|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
Cytat:
Brat i jego narzeczona. Cytat:
ZGADZAM SIĘ
|
|
#3962 |
|
Zadomowienie
|
O matko, serio?
Powiem Ci, że my na początku tak mieliśmy z rodziną, ale ostatnio przy takiej akcji powiedzieliśmy, że niestety przykro nam, ale mamy już plany (co akurat było prawdą i nie mieliśmy ochoty ich zmieniać) i zapraszamy za tydzień. Nie przyjechali, trochę obrażeni, ale co mnie to interesuje Inaczej jakby ktoś zapytał - słuchajcie, robicie coś dzisiaj, bo byśmy Was może odwiedzili? To już jest inna sprawa, wtedy taki spontan jest ok, bo można zadecydować czy chcemy odwiedzin czy nie
|
|
|
|
#3963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Współczuję. Mam nadzieję że nie zostaną długo.! Rodzina mojego męża tez ma takie cudne pomysły . To ta rodzinka która chciała mi się zjechać zaraz po porodzie. Kiedyś wpadli do nas teście ( z którymi mam temat na całą godzinę a potem już nie mamy o czym gadać zarówno ja I mąż) i wpadli uwaga uwaga.. .na 4 dni. Bez zapowiedzi bez telefonu. Bo chciało im si2 niespodziankę zrobić. A my mieliśmy zaplanowany wypad do Holandii, który musielismy przesunąć o jeden dzień. Weź na serio podaj wodę z cytryną bo upał i herbatę lub kawę kup gotowe ciacho i koniec. Trudno no. Nie wiedziałaś że wpadną nie Uszukowalas się. Nie ma obiadu bo wy w upał jecie ogórki. A w ogóle witam sie w 6 MIESIĄCU Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Jak to do niedzieli u was w mieszkaniu ? Bez wcześniejszego ustalenia? Masz zaplanowany weekend przeciez. A jak nie masz to planuj szybko ze wieczorem wychodzić z partnerem na dawno umówione spotkanie. Niegdy nie zrozumiem takich ludzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze tez mozna dostac fajne uzywane niektore bardzo krotko jak nowki jeszcze na gwarancji i calkiem fajne przystepne ceny i tak mysle czy taki kupic czy calkiem nowy ? ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
Ja na szczecie mam rodzinke ktora tak nie robi wiec nie moge narzekac uff Tez latam po domu ubrana na luzaka nie wyszykowana tym bardziej teraz te upaly i wogole to najlepiej na golasa latac
|
|
#3967 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę osobom, które po prostu potrafią stwierdzić "nie zapowiedzieliście się, to dostaniecie tylko herbatę", bo ja staram się być taką perfekcyjną panią domu, co zawsze ma czym poczęstować, ma czysto itd. ale wiadomo, mój organizm na tym cierpi A w ogóle rodzinka męża mojej siostry robi tak, że dzwonią parę dni przed, teściowa siostry mówi "na obiad, tylko ja i tato, dwie osoby" a przyjeżdżają jeszcze z rodzeństwem męża siostry, bo się akurat to rodzeństwo napatoczyło, no i z dwójki gości robi się pięcioro, jak na obiad były wyliczone kotlety, to się robi problem ![]() Cytat:
I ogólnie dałabym radę zawsze ich przyjąć, ale często "na dzisiaj" to już mamy plany i to takie, które angażują innych ludzi (w sensie: nie nasze wyjście do kina, tylko obiecaliśmy już komuś, że będziemy tu i tam)... Więc zapraszamy na najbliższy wolny termin, a moi rodzice z tych spontanicznych i się nie chcą umówić na za tydzień czy dwa Dlatego w sumie rzadko u nas bywają, bo choć chcielibyśmy ich ugościć, to mamy zbyt napięty grafik na te spontany |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3968 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie to nie te czasy zeby wpadac bez zapowiedzi. Są telefony...nikt raczej nie siedzi w wysprzatanym mieszkaniu z upieczonym ciastem i nie czeka na niezapowiedzianych gosci.
A tak na marginesie dzis zaczynam 6 miesiąc rano budzą mnie kopniaczki synka, coraz silniejszy jest skoro potrafi mnie juz obudzić jestem z tych co śpią do 11 i ciężko im sie obudzić. A teraz 8 godzina i cyk... jestem obudzona![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez dzisiaj zaczęłam 23 tc a tym samym 6 miesiąc !!!!! Ale mi zleciało od 1 prenatalnych dosłownie nie wiem kiedy !!!!! Zanim się obejrzymy minie lato i na poród będziemy się szykować ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i niech nam porody lekkie będą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj teraz jest na miescie i tez go korci czy kupic czy nie
|
|
#3972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co mam bardzo pozytywne podejscie do porodu. Pewnie będę się stresować we wrześniu ale na razie pełen czill ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
3x big mac za 5 zł ale tylko 1 dla mnie !!!!!! Hehehe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3973 |
|
Zadomowienie
|
Moje pierwsze chłopięce łupy
chcę jeszcze zamówić coś z allegro, podobają mi się rzeczy tego użytkownika:http://allegro.pl/bawelniane-koperto...6-b8ca3a6c1b70 |
|
|
|
#3974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj jadlam Mcwrapa bekon delux czy cos takiego i szejka waniliowego ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do porodu mam tak samo ja razie po prostu o tym nie myśle cieszę się każdym ciążowym dniem pomimo coraz większych "niedogodności" po wakacjach będziemy się martwić ![]() Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo proszę mamy dni MacDonalda na wątku mój szew na szyjce nawet nazywa się szew okrężny McDonalda hahahaha - tematycznie. Cytat:
Cytat:
ciężko mi się powstrzymać a wiem ze to syf straszny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No powiem ci tak se mysle chyba ze mna cos nie tak bo tez sie nie martwie i ostatnio tak sobie myslalam spoko luz tyle kobiet rodzi i zyje niektore po 3 a nawet wiecej razy wiec chyba az takie okropne to nie moze byc ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
Bedzie w innym w centrum miasta wiec liczy ze moze tamaz takiego szalnstwa nie bedzie Pomyslec co robi promocja na 1 bulke
|
|
#3978 | |
|
Jedi
|
Cytat:
mojego domu, dla mnie, tż i moich zwierzaków Mam czysto, w domu wszystko zrobione, wszyscy najedzeni.Czy jestem gorszą gospodynią, bo nie mam w domu ciasta (bo nie jem codziennie ciasta z cukierni) i full wypas obiadu dla 5 osób? Bez przesady, dom jest dla domowników i to oni mają się w nim dobrze czuć
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#3981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie to foto jedzonka z Maca? Coś mnie ominęło i nie wiem o co chodzi z tym żarciem, ale temat mi się podoba
|
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jest ogolem promocja na big maca za 5zl wiec sie oplaca to wszyscy kupuja ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
I tak tez wytrwalam
|
|
#3985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę Was na insta pozapraszać jak Was wyszukać?
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Uuf miło że nie jestem sama
ale w sumie siostra na diecie też mi na Fejsie stęka że zjadłaby takiego bic maca ale niestety na wsi nie kupi a do miasta jechać się nie chce chociaż pewnie jakby się jakiś transport do maca napatoczył to by pojechała Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
wpisz iwantmagicx , powinnam wyskoczyc ;D
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam luz bo w moim mieście nie ma maca
|
|
#3989 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem marudze jaka jestem gruba tak tak wiadomo na wlasne zyczenie wiec pretensje do siebie tylko i wylacznie Co ja poradze,ze lubie jesc Ostatnio byly w biedronce duze opakowania m&m w promocyjnej cenie moj kupil i schowalam mowie niech sobie leza dluga data jest i co az jeden dzien lezaly zamkniete Te niebieskie z chrupka to bym mogla cale opakowanie zjesc gdybym sie nie powstrzymywala
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

albo nie rób obiadu, powiedz, że Ci przykro, ale właśnie wróciłaś od dentysty, kup jakieś ciasto i zrób kawę i tyle
Brat i jego narzeczona.
i co, mam w trakcie gości zapraszać? 

rano budzą mnie kopniaczki synka, coraz silniejszy jest skoro potrafi mnie juz obudzić
jestem z tych co śpią do 11 i ciężko im sie obudzić. A teraz 8 godzina i cyk... jestem obudzona
i niech nam porody lekkie będą 
ale potem widze wykrzykniki 1 dla mnie 
tak tak wiadomo na wlasne zyczenie wiec pretensje do siebie tylko i wylacznie