, no ale niestety, my musimy żyć dużo szybciej - praca, nadgodziny, dojazdy, dzieci, nie ma czasu, żeby zawsze być gotowym na gości. Na szczęście u mnie nawet teściowie jak wiedzieli, że się źle czuję, to nawet na kawkę nie zajeżdżali, nawet zapowiedzianą. Każdą wizytę mamy konkretnie umawianą, przed ciążą w sumie też tak było, ale w ciąży to już w ogóle obchodzą się ze mną jak z jajkiem. A ja uważam tak samo jak Ty - jak kogoś brzydko przyjmę to świadczy to o mnie i po co mi potem nieprzyjemności, sama bym się źle czuła jakby rodzinka wpadła a u mnie brudno i nie ma nic do jedzenia. Dlatego ciąża nie ciąża, zawsze się staram, na szczęście wszyscy już o tym wiedzieli i dopóki nie byłam w stanie upiec ciasta czy zrobić obiadu to w ogóle odpuścili wizyty.

Zazdroszczę osobom, które po prostu potrafią stwierdzić "nie zapowiedzieliście się, to dostaniecie tylko herbatę", bo ja staram się być taką perfekcyjną panią domu, co zawsze ma czym poczęstować, ma czysto itd. ale wiadomo, mój organizm na tym cierpi

A w ogóle rodzinka męża mojej siostry robi tak, że dzwonią parę dni przed, teściowa siostry mówi "na obiad, tylko ja i tato, dwie osoby" a przyjeżdżają jeszcze z rodzeństwem męża siostry, bo się akurat to rodzeństwo napatoczyło, no i z dwójki gości robi się pięcioro, jak na obiad były wyliczone kotlety, to się robi problem

Cytat:
Inaczej jakby ktoś zapytał - słuchajcie, robicie coś dzisiaj, bo byśmy Was może odwiedzili? To już jest inna sprawa, wtedy taki spontan jest ok, bo można zadecydować czy chcemy odwiedzin czy nie
U mnie tak czasem robią moi rodzice I ogólnie dałabym radę zawsze ich przyjąć, ale często "na dzisiaj" to już mamy plany i to takie, które angażują innych ludzi (w sensie: nie nasze wyjście do kina, tylko obiecaliśmy już komuś, że będziemy tu i tam)... Więc zapraszamy na najbliższy wolny termin, a moi rodzice z tych spontanicznych i się nie chcą umówić na za tydzień czy dwa Dlatego w sumie rzadko u nas bywają, bo choć chcielibyśmy ich ugościć, to mamy zbyt napięty grafik na te spontany
mwmwm91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 17:15   #3968
Apola88
Rozeznanie

No wlasnie to nie te czasy zeby wpadac bez zapowiedzi. Są telefony...nikt raczej nie siedzi w wysprzatanym mieszkaniu z upieczonym ciastem i nie czeka na niezapowiedzianych gosci.
A tak na marginesie dzis zaczynam 6 miesiąc rano budzą mnie kopniaczki synka, coraz silniejszy jest skoro potrafi mnie juz obudzić jestem z tych co śpią do 11 i ciężko im sie obudzić. A teraz 8 godzina i cyk... jestem obudzona

Stary 2018-06-09, 17:19   #3969
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie to nie te czasy zeby wpadac bez zapowiedzi. Są telefony...nikt raczej nie siedzi w wysprzatanym mieszkaniu z upieczonym ciastem i nie czeka na niezapowiedzianych gosci.
A tak na marginesie dzis zaczynam 6 miesiąc rano budzą mnie kopniaczki synka, coraz silniejszy jest skoro potrafi mnie juz obudzić jestem z tych co śpią do 11 i ciężko im sie obudzić. A teraz 8 godzina i cyk... jestem obudzona

Ja tez dzisiaj zaczęłam 23 tc a tym samym 6 miesiąc !!!!! Ale mi zleciało od 1 prenatalnych dosłownie nie wiem kiedy !!!!! Zanim się obejrzymy minie lato i na poród będziemy się szykować !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 17:24   #3970
Apola88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Ja tez dzisiaj zaczęłam 23 tc a tym samym 6 miesiąc !!!!! Ale mi zleciało od 1 prenatalnych dosłownie nie wiem kiedy !!!!! Zanim się obejrzymy minie lato i na poród będziemy się szykować !

Dokładnie i niech nam porody lekkie będą

Stary 2018-06-09, 17:25   #3971
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

xxboo byl dzis mac co nie widzialam na insta big mac za 5zl czy cos innego ?
Moj teraz jest na miescie i tez go korci czy kupic czy nie
Stary 2018-06-09, 17:26   #3972
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie i niech nam porody lekkie będą

Ja póki co mam bardzo pozytywne podejscie do porodu. Pewnie będę się stresować we wrześniu ale na razie pełen czill !

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
xxboo byl dzis mac co nie widzialam na insta big mac za 5zl czy cos innego ?

Moj teraz jest na miescie i tez go korci czy kupic czy nie

3x big mac za 5 zł ale tylko 1 dla mnie !!!!!! Hehehe

PEDAGOG

Stary 2018-06-09, 17:31   #3973
lykki
Zadomowienie

Moje pierwsze chłopięce łupy chcę jeszcze zamówić coś z allegro, podobają mi się rzeczy tego użytkownika:

http://allegro.pl/bawelniane-koperto...6-b8ca3a6c1b70
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg łupy.jpg (177,6 KB, 51 załadowań)
Stary 2018-06-09, 17:34   #3974
Apola88
Rozeznanie

Cytat:
Ja póki co mam bardzo pozytywne podejscie do porodu. Pewnie będę się stresować we wrześniu ale na razie pełen czill !

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Ja tez narazie pelen luz... martwic bedziemy sie później
Wczoraj jadlam Mcwrapa bekon delux czy cos takiego i szejka waniliowego

Stary 2018-06-09, 17:37   #3975
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:

Przez twoje zdjęcie mój mąż dostał zlecenie przywiezienia bic maca gdy będzie wracał z pracy a miałam być twarda gdyż nie wiem czemu ale w ciąży mnie mac częściej korci niż przed
Co do porodu mam tak samo ja razie po prostu o tym nie myśle cieszę się każdym ciążowym dniem pomimo coraz większych "niedogodności" po wakacjach będziemy się martwić

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 17:40   #3976
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez narazie pelen luz... martwic bedziemy sie później
Wczoraj jadlam Mcwrapa bekon delux czy cos takiego i szejka waniliowego

Ooo proszę mamy dni MacDonalda na wątku mój szew na szyjce nawet nazywa się szew okrężny McDonalda hahahaha - tematycznie.

Cytat:
Moje pierwsze chłopięce łupy chcę jeszcze zamówić coś z allegro, podobają mi się rzeczy tego użytkownika:

http://allegro.pl/bawelniane-koperto...6-b8ca3a6c1b70
Śliczne !!! A czapeczka podbiła moje serce ❤️

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Przez twoje zdjęcie mój mąż dostał zlecenie przywiezienia bic maca gdy będzie wracał z pracy a miałam być twarda gdyż nie wiem czemu ale w ciąży mnie mac częściej korci niż przed
Co do porodu mam tak samo ja razie po prostu o tym nie myśle cieszę się każdym ciążowym dniem pomimo coraz większych "niedogodności" po wakacjach będziemy się martwić

Hahaha ja tak mam z cola ..... zreszta na zdjęciu tez widać 0,4l coli, wypiłam cała w busie ciężko mi się powstrzymać a wiem ze to syf straszny

PEDAGOG

Stary 2018-06-09, 17:50   #3977
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

Tak czytam 3 ale ma spust dziewczyna ja czasem jednego ledwo daje rade ale potem widze wykrzykniki 1 dla mnie
No powiem ci tak se mysle chyba ze mna cos nie tak bo tez sie nie martwie i ostatnio tak sobie myslalam spoko luz tyle kobiet rodzi i zyje niektore po 3 a nawet wiecej razy wiec chyba az takie okropne to nie moze byc ale no zobaczymy okaze sie w pazdzierniku

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:

Moj tez kupi jak mu sie uda bo dzwonil teraz byl w makro i tam jest mac taki przy trasie mowi ze droga zakorkowana do mc drive a w srodku nr oczekujace 30 osob
Bedzie w innym w centrum miasta wiec liczy ze moze tamaz takiego szalnstwa nie bedzie
Pomyslec co robi promocja na 1 bulke
Stary 2018-06-09, 18:01   #3978
So_close
Jedi

Cytat:
Napisane przez mwmwm91 Pokaż wiadomość

Zazdroszczę osobom, które po prostu potrafią stwierdzić "nie zapowiedzieliście się, to dostaniecie tylko herbatę", bo ja staram się być taką perfekcyjną panią domu, co zawsze ma czym poczęstować, ma czysto itd. ale wiadomo, mój organizm na tym cierpi
Ależ ja jestem perfekcyjną panią domu mojego domu, dla mnie, tż i moich zwierzaków Mam czysto, w domu wszystko zrobione, wszyscy najedzeni.
Czy jestem gorszą gospodynią, bo nie mam w domu ciasta (bo nie jem codziennie ciasta z cukierni) i full wypas obiadu dla 5 osób?
Bez przesady, dom jest dla domowników i to oni mają się w nim dobrze czuć Goście oczywiście też, ale nie kiedykolwiek
So_close jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 18:04   #3979
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Tak czytam 3 ale ma spust dziewczyna ja czasem jednego ledwo daje rade ale potem widze wykrzykniki 1 dla mnie
No powiem ci tak se mysle chyba ze mna cos nie tak bo tez sie nie martwie i ostatnio tak sobie myslalam spoko luz tyle kobiet rodzi i zyje niektore po 3 a nawet wiecej razy wiec chyba az takie okropne to nie moze byc ale no zobaczymy okaze sie w pazdzierniku

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Moj tez kupi jak mu sie uda bo dzwonil teraz byl w makro i tam jest mac taki przy trasie mowi ze droga zakorkowana do mc drive a w srodku nr oczekujace 30 osob
Bedzie w innym w centrum miasta wiec liczy ze moze tamaz takiego szalnstwa nie bedzie
Pomyslec co robi promocja na 1 bulke
Wszystkie ciężarówki mężów wysłały

Stary 2018-06-09, 18:06   #3980
krysztalek88
Zadomowienie

Cytat:

Ja mojego gonie po kebab jak młody pójdzie spac, bo przy nim to nie wiem czy na cokolwiek się zalapie

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-06-09, 18:10   #3981
lykki
Zadomowienie

Cytat:
Ooo proszę mamy dni MacDonalda na wątku mój szew na szyjce nawet nazywa się szew okrężny McDonalda hahahaha - tematycznie.

Śliczne !!! A czapeczka podbiła moje serce ❤️

Hahaha ja tak mam z cola ..... zreszta na zdjęciu tez widać 0,4l coli, wypiłam cała w busie ciężko mi się powstrzymać a wiem ze to syf straszny

Czapeczka wymiata Teraz czekam na przesyłkę z allegro, w końcu coś ruszyłam!!

A gdzie to foto jedzonka z Maca? Coś mnie ominęło i nie wiem o co chodzi z tym żarciem, ale temat mi się podoba
Stary 2018-06-09, 18:11   #3982
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

Moj jak w czwartek zobaczyl promocje to juz wtedy zapowiedzial ze bedzie big macowa sobota takze zaplanowane to juz bylo wczesniej
Stary 2018-06-09, 18:14   #3983
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krysztalek88 Pokaż wiadomość
Ja mojego gonie po kebab jak młody pójdzie spac, bo przy nim to nie wiem czy na cokolwiek się zalapie

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Mów mi jeszcze, dziś mam takie dziwne smaki i ciągle chce mi się jeść dawno tak nie miałam
Cytat:
Moj jak w czwartek zobaczyl promocje to juz wtedy zapowiedzial ze bedzie big macowa sobota takze zaplanowane to juz bylo wczesniej
Mi siostra mówiła o promocji w tygodniu i miałam być twarda dziś byłam w okolicach zawziełam się i nie poszłam ale po zdjęciu już nie wytrzymałam

Stary 2018-06-09, 18:22   #3984
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Czapeczka wymiata Teraz czekam na przesyłkę z allegro, w końcu coś ruszyłam!!

A gdzie to foto jedzonka z Maca? Coś mnie ominęło i nie wiem o co chodzi z tym żarciem, ale temat mi się podoba
xxboo na instagramie wkleila foto z maca a jest ogolem promocja na big maca za 5zl wiec sie oplaca to wszyscy kupuja

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Mów mi jeszcze, dziś mam takie dziwne smaki i ciągle chce mi się jeść dawno tak nie miałam Mi siostra mówiła o promocji w tygodniu i miałam być twarda dziś byłam w okolicach zawziełam się i nie poszłam ale po zdjęciu już nie wytrzymałam

Witaj w klubie dzis sobie cwicze i moj sie obudzil po nocce mow to co masz ochote na maca ? Ja mowie nie wkurzaj mnie ochote to mam wiadomo ale nie moge nie chce tego jesc
I tak tez wytrwalam
Stary 2018-06-09, 18:23   #3985
lykki
Zadomowienie

Cytat:
xxboo na instagramie wkleila foto z maca a jest ogolem promocja na big maca za 5zl wiec sie oplaca to wszyscy kupuja

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Witaj w klubie dzis sobie cwicze i moj sie obudzil po nocce mow to co masz ochote na maca ? Ja mowie nie wkurzaj mnie ochote to mam wiadomo ale nie moge nie chce tego jesc
I tak tez wytrwalam
Aaaaa to ja taka niekumata Muszę Was na insta pozapraszać jak Was wyszukać?
Stary 2018-06-09, 18:25   #3986
izaa29
Zakorzenienie

Uuf miło że nie jestem sama ale w sumie siostra na diecie też mi na Fejsie stęka że zjadłaby takiego bic maca ale niestety na wsi nie kupi a do miasta jechać się nie chce chociaż pewnie jakby się jakiś transport do maca napatoczył to by pojechała

Stary 2018-06-09, 18:27   #3987
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa to ja taka niekumata Muszę Was na insta pozapraszać jak Was wyszukać?
wpisz iwantmagicx , powinnam wyskoczyc ;D

PEDAGOG

Stary 2018-06-09, 18:28   #3988
Suqub
Zakorzenienie

Ja mam luz bo w moim mieście nie ma maca

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-09, 18:34   #3989
lykki
Zadomowienie

Cytat:
wpisz iwantmagicx , powinnam wyskoczyc ;D
Już Cię obserwuję

Jak ktoś chcę to podajcie insta, ja mogę podać na priv też w razie co
Stary 2018-06-09, 18:34   #3990
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Uuf miło że nie jestem sama ale w sumie siostra na diecie też mi na Fejsie stęka że zjadłaby takiego bic maca ale niestety na wsi nie kupi a do miasta jechać się nie chce chociaż pewnie jakby się jakiś transport do maca napatoczył to by pojechała

Czemu do innych rzeczy mam silniejsza wole a do jedzenia tak ciezko to idzie potem marudze jaka jestem gruba tak tak wiadomo na wlasne zyczenie wiec pretensje do siebie tylko i wylacznie
Co ja poradze,ze lubie jesc
Ostatnio byly w biedronce duze opakowania m&m w promocyjnej cenie moj kupil i schowalam mowie niech sobie leza dluga data jest i co az jeden dzien lezaly zamkniete
Te niebieskie z chrupka to bym mogla cale opakowanie zjesc gdybym sie nie powstrzymywala
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości