Rozstanie z facetem XXXIX - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-07-02, 18:03   #211
Katia525
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIX

Cytat:
Napisane przez cocacolalight Pokaż wiadomość
To co się dzieje dziewczyny to jest jakaś masakra
Wyje płaczę
Wiem że nie ma za kim bo jak sobie myślę o wszystkich jego cechach - nadużywanie alkoholu ciągle olewanie mnie brak zaradnosci finansowej a nawet nie wiem brak wykształcenia olewanie naszego psa
To wiem że nie ma za kim płakać
Najgorsze jest to że on przeszedł obok mnie z tą laska i zero reakcji
Mnie to aż sparalizowalo z płaczu a on po prostu poszedł dalej
Ciezko mi sobie nawet wyobrazic jak bardzo musi bolec taki widok Placz, w koncu jestes zraniona. Naprawde bardzo przykre. Ale zobaczysz, ze przyjdzie taki dzien kiedy juz nie bedzie cie to ruszac Trzymaj sie
Katia525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-02, 18:39   #212
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
W związku na fejsie już są
Nie ogarniam po prostu
Ile u Was wlasciwie minelo od rozstania? Nie moge znalezc Twojego pierwszego wątku.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
InsaneLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-02, 22:27   #213
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malypeszek Pokaż wiadomość
Dziękuję za te słowa
Nie ma a co Trzymam za Ciebie mocno kciuki

Cytat:
To co się dzieje dziewczyny to jest jakaś masakra
Wyje płaczę
Wiem że nie ma za kim bo jak sobie myślę o wszystkich jego cechach - nadużywanie alkoholu ciągle olewanie mnie brak zaradnosci finansowej a nawet nie wiem brak wykształcenia olewanie naszego psa
To wiem że nie ma za kim płakać
Najgorsze jest to że on przeszedł obok mnie z tą laska i zero reakcji
Mnie to aż sparalizowalo z płaczu a on po prostu poszedł dalej
Nie wyobrażam sobie nawet jak bardzo Ci musi być źle....
Przytulam mocno!! Zobaczysz, za jakiś czas spotkasz kogoś kogo pokochasz całym sercem, a on pokocha Ciebie i będziesz mega szczęśliwa, jestem tego pewna
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-02, 23:22   #214
jaaaa11
Rozeznanie

dziś mój eks sprawił że się go wystraszylam....

jechałam dziś z pracy po 22 ...
wyprzedził mnie ktoś na obwodnicy. i jechał przedemna tak że w ogóle się nie oddałal tylko j3chal spokojnie. w pewnym momencie zorientowałam się że to on po rejestracjach.
i tak przede mną jechał do świateł...
on jechał prosto ja skrecalam.
ja miałam czerwone A on zielone. ja się zatrzymałam. Na moje nieszczęście nikt za mną nie jechał i jego pas był pusty. ja się zatrzymałam na tym czerwonym świetle i on zamiast jechać bo miał zielone to co? To się zatrzymał na zielonym na pasie obok i się gapil na mnie takim dziwnym wzrokiem.
i tak długo stał aż ja miałam zielone i ruszyłam w swoją stronę.

W pewnym momencie się zleklam.
taka dziwna akcja.
jakoś nie ufam temu człowiekowi.
czułam lekki strach.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-07-03, 01:48   #215
naughty hell
Raczkowanie

Cześć! Dziewczyny, nie myślałam że to kiedykolwiek powiem, ale wróciłam na forum... Pewnie już nikt nie pamięta, kiedyś pisałam obszerną historię. W sumie oby nikt nie pamiętał... Mam nadzieję że ekipa całkowicie się zmieniła przez te 3 lata i że nie nikt oprócz mnie nie musiał wracać...

A więc krótko: po jednym toksycznym związku weszlam w kolejny (minęło 2 tygodnie przerwy, ale tamtego już nie kochalam od miesięcy a jedynie czekałam aż się ode nnie wyprowadzi). Mój nowy facet - to miało być to. Takich motyli w brzuchu jak z nim to nie miałam nigdy. W dodatku tak przystojny facet jak on? Inteligentny, z pasją. Nasze pasje (bardzo specyficzne) ogólnie pokrywały się, jednak każdy miał swoją działkę w której byl dobry. Myślalam sobie o matko, to ten jedyny. Jeździłam do niego na święta, on do mnie. Na sylwestra 3 lata temu powiedział, że jego postanowieniem noworocznym będzie kupienie pierścionka zareczynowego dla mnie. Bylam w siódmym niebie.

Jak można się domyslec - pierścionka nie ma, a ja jestem sama już od 2 miesięcy.

Nie wiem jak teraz żyć, zaczynam się martwić że jednak będę starą panną. Ehh.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ----------

Powinna być złota zasada, dla wszystkich kobiet. Choćby nie wiem co : nie wracaj, nie wchodź drugi raz do tej samej rzeki.

Jeśli coś sprawiło, że się rozeszliście - to był twój głos rozsądku próbujący się przebić przez twoje zaćmionw postrzeganie świata.

Nie ważne, że jest tak przystojnym i wygadanym facetem, który rozbawiał cię do łez. Inteligetnym... Tak cholernie dobrym w łóżku
Trzeba słuchać swojej intuicji.

Ktos mądry zadał kiedyś takie pytanie: "Wyobraź sobie ile jeszcze masz lat życia przed soba. 40? 50? Wyobrażasz sobie te wszystkie lata spędzić u jego boku?"

A kolejna mądra po fakcie (choć biedna) koleżanka, która czekała 10 lat aż jej facet w końcu się zmieni... Prosiła mnie, żebym choć ja nie popełniała jej błędów. Bo jak facet ma 25 lat, 3 lata jest z tobą, nie skończył nawet inżynierki i nie miał żadnej poważnej pracy dłużej niż 2 tygodnie a zyje na garnuszku chorej matki to jak ty to sobie wyobrazasz? Poniżał mnie, wyzywał. Szarpał, a nawet uderzył... Szacunku nie miał za grosz. Traktował mnie dokładnie tak, jak jego ojciec jego matkę. Zawsze na zioło miał hajs, a przez te lata nie dostałam od niego nawet jednego, nawet małego bukietu kwiatów.

Jedyne co mi po nim zostało to poczucie, że jestem bezwartościowym obiektem seksualnym.

naughty hell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-03, 08:07   #216
PannaMagda
Zakorzenienie

Naughty nie wiem ile masz lat, ale ja swoja milosc spotkalam kilka miesiecy przed 30, wiec nie masz sie co obawiac bycia stara panna.

Daj sobie odpoczac od zwiazkow, nie pakuj sie w nic nowego przez jakis czas. Jak zaczniesz chodzic na randki wybieraj i przebieraj

Czy on wczesniej dawal jakies sygnaly ze toksykiem jest ?
Stary 2018-07-03, 10:32   #217
naughty hell
Raczkowanie

Mam 23 lata. Wiem, że jestem jeszcze stosunkowo młoda. Jednak wiecie jak to jest, kiedy absolutnie wszystkie koleżanki są zareczone? Masakra.

Tak, dawał znaki. Ale ja to zignorowałam bo byłam zaślepiona. Chyba standardowo.

Pamiętam jak miałam infekcję, wmawiał mi że go zdradzam i to pewnie jakaś weneryczna (haha, dobre sobie). Albo jak przyjeżdżał do mnie za każdym razem po alko (pił z kolegami w samochodzie) a potem zapraszał ludzi do mnie i dalej chlanie. Oczywiście ja zaślepiona pozwalałam mu. Kiedyś jak dzwoniłam to dał kolegom telefon żeby powiedzieli, że mam " spie***lać". Takich akcji było multum... Ale jedna z gorszych to pisanie ze swoją byłą przez pół roku a potem po 2 latach miał jej nagie fotki na komputerze i ... robił sobie do nich dobrze... Masakra.

Próbuje się od niego uwolnić, ale jest ciężko.
Przez te 2 miesiące poznałam kogoś, a właściwie znalam go już wcześniej. No i wylądowaliśmy w łóżku. Mój ex się dowiedział, zaczął mnie wyzywać od ku*ew i szmat. A potem chciał do mnie wrócić... No szkoda tylko że przez ten 1 miesiąc nie dawał znaku życia ani żadnej nadziei. Nie walczył. Potem stwierdził że będzie walczył. To powalczył, 2 tygodnie i powiedział że mu się nie chce.
A ja mam dość facetow. :

Stary 2018-07-03, 13:35   #218
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez naughty hell Pokaż wiadomość
Mam 23 lata. Wiem, że jestem jeszcze stosunkowo młoda. Jednak wiecie jak to jest, kiedy absolutnie wszystkie koleżanki są zareczone? Masakra.

Tak, dawał znaki. Ale ja to zignorowałam bo byłam zaślepiona. Chyba standardowo.

Pamiętam jak miałam infekcję, wmawiał mi że go zdradzam i to pewnie jakaś weneryczna (haha, dobre sobie). Albo jak przyjeżdżał do mnie za każdym razem po alko (pił z kolegami w samochodzie) a potem zapraszał ludzi do mnie i dalej chlanie. Oczywiście ja zaślepiona pozwalałam mu. Kiedyś jak dzwoniłam to dał kolegom telefon żeby powiedzieli, że mam " spie***lać". Takich akcji było multum... Ale jedna z gorszych to pisanie ze swoją byłą przez pół roku a potem po 2 latach miał jej nagie fotki na komputerze i ... robił sobie do nich dobrze... Masakra.

Próbuje się od niego uwolnić, ale jest ciężko.
Przez te 2 miesiące poznałam kogoś, a właściwie znalam go już wcześniej. No i wylądowaliśmy w łóżku. Mój ex się dowiedział, zaczął mnie wyzywać od ku*ew i szmat. A potem chciał do mnie wrócić... No szkoda tylko że przez ten 1 miesiąc nie dawał znaku życia ani żadnej nadziei. Nie walczył. Potem stwierdził że będzie walczył. To powalczył, 2 tygodnie i powiedział że mu się nie chce.
A ja mam dość facetow. :

Masz 23 lata i boisz sie, ze zostaniesz starą panna? Bez przesady..

Stary 2018-07-03, 13:42   #219
naughty hell
Raczkowanie

Wiem że jestem młoda. Nie mam parcia na związki, nie mam parcia na śluby i dzieci. Zajmuje się w tej chwili swoją przyszłością zawodową. Jestem dość mocno zapracowaną i ambitną osobą.
Ale jak twoje wszystkie koleżanki są w szczęśliwych związkach, kupują mieszkania, zareczają się... No jest przykro.

Domyślam się że są tutaj starsze ode mnie kobietki, ale czy młoda osoba nie ma prawa się bać? Nie odbierajmy sobie tego prawa.

Edytowane przez naughty hell
Czas edycji: 2018-07-10 o 00:24
Stary 2018-07-03, 14:17   #220
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez InsaneLa Pokaż wiadomość
Masz 23 lata i boisz sie, ze zostaniesz starą panna? Bez przesady..

Co do związku natomiast- nie masz za kim płakać. Wiem, że zostaje zal i mnóstwo głupich mysli w glowie, ale to minie i niedlugo bedziesz ze szczęścia tańczyć makarene, ze Cie zostawil. Bo to jakas marna imitacja faceta jest.
I nie, nie jesteś bezwartosciowym obiektem seksualnym. To z nim cos jest nie tak, bo normalni ludzie nie traktują w taki sposob, w jaki Ciebie traktował Twój ex innych ludzi.
Co do powrotów- nie ma co uogolniac, ze sie nigdy nie udaja. Jak juz kiedyś tutaj pisalam, znam pary które do siebie wrocily po roku, dwoch i są szczęśliwe. Znam tez przyklad nieudanego powrotu, niestety z autopsji
Duzo zalezy od powodow rozstania i tego jak ono wygladalo. A przede wszystkim od tego, jak druga osoba traktowala nas w zwiazku i po jego zakonczeniu. Do takich ludzi, jak Twoj ex nie wraca sie nigdy, pod zadnym pozorem. NIGDY.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Przecież napisałam, że wiem że jestem młoda. Nie mam parcia na związki, nie mam parcia na śluby i dzieci. Zajmuje się w tej chwili swoją przyszłością zawodową. Jestem dość mocno zapracowaną i ambitną osobą.
Ale jak twoje wszystkie koleżanki są w szczęśliwych związkach, kupują mieszkania, zareczają się... No jest przykro.

Ale najgorsze w tym jest to, że mogę zachorować kiedyś na bielactwo, moja mama choruje. Stąd mój strach, że jeśli zachoruje to już może nikt mnie nie chcieć...

Domyślam się że są tutaj starsze ode mnie kobietki, ale czy młoda osoba nie ma prawa się bać? Nie odbierajmy sobie tego prawa.

Absolutnie Ci tego prawa nie odbieram : )
Napisalam to w dobrej wierze, bo naprawde jesteś jeszcze bardzo młoda. Ja, dla porównania jestem od Ciebie 6 lat starsza. Natomiast kilka miesięcy temu bylam na ślubie mojej bliskiej kolezanki, która wyszla za mąż majac 39 lat.
I jasne, ze bać sie mozna w kazdym wieku, równie dobrze mając 18 lat ale.. po co?
Życie zaskakuje, zarowno pozytywnie jak i negatywnie. I nie ma najmniejszego sensu myśleć o tym co będzie bo mozesz stworzyć kilkadziesiąt różnych scenariuszy, a życie i tak napisze własny.
Równie dobrze możesz poznac kogoś za rok czy dwa i rozstać sie z nim mając lat 40.
Do innych też nie ma co sie porównywać, bo to że ktos sie zareczyl bądź wziął ślub w młodym wieku to jeszcze nie znaczy, ze tak juz zostanie. Jest tutaj, na forum mnóstwo historii o zerwanych zareczynach i rozwodach.. dlatego myślę, ze i tak jesteś w lepszej sytuacji niz inne dziewczyny, bo Twoj zwiazek skonczyl sie na początkowym etapie, nie chwile przed czy o zgrozo, po slubie.
Ludzie w różnym wieku muszą zaczynac od nowa, niestety.
Dlatego głowa do gory, daj sobie czas, potraktuj ten etap w zyciu jako lekcje, wyciagnij wnioski i patrz pozytywnie w przyszłość. Bedzie dobrze, czas leczy rany- banalne ale jakże prawdziwe.

Stary 2018-07-03, 14:27   #221
naughty hell
Raczkowanie

Cytat:
Co do związku natomiast- nie masz za kim płakać. Wiem, że zostaje zal i mnóstwo głupich mysli w glowie, ale to minie i niedlugo bedziesz ze szczęścia tańczyć makarene, ze Cie zostawil. Bo to jakas marna imitacja faceta jest.
I nie, nie jesteś bezwartosciowym obiektem seksualnym. To z nim cos jest nie tak, bo normalni ludzie nie traktują w taki sposob, w jaki Ciebie traktował Twój ex innych ludzi.
Co do powrotów- nie ma co uogolniac, ze sie nigdy nie udaja. Jak juz kiedyś tutaj pisalam, znam pary które do siebie wrocily po roku, dwoch i są szczęśliwe. Znam tez przyklad nieudanego powrotu, niestety z autopsji
Duzo zalezy od powodow rozstania i tego jak ono wygladalo. A przede wszystkim od tego, jak druga osoba traktowala nas w zwiazku i po jego zakonczeniu. Do takich ludzi, jak Twoj ex nie wraca sie nigdy, pod zadnym pozorem. NIGDY.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Absolutnie Ci tego prawa nie odbieram : )
Napisalam to w dobrej wierze, bo naprawde jesteś jeszcze bardzo młoda. Ja, dla porównania jestem od Ciebie 6 lat starsza. Natomiast kilka miesięcy temu bylam na ślubie mojej bliskiej kolezanki, która wyszla za mąż majac 39 lat.
I jasne, ze bać sie mozna w kazdym wieku, równie dobrze mając 18 lat ale.. po co?
Życie zaskakuje, zarowno pozytywnie jak i negatywnie. I nie ma najmniejszego sensu myśleć o tym co będzie bo mozesz stworzyć kilkadziesiąt różnych scenariuszy, a życie i tak napisze własny.
Równie dobrze możesz poznac kogoś za rok czy dwa i rozstać sie z nim mając lat 40.
Do innych też nie ma co sie porównywać, bo to że ktos sie zareczyl bądź wziął ślub w młodym wieku to jeszcze nie znaczy, ze tak juz zostanie. Jest tutaj, na forum mnóstwo historii o zerwanych zareczynach i rozwodach.. dlatego myślę, ze i tak jesteś w lepszej sytuacji niz inne dziewczyny, bo Twoj zwiazek skonczyl sie na początkowym etapie, nie chwile przed czy o zgrozo, po slubie.
Ludzie w różnym wieku muszą zaczynac od nowa, niestety.
Dlatego głowa do gory, daj sobie czas, potraktuj ten etap w zyciu jako lekcje, wyciagnij wnioski i patrz pozytywnie w przyszłość. Bedzie dobrze, czas leczy rany- banalne ale jakże prawdziwe.

Dziękuję widać po tym jak piszesz, że jesteś starsza, dojrzalsza emocjonalnie ode mnie i w tym wszystkim spokojniejsza

Chętnie poznałabym i Twoją historię. Pisałaś tutaj na forum o niej?

Stary 2018-07-03, 14:27   #222
naughty hell
Raczkowanie

InsaneLa - Dziękuję widać po tym jak piszesz, że jesteś starsza, dojrzalsza emocjonalnie ode mnie i w tym wszystkim spokojniejsza

Stary 2018-07-03, 15:17   #223
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
InsaneLa - Dziękuję widać po tym jak piszesz, że jesteś starsza, dojrzalsza emocjonalnie ode mnie i w tym wszystkim spokojniejsza

Pisalam jakos w maju.
Oj kochana, to przychodzi z czasem- u Ciebie tez tak będzie. Zreszta, zawsze z boku widac inaczej. Drogowskaz tez pokazuje droge, mimo ze sam nią nie jedzie sama popelnilam mnóstwo błędów odnosnie exa i to naprawde mnooooostwo. Ale miedzy innymi dlatego teraz jestem madrzejsza o te bledy, o tą historię, o te emocje. Trzeba umiec wyciagac wnioski i uczyc sie na wlasnych bledach- bo na cudzych jeszcze chyba nikt sie nie nauczyl.
Jesteśmy tutaj po to zeby sie wzajemnie wspierać dlatego zawsze służę dobrym slowem i trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki.
Pamiętaj, ze kazda z nas pojawiła się tu z takiego samego powodu i kazda z nas przerabiala te różne, dziwne, czesto bardzo bolesne etapy po rozstaniu. Ja mialam podobnie jak Ty- tez czułam sie bezwartosciowa i taka.. 'gorsza' bo zostawil mnie ten sam facet, dwa razy. I co ze mną jest nie tak? Dzisiaj juz wiem, ze wszystko w porzadku po prostu musialam dostac drugi raz 'po tylku' zeby sie w koncu otrząsnąć i spojrzec na to wszystko z innej perspektywy.
Ty natomiast swoje wnioski juz masz i to jest BARDZO na plus. I tez swiadczy o Twojej dojrzałości. Nie kazda dziewczyna potrafi do takich dojsc, zaraz po rozstaniu. Niektóre idealizuja, doszukuja sie bledow w sobie itd. Ty wymieniłas wady Twojego exa i przedstawilas sytuacje bardzo jasno i obiektywnie. I brawa za to ja na początku wcale taka mądra nie bylam.

Stary 2018-07-03, 15:31   #224
naughty hell
Raczkowanie

W moim przypadku to ja go zostawiłam. Miałam dość, po prostu. Ale cały czas były wątpliwości. Jeszcze teksty mojej mamy "wies że masz taki ciężki charakter, a on mimo wszystko z tobą wytrzymywał". No cholera jasna... Gość mnie wyzywa, poniża, uderzył mnie i wykorzystuje jak lalkę do seksu a ona mi tak wmawia? Masakra.

Teraz jestem trochę w rozsypce bo chodzę od roku na terapię (sporo przeszłam jako dziecko) a w tym miesiącu nie ma tej terapii, dopiero za miesiąc. Wszyscy znajomi wyjechali z miasta na wakacje, jestem trochę samotna. Są dni, kiedy mam swietny humor a są dni, kiedy jest tak źle, nie potrafię się zmusić do uśmiechu.

Przez to wszystko znowu zaczęłam palić.

Wczoraj był gorszy dzień, dzisiaj jest lepszy. Oby więcej takich dni

Stary 2018-07-03, 15:54   #225
malypeszek
Raczkowanie

Znów dostałam zaproszenie na fejsie od exa. Chyba nie może się zdecydować. Ignoruję oczywiście.
malypeszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-03, 16:23   #226
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
W moim przypadku to ja go zostawiłam. Miałam dość, po prostu. Ale cały czas były wątpliwości. Jeszcze teksty mojej mamy "wies że masz taki ciężki charakter, a on mimo wszystko z tobą wytrzymywał". No cholera jasna... Gość mnie wyzywa, poniża, uderzył mnie i wykorzystuje jak lalkę do seksu a ona mi tak wmawia? Masakra.

Teraz jestem trochę w rozsypce bo chodzę od roku na terapię (sporo przeszłam jako dziecko) a w tym miesiącu nie ma tej terapii, dopiero za miesiąc. Wszyscy znajomi wyjechali z miasta na wakacje, jestem trochę samotna. Są dni, kiedy mam swietny humor a są dni, kiedy jest tak źle, nie potrafię się zmusić do uśmiechu.

Przez to wszystko znowu zaczęłam palić.

Wczoraj był gorszy dzień, dzisiaj jest lepszy. Oby więcej takich dni

No to tym bardziej gratuluję dojrzałości i trzeźwego spojrzenia na sprawe : )
Mnóstwo kobiet tkwi w toksycznych zwiazkach, bo boja sie samotności, tego ze juz nikt ich nie zechce itd.. Ty podjelas bardzo dobrą decyzje, badz konsekwentna i zobaczysz, że kiedys pojawi sie ktos, kto po prostu będzie Ciebie wart.

Stary 2018-07-03, 17:23   #227
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
W związku na fejsie już są
Nie ogarniam po prostu
Proponuję przestać żyć jego fejsbukiem.

Papier i internet przyjmą wszystko. Zwłaszcza szczęśliwe związki.
Stary 2018-07-03, 17:56   #228
malypeszek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Nie żyję jego fejsbukiem, używam tylko swojego fejsa i widzę
malypeszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-03, 18:01   #229
Konto usunięte

Cytat:
Znów dostałam zaproszenie na fejsie od exa. Chyba nie może się zdecydować. Ignoruję oczywiście.
Cytat:
Nie żyję jego fejsbukiem, używam tylko swojego fejsa i widzę
Dostalas zaproszenie pomimo ze jest z tamta dziewczyna, tak?

Pewnie chodzilo ze zyjesz jego profilem na fb. Ja Ciebie rozumiem bo ciezko przejsc nad tym wszystkim do porzadku dziennego j zapomniec o osobie ktora byla nam bliska i ktora wciaz kochamy..

Stary 2018-07-03, 18:02   #230
cocacolalight
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Ja naprawdę staram się nie wchodzic na fejsa, zablokowałam go i w ogóle ale podchodzi do mnie znajoma i pyta jak się czuje bo tyle byliśmy ze sobą i juz z inną. Ja jej mówię że spoko, ale niech robi co chce a ona ze no nawet na fejsie są
A mi mowil że jego to nie kręci i nie lubi przenosić swojego życia na fejsa bo ten kto powinien wiedzieć że ze mną jest to wie
cocacolalight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-03, 18:26   #231
naughty hell
Raczkowanie

Cytat:
Ja naprawdę staram się nie wchodzic na fejsa, zablokowałam go i w ogóle ale podchodzi do mnie znajoma i pyta jak się czuje bo tyle byliśmy ze sobą i juz z inną. Ja jej mówię że spoko, ale niech robi co chce a ona ze no nawet na fejsie są
A mi mowil że jego to nie kręci i nie lubi przenosić swojego życia na fejsa bo ten kto powinien wiedzieć że ze mną jest to wie
Ale ludzie są bezczelni... Skoro widzi, że " już z inną" to mogłaby sobie darować takie komentarze! Przecież wiadomo, że to może być bolesne.

Sama też słuchałam jak się rozstałam : "Boże, nadal nie wierzę że już was nie będzie... Tak do siebie pasowaliscie!" Albo "Wy już tak na serio? Bo z dziewczynami zobaczyłysmy, że nie macie już wspólnych zdjęć i nie jesteście znajomymi na Fejsie..."

Czy ludzie są aż tak głupi, żeby zadawać takie pytania? 🤮

Stary 2018-07-03, 19:18   #232
jaaaa11
Rozeznanie

dziewczyny myślałam że się wyleczylam.
A tu mój eks mi jakieś teksty pisał dziś że coś czuje nadal, że tęskni że mu mnie brakuje że chciał by od nowa zacząć..

A ja obojętna totalnie dla niego ale w głębi siebie czuje że mnie to ruszyło. pomóżcie kobiety bo już było tak dobrze.

mój numer dostał od swojego szefa.
kiedyś podał szefowi numer do mnie jakby coś mu się w pracy stało.

numer zmieniam dopiero za 20 dni...
jak mi się umowa skończy w sieci.

Stary 2018-07-03, 19:25   #233
InsaneLa
Rozeznanie

[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8458836 1]Dostalas zaproszenie pomimo ze jest z tamta dziewczyna, tak?

Pewnie chodzilo ze zyjesz jego profilem na fb. Ja Ciebie rozumiem bo ciezko przejsc nad tym wszystkim do porzadku dziennego j zapomniec o osobie ktora byla nam bliska i ktora wciaz kochamy..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Pomylily Wam sie dziewczyny. To cocacolalight pisala, ze jej ex ma nowa dziewczyne.
malypeszek- a Malla nie pisala do Ciebie, tylko do cocacolalight.

Stary 2018-07-03, 19:29   #234
Konto usunięte

Cytat:
Pomylily Wam sie dziewczyny. To cocacolalight pisala, ze jej ex ma nowa dziewczyne.
malypeszek- a Malla nie pisala do Ciebie, tylko do cocacolalight.

Ups..przepraszam, jestem zakrecona ostatnio

Stary 2018-07-03, 19:51   #235
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jaaaa11 Pokaż wiadomość
A tu mój eks mi jakieś teksty pisał dziś że coś czuje nadal, że tęskni że mu mnie brakuje że chciał by od nowa zacząć..

A ja obojętna totalnie dla niego ale w głębi siebie czuje że mnie to ruszyło. pomóżcie kobiety bo już było tak dobrze.

Mozesz zablokowac jego numer. Wtedy nie bedzie mogl ani sie z Tobą polaczyc ani wyslac Tobie smsa. Tzn, Tobie te wiadomosci po prostu nie zostaną dostarczone.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8459098 1]Ups..przepraszam, jestem zakrecona ostatnio

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Spoko, najlepszym sie zdarza

Stary 2018-07-03, 19:58   #236
Konto usunięte

Cytat:
Mozesz zablokowac jego numer. Wtedy nie bedzie mogl ani sie z Tobą polaczyc ani wyslac Tobie smsa. Tzn, Tobie te wiadomosci po prostu nie zostaną dostarczone.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Spoko, najlepszym sie zdarza

Malypeszek odpisala na komentarz skuerowany do cocacolilight i sie zamotalam

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Niektorzy ludzie sa totalnie bezmyslni i do tego chamscy...

Cytat:
Napisane przez jaaaa11 Pokaż wiadomość

Trzymaj sie Kochana

Edytowane przez faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6
Czas edycji: 2018-07-03 o 19:59
Stary 2018-07-03, 23:58   #237
naughty hell
Raczkowanie

Dziewczyny. Chętnie się dowiem co myślicie...

No więc jak poznałam swojego eks to prawie w tym samym czasie, chyba jakoś 3 miesiące wcześniej, poznałam jeszcze takiego jednego chłopaka. Z racji naszej wspólnej profesji pracowaliśmy razem. Wtedy byłam sama, a on mi się spodobał. Bardzo dobrze gadało nam się ze sobą już od samego początku bo mamy wspólną pasję. Chciałam czegos więcej i trochę na siłę i desperacko chciałam się z nim umówić. Spartoliłam sprawę... Chciałam zapomnieć, ale jeszcze mieliśmy kolezenski kontakt. W tym czasie pojawił się mój eks. Zaczęliśmy być razem dość szybko. Ale cały czas miałam kontakt z tamtym chłopakiem. W międzyczasie on wyjechał do innego miasta. Kontakt pozostał, ale nie widzieliśmy się od tamtego czasu. Lata mijały, my rozmawialiśmy cały czas. Mój eks był zazdrosny, ale ja się usilnie broniłam mówiąc że rozmawiamy na tematy zawodowe (co w sumie jest prawdą). Z byłym zaczęło się sypać. Z kolei z tym kolegą fajnie się gadało, zaczęły pojawiać się nowe tematy, zwierzałam mu się i radziłam. Oczywiście na stopie koleżeńskiej. Po pierwszym rozstaniu z eks (rozstan było chyba z 3) poczułam coś dziwnego do tego kolegi. Zaczęłam sobie wyobrażać jak to by było być z nim. Potem wróciliśmy do siebie z eks. Na jakiś czas straciłam kontakt z kolegą. Potem już jak wiedziałam, że nie chce być z eks, a zerwania i powroty były jedno po drugim to te myśli o tym, jak to by było stawały się częstsze. Kiedy definitywnie z nim zerwałam kontakt z tym kolegą stał się niemal codziennością.

Niby wszystko super, ale on mówił mi (niby w żartach) że nie, że ja nie jestem dziewczyną dla niego itp. itd. Ale kiedyś mi zaczął opowiadać o tym, w jakiej dziewczynie zakochałby się bez pamięci. Opisał mnie... Doslownie.
Potem zaczęły się komplementy... Że wyladnialam, że ładnie wyglądam tu i tam itd, że niezla że mnie laska. Z racji że oboje jesteśmy dość otwartymi ludźmi to potrafiliśmy gadać rowniez na temat seksu. On miał dużo partnerek i z koleżankami ma czesto takie relacje...

Zdarzało się, że powiedziałam mu coś w stylu, że 'odczuwam brak faceta' na co on sugerował, że mógłby pomóc.
Pomyślałam sobie stop... Nie będę kolejna "koleżanka".

Zauważyłam, że stałam się o niego zazdrosna. Ale nie tylko ja... Powiedziałam mu, że idę z kolegą na piwo to zaczął go wyzywac a na koniec dodał, że to przecież żarty. Coś mi się wydaje, że on też jest zazdrosny o mnie.

Uswiadomilam sobie, że chyba coś do niego czuję. Wiem, że od rozstania z eks nie minęło dużo czasu, ale ja z tym chłopakiem mam kontakt już tyle lat... Nawet specjalnie poprosił mnie, żebym odebrała dla niego taka jedna rzecz. Mam wrażenie, że tylko po to, żebyśmy mieli okazję się spotkać. Bo proponowałam, że wyśle pocztą albo zostawię gdzieś u kogoś to mówił, że nie.

Nie wiem mam myśleć. Gdyby jeszcze on był tutaj... A ja się z nim nie widziałam nawet razu od kiedy wyjechał, czyli kilka lat.

Jak to wszystko rozumieć? Co sądzicie? Czy ja już zwariowałam?

Stary 2018-07-04, 00:01   #238
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny. Chętnie się dowiem co myślicie...

No więc jak poznałam swojego eks to prawie w tym samym czasie, chyba jakoś 3 miesiące wcześniej, poznałam jeszcze takiego jednego chłopaka. Z racji naszej wspólnej profesji pracowaliśmy razem. Wtedy byłam sama, a on mi się spodobał. Bardzo dobrze gadało nam się ze sobą już od samego początku bo mamy wspólną pasję. Chciałam czegos więcej i trochę na siłę i desperacko chciałam się z nim umówić. Spartoliłam sprawę... Chciałam zapomnieć, ale jeszcze mieliśmy kolezenski kontakt. W tym czasie pojawił się mój eks. Zaczęliśmy być razem dość szybko. Ale cały czas miałam kontakt z tamtym chłopakiem. W międzyczasie on wyjechał do innego miasta. Kontakt pozostał, ale nie widzieliśmy się od tamtego czasu. Lata mijały, my rozmawialiśmy cały czas. Mój eks był zazdrosny, ale ja się usilnie broniłam mówiąc że rozmawiamy na tematy zawodowe (co w sumie jest prawdą). Z byłym zaczęło się sypać. Z kolei z tym kolegą fajnie się gadało, zaczęły pojawiać się nowe tematy, zwierzałam mu się i radziłam. Oczywiście na stopie koleżeńskiej. Po pierwszym rozstaniu z eks (rozstan było chyba z 3) poczułam coś dziwnego do tego kolegi. Zaczęłam sobie wyobrażać jak to by było być z nim. Potem wróciliśmy do siebie z eks. Na jakiś czas straciłam kontakt z kolegą. Potem już jak wiedziałam, że nie chce być z eks, a zerwania i powroty były jedno po drugim to te myśli o tym, jak to by było stawały się częstsze. Kiedy definitywnie z nim zerwałam kontakt z tym kolegą stał się niemal codziennością.

Niby wszystko super, ale on mówił mi (niby w żartach) że nie, że ja nie jestem dziewczyną dla niego itp. itd. Ale kiedyś mi zaczął opowiadać o tym, w jakiej dziewczynie zakochałby się bez pamięci. Opisał mnie... Doslownie.
Potem zaczęły się komplementy... Że wyladnialam, że ładnie wyglądam tu i tam itd, że niezla że mnie laska. Z racji że oboje jesteśmy dość otwartymi ludźmi to potrafiliśmy gadać rowniez na temat seksu. On miał dużo partnerek i z koleżankami ma czesto takie relacje...

Zdarzało się, że powiedziałam mu coś w stylu, że 'odczuwam brak faceta' na co on sugerował, że mógłby pomóc.
Pomyślałam sobie stop... Nie będę kolejna "koleżanka".

Zauważyłam, że stałam się o niego zazdrosna. Ale nie tylko ja... Powiedziałam mu, że idę z kolegą na piwo to zaczął go wyzywac a na koniec dodał, że to przecież żarty. Coś mi się wydaje, że on też jest zazdrosny o mnie.

Uswiadomilam sobie, że chyba coś do niego czuję. Wiem, że od rozstania z eks nie minęło dużo czasu, ale ja z tym chłopakiem mam kontakt już tyle lat... Nawet specjalnie poprosił mnie, żebym odebrała dla niego taka jedna rzecz. Mam wrażenie, że tylko po to, żebyśmy mieli okazję się spotkać. Bo proponowałam, że wyśle pocztą albo zostawię gdzieś u kogoś to mówił, że nie.

Nie wiem mam myśleć. Gdyby jeszcze on był tutaj... A ja się z nim nie widziałam nawet razu od kiedy wyjechał, czyli kilka lat.

Jak to wszystko rozumieć? Co sądzicie? Czy ja już zwariowałam?

Na Twoim miejscu nie nakręcałabym się na związek, a już na pewno nie godziła się na bycie koleżanką od seksu, skoro coś do niego czujesz.
Stary 2018-07-04, 00:07   #239
naughty hell
Raczkowanie

[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8459812 6]Na Twoim miejscu nie nakręcałabym się na związek, a już na pewno nie godziła się na bycie koleżanką od seksu, skoro coś do niego czujesz.[/QUOTE]Ciężko zejść na ziemię, zwłaszcza że gość to uosobienie wszystkich wartości jakie cenie w mężczyznach. Oprócz ilości partnerek... Jakoś nie mogę wybić go sobie z głowy. Nawet jak się pokłócimy to i tak po jakimś czasie znowu zaczynamy ze sobą rozmawiać.

Dlaczego podswiadomie pakujemy się i angażujemy w relacje, z których i tak nic nie będzie?

Stary 2018-07-04, 00:12   #240
Konto usunięte

Cytat:
Ciężko zejść na ziemię, zwłaszcza że gość to uosobienie wszystkich wartości jakie cenie w mężczyznach. Oprócz ilości partnerek... Jakoś nie mogę wybić go sobie z głowy. Nawet jak się pokłócimy to i tak po jakimś czasie znowu zaczynamy ze sobą rozmawiać.

Dlaczego podswiadomie pakujemy się i angażujemy w relacje, z których i tak nic nie będzie?

Dla mnie to, że miał/ma koleżanki od seksu od razu by go przekreśliło jako mojego potencjalnego partnera. Bałabym się, że i mnie będzie tak lekko traktował. A był w jakichś związkach? Jak traktował partnerki?

Może coś z tego być, ale powinnaś być ostrożna i porozmawiać z nim jak to widzisz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości