Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-06, 16:32   #451
Tarantulek
Rozeznanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość

a ja tez bede studiowac w Krk farmacje na CM UJ hihi - ot tak sie pochwalilam

gratulejszyn, kurcze ciekawe czy ja się dostane na studia dziennie czy zostane jednak na tej liscie rezerwowej, ale jak zostane to i tak spróbuje za rok i juz!-musiałam się pocieszyc...

tak myslalam mnie tez rodzice chcieli wyslac rok wczesniej, ale potem zrezygnowali i stwirdzili, ze najpierw powinnam jeszcze zalapac kontakt z wieksza grupa dzieci hehe no ale 2 lata sie nudzilam potem w szkole, a teraz ide na studia w wieku lat 20, bo z pewnych wzgledow mialam rok przerwy po maturze

ja bym chciała rok wczesniej isc, miałabym szybciej z głowy

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Ja nie całą ,ale damy rade Mercy
Damy rade!Damy rade!a gdzie mieszkasz, jesli mozna wiedziec?

Cytat:
chetnie bym wpadla na to spotkanie wizazanek, no ale mam nadzieje, ze jeszcze pozniej cos bedzie w Krk, bo jakos naprawde niechecia darze te podroze pociagiem, nieprzespane noce i caly dzien potem na nogach...

oj wiem wiem ja bym się tez z nad morza pewnie nie tachała do krk

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
heloo
bleeee brzydka pogoda u mnie dzis znow, choc i tak lepsza niz wczoraj - modle sie o wiekszy ruch w pracy bo padne z nudow inaczej:P chociaz wieczory zawsze szybciej leca wiec moze dam rade
Dzis sie nawet wyspalam, zaraz zjem jakis obiadek i bede sie relaksowac, a co
a co do spotkania to zazdroszcze Wam, ze tyle Was na polduniu bytuje...moze ja tez bym jakos ze swojej polnocy wskoczyla gdybym miala mozliwosc... pomyslimy

Buziaki i milego dnia
a gdzie Ty na połnocy mieszkasz?

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
A ja sobie siedze w domku troszke sie nudze.
Byłam na spacerze z moja małą bratanicą, jakie to male a ile gada -masakra
Zafundowałam jej loda wiec miała ucieche hihi

Star-ja moze tez w weekend pobaluje
Ale to moze bo na dzien obecny nie chce mi sie rusc nigdzie moich 4wielkich liter z domu
Chociaz wypadałoby sie pokazac w mojej nowej czarnej mini

Coś mnie głowa boli, chyba sie połoze spac
Ja Ci dam wielkie

Cytat:
Madame_apple a gdzie Ty tam dokladnie bytujesz na tej polnocy??

Orzeszku czekamy na fotki nowej fryzurki i nowej mini

widze, ze jakos sennie i w ogole
mi sie tez nic nie chce, nie chce mi sie z domu wychodzic. pocwiczylam godzinke, teraz pojde sie wyprysznicowac, pozbyc zbednego wlosia , naloze sobie maseczke z mineralami z morza martwego i pomaluje paznokcie hehe takie male szalenstwa a potem chyba sobie male porzadki zrobie i moze cos zbednego wywale

Mi by się tez cos przydało ze soba zrobić ale mi się tak nie chce...w ogole to taki senny dzis dzien ze tylko połozyc się i spac

Cytat:
narazie nie wstawie zadnych fotek, bo nie moge patrzec na swoje zdjecia i na sama siebie, przepraszam

Orzeszku no!!!!Nie ma takiego-Orzeszku-juz Cie widziałysmy nieraz-i ja nie mam do Ciebie zadnych zastrzezen-jestes bardzo ładna, seksowana i szczupła-zrozum to wreszcie

Byłam po prowiant w sklepie,pochodziłam 6 km, pasowałoby isc cos pocwiczyc, ale nie wiem co...myslałam zeby interwałowo na skakance poskakac chociaz 10min ale nie wiem czy dam radeA moze pojde tylko na spacer??

Niezapominjko co cwiczyłas?, bo się nie mogę zdecydować

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 17:48   #452
yerba
Raczkowanie

Cytat:
oby humor wrocil
ach, oby oby..

Cytat:
a ja sobie poszlam jeszcze o 10 pospac i wstalam o 13 ale jestem wykrecona, bo ciagle sie budzilam...mam nadzieje, ze dzis zasne o ludzkiej porze, a nie o 4
A długo już walczysz z tą bezsennością? Musisz spróbować nie spać za dnia, nawet jak będziesz śpiąca. Wtedy wieczorem powinnaś być zmęczona i może będzie Ci łatwiej usnąć..

Cytat:

Oj biedna...Nie smutaj sie . WYjdz z domku , moze akurat cos dobregp sie przydarzy

Ostatecznie wyszłam, bo babcia zaprosiła mnie na obiad . Przejechałam się więc na rowerze, chwilę u niej posiedziałam no i oto jestem spowrotem. No ale przynajmniej gdzieś wyszłam...

Cytat:

nawet trzeba

Cytat:

moze jak wyjdziesz to humor sie poprawi?
Nie poprawił się, ale też nie pogorszył Zawsze trzeba szukać jakichs pozytywów

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe

Mam nadzieję, że z żołądkiem się poprawi

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

yerba- a Tobie poprawy humorku ; >
dziękuję

Cytat:
Madame_apple a gdzie Ty tam dokladnie bytujesz na tej polnocy??

Orzeszku czekamy na fotki nowej fryzurki i nowej mini

widze, ze jakos sennie i w ogole
mi sie tez nic nie chce, nie chce mi sie z domu wychodzic. pocwiczylam godzinke, teraz pojde sie wyprysznicowac, pozbyc zbednego wlosia , naloze sobie maseczke z mineralami z morza martwego i pomaluje paznokcie hehe takie male szalenstwa a potem chyba sobie male porzadki zrobie i moze cos zbednego wywale
o, to ja się chyba zaraz przyłączę do salonu piękności. Muszę zrobić porządek z brwiami i paznokciami. Sprzątanie w domu też by się przydało, bo mam sporo rzeczy do wyniesienia, ale to chyba jutro...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 18:24   #453
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
tak myslalam mnie tez rodzice chcieli wyslac rok wczesniej, ale potem zrezygnowali i stwirdzili, ze najpierw powinnam jeszcze zalapac kontakt z wieksza grupa dzieci hehe no ale 2 lata sie nudzilam potem w szkole, a teraz ide na studia w wieku lat 20, bo z pewnych wzgledow mialam rok przerwy po maturze

ja mam pretensje do moich rodziców, że mnie nie posłali rok szybciej do szkoły. pamiętam jak się potem strasznie nudziłam

Cytat:

bleeee brzydka pogoda u mnie dzis znow, choc i tak lepsza niz wczoraj - modle sie o wiekszy ruch w pracy bo padne z nudow inaczej:P chociaz wieczory zawsze szybciej leca wiec moze dam rade
a co do spotkania to zazdroszcze Wam, ze tyle Was na polduniu bytuje...moze ja tez bym jakos ze swojej polnocy wskoczyla gdybym miala mozliwosc... pomyslimy
ja też bym chętnie z tej samej północy wyskoczyła więc jakbyś miała ochotę jechać, to ja też bym chętnie pojechała, bo sama to raczej niezbyt chętnie tyle drogi
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 19:07   #454
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
narazie nie wstawie zadnych fotek, bo nie moge patrzec na swoje zdjecia i na sama siebie, przepraszam
mam to samo

Yerba - spac to tak od kilku dni nie moge, ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej

Mercy - pojezdzilam na rowerku, pokrecilam sie na twisterku, pocwiczylam rece z hantelkami i porobilam cwiczonka na brzuch takze roznorodnosc zachowana ale powinnam chyba zaczac uda cwiczyc, ale jakos nie lubie...moze sie zmobilizuje

Spaza - Ty tez z polnocy?? to moze kurcze razem sie Laski z polnocy wyrwiemy na to poludnie a skad jestes??

a u mnie z salonu pieknosci jeszcze niewiele wyszlo mialam nigdzie nie wychodzic, ale zadzwonila do mnie kumpela, ktora ostatnio troche zaniedbalam, wiec wykapalam sie i poszlam na godzinke chociaz pogadac do parku
jakos chlodno sie zrobilo na dworku
a z porzadkow tez nic nie wyszlo, teraz juz mi sie nie chce...moze jutro, jesli sie wyspie i bede na chodzie przed poludniem

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 19:22   #455
star15
Zakorzenienie

asiek- nie dietkuję już, teraz wychodzę pomału z ed, a ćwiczę, bo mam zastrzeżenia do swojej sylwetki, a poza tym lubię sport..

niezapominajka- aa, takie zrywy to i ja mam hah, ciężko u mnie z regularnością, ale to niic. u Ciebie patrzę nie wyszło, ale nic straconego- jutro też jest dzień!

a ja sobie przesiedziałam dzień w domu. czytałam książkę [Jodi Picoult- 'Zagubiona przeszłość' <3], plotkowałam przez telefon, kłóciłam się z mamą.. ^^ [zawsze tak mamy, gdy zbyt długo mamy siebie nawzajem na widoku- niegroźne. : P] krótko mówiąc- nic nadzwyczajnego. przydał mi się taki relaks.. jestem zmęczona, położę się dziś wcześnie spać. radośnie mi bardzo i czuję się szczęśliwa. )) tak naprawdę, naprawdę SZCZESLIWA.. : ) nie wiem, skąd mi się to wzięło, ale nie będę wnikać, bo po co.. jeszcze się to szczęście wystraszy mojej dociekliwości i ucieknie
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 19:35   #456
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
asiek- nie dietkuję już, teraz wychodzę pomału z ed, a ćwiczę, bo mam zastrzeżenia do swojej sylwetki, a poza tym lubię sport..

niezapominajka- aa, takie zrywy to i ja mam hah, ciężko u mnie z regularnością, ale to niic. u Ciebie patrzę nie wyszło, ale nic straconego- jutro też jest dzień!

a ja sobie przesiedziałam dzień w domu. czytałam książkę [Jodi Picoult- 'Zagubiona przeszłość' <3], plotkowałam przez telefon, kłóciłam się z mamą.. ^^ [zawsze tak mamy, gdy zbyt długo mamy siebie nawzajem na widoku- niegroźne. : P] krótko mówiąc- nic nadzwyczajnego. przydał mi się taki relaks.. jestem zmęczona, położę się dziś wcześnie spać. radośnie mi bardzo i czuję się szczęśliwa. )) tak naprawdę, naprawdę SZCZESLIWA.. : ) nie wiem, skąd mi się to wzięło, ale nie będę wnikać, bo po co.. jeszcze się to szczęście wystraszy mojej dociekliwości i ucieknie
maseczka mi nie ucieknie jeszcze dzis sobie zamierzam zrobic

a z mama tez sie tak niegroznie kloce, jak za dlugo razem jestesmy

a mi smutno jest...

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-06, 19:40   #457
star15
Zakorzenienie

Cytat:
maseczka mi nie ucieknie jeszcze dzis sobie zamierzam zrobic

a z mama tez sie tak niegroznie kloce, jak za dlugo razem jestesmy

a mi smutno jest...
aj, skarbie. odgoń te smutki precz! wejdź sobie na wizażu na wątek ze śmiesznymi tekstami dzieciaczków albo coś podobnego. lepszy humorek gwarantowany ;>

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 19:46   #458
orzeszek01
Zakorzenienie

Witajcie

U mnie smutniasto coś dziś jakos nieciekawie...
posmarowałam sie balsamem brązującym i uwazam zeby sie o nc nie otrzec bo plamki zostaną

szukam na allegro jakis kurtek i znalazłam dwie fajne wg mnie, co powiecie?
http://www.allegro.pl/item407108980_...s_m.html#photo

http://www.allegro.pl/item412377406_...m_m.html#photo
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 19:47   #459
yerba
Raczkowanie

Cytat:

a u mnie z salonu pieknosci jeszcze niewiele wyszlo mialam nigdzie nie wychodzic, ale zadzwonila do mnie kumpela, ktora ostatnio troche zaniedbalam, wiec wykapalam sie i poszlam na godzinke chociaz pogadac do parku
a z porzadkow tez nic nie wyszlo, teraz juz mi sie nie chce...moze jutro, jesli sie wyspie i bede na chodzie przed poludniem
mi tez poki co nic nie wyszlo z salonu piekności, ale za to zmylam część naczyń (reszta jutro ) i troszkę sobie ogarnęłam w domu. a jutro planuję takie większe sprzątanie, zobaczymy co z tego wyjdzie.

a teraz siedzę sobie z lampką wina, serem plesniowym i bagietką tylko ser jakos dziwnie smakuje , nie wiem, sprawdzilam datę i jest wporządku..

Cytat:
i to jest prawidlowe podejscie

Cytat:

najwazniejsze, ze tak się poprostu czujesz. I nie wazne czy z jakiegos konkretnego powodu...

Cytat:
a mi smutno jest...
nie smutkaj się, wystarczy już jedna smuciara na dziś (czyli ja ).
Stary 2008-08-06, 19:54   #460
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Orzeszku kurteczki ciekawe, ja bym wolala czarna bo lubie czarne kurtki

Yerba ser plesniowy ma to do siebie, ze moze dziwnie smakowac

a smutac sie smutam, bo mam problemy ciagle z samoakceptacja do tego takie tam klopotki sercowe...od wczoraj smsuje z takim chlopakiem, ktorego poznalam w Norwegii (Polak) i sie w nim podkochiwalam on tam raczej zostanie na stale i ma dziewczyne ale ma takie pomysly, ze mnie jego wiadomosci szokuja troche...no ale po tym, co odpisalam mu z 3 godziny temu, zamilkl...mam nadzieje, ze sie odezwie...

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-06, 19:57   #461
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

U mnie smutniasto coś dziś jakos nieciekawie...
posmarowałam sie balsamem brązującym i uwazam zeby sie o nc nie otrzec bo plamki zostaną

szukam na allegro jakis kurtek i znalazłam dwie fajne wg mnie, co powiecie?
http://www.allegro.pl/item407108980_...s_m.html#photo

http://www.allegro.pl/item412377406_...m_m.html#photo
ta druga jest śliczna! czarna mi się nie podoba. ale kwestia gustu oczywiście.

yerba- staram się a Ty głuptasie-kolejny smutasie [jakie rymy, godne przedszkolaka. ^^] co się smucisz? następna?! co ja się z Wami tu mam..

niezapominajka- on tak Cię trzyma w niepewności na pewno, bo ktoś mu nagadał, że dziewczyny tak trzeba, żeby na faceta poleciały i on się biedak do tych sztuczek stosuje. xD

ja już znikam, dobranoc.
Stary 2008-08-06, 20:02   #462
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Star raczej nie chodzi o trzymanie w niepewnosci, bo ja mu cos takiego napisalam,ze pewnie sie troche wkurzyl o to mi w sumie chodzilo, no ale wiadomo, jakie my dziewczyny jestesmy...i teraz to ja sie wkurzam, ze on sie nie odzywa

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-06, 20:16   #463
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Orzeszku kurteczki ciekawe, ja bym wolala czarna bo lubie czarne kurtki

Yerba ser plesniowy ma to do siebie, ze moze dziwnie smakowac

a smutac sie smutam, bo mam problemy ciagle z samoakceptacja do tego takie tam klopotki sercowe...od wczoraj smsuje z takim chlopakiem, ktorego poznalam w Norwegii (Polak) i sie w nim podkochiwalam on tam raczej zostanie na stale i ma dziewczyne ale ma takie pomysly, ze mnie jego wiadomosci szokuja troche...no ale po tym, co odpisalam mu z 3 godziny temu, zamilkl...mam nadzieje, ze sie odezwie...
no tak, ja uwielbiam sery plesniowe, ale ten poprostu jest bardzo dziwny, nie wiem czy mógł się jakoś popsuć zjadlam trochę, ale reszta wyląduje raczej w koszu

A co do chłopaka - jeśli zamilkł to jego strata A tak serio - może poprostu jest zajęty.

Cytat:

yerba- staram się a Ty głuptasie-kolejny smutasie [jakie rymy, godne przedszkolaka. ^^] co się smucisz? następna?! co ja się z Wami tu mam..
daję słowo, że trzymam się jak mogę Ale jutro nowy dzień i być może będzie lepiej..

Lampka wina i coś zachciało mi się spać Poczytam jeszcze książkę i zaraz do łóżeczka
Stary 2008-08-06, 20:25   #464
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Dziewczynki dodam narazie włosy, potem poczytam bo muszę się rozpłaszczyć
Majne biedna fryzrua
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg korek.jpg (48,8 KB, 18 załadowań)

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 20:26   #465
orzeszek01
Zakorzenienie

obie mi sie podobają i do tego kupic buty wysokie i torebke i ajj rozmarzyłam sie

dzis przjechało nowe biurko do mojego pokoju wiec jutro juz mam co robic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 20:36   #466
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

Spaza - Ty tez z polnocy?? to moze kurcze razem sie Laski z polnocy wyrwiemy na to poludnie a skad jestes??
Rumia, 10 km na północ od Gdyni

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dodam narazie włosy, potem poczytam bo muszę się rozpłaszczyć
Majne biedna fryzrua
ładnie jest
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 20:41   #467
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

wypoczelam - spokojny wieczorek mialam i wrocilam do domu przed 1 co ostatnio rzadko mi sie zdarzalo

i prawidlowo

bleeee brzydka pogoda u mnie dzis znow, choc i tak lepsza niz wczoraj - modle sie o wiekszy ruch w pracy bo padne z nudow inaczej:P chociaz wieczory zawsze szybciej leca wiec moze dam rade ty mi kochana na pogode nie narzekaj bo ja w Szkocji mieszkam dzis nie przestalo nawet na 20 min padac! szlag by to... sierpien a ja siedze w grubych skarpetach,bluzie z polaru...i popijam szampanka coby sie rozgrzeac troche

Buziaki i milego dnia
dobry wieczor

co za pogoda..beznadzieja normalnie... pada i pada.. Gadalam z tata,ze ogladalam dzis autko i mam w sobote jazde probna i ze autko piekne i wogole a on mi na to,ze ''a lepszych juz nie ma?najlepsze sa niemieckie''ja mu na to,ze teraz to juz nie te czasy i wszystkie auta sa dobre(aczkolwiek japonskiego nie kupie) a na auto moich marzen to mnie nie stac jeszczeaczkolwiek byloby niemieckie BMW 520...marzenie...

teraz sobie siedze na necie bo TZ jakis mecz oglada i TV zajety..

spijcie smacznie
Stary 2008-08-06, 20:43   #468
LoLcIa123
Zakorzenienie

Wróciłam do domu,ależ było cudownie! już chcę zamieszkać z tym człowiekiem robiliśmy sobie kolacje przy świecach z winkiem,zakupy,wypad ze znajomymi do pubów,wspólne porządki,cudownie było jednym słowem

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 21:27   #469
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

orzeszku - a kto lubi płacić rachunki? a koledzy trochę nie fajnie sie zachowali, jakby chcieli podkopać twoją pozycję u Tż
yerba - uszy do góry
agolek - ja bym chciała do domu... jakoś mi się tęskni a niedawno przyjechałam do Kielc agolku eh skąd ja to znam? Ja tłumaczę dziadkowi teraz nt. samochodów ale jak grochem w ścianę... Mi się marzy Audi A6
jabłuszko - pyli pyli :/
agness - dobrze, że z brzuchem lepiej
star- chyba taki jakiś czas jest, sierpień jest beee
Spaza- dziękuję, ale nadal jakoś nie mogę się przekonać... chyba się już przyzyczaiłam do takich jak miałam...
Lolciu - super... eh to zakochanie chciałabym tak

Ale miałam dzisiaj dzień... Dziewczyny po prostu śmiech na sali... Zadzwonili znajomi, czy bym nie przyjechałam do Kadzielni (taki amfiteatr + rezerwat przyrody) więc pojechalam... Jadę i piszę, czy zaczekają na Człowieka Pecha (wsiadłam to się autobus miejski zepsuł), a ci mi odpisują, że poczekają i podpis "Ludzie Lasu" myślałam, że padne Potem śmiechy chichy itp. I nagle patrzę a ja mam między piersiami kawałek czekolady z ptasiego mleczka i śmiech potem jakiś szaleniec zjeżdzał rowerem z górki myśleliśmy, że się rozbije normalnie.. Potem poszliśmy odprowadzić kumpla (i zarazem chłopaka koleżanki) na przystanek a my same dalej... Do Mc'Donalda na sałatkę... zamówiłam czekam,dostałam... miałam 2 sosy, siedzę przy stoliku a tam 1... i akcja poszukiwania sosu Ale ładny chłopaczek był w Mc i chyba się zapatrzyłam, bo się potknełam i może wtedy spadł...Potem siedzimy na przystanku a tam dziewczyna - tipsy różowe,białe spodnie, różowa bluzka, jakaś kurteczka, torba futrzak a najlepsze włosy - białe spod spodu czarne i do tego doczepione różowe pasemka! Normalnie dostała ksywkę Pussy. A za chwilę lepiej... Idzie chłopaczek włosy odfarbione na świński blond... Dobra ja rozumiem, że nie można się śmiać z ludzi, ale to była masakra

Ja do KRK mam 2 godzinki, a KRK w miare znam... ale wątpię, że bym się zajawiłą... a jak coś to byście miały pełno kłopotów ze mną

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 21:44   #470
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
niuniuska- tym arbuzem z majonezem to mnie rozwaliłaś xD ale ja też dopóki miałam okres [od stycznia nie mam- przyp. red. ; ) przez swoją głupotę ofc, ale to już osobna historia.] ciężko go znosiłam- tydzień przed płakałam i histerycznie się śmiałam na przemian, o bólu brzucha i pochłanianiu tony czekolady, dżemów i wszystkiego, co słodkie, nie wspominając. taaak, zawsze miałam fazę na słodkie i tylko na słodkie. mama kupowała dżem rano, a wieczorem go już nie było.
Aaa mam to samo Co ten okres robi z nami kobietami;/ a co do moich dziwnych napadów żywieniowych ostatnio oglądałam dość idiotyczny program na tvnstyle o dietach itp. i babka wrzucała do takiego wielkiego szklanego wazonu wszystko, co się jadło danego dnia. Wyglądało ohydnie- buszujące litry coli, piwa, zmieszane z pizza, bananami, kiełbasą, musztardą itp. i tak sobie pomyślałam, że mój żołądek po tych napadach zapewne wygląda równie paskudnie, albo i gorzej - jak jedno wielkie szambo:P bleh. Ostatnio mój TZ stwierdził, że normalny człowiek to porzygałby się po zjedzeniu takich mieszanek jakie jem ja heh Szkoda, że żołądek mi nie strajkuje na ich widok, może w końcu schudłabym trochę

jeśli chodzi o mnie, to siedzę dziś cały dzień w domu, zrobiłam tylko zakupy i więcej ruszać się nie zamierzam. siłownię sobie odpuściłam, jutro pójdę i wypocę się za 2dni. ^^ w piątek idę szaleć na dyskotekę z przyjaciółkami, po prostu żyję już tylko weekendem. a wczoraj byłam u mojej the best friend i czytałyśmy jej stary pamiętnik sprzed prawie 3 lat, śmiechu było co nie miara wspominałyśmy biwak, gimnazjum, gdy jeszcze uczyłyśmy się razem.. ech, kiedy to zleciało? o, i właśnie mnie wyciągają na miasto. nie dam się! ^^ A takie chwile wspomnieniowe z dawnych szkół są najlepsze! Ja tyż ostatnio dorwałam się do karteczek, które pisałam z przyjaciółkami na lekcjach, aż mnie zwaliło z nóg: "Nie koleguję się już z Tobą, bo nie usiadłaś ze mną na polaku" o lol ;-)) a dodatkowo przy pakowaniu staroci natknęłam się na dawne pamiętniki, to dopiero ubaw...

widzę dzień piękności, fajnie. ^^ mi brakuje cierpliwości do aż tak dużego dbania o siebie- mówię o tych wszystkich peelingach, maseczkach, itepe. ^^ pozostaję przy podstawach- higiena i balsamy. wystarcza. Ja tyż nie mam cierpliwości i jestem zbyt leniwa żeby codziennie się pacykować tym wszystkim. Ale jak mi twarz wywala jakimiś dżinksami [pryszcze;-) to wtedy dopiero krew mnie zalewa, czemu nie zadbałam o buzię wcześniej, uniknęłabym dodatkowej walki
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
o, to ja się chyba zaraz przyłączę do salonu piękności. Muszę zrobić porządek z brwiami i paznokciami. Sprzątanie w domu też by się przydało, bo mam sporo rzeczy do wyniesienia, ale to chyba jutro...
Ja dziś skusiłam się na krwisto czerwony lakier na paznokciach. TŻ jak zobaczył efekt, zapytał czy się przypadkiem czymś nie skaleczyłam, bo palce mi krwawią. Ah Ci faceci, zero zrozumienia Powinien się cieszyć, w końcu robię to dla niego po części ;-))), prawda?

88niezapominajka88, orzeszek01, yerba: Dziołchy, limit na smutek i doły się już wyczerpał! Głowy do góry, piersi naprzód, iskierki [cenzura:P] w oczy i do boju o lepszy humor

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 21:47   #471
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
mam to samo

Yerba - spac to tak od kilku dni nie moge, ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej

Mercy - pojezdzilam na rowerku, pokrecilam sie na twisterku, pocwiczylam rece z hantelkami i porobilam cwiczonka na brzuch takze roznorodnosc zachowana ale powinnam chyba zaczac uda cwiczyc, ale jakos nie lubie...moze sie zmobilizuje

Ja własnie tez nie znosze cwiczyc ud-tak mnie bolą po tem

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Wróciłam do domu,ależ było cudownie! już chcę zamieszkać z tym człowiekiem robiliśmy sobie kolacje przy świecach z winkiem,zakupy,wypad ze znajomymi do pubów,wspólne porządki,cudownie było jednym słowem
Lolcia no to super

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
orzeszku - a kto lubi płacić rachunki? a koledzy trochę nie fajnie sie zachowali, jakby chcieli podkopać twoją pozycję u Tż
yerba - uszy do góry
agolek - ja bym chciała do domu... jakoś mi się tęskni a niedawno przyjechałam do Kielc agolku eh skąd ja to znam? Ja tłumaczę dziadkowi teraz nt. samochodów ale jak grochem w ścianę... Mi się marzy Audi A6
jabłuszko - pyli pyli :/
agness - dobrze, że z brzuchem lepiej
star- chyba taki jakiś czas jest, sierpień jest beee
Spaza- dziękuję, ale nadal jakoś nie mogę się przekonać... chyba się już przyzyczaiłam do takich jak miałam...
Lolciu - super... eh to zakochanie chciałabym tak

Ale miałam dzisiaj dzień... Dziewczyny po prostu śmiech na sali... Zadzwonili znajomi, czy bym nie przyjechałam do Kadzielni (taki amfiteatr + rezerwat przyrody) więc pojechalam... Jadę i piszę, czy zaczekają na Człowieka Pecha (wsiadłam to się autobus miejski zepsuł), a ci mi odpisują, że poczekają i podpis "Ludzie Lasu" myślałam, że padne Potem śmiechy chichy itp. I nagle patrzę a ja mam między piersiami kawałek czekolady z ptasiego mleczka i śmiech potem jakiś szaleniec zjeżdzał rowerem z górki myśleliśmy, że się rozbije normalnie.. Potem poszliśmy odprowadzić kumpla (i zarazem chłopaka koleżanki) na przystanek a my same dalej... Do Mc'Donalda na sałatkę... zamówiłam czekam,dostałam... miałam 2 sosy, siedzę przy stoliku a tam 1... i akcja poszukiwania sosu Ale ładny chłopaczek był w Mc i chyba się zapatrzyłam, bo się potknełam i może wtedy spadł...Potem siedzimy na przystanku a tam dziewczyna - tipsy różowe,białe spodnie, różowa bluzka, jakaś kurteczka, torba futrzak a najlepsze włosy - białe spod spodu czarne i do tego doczepione różowe pasemka! Normalnie dostała ksywkę Pussy. A za chwilę lepiej... Idzie chłopaczek włosy odfarbione na świński blond... Dobra ja rozumiem, że nie można się śmiać z ludzi, ale to była masakra

Ja do KRK mam 2 godzinki, a KRK w miare znam... ale wątpię, że bym się zajawiłą... a jak coś to byście miały pełno kłopotów ze mną
No to miałas smieszny dzien

Malinko, zjaw się zjaw, takie kłopoty to chetnie przezyjemy

Orzeszku-wybierz czarna, czarna jest boska normalnie!

Ja juz powoli do snu się zabieram chyba

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 21:59   #472
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Malinka - fryzurka oki, nie narzekaj

Orzeszek -achh zakupki ja bede buszowac po sklepach za okolo miesiac, wtedy poszaleje na maxa ^^ cale sterty ciuchow i dodatkow nowych sobie zakupie czesc zarobionych za granica pieniedzy przeznacze na zmiane imidzu hihi

Lolcia - achh jak romantycznie ^^ zebym to ja w koncu jakiegos konkretnego facecika upolowala

Spaza - to w sumie w moich rejonach mieszkasz moze niezupelnie, ale to mozna przemilczec ^^ bynajmniej jestesmy kobiety polnocy

Malinka - no to sie dzialo faktycznie hihi wesoly dzien
a takie dziewczyny, jak opisalas, to mnie bawia...u mnie w Elblagu mozna spotkac podobne zjawiska a jak bedzie to spotkanie wizazanek, to mam nadzieje, ze jesli ja zawitam, to i Ty sie pojawisz

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-06, 22:27   #473
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cześć Skarby

ale tu ruch ostatnio

witam wszystkie nówki

Orzeszku - gratuluję dostanie się na studia wiedziałam ze Ci się uda
Malinko - mnie się fryz podoba, zobaczysz ze się przekonasz do niego to normalne że z długich na krótkie to jest szok
Lolcia - ale romantiko cieszę się Kochana
smutające się - nie smutać się, całuję w czółka a jutro będzie lepiej

ja wczoraj po wykonaniu czynności domowych byłam w knajpie z TŻ-em i znajomymi, trochę wypiłam i trochę późno wróciłam ale fajnie było
dziś rano byłam załatwiać wakacje lecimy w nocy z 18 na 19 sierpnia do Turcji na tydzień fajnie, nie mogę się doczekać
Wrócili dziś moi rodzice, nareszcie już dawno tak za nimi nie tęskniłam (bo przecież na co dzień sie spokojnie nie widujemy 2 tygodnie i wiecej, no ale siedzenie z dziadekim mnie wykończyło psychicznie, masakra). Oczywiście było oglądanie zdjęć i opowiadanie wrażeń, całe popołudni i wieczór

Muszę iść dziś jakoś normalnie spać, bo ostatnio nie wyrabiam z niewyspania

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 07:28   #474
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry Ale byl wczoraj ruch na wizazu Jak malo kiedy ostatnio

Ewusia_marchew
: Oooo czyli bede czekac na relacje z TUrcji^^ Na pewno bedzie bosko

88niezapominajka88 :
A wiesz mozliwe ze gdzies na KZ mi sie mignelas. Wczesniej podczytywałam co nieco

yerba
: No i swietnie ze gdzies wyszłas Co bedziesz w domu sama siediziec

Oj dzis bedzie krotko bo mam tyle "obowiazkow" ze szok a wlasciwie to spotkania z przyjaciolmi itp

Milego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 07:35   #475
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry !

Cytat:
nie znamy się Martyna- miło mi : D heh, no ja się bardzo szybko przywiązuję do ludzi, więc wiesz..
Mi także miło I ja takze szybko się do ludzi przyzwyczajam...

Cytat:
Oj w takim razie zazdroszcze tempaZaprosilas do siebie new kolege?O kurcze .Odwazna jestesja zaprosilam w wrzesniu ledwo co poznanego i zalowałam...no ale Twoj kolega pewnie jest duzo madrzejszy
Ja tez teskiniłam
Ja pierwsze spotkanie z nim miałam na miescie, a później juz u mnie.. Umiem wyczuć ludzi Poza tym rodzice byli, a jeszcze poza tym to mamy tyyylu wspolnych znajomych no i fakt, to mądry facet... Kochanie.. tęsknilam za Wami bardzo

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
madame, gujana, tamonita i w ogóle sporo osób. przez długi czas była tu cisza
OBECNA

Cytat:
Wczoraj miałam dziwną sytuacje z Tz tem Nasi dwaj wspólni koledzy napisali mi smsa czy ide z nimi na piwo.Troche sie zdziwiłam ze mnie zapraszaja, zwłaszcza ze moj Tz był jeszcze w pracy. Wiec odpisałam im ze raczej nie, bo mojego lubego nie ma i by sie denerwował ze gdzies sie z nimi plątam. To oni mi na to ze mój TZ by sie nie dowiedział Napisałam im ze jak Tz wróci to moze razem przyjdziemy na to piwo.
Po 5minutach telefon od TZ-ta . Krzyczy ze dlaczego poszłam z nimi na piwo itp
Bo Ci mu nagadali ze jestem tam z nimi, jestem pijana, faze zaliczam jedna za drugą.OCzywiscie oni zartowali a ten do mnie z pretensjami
I to jest brak jakiegokolwiek zaufani
Orzeszku, ja to się zastanawiam czemu on wogóle Ci nie ufa ? Okłamałas go kiedys ? Wiesz skoro on tak wierzy kolegom, to nie przejmuj sie nim... nie warto

Ewuś ależ Ci zazdroszcze tej wycieczki !
Malinko... niezły dzionek mialas Chociaz wesolo A fryzurka ladna

Dziewczyny, Was nadrobić to jest masakrejszyn Nie było mnie chwile, a tu 3 strony Troszke nie mam czasu, bo wczoraj i przed wczoraj spotkałam się z ów kolegom... No i same rozumiecie.. Chłopak lekko oszalał na moim punkcie No, a i mnie nie jest on obojetny... Dziś ma przyjść do mnie kumpela i oglądamy "Lejdis" Haaaa
A zaraz lece do miasta.. i na solarke

Miłego dnia Kobitki
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 07:38   #476
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
jdnym slowem sielanka cieesze sie kochana,ze u cienie tak pozytywnie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ale tu ruch ostatnio

witam wszystkie nówki nooo, watek nam sie rozkrecil

ja wczoraj po wykonaniu czynności domowych byłam w knajpie z TŻ-em i znajomymi, trochę wypiłam i trochę późno wróciłam ale fajnie było ehhh ty to masz kolorowo w zyciu Ewcia
dziś rano byłam załatwiać wakacje lecimy w nocy z 18 na 19 sierpnia do Turcji na tydzień fajnie, nie mogę się doczekać super!!!to juz sie nie mozesz doczekac pewnie?
Wrócili dziś moi rodzice, nareszcie już dawno tak za nimi nie tęskniłam (bo przecież na co dzień sie spokojnie nie widujemy 2 tygodnie i wiecej, no ale siedzenie z dziadekim mnie wykończyło psychicznie, masakra). Oczywiście było oglądanie zdjęć i opowiadanie wrażeń, całe popołudni i wieczór widze fajny dzien mialas dzis

Muszę iść dziś jakoś normalnie spać, bo ostatnio nie wyrabiam z niewyspania

dobranoc
dzien dobry wszystkim,

ja juz sie zbieram do pracy,na dworze pada,zimno i szaro...nie chce mi sie ruszac...na szczescie juz piatek jutro znowu

rozmawialam wlasni z siostra i mowi,ze w domu rodzice maja troche cienko z finansami i mi przykro strasznie...z jednej strony ze mi nie mowia nic a z drugiej,ze nie chca nigdy pomocy...

hh. ide do pracy.. milego dzionka robaczki
Stary 2008-08-07, 07:56   #477
asiek14
Zakorzenienie

dzień dobry
chociaż dla mnie dzień trwa od wczoraj, bo nie spałam dzisiaj w nocy zasiedziałam się przy serialu, a potem już za wcześnie/późno, a przede wszystkim za jasno było na spanie odrobię sobie pewnie dzisiaj w nocy

szykuje się naprawdę ładny dzień. co prawda miałam iść z koleżanką na basen, ale nie ustaliłyśmy nawet o której idziemy i czy idziemy w ogóle, więc nawet jeżeli zadzwoni domofonem za niedługo i powie, żeby się szykować, to nie wiem czy będzie mi się chciało. szczególnie, że mam końcówkę okresu, a pod koniec to zawsze jest tak niepewnie z pływaniem

siedzę sobie teraz sama, pewnie zaraz jakąś książkę poczytam albo coś, bo sniadanie zjedzone, a mama z siostrą jeszcze śpią.
miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 08:23   #478
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

witajcie

dzis zasnelam ok 2, wiec robie postepy ale jakos sie niedospana czuje...
zjadlam sniadanie i teraz leze z kompem w lozeczku, zamierzam pocwiczyc z godzine, ale musze troche odczekac po jedzeniu...ale najchetniej bym jeszcze pospala, wiec moze to zrobie
za oknem jakos niewyraznie...

Ewusia zazdroszcze wycieczki ja to sie moze gdzies wybiore za granice w zime, co by tylek troche ogrzac
Tamonita powodzenia z kolega

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-07, 09:01   #479
orzeszek01
Zakorzenienie

czesc

wstałam, pocwiczyłam, cos tam zjadłam teraz wizażuje i pije herbatke
dzis juz u mnie ciut lepiej niz wczoraj ale dalej nie rewelacyjnie..

Tamo- kiedys Go okłamałam raz to był błąd którego żałuje do dzis, ale wielokrotnie mnie zapewniał ze to przeszłosc, ze to juz było minęło,i nie bedziemy do tego wracać a tu klops bo on dalej mi nie ufa i sie boi ze mu "wykreće jakis numer" wiec to nie jest zaufanie...
to tez jest przyczyna mojego małego dołka który sie do mnie przyplątał ostatnio..

Ewusia, Turcja-jeej zazdroszcze

Stary 2008-08-07, 09:23   #480
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Rumia, 10 km na północ od Gdyni
Co do spotkania ;D Chętna, chętna^^ Gdańsk się odzywa, a ogólnie to ze Śląska jestem, więc jak spotkanie na południu to też się piszę;D

Cytat:
Cieszę się Karolinko razem z Tobą;*

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
[FONT=Tahoma]

Ja pierwsze spotkanie z nim miałam na miescie, a później juz u mnie.. Umiem wyczuć ludzi Poza tym rodzice byli, a jeszcze poza tym to mamy tyyylu wspolnych znajomych no i fakt, to mądry facet... Kochanie.. tęsknilam za Wami bardzo
Tamuś, już jakiś nowy? Jakaś niedoinformowana jestem Ehh..nie ma się co dziwić skoro mnie tutaj prawie neema ^^

Dzień dobry tak w ogóle ^^ Tylko przelotem tutaj i już mnie nie ma. Nie mam czasu na wizaż i ooo;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości