|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Jaki koniec plotek... tu sie dopiero wszystko zaczyna...nasze życie przed ślubem, potem po ślubie ..i tak cały czas dopóki klawiatura sie nie rozmaże.. ![]() ![]() Dobrze, że napisałaś o piegach, bo tak miałam zajęcie, żeby je poszukiwać u Ciebie... ![]() Przyznać mi się, które to wczoraj ślubowały, czo?? ![]() Kejti przykra sprawa... takiego to za nóżkę i dalej wiesz... moja kumpela ma taka sytuację, ze jej chłopak jest po stronie dziewczyny swojego brata... ona mu pieszczotliwie po imieniu, itd, i takiego nie udusić*/.... trzymam kciuki i wiedz, ze jego zachowanie nie jest dobre, trzymamy z Tobą... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
![]() ![]() ![]() Kejti Kochana bądz dzielna! Napisałam Ci na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Raczkowanie
|
1.dziekujee za bardzo mile komentarza to naprawde poprawia humor kiedy ma sie zatkany kos kozami w glowei szumi jak na kasprowym i wogole czlowiek czuje sie do bani
2.zaraz wkleje wam co mi sie mniej wiecej podoba jesli chodzi o wlosy i kwiaty 3.kejti nie jestem za bardzo w temacie o co poszlo z Twoim kochanym ale wiem ze slowa bliskich rania i bola jak nie wiem co.a te jego teksty do ciebie sa bardzo ale to bardzoo nie na miejscu.gdyby ccos trzeba bylo tzn pomoc Ci w jakikolwiek sposob gdy bede umiala pomoge.kejti nasza sliczna i kochana jestem z Toba myslami i mam nadzieje ze te burze i napory mina i przyjdzie czas ,,niech slowo kocham jeszcze raz uslysze..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestem teraz w doskoku, znalazłam kilka chwil na posprzątanie forum, ale już się nie mogę doczekać jak będę wieczorkiem to nadrobię zaległości w czytaniu i poodpowiadam na wczorajsze posty. Teraz życzę Wam miłej niedzieli. Buźka
![]()
![]() |
#4445 |
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() toverek83 piękna suknia - bardzo do Ciebie pasuje bolerko i welona super dobrałaś, wkleję pare bukietów które mi do Ciebie pasują, ale ja się na tym nie znam - tylko wg własnego gustu dobieram więc lepiej jak już znajzdziesz pare fajnych kompozycji - skonsultuj ze specjalistkami na bukietach |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Suknię masz poprostu przepiękną ![]() ![]()
![]() |
#4447 |
Rozeznanie
|
i fryzurki - Toverku masz piękne, ciemne włosy, ładnie wyglądały by w nich kwiaty albo jakaś ozdoba z biżuterii - dodatkowo pasowałaby do Twojej klasycznej suknie, jak będziesz bez bolerka już a po północy bez welony ;p pozostanie żeby dalej delikatnie zdobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Raczkowanie
|
monai bardzo dziekuje za propozycje bukietow dla mnie.podboja mi sie zwlaszcza ten pierwszy bowiem sama o nim myslalam.tylko chodzi o to zze roz nie bedzie pasowal bo po 1 moja suknia jest smietankowa i po sala jest pomaranczowa a to podobno ma znaczenie....
wkleje co mi sie podoba: ale wolalabym chyba raczej w formie zwisu monai jesli chodzi o wlosy to bingo trafilas w moj gust!!!!!!!!! ![]() dziewczynki ide sie polozyc bo slabo sie czuje do uslyszonka monai dziekuje kochana za propozycje znasz mnie lepiej niz myslalam
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-03 o 13:34 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Rozeznanie
|
to jeszcze z mojego dysku: przy 2 bukiecie zamiast róż różowych można by zastosować śmietankowe, 3. trochę wyciągnąć, 5. zastosować pomarańczowe kalie i śmietankowe róże
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Rozeznanie
|
i inne.. ten pierwszy bardzo mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
toverek, śliczna suknia, a jak pięknie w niej wyglądasz
![]() Moim zdaniem powinnaś wkleić to zdjęcie co nam na wątku bukietowym i czekać co Ci ewelana albo Jola doradzą. One naprawdę się na tym znają, a jak sama tego nie zrobisz, to ja to zrobię za Ciebie, i już! ![]() katia, ja z salą mam taki sam problem- muszę mieć minimum 100 osób, a kilka osób już wiem że nie będzie. No ale dzisiaj chrzestny mój potwierdził przybycie i oby dalej takie tylko info spływało PS. Mi do Ciebie Toverek najbardziej pasuje ten bukiet: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1217762593 Kolorystyka sali może być inna, bukiet panny młodej ma się wyróżniać, właśnie ostatnio czytałam że nie dobiera się go już kolorem do wystroju kościoła, sali itd itp, bo on ma być inny niż cała reszta
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-08-03 o 13:40 Powód: bo przejrzałam propozycje bukietów |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zadomowienie
|
Toverek suknia bardzo elegancka, talie masz pieknie podkreslona a biust boski
![]() Na Twoim miejscu poszalalabym z bukietem, jesli jestes niska to na pewno bukiet ktory Cie wydluzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Raczkowanie
|
monai po ogladnieciu ich wszytskich mysle sobe ze ten ktory Tobie sie najbardziej podoba mi tez przypadl naj do gustu.pokazalam mamie i powiedziala ze zawsze jej sie cos takiego podobalo.a ja wam wysle bukiet mojej kolezanki ktora miala slub 26 lipca na ktorym bylismy z Tomkiem.pod kolor jej bukietu byla dekoracja na samochod juz wklejam zdjecia.
spalam 3 godzinyu i czuje sie jak kapec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNY HEEEEEEELP!!!!
Ja tak z doskoku i czytanie nadrobię później la eteraz siedze i ryczę. Mamy zaplanowane wakacje, kaucja do zapłałcenia już jutro 1000 zł (wakacje za ponad 4000 ![]() ![]() a ja nie moge odnaleźć paszportu. Szukam juz dwa dni i nic MASAKRA i ZAŁAMANIE!! ![]() ![]() ![]() ![]() Czy wiecie cos na temat można tak po prostu za dopłatą? czy np. jeśli odbiorę osobiście w Warszawie to bedzie szybciej? ktos cos wie? ma znajomych tam? albo sam zalatwiał?ekspraesowego wydawania paszportu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podanie pisemne? CO ROBIĆ ŻEBY BYŁO SKUTECZNE?! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4455 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama byłam zaskoczona bardzo pozytywnie, bo się różnych rzeczach nasłuchałam a tak przynajmniej nie czułam się jak kosmita sama w pokoju ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A tak w ogóle masz ładną koronkę na sukni a jaki długi tren o matko ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem ze nie jedziesz do Kraju Unii Europejskiej wtedy kłopot z głowy. Sprobuj usiasc i spokojnie przypomniec sobie kiedy po raz ostatni widzialas swoj paszposrt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie tyle zaglądaj co wypowiadaj się tu częściej ![]() Cytat:
Główka do góry i jestem pozytywnej myśli. ![]() Cytat:
A co do tych plotek to będą, dlaczego po ślubie mają się skończyć? Z naszymi jęzorami wszystko możliwe hehe. ![]() Ale czerwień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Malin30 często o Tobie myślę, bo kojarzysz mi się ze Słupskiem i Ustką
![]() A teraz na spokojnie coś od siebie. Wczoraj byliśmy w Kościele podglądnąć czyiś ślub, akurat spotkałam kobietkę, która go regularnie dekoruje dla Młodych (nam też będzie) i chwilkę sobie pogadaliśmy. Kiedy PM z gośćmi już się pojawili, Młoda Para z Księdzem omawiała wejście, reszta wygodnie rozsiadła się w ławkach. Staliśmy tak w holu, żeby nikomu nie przeszkadzać, ale mieć dobre miejsce do obserwacji. I nagle matka PM zaczęła nerwowo chodzić po Kościele, doszła do drzwi i lukała na kogoś. Podszedł do niej mąż i pyta się co sie dzieje. A ona do niego, że organista się spóźnia i nie mogą zacząć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, trudno jest pisać więcej, gdy ma się wrażenie, że nikt tego nie czyta, dlatego przystopowałam pod tym względem. Stałam się bardziej mężatką niż świeżą panną młodą ![]()
![]() |
#4461 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Malin30 z Twoim ostatnim zdaniem zgodzę się w 100%.
Soffera mi najbardziej zapadł w pamięć avatar Malin30 z kotem na tle czerwono-czarnym. Teraz noszą go inne wizażanki.
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja - co uwielbiam dbac o najmniejsze szczegoliki chyba bym rozryczala sie tam ![]() ![]() My niestety musimy zmienic organiste na slub bo ten co teraz gra to stary falszujacy dziadek, a jego nowy uczen, ktory od wrzesnia ma grac to mlody falszujacy 18stolatek (ktorym moj proboszcz jest zafascynowany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ponadto dzisiaj zaprosilismy kuzyna TZta z jego rodzina, troszke sie z TZtem poklocilismy, ale to zadna nowosc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sroda lub czwartek => poradnia ![]() I apropos poradni... Robicie ten kalendarzyk czy nie? Bo u nas w poradni moze sie Para nie zgodzic, ale nie wiem jak wybrnac jak zapyta dlaczego i jak zacznie namawiac ![]() ![]() No i jutro juz nie ma bata - dzwonie do krawcowej ![]() Ciekawe kiedy odezwa sie swiezo upieczone (z soboty) zony ![]() I jak Kejti ??????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
wlasnie skonczylam czytac to co naskrobalyscie od piatku...mialam spore zaleglosci a to dlatego ze w piatek zorganizowalismy wieczor paniensko-kawalerski dla dwoch par ktore niestety nie moga przyleciec na nasz slub ![]() zabawa byla przednia choc skromna w ilosci osob...czesc druga wieczoru panienskiego i kawalerskiego jednak w Polsce ![]() P.S. jesli chcecie zobaczyc kilka fotek to zapraszam na nasza klase |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, kciuki podziałały, drugie spotkanie moich rodziców z teściami wyszło bardzo dobrze
![]() ![]() Kakusia, ja wykres robiłam, ale tak na dowal się. Trochę wiem o tej metodzie, poza tym w książeczkach co dostaliśmy podpatrzyłam jak to rysować mniej więcej i coś tam porysowałam dla świętego spokoju. Zrobienie całego wykresu zajęło mi dziesięć minut, no ale u nas ta kobita wymaga tych wykresów, a tak poza tym to jest bezproblemowa
#4467 | ||
Zakorzenienie
|
No, no...bardzo prosta i elegancka... I super bolerko...
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Malinko ![]() Moj Skarb wlasnie wraca do domku.. ![]() ![]() Bylismy dzis na spotkaniu z kierownikeim Orkiestry ![]() ![]() Kakusia nie tylko widzialam, zeby na slubie byly gitarki, ale sama w takowym zespole spiewam... I gitarem mamy 3 ![]() Kotek super, ze sie udalo ![]() Uffff Agus no to ekstra, ze spotkanie zaowocowalo Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-03 o 21:28 Powód: bo watek muzyczny doczytalam :] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na marginesie, widzę że i zdjęcia kejti się pojawiły na nk, rany, wyglądała zjawiskowo. Naprawdę nie rozumiem jak facet może tak traktować tak piękną, dobrą i naprawdę wyrozumiałą żonę... Mam nadzieję że u niej chociaż odrobinkę lepiej niż do tej pory. Kejti, jeśli to czytasz, to moc pozytywnych wibracji przesyłam (a jak nie czytasz to też ![]() ![]()
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale jak Wy sie znalazlyscie na n-k ??
![]() Ja tez chce Was poogladac ![]() Dajcie namiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kalendarzyka nie musiałam prowadzić, dostaliśmy gotowe wypełnione szablony tylko mieliśmy nauczyć się oznaczać śluz (według konsystencji), kiedy jest szczyt śluzu, dni płodne, niepłodne i robiliśmy takie małe obliczenia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.