Włosomaniaczki :D - część III - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-01, 13:51   #1291
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość

A jaką maseczkę sobie robisz?

Może pochwaliłabyś się jakąś fotką włsoów? Strasznie jestem ciekawa, jak wyglądasz Już niewiele Włosomaniaczek zostało nieujawnionych

Trzeba się przyzwyczaić i nauczyć w nich chodzić Wtedy nie klapią Dla mnie najwygodniejsze buty na świecie
Gosiu ta maseczka to - St. Ives - ujędrniająca maseczka do twarzy z glinką mineralną. Pisze żeby trzmać 20 minut, a ja zazwyczaj z godzinę trzymam Lubie mieć taką napiętą tą cerę

A z tymi japonkami to kiedyś miałam takie kochane i mega wygodne i wszędzie w nich chodziła. Niestety nie przetrwały próby czasu i musiałam je wyrzucić - to było jakieś dwa lata temu i do tej pory nie natrafiłam na równie wygodne

Hmmm No może wrzuce jakąś fotę do tego wizażowego albumu jak dojdę do tego jak to zrobić

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Tez muszę to zrobić - jesli nie na allegro to przynajmniej wrzucę do kosza PCK, bo mi się już ubrania w szafie nie mieszczą. No i jeszcze pozostaje kwestia tych moich ulubionych a w które z kolei ja się nie mieszczę...

Ja jak nie sprzedam to też w ostateczności do kosza wrzuce. Chociaż szczerze to nie wiem, bo ostatnio u nas na osiedlu te kosze zostały podpalone I jednak lepiej bym się czuła gdybym wiedziała, że moje ciuchy trafią w dobre ręce, a tak to wrzuce do tego kosza i nie wiem co się z nimi później dzieje chciałabym mieć poprostu pewność, że trafią do ludzi, którzy je naprawdę potrzebują, biorąc pod uwagę, że u mnie każdy ciuszek ma swój wieszak, więc są w bardzo dobrym stanie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 13:58   #1292
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zimą jestem normalnie lodowata - szczególnie dłonie i stopy.

A poza tym wyszczupla
Podejrzewam, ze tak samo bym się gotowała w jeansach a spódnica, nawet czarna, jest przewiewna
A jak założę bluzkę na ramiączkach to tak bardzo tego nie czuć

Na razie nic z nimi nie robiłam - wycisnęłam chociaz wiem, ze nie powinno się tego robić
Mam maść cynkową to może by tak nią je potraktować?

No, tośmy się nieźle zrozumiały
Mi zimą drętwieją ręce i stopy. Czasem nawet nie jestem w stanie pisać na zajęciach, bo mam tak sine i sztywne

Jak dla mnie maść cynkowa za słaba. Znaczy nawet spoko wysusza, ale ja na pryszcze stosowałam zmasowany atak Dobrze mi służył brevoxyl, acne-derm - bez recepty, na recepte duac gel i davercin A naprawdę miałam kiedyś mega problemy z cerą A jak jakaś ropa Ci się tworzy to potraktuj ją maścią ichtiolową - wyciąga wszystko na zewnątrz i jest mega tania - chyba 2 zł
Stary 2008-08-01, 13:58   #1293
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Hmmm No może wrzuce jakąś fotę do tego wizażowego albumu jak dojdę do tego jak to zrobić
Koniecznie - fajnie będzie Cię zobaczyć
Gdybym wczesniej wiedziała o opcji albumu (w kafejce zazwyczaj nie mam czasu, zeby zagłębiać się w takie rzeczy) tylko dla znajomych to zamiast wrzucac do watku umieściłabym fotki tam, zeby nikt oprócz Was nie mógl ich zobaczyć - no ale to już po choince.

Cytat:
Ja jak nie sprzedam to też w ostateczności do kosza wrzuce. Chociaż szczerze to nie wiem, bo ostatnio u nas na osiedlu te kosze zostały podpalone I jednak lepiej bym się czuła gdybym wiedziała, że moje ciuchy trafią w dobre ręce, a tak to wrzuce do tego kosza i nie wiem co się z nimi później dzieje chciałabym mieć poprostu pewność, że trafią do ludzi, którzy je naprawdę potrzebują, biorąc pod uwagę, że u mnie każdy ciuszek ma swój wieszak, więc są w bardzo dobrym stanie
Ja słyszałam, ze u nas czasami ktoś wyjmuje ubrania z tych koszy i zamiast do PCK trafiają do sklepów z uzywaną odzieżą, ale nie wiem tego na pewno.

