![]() |
#4501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnio testowałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Koto - Chanel n. 19 to jedyna "Chanelka", która mi się autentycznie podoba
![]() A Tilda też jest jedna jedyna ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Madziczko, Cristalle też jest warte grzechu- jeśli ktoś lubi cytrusy. Dla Annuschki- druga twarz o wspaniałych kościach policzkowych, Gwiazda miniona, ostra kobieta, czyli boska Ava. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze wielbiłam Bette Davis, fakt nie wyglądała jak słodka i piękna gwiazdka Hollywood, ale babka miała charakter, osobowość, a jej role filmowe... słów mi brak
![]() Koto, ty mnie nie kuś Cristallem ![]() ![]() Idę zrobić rekonesans przed polowankiem - na Dziewiętnastkę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Madziczko, Boska Betty dla Ciebie, na tym zdjęciu wyjątkowo pięknie wyglądajaca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Koto, dziękuję
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Żeby nie robić bezwstydnego off-topu, wspomnę, że testuję dzisiaj L'air de Rien Millera Harrisa - drapieżne, słodkawe, cielesne piżmo ukryte pod warstwą mchu i wypastowanej, wyschnietej na słońcu drewnianej podłogi. Faktycznie podobne do Musc Ravageur, z tym, że MR jest układa się na mojej skórze łagodniej, a krzyczące piżmo jest przykryte gęstym, welwetowym orientem. Co do Cristalle, to zgodzę się z Kotą. Jest przepiękne ![]()
![]() |
#4508 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ava cudowna - dojrzała, posągowa, piękna... Cytat:
![]() I w tym przypadku mamy odniesienia do filmu - zapach powstał w hołdzie i we współpracy z Jane Birkin. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Ech, po tych wszystkich wspomnieniach o Gwiazdach Prawdziwych zapodałam sobie testowo Divę. Na nadgarstku zaczyna mi się teraz rozwijać
![]() ale dlaczego kojarzy mi się z następną moją ulubienicą- Anouk Aimee- czy Anouk kiedyś jej nie reklamowała??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do reklamowania Divy, to kojarzę bardziej z dziewczęcą i świeżą Nastassją Kinski, ale niewykluczone ![]() Chyba nas nie pogonią za offtopa, co ![]() Poplątało mi się z Nastassją - ona rzeczywiście reklamowała perfumy Ungaro, ale chyba jednak nie Divę, którą reklamowała jakaś kobieta bez głowy. Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2008-08-06 o 18:18 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Divę reklamował rzeczywiście bezgłowy, zgrabny korpus w plisowanej białej sukience. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Ewo, wiesz, że ja ostatnio skusiłam się na testy nadgarstowe Cristalle...
![]() ![]() Choć jest mega kwiatowo - cytrusowy a więc tak różny od perfum w których się lubuję bardzo mi się spodobał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu, zwróć uwagę, ze EDP i EDT różnią się nieco w sile rażenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Roberto Verino VV Platinum - nietrwały świeżaczek, na początku interesujące pieprzno-zielone akordy, później rozmyty i wodnisty. Za to buteleczka mnie zachwyciła
![]() ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Sean John, czyli P Diddy, Unforgivable Woman
Taki to sensual floral jak ja jestem moderator ![]() Na drugiej ręce mam Jil Sander Game Water, ale nic nie napiszę z nienawiści - nie wiedziałam, że ma w składzie cytrynę yuzu, której nienawidzę i teraz cierpię. Bo trwałe toto, mocne, i śmierdzi. Fu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam prawie identyczną sukienkę (sama ją wymyśliłam a skonstruował i uszył mi ją mój tata) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio tesowalalm moja miniaturke Lilith - Callaghan ciekawy zapach spodobal mi sie bardzo spodobal sie tez mojej znajomej i mamie do tego trwaly
![]() |
#4520 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
W Seforze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
To prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Btw, jak już jesteśmy przy Chanel, to przypomniałam sobie, że niedawno miałam okazję testować legendarną Piątkę (wiem, wstyd, że dopiero teraz, ale zniechęciły mnie negatywne w większości recenzje). I cóż, było to dla mnie spore zaskoczenie - No.5 okazała się czysta, bardzo intymna, trochę pudrowa. Zdystansowana i szlachetnie minimalistyczna, co tylko dodaje jej klasy. I mimo niemal dziewięćdziesiątki na karku, bardzo współczesna (nigdy nie zrozumiem zarzutów, że babcina).
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ostatnio intensywnie poszukuję zapachu, który nie powodowałby u mnie pieczenia oczu i drapania w gardle. Wszystkie perfumy jakie posiadam (poza Allure) zawzięły się na mnie i alergizują na potęgę.
Na próbę o 14.oo '"zapodałam" Kelly Caleche z sephorowskiej fioleczki (więc nie na wiele starczyło) - małż stwierdził , że pachnę jak kierpce ![]() A teraz piszę to jednym palcem, bo drugą rękę mam przy nosie - jaka ta Kelly C. piękna, kierpce zniknęły |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś testuję Chance. W wersjach EDT i EDP. Oba mi się podobają. Oba są trwałe. EDT bardziej świeże, rześkie, takie wesołe i letnie. EDP cieplejsze, trzyma się bliżej skóry, na mnie wychodzi jakaś taka pudrowa nuta w stylu mocno rozcieńczonego Obsession, przeciw czemu oczywiście nic nie mam.
![]() Testuję też na małżu Gucia. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Ultrared Paco Rabanne - Lempicka edp w wersji light
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4528 |
lipiec na maksa!!! :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
|
I oto wracam
![]() ja testowałem ostatnio dvb signature nowość jakaś. pierwsze co to "niezły" potem jednak mineło i zostało coś w stylu "nijaki" "bardzo nijaki" i naprawde kosmicznie szybko sie ulatnia po 15 minutach nie pozostał mi ponim nawet ślad.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.