![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Ja jestem za ![]() Umiem dojść z dworca do rynku najdalej ![]() ![]() ![]() Ja wstałam, zrobiłam ćwiczenia,zaraz musze isc popłacić rachunki ( ![]() ![]() Wczoraj dostałam od ojca mp3 ![]() ![]() ![]() Nie chwaliłam się Wam ze byłam u fryzjera w De(50 e poszło ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj miałam dziwną sytuacje z Tz tem ![]() ![]() Po 5minutach telefon od TZ-ta . Krzyczy ze dlaczego poszłam z nimi na piwo itp ![]() Bo Ci mu nagadali ze jestem tam z nimi, jestem pijana, faze zaliczam jedna za drugą.OCzywiscie oni zartowali a ten do mnie z pretensjami ![]() I to jest brak jakiegokolwiek zaufania ![]() ![]() ![]() Dobra, ide popłacic te rachunki ![]()
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku wnioskuje, ze nie jestes z Krakowa??
![]() Ja Krk to znam tyle, ile przeszlam z mapa w reku, bedac tam 2 razy przy okazji zalatwiania studiow ![]() sytuacje z Tz mialas faktycznie dziwna - ale tak to jest z facetami :/
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś całkiem ładna pogoda, ale mam nadzieję, że się popsuje. Przeraża mnie myśl, że muszę wyjść z domu.. W ogóle raczej bez humoru jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja isę od wczoraj oduczam chodzenia spać w okolicach 3-4 nad ranem i wstawania o 13 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale dzisiaj jest piękna pogoda ![]() ![]() uciekam robić sobie śniadanie - miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez chce, do KRK mam godzine jazdy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Orzeszku?A zdj bys pokazała w nowej fryzurce? ![]() Cytat:
![]() U mnie troche chmur i troche słonca ![]()
![]() |
#426 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#427 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
Tarantulek, dokładnie najgorzej się ruszyć z miejsca, a ja właśnie utkwiłam w wygodnej piżamce, na dnie fotela heh, ale czas się podnieść i doprowadzić do porządku coby ludzi dalej nie straszyć swoim wyglądem heh
![]() ![]() ![]() Życzę miłego dnia wszystkim plotkującym Paniom ![]()
#429 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja własnie dzis tez utknełam na krzesle przed kompem ale juz juz się zbieram ![]()
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Wrociłam chyba w pore bo cos sie chmurzy nieładnie.
Zapłaciłam te rachunki i wiele kasy nie zostało ![]() Marcy-zdjecia pokaze jak bede miała czym zrobic, bo zywcem nie mam czym ani jak przełozy na kompa potem: ![]() spać mi sie chce ![]()
#432 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
poszłam rok wcześniej do szkoły ![]()
#434 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku - ja poszłam do szkoły mając lat 5
![]() Na chwilę tylko, zaraz zmykam znowu w czeluści domu - mam nadzieję, że dla zagranicznych gości też takies potkanko, cio ![]() ![]() ![]() Ehh zmykam o 13 w planie randez-vous z imunologią, nie ma to jak wakacje z limfocytami ![]()
#435 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny nie wiem co ze mną się dzieje... Usypiam na stojąco itp. Chyba znowu coś pyli... :?
#436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hello laleczki, u mnie pogoda ciagle dupna,pada i pada.. zjadlam lunch i teraz czytam gazete ![]() chce do domu,pod kocyk i ogladac film... ![]() buziaki i mielgo popoludnia ![]()
![]() |
#437 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja tez bede studiowac w Krk ![]() ![]() ![]() tak myslalam ![]() ![]() ![]() kurcze ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja sobie poszlam jeszcze o 10 pospac i wstalam o 13 ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#438 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z KZ raczej nie bo juz sie tam nie udzielam... ![]() A sasiadow to bym chyba ukatrupila ![]() Oj to w takim razie nie bedziemy Cie narazac na dluga podroz...Moze spotkamy sie po wakacjach jeszcze to sie zaliczysz wtedy ![]() Cytat:
Na fotki czekamy...;> A sytuacja z Tzetem faktycznie ciekawa...koledzy dziwni ... I ciesz sie z MP3 ! Mimo wszystko fajna sprawa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie pogoda taka sama jak u Ciebie [no coz...wkoncu nie daleko mieszkamy^^] i mi samej chce sie zyc i pomoc oferuje "_" Ja nie całą ,ale damy rade Mercy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
Baby14
w Norwegii mowilam po angielsku ![]() ![]() ![]() ![]() chetnie bym wpadla na to spotkanie wizazanek, no ale mam nadzieje, ze jeszcze pozniej cos bedzie w Krk, bo jakos naprawde niechecia darze te podroze pociagiem, nieprzespane noce i caly dzien potem na nogach... ![]() hmm ja na KZ pojawilam sie kilka razy w maju i czerwcu...moze wtedy tam bylas??
![]() ![]() |
![]() |
#440 | ||||||||||
Zadomowienie
|
heloo
![]() Cytat:
![]() i wspolczuje powracajacych problemow, zycze Ci zebys sobie z nimi szybko i sprawnie poradzila ![]() nawet trzeba ![]() ![]() Cytat:
![]() wypoczelam - spokojny wieczorek mialam i wrocilam do domu przed 1 co ostatnio rzadko mi sie zdarzalo ![]() Cytat:
![]() wczoraj udalo mi sie nie grzeszyc sasasa ![]() ojjj tam, nie wierzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wspoluczje bezsennosci, sama to mialam... teraz za to mam poprzestawiany dzien z noca, najchetniej kladlabym sie miedzy 3,a 4 i wstawala po 12... wole nie myslec jak bede sie musiala przestawiac na rytm uczelniany z porannymi pobudkami ajjjjj:/ Cytat:
![]() gratuluje ![]() Cytat:
![]() moze porozmawiaj z TZ zeby jakos na nich wplynal czy cos... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bleeee brzydka pogoda u mnie dzis znow, choc i tak lepsza niz wczoraj - modle sie o wiekszy ruch w pracy bo padne z nudow inaczej:P chociaz wieczory zawsze szybciej leca wiec moze dam rade ![]() Dzis sie nawet wyspalam, zaraz zjem jakis obiadek i bede sie relaksowac, a co ![]() a co do spotkania to zazdroszcze Wam, ze tyle Was na polduniu bytuje...moze ja tez bym jakos ze swojej polnocy wskoczyla gdybym miala mozliwosc... pomyslimy ![]() Buziaki i milego dnia ![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,wpadłam tylko na chwilę,bo nie mam zbyt dużo czasu
![]() Orzeszku - super,że wróciłaś do nas ![]() ![]() Witam wszystkie nowe ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
agness, kochanie, wracaj do zdrówka!
![]() orzeszku- damy sobie radę wspólnie i odgonimy to ed w cholerę. ; ) niech sobie za dużo nie myśli, nie będzie nami rządzić. a co! a koledzy Twojego tż-ta mają jakieś dziwne i niesmaczne poczucie humoru, hm.. ![]() madame_apple- zazdroszczę Ci takiej pracy, ja uwielbiam przebywać tam, gdzie dużo ludzi, zamieszania i gdzie coś się dzieje. ^^ niuniuska- tym arbuzem z majonezem to mnie rozwaliłaś xD ale ja też dopóki miałam okres [od stycznia nie mam- przyp. red. ; ) przez swoją głupotę ofc, ale to już osobna historia.] ciężko go znosiłam- tydzień przed płakałam i histerycznie się śmiałam na przemian, o bólu brzucha i pochłanianiu tony czekolady, dżemów i wszystkiego, co słodkie, nie wspominając. taaak, zawsze miałam fazę na słodkie i tylko na słodkie. ![]() ![]() ![]() enex- miłej, efektownej nauki życzę : ))) yerba- a Tobie poprawy humorku ; > asiek14- a co lubisz czytać? ja też na nudę [i w sumie nie tylko] wykorzystuję książki. ^^ malinko- też jestem przemęczona, a dlaczego- nie mam pojęcia. ![]() jeśli chodzi o mnie, to siedzę dziś cały dzień w domu, zrobiłam tylko zakupy i więcej ruszać się nie zamierzam. siłownię sobie odpuściłam, jutro pójdę i wypocę się za 2dni. ^^ w piątek idę szaleć na dyskotekę z przyjaciółkami, po prostu żyję już tylko weekendem. a wczoraj byłam u mojej the best friend i czytałyśmy jej stary pamiętnik sprzed prawie 3 lat, śmiechu było co nie miara ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie siedze w domku troszke sie nudze.
Byłam na spacerze z moja małą bratanicą, jakie to male a ile gada -masakra ![]() Zafundowałam jej loda wiec miała ucieche hihi ![]() Star-ja moze tez w weekend pobaluje ![]() Ale to moze bo na dzien obecny nie chce mi sie ruszyc nigdzie moich 4wielkich liter z domu ![]() Chociaz wypadałoby sie pokazac w mojej nowej czarnej mini ![]() ![]() Coś mnie głowa boli, chyba sie połoze spac ![]()
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
moje dzinsy zas opinają moją dupcię, to tym bardziej nie jest sexy...
taka mini czarna wiązana na szyi, jak bede miała czym zrobic fotke to wstawie bo jest śliczna ![]()
#446 |
Wtajemniczenie
|
Madame_apple a gdzie Ty tam dokladnie bytujesz na tej polnocy??
![]() Orzeszku czekamy na fotki nowej fryzurki i nowej mini ![]() widze, ze jakos sennie i w ogole ![]() mi sie tez nic nie chce, nie chce mi sie z domu wychodzic. pocwiczylam godzinke, teraz pojde sie wyprysznicowac, pozbyc zbednego wlosia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
orzeszek, wstawiaj fotki, wstawiaj! : D
niezapominajka, widzę dzień piękności, fajnie. ^^ mi brakuje cierpliwości do aż tak dużego dbania o siebie- mówię o tych wszystkich peelingach, maseczkach, itepe. ^^ pozostaję przy podstawach- higiena ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() star a ty tak ćwiczysz, bo lubisz czy się dietkujesz? ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
Star ja mam tylko czasem takie zrywy z tym dbaniem o siebie, a powinnam czesciej robic maseczki itp.
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
narazie nie wstawie zadnych fotek, bo nie moge patrzec na swoje zdjecia i na sama siebie, przepraszam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.