|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ps. właśnie widziałam jak powozem konnym jechała do ślubu moja koleżanka z podstawówki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() popscene jak ci wyjdzie to ja prosze kawalek.. a jak nie to 2 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
juz się upiekło ??
![]() Kurde poszłam na zakupy z myślą o jakiś wyprzedażowych sandałach sportowych. Przymierzyłam jedna - wyglądałam w nich okropnie, zrezygnowałam. Kupiłam sobie tuniko-ciążową w Topsecrecie bluzkę, białą z pomarańczowymi kwiatami, ok. Wchodze do ost, sklepu obuwniczego po drodze. Śliczne eleganckio-sportowe sandałki ryłko, cena 100zł śłiczne brązowe i czarne, rozmiar tylko 37 ![]() ![]() o to te ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item406801071_...ato_r_36_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Anyway ![]() ![]() Szkoda tylko, że ja jestem raczej "nieciastowa" i nie jadam takich wyrobów. Chcialam tylko spróbować moich sil, a teraz trzeba poszukać chętnych. Zaraz wpakuję TŻtowi, a co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2826 | |
Zakorzenienie
|
dzielimy, ale chodzi mi o to ze moją część finansują moi rodzice.
Cytat:
A co do powozu konnego TZ tez chce nim jechac, Ale niewiem czy to wypali tzn z załtwieniem nie ma problemu nawet po okazyjnej cenie byśmy mogli wynając bo wlascicel calej stadniny to TZ kolega, ale TZ chciał nim jechac tylko do kościoła a do kościoła mam bliziutko i to jeszcze drogą przez park i mozna spokojnie pieszo przejsc a widoki piękne. wiec niewiem jak to rozplanowac, albo pojedziemy na sale albo wcale. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Rozeznanie
|
no u mnie nie dzielimy kosztów na pół, tylko "tradycyjnie" czyli tak naprawdę wszystko spada na moich rodziców...płacą za wesele,zaproszenia, kościół, dekoracje, za fotografa niby powinni ale płacimy ja i tż, a TŻta za muzykę i wódkę,napoje, tż za obrączki i moje kwiaty... a tak naprawdę to TŻta rodzice do niczego jak na razie sie nie dołożyli-my sami wszystkie zaliczki płaciliśmy i ja uważam że to chamówa, bo z moimi uzgadaniali, że płacą według "tradycyjnego podziału" a wyszło na to, że płacą moi i ja z tż tem. Tylko że my to jak na razie kredyt studencki wydajemy i już jestem strasznie o to wk...ona
![]() ![]() Chętnie bym im coś powiedziała, ale niby jak- szanowni państwo, nie tak było umówione, i tak macie małe wydatki a nic nie chcecie płacić? Bo tak na serio- ja w sumie nie powinnam sie przejmować tym autem retro za 2 tysiaki i oni powinni na to dać kasę i kropka, ale jak przyjdzie co do czego to ja i Tż zapłacimy, bo oni sie nie poczuwają jakoś.
#2828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W każdym razie i tak trzeba mieć rezerwę w postaci auta, bo jeśli się rozpada to będzie klapa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Zakorzenienie
|
My tak naprawde tez tradycyjne ale to wyjdzie tak średnio tyle samo co na pół. U mnie finansuja rodzice, po stronie TZ on chciał za "swoją część" sam zapłacic ( TZ pracuje ja nie), bo teraz jego rodzice mają wesele córki, ale moi przyszli Teściowe zadeklarowali się ze napewno pomoga TZowi finansowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
to nie chodzi o wpychanie a o same wejscie do auta.
![]() ![]() ![]() Ja teraz zmykam. Jedziemy cala rodzinka do mamy TZ. ![]()
#2831 | |||
Zakorzenienie
|
popscene dawaj kawalek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wierze ze i u ciebie sie to naprostuje.. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
ja z założenia też mysle, że będzie pół na pół tzn moi rodzice daja pół i TZ, ale on jakoś dziwnie mówi, że on sobie sam doda swoją połowe
![]() ![]()
#2833 |
Zadomowienie
|
Widzę, że rozprawiacie o kosztach wesela
![]() ![]()
#2834 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u nas jest tak ja płacę za swoich gości, Tż za swoich a wszystko inne dzielimy po pół ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2836 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzisiaj spędziłam pół dnia z TŻem i jego rodzicami
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A widzisz, ta moja skleroza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jupik, fantastyczne autko do ślubu! A my troche jesteśmy w kropce, bo myśleliśmy, że pojedziemy autem teściów- kupili sobie nową Hondę, ale taką pół terenową. Kilka dni temu teściowie powiedzieli, że to auto jest za mało eleganckie i nie pasuje do ślubu... Nie wiem czy chcę wydawać tyle kasy za wynajem... Chyba czegoś poszukamy wśród znajomych... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My będziemy płacić każdy za swoich gości, a reszta po połowie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Wtajemniczenie
|
To wpadajcie, ciasto czeka na Was u mnie
![]() A my mieszkamy razem i mamy wspólny budżet i placimy z naszego budżetu, więc trudno tu mówić o dzieleniu kosztów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziekuje za komplement ![]() taki podzial kosztow jest najbardziej sprawiedliwy... Cytat:
![]() my wprawdzie razem nie mieszkamy ale konto mamy wspolne i moja wyplate przeznaczamy na wydatki typu telefony benzyna jakies wyjscia i ciuszki, a cala jego odklladamy wiec budzet tez wspolny...
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
dziewuszki, nie piszcie tyle
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie ma sprawy- mnie też by się taka sukienka podobała ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak tutaj tak cichuteńko, ja grałam w Simsy 2 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Rozeznanie
|
Eech, już mówiłam TŻtowi kilka razy, dziś znów mu powiedziałam, ze to trochę nieuczciwe, że jego rodzice się nie dorzucają tylko tak naprawdę on sam... niby raz jego rodzice sami coś mówili, że oddadzą mu te zaliczki i w ogóle zapłacą, ale jakoś tego nie robią. Dziś TŻ powiedział, że jego ojciec da mu kasę, więc już nic nie mówię, zobaczymy jak wyjdzie. W sumie nawet nie chodzi o to, że jego rodzice się nie dorzucają, ale o to, że umawiali się z moimi a robia co innego. Gdyby powiedzieli od poczatku to ok. No a do tego ten mój honorzasty TŻ, który nie chce ich prosić o nic tylko wszystko sam i sam...
Ale jest jeden plus- TŻ zgodził się, żebysmy na pierwszy taniec mieli tą maszynę do robienia baniek mydlanych ![]() ![]()
#2842 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry Kochane
![]() heh ja juz lepiej sie czuje ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj TŻ powiedział, że rozmawiał z rodzicami i żebysmy już od stycznia zamieszkali w tym mieszkaniu, co jego rodzice nam kupili .... Ze wyremontujemy do ślubu i juz wtedy będziemy sobie spokojnie zyc tam ![]() No i tak od wczoraj ciągle myślę o tym... ![]() ![]() A w ogóle to miłej niedzielki Wam życzę i przede wszystkim słonecznej ![]()
#2843 |
Zakorzenienie
|
U nas chmury i przyjemny chłodek, ale już od rana mamy z Tż focha na siebie - o co mogło pójść od rana jak nie o łóżko
![]() dziś jest dzień w pidżamie ![]() miśQa no to dobrze, że czujesz się lepiej i że Tżwyszedł z taką inicjatywą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() a w pracy bardzo fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj byłam z TZ nad morzem, na lodach w maku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w tym tygodniu mam na pierwsza zmiane w pracy czyli od 6 do 15 wiec pewnie bede do was częsciej zaglądała ![]() no i nawet nie wiem kiedy a tu juz nie cały rok do slubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do czasu to pedzi jak szalony....z dnia na dzien coraz bliżej ten wspaniały dzień ![]()
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
miśQa kołdry już od dawna mmay dwie, bo mnie Tż odkrywał że marzłam i chorowałam przez to
![]() ![]() Pokłóciliśmy się ehem o sex ![]() ![]() Madzialenka to suer weekendxzik ![]() Idę robić jajeczniczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kołdry to my też bedziemy mieć dwie, bo zawsze jak spie z nim to ja spie goła ![]()
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
kochane a my mamy jedną kołdre. tydzien temu raz , jedyny raz spalismy pod 2 kołdrami bo TZ był chory, miał goraczke i nie chciał abym sie zaraziła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zadomowienie
|
Witam Was Dziewczyny!
Wpadłam na pomysł, żeby wyszukiwać krawcowe z okolic i mailowo pytać je o cenę za uszycie mej sukni. Problem w tym, że na razie wysłałam do jednej i nie zapowiada się na więcej. ![]() ![]() Madzialenka12344321 super, że tak swietnie sie Tobie układa w tej Holandii. Swoją drogą chyba Cię widziałam w Olsztynie przy uniwerku, ale głupio mi było podejść. Bo niby co miałam Ci powiedzieć? "Cześć znam Cię z Wizażu?" ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.