Wymarzony pierścionek - część X - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-07, 15:23   #1681
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to chyba macie dużą wannę
hmmm, nie calkiem normalną...chudzi jestesmy i jakoś sie w niej układamy..jak sardynki w puszcze.

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Hm, haniu, miałam raz taką sytuację, ale tż od razu skapował o co chodzi, pogadalismy, wyczerpujący dzień w pracy miał.
Co nie zmienia faktu, że niefajne uczucie.
U nas raczej po równo.
Oj niefajne...
Kiedyś mojemu się takie akcje zdarzaly nagminnie.
Jak ma stres jakikolwiek, nawet mały, ociupinki to nic go do amorow nie zmusi.
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Haniu u nas podobnie, ja po prostu uznałam za normę, że jeśli on inicjuje to jest naturalne że ma ochotę a tak nigdy nie mam pewności ....po prostu ta opcja jest bardziej komfortowa
Dokladnie.
Też uznałam za normę nastroje mojego
Ostatnio jednak nie mam co nazekać.
Zresztą kryzys też był jak mieszkalismy u rodzicow..to napewno. Nie było komfortu.
Teraz przezywamy nowa jakośc pożycia małżenskiego
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 15:28   #1682
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba dobrze, że się w tej sferze rozumiecie , chyba jest wiele "zboczonych" par , bo my też tak o sobie mówimy
U nas podobnie i to i to, ale ostatnio stwierdzam, że jestem zbyt leniwa w tej kwestii i zazwyczaj czekam na jego inwencję, muszę chyba to zmienić bo faceci też lubią być atakowani a nie tylko atakować
Hehe, TŻ mówi, że jesteśmy za młodzi na takie zboczeństwa . Ale czego się spodziewał? U mnie w pokoju na drzwiach wisi taki uroczy zestawik... Łańcuch, a na nim skórzane paski na nogi, ręce i szyję... . Obok wisi palcat i ludzie najbardziej go przeżywają, ale ja po prostu jeżdżę konno . A oni myślą niewiadomo co
Muszę zapytać TŻ-a co pomyślał gdy pierwszy raz do mnie przyszedł i to zobaczył
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 15:30   #1683
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
jakby to powiedziałą TZ babcia masz "ci...ę czarodziejkę"
posikałam sie.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 15:31   #1684
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ostatnio jednak nie mam co nazekać.
Zresztą kryzys też był jak mieszkalismy u rodzicow..to napewno. Nie było komfortu.
Teraz przezywamy nowa jakośc pożycia małżenskiego
No nie dziwię się z rodzicami za ścianą ....ja sobie tego w ogóle nie wyobrażam , pewnie jakoś da się przyzwyczaić ale wiadomo teraz to macie luz, blus
Oj już Was sobie wyobrażam, pamiętam ten szał ciał jak my zamieszkaliśmy razem , ale teraz jest też dobrze, choć inaczej, spokojniej
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 15:33   #1685
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No nie dziwię się z rodzicami za ścianą ....ja sobie tego w ogóle nie wyobrażam , pewnie jakoś da się przyzwyczaić ale wiadomo teraz to macie luz, blus
no ja też sobie nie wyobrażam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 15:38   #1686
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też sobie nie wyobrażam

Dla mnie za duży stres, który by mnie paraliżował chyba że w nocy jak wszyscy śpią
Stary 2008-08-07, 15:39   #1687
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie za duży stres, który by mnie paraliżował chyba że w nocy jak wszyscy śpią
ja bym się nie odważyła próbować

Stary 2008-08-07, 15:40   #1688
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym się nie odważyła próbować

No ale wiesz jakby taka sytuacja trwała rok ? to może by Cię wzięło ?
Stary 2008-08-07, 16:04   #1689
Poemi
Zakorzenienie

Chcę spotkać się z przyjaciółmi w urodziny... Chyba zaproszę ich do baru, postawię piwo, jakieś drinki i pizze. Będę ja z TŻ-em, moja przyjaciółka i jej nowy chłopak i mój przyjaciel z jakąś laską której nie znam. Zastanawiam się czy zaprosić siostrę TŻ-a z chłopakiem... Ja niby byłam na jej urodzinach... Znaczy przyjechałam do TŻ-a i mieliśmy mieć romantyczną kolację z okazji jego urodzin... Wchodzę do jego pokoju, a tam siostra TŻ-a zrobiła sobie imprezę z okazji urodzin . Nie zaprosiła mnie, ale w ostateczności byłam na tej jej imprezce i dałam jej prezent (skoro są bliźniakami to nie mogę udawać, że nie wiem że ma urodziny). Teraz mam dylemat... 2 dodatkowe osoby to dodatkowe koszty...
Stary 2008-08-07, 16:07   #1690
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Chcę spotkać się z przyjaciółmi w urodziny... Chyba zaproszę ich do baru, postawię piwo, jakieś drinki i pizze. Będę ja z TŻ-em, moja przyjaciółka i jej nowy chłopak i mój przyjaciel z jakąś laską której nie znam. Zastanawiam się czy zaprosić siostrę TŻ-a z chłopakiem... Ja niby byłam na jej urodzinach... Znaczy przyjechałam do TŻ-a i mieliśmy mieć romantyczną kolację z okazji jego urodzin... Wchodzę do jego pokoju, a tam siostra TŻ-a zrobiła sobie imprezę z okazji urodzin . Nie zaprosiła mnie, ale w ostateczności byłam na tej jej imprezce i dałam jej prezent (skoro są bliźniakami to nie mogę udawać, że nie wiem że ma urodziny). Teraz mam dylemat... 2 dodatkowe osoby to dodatkowe koszty...
Sama nie wiem, skoro ona Cię nie zaprosiła na swoje a znalazlaś się tam przypadkiem to chyba obowiązku nie masz Zwłaszcza, że nie jesteście w zbyt dobrych stosunkach to po co się silić ?
Stary 2008-08-07, 16:10   #1691
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zaprosiła mnie, ale w ostateczności byłam na tej jej imprezce i dałam jej prezent (skoro są bliźniakami to nie mogę udawać, że nie wiem że ma urodziny). Teraz mam dylemat... 2 dodatkowe osoby to dodatkowe koszty...
ja bym jej nie zapraszała a wogóle to dziwne, ze się nie dogadujesz z jego sis ja z siostra TZ mam niezła bombę

Stary 2008-08-07, 16:18   #1692
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Sama nie wiem, skoro ona Cię nie zaprosiła na swoje a znalazlaś się tam przypadkiem to chyba obowiązku nie masz Zwłaszcza, że nie jesteście w zbyt dobrych stosunkach to po co się silić ?
Istnieje jeszcze możliwość, że tamtych ludzi na swoją imprezkę też nie zaprosiła... Byłam na urodzinach jej przyjaciółki, ta dziewczyna nikogo nie zapraszała, po prostu siostra TŻ-a zapowiedziała, że przyjdziemy z okazji urodzin i tyle. Tamta nie miała wyjścia, musiała przygotować alkohol i jedzenie . Może to u nich taki zwyczaj? Muszę wypytać TŻ-a .

Cytat:
ja bym jej nie zapraszała a wogóle to dziwne, ze się nie dogadujesz z jego sis ja z siostra TZ mam niezła bombę
Zazwyczaj nie dogaduję się z bazarkami .
Stary 2008-08-07, 16:20   #1693
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Zazwyczaj nie dogaduję się z bazarkami .
co to?

Stary 2008-08-07, 16:26   #1694
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
co to?
W mojej szkole się tak mówi na dziewczyny gustujące w ciuchach rodem z bazarku w tym złym znaczeniu (ma być krótko, obciśle, tandetnie i się błyszczeć), na dodatek ich widzenie świata jest bardzo wypaczone, a ulubionym tematem rozmów odchudzanie (niekoniecznie) i kosmetyki .
Stary 2008-08-07, 16:28   #1695
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
W mojej szkole się tak mówi na dziewczyny gustujące w ciuchach rodem z bazarku w tym złym znaczeniu (ma być krótko, obciśle, tandetnie i się błyszczeć), na dodatek ich widzenie świata jest bardzo wypaczone, a ulubionym tematem rozmów odchudzanie (niekoniecznie) i kosmetyki .
yyy...masakra dobrze, że TZ siostra jest taka jak ja-chyba miałyśmy być oby dwie facetamija używam tylko tuszu do rzęs

Stary 2008-08-07, 16:39   #1696
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
yyy...masakra dobrze, że TZ siostra jest taka jak ja-chyba miałyśmy być oby dwie facetamija używam tylko tuszu do rzęs
Ano masakra . Mam takie 2 w grupie. Jak zacznę gadać... Opowiadają sobie z przejęciem o jakiejś dziewczynie w ciąży, no po prostu fascynująca historia... I nagle zbawienne "nie mogę już tego słuchać" z ust jednego z naszych 3 rodzynków . Obraziły się i poszły . Ciekawe czy na siostrę TŻ-a też to działa .

Czasami jeżdżę z TŻ-em na giełdę. Jest tam dużo beznadziejnych ciuchów, ale dla faceta jeszcze się coś wybierze. Dla kobiet sama tandeta w kiczowatym wydaniu. Raz sobie kupiłam tam pasek bo kosztował 8 zł i potraktowałam to jako eksperyment . Ostatnio kupowaliśmy tam koszulkę na obóz dla TŻ-a. Wracamy do niego, a jego siostra "co sobie kupiłaś?" i "bardzo żałuję, że nie mam kasy, jakbym miała to bym pojechała z wami" .
Stary 2008-08-07, 16:47   #1697
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo żałuję, że nie mam kasy, jakbym miała to bym pojechała z wami" .
o ja masakra

Stary 2008-08-07, 17:36   #1698
Ines1985
Zakorzenienie

Cześć wczoraj i dzisiaj nie mogłam tu zaglądać w pracy bo uczę dziewczynę, która będzie pracować na moim stanowisku... Z szefostwem dzisiaj już wszystko załatwilam i już oficjalnie jestem na urlopie. Aż żal mi było dzisiaj wychodzić . Jeszcze jutro wpadnę poplotkowac troszkę z szefową i oddam telefon słuzbowy. Czuję się bardzo dziwnie, trochę mi smutno

Cytat:
Ines u jakiego lekarza byłaś, u tego co polecała Twin ???? Może warto wybrać się do tego....
A co do problemów o podłożu hormonalnym, skąd ta pewność ?????????
Powiem Ci, ża jak już kiedyś wspominałam mialam niezłe przechery z cerą, więc sama na to wpadłam, że to na 100 % hormony. Wówczas miałam opłacaną lecznice przez firmę i poszłam do endokrynologa i zażądałam badań hormonalnych- nie bardzo chciał się zgodzić, ale byłam namolna....Po odczytaniu badań okazało się, że z gospodarką hormonalną u mnie wszystko o.k i nie ma podstaw do takiej tezy ???
Także Ines nie byłabym tego taka pewna....
Moja rada idź do lekarza Twin i idź do mojej kosmetyczki na konsultację (namawiam Cię bo nie kosztuje to nic a uzgodnicie co mozna z Twoją cerą zdziałać )
Głowa do góry, będzie dobrze....ja wyleczyłam twarz w późnym wieku, marnr pocieszenie ale zawsze

Cześć Wszystkim
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja miałam właśnie za dużo testosteronu i musiałam łykać tabletki anty +jeszcze dodatkowe hormony kobiecie. wydałam na to leczenie kupę kasy ale dzisiaj jestem posiadaczką gładkiej buzi i jak raz na jakiś czas wyskoczy mi pojedynczy pryszcz to mnie to nawet cieszy (że to tylko 1 a nie cała twarz). Z czasem to niestety prawda. Moja ciotka była ze mną u tego lekarza i powiedział jej, że dla niej już za późno.

Dorinko z tego co wiem to Inez wybierała się do polecanego przeze mnie lekarza
No własnie byłam u lekarza polecanego przez Twin.
Twin, ty robilas te badania tam u nich w klinice czy gdzieś indziej? Ja najpierw powalczę, żeby zrobić je w ramach NFZ. Jestem bardzo mocno zdesperowana i będę walczyć do ostatniej kropli krwi . Nie po to różnica między moim wynagrodzeniem brutto i netto jest tak wielka, żebym potem musiała wydawać majątek na rzeczy które mi się należą.
Niestety lekarze niechętnie dają skierowania na badania czy do poważniejszych specjalistów, kiedyś nie mogłam się doprosić skierowania na badania krwi, bo jestem "młoda i zdrowa", a jak chcę poznać swoją grupę krwi to "za ciekawość się płaci"

Nie bardzo mam teraz kase na wykonywanie tych badań prywatnie, ale pewnie nie będę miała wyjścia

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Filipinkę kupowałam cyklicznie i uwielbiałam
Ja w Filipince wygrałam kiedyś aparat cyfrowy, kupon do trolla i zestaw dezodorantow. Aparat i dezodoranty za zajecie I miejsca w konkursie fotograficznym, a kupon do Trolla w tym samym konkursie w ramach losowania miałam niesamowite szczęście .

W innej gazecie wygrałam kiedyś zestaw kosmetyków słonecznych LRP.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 19:07   #1699
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
jesli chodzi o inocjowanie seksu to jest róznie choc ostatnio zauwazyłam ze to ja mam non stop ochote tzn TZ tez hehe ale ostatnio jestesmy tak zmeczeni ze w tygodniu nie w glowie nam takie rzeczy niestety ale jakby nie było od soboty weekend hehe
choc ostatnio zauwyzłam ze to chyba ja częsciej zaczełam inicjowac seks hm... czy to dobrze??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 19:47   #1700
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
No własnie byłam u lekarza polecanego przez Twin.
Twin, ty robilas te badania tam u nich w klinice czy gdzieś indziej? Ja najpierw powalczę, żeby zrobić je w ramach NFZ. Jestem bardzo mocno zdesperowana i będę walczyć do ostatniej kropli krwi . Nie po to różnica między moim wynagrodzeniem brutto i netto jest tak wielka, żebym potem musiała wydawać majątek na rzeczy które mi się należą.
Niestety lekarze niechętnie dają skierowania na badania czy do poważniejszych specjalistów, kiedyś nie mogłam się doprosić skierowania na badania krwi, bo jestem "młoda i zdrowa", a jak chcę poznać swoją grupę krwi to "za ciekawość się płaci"

Nie bardzo mam teraz kase na wykonywanie tych badań prywatnie, ale pewnie nie będę miała wyjścia
Ines ja robiłam prywatnie. Powiem Ci, że raz zrobiłam na kasę w rodzinnym mieście i czekałam na wyniki tydzień bo oni nie robili wszytskich analiz na miejscu tylko krew wysyłali do Wawy:/ potem już robiłam właśnie w tamtej klinice i płaciłam kupę kasy co pół roku. Jedynym plusem była pielęgniarka, która umie super pobierać krew. Nikt inny nie robi tego tak bezboleśnie jak ona Dzięki niej znam sposób i pouczam pielęgniarki jak mam mieć rękę, żeby mnie nie bolało i żebym nie zemdlała

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
jesli chodzi o inocjowanie seksu to jest róznie choc ostatnio zauwazyłam ze to ja mam non stop ochote tzn TZ tez hehe ale ostatnio jestesmy tak zmeczeni ze w tygodniu nie w glowie nam takie rzeczy niestety ale jakby nie było od soboty weekend hehe
choc ostatnio zauwyzłam ze to chyba ja częsciej zaczełam inicjowac seks hm... czy to dobrze??
Madzia my odkąd zaczęliśmy pracować i teraz jeszcze ciągłe ustawianie, sprzątanie, skręcanie szafek to już nie pamiętam kiedy ostatnio mieliśmy siłę a teraz jeszcze mój @. Chyba dopiero podczas spływu nadrobimy zaległości...
Stary 2008-08-07, 19:51   #1701
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

twin to widze, ze znasz ten problem. ja to wiesz jeszcze pikus bo tylko 9 godz pracuje ale TZ 13 godzin i poza tym godzine przed i godizne po pracy jest kierowcą wrrr

Stary 2008-08-07, 19:57   #1702
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
twin to widze, ze znasz ten problem. ja to wiesz jeszcze pikus bo tylko 9 godz pracuje ale TZ 13 godzin i poza tym godzine przed i godizne po pracy jest kierowcą wrrr
Ja też mam więcej sił niż Tż. On wstaje wcześniej, dłużej pracuje, później niż ja wraca. Dlatego on wieczorem pada
Stary 2008-08-07, 20:04   #1703
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a wczoraj to smiac mi sie chciało normalnie. poszłam juz spac. TZ wraca z pracy. zapala swiatło i mnie budzi aby powiedziec ze juz wrócił i ze idzie sia kąpac. jak juz poszedl sie kąpac to ja poszłam znowu spac za pół godziny TZ wraca i mnie budzi, ze sie wykapał już i ze mozemy sobie jak zwykle pogadac pogadalismy i TZ poszedł na komputer na neta a ja miałm isc spac ale w trakcie ok 24 wszedl pi chipsy wiec nie moglam tek okazji przepuscic hehe i jak sie obudziłam to i do chipsów sie dolaczyłam zasnęłam a za godzine TZ mnie budzi ze idzie spac i abym sie przytuliła do niego wspomne, ze do pracy wstawałam o 5 rano myslicie ze przez tego wariata sie wyspałam?? za kare zrobiłam mu pobudke o 5 rano mówiąc, ze juz ide do pracy i chce buz hehe

Stary 2008-08-07, 20:05   #1704
najfajniejsza
Zakorzenienie

u mnie, teraz, gdy pomieszkujemy razem, to mój luby zazwyczaj inicjuje zbliżenia (choć, nie powiem, mnie także się zdarza ), ale to głównie dlatego, że jemu się bardzo często chce. ja już nie mam siły ani ochoty najnormalniej w świecie, a on jeszcze i jeszcze dodam, że na co dzień mieszkamy osobno i wtedy seks raz w tygodniu (jak dobrze pójdzie), jest nam obojgu potrzebny

Poemi, co do urodzin, to ja bym siostry TŻ-a nie zapraszała. Na swoje urodziny nie zaprosiłabym nikogo, z kim się nie dogaduję (m.in. dlatego nie zaprosiłabym mojej koleżanki i jej chłopaka [bo to naturalne, że chciałaby z nim być], bo za nim nie przepadam, ogólnie nic do niego nie mam, więc nie mówiłam nigdy kumpeli, że go nie lubie, bo to nieprawda, ale jakoś nie pasuje mi on, a nie chcę jej urazić to mówiąc. po prostu źle bym się czuła, gdyby był on obecny na mojej imprezce).
Ja w ogóle mam ciężką sytuację w tej kwestii i trzymam się raczej z przyjaciółmi lubego, bo na moich bardzo się zawiodłam. Za to z siostrą lubego dogaduję siębardzo dobrze, choć nie nazwałabym tego przyjaźnią
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 20:05   #1705
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Dziwna sprawa: czy wasi faceci mają podobnie do mojego, że najbardziej "chce im się" nie wieczorem, (bo chyba zmęczeni), tylko rano, po przebudzeniu/względnie w nocy?
Znam męską fizjologię, ale tak się pytam:P
Mój chce zawsze Rano też

Cytat:
hihihi...moj tez tak robi. Uwielbia jak go "kiziam"
Mój tak ma od rku chyba, żeby go drapać po plecach I to nie dlatego, że coś nie tak ma ze skórą i go swędzi jakos szczególnie, ale twierdzi, że to jest bardzo przyjemne Ja się zawsze wczuwam w to drapanie i wyobrażam sobie, jak to musi być fajnie

Cytat:
Dziewczyny czy Wy inicjujecie sex ? Czy raczej czekacie ? Czy pół na pół ?
Ja od dawna jestem strasznie bierna. Tak jak wspominałam, to raczej efekt uboczny hormonów Przeważnie mi się nie chce. Zdecydowanie bardzo rzadko się kochamy, a co dopiero mówić o moim inicjowaniu

Cytat:
Własnie ostatnio TZ narzekał ze stałam sie bardziej bierna jezeli o to chodzi.
Na co odpowiedzialam "sam do tego doprowadzileś"
Kilka razy powiedził "nie" mimo moich wysilkow, albo zmuszął się co doskonale widziałm więc zrezygnowałam. Jak nie ma ochoty to trudno.

Jedynym dośc naturalnym i zawsze skutkującym sposobem jest wskoczenie TZ do wanny.

To mi sie często zdarza.
Gdy TŻ mówi "nie" - co mu się zdarzyło może dwa razy - czuję się naprawdę dziwnie. Analizuję, co zrobiłam źle, czy przestałam może byc dla niego atrakcyjna i takie tam Ale to tylko dlatego, że - jak wyżej wspomniałam - mój TŻ mógłby zawsze i wszędzie

Tych wspólnych kapieli już nie mogę się doczekać

Cytat:
Haniu u nas podobnie, ja po prostu uznałam za normę, że jeśli on inicjuje to jest naturalne że ma ochotę a tak nigdy nie mam pewności ....po prostu ta opcja jest bardziej komfortowa
Tylko że to działa również w drugą stronę Moj TŻ właśnie przez tą niepewność, czy przypadkiem mnie nieco nie molestuje, już znacznie rzadziej inicjuje zbliżenia. Nie chce dostać kosza

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
no i zapisalam sie do fryzjera i na makijaz. troche mam stracha i sie boje ze cos nie wyjdzie.ale to ten salon co TZa siostra sie na slub czesala i malowala, a druga siostra tez tam 2 razy robila. tego dnia zdominujemy salon- zapisalam sie ja, moja mama i moja swiadkowa
ceny tez nie sa straszne. fryzura ok 70zl a makijaz 50zl
Ja też się umówiłam dziś na makijaż, a tydzień temu - do fryzjera Nie znam na razie ceny fryzury, ale salon nie należy do tych "ekskluzywnych" (mimo to, jest polecany przez wielu znajomych).
Za makijaż zapłace 100 zł: 50 zł za próbny i 50 zł za ten właściwy. Miałam już zamówioną makijażystkę, której usługi kosztowałyby mnie 240 zł. Nie mam kasy, po prostu, dlatego zrezygnowałam

Cytat:
jakby to powiedziałą TZ babcia masz "ci...ę czarodziejkę"
Normalnie prawie się posikałam ze śmiechu Też chyba coś takiego posiadam

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość

Niesamowite! Ja poszłam sobie po skierowanie na badania krwi. Lekarz spytał tylko, dlaczego chcę się przebadać - ja na to, że profilaktycznie, po prostu. Poprosiłam dodatkowo o skierowanie na próby wątrobowe, poziom żelaza.

Idę jeść, bo już mi kiszki marsza grają. Późnym wieczorem - piwko z T.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 20:07   #1706
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
a wczoraj to smiac mi sie chciało normalnie. poszłam juz spac. TZ wraca z pracy. zapala swiatło i mnie budzi aby powiedziec ze juz wrócił i ze idzie sia kąpac. jak juz poszedl sie kąpac to ja poszłam znowu spac za pół godziny TZ wraca i mnie budzi, ze sie wykapał już i ze mozemy sobie jak zwykle pogadac pogadalismy i TZ poszedł na komputer na neta a ja miałm isc spac ale w trakcie ok 24 wszedl pi chipsy wiec nie moglam tek okazji przepuscic hehe i jak sie obudziłam to i do chipsów sie dolaczyłam zasnęłam a za godzine TZ mnie budzi ze idzie spac i abym sie przytuliła do niego wspomne, ze do pracy wstawałam o 5 rano myslicie ze przez tego wariata sie wyspałam?? za kare zrobiłam mu pobudke o 5 rano mówiąc, ze juz ide do pracy i chce buz hehe
hehehe ale myślę, że takie właśnie sytuacje bardzo zbliżają parę
Stary 2008-08-07, 20:11   #1707
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie TŻ codziennie budzi jak wychodzi do pracy-przytula, mnie całuje, coś szepnie do uszka a jak wyjdzie ja dalej śpię
Stary 2008-08-07, 20:12   #1708
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
hehehe ale myślę, że takie właśnie sytuacje bardzo zbliżają parę
zapewne tak, ale wiesz wczoraj to ja nawet wkurzona na niego byłam przez to. smiac mi sie chciało. szczególnie jak patrze na niego jak juz mnie obudził a ten stoi nade mną z usmiechem na twarzy i mi macha hehe
jeszcze 1,5 godzinki i bedzie

Stary 2008-08-07, 20:19   #1709
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
zapewne tak, ale wiesz wczoraj to ja nawet wkurzona na niego byłam przez to. smiac mi sie chciało. szczególnie jak patrze na niego jak juz mnie obudził a ten stoi nade mną z usmiechem na twarzy i mi macha hehe
jeszcze 1,5 godzinki i bedzie
złośliwiec

mój już mnie nawet nie budzi, bo wie, że to nierealne. jak ja śpię, to zbudzę się albo na budzik (ale jakoś podświadomie muszę wiedzieć, że to ja go ustawiłam na tę i na tę godzinę i kropka), albo jakaś totalna katastrofa. biedny, bo czasem chce ze mną porozmawiać o czymś, a nie ma szans na to
Stary 2008-08-07, 21:32   #1710
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
złośliwiec
nie... złośliwiec jest tylko jeden
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości