|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
strippi a nie można zgłosić do portalu nadużycie, że koles taki nachalny?
Najlepiej nie odpisuj mu nic teraz, po prostu lekceważ. ![]() popscene myślę, że dałoby się skrócić ![]() tiul bez problemu a ten muslin albo woal nie wiem co to konkretnie, też da rade ale to już musiałaby zorbić fachowo i delikatnie krawcowa, i objechac owerlokiem, co zreszta tez jest teraz zrobione. I musi to równo obciąć żeby przypału nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a lekarz kazal brac do konca tabletek, zostalo mi jeszcze 8, no i nie wiem..... chce sie do konca wyleczyc ale taka w ciapki tez nie chce chodzic ![]() Cytat:
oj praca na recepcji tylko z boku wyglada tak fajnie, ja na praktykach bylam kilka tygodni na recepcji i odpodobalo mi sie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zablokowalam go
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
wrociłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
popscene to co wystaje to tiul (sztywny), a woal/muślin to to na zewnatrz, to co okrywa tiul
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja w sumie dzis mialam jakis taki maloobroptny dzien..normalnie spiaca bylam i jestem od rana ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() My zastanawiamy się nad tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
oj tak, chyba ta pogoda tak działa....
pierwszy dzien po chorobie poszlam do pracy i taka przerzuta, wypluta jakas bylam, ale trafilam na super zmiane i az fajnie bylo popracowac... ![]() a teraz tak siedze i nawet nie wiem czy dotrwam do 21 na film na polsacie ![]() objadlam sie i siedze ![]()
#3340 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
kochane a ja dzis o 5 wstałam potem 9 godzin w pracy i o 16 bylam w domku i powiem wam ze wcale a wcale mi sie spac nie chce
![]() ![]() ![]() a tak w ogóle mam mega ochote na nektarynki. dzis z TZ caly dzien mielismy na nie ochote. na tej przerwie długiej co trwa 45 min pojechalismy so sklepu i kupilismy cała torbe nektarynek i co?? i zostały w samochodzie TZ wrrrr a on bedzie o 21.40 dopiero. |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Ja nektarynkami się już delektowałam, ale śliwek w tym roku nie miałam okazji próbować
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
ee to ja juz wcinałam nektarynki w weekend
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no nic, zobaczę na żywca, zrobię zdjęcia i najwyżej spytam się jeszcze mamy dodatkowo, ona trochę się w życiu naszyła ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wyobrazcie sobie ze u mnie to auto co mamy wynajete kosztuje za caly slub 600 zł + w dzien pleneru gratis, zeby z samochodem fajne zdjecia porobic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was kochane, stęskniłam się za Wami.
Niestety nie mogę tak jak często tu zaglądać, po prostu z braku czasu ![]() Mi też już się zdarzało oddawać pierścionek, nawet 3 razy chyba....Ale szybko zakładałam z powrotem. Może to śmieszne, ale czasami to działa na faceta, bo przemyśli co zrobił źle ![]() A od jutra będę mieszkać z moim kochanym przez całe 2 tygodnie, bo jego rodzice lecą do Tunezji. Już nie mogę się doczekać!!! Jutro mam wolne, w piątek na 6h i cały weekend znowu wolny, co się zdarza bardzo rzadko. A dzisiaj zrobiłam sobie małe zakupy i cieszę się jak dziecko hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() SAMBAdiJANEIRO super... jestem z Ciebie dumna, oby tak dalej.. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zawsze jak jest jakies spiecie to zaczynamy ze soba rozmawiac.. i odrazu jest lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
On-liczy sie kreatywnosc ale nie jestem juz zainteresowany wspolpraca poniewaz szukam osob rownie kreatywnych a nie zyjacych starymi schematami. Swietnie ze Pania to dziwi bo jeszcze pewnie nie jadna szanse w zyciu Pani utraci zanim sie nauczy zyc poza stereotypowo, tylko inni beda juz daleko przed Pania w sensie pieniedzy i rozwoju. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Wtajemniczenie
|
Strippi, bezczelny i niewychowany typ!
Tyle mogę powiedzieć na jego temat. |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
no ja też mogę tak powiedzieć...żałosny jest
![]() |
#3353 |
Wtajemniczenie
|
Strippi, on jakiś bezczelny nooooo. Ale mnie wkurzył. Co on sobie myśli, że kim jest??:/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Właśnie wróciłam z dzisiejszej wyprawy po salonach ślubnych. Przymierzyłam jakieś 15-20 sukni (już nawet straciłam rachubę) i mam straszny mętlik w głowie. Znalazłam wiele pięknych sukni, ale jedna powaliła mnie na kolana. Cena niestety też ![]() Oto "moje" cudo A co tutaj tak głucho? Wszyscy śpią? Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2008-08-06 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() SAMBAdiJANEIRo super że szefowa jest zadowolona i napewno na nocce będzie mniej roboty ![]() popscene suknia super ![]() ![]() Cytat:
MisQa mój tata raz po antybiotyku też dostał takich plam.. zeszły mu jakoś po tygodniu.. z tym, że odrazu o tym jak mu wyskoczyły przestał brać ten antybiotyk Strippi ten facet specjalnie tak pisze, chce cie zmanipulować, teraz próbuje cię podejść od innej strony bo wcześniej mu się nie udało.. Umówiłam się na wizyte do dentysty na 8 września na wyrywanie dolnych zębów mądrości bo podobno krzywią mi szczęke.. jestem zrozpaczona bo podobno to nierzyjemne i po zabiegu boli ![]()
![]() |
#3356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
strippi nie przejmuj sie;*
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze koles sie odczepi raz na zawsze
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ona była szyta na wymiary 92 - 65 - 98 i troszkę można ją podregulować. Wzrost 166 + 5cm obcasy. Najwyżej jak mi nie będzie pasić to dam Ci namiary do tej pani ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry kobitki
![]() heh...ja juz poczte zwiedziłam ![]() ![]() na 17 dzis mam, musze w koncu włosy pomalowac, bo juz chodze z tymi odrostami jakis czas i tak zle sie z tym czuje ![]() no i czekam 15, moje kochanie przyjedzie ![]() ![]() a to uczulenie rzeczywiscie mam od antybiotyku, jak tylko zaczelam brac to cos zaczelo mi na dekolcie sie dziac, ale nie skojarzylam, ze to moze byc od tego.... a teraz masakra, nogi mnie swedza jak cholerka nie wiem co sie dzieje, nigdy na nic uczulona nie bylam, no ale coz....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.