|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Ja jestem za ![]() Umiem dojść z dworca do rynku najdalej ![]() ewentualnie na grodzką, ale to zaraz przy rynku chyba jest![]() Ja wstałam, zrobiłam ćwiczenia,zaraz musze isc popłacić rachunki ( ![]() Wczoraj dostałam od ojca mp3 był w Stanach a tam tanie wiec kupił, nie jestem zbyt zadowolona bo po pierwsze mam juz jedna a po drugie siostra dostała iPoda a to ja mam w tym miesiacu urodziny wiec ja powinnam dostac lepszy prezent![]() ![]() Nie chwaliłam się Wam ze byłam u fryzjera w De(50 e poszło ) i mam grzywkę krótsze włoski do ramion i uwaga uwaga ani jednego spalonego włosa![]() ![]() Wczoraj miałam dziwną sytuacje z Tz tem Nasi dwaj wspólni koledzy napisali mi smsa czy ide z nimi na piwo.Troche sie zdziwiłam ze mnie zapraszaja, zwłaszcza ze moj Tz był jeszcze w pracy. Wiec odpisałam im ze raczej nie, bo mojego lubego nie ma i by sie denerwował ze gdzies sie z nimi plątam. To oni mi na to ze mój TZ by sie nie dowiedział Napisałam im ze jak Tz wróci to moze razem przyjdziemy na to piwo. Po 5minutach telefon od TZ-ta . Krzyczy ze dlaczego poszłam z nimi na piwo itp ![]() Bo Ci mu nagadali ze jestem tam z nimi, jestem pijana, faze zaliczam jedna za drugą.OCzywiscie oni zartowali a ten do mnie z pretensjami ![]() I to jest brak jakiegokolwiek zaufania ![]() ![]() ![]() Dobra, ide popłacic te rachunki
|
|
#422 |
|
Wtajemniczenie
|
Orzeszku wnioskuje, ze nie jestes z Krakowa??
![]() Ja Krk to znam tyle, ile przeszlam z mapa w reku, bedac tam 2 razy przy okazji zalatwiania studiow ale znam troche ulic po nazwach, wiec nie jest zle ^^sytuacje z Tz mialas faktycznie dziwna - ale tak to jest z facetami :/
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie dziś całkiem ładna pogoda, ale mam nadzieję, że się popsuje. Przeraża mnie myśl, że muszę wyjść z domu.. W ogóle raczej bez humoru jestem ![]()
|
|
|
|
|
#424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja isę od wczoraj oduczam chodzenia spać w okolicach 3-4 nad ranem i wstawania o 13 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na nude to ja ma mam książki a to spotkanie krakowskie to nasze plotkowe czy ogólnowizażowe? bo troche nas się może zebrac wtedy ![]() tak czy siak, jestem chetna ![]() ale dzisiaj jest piękna pogoda aż chce isę zyć - nie za goraco, nie za zimno i jeszcze wieje przyjemny wiaterek. nawet sie zaoferowałam mamie, że mogę coś dla niej załatwić na mieście jakby potrzebowała ![]() uciekam robić sobie śniadanie - miłego dnia |
|||
|
|
|
#425 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez chce, do KRK mam godzine jazdy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Orzeszku?A zdj bys pokazała w nowej fryzurce? ![]() Cytat:
U mnie troche chmur i troche słonca
|
|
#426 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
korzystaj ze słoneczka póki jest, u mnie pogoda beznadziejna od paru dni, ale mimo to muszę latać z sunią w deszczu:/ brrrCytat:
Teraz na same wspomnienie o tym, moje myśli krążą wokół muszki klozetowej heh
|
|
#427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
Tarantulek, dokładnie najgorzej się ruszyć z miejsca, a ja właśnie utkwiłam w wygodnej piżamce, na dnie fotela heh, ale czas się podnieść i doprowadzić do porządku coby ludzi dalej nie straszyć swoim wyglądem heh
![]() no to do boju-do łaźni Życzę miłego dnia wszystkim plotkującym Paniom
|
#429 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki Cytat:
|
||
|
|
|
#430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja własnie dzis tez utknełam na krzesle przed kompem ale juz juz się zbieram
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Wrociłam chyba w pore bo cos sie chmurzy nieładnie.
Zapłaciłam te rachunki i wiele kasy nie zostało Marcy-zdjecia pokaze jak bede miała czym zrobic, bo zywcem nie mam czym ani jak przełozy na kompa potem: ![]() spać mi sie chce
|
#432 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam rok wcześniej do szkoły
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku - ja poszłam do szkoły mając lat 5
.Na chwilę tylko, zaraz zmykam znowu w czeluści domu - mam nadzieję, że dla zagranicznych gości też takies potkanko, cio ? Tylko ja do 28.8.nie mogę, bo egzamin... . Choć jak narazie mi nie jedzie do Krk żaden pociąg rankiem ani nocą co bym nie musiała przesiadać w Katowicach, czyli i tak lipnie...![]() Ehh zmykam o 13 w planie randez-vous z imunologią, nie ma to jak wakacje z limfocytami .
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny nie wiem co ze mną się dzieje... Usypiam na stojąco itp. Chyba znowu coś pyli... :?
|
|
#436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hello laleczki, u mnie pogoda ciagle dupna,pada i pada.. zjadlam lunch i teraz czytam gazete ![]() chce do domu,pod kocyk i ogladac film... ![]() buziaki i mielgo popoludnia
|
|
#437 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby humor wrocil ![]() Cytat:
arbuz z majonezem ![]() a ja tez bede studiowac w Krk farmacje na CM UJ hihi - ot tak sie pochwalilam ![]() tak myslalam mnie tez rodzice chcieli wyslac rok wczesniej, ale potem zrezygnowali i stwirdzili, ze najpierw powinnam jeszcze zalapac kontakt z wieksza grupa dzieci hehe no ale 2 lata sie nudzilam potem w szkole, a teraz ide na studia w wieku lat 20, bo z pewnych wzgledow mialam rok przerwy po maturze ![]() kurcze jak to czytam, to zaczynam zalowac, ze ja nie ![]() Cytat:
![]() a ja sobie poszlam jeszcze o 10 pospac i wstalam o 13 ale jestem wykrecona, bo ciagle sie budzilam...mam nadzieje, ze dzis zasne o ludzkiej porze, a nie o 4
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
|
|
|
#438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno jest trudny...Z KZ raczej nie bo juz sie tam nie udzielam... ![]() A sasiadow to bym chyba ukatrupila ![]() Oj to w takim razie nie bedziemy Cie narazac na dluga podroz...Moze spotkamy sie po wakacjach jeszcze to sie zaliczysz wtedy ![]() Cytat:
Na fotki czekamy...;> A sytuacja z Tzetem faktycznie ciekawa...koledzy dziwni ... I ciesz sie z MP3 ! Mimo wszystko fajna sprawa Cytat:
. WYjdz z domku , moze akurat cos dobregp sie przydarzyCytat:
![]() U mnie pogoda taka sama jak u Ciebie [no coz...wkoncu nie daleko mieszkamy^^] i mi samej chce sie zyc i pomoc oferuje "_" Ja nie całą ,ale damy rade Mercy
|
||||
|
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby14
w Norwegii mowilam po angielsku praktycznie kazdy tam zna angielski jest duzo Polakow i innych obcokrajowcow i sa organizowane kursy norweskiego, ale ja wiedzalam, ze dlugo tam nie bede, wiec nie tracilam czasu i pieniedzy a jezyk jest trudny chetnie bym wpadla na to spotkanie wizazanek, no ale mam nadzieje, ze jeszcze pozniej cos bedzie w Krk, bo jakos naprawde niechecia darze te podroze pociagiem, nieprzespane noce i caly dzien potem na nogach... ![]() hmm ja na KZ pojawilam sie kilka razy w maju i czerwcu...moze wtedy tam bylas??
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
heloo
![]() Cytat:
![]() i wspolczuje powracajacych problemow, zycze Ci zebys sobie z nimi szybko i sprawnie poradzila ![]() nawet trzeba Cytat:
wypoczelam - spokojny wieczorek mialam i wrocilam do domu przed 1 co ostatnio rzadko mi sie zdarzalo ![]() Cytat:
![]() wczoraj udalo mi sie nie grzeszyc sasasa ![]() ojjj tam, nie wierzę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wspoluczje bezsennosci, sama to mialam... teraz za to mam poprzestawiany dzien z noca, najchetniej kladlabym sie miedzy 3,a 4 i wstawala po 12... wole nie myslec jak bede sie musiala przestawiac na rytm uczelniany z porannymi pobudkami ajjjjj:/ Cytat:
gratuluje ![]() Cytat:
![]() moze porozmawiaj z TZ zeby jakos na nich wplynal czy cos... ![]() Cytat:
moze jak wyjdziesz to humor sie poprawi?Cytat:
![]() Cytat:
![]() bleeee brzydka pogoda u mnie dzis znow, choc i tak lepsza niz wczoraj - modle sie o wiekszy ruch w pracy bo padne z nudow inaczej:P chociaz wieczory zawsze szybciej leca wiec moze dam rade ![]() Dzis sie nawet wyspalam, zaraz zjem jakis obiadek i bede sie relaksowac, a co ![]() a co do spotkania to zazdroszcze Wam, ze tyle Was na polduniu bytuje...moze ja tez bym jakos ze swojej polnocy wskoczyla gdybym miala mozliwosc... pomyslimy ![]() Buziaki i milego dnia
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,wpadłam tylko na chwilę,bo nie mam zbyt dużo czasu
u mnie ciut lepiej z tym brzuchem,już mniej boli,ale czuję się,jakbym miała zmniejszony żołądek...Orzeszku - super,że wróciłaś do nas ![]() Witam wszystkie nowe ![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
agness, kochanie, wracaj do zdrówka!
orzeszku- damy sobie radę wspólnie i odgonimy to ed w cholerę. ; ) niech sobie za dużo nie myśli, nie będzie nami rządzić. a co! a koledzy Twojego tż-ta mają jakieś dziwne i niesmaczne poczucie humoru, hm.. ![]() madame_apple- zazdroszczę Ci takiej pracy, ja uwielbiam przebywać tam, gdzie dużo ludzi, zamieszania i gdzie coś się dzieje. ^^ niuniuska- tym arbuzem z majonezem to mnie rozwaliłaś xD ale ja też dopóki miałam okres [od stycznia nie mam- przyp. red. ; ) przez swoją głupotę ofc, ale to już osobna historia.] ciężko go znosiłam- tydzień przed płakałam i histerycznie się śmiałam na przemian, o bólu brzucha i pochłanianiu tony czekolady, dżemów i wszystkiego, co słodkie, nie wspominając. taaak, zawsze miałam fazę na słodkie i tylko na słodkie. mama kupowała dżem rano, a wieczorem go już nie było. ![]() ![]() enex- miłej, efektownej nauki życzę : ))) yerba- a Tobie poprawy humorku ; > asiek14- a co lubisz czytać? ja też na nudę [i w sumie nie tylko] wykorzystuję książki. ^^ malinko- też jestem przemęczona, a dlaczego- nie mam pojęcia. ![]() jeśli chodzi o mnie, to siedzę dziś cały dzień w domu, zrobiłam tylko zakupy i więcej ruszać się nie zamierzam. siłownię sobie odpuściłam, jutro pójdę i wypocę się za 2dni. ^^ w piątek idę szaleć na dyskotekę z przyjaciółkami, po prostu żyję już tylko weekendem. a wczoraj byłam u mojej the best friend i czytałyśmy jej stary pamiętnik sprzed prawie 3 lat, śmiechu było co nie miara wspominałyśmy biwak, gimnazjum, gdy jeszcze uczyłyśmy się razem.. ech, kiedy to zleciało? o, i właśnie mnie wyciągają na miasto. nie dam się! ^^
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie siedze w domku troszke sie nudze.
Byłam na spacerze z moja małą bratanicą, jakie to male a ile gada -masakra ![]() Zafundowałam jej loda wiec miała ucieche hihi ![]() Star-ja moze tez w weekend pobaluje ![]() Ale to moze bo na dzien obecny nie chce mi sie ruszyc nigdzie moich 4wielkich liter z domu ![]() Chociaz wypadałoby sie pokazac w mojej nowej czarnej mini ![]() ![]() Coś mnie głowa boli, chyba sie połoze spac
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę sobie sprawić nowe dżinsy, zdecydowanie, wszystkie lecą mi z tyłka i nie wygląda to bynajmniej sexy. xD
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
moje dzinsy zas opinają moją dupcię, to tym bardziej nie jest sexy...
taka mini czarna wiązana na szyi, jak bede miała czym zrobic fotke to wstawie bo jest śliczna
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
Madame_apple a gdzie Ty tam dokladnie bytujesz na tej polnocy??
![]() Orzeszku czekamy na fotki nowej fryzurki i nowej mini widze, ze jakos sennie i w ogole ![]() mi sie tez nic nie chce, nie chce mi sie z domu wychodzic. pocwiczylam godzinke, teraz pojde sie wyprysznicowac, pozbyc zbednego wlosia , naloze sobie maseczke z mineralami z morza martwego i pomaluje paznokcie hehe takie male szalenstwa a potem chyba sobie male porzadki zrobie i moze cos zbednego wywale
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
orzeszek, wstawiaj fotki, wstawiaj! : D
niezapominajka, widzę dzień piękności, fajnie. ^^ mi brakuje cierpliwości do aż tak dużego dbania o siebie- mówię o tych wszystkich peelingach, maseczkach, itepe. ^^ pozostaję przy podstawach- higiena i balsamy. wystarcza. |
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale naprawdę mam bardzo zróżnicowany gust i iceżko by mi było wskazać tylko jeden gatunek ![]() star a ty tak ćwiczysz, bo lubisz czy się dietkujesz? ;> |
|
|
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
Star ja mam tylko czasem takie zrywy z tym dbaniem o siebie, a powinnam czesciej robic maseczki itp.
ale dzis mnie jakos naszlo, wiec to wykorzystam ok zmykam w koncu do tej lazienki ^^
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
narazie nie wstawie zadnych fotek, bo nie moge patrzec na swoje zdjecia i na sama siebie, przepraszam
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

Orzeszku,MIlka i inne Krakowianki...co WY na to?

był w Stanach a tam tanie wiec kupił, nie jestem zbyt zadowolona bo po pierwsze mam juz jedna a po drugie siostra dostała iPoda a to ja mam w tym miesiacu urodziny wiec ja powinnam dostac lepszy prezent
) i mam grzywkę krótsze włoski do ramion i uwaga uwaga ani jednego spalonego włosa

Już wiem skąd ta wczorajsza ochota na gorącą czekoladę
aż chce isę zyć - nie za goraco, nie za zimno i jeszcze wieje przyjemny wiaterek. nawet sie zaoferowałam mamie, że mogę coś dla niej załatwić na mieście jakby potrzebowała
Teraz na same wspomnienie o tym, moje myśli krążą wokół muszki klozetowej heh

oby humor wrocil