Cytat:
Mi zimą drętwieją ręce i stopy. Czasem nawet nie jestem w stanie pisać na zajęciach, bo mam tak sine i sztywne

Jak dla mnie maść cynkowa za słaba. Znaczy nawet spoko wysusza, ale ja na pryszcze stosowałam zmasowany atak Dobrze mi służył brevoxyl, acne-derm - bez recepty, na recepte duac gel i davercin A naprawdę miałam kiedyś mega problemy z cerą A jak jakaś ropa Ci się tworzy to potraktuj ją maścią ichtiolową - wyciąga wszystko na zewnątrz i jest mega tania - chyba 2 zł
Współczuję

A co do pryszczy - będe musiała pomyśleć o tych preparatach.
Zazwyczaj robią mi się takie duże i bolesne, z białymm czubkiem, fuuj!
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 14:05   #1294
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

To była moja pierwsza i ostatnia wizyta u tego pana
I słusznie

Cytat:
Gosiu ta maseczka to - St. Ives - ujędrniająca maseczka do twarzy z glinką mineralną. Pisze żeby trzmać 20 minut, a ja zazwyczaj z godzinę trzymam Lubie mieć taką napiętą tą cerę

O, to wypróbuję tą maseczkę

A album jest banalnie łatwy do stworzenia Jak ja sobie poradziłam, to każdy da radę
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 14:06   #1295
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie - fajnie będzie Cię zobaczyć
Gdybym wczesniej wiedziała o opcji albumu (w kafejce zazwyczaj nie mam czasu, zeby zagłębiać się w takie rzeczy) tylko dla znajomych to zamiast wrzucac do watku umieściłabym fotki tam, zeby nikt oprócz Was nie mógl ich zobaczyć - no ale to już po choince.

Ja słyszałam, ze u nas czasami ktoś wyjmuje ubrania z tych koszy i zamiast do PCK trafiają do sklepów z uzywaną odzieżą, ale nie wiem tego na pewno.

Współczuję

A co do pryszczy - będe musiała pomyśleć o tych preparatach.
Zazwyczaj robią mi się takie duże i bolesne, z białymm czubkiem, fuuj!

No ja właśnie dzięki Gosi zdałam sobie sprawę, że coś takiego jak wizażowy album wogóle istnieje To na przyszłość wrzucaj do albumu

Ja też właśnie słyszałam, że wyciągają z tych koszy i później sprzedają Ale ile w tym prawdy, to nie mam pojęcia

Jak z białym czubkiem to jak najbardziej ta maść ichtiolowa. Ona ma taki paskudny sraczkowaty kolor i jak już coś ubrudzi to nie da się później sprać, więc trzeba uważać

BTW: Widzę, że zaprzyjaźniła się z tą "moją" czcionką Tylko size masz większy

Gosiu no zaraz zobacze o co biega w tym albumie
Stary 2008-08-01, 14:07   #1296
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Czego się nie robi, żeby te paskudne pory zwęzić Chyba, że macie jakieś inne sprawdzone sposoby
Jolie ostatnio dokonała ciekawego i udanego zakupu na alle. Zamówiłam sobie 3 produkty z serii Ziaja PRO- peeling mechaniczny (bardzo mocny), maskę zwężającą pory i maskę oczyszczającą z glinką zieloną i "mikrodermbrazją" (przy czym ta mikroderm. to tak ino z nazwy). Z wszystkich tych produktów jestem bardzo zadowolona. Poza tym polecam wszystkim problematycznym cerom serię AA Therapy Trądzik- genialna- a żel i tonik to po prostu cudo . Mam do tego maskę i krem na dzień i na noc. Maska b. fajna- kremy też- świetnie nawilżają i nie zapychają nic a nic (a nwet działają leczniczo). Zupełnie odstawiłam kwasy (Eff. K czy Diacneal)- jak dla mnie to szkoda kasy [poza tą serią AA rzecz jasna, która zawiera w składzie m.in. kwas alelainowy]
Cytat:
Oj ciężko Nawet teraz w "romantycznych" momentach jednym okiem ją obserwuję To kawał bydlaka, znaleziony kundel, ale jak na moje oko, to ze sporą domieszką pit bulla Nie chciałabym poczuć jej zębów. Poza tym, przed każdym razem, gdy chcemy zostać na łóżku bez jej towarzystwa, TŻ musi kilka razy porządnie na nią krzyknąć. Z jednej strony to wszystko zabawne, ale z drugiej jednak uciążliwe
Te przybłędy tak mają. Mój Kubas podobnie- księciuniu na włościach- wszystko musi być pod jego dyktando
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 14:08   #1297
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak z białym czubkiem to jak najbardziej ta maść ichtiolowa. Ona ma taki paskudny sraczkowaty kolor i jak już coś ubrudzi to nie da się później sprać, więc trzeba uważać
Dzięki, wybiorę się do apteki

