tęsknisz za byłym facetem? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-02, 00:48   #31
zagubiona89r
Zakorzenienie

Dot.: tęsknisz za byłym facetem?

Nie nie tęsknię. Zaczynam następny związek dopiero gdy emocjonalnie uwolnię się od poprzedniego. To uczciwe wobec partnera. A teraz pierwszy raz w życiu tak naprawde jestem zakochana. Pierwszy raz powiedziałam komuś kocham cię... i oby był to jedyny człowiek który to kocham cię ode mnie usłyszał

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 01:31   #32
99GirlOoo99
Rozeznanie

tesknie za chlopakiem z którym byłam przez krótki okres czasu .. a jednak od czasu jak ze mna zerwal umawialam sie z różnymi chłopakammi, robiłam mase innych rzeczy żeby tylko o nim nie myslec, i mi sie to udało. Przynajmniej tak mi sie wydawało ;(( Ostatnio to do mnie wróciło, wspominam każdą chwile z nim( a było ich tak niewiele ) oddałabym wszystko aby ten czas jak bylismy razem przeżyc jeszcze raz . Nie wazne że te złe chwile musiałabym jeszcze raz przejsc .. tyklo ten czas z nim Spotkalismy sie i nawet nie wiedziałam że jest to nasze ostatnie spotaknie, że nigdy już nie bedzie tak jak do tej pory .. PO prostu widzialam go i za pare dni sie dowiedziałam ze to koniec , że już nigdy sie nie zobaczymy ;( mineło już 7miesiecy a ja piszac to płacze .. łzy same lecą .. to nadal tak boli
Stary 2008-08-02, 07:48   #33
GothicLolita22
Zadomowienie

Nie tęsknię za żadnym z byłych. Za to często zdarza mi się tęsknić za obecnym, kiedy się nie widzimy.
Stary 2008-08-02, 08:08   #34
uleczqa13
Raczkowanie

Nie wiem, czy mogę nazwać to tęsknotą...ale pomimo, że jestem już od roku szczęsliwa z kimś innym, pomimo że tamten mnie skrzywdził, to jednak "nachodzą" mnie czasem wspomnienia tych mile spędzonych razem chwil i mam ochotę sie do niego odezwać, przytulić... uśmiecham się wtedy w myślach i spokojnie wracam na ziemię bo wiem, że teraz jestem naprawdę szczęśliwa i w cale nie chcę do niego wracać
uleczqa13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 08:54   #35
gwiazdka1888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez uleczqa13 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy mogę nazwać to tęsknotą...ale pomimo, że jestem już od roku szczęsliwa z kimś innym, pomimo że tamten mnie skrzywdził, to jednak "nachodzą" mnie czasem wspomnienia tych mile spędzonych razem chwil i mam ochotę sie do niego odezwać, przytulić... uśmiecham się wtedy w myślach i spokojnie wracam na ziemię bo wiem, że teraz jestem naprawdę szczęśliwa i w cale nie chcę do niego wracać

też mam podobnie. Poprostu są takie dni kiedy wraca się do wspomniec i wtedy mam ochote odzwac sie do bylego....ale wiem, że kocham faceta z którym jestem teraz i największa glupota byloby wracanie do bylego...ale czasem milo powspominac

gwiazdka1888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 11:16   #36
jupik
Rozeznanie

Nie tęsknię za żadnym z nich, do dwóch mam sentyment i ciepłe uczucia, ale to tyle, w końcu to moi byli, czyli wybrałam kogoś lepszego
Czasami zastanawiam się tylko, co by było gdybym z pewnym X była kiedyś, ale w kategoriach ciekawości, a nie żalu, bo i tak bym wybrała mojego Ukochanego TŻta

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 11:21   #37
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

Czasami tylko wspomne, czy pomyslę chwilkę... a czy tęsknie?! Moze czasemi troszeczke, ale to naprawde rzadko w koncu z jakis powodu z nim nie jestem prawda? Ah a jak juz przez prypadek zatesknie to mysle co bylo zle i odrazu mi to przechodzi

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 11:55   #38
Temisa
Raczkowanie

Ja chyba za taką bliskością tęsknię ,nie za nim tak dokładnie...Na razie jestem wolna,ale oby nie za długo

"Muzyka jest mową duszy."
Temisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 12:03   #39
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Jakos nie mam czegos takiego w naturze. Jak koniec to koniec. ja za mocno stoje nogami na ziemi, zeby tesknic za czyms,co juz przeminelo i nie wroci. Realista ze mnie
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 12:14   #40
heeidii
Przyczajenie

GG do heeidii

Odpowiedź : tak, ale w pewnym sensie tylko.
Byliśmy jakieś pół roku ze sobą, ale po prostu to uczucie to raczej nie tęsknota za nim, a za tym co było między nami.. Nadal chciałabym się zakochać i do wszystkiego być taka optymistyczna, marzyć, budzić się, a żeby na komórce napisane było "10 nieodebranych połączeń", "masz 5 nowych wiadomości"..
Wiedzieć, że jest się dla kogoś wszystkim. To cudowne.
Od tamtego czasu, kiedy zerwałam (a może on zerwał, to niewyjaśnione), nie miałam żadnego chłopaka. I nie mam.

Cieszcie się zakochani, że Jesteście zakochani..
heeidii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 13:06   #41
slonecztunius
Raczkowanie

Tęsknota za byłym pojawia się najczęscniej wtedy jak to ON Nas zostawi,z niejasnych dajmy na to powodów. W związku był,kochany,czuły,opiekuń czy,a tu nagle bum,nie chce cie,odkochał się itp.,itd. Wtedy wiadomo że na wiele z Nas spada to jak grom z jasnego nieba. Wciąż kochamy no i tęsknimy.
Wszystko zależy od sytuacji i czasu jaki minął.
Wiadomym jest że jak rozstajemy się z chęcią z obu stron to wiemy na co się decydujemy,powinno Nam być wtedy lżej,nie powinnyśmy odczuwać tęsknoty.

slonecztunius jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 13:32   #42
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slonecztunius Pokaż wiadomość
Tęsknota za byłym pojawia się najczęscniej wtedy jak to ON Nas zostawi,z niejasnych dajmy na to powodów. W związku był,kochany,czuły,opiekuń czy,a tu nagle bum,nie chce cie,odkochał się itp.,itd. Wtedy wiadomo że na wiele z Nas spada to jak grom z jasnego nieba. Wciąż kochamy no i tęsknimy.
dokładnie tak

ja juz nie tęsknie za eks

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 14:56   #43
colds
Zakorzenienie

Nie. Nie tęsknię.
Wyrządził mi wielką krzywdę, więc nie zasługuje na moją tęsknotę.
Chociaż..
Często przychodzi do mnie w snach .
Stary 2008-08-02, 15:18   #44
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Sny w końcu mijają. Sprawdzone na mnie

Wspominać - choćby przez chwilkę - zdarza się chyba każdemu. Czasami. No przecież nie wykasujemy wspomnień A bywa, że coś przypomni, coś się zdarzy, albo zobaczymy kogoś podobnego na ulicy, albo jakaś rocznica akurat ma miejsce i wtedy to nawet podświadomie może przywołać jakieś wspomnienia. Ale to nie to samo co tęsknota
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 15:22   #45
Monishia^^
Raczkowanie

Nie tęsknie. Ten drań na to nie zasługuje.

Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...)

Monishia^^ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 21:08   #46
araneaa
Rozeznanie

GG do araneaa

tesknie a jednoczesnie nienawidze tego czlowieka , chcialabym sie wreszcie uwolnic od tych mysli i zamknac ten rozdzial w zyciu.

zaczynamy walkę z wagą!

69 -68 -67 - 66 - 65,7 - 64,5 - 63 - 62,5 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56! -----> tyle ma być )
araneaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 22:33   #47
Kamiletta
Rozeznanie

tesknie, ale chyba bardziej za miloscia, bliskoscia, dotykiem niz konkretnie za tym facetem. tyle.
Kamiletta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 22:34   #48
Sniezynka21
Zakorzenienie

Nie i nigdy nie tesknilam... i tesknic nie bede
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 22:45   #49
kolorex
Raczkowanie

chodzilam z dwoma, z jednym 9 mies z drugim 15 mies i oboje zostawili mnie dla innych...i oboje tez chcieli wrocic. Mam teraz trzeciego, minelo pol roku od kiedy nie jestem z drugim. Mozemy tesknic a nawet wracac ,ale niegdy nie byloby tak samo. ja sie staram o tym nie myslec...Mam dobrego chlopaka- o tym mysle, i wy tez sie tak nastawcie
kolorex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 13:54   #50
No1Bellla
Przyczajenie

Tęsknie często pomimo, ze jestem teraz z kimś - w przeciwieństwie do byłego - naprawdę wartym mojego uczucia, kimś kto kocha mnie i myśli o mnie poważnie. Trudno jest zapomnieć i nie tęsknić za kimś, kto pokazał i wszystko, co może zdarzyć się między kobieta i mężczyzną. Byłam w nim szaleńczo zakochana, wydawało mi się, ze on mnie potrzebuje, jednak on był dziecinny, tchórzliwy, nie umiał powiedzieć mi w oczy, ze to koniec. Nie widziałam jak się zmienia, jak odstawia mnie na bok, przedkładając kolegów i używki ponad mnie. Nie mam z nim kontaktu od 8 miesięcy a jednak myślę o nim, śni mi się, przypominam sobie czasami mam ochotę chociaż chwile z nim porozmawiać, rzucić wszystko co mam i pojechać do niego... Ale nie potrafie już poczuć jego dotyku, ust, usłyszeć głosu. Pamiętam to, ale nie czuję tego.

Może napisałam trochę za dużo i chaotycznie, ale nie mam z kim o tym porozmawiac, przed wszystkimi udaje, ze już o nim nie myślę, wszyscy uważają, ze nie powinnam rozdrapywac starych ran. i mają rację.

Zastanawia mnie też czy mój TŻ myśli o swojej byłej dziewczynie... Pewnie tak... Bardzo mocno przeżył rozstanie z nią, ale ja go jeszcze wtedy nie znałam. Nie chce sie w jego dawny związek zagłębiać, ponieważ jeżeli pomyślę, ze mógłby o niej myśleć tak jak ja o Ex to serce mi sie kroi. Nie chce wyobrażać sobie, ze przypomina sobie jej smak, dotyk, zapach...

Tak to już jest, dziewczyny, że przeszłość ciągnie się za człowiekiem i nie da się jej wymazać. Każde doświadczenie jest potrzebne, ja nauczyłam się dzięki Ex jakich błędów nie powinnam popełniać jak bronić się i jak nie dać wykorzystać. To wszystko już wiem i mam nadzieje, ze znajdę tyle siły, żeby obronić się przed ewentualnym zranieniem.

Myślcie pozytywnie, każda lekcja życia jest ważna i potrzebna, chociaż czasami cena jest bardzo wysoka.
No1Bellla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 14:45   #51
k0chana
Raczkowanie

Lightbulb Dot.: tęsknisz za byłym facetem?

Bardzo tesknie
Ciągle mam nadzieje ze on do mnie wroci...ciagle za nim tesknie...;(
k0chana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 14:46   #52
bitter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mnbvcxzlkjhgfdsapoiuytrew Pokaż wiadomość
ja nie tesknie za eksami :|

dziwne jestescie:/

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Nie, nie tęsknię. Tęskniłam przez jakiś czas, teraz po prostu mam nadzieję, że już nigdy go na oczy nie zobaczę.

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Nie tęsknie za eksem,mineły dwa lata.Ja układam sobie życie z kimś innym.Nie chce nawet go znac,ani tym bardziej widziec.Całe szczęście że to nawet niemozliwe.

Cytat:
Napisane przez No1Bellla Pokaż wiadomość
Tęsknie często pomimo, ze jestem teraz z kimś - w przeciwieństwie do byłego - naprawdę wartym mojego uczucia, kimś kto kocha mnie i myśli o mnie poważnie. Trudno jest zapomnieć i nie tęsknić za kimś, kto pokazał i wszystko, co może zdarzyć się między kobieta i mężczyzną. Byłam w nim szaleńczo zakochana, wydawało mi się, ze on mnie potrzebuje, jednak on był dziecinny, tchórzliwy, nie umiał powiedzieć mi w oczy, ze to koniec. Nie widziałam jak się zmienia, jak odstawia mnie na bok, przedkładając kolegów i używki ponad mnie. Nie mam z nim kontaktu od 8 miesięcy a jednak myślę o nim, śni mi się, przypominam sobie czasami mam ochotę chociaż chwile z nim porozmawiać, rzucić wszystko co mam i pojechać do niego... Ale nie potrafie już poczuć jego dotyku, ust, usłyszeć głosu. Pamiętam to, ale nie czuję tego.

Może napisałam trochę za dużo i chaotycznie, ale nie mam z kim o tym porozmawiac, przed wszystkimi udaje, ze już o nim nie myślę, wszyscy uważają, ze nie powinnam rozdrapywac starych ran. i mają rację.

Zastanawia mnie też czy mój TŻ myśli o swojej byłej dziewczynie... Pewnie tak... Bardzo mocno przeżył rozstanie z nią, ale ja go jeszcze wtedy nie znałam. Nie chce sie w jego dawny związek zagłębiać, ponieważ jeżeli pomyślę, ze mógłby o niej myśleć tak jak ja o Ex to serce mi sie kroi. Nie chce wyobrażać sobie, ze przypomina sobie jej smak, dotyk, zapach...

Tak to już jest, dziewczyny, że przeszłość ciągnie się za człowiekiem i nie da się jej wymazać. Każde doświadczenie jest potrzebne, ja nauczyłam się dzięki Ex jakich błędów nie powinnam popełniać jak bronić się i jak nie dać wykorzystać. To wszystko już wiem i mam nadzieje, ze znajdę tyle siły, żeby obronić się przed ewentualnym zranieniem.

Myślcie pozytywnie, każda lekcja życia jest ważna i potrzebna, chociaż czasami cena jest bardzo wysoka.
napisałaś że serce Ci się kroi jeśli myślisz o tym, że TŻ miałby wspominać swoją byłą dziewczynę. ale Ty robisz dokładnie to samo - postaw się na miejscu TŻta. bo to, co tu napisałaś jest strasznie egoistyczne... i nie w porządku.

a eksio jest po to eksem żeby siedzał grzecznie pod tymi 3 literami, pod tą szyderczą eksiowatą nazwą i nie wyłaził. imho oczywiście

sama kiedyś przechodziłam przez krótką aczkolwiek intensywną tęsknotę ale to było ZANIM poznałam TŻta. pakowanie się w związek z eksiem w głowie to poroniony pomysł. na krzywdzie 'nowego' nie zbudujesz szczęścia...
Stary 2008-08-03, 14:53   #53
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Były to były.Skoro z nim nie jestem tzn,że nie mam za czym tęsknić.

dobrze ujęłaś...za czym
Ja tez nie tesknie, bo to palant był

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 15:34   #54
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez extravagans Pokaż wiadomość
tesknie.... mimo ze nie jestesmy razem pol roku mimo ze zrobil mi wielka krzywde, mimo ze zostawil mnie w trudnym okresie mimo ze ma inna, mimo mimo mimo... tesknie za Nim. Brakuje mi jego ramion, jego smiechu jego dotyku, rozmow... wszystkiego...

Zastanawiam sie czy on kieedykolwiek zateskni za mna...
mam to samoale to tylko tesknota ,ktora jest w srodku we mnie i nawet jej nie uzewnetrzniam ani przed soba ani przed innymi....
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 16:48   #55
szarlotka88
Raczkowanie

Ja byłam szaleńczo zakochana w byłym (był moim pierwszym) i jak teraz pomyśle jak mnie zranił, oszukiwał, śmiał się ze mnie za moimi plecami to niedobrze mi się robi...
Nigdy za nim nie tęskniłam i nie będę.... bo nie ma za czym... Dla mnie to ZERO...

Niedawno nawet pisał, że mu mnie brak i chce wrócić, to ja trochę go pozwodziłam i na koniec zostawiłam... jeśli chciał zakpić ze mnie to mu się nie udało, a jeśli to było szczere, to niech pocierpi choć po części tak jak ja cierpiałam...

Za dużo złości na niego mam w sobie, żeby tęsknić...
Stary 2008-08-03, 17:03   #56
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Ja nie mysle o dwoch powazniejszych zwiazkach z dwoma bylymi TŻ uporałam sie juz z tym mam ich głeboko w pupie hehe, okazali sie wiekszymi dupkami niz byli po zerwaniu niz w trakcie zwiazku... Ale cóz dzieki temu zapomnialam kompletnie

Teraz mam kochanego faceta, chociaz jak zerwalismy z obecnym to tesknilam ale po kilku miesiacach rozstania wrocilismy i teraz tesknie ale dlatego ze jest daleko...
Za frajerami czyt. EKS w wiekszosci (sorki za okreslenie) nie warto tesknić
Stary 2008-08-03, 17:18   #57
Zasmutana
Raczkowanie

Czasami owszem wspominam dawne czasy i wspolne chwileAle raczej nie nazwalabym tego tesknotaNie ma sensu.

Zasmutana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 19:17   #58
A-l-a
Raczkowanie

Tesknic? Nigdy w zyciu/ Mojego pierwszego szczerze nie trawie i zycze mu jak najgorzej a drugi to mi lotto. Nie po to ich zostawiłam, żeby tęsknic.
A-l-a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 19:21   #59
Lena_20
Zakorzenienie

Dokładnie... nie po to sie zostawiało zeby potem tęsknić... Także za zadnym nie tesknie.

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 20:09   #60
shena
Rozeznanie

Wkleiłam coś co nie miało być na tym forum. Sorki!
shena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości