Zara - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-06-25, 00:12   #4141
ewcik
Zakorzenienie

Dot.: Zara

Cytat:
Napisane przez Madame_Rose Pokaż wiadomość
Jaka piękna katastrofa! Ciągle nie mogę wyjść z podziwu nad naiwnością polskich kibiców i mediów. W kiepskim stylu polska reprezentacja ukończyła cztery z pięciu ostatnich imprez mistrzowskich (MŚ 2002, 2006, ME 2008 2012). Naród szybko zapomniał i wybaczył mimo iż tak na prawdę nie wiele się zmieniło w mentalności tych piłkarzy. Bo to proste chłopaki są. Gdyby nie talent piłkarski wykładaliby Wam kafelki w łazienkach, zjeżdżali pod ziemie 'na szychtę', albo sprzedawali Wam colę na Orlenie. Sorry, ale większość z nich 'odleciała'. Lewandowski to nawet napisał o sobie samym licencjat. Jak trzeba być zakochanym w sobie, żeby popełnić takie wiekopomne dzieło? Niech wyjdzie, że 'hejtuję', ale o tych porażkach byłam przekonana od wielu tygodni.
Polska to nie Niemcy, ale w mediach panowała euforia jak gdyby w zespole było minimum pięciu gaczy na miarę Ronaldo i Messi. Potem histeria, że Glik ma kontuzję i całodobowa relacja z francuskiej kliniki oraz głośne wzdychanie 'co to będzie?'. A ponoć w piłkę gra się w jedenastu?
Dziewczyny to się musiało tak skończyć! I dobrze, bo tak słabych drużyn na mundialu być nie powinno. Irańczycy grali pięknie, chociaż skazani na klęskę walczyli. Chorwacja gra popisowo z wicemistrzami świata, mieliśmy piękny mecz Porugalia Hiszpania 3;3. Można tak wyliczać dalej. Do czego zmierzam? Cieszmy się takim własnie sportem, a nad tą kadrą i całą chorą atmosferą spuśćmy zasłonę milczenia...
Cytat:
A nawiązując do tego, że ogólnie Polacy zawsze życzą Niemcom jak najgorzej... Mnie cieszyło jak wygrywali ubiegły mundial i pojechaliśmy nawet z mężem na tę okoliczność do Berlina, żeby zobaczyć się się świętuje tytuł w stolicy.
To jest drużyna waleczna, stabilna, skoncentrowana na sukcesie i niepozwalająca sobie na jakąkolwiek fuszerkę Pełen profesjonalizm. Dla mnie to imponujące i budzące olbrzymi szacunek. To jest 'coś' wygrać mecz w '10', z nożem na gardle jak ostatnio ze Szwecją, chociaż ewidentnie im nie szło. Tak potrafią tylko najlepsi i najwięksi sportowcy. Mają szacunek do kibiców, do kolegów z drużyny i to się powinno doceniac, bić brawo, powinniśmy się na nich wzorować a nie ujadać, że 'znowu im się udało'. W piłce nie ma nic za darmo, wszystko jest okupione pracą i chwała tym którzy zamiast gadać i się lansować swoją potegę demonstrują na murawie. Bo to tam jest miejsce żeby błyszczeć! A nie w reklamach szamponow, garniturów, parówek, energetyków, dachówki i całej reszty...
hmm sorry ale nie wiem do czego te porównania? co ma piernik do wiatraka? Ja akurat wcale im nie życzę jak najgorzej... i nikt z moich znajomych...
ok przegraliśmy cóż życie... ale co ma porównywanie akurat do Niemców... szczerze jak dla mnie są lepsze drużyny niż reprezentacja Niemiec
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 00:28   #4142
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez MadziaMalinka25 Pokaż wiadomość
Ja też liczyłam na ich porażkę no ale to są Niemcy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Nigdy nie zapomnę jak wielki Mirosław Klose wypowiadał się o polskiej reprezentacji i Polakach (mimo,że jest Polakiem). Od tamtej pory zraziłam się do Niemców i już nigdy się do nich nie przekonam
Ale to jest klasyka w wykonaniu polskich niemców ( specjalnie z małej litery ). Mam znajomych co im nie szło za bardzo w PL bo mieli przerost formy nad treścią i przed długami uciekli do DE. Teraz siedzą tam 2.5 roku i już Polacy be. I to jest najświeższy przykład bo mogłabym jeszcze pisać i pisać... Oczywiście, że nie wszyscy tacy są ale ponieważ z takim zachowaniem spotkałam się nie raz więc mnie to nie dziwi.

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
A nawiązując do tego, że ogólnie Polacy zawsze życzą Niemcom jak najgorzej... Mnie cieszyło jak wygrywali ubiegły mundial i pojechaliśmy nawet z mężem na tę okoliczność do Berlina, żeby zobaczyć się się świętuje tytuł w stolicy.
To jest drużyna waleczna, stabilna, skoncentrowana na sukcesie i niepozwalająca sobie na jakąkolwiek fuszerkę Pełen profesjonalizm. Dla mnie to imponujące i budzące olbrzymi szacunek. To jest 'coś' wygrać mecz w '10', z nożem na gardle jak ostatnio ze Szwecją, chociaż ewidentnie im nie szło. Tak potrafią tylko najlepsi i najwięksi sportowcy. Mają szacunek do kibiców, do kolegów z drużyny i to się powinno doceniac, bić brawo, powinniśmy się na nich wzorować a nie ujadać, że 'znowu im się udało'. W piłce nie ma nic za darmo, wszystko jest okupione pracą i chwała tym którzy zamiast gadać i się lansować swoją potegę demonstrują na murawie. Bo to tam jest miejsce żeby błyszczeć! A nie w reklamach szamponow, garniturów, parówek, energetyków, dachówki i całej reszty...
Nie wszyscy górnicy i budowlańcy są prości, to że ktoś komuś nie kibicuje nie oznacza ze życzy mu jak najgorzej bo sport to sport i to że ktoś pracuje w sklepie na pasażu CH nie oznacza ze go nie stać na to co sprzedaje

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2018-06-25 o 02:08
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 06:25   #4143
Madame_Rose
IG => @madamerose1111

Unikalna1983
Cytat:
Nie wszyscy górnicy i budowlańcy są prości, to że ktoś komuś nie kibicuje nie oznacza ze życzy mu jak najgorzej bo sport to sport i to że ktoś pracuje w sklepie na pasażu CH nie oznacza ze go nie stać na to co sprzedaje
Ale nie ma nic złego w byciu 'prostym'. Mam wilki szacunek do każdego kto pracuje w usługach, a biorąc pod uwagę rynek pracy, to często są to osoby nawet po studiach wyższych. Źle mnie zrozumiałyście. Nie chodziło o odejmowanie kafelkarzom czy sprzedawcom, ale o to, że piłkarze zarabiają nieadekwatnie to 'misyjności' swojej pracy a że różnie bywa z ich przyklejeniem do rzeczywistości, to efekt jest jaki jest. Użyłam pewnego rodzaju paraboli słownej, żeby podkreślić dla mnie oczywistą nijakość mentalną tego zespołu.
Madame_Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 08:08   #4144
MadziaMalinka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Chyba tylko ja kibicuje Niemcom , a tak szczerze to nie znoszę Rosji i to pewnie dlatego
W tym roku stawiam na Belgię! I trzymam kciuki za Portugalię, bo mimo iż nie darze sympatia Ronaldo imponuje mi bardzo na tych mistrzostwach..pewnie wie, że to ostatni mundial dla niego i stąd ta postawa

O tak Ronaldo jest w świetnej formie Też za nim nie przepadam ale trzeba mu to przyznać

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Dziwna ocena człowieka
A przy okazji, trafić teraz dobrego fachowca od remontu to jak wygrana w mundialu

Mnie było przykro to oglądać jestem ambitna i jak widzę, że nasi piłkarze, jak zawsze, nie są waleczni i im nie zależy to mnie trzęsie tak wysoko jesteśmy w rankingu FIFA to chyba jakaś pomyłka jest no i pierwsi z Europy wracamy do domu. Wstyd straszny, zero walki w dwóch meczach to podawanie do naszego bramkarza tak mi działało na nerwy, że szok najgorsza drużyna mundialu
Zgadzam się z Tobą w 100% Zero gry defensywnej tylko ciągłe zagrywanie do bramkarza, aż w końcu zaczęłam się bać,że mu gola strzelą
MadziaMalinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 08:10   #4145
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Unikalna1983

Ale nie ma nic złego w byciu 'prostym'. Mam wilki szacunek do każdego kto pracuje w usługach, a biorąc pod uwagę rynek pracy, to często są to osoby nawet po studiach wyższych. Źle mnie zrozumiałyście. Nie chodziło o odejmowanie kafelkarzom czy sprzedawcom, ale o to, że piłkarze zarabiają nieadekwatnie to 'misyjności' swojej pracy a że różnie bywa z ich przyklejeniem do rzeczywistości, to efekt jest jaki jest. Użyłam pewnego rodzaju paraboli słownej, żeby podkreślić dla mnie oczywistą nijakość mentalną tego zespołu.
No to w tym się zgadzam...ich zarobki są chore...Ale Araby chcą płacić to tak to wygląda...

Stary 2018-06-25, 08:14   #4146
MadziaMalinka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
hmm sorry ale nie wiem do czego te porównania? co ma piernik do wiatraka? Ja akurat wcale im nie życzę jak najgorzej... i nikt z moich znajomych...
ok przegraliśmy cóż życie... ale co ma porównywanie akurat do Niemców... szczerze jak dla mnie są lepsze drużyny niż reprezentacja Niemiec
O tak Jest dużo lepszych drużyn i nie sprawiedliwe by było,żeby wygrali Niemcy! Chociaż oni zawsze jakoś się "przecisną" do strefy medalowej...
MadziaMalinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 08:38   #4147
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Chyba tylko ja kibicuje Niemcom

I ja

Ciekawe czy dostanę dziś paczki 🧐

Stary 2018-06-25, 09:35   #4148
Marigold19
🦄

Dziewczyny, czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma niewysłane zamówienie ze środy?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 10:04   #4149
niezapominajka012
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Moje też stoją od środy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2018-06-25, 10:07   #4150
martaa5986
Raczkowanie

Cytat:

Ja

martaa5986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 10:07   #4151
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tylko ja kibicuje Niemcom , a tak szczerze to nie znoszę Rosji i to pewnie dlatego
W tym roku stawiam na Belgię! I trzymam kciuki za Portugalię, bo mimo iż nie darze sympatia Ronaldo imponuje mi bardzo na tych mistrzostwach..pewnie wie, że to ostatni mundial dla niego i stąd ta postawa

Ja też kibicuję Niemcom

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 10:09   #4152
iva78
Zakorzenienie

Cytat:

Ronaldo ma wysokie mniemanie o sobie , wystepuje czy wystepowal w reklamach , ale to "zloty chlopak" i widac, ze ma talent oraz chec do gry. Tez go nie lubie , ale podziwiam za jego gre.

U mnie w domu rozstrzal jeden na Niemcy drugi Belgia trzeci Chorwacja lub Rosja a ja Hiszpania.
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 10:20   #4153
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:
Ja

Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 10:24   #4154
Madame_Rose
IG => @madamerose1111

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Ronaldo ma wysokie mniemanie o sobie , wystepuje czy wystepowal w reklamach , ale to "zloty chlopak" i widac, ze ma talent oraz chec do gry. Tez go nie lubie , ale podziwiam za jego gre.
Muszę się z Tobą nie zgodzić. Jego postawa na boisku i poza nim świadczy o czymś zupełnie innym. Przypomnę jedną sytuację...Real grał w Warszawie. Pod hotel podjechał autokar z piłkarzami tej drużyny, sakramencko lało i wszyscy piłkarze 'Królewskich' czmychnęli szybciutko do hotelu. Jedynym piłkarzem, który podszedł do moknących na deszczu kibiców był..Cristiano Ronaldo. Cierpliwie pozował do zdjęć i podpisywał je, chociaż nikt nie miałby pretensji gdyby tego nie zrobił. Jest wielkim profesjonalistą i wybitnym graczem w dziejach piłki. Oczywiście nie jest ideałem, ale daleka jestem od posądzania go o 'wysokie mniemanie o sobie'. Pewność siebie? Owszem, powinien ją mieć, bo posiada magiczne umiejętności i sam potrafi wygrać mecz.
Madame_Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 10:52   #4155
Agnes18
Zakorzenienie

Ja podziwiam Ronaldo. To wzór piłkarza. On żyje piłką i to widać. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to ta dziwna sytuacja z jego dziećmi Tego nie rozumiem

Moje Szczęścia dwa G N

Edytowane przez Agnes18
Czas edycji: 2018-06-25 o 10:53
Stary 2018-06-25, 10:57   #4156
Marigold19
🦄

Ech, no. Czyli nie jestem sama. A chciałam sobie podmienić plisowaną kiecko-bluzkę...

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 11:02   #4157
Kissulka
Wtajemniczenie

Dostałam powiadomienie, że dzisiaj kurier dostarczy paczkę, ale dopiero po 16...
Kissulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 11:17   #4158
mała migotka
Zakorzenienie

Nalapalam, a teraz myślę czy nie lepiej mogłam poczekać na większe obniżki
Tylko zawsze, ta obawa czy wróci...
mała migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 11:30   #4159
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak cały czas do anulowania jeszcze...
W niedzielę rano zamówiłam jeszcze top to, go wyślą pewnie za dwa tygodnie o dziwo zamowienie z nd mogłam zamówić już za free do sklepu, wcześniej to chyba z 2 tyg nie można było

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 11:55   #4160
niezapominajka012
Zadomowienie

Zara

Dostałam maila od zary że jedno z zamówień dostane z opóźnieniem
Akurat w tym zamówieniu mam aż dwie rzeczy...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez niezapominajka012
Czas edycji: 2018-06-25 o 11:58
niezapominajka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 12:00   #4161
line_87
Rozeznanie

Dziewczyny, czy mąż/chłopak którejś ma może tę marynarkę?
https://www.zara.com/pl/pl/marynarka...4508&v2=634663
Kojarzycie jak z jakością? Bo na modelu wygląda całkiem nieźle, a jak jest zdjęcie samej marynarki to jakaś taka wymiętolona :/
Stary 2018-06-25, 12:06   #4162
asullka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Ja podziwiam Ronaldo. To wzór piłkarza. On żyje piłką i to widać. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to ta dziwna sytuacja z jego dziećmi Tego nie rozumiem
Zlapalam puchowy plaszcz M z wysokim kolnierzem. To Ty go szukalas ?

asullka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 12:24   #4163
Martu_
Raczkowanie

Przyszlo moje wyprzedażowe zamowienie i mam klipsy na ubraniach!!! Nie mam jak jechac do zary zeby to odczepili

Martu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 12:25   #4164
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Niezła dorzutka była.
Stary 2018-06-25, 12:27   #4165
anulus17
Zakorzenienie

ja też zamówiłam chyba z 20 rzeczy ale większość tylko żeby zobaczyć na żywo czy warto polowac na podmianki bo później czasami zarysem noce dla jakiegoś ubrania a tu okazuje że nie było warto więc zmieniam taktykę

anulus17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 12:32   #4166
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się z Tobą nie zgodzić. Jego postawa na boisku i poza nim świadczy o czymś zupełnie innym. Przypomnę jedną sytuację...Real grał w Warszawie. Pod hotel podjechał autokar z piłkarzami tej drużyny, sakramencko lało i wszyscy piłkarze 'Królewskich' czmychnęli szybciutko do hotelu. Jedynym piłkarzem, który podszedł do moknących na deszczu kibiców był..Cristiano Ronaldo. Cierpliwie pozował do zdjęć i podpisywał je, chociaż nikt nie miałby pretensji gdyby tego nie zrobił. Jest wielkim profesjonalistą i wybitnym graczem w dziejach piłki. Oczywiście nie jest ideałem, ale daleka jestem od posądzania go o 'wysokie mniemanie o sobie'. Pewność siebie? Owszem, powinien ją mieć, bo posiada magiczne umiejętności i sam potrafi wygrać mecz.
Absolutnie się z tobą zgadzam
Wysokie mniemanie o sobie?
Stary 2018-06-25, 12:34   #4167
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Masz prawo do swojego zdania. Niestety ja mam inne odczucia .
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-25, 12:54   #4168
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asullka00 Pokaż wiadomość
Zlapalam puchowy plaszcz M z wysokim kolnierzem. To Ty go szukalas ?

Czarny??? Tak, jaaa

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Niezła dorzutka była.

Moje Szczęścia dwa G N
Stary 2018-06-25, 13:07   #4169
joa311
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Niezła dorzutka była.
Była ,była,ale skór chyba nie dorzucali?
Stary 2018-06-25, 13:11   #4170
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Absolutnie się z tobą zgadzam
Wysokie mniemanie o sobie?
Ma opinię lalusia i płaczki ale nie można mu odmówić talentu, zaangażowania, szlachetności ( chociaz podatków nie płacił ) i tego że na treningach to jest zawodnik który pierwszy wchodzi na boisko i ostatni schodzi.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości