|
|
#1681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
hmmm, nie calkiem normalną...chudzi jestesmy i jakoś sie w niej układamy
..jak sardynki w puszcze.Cytat:
Kiedyś mojemu się takie akcje zdarzaly nagminnie. Jak ma stres jakikolwiek, nawet mały, ociupinki to nic go do amorow nie zmusi. Cytat:
Też uznałam za normę nastroje mojego ![]() Ostatnio jednak nie mam co nazekać. Zresztą kryzys też był jak mieszkalismy u rodzicow..to napewno. Nie było komfortu. Teraz przezywamy nowa jakośc pożycia małżenskiego
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale czego się spodziewał? U mnie w pokoju na drzwiach wisi taki uroczy zestawik... Łańcuch, a na nim skórzane paski na nogi, ręce i szyję... . Obok wisi palcat i ludzie najbardziej go przeżywają, ale ja po prostu jeżdżę konno . A oni myślą niewiadomo co ![]() ![]() Muszę zapytać TŻ-a co pomyślał gdy pierwszy raz do mnie przyszedł i to zobaczył
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
posikałam sie.
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ja sobie tego w ogóle nie wyobrażam Oj już Was sobie wyobrażam, pamiętam ten szał ciał jak my zamieszkaliśmy razem , ale teraz jest też dobrze, choć inaczej, spokojniej |
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę spotkać się z przyjaciółmi w urodziny... Chyba zaproszę ich do baru, postawię piwo, jakieś drinki i pizze. Będę ja z TŻ-em, moja przyjaciółka i jej nowy chłopak i mój przyjaciel z jakąś laską której nie znam. Zastanawiam się czy zaprosić siostrę TŻ-a z chłopakiem... Ja niby byłam na jej urodzinach... Znaczy przyjechałam do TŻ-a i mieliśmy mieć romantyczną kolację z okazji jego urodzin... Wchodzę do jego pokoju, a tam siostra TŻ-a zrobiła sobie imprezę z okazji urodzin
. Nie zaprosiła mnie, ale w ostateczności byłam na tej jej imprezce i dałam jej prezent (skoro są bliźniakami to nie mogę udawać, że nie wiem że ma urodziny). Teraz mam dylemat... 2 dodatkowe osoby to dodatkowe koszty...
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza, że nie jesteście w zbyt dobrych stosunkach to po co się silić ?
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wogóle to dziwne, ze się nie dogadujesz z jego sis ja z siostra TZ mam niezła bombę
|
|
#1692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może to u nich taki zwyczaj? Muszę wypytać TŻ-a .Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
W mojej szkole się tak mówi na dziewczyny gustujące w ciuchach rodem z bazarku w tym złym znaczeniu (ma być krótko, obciśle, tandetnie i się błyszczeć), na dodatek ich widzenie świata jest bardzo wypaczone, a ulubionym tematem rozmów odchudzanie (niekoniecznie) i kosmetyki
.
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że TZ siostra jest taka jak ja-chyba miałyśmy być oby dwie facetami
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam takie 2 w grupie. Jak zacznę gadać... Opowiadają sobie z przejęciem o jakiejś dziewczynie w ciąży, no po prostu fascynująca historia... I nagle zbawienne "nie mogę już tego słuchać" z ust jednego z naszych 3 rodzynków . Ciekawe czy na siostrę TŻ-a też to działa .Czasami jeżdżę z TŻ-em na giełdę. Jest tam dużo beznadziejnych ciuchów, ale dla faceta jeszcze się coś wybierze. Dla kobiet sama tandeta w kiczowatym wydaniu. Raz sobie kupiłam tam pasek bo kosztował 8 zł i potraktowałam to jako eksperyment . Ostatnio kupowaliśmy tam koszulkę na obóz dla TŻ-a. Wracamy do niego, a jego siostra "co sobie kupiłaś?" i "bardzo żałuję, że nie mam kasy, jakbym miała to bym pojechała z wami" .
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
o ja masakra
|
#1698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
wczoraj i dzisiaj nie mogłam tu zaglądać w pracy bo uczę dziewczynę, która będzie pracować na moim stanowisku... Z szefostwem dzisiaj już wszystko załatwilam i już oficjalnie jestem na urlopie. Aż żal mi było dzisiaj wychodzić . Jeszcze jutro wpadnę poplotkowac troszkę z szefową i oddam telefon słuzbowy. Czuję się bardzo dziwnie, trochę mi smutno ![]() Cytat:
Cytat:
Twin, ty robilas te badania tam u nich w klinice czy gdzieś indziej? Ja najpierw powalczę, żeby zrobić je w ramach NFZ. Jestem bardzo mocno zdesperowana i będę walczyć do ostatniej kropli krwi . Nie po to różnica między moim wynagrodzeniem brutto i netto jest tak wielka, żebym potem musiała wydawać majątek na rzeczy które mi się należą. Niestety lekarze niechętnie dają skierowania na badania czy do poważniejszych specjalistów, kiedyś nie mogłam się doprosić skierowania na badania krwi, bo jestem "młoda i zdrowa", a jak chcę poznać swoją grupę krwi to "za ciekawość się płaci" ![]() Nie bardzo mam teraz kase na wykonywanie tych badań prywatnie, ale pewnie nie będę miała wyjścia ![]() Ja w Filipince wygrałam kiedyś aparat cyfrowy, kupon do trolla i zestaw dezodorantow. Aparat i dezodoranty za zajecie I miejsca w konkursie fotograficznym, a kupon do Trolla w tym samym konkursie w ramach losowania miałam niesamowite szczęście . W innej gazecie wygrałam kiedyś zestaw kosmetyków słonecznych LRP.
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jesli chodzi o inocjowanie seksu to jest róznie choc ostatnio zauwazyłam ze to ja mam non stop ochote tzn TZ tez hehe ale ostatnio jestesmy tak zmeczeni ze w tygodniu nie w glowie nam takie rzeczy niestety ale jakby nie było od soboty weekend hehechoc ostatnio zauwyzłam ze to chyba ja częsciej zaczełam inicjowac seks hm... czy to dobrze??
|
|
|
|
#1700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo oni nie robili wszytskich analiz na miejscu tylko krew wysyłali do Wawy:/ potem już robiłam właśnie w tamtej klinice i płaciłam kupę kasy co pół roku. Jedynym plusem była pielęgniarka, która umie super pobierać krew. Nikt inny nie robi tego tak bezboleśnie jak ona Dzięki niej znam sposób i pouczam pielęgniarki jak mam mieć rękę, żeby mnie nie bolało i żebym nie zemdlała![]() Cytat:
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
twin to widze, ze znasz ten problem. ja to wiesz jeszcze pikus bo tylko 9 godz pracuje ale TZ 13 godzin i poza tym godzine przed i godizne po pracy jest kierowcą wrrr
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
a wczoraj to smiac mi sie chciało normalnie. poszłam juz spac. TZ wraca z pracy. zapala swiatło i mnie budzi aby powiedziec ze juz wrócił i ze idzie sia kąpac. jak juz poszedl sie kąpac to ja poszłam znowu spac
za pół godziny TZ wraca i mnie budzi, ze sie wykapał już i ze mozemy sobie jak zwykle pogadac pogadalismy i TZ poszedł na komputer na neta a ja miałm isc spac ale w trakcie ok 24 wszedl pi chipsy wiec nie moglam tek okazji przepuscic hehe i jak sie obudziłam to i do chipsów sie dolaczyłam zasnęłam a za godzine TZ mnie budzi ze idzie spac i abym sie przytuliła do niego wspomne, ze do pracy wstawałam o 5 rano myslicie ze przez tego wariata sie wyspałam?? za kare zrobiłam mu pobudke o 5 rano mówiąc, ze juz ide do pracy i chce buz hehe
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie, teraz, gdy pomieszkujemy razem, to mój luby zazwyczaj inicjuje zbliżenia (choć, nie powiem, mnie także się zdarza
), ale to głównie dlatego, że jemu się bardzo często chce. ja już nie mam siły ani ochoty najnormalniej w świecie, a on jeszcze i jeszcze dodam, że na co dzień mieszkamy osobno i wtedy seks raz w tygodniu (jak dobrze pójdzie), jest nam obojgu potrzebny ![]() Poemi, co do urodzin, to ja bym siostry TŻ-a nie zapraszała. Na swoje urodziny nie zaprosiłabym nikogo, z kim się nie dogaduję (m.in. dlatego nie zaprosiłabym mojej koleżanki i jej chłopaka [bo to naturalne, że chciałaby z nim być], bo za nim nie przepadam, ogólnie nic do niego nie mam, więc nie mówiłam nigdy kumpeli, że go nie lubie, bo to nieprawda, ale jakoś nie pasuje mi on, a nie chcę jej urazić to mówiąc. po prostu źle bym się czuła, gdyby był on obecny na mojej imprezce). Ja w ogóle mam ciężką sytuację w tej kwestii i trzymam się raczej z przyjaciółmi lubego, bo na moich bardzo się zawiodłam. Za to z siostrą lubego dogaduję siębardzo dobrze, choć nie nazwałabym tego przyjaźnią
|
|
|
|
#1705 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano też ![]() Mój tak ma od rku chyba, żeby go drapać po plecach I to nie dlatego, że coś nie tak ma ze skórą i go swędzi jakos szczególnie, ale twierdzi, że to jest bardzo przyjemne Ja się zawsze wczuwam w to drapanie i wyobrażam sobie, jak to musi być fajnie ![]() Cytat:
Przeważnie mi się nie chce. Zdecydowanie bardzo rzadko się kochamy, a co dopiero mówić o moim inicjowaniu ![]() Cytat:
Ale to tylko dlatego, że - jak wyżej wspomniałam - mój TŻ mógłby zawsze i wszędzie ![]() Tych wspólnych kapieli już nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
Moj TŻ właśnie przez tą niepewność, czy przypadkiem mnie nieco nie molestuje, już znacznie rzadziej inicjuje zbliżenia. Nie chce dostać kosza ![]() Cytat:
Nie znam na razie ceny fryzury, ale salon nie należy do tych "ekskluzywnych" (mimo to, jest polecany przez wielu znajomych).Za makijaż zapłace 100 zł: 50 zł za próbny i 50 zł za ten właściwy. Miałam już zamówioną makijażystkę, której usługi kosztowałyby mnie 240 zł. Nie mam kasy, po prostu, dlatego zrezygnowałam ![]() Też chyba coś takiego posiadam ![]() Cytat:
Niesamowite! Ja poszłam sobie po skierowanie na badania krwi. Lekarz spytał tylko, dlaczego chcę się przebadać - ja na to, że profilaktycznie, po prostu. Poprosiłam dodatkowo o skierowanie na próby wątrobowe, poziom żelaza.Idę jeść, bo już mi kiszki marsza grają. Późnym wieczorem - piwko z T.
|
||||||
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale myślę, że takie właśnie sytuacje bardzo zbliżają parę
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehejeszcze 1,5 godzinki i bedzie |
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój już mnie nawet nie budzi, bo wie, że to nierealne. jak ja śpię, to zbudzę się albo na budzik (ale jakoś podświadomie muszę wiedzieć, że to ja go ustawiłam na tę i na tę godzinę i kropka), albo jakaś totalna katastrofa. biedny, bo czasem chce ze mną porozmawiać o czymś, a nie ma szans na to
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

. Ale czego się spodziewał? U mnie w pokoju na drzwiach wisi taki uroczy zestawik... Łańcuch, a na nim skórzane paski na nogi, ręce i szyję...
. A oni myślą niewiadomo co 
posikałam sie.
...ja sobie tego w ogóle nie wyobrażam 

a wogóle to dziwne, ze się nie dogadujesz z jego sis ja z siostra TZ mam niezła bombę

co to?
Opowiadają sobie z przejęciem o jakiejś dziewczynie w ciąży, no po prostu fascynująca historia... I nagle zbawienne "nie mogę już tego słuchać" z ust jednego z naszych 3 rodzynków
. Jeszcze jutro wpadnę poplotkowac troszkę z szefową i oddam telefon słuzbowy. Czuję się bardzo dziwnie, trochę mi smutno