Scent Bar V - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-05, 23:39   #811
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Pochwale sie... wiem, ze nieladnie ale...
Jakie nieładne? Świetne!

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
albo nawet dwa
Ale Ty też !
Ani myslę się wymigiwać. ;D
Cytat:
możemy się uzupełniać ja odwrotnie - i zawsze zabieram wszystkiego za dużo
U mnie różnie z tym bywa, ale zawsze przez pól podróży gryzę się tym, czego zapomniałam...

Cytat:
Sabb. A gdzie w końcu ten urlop? Znaczy gdzie ten basen ma być. Może da się jakoś pogodzić, Królewna basen ty aktywne atrakcje ??? Nie dałoby ??
A to ja przyznam się, że wciąż jeszcze nie wiemy. Kurczę! Katalogów i ofert w domu multum i każde z nas chce czegoś innego. To znaczy... Mnie w sumie zależy tylko na tym, żeby tam było wokół coś do oglądania, ale moi mężczyźni mają sto życzeń na raz...
Pewnie oststecznie nigdzie nie pojedziemy.
Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Sab. dziękuje za odzew też sądze że oszukują ale ta za dużo wiedziała... dlatego wątpliwości mam...
Ivanno, a ile z tego, co wiedziała sama jej powiedziałaś, albo dałas do zrozumienia swoim zachowaniem? Ile z tego było niejasną sugestią, którą podświadomie sobie doprecyzowałaś?

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Dziękuję.Znaczy zostawić,tak?Bo zastanawiałam sie czy nie zmienić na różowego pieska z powrotem.
Zdecydowanie zostawić!
Awatar jest przeuroczy -wyglądasz na nim jak postać z komputerowej animacji. Po prostu niesamowicie. Serio - piękne ujęcie, świetny kąt i naprawdę urocza buzia.
Piesek się nie umywa.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 23:44   #812
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Ivanno, a ile z tego, co wiedziała sama jej powiedziałaś, albo dałas do zrozumienia swoim zachowaniem? Ile z tego było niejasną sugestią, którą podświadomie sobie doprecyzowałaś?
Moja mama była u wróżki i ta już drugi raz jej przepowiedziała, że mężczyzna z którym jest córka nie będzie jej mężem, że poznam innego mężczyzne i go pokocham... ale w sumie logicznie patrząc na przyszłość swoją mam wpływ tylko ja... skąd ona może wiedzieć co czuje, jak mocno kocham... ja tutaj na pierścionek czekam a ona mówi że to nie "ten"...

Jak odbyła się cała ta "kołomyja" co mówiła mama co ona dokładnie jej powiedziala nie wiem... więm to co przekazała mi mama... ofkorz nie obyło się bez "pani córa skończy świetnie studia! będzie wspaniałym prawnikiem..." a ja ide na prokuratora bronić nie chcę ja chcę karać!
Stary 2008-08-05, 23:45   #813
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuje...
Mam nadzieje, ze bedzie sie spisywac tak samo albo lepiej jak nasza poprzednia Astra...

(W ogole - Astre 2 zostawilismy w rozliczeniu, 2001 rocznik, pelne wyposazenie... fakt, ze miala przejechane 116 tysiecy mil i teraz uwaga... Po obejrzeniu jej, rys itp... 800 funtow)
Hecate gratuluje zakupu! To super, że w końcu się udało Kolor co prawda nie mój ulubiony, ale obiektywnie to jest bardzo ładne auto i jeśli jeszcze ma fajne wyposażenie, to już wogóle git

Cytat:
Dziękuję.Znaczy zostawić,tak?Bo zastanawiałam sie czy nie zmienić na różowego pieska z powrotem.
Burn rozumiem, że to Twoja buźka w avatarze? Śliczna dziewczyna z Ciebie No i avatar musi zostać!
Stary 2008-08-05, 23:45   #814
taka taka
Zakorzenienie

Burn, świetny avatar, zostawić oczywiście

a w temacie avatarów - dopiero teraz dostrzegłam avatar Yoli , przywodzi na myśl gwiazdy wielkiego kina, Gwiazdy przez duże G

a ja ostatnio bywam szczęśliwa, tylko czasu brak
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 23:55   #815
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Gratuluję!

Cytat:
Jakie nieładne? Świetne!

Taiwo, Truskawko, Sabbath - dziekuje
ciesze sie, ze juz z czapy jezdzenie za. Zalatwianie.

Ma 6 miesiecy ten samochod wiec taki 'nowy nowy' nie jest . Przez to tanszy.
Wyposazenie ma to co powinno. Kolor - czarnej takiej jak chcielismy tam nie bylo. Srebrna nam gwizdneli z przed nosa. Ta ma taki kolor niebiesko-skrebrny i w sumie uwazam, ze do tego miejskiego samochodu obleci.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 01:07   #816
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez secco Pokaż wiadomość
Tulipku,Rodos to piękna wyspa.Po wcześniejszych udanych wakacjach na Krecie,wybraliśmy się na Rodos i znów zachwyt.Warto zwiedzić Stare Miasto w stolicy wyspy,akropol w Lindos,popłynąć do 3 najładniejszych zatok-z najbardziej znaną Anthony;ego Quinna (choć mnie bardziej spodobała się zatoczka Afandou).Niezapomnianych wrażeń dostarczył rejs na malowniczą wysepkę Symi słynną z poławiaczy gąbek.Małe kolorowe domki,wąskie uliczki,łódki i jachty przycumowane w porcie,a w tle błękitne niebo,góry i morze .
Cytat:
Chętnie spędziłabym tam nie jeden dzień,ale choć kilka.

o rety! to są najpiękniejsze widoki, uwielbiam takie miejsca! To Rodos wyszło trochę tak przypadkiem, miała być Grecja, ale w zupełnie innym miejscu. Zaczynam się cieszyć jeszcze bardziej, skoro zapowiadają się takie wrażenia
Cytat:
Na Rodos jest dobrze rozwinięta (i niedroga) komunikacja miejska
Cytat:
Klimatyzowanym autobusem można się wybrać do Lindos,Rodos,Faliraki.
Kilka fotek z wakacji:

to świetnie! będę namawiać dziewczyny, żebyśmy się gdzieś wybrały
Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A nie przypadkiem u mnie w sklepie? Właśnie gdzieś tak na 10min przed zamknięciem przyszła babka i wyszła pięć p.
Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Zadowolona, na szczęście

Mam w końcu wolny dzień. Wczoraj musiałam moczyć nogi w zimnej wodzie i spać w wysoko ułożonymi, bo po 3 dniach stania spuchły mi strasznie kostki Miałam takie grube brzydkie nogi i krótkie spodnie, strasznie to wyglądało. Boję się, że od tej pracy zostanie mi tak na stałe Zawsze miałam ładne wcięcie w kostkach, szczupłe stopy i okolice kostek, a teraz mam dwie bulwy.
Jeszcze opuchlizna nie zeszła do końca.

Ja dorwałam swój kostium w Gorseterii, brązowy, z taką śmieszną aplikacją z kamyczków pośrodku góry, to u Ciebie?

A myślałaś nad kupieniem jakiś tabletek albo maści poprawiających krążenie? Jest Diosminex, Ventorex, Lioton 1000, są różne specyfiki z wyciągiem z kasztanowca... Warto się zaopatrzyć w coś takiego, bo potem można się nabawić poważnych problemów z krążeniem...
Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Tulipku- zazdroszczę już obranego celu podróży. Przez chwilę miałam nadzieję, że wylatujecie z Wrocławia Mój TŻ ubzdurał sobie, że musi byc wylot z Wr, bo on nie będzie sobie wydłużał podróży o 10 godzin... jak wiadomo to zawęża ofertę, już nie wspomnę, że dokładny termin mojego urlopu jest nadal nieznany
niestety z Wro mało było ofert... a już wolałyśmy pojechać kawałek na lotnisko i mieć ciekawsze wakacje...
mam nadzieję, że coś ciekawego znajdziecie, bo ponoć ofert coraz mniej...
Cytat:
oczywiście, że zostawić! Fotka ekstra
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 07:36   #817
MoniaK
Zakorzenienie

hecate, fajny samochodzik kompletnie się nie znam na autach, więc mogę tylko powiedzieć, że mi się podoba

Cytat:
Dziewczyny wierzycie we wróżki?? i w to co mówią...??
nieeeee

Burn, śliczny av zostaw koniecznie
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 08:07   #818
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Kurczę, kiepsko to wygląda Nawet na problemy z krążeniem
A czym się objawiają te problemy z krążeniem (może tym, że często kręci się w głowie i przy wstawaniu robi się słabo)? Myślisz, że mi ta opuchlizna zostanie jak będę długi okres czasu tak pracować?

Hecate - gratuluję samochodu Całkiem ładny i kolor też.
Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Ja dorwałam swój kostium w Gorseterii, brązowy, z taką śmieszną aplikacją z kamyczków pośrodku góry, to u Ciebie?
Niestety nie u mnie A gdzie ta Gorseteria jest?
Cytat:
A myślałaś nad kupieniem jakiś tabletek albo maści poprawiających krążenie? Jest Diosminex, Ventorex, Lioton 1000, są różne specyfiki z wyciągiem z kasztanowca... Warto się zaopatrzyć w coś takiego, bo potem można się nabawić poważnych problemów z krążeniem...
Hmm, nie pomyślałam. A które polecasz najbardziej?
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 08:34   #819
Zuziunia
BAN stały

zle sie czuję...trochę jestem zdołowana...
zaraz zmykam do roboty.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 09:10   #820
agnyska81
Zakorzenienie

Yoono - cudowna Prababcia! Dużo zdrowia dla Niej!

Burn, jak zmienisz prędzej niż za kilka dni to będzie foch Chyba, że na jakiś inny z Tobą w roli głównej

Madzik, jak piętka się ma?

Wczoraj myślałam, że pracowo wychodzę na prostą. Dupa, a nie prosta. Niech mnie ktoś dobije Wróciłam wczoraj do domu i od progu w płacz. Nie wiem już co robić, wszystko mi się rozłazi, nie ogarniam, nie rozumiem, zawalam kolejną rzecz. Tylko M. trzyma mnie w pionie, tak się cieszę że on jest. Mój jedyny jasny punkt

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 09:27   #821
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Moja mama była u wróżki i ta już drugi raz jej przepowiedziała, że mężczyzna z którym jest córka nie będzie jej mężem, że poznam innego mężczyzne i go pokocham... ale w sumie logicznie patrząc na przyszłość swoją mam wpływ tylko ja... skąd ona może wiedzieć co czuje, jak mocno kocham... ja tutaj na pierścionek czekam a ona mówi że to nie "ten"...

Jak odbyła się cała ta "kołomyja" co mówiła mama co ona dokładnie jej powiedziala nie wiem... więm to co przekazała mi mama... ofkorz nie obyło się bez "pani córa skończy świetnie studia! będzie wspaniałym prawnikiem..." a ja ide na prokuratora bronić nie chcę ja chcę karać!
Ivanno, tak naprawdę nie wiesz, co powiedziała wróżka. Wiesz tylko, co na tej podstawie twierdzi Twoja mama, a to mogą być zupełnie różne rzeczy.

Dobre wróżki funkcjonują zwykle tak, że robotę za nie odwala podświadomość klienta. To bywa cenne - taki seans pozwala nam samym sobie poradzić z problemami. Najpierw przez zadawanie odpowiednich pytań i nacisk na odpowiednie kwestie, potem przez interpretację odpowiedzi, i wreszcie przez to, jak "dojrzewa" wypowiedź wróżki w naszych relacjach...
Tak ja to widzę.
Myślę, że wolałabym zapłacić psychoterapeucie.

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Wczoraj myślałam, że pracowo wychodzę na prostą. Dupa, a nie prosta. Niech mnie ktoś dobije Wróciłam wczoraj do domu i od progu w płacz. Nie wiem już co robić, wszystko mi się rozłazi, nie ogarniam, nie rozumiem, zawalam kolejną rzecz. Tylko M. trzyma mnie w pionie, tak się cieszę że on jest. Mój jedyny jasny punkt
Agnysko
Czasem potrzebne są takie parszywe momenty po to, żeby zdać sobie sprawę z tego, jakie w rzeczywistości mamy szczęście w życiu. Taki człowiek, jak Twój Jasny Punkt to ostoja, która pomaga przetrwać wszystko. To chyba najważniejsze szczęście. Pracę można zmienić, współpracownicy mogą odejść, wiele się może różnych rzeczy zdarzyć. A Jasny Punkt zostanie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 10:25   #822
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Nie wiem jak lotnisko, ale dworzec jest straszny Szczególnie po lubelskim burżujskim z klimatyzacją

Zostawić, świetny jest
Ja tam nasz dworzec lubię ,dla mnie synonimem dworca koszmarnego jest Warszawa Wschodnia,to jest dopiero koszmarek

Dziękuję

Cytat:
Zdecydowanie zostawić!
Awatar jest przeuroczy -wyglądasz na nim jak postać z komputerowej animacji. Po prostu niesamowicie. Serio - piękne ujęcie, świetny kąt i naprawdę urocza buzia.
Piesek się nie umywa.
Dziękuję
Musze przyznać,że ujęcie rzeczywiście mi się podoba a tym czasem powstało... 3 minuty przed wyjściem do pracy bo nie wiedziałam co z tymi dodatkowymi minutami czasu zrobić.Do tego dodać moje kiepskie zdolności fotograficzne(nie odziedziczyłam niestety umiejętności po tacie,który jest fotografem od dawna) to już na prawdę nie wiem jak to sie udało

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość

Burn rozumiem, że to Twoja buźka w avatarze? Śliczna dziewczyna z Ciebie No i avatar musi zostać!
Tak to ja,dziekuję.

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
Burn, świetny avatar, zostawić oczywiście
Cytat:

oczywiście, że zostawić! Fotka ekstra
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
hecate, fajny samochodzik kompletnie się nie znam na autach, więc mogę tylko powiedzieć, że mi się podoba

nieeeee

Burn, śliczny av zostaw koniecznie
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Burn, jak zmienisz prędzej niż za kilka dni to będzie foch Chyba, że na jakiś inny z Tobą w roli głównej
Czuję się totalnie rozpieszczona komplementami .Skoro tak to na pewno zostawię avatar a piesek sobie troch e dłużej niż myślałam poczeka na powrót
Stary 2008-08-06, 10:28   #823
Aragonte
Wtajemniczenie

Idę do pracy Wczoraj bardziej byłam w stanie się śmiać z tamtej imprezowej sytuacji, dzisiaj mam tylko moralnego kaca, masakrycznie się wydurniłam

Burn, śliczny ten avatarek - zostaw go koniecznie
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 11:00   #824
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
U mnie różnie z tym bywa, ale zawsze przez pól podróży gryzę się tym, czego zapomniałam...
Mam dokładnie tak samo - pod tym względem siezgadzamy. Chociaż ostatnio, mniej zwracam uwagę ze względu na to, zę nie jeździmy na standardowe wczasy tylko do siebie - do domu - i tam większość potrzebnych rzeczy zawsze mam - a czego nie ma to sięw sklepie kupi
Co innego jak się jedzie na wczasy nawet u nas w Kraju, a Zagranicę to już wogóle
Cytat:
A to ja przyznam się, że wciąż jeszcze nie wiemy. Kurczę! Katalogów i ofert w domu multum i każde z nas chce czegoś innego. To znaczy... Mnie w sumie zależy tylko na tym, żeby tam było wokół coś do oglądania, ale moi mężczyźni mają sto życzeń na raz...
Pewnie oststecznie nigdzie nie pojedziemy.
eeej ... no. Ja wyjeżdżam a Ty nie ? Nie zgadzam się

Cytat:
"pani córa skończy świetnie studia! będzie wspaniałym prawnikiem..." a ja ide na prokuratora bronić nie chcę ja chcę karać!
A ja z innej beczki - ivanno - cieszę się, że są tacy ludzie jak Ty. Byle było ich więcej Obrońców jest zdecydowanie za dużo - a bandziory się włóczą po ulicach.
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Idę do pracy Wczoraj bardziej byłam w stanie się śmiać z tamtej imprezowej sytuacji, dzisiaj mam tylko moralnego kaca, masakrycznie się wydurniłam
Aragonte - trzymam kciukasy - będzie dobrze - druknęłam już połowę

edit: zapomniałam.
Jestem zła, bardzo zła. Szukałam wczoraj w sklepach kostiumu dwuczęściowego i doooopa Jak dól dobry to góra za mała i biust się wylewa. Jak góra dobra - raz się zdarzyło - to majtasy spadają na kostki siła grawitacji. tam gdzie mozna kupić osobno - wszystko już poprzebierane. Nie można sobie dopasować nic dziś planuję dalszy ciąg pościugu za kostuimem .... oby się udało - wczoraj kupiłam w CUBUSie tylko majteczki.
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 11:30   #825
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
yoono ale super serdeczne życzenia dla Prababci
Cytat:
Słodka naprawde podziwiam takich ludzi... tyle przeżyli wojna, komunizm... naprawde bardzo wartościowi ludzie. Gratuluje praBabci i Tobie takiej prababci zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Yoono, serdeczne życzenia dla Prababci Cóż za wiek...
Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Yoono bardzo gratuluje prababci musi być wspaniałą osobą

Aż mi się łezka w oku zakręciła, bo moja prababcia niedoczekała tych pięknych okrągłych urodzin, choć bardzo niewiele jej brakowało, do osiągnięcia tego wieku
Cytat:
Yoono,wspaniała prababcia
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Yoono, gratulacje dla prababci wiesz, że w jakiś sposób jesteś do niej podobna? Macie podobne spojrzenie
Cytat:
Gratuluję i życzę Solenizantce wszystkiego dobrego.
Masz szczęście pochodzić z długowiecznej rodziny.
Cytat:

Przesłodka Gratuluję Prababci
Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Yoono - gratulacje dla prababci, wspaniała kobieta i widać, ze w świetnej formie! Szczęściara z Ciebie, jak ja bym chciała, żeby moja babcia jeszcze żyła...
dziekuje dziewczyny, przekaże prababuni
jest swietna, ma lotny umysl humor jak 20latka
i faktycznie moja rodzina długowieczna, prababcia 100, babcia 89, druga babcia 80...

nie mam jakos ostatnio czasu na Bar:/

Blogowy świat

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-08-06 o 21:30 Powód: cytat
yoona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 11:38   #826
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
I
Burn, śliczny ten avatarek - zostaw go koniecznie
Stary 2008-08-06, 13:43   #827
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Aragonte - trzymam kciukasy - będzie dobrze - druknęłam już połowę
A ja podesłalam Ci jeszcze dwie legendy, w tym jedną wyjaśniającą, skąd wzięłam nicka To miłej lektury

I powodzenia w czasie polowania za kostiumem

Jestem już w pracy Całe szczęście, że moje kompromitujące zejście zdarzyło się w towarzystwie osób, które znają mnie dłuuugie lata. Ale i tak mi głupio, bo dowiedziałam się dzisiaj o paru nowych aspektach mego zejścia
Idę się zakopać, tj. uciec w pracę
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 14:31   #828
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
A ja podesłalam Ci jeszcze dwie legendy, w tym jedną wyjaśniającą, skąd wzięłam nicka To miłej lektury

I powodzenia w czasie polowania za kostiumem

Jestem już w pracy Całe szczęście, że moje kompromitujące zejście zdarzyło się w towarzystwie osób, które znają mnie dłuuugie lata. Ale i tak mi głupio, bo dowiedziałam się dzisiaj o paru nowych aspektach mego zejścia
Idę się zakopać, tj. uciec w pracę
Lecę czytać
Dziękuję, mam nadzieję, ze dziś się uda

Za kilka dni sprawa "przyschnie" i będzie ok. Musi być przecież
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 14:32   #829
homyk
Zakorzenienie

Dziewczyny, poszukuję toniku do twarzy o konsystencji żelu, który zastapiłby mi wycofany już Sephora Professionnel Flawless Toner
Może macie jakieś typy? Pomóżcie
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 14:48   #830
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Kilka fotek z wakacji:
ehh rozmarzyłam się, piękne miejsce

My w tym roku mamy "górskie" wakacje, "nadmorskie" będą pewnie w przyszłym

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
No to pokazuję
rzeczy w realu jeszcze fajniejsze
świetna czapka

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
uff nie jestem w stanie nadrobic Baru, za to pozdrawiam wszystkich
i chce sie pochwalic moja prababuszką, w niedziele byłam na urodzinach:

http://gostyn.pl/index.php?option=co...2319&Itemid=94

prawda że słodka?
Yoono serdeczne życzenia dla Prababci, zazdroszczę Ci, ja nie swoich nawet nie znałam

Cytat:
Pochwale sie... wiem, ze nieladnie ale...
świetne autko gratuluję zakupu

Cytat:

Burn bardzo ładny awatar

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 15:19   #831
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poszukuję toniku do twarzy o konsystencji żelu, który zastapiłby mi wycofany już Sephora Professionnel Flawless Toner
tonik w żelu ma teraz Lirene, w serii design your style
ale ja go osobiscie nie polecam...

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 16:04   #832
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Homyku, nie miałam tego z Sephory, ale miałam ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8041
Jeśli ma nawilżać i wygładzać, to sprawdzi się idealnie, tylko jest raczej do suchej cery. Moja teraz zaczeła się przetłuszczać i musiałam go odstawić, w połowie drugiego opakowania, mimo że jest świetny.
Stary 2008-08-06, 17:17   #833
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
Że warto - widać na zdjęciach.
I nic nie gmatwasz - takie zdystansowanie się do zgiełku życia jest czasem potrzebne. I piękne jest to, jak to widzisz.

Tyle, że ja nie potrafię się w takim wyciszeniu odnaleźć.
Nie potrafię cieszyć się normalnym urlopem, podczas którego się wypoczywa.

Myśl o spędzeniu tygodnia, albo nie dajcie bogowie, dwóch tygodni w jednym miejscu, myśl o plaży, basenie i spacerkach naprzemiennie to dla mnie wizja iście dantejskiego piekła.
Ja chcę zwiedzać, oglądać, nurkować, jeździć quadem po pustyni, wspinać się na skały i zjeżdżać z nich potem na linie... Na najpiękniejszej nawet plaży nie jestem w stanie wytrzymać godziny. Biegam, grzebię w piachu, zwiedzam wszystkie bary, zbieram tony muszelek i kamieni i NUUUUDZĘ SIĘ!

Żywię gwałtowną niechęć do spędzenia choć godziny standardowo urlopowy sposób i spędza mi ona (niechęc, nie godzina) aktualnie sen z powiek. Wiem oczywiście, że to durne jest - bo przecież mogłabym czytać książkę. Ale na plaży nie potrafię.

A piszę o tym, bo teraz właśnie jestem w panice - mój Królewna zamierza spędzić wakacje nad basenem.
Doskonale to rozumiem , bo ja też strasznie nie lubię stagnacji, siedzenia w jednym miejscu, itd, ale prawie wszystkie rzeczy o których piszesz można robić podczas takich właśnie, "wyspiarskich" wakacji, bez konieczności tkwienia w grajdołku od śniadania do kolacji

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
uff nie jestem w stanie nadrobic Baru, za to pozdrawiam wszystkich
i chce sie pochwalic moja prababuszką, w niedziele byłam na urodzinach:

http://gostyn.pl/index.php?option=co...2319&Itemid=94

prawda że słodka?
Czy słodka? To mało powiedziane Uwielbiam oczy starszych ludzi, to, że po przeżyciu tylu - często bardzo trudnych chwil, czasami lat, mają jeszcze w tych oczach blask. I uśmiech.
Dużo zdrowia dla Twojej Prababuszki, Yoono

Aragonte - dziękuję

Burn - oczywiście, że zostawiać!
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 18:22   #834
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Dziewczyny!
jeszcze raz wam dzieki za mile slowa tak sie fajnie zrobilo

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 18:33   #835
Zuziunia
BAN stały

Dziewczynki martwię się oby mi ta cysta nie pękła, bo mi rozwali jajnik
Boli mnie dzisiaj brzuch, źle się czuję. Nawet nie dam rady nadrabiać barowych zaległości. Czemu jakieś cholerstwo musi sie przyplątać o tak z niczego
Stary 2008-08-06, 18:38   #836
ivanna
Zakorzenienie

Zuziuniu
Stary 2008-08-06, 18:40   #837
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziuniu
ech co za pech...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 18:44   #838
ivanna
Zakorzenienie

jak można pomóc? tylko dobrym słowem i tym że będzie dobrze... zobaczysz
Stary 2008-08-06, 18:48   #839
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
jak można pomóc? tylko dobrym słowem i tym że będzie dobrze... zobaczysz
Nie będę się nad sobą rozczulać, za dużo osób czyta to forum.
Stary 2008-08-06, 20:11   #840
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35

Wpadłam sie tylko pochwalic, ze dokonałam pierwszego multicytowania w watku wymiankowym Swietnie tłumaczycie
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości