|
|
#811 | ||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar V
Jakie nieładne? Świetne!
Ani myslę się wymigiwać. ;D Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie oststecznie nigdzie nie pojedziemy. ![]() Cytat:
Cytat:
Awatar jest przeuroczy -wyglądasz na nim jak postać z komputerowej animacji. Po prostu niesamowicie. Serio - piękne ujęcie, świetny kąt i naprawdę urocza buzia. Piesek się nie umywa.
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak odbyła się cała ta "kołomyja" co mówiła mama co ona dokładnie jej powiedziala nie wiem... więm to co przekazała mi mama... ofkorz nie obyło się bez "pani córa skończy świetnie studia! będzie wspaniałym prawnikiem..." a ja ide na prokuratora bronić nie chcę ja chcę karać!
|
|
|
|
|
#813 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolor co prawda nie mój ulubiony, ale obiektywnie to jest bardzo ładne auto i jeśli jeszcze ma fajne wyposażenie, to już wogóle git ![]() Cytat:
No i avatar musi zostać!
|
||
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Burn, świetny avatar, zostawić oczywiście
a w temacie avatarów - dopiero teraz dostrzegłam avatar Yoli a ja ostatnio bywam szczęśliwa , tylko czasu brak
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Taiwo, Truskawko, Sabbath - dziekuje
![]() ciesze sie, ze juz z czapy jezdzenie za. Zalatwianie. Ma 6 miesiecy ten samochod wiec taki 'nowy nowy' nie jest . Przez to tanszy. Wyposazenie ma to co powinno. Kolor - czarnej takiej jak chcielismy tam nie bylo. Srebrna nam gwizdneli z przed nosa. Ta ma taki kolor niebiesko-skrebrny i w sumie uwazam, ze do tego miejskiego samochodu obleci. |
|
|
|
#816 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rety! Cytat:
Cytat:
to świetnie! będę namawiać dziewczyny, żebyśmy się gdzieś wybrały Cytat:
Cytat:
Ja dorwałam swój kostium w Gorseterii, brązowy, z taką śmieszną aplikacją z kamyczków pośrodku góry, to u Ciebie? A myślałaś nad kupieniem jakiś tabletek albo maści poprawiających krążenie? Jest Diosminex, Ventorex, Lioton 1000, są różne specyfiki z wyciągiem z kasztanowca... Warto się zaopatrzyć w coś takiego, bo potem można się nabawić poważnych problemów z krążeniem... Cytat:
mam nadzieję, że coś ciekawego znajdziecie, bo ponoć ofert coraz mniej... Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
hecate, fajny samochodzik
![]() nieeeee ![]() Burn, śliczny av zostaw koniecznie
|
#818 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
A czym się objawiają te problemy z krążeniem (może tym, że często kręci się w głowie i przy wstawaniu robi się słabo)? Myślisz, że mi ta opuchlizna zostanie jak będę długi okres czasu tak pracować?
Hecate - gratuluję samochodu Całkiem ładny i kolor też.Cytat:
A gdzie ta Gorseteria jest?Hmm, nie pomyślałam. A które polecasz najbardziej? |
|
|
|
|
#819 |
|
BAN stały
|
zle sie czuję...trochę jestem zdołowana...
![]() zaraz zmykam do roboty. |
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono - cudowna Prababcia! Dużo zdrowia dla Niej!
Burn, jak zmienisz prędzej niż za kilka dni to będzie foch Chyba, że na jakiś inny z Tobą w roli głównej ![]() Madzik, jak piętka się ma? Wczoraj myślałam, że pracowo wychodzę na prostą. Dupa, a nie prosta. Niech mnie ktoś dobije
|
#821 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Dobre wróżki funkcjonują zwykle tak, że robotę za nie odwala podświadomość klienta. To bywa cenne - taki seans pozwala nam samym sobie poradzić z problemami. Najpierw przez zadawanie odpowiednich pytań i nacisk na odpowiednie kwestie, potem przez interpretację odpowiedzi, i wreszcie przez to, jak "dojrzewa" wypowiedź wróżki w naszych relacjach... Tak ja to widzę. Myślę, że wolałabym zapłacić psychoterapeucie. Cytat:
Czasem potrzebne są takie parszywe momenty po to, żeby zdać sobie sprawę z tego, jakie w rzeczywistości mamy szczęście w życiu. Taki człowiek, jak Twój Jasny Punkt to ostoja, która pomaga przetrwać wszystko. To chyba najważniejsze szczęście. Pracę można zmienić, współpracownicy mogą odejść, wiele się może różnych rzeczy zdarzyć. A Jasny Punkt zostanie.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,dla mnie synonimem dworca koszmarnego jest Warszawa Wschodnia,to jest dopiero koszmarek ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Musze przyznać,że ujęcie rzeczywiście mi się podoba a tym czasem powstało... 3 minuty przed wyjściem do pracy ![]() Cytat:
.Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę do pracy
Wczoraj bardziej byłam w stanie się śmiać z tamtej imprezowej sytuacji, dzisiaj mam tylko moralnego kaca, masakrycznie się wydurniłam ![]() Burn, śliczny ten avatarek - zostaw go koniecznie |
|
|
|
#824 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego jak się jedzie na wczasy nawet u nas w Kraju, a Zagranicę to już wogóle Cytat:
Cytat:
Cytat:
edit: zapomniałam. Jestem zła, bardzo zła. Szukałam wczoraj w sklepach kostiumu dwuczęściowego i doooopa Jak dól dobry to góra za mała i biust się wylewa. Jak góra dobra - raz się zdarzyło - to majtasy spadają na kostki siła grawitacji. tam gdzie mozna kupić osobno - wszystko już poprzebierane. Nie można sobie dopasować nic |
||||
|
|
|
#825 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jest swietna, ma lotny umysl humor jak 20latka i faktycznie moja rodzina długowieczna, prababcia 100, babcia 89, druga babcia 80... nie mam jakos ostatnio czasu na Bar:/ Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-08-06 o 21:30 Powód: cytat |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja podesłalam Ci jeszcze dwie legendy, w tym jedną wyjaśniającą, skąd wzięłam nicka
To miłej lektury I powodzenia w czasie polowania za kostiumem ![]() Jestem już w pracy Całe szczęście, że moje kompromitujące zejście zdarzyło się w towarzystwie osób, które znają mnie dłuuugie lata. Ale i tak mi głupio, bo dowiedziałam się dzisiaj o paru nowych aspektach mego zejścia Idę się zakopać, tj. uciec w pracę
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, mam nadzieję, ze dziś się uda Za kilka dni sprawa "przyschnie" i będzie ok. Musi być przecież
|
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, poszukuję toniku do twarzy o konsystencji żelu, który zastapiłby mi wycofany już Sephora Professionnel Flawless Toner
Może macie jakieś typy? Pomóżcie |
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
My w tym roku mamy "górskie" wakacje, "nadmorskie" będą pewnie w przyszłym świetna czapka ![]() Cytat:
![]() świetne autko ![]() Cytat:
|
|
#831 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ale ja go osobiscie nie polecam...
|
|
#832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli ma nawilżać i wygładzać, to sprawdzi się idealnie, tylko jest raczej do suchej cery. Moja teraz zaczeła się przetłuszczać i musiałam go odstawić, w połowie drugiego opakowania, mimo że jest świetny. |
|
|
|
|
#833 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam oczy starszych ludzi, to, że po przeżyciu tylu - często bardzo trudnych chwil, czasami lat, mają jeszcze w tych oczach blask. I uśmiech.Dużo zdrowia dla Twojej Prababuszki, Yoono ![]() Aragonte - dziękuję ![]() Burn - oczywiście, że zostawiać!
|
||
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
jeszcze raz wam dzieki za mile slowa tak sie fajnie zrobilo![]() |
|
|
|
#835 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki martwię się
oby mi ta cysta nie pękła, bo mi rozwali jajnik Boli mnie dzisiaj brzuch, źle się czuję. Nawet nie dam rady nadrabiać barowych zaległości. Czemu jakieś cholerstwo musi sie przyplątać o tak z niczego ![]() |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu
|
|
|
|
#837 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
jak można pomóc? tylko dobrym słowem i tym że będzie dobrze... zobaczysz
|
|
|
|
#839 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam sie tylko pochwalic, ze dokonałam pierwszego multicytowania w watku wymiankowym
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
też sądze że oszukują ale ta za dużo wiedziała... dlatego wątpliwości mam...

Mój TŻ ubzdurał sobie, że musi byc wylot z Wr, bo on nie będzie sobie wydłużał podróży o 10 godzin... jak wiadomo to zawęża ofertę, już nie wspomnę, że dokładny termin mojego urlopu jest nadal nieznany 

Szczególnie po lubelskim burżujskim z klimatyzacją