|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !
Emma dziękuję
rizprawa jest w środę a we wtorek ide do prawniczki sie przygotować psychicznie, no i po wszelkie wskazówki.Wlasnie wyjelam boszkopt, wyrósł calkiem niezle, wiec mam madzieje, że uda mi sie go przekrouc na trzy blaty. A no i nie uwierzycie co jeszcze dzis kupilam........ koszule do porodu !!!! Juhuuu ! Ale Norcia tą od Ciebie nadal chce bo ona do karmienia bedzie git ! Dzisiejszy mecz Niemców z chęcią obejrzę oczywiście zresztą ja wszystkie chetnie oglądam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3572 | |
|
Wtajemniczenie
|
ta, która się tego pewnie nie spodziewa
![]() ale trzymam kciuki za te najbardziej zniecierpliwione Patrycja ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3574 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
u nas cały dzień pada, aż dziwne jak taki chłodek. Kto jutro do porodu? Widzę, że zaczęło się u nas na dobre Dziś mąż mówi do mnie - ale ładnie dziś wyglądasz, no naprawdę, wyładniałaś, pewnie będziesz rodzić w weekend hahah potraktuje to jako komplement, bez analizy to jak wg niego wyglądałam wcześniej ![]() Cytat:
moje dzieci kochają, może można u Was kupić? Bo trudno o sprawdzoną pasiekę...Cytat:
właśnie nie mogłam sobie przypomnieć trzeciego s - spacery/schody, sex i co jeszcze? Stwierdziłam, że słodycze Też się zastanawiałam jak wygląda ten masaż szyjki, oby nie było mi dane się przekonać na własnej... szyjce. Folinko podziwiam Twoje zdecydowanie, 41+0 to dla mnie też rozsądny termin na wywołanie w Twoim przypadku, ciekawe ile Benio waży...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczna Lidia![]() Cytat:
Ale Adaś zrobił niespodziankę Mam nadzieję, że pomimo długiego porodu oboje czujecie się dobrze Odpoczywajcie i dużo zdrowia!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#3575 | |
|
Zadomowienie
|
Zua pochwał się koszulą- ja wprawdzie tez już mam- ale to jaka moja obsesja ta koszula do porodu. Ja mam dziś tragiczny dzień, tzn czyje się niby dobrze, ale energii zero. Nigdzie z domu nie wychodzę, a i w domu niewiele robię. Nie lubię tak. Ale może to pogoda- co chwile czarne chmury i pada. A ze wszystko mnie denerwuje to swoją droga. Tż na wsi a mnie się nie chciało jechać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Cambria, tak sprzedajemy tez. Wszyscy chwalą ze dobry. A ekologiczny jest bo raczej na mała skale, to bardziej hobby niż biznes. A najlepiej połączone zakupy z odwiedzinami. Już pisałam dziewczynom ze jak ktoś się w Bieszczady wybiera to po drodze u nas obowiązkowe odwiedziny, również z noclegiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle już myślałam,ze mam większość rzeczy dla Dzidzia,a zaczelam tak analizować i kurczę mam wrażenie,ze powinnam jeszcze wydać pół wypłaty,bo a moze jednak 1 rożek do szpitala,bo mam 2 dziewczynkowe
. I znalazlam fajny kocyk bawełniany i jeszcze miałam kupić muslinowe pieluszki i... Natalis mam kupić i... No Mlodej by sie jednak łóżko przydało,bo niby nie śpi w łóżeczku,ale lubi tam sobie siedzieć w dzień i teraz wsadzimy 2 szczebelki,wiec jej zabierzemy jej miejsce nie dając nic w zamian Takie rozkimnkiWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak mi sie wydaje... ta ktora sie tego jeszcze nie spodziewa. |
|
|
|
|
#3579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam sie tego ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
szczególnie, że kolejne porody zaczynają się szybciej
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam mniej czasu ostatnio wchodzić na wiza. Dziś imieniny mamy+ dzień taty , jutro kończę 26 lat i cały czas gdzieś w rozjazdach, a tu tyle mnie emocji omija. |
|
|
|
|
#3583 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dobry Wieczór!
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby coś ruszyło, żeby ten pobyt w szpitalu jednak był owocny. Może w nocy? Cytat:
)Cytat:
Radena Mocne kciuki, żeby ten tydzień szybko zleciał, a najlepiej jeszcze dwa do 37 tyg! zUa_tysica Gratuluję zakupów! Czyli co? Torba już będzie do zapięcia? Moje dziecko postanowiło dziś samo z siebie, że idzie nocować do babci |
||||
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, jak mogłam przegapić poród Kropki i Kropka
GRATULACJE![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam mogę rodzic. Chętnie. Mam już dość wielkiego brzucha, zgagi i jeszcze paru rzeczy, po nocach i tak nie śpię. Wprawdzie na jutro jestem umówiona ze znajomymi, potem mecz, w pn mam jeszcze prace a we wt wizytę. Ale znajomi najwyżej wpadną do szpitala, w pracy mnie ktoś zastąpi a wizyta- będzie 150zl w kieszeni, wiec same plusy. Tylko oznak porodu narazie brak.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3586 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a słyszałyście o tych pieluchach pampers procare? Bo ja dziś buszując w necie na nie trafiłam i nawet zamówiłam, podobno dobre są
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Aaska sto lat!!!Kropka wczoraj też świętowała i wyszło,jak wyszło.p
![]() Odo ile ma lat?? Ja prasuje,choć spać mi się chce,jak nigdy o tej porze,ale postanowilam to.skończyć |
|
|
|
#3588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odo ! Jeszcze nie przyszło zamówienie z babyboom, więc torby nie zapne, ale mocno licze na środę
Cytat:
ja tez juz mam dosyc zgagi, ciekawe jak to jest bez niej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Radenka a ile kosztuja te pieluchy ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupiłam już tamte, więc temat zostawiam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Myślę, że taka paczka 38 sztuk będzie akurat do szpitala. I niby mają to wycięcie na pępuszek
|
|
|
|
|
#3592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już poprasowałam, ale też mnie coś spanie łamie. Niestety tż dziś na pępkowym u kolegi, więc będę czuwać pewnie, aż wróci, nie zasnę pewnie zanim wróci
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też moglabym rodzić,bo z natury jestem niecierpliwa,lubię planować ,a taka niepewność,kiedy urodze mi nie pasuje,poza tym chce mieć to za sobą,zobaczyć małą itd
|
|
|
|
#3594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny obyśmy urodziły wedle życzeń
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie pisałam na sierpniówkach, że mi się nie spieszy, nawet po cichu liczę na ten 1.8.18
wiadomo, że jest ciężko, niezdarnie, gorąco, zadyszka, zaparcia itd. i już bym chciała zobaczyć Małego, ale widzę jak czas szybko leci i te chwile z brzuchem też są cenne ...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3596 |
|
Zadomowienie
|
Emma Dziękuje
![]() MałaGosia Też staram się teraz cieszyć brzuszkiem i uczuciem ruchów maleństwa, ale równocześnie już chciałabym mieć szkraba w swoich ramionach
|
|
|
|
#3597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plan jest! To najwazniejsze !Cytat:
Ja mam tylko takie.jak kupowałam to paczka mi Sue bardziej podobała .---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Ja tez tak mysle ake to chyba wynika z tego ze mamy jeszcze długo do porodu. Jak juz w koncu wkroczymy w ten sekretny 38 tydzien to mysle ze wtedy zmienimy zdanie
|
|||
|
|
|
#3598 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! masz rację, pewnie będę się niecierpliwić na finiszu, a jak jeszcze dopieką lipcowe upały to odwołam to co napisałam dziś ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Odo to było.kilka ciuszkow,ale odfajkowane.Jutro biorę się za resztę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

rizprawa jest w środę a we wtorek ide do prawniczki sie przygotować psychicznie, no i po wszelkie wskazówki.
zresztą ja wszystkie chetnie oglądam 

u nas cały dzień pada, aż dziwne jak taki chłodek. Kto jutro do porodu? Widzę, że zaczęło się u nas na dobre
Dziś mąż mówi do mnie - ale ładnie dziś wyglądasz, no naprawdę, wyładniałaś, pewnie będziesz rodzić w weekend
hahah potraktuje to jako komplement, bez analizy to jak wg niego wyglądałam wcześniej 

Nigdy nikt u mnie nie miał kleszcza. A ten nasz las jutrzejszy to taki park narodowy, poorany łąkami i jeziorkami, jest trochę szerokich dróg wytyczonych do łażenia. W UK jest mnóstwo takich miejsc w ogóle, więc korzystamy ile się da
I też ze względu na smółkę jak już ktoś napisał - nie ma pewności czy to nie prowokuje też dziecka...
właśnie nie mogłam sobie przypomnieć trzeciego s - spacery/schody, sex i co jeszcze? Stwierdziłam, że słodycze
Też się zastanawiałam jak wygląda ten masaż szyjki, oby nie było mi dane się przekonać na własnej... szyjce. Folinko podziwiam Twoje zdecydowanie, 41+0 to dla mnie też rozsądny termin na wywołanie w Twoim przypadku, ciekawe ile Benio waży...

jestem po prostu zakochana w tej mojej kruszynce. Właśnie zabrały ja na badania. Jest bardzo grzeczna ale to przecież pierwsza doba. W nocy i dziś rano udało mi się ja przystawić do piersi trochę pociągnęła a resztę na mleczku z butelki. Ja się czuję bardzo dobrze, wiadomo trochę boli i ciągnie krocze ale da się przeżyć. Mam sale 2 osobową ale jestem na niej sama jak na razie także mam ciszę i spokój. Nie myślałam że trafię na tą część oddziału bo on jest wyremontowany i przyjemny. Miłego dnia postaram się do was zaglądać 
Ale Adaś zrobił niespodziankę