Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-06, 08:31   #421
orzeszek01
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Dziewczyny: Teraz jest tu wiekszy ruch. Widze ze wiele wizazanek dolaczylo/wrocilo.Nie wiem czy czytalyscie ,ale mamy miec pod koniec sierpnia zebranie na ploty w Krk Orzeszku,MIlka i inne Krakowianki...co WY na to?

Ja jestem za
Umiem dojść z dworca do rynku najdalejewentualnie na grodzką, ale to zaraz przy rynku chyba jest

Ja wstałam, zrobiłam ćwiczenia,zaraz musze isc popłacić rachunki ( nienawidze placić rachunków) ale przynajmniej sie przejde wiec bedzie ruch
Wczoraj dostałam od ojca mp3 był w Stanach a tam tanie wiec kupił, nie jestem zbyt zadowolona bo po pierwsze mam juz jedna a po drugie siostra dostała iPoda a to ja mam w tym miesiacu urodziny wiec ja powinnam dostac lepszy prezent
Nie chwaliłam się Wam ze byłam u fryzjera w De(50 e poszło) i mam grzywkę krótsze włoski do ramion i uwaga uwaga ani jednego spalonego włosa

Wczoraj miałam dziwną sytuacje z Tz tem Nasi dwaj wspólni koledzy napisali mi smsa czy ide z nimi na piwo.Troche sie zdziwiłam ze mnie zapraszaja, zwłaszcza ze moj Tz był jeszcze w pracy. Wiec odpisałam im ze raczej nie, bo mojego lubego nie ma i by sie denerwował ze gdzies sie z nimi plątam. To oni mi na to ze mój TZ by sie nie dowiedział Napisałam im ze jak Tz wróci to moze razem przyjdziemy na to piwo.
Po 5minutach telefon od TZ-ta . Krzyczy ze dlaczego poszłam z nimi na piwo itp
Bo Ci mu nagadali ze jestem tam z nimi, jestem pijana, faze zaliczam jedna za drugą.OCzywiscie oni zartowali a ten do mnie z pretensjami
I to jest brak jakiegokolwiek zaufania

Dobra, ide popłacic te rachunki
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 08:51   #422
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Orzeszku wnioskuje, ze nie jestes z Krakowa??

Ja Krk to znam tyle, ile przeszlam z mapa w reku, bedac tam 2 razy przy okazji zalatwiania studiow ale znam troche ulic po nazwach, wiec nie jest zle ^^

sytuacje z Tz mialas faktycznie dziwna - ale tak to jest z facetami :/

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 09:01   #423
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Oczywiście przyszła Krakowianko Nie żal morze opuszczać

Edit: Muszę się pochwalić, że po ponad 4 latach nie miesiączkowania bez hormonów, jakieś pół roku temu porzuciłam bezmyślnie wszelkie tabletki i ... dziś dostałam sama z siebie okres Trochę jestem zła bo miałam iść na basen Ale już dawno nie czułam się aż tak kobieco Już wiem skąd ta wczorajsza ochota na gorącą czekoladę
gratuluję

U mnie dziś całkiem ładna pogoda, ale mam nadzieję, że się popsuje. Przeraża mnie myśl, że muszę wyjść z domu.. W ogóle raczej bez humoru jestem
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 10:02   #424
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
hej hej mozna sie dolaczyc ??
tak sobie podczytuje ostatnio ten watek i postanowilam zagoscic na stale, bo tu tak fajnie i duzo sie dzieje
a ja cierpie na bezsennosc ostatnio i teraz siedze w lozku z laptopem ^^ choc zaraz 3, ale zasnac nie moge
pewnie, witamy
ja isę od wczoraj oduczam chodzenia spać w okolicach 3-4 nad ranem i wstawania o 13

Cytat:

Edit: Muszę się pochwalić, że po ponad 4 latach nie miesiączkowania bez hormonów, jakieś pół roku temu porzuciłam bezmyślnie wszelkie tabletki i ... dziś dostałam sama z siebie okres Trochę jestem zła bo miałam iść na basen Ale już dawno nie czułam się aż tak kobieco Już wiem skąd ta wczorajsza ochota na gorącą czekoladę
gratuluję!