Po dźwiękach dochodzących z drugiego pokoju domyślam się, ze mama ma duuże problemy z uśpieniem Julki...
Stary 2008-08-01, 14:17   #1298
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie - będziesz miała darmową sesję zdjęciową Ja też ostatnio zrobiłam porządki w szafie i wystawiłam wszystko co zbędne na allegro W niektórych rzeczach to już od jakiś 6-7 lat nie chodziłam Teraz mam dużo miejsca w szafie, więc nic tylko na zakupy się wybrać
Nieee tam, tylko mam bluzki na siebie założyć, żeby ktoś mógł dowiedzieć się jak leżą

Cytat:
Daj znać gdzie będziemy mogly Cię zobaczyć w roli modelki

To tylko tułów będzie, twarzy za nic nie pokażę

Cytat:
Napisane przez Finlora
Tez muszę to zrobić - jesli nie na allegro to przynajmniej wrzucę do kosza PCK, bo mi się już ubrania w szafie nie mieszczą. No i jeszcze pozostaje kwestia tych moich ulubionych a w które z kolei ja się nie mieszczę...
U mnie zlikwidowali te kosze

Cytat:
Mam maść cynkową to może by tak nią je potraktować?

Cytat:
Bo tak jest Niektóre ubrania, te, które są jeszcze całkiem-całkiem idą do lumpeksów, reszta dla biednych ludzi.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 14:18   #1299
Finlora
Zakorzenienie

Znalazłam na allegro

1. bardzo mi się podoba (zwłaszcza rękawy) ale cena mnie przeraziła... 139,90...
2. to mnie z kolei rozwaliło
3. suknia
4. calkiem fajny komplecik w moim stylu

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33
Stary 2008-08-01, 14:20   #1300
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Jolie ostatnio dokonała ciekawego i udanego zakupu na alle. Zamówiłam sobie 3 produkty z serii Ziaja PRO- peeling mechaniczny (bardzo mocny), maskę zwężającą pory i maskę oczyszczającą z glinką zieloną i "mikrodermbrazją" (przy czym ta mikroderm. to tak ino z nazwy). Z wszystkich tych produktów jestem bardzo zadowolona. Poza tym polecam wszystkim problematycznym cerom serię AA Therapy Trądzik- genialna- a żel i tonik to po prostu cudo . Mam do tego maskę i krem na dzień i na noc. Maska b. fajna- kremy też- świetnie nawilżają i nie zapychają nic a nic (a nwet działają leczniczo). Zupełnie odstawiłam kwasy (Eff. K czy Diacneal)- jak dla mnie to szkoda kasy [poza tą serią AA rzecz jasna, która zawiera w składzie m.in. kwas alelainowy]
No ja właśnie miałam z tej serii AA i nie przepadam za nią. Eff. K i Diacneal też miałam - szkoda kasy Acne-derm jeśli chodzi o kwasy wymiata a kosztuje tylko 11 zł A tą ziają zainteresuje się Dzięki

Cytat:
[FONT=Georgia]
Po dźwiękach dochodzących z drugiego pokoju domyślam się, ze mama ma duuże problemy z uśpieniem Julki...
A czy wszystkie małe dzieci muszą spać w ciągu dnia Mój brat też był taki nadpobudliwy i mama nawet nie próbowała go usypiać

Edit: Ostatnia jest śliczna Ile kosztuje

Ok - stworzyłam ten album; mam nadzieje, że tylko dla znajomych jest widoczny
Stary 2008-08-01, 14:22   #1301
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
No ja właśnie dzięki Gosi zdałam sobie sprawę, że coś takiego jak wizażowy album wogóle istnieje To na przyszłość wrzucaj do albumu

Gosiu no zaraz zobacze o co biega w tym albumie
Ja bym się nie upubliczniła tak całkiem na forum, ale Włosomaniaczkom się pokazałam Dobrze, że jest ta opcja z widokiem tylko dla znajomych

Cytat:

Te przybłędy tak mają. Mój Kubas podobnie- księciuniu na włościach- wszystko musi być pod jego dyktando
Ja się już od dłuższego czasu przymierzam do serii PRO, szczególnie mnie interesuje ta maseczka i mikrodermabrazją

Seria AA mnie zaciekawiła, ale skoro ma kwasy, to się nie skuszę, bo lubię się opalać
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 14:24   #1302
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A czy wszystkie małe dzieci muszą spać w ciągu dnia Mój brat też był taki nadpobudliwy i mama nawet nie próbowała go usypiać
Nie mam pojęcia Jak nie śpi w dzień to jest trochę (czyt: bardzo) marudna (i upierdliwa ) więc może jednak coś w tym jest? Bo wstaje codziennie ok 6.30-7 - tak się sama budzi.

Która się tak ubierze??
Ja wprawdzie bardzo lubię wampiry, ale...

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33
Stary 2008-08-01, 14:30   #1303
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
No ja właśnie miałam z tej serii AA i nie przepadam za nią. Eff. K i Diacneal też miałam - szkoda kasy Acne-derm jeśli chodzi o kwasy wymiata a kosztuje tylko 11 zł A tą ziają zainteresuje się Dzięki
Nie ma sprawy- PRO to fajna, solidna i tania jak barszcz seria. Maska 250ml kosztowała mnie 14zł- już nie wspomnę o wygodnym opakowaniu z pompką. Natomiast AA bardzo lubię- ale wiadomo, dla każdego coś innego.

BTW: ja albumu nie widzieć
Edit: alem ciemna- jakimś cudem nie mam Cię w znajomych ale juz to naprawiam
Cytat:
Ja się już od dłuższego czasu przymierzam do serii PRO, szczególnie mnie interesuje ta maseczka i mikrodermabrazją

Seria AA mnie zaciekawiła, ale skoro ma kwasy, to się nie skuszę, bo lubię się opalać
Ta mikrod. to bardziej z nazwy- za to świetnie peelinguje ten peeling (ja mam bardzo mocny ale jest też mocny). Co do AA to tych kwasów tam tyle co nic
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-01, 14:31   #1304
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

A ja wprost nie znoszę się opalać I wydaje mi się, że kwasy w takich drogeryjnych kosmetykach nie są aż tak mocne żeby można było obawiać się słoneczka

Dałam nura do łazienki i mam mikrodermabrazję ziaji z serji anno d'oro - kupiłam pod wpływem recenzji na KWC, ale nie polecam - słaba bardzo.

Cytat:
Nie mam pojęcia Jak nie śpi w dzień to jest trochę (czyt: bardzo) marudna (i upierdliwa ) więc może jednak coś w tym jest? Bo wstaje codziennie ok 6.30-7 - tak się sama budzi.
Ale chyba jak nie prześpi się w dzień to szybciej spać wieczorkiem idzie Marudna i upierdliwa - to rzeczywiście koniecznie trzeba w ciągu dnia ją usypiać

Stary 2008-08-01, 14:31   #1305
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym się nie upubliczniła tak całkiem na forum, ale Włosomaniaczkom się pokazałam Dobrze, że jest ta opcja z widokiem tylko dla znajomych
Teraz to ja tez załuję, no ale mówi się trudno

Cytat:
Ale chyba jak nie prześpi się w dzień to szybciej spać wieczorkiem idzie Marudna i upierdliwa - to rzeczywiście koniecznie trzeba w ciągu dnia ją usypiać
Teoretycznie tak - ale z kolei jak pójdzie wieczorem wczesniej spać (chodzi ok 20tej) to może się obudzić jeszcze wcześniej niż normalnie i takie błędne kółeczko się robi

Przerzuciłam sobie Wasze avatarki na telefon i poustawiam tak, ze jak będe do Was dzwonić to mi się będa wyświetlać
Stary 2008-08-01, 14:34   #1306
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
BTW: ja albumu nie widzieć
Ja widzieć
Milko, masz taką przyjemną twarz, od której bije ciepło Poza tym, te usta i włosy->

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-01, 14:37   #1307
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Która się tak ubierze??
Ja wprawdzie bardzo lubię wampiry, ale...
No troszkę wyzywający ten strój Ale jak by mi zapłacili odpowiednią sumkę to może bym się tak ubrała, ale oczywiście nikomu na oczy nie pokazała

Cytat:
Nie ma sprawy- PRO to fajna, solidna i tania jak barszcz seria. Maska 250ml kosztowała mnie 14zł- już nie wspomnę o wygodnym opakowaniu z pompką. Natomiast AA bardzo lubię- ale wiadomo, dla każdego coś innego.
Zaraz zobacze na allegro. A dlaczego akurat na allegro kupowałaś Bardziej się opłaca?

Edit: Narek dziękuje

Finlora sprytne Też bym sobie Ciebie wrzuciła na telefon, ale zgubiłam kabel usb
Stary 2008-08-01, 14:38   #1308
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość

Wiesz co... ja z netu nie brałam tych ćwiczeń, dostałam na urodziny od przyjaciółki 2 płyty z Tamille- na pośladki i brzuch. Ale myślę że jak wpiszesz w googlach: Tamilee Webb I want those, albo po polsku nawet: Tamilee Webb Ja chcę mieć takie pośladki to ci wyskoczą te ćwiczenia, są dosyć znane i naprawdę dają rewelacyjne efekty! Jak je stosowałam w lutym to po 2 tyg mój przyjaciel powiedział że mam super pośladki takie jędrne i uniesione więc działają napewno.

Aaa właśnie zapomniałabym... Przepraszam że nie odp na perfumach, oczywiście sprawdzę cenę perfum o które pytałaś jak tylko będę w UK a jadę w przyszły weekend.

Przyjemny zbiorek Zazdroszczę Matrixów. Jak się sprawują?

Dziękuję za odpowiedź. Jutro poszukam sobie tych ćwiczeń, czego się nie robi dla pięknej pupy

I będę strasznie wdzięczna za sprawdzenie ceny Aliena

O Matrixach pisałam już Virce. Są super. Najbardziej lubię odżywkę bez spłukiwania. Nie dość, ze nawilża, to można nią poprawiać włosy w ciągu dnia, np. jak się puszą. I mycie włosów zabiera mi dużo mnie czasu

Cytat:
Jak już mówimy o macicach, to ja mam tyłozgięcie Podobno nic groźnego, ale w razie czego w ciążę zajść trochę trudniej Ale będę się martwić, jak będę miała z tym problemy.

Hisotoria o "lekarce" mnie trochę zszokowała Myślałam, że takie przypadki już się nie zdarzają..

Mam od razu prośbę.. Jak mogłabyś mi dać namiary na Twoją obecną panią ginekolog, to byłabym wdzięczna. Szukam kogoś kompetentnego w Krk a na razie mam niestety pecha..

Co do tego trudniejszego zajścia w ciążę przez tylnozgięcie... to tylko oznacza, że trochę intensywniej będziecie kiedyś musieli nad tym popracować...a to raczej bardzo miła fucha

Co do ginekolog, zaraz napiszę Ci PW z namiarami na moją panią ginekolog, na doktora mojej koleżanki i miejsce gdzie siostra chodzi. Wszystkie jesteśmy zadowolone

Cytat:

Pozazdrościć
Moja koleżanka poszła kiedyś w Łodzi do kobitki i mówiła, że trafiła na cudowną kobietę tylko że niestety strasznie drogo sobie liczy - średnio się płaci 50-60 zł a ona sobie zazyczyła 120 zl co jak na studencką kieszeń jest trochę sporym wydatkiem
To jest bardzo drogo... myślę, że można poszukać jakiejś innej prywatnej lekarki, ale o trochę bardziej normalnych cenach... bo na państwowych szkoda zdrowia.

I Aguś... zmień lekarza, koniecznie. W wieku 25 lat nie miałaś cytologii? Zszokowałaś mnie tym. I tym tekstem na temat badania piersi też. Jeżeli się nie ma problemów, to na cytologię powinnoo sie pierwszy raz pójść przed rozpoczęciem współżycia, żeby lekarz stwierdził jaka metoda zabezpieczania jest dla Ciebie najlepsza. A jak się już zacznie, to trzeba regularnie, co jakiś czas ( np. raz na rok) robić to profilaktycznie... Mam nadzieję, że znajdziesz kogoś dobrego

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość

Oj, ja miałam 77 cm w pasie i straciłam na 6 Weidera (skończyłam całą) 8 cm w pasie. Później straciłam jeszcze 6 cm przy aerobach .

Schudnąć się da. Schudłam te 16 kilogramów i utrzymuję wagę od 10 miesięcy, nie dam się, nie dam ! .

jestem pod wrażeniem. To się nazywa siła woli!

Cytat:
Mnie szlag trafia na sama myśl o pójściu do lekarza, który nie przyjmuje prywatnie. Za każdym razem muszę się nachodzić 10 razy więcej, żeby cokolowiek załatwić. unikam jak mogę, ale czasem trzeba. Mam nadzieję, że jutro Ci się uda

Słodka i niewinna? Hehe, tego to jeszcze nie słyszałam Chyba dlatego, że paskudny charakter całkowicie temu zaprzecza
Ciekawa jestem, jak mnie sobie wyobrażałaś w takim razie?
Lekarze państwowi w naszym kraju są żebujący. Nie mówię tylko o ginekologach, ale też o dentystach,, pediatrach, dermatologach, laryngologach... A my na to płacimy składkę zdrowotną
Nigdy nie zdecydowałabym sie prowadzić ciąży i rodzić w państwowym szpitalu :/

A co do słodkości i niewinności- to bardzo fajna sprawa - taki kamuflaż dla diabła w środku Z własnego doświadczenia wiem- tak jest w życiu łatwiej

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Oj narobiłaś mi smaka na tego matrixa i to baaaaardzo....
Zawsze do usług
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
I ja jestem!

Szukam na KWC dobrego niezapychającego kremu nawilżającego i do naczynkowej. Macie jakieś typy może?
Bardzo dobre kremy ma Iwostin i Bioderma, polecam

Cytat:
hej dziewczyny- chwilę mnie nie było (i tu i na wizazu ogólnie). Przedwczoraj dopadły mnie jakieś problemy żołądkowe i drugą połowę dnia spędziłam wymiotując. Wczoraj pół dnia wyglądałam jak trup a w drugiej połowę myłam okna. Właśnie wtryniłam miskę sałatki (rozkosz po 2 dniach niejedzenia- mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi) i zabieram się za dalsze sprzątanie. Jak już się ze wszystkim uporam to wrócę i będę nadrabiać bo widzę, że jest co.

Miłego dnia
Biedna, lepiej już?

Cytat:

Moja odpowiedź to tak i nie- tak piję dla przyjemności i nie- efekty jak najbardziej są. Ja w zasadzie wiele zielsk pijam dla czystej przyjemności ale głownie piję skrzyp i pokrzywę- zaczęłam je pić w tym samym czasie więc ciężko mi jednoznacznie stwierdzić co jest bardziej skuteczne ale- wzmocniły mi się paznokcie (wiecznie kruszące się i rozdwajające z powodu noszenia rękawiczek lateksowych) i włosy. Ponadto zaczęło mi odrastać sporo nowej sierści. Generalnie polecam

bossssskie- widzę, że obie mamy podobne uczucia względem tej pani. Jak ją widzę to mi się przypomina hasło z filmu "wesele": "Gwiazdory je*a*e"
Podniosłaś mnie na duchu tym skrzypem

Ta 'pani' jest rozbrajająca. Naprawdę zazdroszczę Estelle takiej okazji żeby coś zrobić

Ostatnio trafiłam na wątek o myciu włosów odżywką, podzielam zdanie tulipanny, bardzo fajnie to wytłumaczyłaś, może spróbuję

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
To prezentuje się w sukience, znaczy ciało, bo mi się głowa ucieła na zdjęciu, za blisko stanęłam hehe . Mi się też robią bąble między paluchami, ale po kilku dniach mija i już moge całe lato chodzić . To dla mnie najwygodniejsze buty pod slońcem. Mam świra na punkcie czerwonego, jak widać :P.

Dziękuje .
A doszłam bardzo prosto, nic nadzwyczajnego. Gorzej wykonać. Schudłam tyle dokładnie w jakieś 8 miesięcy. Najpierw 6 weidera, pozniej siłownia 4 razy w tygodniu przez 2 miesiące (ostry wycisk brzuszki plus orbitrek jakieś 40 minut na wysokim poziomie). Smarowanie się balsami wyszczuplającymi, żeby skóra nie wisiała (i nic nie wisi :P ) i do tego zmiana sposobu odżywiania. Jem jakieś 1700 kcalorii dziennie. 4 posiłki codziennie (co 3 - 4 godziny, bardzo regularnie, śniadanie obowiązkowe od razu jak wstane - kiedyś nie jadłam śniadań i to było złe), ostatni posiłek około 18.30. Jem razowe pieczywo, makaron razowy, dużo ryżu. Ryby(wędzone, z puszki, tuńczyk, paluszki rybne), jajka, mleko, serki wiejskie jogurty (codziennie jeden), mięsko (pod każdą postacią - kocham mięso, jestem totalnie miesożerna), pasztet drobiowy, musli, zamiast cukru słodzik, dużo wody, owoców, warzyw, rozcieńczonych soków, zielona herbata co rano do śniadania.
Moimi grzeszkami są tylko big milki, kawa mrożona, kiełbacha z grilla i keczup .

Dziękuje . Kurtka przeceniona w Reporterze. Teraz tam jest wszystko - 70 % .
Oleczka, muszę to napisać :
ALEŻ TY MASZ BIUST! Piękny, zazdroszczę. Myślę, że TŻ jak Cię zobaczy, to skupi się na zdzieraniu z Ciebie tej sukienki I też gratuluję siły woli i wytrwałości. Mówi się , ze łatwiej jest schudnąć niż utrzymać dłużej efekty. Kurteczka super!

Cytat:
Dzień dobry

Zajrzałam na chwilę, żeby się przywitać - korzystając z okazji, że Julka siedzi własnie na nocniku
Kolejny dzień opieki nad tą małą diablicą - mam nadzieję, ze ostatni - przynajmniej przez długi czas
Za jakies 2 godziny powinna przyjść moja mama więc wtedy będę mogła powizazować
Zaczęłam się na głos śmiać przy komputerze

* * *
Nadrobiłam

Ależ mam ostatnie dni chaotyczne. Rodzice wyjechali na wakacje i pomieszkuje ze mną TŻ. I wszystko jest praktycznie na mojej głowie, bo on chodzi do pracy i wraca dość późno. Zajmowanie się domem (żeby jako tak wyglądał) to jak etat w pracy Ale dzielnie się nie daję. Wczoraj miałam wizytę kuzyna z jego przyszłą narzeczoną - rozkapryszoną pannicą, która wyglądała jakby zatrzasnęła się w solarium. Niestety, zdecydowali się zostać na noc... I było nam z TŻ trochę niezręcznie gdy przez pół nocy słyszeliśmy skrzypienie łóżka i jęki Moniczki

Około 3 miałam ochotę wrzasnąć ze swojego pokoju coś w stylu ' idźcie się rozmnażać do ogródka', ale się opanowałam Wyszłam za to zapalić sobie - właśnie do tego ogródka- i gdy usłyszeli, że ktoś chodzi po domu, ściszyli o dwa tony...

Naczytałam się o tych Waszych wyczynach sportowych, odchguudzaniu i wciąż nie mogę wyjść z podziwu... miłego dnia

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 14:39   #1309
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Przerzuciłam sobie Wasze avatarki na telefon i poustawiam tak, ze jak będe do Was dzwonić to mi się będa wyświetlać
mój sobie też przerzuć zaraz Ci numer podeśle na PW (wczoraj zapomniałam)
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Ja widzieć
Milko, masz taką przyjemną twarz, od której bije ciepło Poza tym, te usta i włosy->
ja już też widzieć Śliczna dziewczyna- taka radosna, pełna ciepła. Ślicznie. I te włosy
Tylko po co Ci ta maska na zwężanie porów
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-01, 14:39   #1310
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No troszkę wyzywający ten strój Ale jak by mi zapłacili odpowiednią sumkę to może bym się tak ubrała, ale oczywiście nikomu na oczy nie pokazała
No, może tylko TZ Jemu się bardzo podobało

Cytat:
mój sobie też przerzuć zaraz Ci numer podeśle na PW (wczoraj zapomniałam)
Juz sobie przerzuciłam i miałam własnie pisać o numer ale mnie ubiegłas tym postem

Milka
ale jesteś sliczna
A jakie włosy... Nie waż się ich ścinać! bo bedzie
Stary 2008-08-01, 14:45   #1311
Porcelainnn
Zadomowienie

Jak to, że ja nie widzę Milki?! I jak to, ze nie mam Krakowianki w znajomych? Wysyłam Pw

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 14:48   #1312
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Finlora sprytne Też bym sobie Ciebie wrzuciła na telefon, ale zgubiłam kabel usb
Ja nie mam kabla - przysłałam sobie mmsa z avatarkami z netu - mam taką opcję na stronie orange Chcesz, to tez Ci przyslę - tylko napisz mi czyje avatarki chcesz
Tylko szybko - bo za jakies 15 minut wróci bratowa więc będe musiała ewakuować się od komputera
Stary 2008-08-01, 14:50   #1313
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Co do ginekolog, zaraz napiszę Ci PW z namiarami na moją panią ginekolog, na doktora mojej koleżanki i miejsce gdzie siostra chodzi. Wszystkie jesteśmy zadowolone

* * *
Nadrobiłam

Ależ mam ostatnie dni chaotyczne. Rodzice wyjechali na wakacje i pomieszkuje ze mną TŻ. I wszystko jest praktycznie na mojej głowie, bo on chodzi do pracy i wraca dość późno. Zajmowanie się domem (żeby jako tak wyglądał) to jak etat w pracy Ale dzielnie się nie daję. Wczoraj miałam wizytę kuzyna z jego przyszłą narzeczoną - rozkapryszoną pannicą, która wyglądała jakby zatrzasnęła się w solarium. Niestety, zdecydowali się zostać na noc... I było nam z TŻ trochę niezręcznie gdy przez pół nocy słyszeliśmy skrzypienie łóżka i jęki Moniczki

Około 3 miałam ochotę wrzasnąć ze swojego pokoju coś w stylu ' idźcie się rozmnażać do ogródka', ale się opanowałam Wyszłam za to zapalić sobie - właśnie do tego ogródka- i gdy usłyszeli, że ktoś chodzi po domu, ściszyli o dwa tony...
Emilio czy ja również mogę dostać tego priva z namiarem

A nie mogliście się odgryźć i po tym jak goście skończyli również trochę pochałasować Strasznie macie tam cienkie ściany

Cytat:
ja już też widzieć Śliczna dziewczyna- taka radosna, pełna ciepła. Ślicznie. I te włosy
Tylko po co Ci ta maska na zwężanie porów

Dziękuje Kasiu A może ich tak nie widać, bo maseczkuje się prawie codziennie ale ogólnie cery nie mam za fajnej.

Cytat:
No, może tylko TZ Jemu się bardzo podobało

Milka
ale jesteś sliczna

To co sugerujesz, że dla TŻ byś się tak ubrała

Dziękuję Agnieszko
Stary 2008-08-01, 14:52   #1314
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To co sugerujesz, że dla TŻ byś się tak ubrała

Dziękuję Agnieszko
Chyba tak

Nie ma za co
Stary 2008-08-01, 14:54   #1315
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to, że ja nie widzę Milki?! I jak to, ze nie mam Krakowianki w znajomych? Wysyłam Pw
Oj nie mam pojęcia jak to się moglo stać Ale już wszystko naprawione

Cytat:
Ja nie mam kabla - przysłałam sobie mmsa z avatarkami z netu - mam taką opcję na stronie orange Chcesz, to tez Ci przyslę - tylko napisz mi czyje avatarki chcesz
Tylko szybko - bo za jakies 15 minut wróci bratowa więc będe musiała ewakuować się od komputera
O super Twój avek chce Jak narazie jesteś jedyną osobą z wizażu której numer telefonu mam
Stary 2008-08-01, 14:56   #1316
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
O super Twój avek chce Jak narazie jesteś jedyną osobą z wizażu której numer telefonu mam
Ok, i tak Ci wysle więcej - sobie tez wysłałam więcej niż mam numerów - bo przeciez mam zamiar je zdobyć, sesese
Stary 2008-08-01, 14:57   #1317
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
[COLOR="DarkGreen"][FONT="Georgia"]Zaraz zobacze na allegro. A dlaczego akurat na allegro kupowałaś Bardziej się opłaca?
bo to są kosmetyki przeznaczone do zabiegów w profesjonalnych salonach kosmetycznych. Pewnie i w takich salonach są do kupienia, ale że u mnie takich brak to zakupiłam na Alle
Cytat:
Biedna, lepiej już?
na szczęście żyję ale nikomu nie polecam takich rozrywek

Cytat:
Podniosłaś mnie na duchu tym skrzypem

ja polecam

Cytat:
Ostatnio trafiłam na wątek o myciu włosów odżywką, podzielam zdanie tulipanny, bardzo fajnie to wytłumaczyłaś, może spróbuję
Dzięki- chciałam, żeby to miało ręce i nogi (bo potem ciągle przewijałyby się pytania w stylu: ale jak, czym, po co etc)

Cytat:
Wczoraj miałam wizytę kuzyna z jego przyszłą narzeczoną - rozkapryszoną pannicą, która wyglądała jakby zatrzasnęła się w solarium. Niestety, zdecydowali się zostać na noc... I było nam z TŻ trochę niezręcznie gdy przez pół nocy słyszeliśmy skrzypienie łóżka i jęki Moniczki

o mastko nie zazdroszczę- zero taktu i klasy- a feee

BTW: fajne określenie "zatrzasnęła się w solarium"- popłakałam się ze śmiechu
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-01, 15:02   #1318
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, i tak Ci wysle więcej - sobie tez wysłałam więcej niż mam numerów - bo przeciez mam zamiar je zdobyć, sesese
Zawsze lepiej więcej niż mniej
Stary 2008-08-01, 15:02   #1319
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Jak narazie jesteś jedyną osobą z wizażu której numer telefonu mam
Wysyłać PW?

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-01, 15:03   #1320
Finlora
Zakorzenienie

Milka
avki poszły - daj znać czy dotarły
szkoda tylko, ze można wysłac tylko 5 mmsów w miesiącu

Ja niestety zaraz będę musiała się ewakuować
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości