|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
Przecież waga bardziej niż pióreczkowa a uda szczupłe, schism czego ty jeszcze od siebie chcesz ![]()
![]() |
#872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#873 |
Wtajemniczenie
|
Schism moze zjadlas wiecej kcal niz zwykle i to dlatego? jak bylam u babci to jadlam straaasznie duzo i mialam przez to o 1 cm wiecej w udach i brzuchu i wage wieksza nawet o 2 kg, a po 4 dniach normalnego jedzenia (moje zapotrzebowanie) spadlo z powrotem do wyjsciowych wymiarow
![]() Ja boje sie, ze moge miec cukrzyce ![]()
#874 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to ja jednak pojde do tego sklepu-bo widze ze na obiad tez nic nie ma-mam tylko 20 zł to nie poszaleje no ale zawsze coś ![]()
#875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idź do teg sklepu i zaszalej a ja ide kupić coś na podróż 14godz. ![]() ![]() ![]() EDIT: zdjęcia wysłane do ciebie maczupikczu ![]() ![]() hmm kika przysłało mi maila że nie da się wysłać bo masz pełną skrzynkę ![]()
![]() |
#876 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolejna sprawa, uważasz, że tylko faceci w wieku +35 są dojrzali. Jak dla mnie to totalna bzdura. Przykładem jest chłopak mojej siostry - ma 25 lat. Jest dojrzały, opiekuńczy, pomocny, inteligentny, a przede wszystkim odpowiedzialny. Jak trzeba to potrafi kogoś przywrócić do porządku. Niedawno przeprowadzili się do wynajmowanego mieszkanka. Pomaga mojej siostrze w wielu sprawach - jak trzeba ugotuje, posprząta, naprawi. Zapewne będzie w przyszłości bardzo dobrym ojcem, poświęcającym swoim dzieciom dużo czasu, ale nie dającym sobie wejść na głowę. Podsumowując mężczyzna do pozazdroszczenia. ![]() Cytat:
![]() Uda się Wam, zobaczysz. W tym przypadku również posłużę się się przykładem mojej siostry - poznała swojego chłopaka przez internet. Od jego miasta do naszego dzieliła ich dość spora odległość. Jeździli do siebie bardzo często, dzwonili do siebie i rozmawiali przez internet codziennie. Związek przetrwał. Obecnie są ze sobą 6 lat. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Rozeznanie
|
Krytia to juz dziś wyjezdzasz?A na ile i gdzie bo oczywiscie nie pamiętam
![]() Mnniam lody-ja sobie tez kupie włoskiego-co tam lód ![]() Ok to ja się ide przebrać-bo jeszcze w pizamie siedzę ![]() ![]() Ok obejrzałam zdj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to lece! ![]()
#878 |
Zakorzenienie
|
hej Laseczki
![]() Krytuś- Skarbie mam nadzieję że już przestałaś myśleć o R, bo sie przeraziłam że taka dzielna osóbka jak ty mogła nawet o tym pomyśleć, te dodatkowe cm to na pewno przez upał, ja po 32 godz podróży ważyłam całe 4 kg więcej , a wszystko to była woda heh uszy do góry, uśmiech na buzi i ruszaj na kolonię odpoczywać, udanych wakacji ![]() Agness- przepraszam że wcześniej nie odpisałam na Twojego posta, ale ostatnio mam taki mętlik w głowie że nie potrafię zebrać myśli do kupy i ułożyć sensownego zdania. Po powrocie z Angli postanowiłam zrzucić jakieś 2 kg które tam przybyły ale bez głodzenia i takich akcji, powoli i zdrowo ![]() powiedz co u Ciebie, mam nadzieję że lepiej ?? ![]() Monochrome- wiesz jeśli chodzi o moja przyjaciółkę to wiem że chciała dobrze, ale przemawiał przez nia też żal że wróciłyśmy wcześniej z Anglii w sumie prze zemnie ![]() Enex- widzę że dobrze Ci idzie, drugi dzień zakończony sukcesem, będę trzymać kciuki aby się udało ![]() A gdzie się podziała Hypnotic,?? zwiedza świat ![]()
#879 |
Gość
|
Brak-nicka - proszę nie pisz o mojej prywatnej sprawie dobrze, sama sobie z nią poradzę i w odpowiednim momencie wszystko napiszę, dobrze...bo wiecznie roztrząsacie ten temat, dlatego dajcie sobie święty spokój z tym tematem. Dobrze wiem, że jest inny niż mi się wydaje, ale to nie ma znaczyć, że trzeba jeszcze o tym pisać.
|
![]() |
![]() |
#880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak tam sobie radzisz? ![]() Cytat:
![]() No ale koniec już zagajania, mam nadzieję, że się nie gniewasz, jak wspomniałam, wszyscy chcą Ci pomóc po prostu. ;]
![]() |
#882 |
Gość
|
Ale monochrome - nie chcę robić z tego poradnictwa tak jak na intymnym (przez takie akcje tam nie piszę) - nie chcę by wszyscy uszczęśliwiali mnie na siłę. Ja was błagam i tu potwierdzają się słowa mojego ojca "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu". Na serio nie róbcie ze mnie panny sierotki, co zdania podjąć własnego nie umie i nie uszczęśliwiajcie mnie, na prawdę sobie poradzę.
![]() P.S. nic nie szkodzi, że gadnełaś. |
![]() |
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#884 |
Gość
|
To dobrze skarbie, że masz czym się zająć - o jedzonku nie będziesz myśleć
![]() ![]() Szkoda, że Hypnotic nie zagląda (ale dobrze, że u niej dobrze) - następna duszyczka ucichła ![]() Nie gniewam się na wszystkich, tylko nie lubię poradnictwa, gdybym się pytała co o tym sądzicie, to bym tak zrobiła, a czasem na serio lepiej nie być nadgorliwym, bo się za to bardzo wkurzę. |
![]() |
![]() |
#885 |
Rozeznanie
|
Funky - w takim razie powodzenia na jazdach!
![]() Ja właśnie zaraz jadę do sklepu, będę tym samym ćwiczyć prowadzenie dużego samochodu, bo robimy w rodzinie rotację małą i będę jeździć krowiastym autem mamy, a nie zwrotnym kurdupelkiem, do którego przywykłam bardzo. ;] Też odbywam praktyki, takie niewakacyjne wakacje. ![]() ![]()
![]() |
#886 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Witam,jednak się dziś nie zważyłam. Wolałam tego nie robić,choć strasznie kusiło. Na razie mam na koncie 900kcal,i nie wiem co dalej,nie chce mi się jeść...
Trzymajcie się ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja mam dziś chrzciny mojej pierwszej chrześnicy ![]() ![]() ![]() Buziaki Dziewczynki ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kika bo jeśli bbyś chciała te zdjątka to skrzynke masz podobno pełną ![]() ![]() A ja chciałam sobie kupić strój kąpielowy, znalazłam 3 i podobno ślicznie wyglądałam ale same stroje mi się nie podobały ![]()
![]() |
#890 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() moze niektore z Was mnie pamietaja, bo jakis czas temu kilka razy tu pisalam ![]() no i wciaz czytam watek regularnie, martwie sie Waszymi niepowodzeniami i ciesze sukcesami ![]() ostatnio pisalam chyba po powrocie do Polski zza granicy. mialo byc fajnie, mialo sie wszystko u mnie unormowac z waga i jedzeniem...i co?? minelo ponad 6 tygodni, a jest ze mna coraz gorzej ![]() ![]() ![]() motam sie ciagle pomiedzy probami R, a obzarstwem....sama juz nie wiem, czego chce... probowalam darzyc do wagi 57 kg, a tu nagle bach - zwazylam sie po dluzszym czasie i bylo 61...myslalam, ze moze przez @, a spadlo potem tylko o 0,5... potem kolejny tydzien mialam taki w miare, nie jadlam za duzo, jak