Cytat:

A umiesz jezdzic? Na nude czasem dobra mogla by byc

Dziewczyny: Teraz jest tu wiekszy ruch. Widze ze wiele wizazanek dolaczylo/wrocilo.Nie wiem czy czytalyscie ,ale mamy miec pod koniec sierpnia zebranie na ploty w Krk Orzeszku,MIlka i inne Krakowianki...co WY na to?
nie, nie umię i jakoś mnie to specjalnie nie rajcuje na nude to ja ma mam książki a to spotkanie krakowskie to nasze plotkowe czy ogólnowizażowe? bo troche nas się może zebrac wtedy tak czy siak, jestem chetna

ale dzisiaj jest piękna pogoda aż chce isę zyć - nie za goraco, nie za zimno i jeszcze wieje przyjemny wiaterek. nawet sie zaoferowałam mamie, że mogę coś dla niej załatwić na mieście jakby potrzebowała

uciekam robić sobie śniadanie - miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 10:03   #425
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

Hahahaha no to fajnie

Cytat:
Dzien doberek

Wchodziłas na skrzynie? Ja nigdy nie wpadłabym na cos takiego ! Na pewno swietnie sie spa ło, nie?

hahaha a wiesz jak mnie dzis nogi bolaA spałam jak zabita, jak się połozyłam to od razu chrap, chrap

Ja tez chce, do KRK mam godzine jazdy

Cytat:
Co do zebrania w Krk - ja tez cem tylko, ze w sierpniu raczej tam nie zawitam, bo jak mysle o calonocnej podrozy pociagiem, to mi sie odechciewa i dopiero pod koniec wrzesnia bede tam na stale
.
Jak dla mnie moze być tez we wrzesniu

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Ja jestem za
Umiem dojść z dworca do rynku najdaleewentualnie na grodzką, ale to zaraz przy rynku chyba jest

Ja wstałam, zrobiłam ćwiczenia,zaraz musze isc popłacić rachunki ( nienawidze placić rachunków) ale przynajmniej sie przejde wiec bedzie ruch
Wczoraj dostałam od ojca mp3 był w Stanach a tam tanie wiec kupił, nie jestem zbyt zadowolona bo po pierwsze mam juz jedna a po drugie siostra dostała iPoda a to ja mam w tym miesiacu urodziny wiec ja powinnam dostac lepszy prezent
Nie chwaliłam się Wam ze byłam u fryzjera w De(50 e poszło) i mam grzywkę krótsze włoski do ramion i uwaga uwaga ani jednego spalonego włosa

Wczoraj miałam dziwną sytuacje z Tz tem Nasi dwaj wspólni koledzy napisali mi smsa czy ide z nimi na piwo.Troche sie zdziwiłam ze mnie zapraszaja, zwłaszcza ze moj Tz był jeszcze w pracy. Wiec odpisałam im ze raczej nie, bo mojego lubego nie ma i by sie denerwował ze gdzies sie z nimi plątam. To oni mi na to ze mój TZ by sie nie dowiedział Napisałam im ze jak Tz wróci to moze razem przyjdziemy na to piwo.
Bo Ci mu nagadali ze jestem tam z nimi, jestem pijana, faze zaliczam jedna za drugą.OCzywiscie oni zartowali a ten do mnie z pretensjami

Dobra, ide popłacic te rachunki
Oj to mu pewnie było głupio jak zobaczył ze w domu jednka jestes
A Orzeszku?A zdj bys pokazała w nowej fryzurce?

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
gratuluję

U mnie dziś całkiem ładna pogoda, ale mam nadzieję, że się popsuje. Przeraża mnie myśl, że muszę wyjść z domu.. W ogóle raczej bez humoru jestem

U mnie troche chmur i troche słonca

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 10:14   #426
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostałam sie na studia z listy rezerwowej jednak czyli jestem studentką 1 roku pedagogiki na AP w Krakowie
Gratuluję! Ja też studiuję pedagogikę, ale niestety na drugim krańcu Polski, a Kraków mmm ukochane miasto, aż zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Jaaaa ale się dziś zmęczyłam...cwiczyłam wszystkie 8 minutowki a potem wymysliłam ze bede na taka skrzynie włazic i z niej schodzi-taki jakby step-czy jak to sie tam nazywa-i mi zeszło to az 40 min-ale mi sie bedzie fajnie spało
Tarantulek, widzę, że energii Ci nie brak, pożycz jej trochę, bo moje ćwiczenia od paru dni leżą i kwiczą, a tyłek rośnie:/

Cytat:
U mnie dziś całkiem ładna pogoda, ale mam nadzieję, że się popsuje. Przeraża mnie myśl, że muszę wyjść z domu.. W ogóle raczej ez humoru jestem
yerba, do odważnych świat należy korzystaj ze słoneczka póki jest, u mnie pogoda beznadziejna od paru dni, ale mimo to muszę latać z sunią w deszczu:/ brrr

Cytat:
Gratuluję Ja kiedyś przed okresem potrafiłam zjeść arbuza z majonezem albo kisiel zagryźć kiełbasą z musztardą Teraz na same wspomnienie o tym, moje myśli krążą wokół muszki klozetowej heh

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 10:18   #427
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość

Gratuluję! Ja też studiuję pedagogikę, ale niestety na drugim krańcu Polski, a Kraków mmm ukochane miasto, aż zazdroszczę!

Tarantulek, widzę, że energii Ci nie brak, pożycz jej trochę, bo moje ćwiczenia od paru dni leżą i kwiczą, a tyłek rośnie:/

Najgorzej się ruszyć z miejsca-potem to juz idzie jakoś, ja mam jeszcze tak ze po 20 minutach cwiczen ogarnia mnie len-i trwa tak 5 minut-jak się mu nie dam to po tych 5 minutach nowa energia do mnie przychodzi

Gratuluję Ja kiedyś przed okresem potrafiłam zjeść arbuza z majonezem albo kisiel zagryźć kiełbasą z musztardą Teraz na same wspomnienie o tym, moje myśli krążą wokół muszki klozetowej heh
łooooo kurczę hehhehehe

To ja Mercy!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 10:36   #428
Niuniuska
Wtajemniczenie

Tarantulek, dokładnie najgorzej się ruszyć z miejsca, a ja właśnie utkwiłam w wygodnej piżamce, na dnie fotela heh, ale czas się podnieść i doprowadzić do porządku coby ludzi dalej nie straszyć swoim wyglądem heh no to do boju-do łaźni
Życzę miłego dnia wszystkim plotkującym Paniom

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 10:37   #429
yerba
Raczkowanie

Cytat:

yerba, do odważnych świat należy korzystaj ze słoneczka póki jest, u mnie pogoda beznadziejna od paru dni, ale mimo to muszę latać z sunią w deszczu:/ brrr
pewnie masz rację dzięki

Cytat:

nieźle
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 10:41   #430
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Tarantulek, dokładnie najgorzej się ruszyć z miejsca, a ja właśnie utkwiłam w wygodnej piżamce, na dnie fotela heh, ale czas się podnieść i doprowadzić do porządku coby ludzi dalej nie straszyć swoim wyglądem heh no to do boju-do łaźni
Życzę miłego dnia wszystkim plotkującym Paniom

Ja własnie dzis tez utknełam na krzesle przed kompem ale juz juz się zbieram

To ja Mercy!
Stary 2008-08-06, 10:42   #431
orzeszek01
Zakorzenienie

Wrociłam chyba w pore bo cos sie chmurzy nieładnie.
Zapłaciłam te rachunki i wiele kasy nie zostało
Marcy-zdjecia pokaze jak bede miała czym zrobic, bo zywcem nie mam czym ani jak przełozy na kompa potem:

spać mi sie chce

Stary 2008-08-06, 10:45   #432
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Jestem

Wrociłam w sobote, miały byc 2tyg a sie zrobiły 3 wcale nie chciało mi sie wracać do PL ale trzeba było.Pokupiłam duuzo nowych ciuszków
Dostałam sie na studia z listy rezerwowej jednak czyli jestem studentką 1 roku pedagogiki na AP w Krakowie
Ogólnie u mnie powrociły dawne problemy( a moze tak naprawde one nigdy nie zniknęły..- Ed w dalszym ciagu).

18 sierpnia mam 18 urodzinki Ale nie robie chyba zadnej imprezy w domu ani nic bo..jakos nie jestem w nastroju przebywac z ludzmi, bawic sie
masz 18 urodziny a dostałas sie juz na studia ??
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 10:51   #433
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
masz 18 urodziny a dostałas sie juz na studia ??

poszłam rok wcześniej do szkoły

Stary 2008-08-06, 11:22   #434
enex
Zakorzenienie

Orzeszku - ja poszłam do szkoły mając lat 5.

Na chwilę tylko, zaraz zmykam znowu w czeluści domu - mam nadzieję, że dla zagranicznych gości też takies potkanko, cio? Tylko ja do 28.8.nie mogę, bo egzamin.... Choć jak narazie mi nie jedzie do Krk żaden pociąg rankiem ani nocą co bym nie musiała przesiadać w Katowicach, czyli i tak lipnie...

Ehh zmykam o 13 w planie randez-vous z imunologią, nie ma to jak wakacje z limfocytami.
Stary 2008-08-06, 11:54   #435
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Hej
Dziewczyny nie wiem co ze mną się dzieje... Usypiam na stojąco itp. Chyba znowu coś pyli... :?

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 12:23   #436
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
grtulacje!!!pamietam,ze mialysmy te sama sytuacje, 4 lata bez okresu... ja juz od 3 mcy mam sama okres ale nieregularnie a zanim dostane to sie normalnie zwiajm z bolu przez conajmniej tydzien ale dobrze,ze jest

hello laleczki,

u mnie pogoda ciagle dupna,pada i pada.. zjadlam lunch i teraz czytam gazete

chce do domu,pod kocyk i ogladac film...

buziaki i mielgo popoludnia
Stary 2008-08-06, 12:41   #437
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
gratuluję

oby humor wrocil

Cytat:

coz za polaczenie arbuz z majonezem

a ja tez bede studiowac w Krk farmacje na CM UJ hihi - ot tak sie pochwalilam

Cytat:
poszłam rok wcześniej do szkoły
tak myslalam mnie tez rodzice chcieli wyslac rok wczesniej, ale potem zrezygnowali i stwirdzili, ze najpierw powinnam jeszcze zalapac kontakt z wieksza grupa dzieci hehe no ale 2 lata sie nudzilam potem w szkole, a teraz ide na studia w wieku lat 20, bo z pewnych wzgledow mialam rok przerwy po maturze

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Orzeszku - ja poszłam do szkoły mając lat 5.
kurcze jak to czytam, to zaczynam zalowac, ze ja nie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Hej
Dziewczyny nie wiem co ze mną się dzieje... Usypiam na stojąco itp. Chyba znowu coś pyli... :?
mozliwe...

a ja sobie poszlam jeszcze o 10 pospac i wstalam o 13 ale jestem wykrecona, bo ciagle sie budzilam...mam nadzieje, ze dzis zasne o ludzkiej porze, a nie o 4

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-06, 12:43   #438
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
nie zal nie zal nad morzem nie bywam za czesto ale nad samiuskim morzem mieszkalam przez rok w Norwegii
teraz to sie Krakowa nie moge doczekac

Ja Ciebie tez kojaze ale chyba nie z KZ co??
kurcze nie dosc, ze zasnelam okolo 4, to obudzilam sie o 8, bo sobie trawe kosza pod blokiem...i nie wiem, czy jeszcze bede spac ale jakos tragicznie sie nie czuje

Co do zebrania w Krk - ja tez cem tylko, ze w sierpniu raczej tam nie zawitam, bo jak mysle o calonocnej podrozy pociagiem, to mi sie odechciewa i dopiero pod koniec wrzesnia bede tam na stale
A w tej Norwegi to mowilas w ich jezyku? Podobno jest trudny...

Z KZ raczej nie bo juz sie tam nie udzielam...
A sasiadow to bym chyba ukatrupila

Oj to w takim razie nie bedziemy Cie narazac na dluga podroz...Moze spotkamy sie po wakacjach jeszcze to sie zaliczysz wtedy

Cytat:
Ja jestem za
Umiem dojść z dworca do rynku najdalejewentualnie na grodzką, ale to zaraz przy rynku chyba jest
Słuchaj ja tez bym sie pwenie w Krk zgubila. Trzeba sie umowic w jakims dogodnym miejscu^^
Na fotki czekamy...;> A sytuacja z Tzetem faktycznie ciekawa...koledzy dziwni ...
I ciesz sie z MP3 ! Mimo wszystko fajna sprawa

Cytat:

Oj biedna...Nie smutaj sie . WYjdz z domku , moze akurat cos dobregp sie przydarzy

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

nie, nie umię i jakoś mnie to specjalnie nie rajcuje na nude to ja ma mam książki a to spotkanie krakowskie to nasze plotkowe czy ogólnowizażowe? bo troche nas się może zebrac wtedy tak czy siak, jestem chetna

ale dzisiaj jest piękna pogoda aż chce isę zyć - nie za goraco, nie za zimno i jeszcze wieje przyjemny wiaterek. nawet sie zaoferowałam mamie, że mogę coś dla niej załatwić na mieście jakby potrzebowała
O ksiazki. Tak swietne sa. A spotkanie to tu cos wiosenka wspominała ze moglyby sie spotkac wizazanki z Krk i okolic
U mnie pogoda taka sama jak u Ciebie [no coz...wkoncu nie daleko mieszkamy^^] i mi samej chce sie zyc i pomoc oferuje "_"
Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

Ja tez chce, do KRK mam godzine jazdy

Ja nie całą ,ale damy rade Mercy
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 12:55   #439
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Baby14

w Norwegii mowilam po angielsku praktycznie kazdy tam zna angielski jest duzo Polakow i innych obcokrajowcow i sa organizowane kursy norweskiego, ale ja wiedzalam, ze dlugo tam nie bede, wiec nie tracilam czasu i pieniedzy a jezyk jest trudny

chetnie bym wpadla na to spotkanie wizazanek, no ale mam nadzieje, ze jeszcze pozniej cos bedzie w Krk, bo jakos naprawde niechecia darze te podroze pociagiem, nieprzespane noce i caly dzien potem na nogach...

hmm ja na KZ pojawilam sie kilka razy w maju i czerwcu...moze wtedy tam bylas??

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-06, 13:44   #440
madame_apple
Zadomowienie

heloo
Cytat:
Ogólnie u mnie powrociły dawne problemy( a moze tak naprawde one nigdy nie zniknęły.. Ed w dalszym ciagu).
gratuluję dostania sie na studia!

i wspolczuje powracajacych problemow, zycze Ci zebys sobie z nimi szybko i sprawnie poradzila
Cytat:
My first message...

można?

nawet trzeba
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
wypocznij sobie slonce wieczorkiemaktywnie zyjesz ostatnio,organizm tez sie musi zregenerowac.. - powiedzial stary,zgredzialy Agolek

wypoczelam - spokojny wieczorek mialam i wrocilam do domu przed 1 co ostatnio rzadko mi sie zdarzalo
Cytat:
No tak zdrowe jedzenie na swojej drodze ale jak sie ma taki metabolizm jak Ty to mozna sobie czasem na grzeszek pozwolic
czasem moze i tak, ale nie codziennie
wczoraj udalo mi sie nie grzeszyc sasasa
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
a cicho siedzę, bo u mnie nic się nie dzieje... nudne, szare życie
ojjj tam, nie wierzę
Cytat:

Dziewczyny nie dajcie się ED. Życie jest zbyt krótkie, żeby przejmować się jedzeniem
proste słowa, a jakie mądre
Cytat:
hej hej mozna sie dolaczyc ??
tak sobie podczytuje ostatnio ten watek i postanowilam zagoscic na stale, bo tu tak fajnie i duzo sie dzieje
a ja cierpie na bezsennosc ostatnio i teraz siedze w lozku z laptopem ^^ choc zaraz 3, ale zasnac nie moge
witaj
wspoluczje bezsennosci, sama to mialam...
teraz za to mam poprzestawiany dzien z noca, najchetniej kladlabym sie miedzy 3,a 4 i wstawala po 12... wole nie myslec jak bede sie musiala przestawiac na rytm uczelniany z porannymi pobudkami ajjjjj:/
Cytat:

gratuluje
Cytat:
brak zaufanie to jedno, a druga sprawa,ze Twoj TZ ma jakichs strasznie glupich (bez urazy) kolegow - strasznie szczeniackie takie ich zachowanie
moze porozmawiaj z TZ zeby jakos na nich wplynal czy cos...
Cytat:
moze jak wyjdziesz to humor sie poprawi?
Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Ehh zmykam o 13 w planie randez-vous z imunologią, nie ma to jak wakacje z limfocytami.
powodzenia
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
kurcze, bardzo mozliwe, trzymaj sie

bleeee brzydka pogoda u mnie dzis znow, choc i tak lepsza niz wczoraj - modle sie o wiekszy ruch w pracy bo padne z nudow inaczej:P chociaz wieczory zawsze szybciej leca wiec moze dam rade
Dzis sie nawet wyspalam, zaraz zjem jakis obiadek i bede sie relaksowac, a co
a co do spotkania to zazdroszcze Wam, ze tyle Was na polduniu bytuje...moze ja tez bym jakos ze swojej polnocy wskoczyla gdybym miala mozliwosc... pomyslimy

Buziaki i milego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 13:48   #441
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry,wpadłam tylko na chwilę,bo nie mam zbyt dużo czasu u mnie ciut lepiej z tym brzuchem,już mniej boli,ale czuję się,jakbym miała zmniejszony żołądek...

Orzeszku - super,że wróciłaś do nas

Witam wszystkie nowe

Miłego dnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 14:10   #442
star15
Zakorzenienie

agness, kochanie, wracaj do zdrówka!

orzeszku- damy sobie radę wspólnie i odgonimy to ed w cholerę. ; ) niech sobie za dużo nie myśli, nie będzie nami rządzić. a co! a koledzy Twojego tż-ta mają jakieś dziwne i niesmaczne poczucie humoru, hm..

madame_apple-
zazdroszczę Ci takiej pracy, ja uwielbiam przebywać tam, gdzie dużo ludzi, zamieszania i gdzie coś się dzieje. ^^

niuniuska- tym arbuzem z majonezem to mnie rozwaliłaś xD ale ja też dopóki miałam okres [od stycznia nie mam- przyp. red. ; ) przez swoją głupotę ofc, ale to już osobna historia.] ciężko go znosiłam- tydzień przed płakałam i histerycznie się śmiałam na przemian, o bólu brzucha i pochłanianiu tony czekolady, dżemów i wszystkiego, co słodkie, nie wspominając. taaak, zawsze miałam fazę na słodkie i tylko na słodkie. mama kupowała dżem rano, a wieczorem go już nie było.

enex- miłej, efektownej nauki życzę : )))

yerba- a Tobie poprawy humorku ; >

asiek14- a co lubisz czytać? ja też na nudę [i w sumie nie tylko] wykorzystuję książki. ^^

malinko- też jestem przemęczona, a dlaczego- nie mam pojęcia.

jeśli chodzi o mnie, to siedzę dziś cały dzień w domu, zrobiłam tylko zakupy i więcej ruszać się nie zamierzam. siłownię sobie odpuściłam, jutro pójdę i wypocę się za 2dni. ^^ w piątek idę szaleć na dyskotekę z przyjaciółkami, po prostu żyję już tylko weekendem. a wczoraj byłam u mojej the best friend i czytałyśmy jej stary pamiętnik sprzed prawie 3 lat, śmiechu było co nie miara wspominałyśmy biwak, gimnazjum, gdy jeszcze uczyłyśmy się razem.. ech, kiedy to zleciało? o, i właśnie mnie wyciągają na miasto. nie dam się! ^^
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 14:14   #443
orzeszek01
Zakorzenienie

A ja sobie siedze w domku troszke sie nudze.
Byłam na spacerze z moja małą bratanicą, jakie to male a ile gada -masakra
Zafundowałam jej loda wiec miała ucieche hihi

Star-ja moze tez w weekend pobaluje
Ale to moze bo na dzien obecny nie chce mi sie ruszyc nigdzie moich 4wielkich liter z domu
Chociaz wypadałoby sie pokazac w mojej nowej czarnej mini

Coś mnie głowa boli, chyba sie połoze spac

Stary 2008-08-06, 14:27   #444
star15
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sobie siedze w domku troszke sie nudze.
Byłam na spacerze z moja małą bratanicą, jakie to male a ile gada -masakra
Zafundowałam jej loda wiec miała ucieche hihi

Star-ja moze tez w weekend pobaluje
Ale to moze bo na dzien obecny nie chce mi sie ruszyc nigdzie moich 4wielkich liter z domu
Chociaz wypadałoby sie pokazac w mojej nowej czarnej mini

Coś mnie głowa boli, chyba sie połoze spac
taak, to chyba przez tę pogodę, bo i mi się nic nie chce. co za wakacje- non stop leje, brr! mam dość już deszczu. ;/ oo, nowa czarna mini powiadasz ja muszę sobie sprawić nowe dżinsy, zdecydowanie, wszystkie lecą mi z tyłka i nie wygląda to bynajmniej sexy. xD
Stary 2008-08-06, 14:29   #445
orzeszek01
Zakorzenienie

moje dzinsy zas opinają moją dupcię, to tym bardziej nie jest sexy...
taka mini czarna wiązana na szyi, jak bede miała czym zrobic fotke to wstawie bo jest śliczna

Stary 2008-08-06, 14:57   #446
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Madame_apple a gdzie Ty tam dokladnie bytujesz na tej polnocy??

Orzeszku czekamy na fotki nowej fryzurki i nowej mini

widze, ze jakos sennie i w ogole
mi sie tez nic nie chce, nie chce mi sie z domu wychodzic. pocwiczylam godzinke, teraz pojde sie wyprysznicowac, pozbyc zbednego wlosia , naloze sobie maseczke z mineralami z morza martwego i pomaluje paznokcie hehe takie male szalenstwa a potem chyba sobie male porzadki zrobie i moze cos zbednego wywale

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-06, 15:02   #447
star15
Zakorzenienie

orzeszek, wstawiaj fotki, wstawiaj! : D

niezapominajka, widzę dzień piękności, fajnie. ^^ mi brakuje cierpliwości do aż tak dużego dbania o siebie- mówię o tych wszystkich peelingach, maseczkach, itepe. ^^ pozostaję przy podstawach- higiena i balsamy. wystarcza.
Stary 2008-08-06, 15:05   #448
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
agness, kochanie, wracaj do zdrówka!

orzeszku- damy sobie radę wspólnie i odgonimy to ed w cholerę. ; ) niech sobie za dużo nie myśli, nie będzie nami rządzić. a co! a koledzy Twojego tż-ta mają jakieś dziwne i niesmaczne poczucie humoru, hm..

madame_apple-
zazdroszczę Ci takiej pracy, ja uwielbiam przebywać tam, gdzie dużo ludzi, zamieszania i gdzie coś się dzieje. ^^

niuniuska- tym arbuzem z majonezem to mnie rozwaliłaś xD ale ja też dopóki miałam okres [od stycznia nie mam- przyp. red. ; ) przez swoją głupotę ofc, ale to już osobna historia.] ciężko go znosiłam- tydzień przed płakałam i histerycznie się śmiałam na przemian, o bólu brzucha i pochłanianiu tony czekolady, dżemów i wszystkiego, co słodkie, nie wspominając. taaak, zawsze miałam fazę na słodkie i tylko na słodkie. mama kupowała dżem rano, a wieczorem go już nie było.

enex- miłej, efektownej nauki życzę : )))

yerba- a Tobie poprawy humorku ; >

asiek14- a co lubisz czytać? ja też na nudę [i w sumie nie tylko] wykorzystuję książki. ^^

malinko- też jestem przemęczona, a dlaczego- nie mam pojęcia.

jeśli chodzi o mnie, to siedzę dziś cały dzień w domu, zrobiłam tylko zakupy i więcej ruszać się nie zamierzam. siłownię sobie odpuściłam, jutro pójdę i wypocę się za 2dni. ^^ w piątek idę szaleć na dyskotekę z przyjaciółkami, po prostu żyję już tylko weekendem. a wczoraj byłam u mojej the best friend i czytałyśmy jej stary pamiętnik sprzed prawie 3 lat, śmiechu było co nie miara wspominałyśmy biwak, gimnazjum, gdy jeszcze uczyłyśmy się razem.. ech, kiedy to zleciało? o, i właśnie mnie wyciągają na miasto. nie dam się! ^^
ja czytam praktycznie wszystko, no prawie ale naprawdę mam bardzo zróżnicowany gust i iceżko by mi było wskazać tylko jeden gatunek

star a ty tak ćwiczysz, bo lubisz czy się dietkujesz? ;>

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 15:16   #449
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Star ja mam tylko czasem takie zrywy z tym dbaniem o siebie, a powinnam czesciej robic maseczki itp. ale dzis mnie jakos naszlo, wiec to wykorzystam ok zmykam w koncu do tej lazienki ^^

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-06, 15:49   #450
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Orzeszku czekamy na fotki nowej fryzurki i nowej mini
narazie nie wstawie zadnych fotek, bo nie moge patrzec na swoje zdjecia i na sama siebie, przepraszam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości