|
|
#2011 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
|
|
|
|
#2012 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdybym była bardzo bogata miałabym pokój na obuwie, teraz ze względu na malo kasy i brak miejsca się ograniczam ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki bardzo Mam okres, ale wraz z nim dostałam tyle energii, że dziś zrobiłam marszobiegiem ok 10 km, a jeszcze mam ochotę na więcej .Tylko jeszcze by Pucka przestała marudzić, to będzie super Cytat:
Od jesieni, żeby za długo się nie zastanawiać ![]() Cytat:
Ja również czasem czuję sie jak samotna matka.... Ja swojemu mężowi tłumaczę, ale wiecznie pracą się tłumaczy, może w końcu zrozumie, że są ważniejsze sprawy, bezcenne Wrzucam fotki ze zmiany fryzury. Pierwsza fotka wyszła wyjątkowo smetnie, ale robiłam sama . Jeszcze zastanawiam się nad przyciemnieniem, ale to za miesiac..Agatka słodko śpi. Ja wskakuje pod prysznic i do wyrka. Mam dużo do zrobienia. W weekend odwiedzi nas kuzynka ze swoimi 2 córeczkami i musze poprasować dwie wielkie kupy prania , ogarnąć mieszkanie.Co mozna kupić dziewczynkom w wieku 5 i 3 latka. Myslałam o jakieś grze dla nich obu, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Pierwszy raz się spotkamy w realu, dlatego sądzę, że powinnam im cos podarować |
|||||
|
|
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pytanie
jasne, że w zielonych ![]() Murmelius, a która u Ciebie godzina jest? Cytat:
![]() Nie no super, a już się bałam, że coś nie wyjdzie Cytat:
, też chcę troszkę choćby energii, moje dziecko mnie wykończy tym bieganiem po domu, kondycyjnie tego nie wytrzymam
|
||
|
|
|
#2014 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
E to fajnie masz, u nas prawie północ...
Uciekam spać, bo mnie kostki kręcą (starość nie radość ). Dobranoc |
|
|
|
#2016 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam zaległości wątkowe.
Przepraszam jednak, że nie dam rady się wstrzelić w nurt ostatnich trzech tygodni. Nie wiem nawet, czy bylo by to na miejscu. Zresztą zrobiło mi się przykro i chyba jestem winna wyjaśnienia Demonikowi i Motylkowi: szkoda, że pod moją nieobecność zostało skomentowane "nazywanie, czy też porównywanie lub naśmiewanie się z dzieci, powodujące dziwną atmosferę na wątku", bo to ja zaczęłam historię z Teletubisiem. Nigdy moim celem nie było wyśmiewanie kogokolwiek czy też stwarzanie złej atmosfery. Wydawało mi się do tej pory, że ani Anetka, ani Leosia nie miały mi za złe moich słów (zresztą w jednym przypadku była to prosta odpowiedź na pytanie Lei, nie napraszałam się ani nie wyrywałam ze swoją wątpliwą imaginacją). Podobne poczucie humoru pozwoliło nam zachować dystans i po prostu dobrze się rozumieć. Teraz już wiem, że nie można być sobą w pewnych sytuacjach. Należy dobierać słowa staranniej i z rozmysłem tak, by nikt nie mógł ich rozsmarować cienką warstwą na szkiełku i podstawić pod mikroskop. I nic już na ten temat nie napiszę, bo zbyt wiele napisałabym. Aneciu i Leo, przepraszam, że się Wami posiłkuję w trakcie Waszych urlopów. Nie mogłam jednak udać, że nie przeczytałam tych słów na temat moich wypowiedzi. Przykro mi tym bardziej, że pierwszą rzeczą po powrocie do domu i podłączeniu się do kabelka bylo zajrzenie do naszego wątku. Dostałam za swoje. Wszystkim dzieciom gratuluję postępów. Chorym dzieciaczkom życzę zdrowia, odpoczywającym mamusiom jak najwięcej radości z czasu wolnego i relaksu na 100%. Zdjęcia są piękne i pokazują, jak bardzo szybko leci czas. Malwinka zaliczyła trzydniówkę. Ma też AZS na podłożu alergicznym. Niestety nie wiem, co ją uczula. Lekarz zabronił mi jeść czekoladę, jednak różnicy w wyglądzie skóry Malwiny jeszcze nie zauważyłam. Jestem trochę zmęczona podróżą i zmianą czasu. Idę spać, nic tu po mnie. Chciałabym napisać, że dobrze być tu znowu z Wami. Jednak jedynym uczuciem jest żal. Na razie. |
|
|
|
#2017 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witaj Cytat:
rozumiem co czujesz.ja też sie czuję jak samotna matka tym bardziej że jeszcze to ja na wszystko zarabiam.no ale juz połowa za nami i jak jest tż to też staramy sie wykorzystać na maksa ten czas Cytat:
moje dziecko też zawzięcie ćwiczy i cieszę się bo wolałabym żeby w żłobku już chodziła bo tu będzie najmłodsza. dobrze że nasze4 są 2 pokoje bo też bym tego nie pomiesciła a jakbym miała więcej pieniążków to nie wiem kto by miała więcej butów ja czy ona. nos po mamusi ale zdecydowanie podobna do tatusia. no w tej piaskownicy troche sie przemieszczała i piasek tez jadła ale raczej grzecznie się bawiła.jak zawsze. chyba faktycznie jest grzeczna bo przecież tata ma 70 lat i bez problemów z nia wytrzymuje. miłego dnia ja będę odliczać godzinki bo weekend wolny.
|
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
Murmelius - bardzo sie ciesze ze juz z nami jestes
)) Odpoczywaj, a potem napisz jak sie wyjazdy udaly No i czekamy na aktualne zdj Malwinki I nie smutaj sie - mysle ze nikt na tym watku nie ma w zamiarze sprawiac komukolwiek przykrosc.Dorka - jesli w Lodzi jest multikino to jasne ze bierz coreczke i idzcie Chciaz bynajmniej dla mnie skonczyly sie juz czasy kiedy moja mala pzresypiala cale seanse a ja ogladalam film w calosci- teraz to bardziej ganianina po schodach, miedzy fotelami i rozdzielanie kiedy bobasy wlaza na siebie albo wsadzaja sabie lapki do oczu Ale i tak zawsze conieco filmu obejrze no i mala ma towarzystwo innych dzieci i sie socjalizuje![]() -- U nocka spokojna - spanko od 20tej do 7:30 - stalo sie to od jakiegos czasu mila regula, mam nadzieje ze sie nie odmieni bo wysypiam sie idealnie. Teraz mala swiruje po calym mieszkaniu a ja mam ambitny plan posprzatac. TZ pojechal "na chwile" do pracy mimo ze mial dzisiaj miec "Home office" ((
|
|
|
|
#2019 | ||||
|
Rozeznanie
|
nie można mieć wszystkiego
Cytat:
dla dzielnej Oleńki Cytat:
![]() ja też lubię zapasy, ale zazwyczaj mam po 1 sztuce ![]() Cytat:
Cytat:
Oby już zawsze takie noce były U nas tfu ( żeby nie zapeszyć) też raczej przesypia całą noc, czasem zapłacze, ale smoczek, pogłaskanie, lub utulenie pomaga. Bebilon nie smakuje. W ciągu godziny wypiła może 20 ml. Wypije łyczka i patrzy z wyrzutem " co ty mi dajesz "Wstaje wszędzie gdzie sie da, tam gdzie sie nie da też próbuje . Podejmuje również nieśmiałe próby chodzenia. Dwa, trzy kroczki w bok, oczywiście z trzymaniem Śpi już od godziny. Fajnie, chociaz nie potrafię sie tym relaksować, bo jeszcze tyle rzeczy do zrobienia .Idę zupkę nastawić, może jak wstanie będzie głodna i zje ze smakiem chociaż pół porcji Narazie |
||||
|
|
|
#2020 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że nie napisałam wczoraj, ale nie starczyło mi czasu.
Chciałam podziękować Wam, za miłe komentarze do zdjęć Mai i za życzenia miesięcznicowe. Serdeczne życzenia dla Agatki, Tatianki, Oliego, Wiki, Ninki, Łusi, Matyldzi, Weronisi, Patryczka, Kubusia i Piotrusia, Nadii. Sto lat Najlepsze życzenia urodzinowe dla Joli Podróż przebiegła nam w miarę sprawnie. W tamtą stronę Maja marudziła co prawda 2 godziny, ale wytrzymaliśmy. W powrotna drogę wyruszyliśmy o wiele wcześniej, by przespała cała podróż. Pogoda w raczej nam dopisała, było trochę dni pochmurnych i jeden deszczowy, zaliczyliśmy sztorm, ale słońca też nie brakowało. Pierwsze wrażenia Mai na widok morza, to lekkie przerażenie w oczach, ale po chwili ciągła w stronę wody. Wielka radość sprawił jej piach na plaży, którego nie omieszkała spróbować. Nam najwięcej uśmiechu przyprawiał widok, Mai idącej do wody, a gdy dosięgała ją fala ucieczka na plażę Z czasem brnęła coraz głębiej w wodę. Na plaży raczej nie marudziła, bawiła się w wodzie, piachu, zaczepiała inne dzieci, spacerowała brzegiem morza. Przez kilka dni mieliśmy towarzystwo oprócz teściów, przyjechał kolega z pracy męża z rodziną. Mieliśmy z kim wyjść wieczorem, choć i tak nie na długo, bo Maje braliśmy ze sobą. Nie chciała zupełnie zostawać z dziadkami. Na początku nawet na ręce nie chciała iść, był ryk i krzyki. Także [pomoc rodziców Tż nie na dużo mi się zdała. Oczywiście Felistil polecany przez Pysiam się przydał. W pierwszy i ostatni dzień zostałam zaatakowana przez osy takie szczęście do owadów mam tylko ja. To tyle w wielkim skrócie jak mi się jeszcze coś wspomni to napiszę. Zaległości nie odrobiłam, dlatego też nie odnoszę się do postów, ani nie komentuję zdjęć, mam nadzieję, że przez weekend nadrobię i się poprawię. Brawa dla wytrwałych za przeczytanie wypocin Zdjęcia będą później, dopiero zgrane na kompa. |
|
|
|
#2021 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dziękuję Wam za zainteresowanie i troskę Mąż ma dziś wolne, a że lekarz pozwolił na długie spacery, zabieramy dziś Jasia po obiadku do stolicy .Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Świetnie wyglądasz w nowej fryzurce . Odważna decyzja.Cytat:
Bardziej chodziło mi o porównanie dziecka do Hitlera, aniżeli do Teletubisia, który jest w gruncie rzeczy uroczym stworkiem. Aneta i Lea być może nie przejęły się tym, choć ja nieco inaczej odebrałam wypowiedź Lei / Moony po tym, jak padły słowa porównujące jej synka do Hitlera. Miałam wrażenie, że jest skonfudowana i że zrobiło się jej przykro, ale ponieważ ma poczucie humoru i nie jest osobą konfliktową, obróciła całą sytuację w żart. Ja pewnie też bym tak postąpiła, ale w środku okrutnie by mnie kłuło. Masz rację, słowo pisane inaczej się odbiera aniżeli słowo mówione, dlatego ja również starannie je dobieram i zastanawiam się, czy nie sprawię nimi komuś przykrości. Czytam wiadomość kilka razy, zanim ją wyślę, czasem używam funkcji "edytuj". Co zaś do porównywania dzieci do kogokolwiek czy czegokolwiek, to ja po prostu tak mam, że unikam tego typu skojarzeń wobec obcych dzieci. Jasia pieszczotliwie różnie nazywam, nawet imionami postaci z bajek (Cypisek), ale w stosunku do innych dzieci jestem ostrożna. I nie twierdzę, że jest to jedyne słuszne zachowanie, ale że jestem na tym punkcie trochę przewrażliwiona. Jeśli natomiast chodzi o "bycie sobą", to chyba jest to niemożliwe w internecie. Jest tu tylko cząstka mnie, reszta chyba nie nadaje się na publiczne forum, do którego każdy ma dostęp nawet bez zalogowania. Piszę na Wizażu tylko tyle, ile chcę, ile uważam za stosowne. I jestem w tym szczera. Bo pomijania pewnych prywatnych informacji nie uważam za nieszczerość, ale jedynie za wybiórczość. To tyle. Jeśli moje słowa Cię uraziły - przepraszam Do napisania!
|
|
#2022 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Murmelius!
o sytuacji, którą opisałaś myślę że dziewczyny nie miały na myśli Ciebie bo napisały to po sytuacji kiedy Pirima porównała Oliego do Hitlera ale Lea i tak obrócła to w żart i nie było sprawy. życzę żeby stan skóry się zaczął poprawiać Malwince Blaneczka prześliczna na tej fotce z "puszkiem" a nie tam jakimś siankiem Demoniku napisz proszę co wykazała wizyta u lekarza? bardzo się już denerwuję bo od wczorajszego popołudnia milczysz! a może któraś ma numer do M. i wyśle sms-ka? Joli grzeczna fryzurka u mnie koszmar! w nocy spała do 22 a potem co 15 min na rece ululanie i spała dalej 15 min. o 23 tak się rozryczała że nie mogłam jej uspokoić, wzięłam do siebie a raczej na klatę i usnęła ale przy każdej próbie odłożenia albo do łózeczka albo obok mnie wrzask więc spałą do 3 na mnie za to ja nie![]() od rana teraz dopiero usnęła i tak siedzę i myślę bo żel na zęby nie pomagał, kupa był normalna, temperatury nie ma? może poprostu muchy w nosie?nawet obiadu nie robię bo jestem zmęczona... |
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Murmelius witamy serdecznie Dziewczyny ,ja to chyba wyrodna matka jestem- maciek lata na bosaka. Czytalam,ze dla malych dzieci najzdrowsze sa wlasnie gole stopy. Wiec macko biega po dywanie, parkiecie, trawce,piachu, kostce brukowej u dziadkow.Zreszta ja tez uwielbiam chodzic na bosaka (tak sie zdzieraja,ze pumeks zbedny Wczoraj bylismy na basenie(otwartym)bylo bardzo przyjemnie tylko woda troche zimna macko wchodzil do wody i syczal ssssssssss. Ale po chwili mu przechodziloPoznal tez nowego kolege, 2 miesiace starszego ![]() okazalo sie ,ze macko jest dupka wolowa i tyle. kolega zabieral mu wszystkie zabawki, a ten siedzial i sie patrzyl Ale pozniej przepuscil na niego atak, a dokladnie na jego butle z piciem kolega nie byl mu dluzny i jego butle tez mu zabralmam zdjecia, ale najpierw musze je zgrac ![]() dobra idze sprzatac, bo dopiero wrocilam z pracy ![]() a co do politologii, to ja zaluje,ze to studiowalam
|
#2024 | |||||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
dzięki, ale ja nie darzę włosów jakimś wielkim sentymentem. Odrosną, zawsze idę z takim nastawieniem do fryzjera Cytat:
moje naturalne są ciemny popiel Cytat:
![]() Cytat:
A dlaczego ![]() Zdania nie zmienię, ale cos więcej będę mogła ocenić dopiero za jakiś czas |
|||||
|
|
|
#2025 |
|
Rozeznanie
|
Joli sto lat sto lat duzo usmiechu na twarzy samych pogodnych dni i duzo pieniedzy na buty
![]() murmeliska witaj !! ![]() Moniczko i ja się cieszę że wkleiłaś artykuły ale juz całkiem skołowaciałam no i czy takiemu bobasowi co lata po domu tez muszę takie buty kupic czy nie wystarczą takie kapcie o zaraz wkleje linka http://www.allegro.pl/item412707271_...20_tanio_.html bo ja chcę kupić zuzce coś na jesień i to juz raczej sandałki nie bedą a co z zimą kupujecie jakies kozaczki czy cos?? Ivy twojej Olci urosną urosna włoski nie bój się |
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. sa trudne (demokracje zachodnioeuropejskie-do tej pory mam koszmary) 2 czesto , gesto bardzo nudne(jeden z ciekawszych to socjotechnika)- np. historia instytucji politycznych, czy wspolczesa mysl polityczna...... i wiele innych 3 bardzo trudno znalesc prace bo kazdy polak to specjalista od polityki.......w duzym miescie, moze wyglada to inaczej, u mnie padaka ![]() 4 strasznie duzo osob studiuje ten kierunek ![]() nie chce Cie odstraszac, poprostu pisze swoje przemyslenia na ten temat
|
|
#2027 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to super ze wybraliscie sie na basen a Klaudufa to odwrotnie- w piaskownicy chłopiec chciał jej zabrać autko i niestety przegrał i wiecej juz nie próbował Cytat:
......................... ...................... oktuszkowi wyrzyna się drugi ząbek na górze bo już go widać(w sumie 4)i koljna ciężka nocka za nami. przygarnęłam ją znowu w nocy ale i tak było ciężko. ja wczoraj sporo ogarnęłam w domu - chociaż sama nie wiem jak mi się to udało no i dzisiaj spokój. jutro tylko jakies pranko z rana i już a zaraz nałoże sobie saszetke na włosy bo chciałam cos zminic tylko musze jeszcze okruszka umyc i ulozyc do snu
|
|
#2028 |
|
Rozeznanie
|
Murm czytasz i nic nie piszesz
pisz nam tu wsio :P |
|
|
|
#2029 |
|
Rozeznanie
|
Dorka dzieki za odpowiedz
![]() a powiedz mi kupisz teraz jej na jesien już cos? twoja mala sliczna królewna jest ![]() moniczko zapomniałam cieszę się że się wyjasnilo co z Jasiem jeszcze raz dużo zdrówka
|
|
|
|
#2030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja juz mam 4 nowe bidy z długim rekawkiem i zobaczę czy jeszcze jakieś kupową bo mam jeszcze przeciez całkiem fajne z krótkim. chyba z 7 nowych bluzek z długim rekawkiem, 3 sweterki. 4 pary nowych rajstopek . piękny dresik, 2 sukieneczki. 3 sweterki - to z ostatnich zakupów no i jeszcze mam wcześniejsze zapasy ale jak cos będzie fajnego to pewnie i tak sie skuszę
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwoli wyjaśnienia: Nie porównałam Oliego do H - napisałam, że jego fryzura na zdjęciu skojarzyła mi sie z pewnym zdjęciem H. Po napisaniu tego ugryzłam się w jęzor i czym prędzej sprawę obgadałam na PW z Leą - z czego na wątku nie musiałyśmy się spowiadać. Miło, że Leosia ma takich adwokatów - szkoda, ze zabierają po czasie głos w sprawach dawno wyjaśnionych, w których osoby zainteresowane nie roszczą pretensji ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wróć koleżanko do tego dnia kiedy porównałaś Oliego i przeczytaj co napisałam. dodam że dziś też napisałam że nie było sprawy! chciałam wyjaśnic Murmelius że to nie o nią chodzi! podałam Twój przykład bo po Twojej jak sama piszesz "nieszczęsnej wypowidzi" dziewczyny zaprotestowały powiem mniej wyraziły swoje niezadowolenie takimi wypowiedziami i ot tyle. znów jakaś wojna..... ![]() ....bo z dziewczynami nigdy nie wiesz oj nie wiesz...... |
|
|
|
|
#2033 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie mam za bardzo czasu pisać, bo po powrocie jest sporo spraw do załatwienia, a w poniedziałek idę już do pracy. Poza tym Malwinka odmawia jedzenia czegokolwiek, co jest jedzeniem dla bobasów i muszę stawać na głowie, żeby cokolwiek zjadła. Zaczęłam jej sama gotować, nie jest to jednak proste przy mojej wszędobylskiej rozrabiace. Dziś jadła awokado z mozarellą i gotowaną cukinią
.Noce są jeszcze ciężkie, bo mała nie przestawiła się do tej pory na czas amerykański Jak znajdę czas wieczorem, postaram się napisać trochę o pobycie w Polsce i w Niemczech. Pa. |
|
|
|
#2034 |
|
Konto usunięte
|
czesc Murmis
![]() i Anusia ![]() Nie sprzeczac sie prosze, jeszcze do tego moim nickiem sobie twarze wycieraja ![]() Pojawiam sie i znikam i znikam, mam na twym punkcie bzika... |
|
|
|
#2035 |
|
Rozeznanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8522345]
Nie sprzeczac sie prosze, jeszcze do tego moim nickiem sobie twarze wycieraja ![]() Pojawiam sie i znikam i znikam, mam na twym punkcie bzika...[/quote] wiedziałam że coś zaradzisz
|
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Murmelius, przykro mi, że nie przyjęłaś moich przeprosin i zignorowałaś mój post. Przykro mi też, że dokonałaś nadinterpretacji mojej wypowiedzi: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2032. Dwa zdania, drugie nie dotyczyło ani Ciebie ani Primavery. Ot, luźna uwaga, ponieważ byłam parokrotnie świadkiem wyśmiewania się z dzieci i wzbierała we mnie złość. Może zamiast pisać "Jestem podobnego zdania" powinnam walnąć prosto z mostu - "Nie życzę sobie porównywania mojego dziecka do kogokolwiek i basta!" Wtedy i w mojej wypowiedzi nie byłoby tej cienkiej warstwy do rozsmarowania... [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8522345]czesc Murmis ![]() i Anusia ![]() Nie sprzeczac sie prosze, jeszcze do tego moim nickiem sobie twarze wycieraja ![]() Pojawiam sie i znikam i znikam, mam na twym punkcie bzika...[/QUOTE] A Koleżanka miała, zdaje się, wypoczywać na Słowacji aż do końca sierpnia? ![]() Cieszę się jednak, że masz tam kabelek i zaglądasz .* * * Spędziliśmy bardzo miło czas w Warszawie ze Spacerownikiem w garści . Wcześniej udało nam się kupić sandałki dla Jasia, co okazało się nie lada wyczynem, bo sandałków już w zasadzie nie ma, wchodzi właśnie kolekcja jesienna. Byliśmy w 5 sklepach, w sumie do wyboru mieliśmy 3 pary .Dobranoc.
|
|
#2037 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na Slowacje jedziemy jutro rano, a ja mialam miec wakacje od wizazu, no ale nie wytrzymalam i zajrzalam dzis ![]() Ale kabelek i tak bedzie EDIT: jak juz jestem to ide poczytac i pocytowac troche ))
Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2008-08-08 o 23:44 |
|
|
|
|
#2038 |
|
Rozeznanie
|
Moona i gdzie te cytaty??
![]() ![]() ide spac hitlerki ![]() ![]() edit przepraszam ....<kwik><kwik>
|
|
|
|
#2039 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My jutro ruszamy. Już wszystko spakowane, posprzątane i nawet upiekłam szarlotkę z resztek ![]() Poniżej wklejam fotkę świnki. Przepraszam że z takim opóźnieniem. |
|
|
|
|
#2040 |
|
Konto usunięte
|
Joasia: cytatow niet
Pisze z pamieci, bo Oli niespokojnie spi, wiec dobiegam do kompa tylko... Joli: z gory pisze, ze sie nie znam, ale na moj rozum to nie widze sensu w podawaniu Pucce mleka, przeciez ona juz jest duza, nie musi pic mleka z butli, moze jesc kaszki czy inne dania na mleku modyfikowanym Oli mleka z butelki nie pije od 3 miesiecy, sam postanowil zerwac z tym nalogiem ![]() Dorka: hoho, slub sie na watku szykuje, gratuluje Piszecie, ze Jas nie wyglada na niejadka, ze nie jest chudy ![]() Wiecie, to, ze dziecko jest niejadkiem nie oznacza, ze ono jest chude, oznacza, ze rodzice dziecka skacza, dwoja sie i troja, zeby ich pociecha cos zjadla, zeby zainteresowac go jedzeniem, nowymi smakami |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Stęskniłam się za Wami i Waszymi szkrabami. Zaraz zaczynam nadrabiać zaległości, a potem napiszę co u nas. Buziaki 

, ogarnąć mieszkanie.
(kupiliśmy więcej, bo w Auchanie było po 5zł)

dla dzielnej Oleńki