tak jadlam wczesniej, to nawet jeszcze cos tam schudlam, a tu co - bach 62...z powietrza?? to mozliwe, zeby opuchniete nogi powodowaly taki wzrost wagi?? liczylam, ze bedzie 60, bo juz sie powoli normowalo u mnie z jedzeniem...ehh jestem beznadziejna. zauwazylam,ze wszytsko u mnie zalezy od tego, jak wygladam i czy czuje sie grubo. jak cos jest nie tak - zalamka, nie wychodze z domu, nie pokazuje sie ludziom na oczy i dostaje histerii. wlasciwie czas uplywa mi na niczym...to jest straszne, ale nie potrafie tego zmienic...a moze nie chce?? bo czy wyjscie z ED musi u mnie oznaczac przytycie?? nie chce tego, boje sie tego paniecznie, do tego ta waga pokazuje ciagle wiecej, choc waze sie nie czesciej niz raz w tygodniu... ![]() ostatnio poklucilam sie z mama, bo mialam isc na impreze, oczywiscie zaczelam czuc sie grubo przed wyjsciem i myslalam, ze nogdzie nie pojde. mama do mnie wyskoczyla z tekstam, ze mowilam, ze jak wroce do Polski, to bede imprezowac i spotykac sie ze znajomymi, a ja ciagle siedze w domu. na poczatku jeszcze wychodzilam sporo z kumpela, ale potem mialam kilka "akcji", po ktorych siebie znienawidzilam, opowiedzialam jej troche, niby miala mnie wspierac, ale ja doszlam do wniosku, ze jak ktos nie byl/nie jest chory na ED, to nie zrozumie takiego kogos jak ja...bo ze mna sie nie da postepowac normalnie. jak jest jakis problem, to ja od razu mysle - jakbym byla chuda jak kiedys, to bym to latwiej rozwiazala i nikt by nie mial do mnie o nic pretensji...a przeciez to chore tlumaczenie... sa chwile, ze zaczynam siebie nienawidzic, choc sa tez takie,kiedy calkiem sie sobie podobam. ale ta waga...jesli jest prawdziwa, to znaczy, ze wygladam strasznie, bo pamietam, jak wygladalam przy takiej wadze jakis czas temu...nie moglam na siebie patrzec, teraz tez juz zaczynam znowu plakac, jak widze sie w lustrze... a z mama, jak sie klocilam, to godzine ryczalam, jak dziecko i krzyczalam, ze ona mnie nie zrozumie, ze dlatego jej nic nie mowie, bo wiem, ze powie, ze jestem glupia idiotka...po czesci to prawda. ale ja oczekuje pomocy, wsparcia, zrozumienia, ktorego nikt mi nie da... mama nie potrafi zrozumiec, dlaczego nie potrafie sie pogodzic z tym, jaka jestem. nie potrafie, bo rok temu, jak przytylam 12 kg w 4 miesiace, myslalam, ze sie zabije, bylam potworem, a ona mysli, ze ja ot tak zaprzestane walki o w miare fajny wyglad. najgorsze jest to, ze ja 4 lata zmarnowalam, walczac o "wymarzona wage", a ta walka byla okupiona porazkami, glupimi dietami, tyciem i chudnieciem na zmiane, bulimia...to jest straszne, jak sobie to wszystko przypomne, to az mnie trzesie ![]() jak dla mnie nie ma dobrego wyjscia z mojego stanu... troche pokrecona ta moja wypowiedz, ale coz...nie potrafie do konca ubrac w slowa, tego co chcialabym przekazac... ale chyba bede stalym gosciem na watku od tej chwili...
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Nie radzę sobie z tym.....
![]() ![]() ![]() Zważyłam się teraz. Waga: 45 kg. Przytyłam 2 kg. w zaledwie kilka dni jedząc tyle samo bądź nawet mniej. Ja poprostu już tego nie wytrzymuję!!!!!!!!!!!!!!! ! Rozryczałam się na maksa. Nie chcę tyć. Ale nie chcę się głodzić. Już nie wiem co robić. Jezu............ |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że się nie ważyłaś, waga szatan. ^^ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Twoich problemów, byłaś może u psychologa albo zastanawiałaś się nad wizytą? ![]() Pisz tutaj jak będziesz potrzebować, to zawsze pomaga. ;] Oby Ci się ułożyło wszystko! Parę słówek co tam u mnie - wielkie święto, dostałam okres. ;] Ofkors od tabletek, nie jakiś tam naturalny. Ale i tak wesoło. ^^ I tak dzień sobie upływa, pojeździłam tym dużym autem, poszło świetnie. ;] Poczytałam, z sąsiadem gadałam, zaraz chyba "Upiór w operze" na TVN. ![]() Jeszcze wkleję fotkę zrobioną wczoraj (nowa sukienka ;]) - mam pytanie - czy wyglądam mizernie? ;D
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
monochrome - ojjj zmieściłam
![]() ślicznie wyszłaś,ale strasznie chudziutka jesteś ... ale masz taki śliiiczny uśmiech ![]() Aralko - a może to zwykłe wahania?
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#894 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Monochrome - wyglądasz bardzo ładnie
Wysiusiałam się i znowu zważyłam i niby już jest 44,7 kg. Ale ja sobie z tym już nie radzę. Cały czas widzę, że tyję. Z jednej strony bym nic nie jadła, ale z drugiej wiem, że muszę jeść. Nie podobam się sobie, tzn. moja figura. co ja mam zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aralko jak się ważysz wieczorem to się nie dziw, że jest więcej. Przestań siać paranoję - to ważenie po WC, wyluzuj trochę bardziej z tą wagą...
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Łatwo powiedziane.
Nie mogę. |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#899 |
Wtajemniczenie
|
No mialo byc lepiej, a doslownie staczam sie psychicznie...nie wytrzymam ze soba, dzis caly dzien przelezalam i przeplakalam, nie wiem co mam zrobic, nienawidze siebie, nie moge na siebie patrzec...
fakt, ze zdjecia pokazywalam, ale od tamtej pory pare kg mi przybylo, znowu zaluje, ze chcialam jeszcze schudnac wtedy, teraz to bym byla zadowolona. co do tych wahan, o ktorych tu czytalam - ja niby tez wiem, ze wahania sie zdarzaja, innym dziewczynom tak tlumacze, ale jak zobaczylam u siebie tyle na wadze, to juz zglupialam,bo puchnac puchlam, ale zeby waga od tego tak rosla... zaraz ta wage chyba wywale przez okno, zeby tak nigdy nie musiec sie wazyc, nigdy wiecej, juz chyba wole polegac na centymetrze i ubraniach, tylko, ze w wymiarach tez mi przybylo, bo widze to po sobie... chcialabym wytrzymac na R, chcialabym, ale im bardziej chce, tym wiecej waze, choc nie stosuje drastycznych metod, bo nie dalabym rady. te obsesyjne mysli o jedzeniu nie daja mi zyc. juz mialam pare razy tak, ze sobie myslalam - ok to moze niech jest, jak jest. ale zaraz mysli - nie moge tego tak zostawic, bo dobije w koncu do starej wagi...niby moj metabolizm byl szybszy i wporzadku, ale teraz jest chyba tak samo beznadziejny, jak dawniej. za 2 miesiace wyjezdzam na studia, mialam sobie do tej pory wszystko w glowie uporzadkowac, a ja wrocilam do punktu wyjscia. przynajmniej w domu nie bede wymiotowac, bo mama od razu by sie zorientowala, wiec choc to jedno mnie nie kusi, ale zdarzylo mi sie pare razy, jak bylam u taty i zostawalam na noc ( w moim dawnym domu). ale juz sie nie posune wiecej do tego,bo po takiej akcji i tak sie znowu objem i czuje sie 1000 razy gorzej fizycznie i psychicznie...tak wiec zostaje mi pociag do kompulsywnego objadania, a to jest chyba najgorsze w ED, tak uwazam i chyba Enex i Agata tez tak stwierdzily ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jej ja mam nadzieje ze Ci się uda-pisz tu,pisz przeciez trzeba się gdzies wygadać ![]() ![]() Agness oj dobrze ze się nie wazyłaś ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.