|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
a ja znowu z prosba do Was
|
#3722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuje skarby ;* <3 bo umrzeć, to zbyt mały powód, zeby przestać kochać;* papapa wracam za tydzień. Buśka;* |
||
|
|
|
#3723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma miejsca tu dla Ciebie czy zrobiłeś wszystko by pokazać że jestem tą jedyną ? zamknij się. już za poźno. nie płacz. odeszłam. nauczyłam się żyć bez Ciebie marzenia się kruszą twoja NIE-obecność warunkiem mojego szczęścia dla ciebie odeszłam - bez daty powrotu bo tym słońcem dla Ciebie NIE jestem Ja ! a to taki wierszyk : Choćbyś zawołał,nie usłyszę, a choćbym usłyszała,nie odwrócę się, a choćbym i zrobiła ten niemożliwy ruch, twoja twarz wyda mi się obca. (...) Choćbyś zabiegł mi drogę, choćbyś zajrzał w oczy, miną cię samym skrajem przepaści cieńszej niż włos (...)
|
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
gdzieś pośród słońca
na zawsze i od zaraz bo w oczach tkwi siła duszy teraz mnie znasz .? a ja teraz Ciebie nie pamiętam kto zapomni Ty czy ja .? już nic...już nikt jeśli kochasz, sercem patrz póki jeszcze Twoje serce nie przestało dla mnie bić It just took me one look to find love in her // wystarczyło mi tylko spojrzenie a na co dzień bądź mi powietrzem przecież nie umiem żyć bez Twego oddechu bo po prostu Cię kocham jestem mała,drobna,bezbronna...a le urosnę i wtedy zobaczycie -co Pana irytuje .? -zaczarowany pierniczek liczcie sekundy dopóki nie wrócę, a ten kto będzie czekał najdłużej wygrywa .! kino było wtedy nieme...babcie małe jak dziewczynki urwana klisza z życia
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś coś w stylu, że kumpela nie wierzyła we mnie, a ja już prawie dokonałam tego, co chciałam.. że wszystko idzie po mojej myśli..
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Zauroczę Cię..nie dziś, nie jutro..ale zauroczę..
Czas się nie śpieszy - to my nie nadążamy' Byłam u lekarza. Mam zapalenie wyobraźni. Szkoda, że koleje losów nie mają biletów powrotnych Lekarstwem na przyzwyczajenie jest inne przyzwyczajenie. (..)nie pozwól mi odejść .. obiecaj.. Uszanuj to, że we mnie krąży nie tylko dobro.. .Ja i Ja - rozczochrany łeb(..)rozczochrana banda ..
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Macie może jakieś opisy o tym, że jade nad morze i miło spędzę tam czas?
|
#3728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było . Parę opisów
* Świat wiecznie gna do przody A my z Nim Bóg wie gdzie …. *W Wielkim Tłumie, Zawsze Byc Tą Ostatnia... ![]() *'Tyle mam ile mam ile bym chciał' :P *"Płyń pod prąd bo z prądem płyną tylko śmieci" *„Rodzisz się ze skrzydłami… Dlaczego więc pełzasz przez życie?” *Zanurzając się w filozofię samotności… |
|
|
|
#3730 |
|
Zadomowienie
|
powiem tak;
dużo kilometrów różnicy, dużo lat róznicy, sprzeciw mojej rodziny , i wogole. a zakochałam sie jak cholera. to kurczę jak w Romku i Julce. xD możecie dla mnie zrobić opisy? to jest PRZEPILNE.! życie mi umarło...
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
~Na parę dni odrywam się od rzeczywistości i znikam.. ~I'll back for a few days. I promise I'll be good girl ![]() /Wracam za parę dni. Obiecuję, że będę grzeczną dziewczynką ![]() No i mi się jakoś pomysły skończyły No ale zawsze coś ![]() ~Piękny poranek zepsuć może tylko gigantyczny kac.. ![]() ~No patrz na mnie! Czyż nie jestem dziewczyną z Twoich snów? ![]() ~W porządku.. Wykażę teraz trochę więcej inicjatywy ![]() ~Zamknęłam tę chwilę w pudełku.. Teraz możemy do niej częściej wracać..
|
|
|
|
|
#3732 | |
|
xoxo
|
Cytat:
widzisz mały prosiaczek okazał się wielki ;D tylko to mi przychodzi do głowy ![]() a wogóle to wróciłam ![]() nie miałam neta przez weekend :/ _________________________ _____ Codziennie rano wstaje po to by dla ciebie coś zmienić. Czujesz jak tu pachnie ? To chyba raj. Może po prostu chce żebyć powiedział : kocham cię. Dobrze wiesz, że beze mnie będzie krucho. Wiele bym dała by zapomnieć Cię. Procenty nie dadzą mi odwagi. Smutek ginie w zimnym piwie. Po raz pierwszy po raz drugi - Moja miłośc została sprzedana. Twoja skóra pachnie miłością do mnie.
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
~Łatwo wam kierować cudzym życiem, prawda?.. ![]() ~Przepraszam, że nie spełniam wymogów, nie pasuję do "ramek".. ~Bo nie zdajecie sobie sprawy, jak ciężko jest bez akceptacji.. ![]() ~It hurts when You say "No way".. /To boli, kiedy mówicie "Nie ma mowy".. Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2008-08-04 o 13:37 |
|
|
|
|
#3734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Kiedy wszystko idzie źle.. wezwij mnie, zjawię się!.' 'I pomogę z kolan wstać. znów poczujesz życia smak. Przyjaciele po to są.' 'na dobre i na złe. na tym polega przyjaźń. by zawsze wspierać się.!' 'zawsze byłam. zawsze będę.!' Cytat:
'na plaży.. na plaży fajnie jest..' 'morza szum.. ptaków śpiew.. złota plaża.. i ja.!' 'wakacyjny zawrót głowy. nad morzem. beztroski czas.!' 'morze. relax .zbieram muśnięcia promieni wakacyjnego słonka.' 'magicznie. słonecznie. wakacyjnie.' 'Lazurowe niebo, kryształowa woda, najbardziej żółte słońce = wakacjeee' 'Złoty piasek w pięty grzeje.Ja się śmieję, wiatr się śmieje!' 'Jodu łyk. słońca promyk. słonej wody smak. ładuje swoje akumulatorki.!' Cytat:
’..dla miłości tej zapłacą każdą cenę bo nie potrafią bez siebie żyć.!’ 'gdy przeciwko nim cały świat.! zakazana miłość.' 'Oczy gwiazd.. serca dwa.. miłość upojna, miłość zła.. ' Opisssy: 'Zadałeś cios prosto w serce zmieniając życia sens.' 'Dziś ołowiane słowa, co lekkim puchem były już nic nie znaczą. zupełnie jak Ty.' 'Od teraz ja tak jak i ty z kamienia serce mam.' '..może potrzebuje ktoś bicia Twego serca.!' 'serce zaprowadzi Cię tam gdzie ktoś zobaczyć chce Twoją twarz.' 'krwawi moje serce.!' '.najpierw huragan uczuć. potem powódź łez.!' |
|||
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
~Czasami trzeba się postarać, żeby nie stracić czyjegoś zaufania! ~Wyjaśnienia, przeprosiny.. to nic nie da, ja już skończyłam. ~Tak trudno ci to zrozumieć?! Miałeś szansę i ją straciłeś! ~Teraz już wiem, że popełniłam błąd.. Tym błędem byłeś ty! ~Straciłam już cierpliwość! Wyrzuciłam cię z mojego serca. ~Jeśli chcesz mi złamać serce, nigdy nie bierz mnie za rękę.. ~Coś się skończyło.. Odeszło w ciemną dal.. ~Teraz jesteś już tylko wspomnieniem.. |
|
|
|
|
#3736 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie słyszeli o Mnie w piekle..
"jesteś bez winy - podnieś kamień, zadaj ranę' You make me wanna be naughty. ^^ gdy o TOBIE kociaku myślę,rysuje gwiazdkę... Mam już swoje niebo.. It's me BITCHES ! "Po co być kolejnym klonem? ***ać trendy. Zrywamy z kanonem."
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogromnie was proszę o opisy dotyczace zawiedzionej, zdradzonej przynaźni
|
|
#3738 |
|
Raczkowanie
|
Skarby a cos o tym ze nie wiem czy mu zalezy , ze nie jestem pewna czego on chce ... ze raz wydaje mi sie ze chce byc ze mna a pozniej chyba nie... blagam was kochane....
|
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
Mm.
Potrzebuje opisów, że MA MNIE DLA SIEBIE NA ZAWSZE. Aa.. dodam że jeszcze go nie kocham. Bo to dopiero początek ![]() Nie muszą być takie krotkie żeby sie zmiescic w opisie na gg ^^ ![]() Przepraszam, poźniej dodam jakieś opisy ;*
|
|
#3740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bawisz się moimi uczuciami jak dziecko klockami, budujesz i niszczysz ![]() Kiedy zadecydujesz o NAS? nie myśl tylko o SOBIE! Raz jest dobrze, raz źle w ten sposób ranisz mnie,wiesz?![]() Powiedz TAK, a pokaże Ci ze warto kochać mnie!
|
|
#3741 |
|
BAN stały
|
a czy ja moge prosic opisy dotyczące tego ze czasami warto spróbować czegoś...chociaż wydaje sie ze to nie ma sensu...ze warto zaryzykować??!!
|
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
WieszJakJest
Maggie93 AnnWroc agatte dziękujęęę <3 cudowne ubóstwiaaam ;**
|
#3743 |
|
xoxo
|
Bóg mi przebaczy. To jego zawód.
W Polsce miarą sukcesu jest liczba posiadanych wrogów tylko Ty do mnie dotarłeś, nie potrafił tego nikt. po prostu bądz do śmierci mego świata koroną. Zakochana para jest jak wschód lub zachód słońca, zjawisko codzienne, ale rzadko widywane. wybacz ale nie pokażę ci nieba Boże, nie pozwól bym stał się niedopałkiem Snuję się we własnych myślach bez celu.
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
~Tak jakby.. ludzie wstrzymali oddech.. świat się zatrzymał...
~Wszystko dzieje się w spowolnionym tempie.. tak nieporadnie.. ~Jak w wodzie zanużona.. przez jej pryzmat świat oglądam.. ~Tak podatna na dźwięki muzyki, że stały się moim życiem.. ![]() ~Ukochane piosenki.. przy jednych płaczę, przy innych się śmieję.. wracają wspomnienia.. ![]() ~Tak cudownie zmęczona po długiej jeździe rowerem ![]() ~Bo ostry bike'ing to jest to co kocham.. wtedy czuję się wyzwolona
|
|
|
|
#3745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnęęęę <3 `Trochę moich.! wełniany sweter, stare wytarte dżinsy.. Idziemy prosto na szczyt słońce ze mną tańczy kiedy znajdziemy się na zakręcie co z nami będzie.? Każdy zachód słońca nasz ;* Czy musimy stracić to.? ;| Nie mogę zebrać myśli kiedy jesteś obok. Spokój, cisza. Tylko my i cztery ściany. Zatopieni w objęciach jak w atlantyku Titanic. W bezkresach nieba, które chcę razem stworzyć z Tobą cholerka.! Ty wyleczysz moja dusze i ciało.Na koniec świata prosto za Tobą pójdę dnia każdego. Miłość lekiem jest więc Ty daj mi go. ^^
|
|
|
#3746 |
|
Przyczajenie
|
Napisane przez r0zunia
powiem tak; dużo kilometrów różnicy, dużo lat róznicy, sprzeciw mojej rodziny , i wogole. a zakochałam sie jak cholera. to kurczę jak w Romku i Julce. xD możecie dla mnie zrobić opisy? to jest PRZEPILNE.! ______________ para kochanków przez gwiazdy przeklętych .
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
heej . mam jeszcze 1 prosbe o opisy dotyczace tego ze mi zalezy ale zeby on zrobil 1 krok . tylko nie takie doslowne licze na was . ; *
i moze wiecej smiesznych opisow ? . Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili pokaż, że się mylili nie czekaj, ani chwili dłużej Zapadam sie powoli, nie chce wracać, bo to boli.. Mamy po dwadzieścia lat przed sobą cały świat przed sobą cał życia śzmat . Nasz styl sprawia dziś, że już jesteś zaczarowany Moje myśli, słowa są szalone Me marzenia w kaftanie uwięzione Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia musze przetrwac nie zależnie od nikogo nie dac satyfakcji swoim wrogom "cały ten tekst, to jedna wielka bzdura lubimy się bardzo, chodzimy po gorach" "... Ja nic nie musze, dlatego mam czysta dusze..." "Czemu oczywiste dla mnie jest, że Ciebie nie ma?!" ...Życie nie sen, to chyba jasne, Ja na jego przebieg patenty mam własne..."
|
#3748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażemy wszystkim, że odległość zbliża! Ona tu, a ona tam. Ale ich serca najbliżej siebie jak tylko potrafią. <3 "Mamy tylko siebie, wielką mamy moc!" Na odległość kochać uczą się, na odległość pragną się przez sen.... <33 Oto są światy dwa, które odnalazły się. : ) Jesteś tak daleko, a najbliżej jak tylko można. <3 Są dwa światy i nas jest dwoje. Nawet nie wiesz, ile bym dała, żeby się do Ciebie teraz przytulić. ; * Cytat:
Piękne!
|
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a może macie coś o tym, że pieniądze to nie wszystko.. Chodzi mi o to, by dać komuś do zrozumienia, że mnie nie można kupić.. I jeszcze o tym, że boje się związku, boję sie tego, że znów będę w tzw. klatce, że jestem sama, bo tego chcę i że nie będę chodzić z pierwszym lepszym chłopakiem, bo znam swoją wartość. Z góry dziękuję i pozdrawiam cieplutko. ;*
--------------------------- W księżyca blask, wciąż wpatruje się widzę w nim odbicie Twe.. Namiętny dotyk...ciche westchnienie...to ja...Twoje marzenie.. Chciałam być księżniczką zapominając o tym, że życie to nie bajka. Nie obawiaj się, ja już nie wrócę. Mimo, że bardzo tego chcesz.. Nie prowokuj mych ust czerwieni... nie sobie jesteśmy przeznaczeni... Zaplątana w pajęczynę snów.. Lepkie nici marzeń.. Utkane przez noc.. Nie potrafię odwrócić się plecami do ludzi, którzy mają mnie za nic. Nie szukaj mnie, mnie nie można nigdzie znaleźć... Przestańcie mówić mi co jest dobrem a co złem...Przecież ja to wiem! Ty Kłamałeś...Ja słuchałam...Ty się śmiałeś...Ja płakałam.. miłość jak z bańki mydlanej... pięknie wygląda, lecz szybko pęka... I gdy jesteś szczęśliwa nie mów tego na głos... Otwórz serce, a rozerwą Ci je na strzępy... Cóż złego mnie spotka..? Człowiek to nie domek z kart..! Tylko jedno wiedzieć chcę.. Czy to wszystko ma na pewno sens.? Cisza.. Już o nas nie śpiewa wiatr.. Nie czekaj.. Ja o miłość nigdy nie poproszę.. Nie przepraszaj więcej.. Sama sobie posklejam moje połamane serce.. .i jeśli będę spać, to tylko po to, by śnić o Tobie. Co myślą? Nigdy nie odgadnę. Kto pierwszy kopnie jak upadnę? Czasami kocha się innych za coś czego oni sami nie są nawet świadomi.. ..Skrzydła Są Po To By Się Wzbić... Tak Mówiłeś Mi... |
|
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=BlackPrincess;84689 88]Dziewczyny, a może macie coś o tym, że pieniądze to nie wszystko.. Chodzi mi o to, by dać komuś do zrozumienia, że mnie nie można kupić.. I jeszcze o tym, że boje się związku, boje sie tego, że znów będę w tzw. klatce, że jestem sama, bo tego chcę i że nie będę chodzić z pierwszym lepszym chłopakiem, bo znam swoją wartość. Z góry dziękuję i pozdrawiam cieplutko. ;*
A możee .. "Może często sobie myślisz, że Za pieniądze możesz wszystko mieć, Być kim chcesz, lecz to tylko pusty dźwięk!" Trosze za długie, ale cos mozna skrócić ![]() To jedyne co mi teraz przychodzi na myśl . ![]() Inne . ' Czuję Cię w powietrzu . Nie masz pojecia jak dobrze mi się oddycha ' 'I tak nagle zjawił się .. Chociaz był przez całe życie . ' A swoją drogą dziewczyny powiem wam, ze za wami nadążyć to poprostu nie możliwe niemal jest :P . Ale dam rade . Pozdrawiam ;* P.S. Opisy rewelacja . Zastanawiam sie skad wy macie tyle pomysłów . Osobiscie jestem pod wrazeniem .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

|tęsknię 
. Pomyślę jeszcze z rana. 

No ale zawsze coś 

ubóstwiaaam ;**