![]() |
#541 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() Co do kochania sie w starszych to wiem po sobie ze jest tak iz oni wydaja sie nam doroslejsi,bardziej sie nami opiekuja...Nie wyobrazam sobie chodzenia np. z kolega z rownoleglej klasy. ![]() ![]() A ja sie nie spotykam tak za namietnie z tym chlopakiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty zamawiasz piwo a nie jakas cole zero. Co sobie kolezanki pomysla? Ale na nawiasie to to mozliwe jest bo ta cola jest slodzona slodzikiem a slodzik nie ma kalorii. Ja jednak w przeciwienstwie od Agi wole cole light lub max ![]() Cytat:
![]() Ej tez sie obudzilam o 7. Dziwne ze wszystkie wizazanki budza sie o 7 ![]() ![]() I milego imprezowania ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#543 |
Wtajemniczenie
|
hihi no ja ostatnio kupowalam sporo, bo jakos jak mialam kase w portfelu, to musialam wydac do konca
![]() ![]() ![]() a z tym chlopakiem to tak po kolezensku ![]() ![]() ![]() oki lece cwiczyc ![]() no i Tobie tez oczywiscie milego dzionka zycze ^^ ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje za kompement ale hmmm no cóż marzą mi sie dłuższe włoski... musiałam zrobic grzywke i troche obciąc bo miałam jedno wielkie spalone siano na głowie, najpierw żałowałam ale wole zeby włosy były zdrowe i krótsze niz niezdrowe i dłuzse ![]() Wole cole zero niz piwo bo mi bardziej smakuje ![]()
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku a moglabys mi wyslac linka do nk?? tez bym chciala zobaczyc Twoja fryzurke
![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#547 |
Konto usunięte
|
Orzeszku ja tak off topic, popatrz na piosenke ktoa mamy w podpisie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() uhh, ja już po ćwiczeniach. Robiłam brzuszki, a sunia mi brzuch lizała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8514390]orzeszku ja tak off topic, popatrz na piosenke ktoa mamy w podpisie :d[/quote]
:d:d:d:d:d
#550 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku, świetny kolorek włosów i grzywka pasuje do twarzyczki. Normalnie nie mogłam się napatrzeć na Twoje oczy, takie duuże ;-)))
![]()
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękować ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Ewelkaa - jest bombastyczny
![]() ![]() star - ale u mnie naprawdę to normalne ![]() ![]() ![]() yerba - się wię, ale się czasami nie da zrobić... agolek - trafne spostrzeżenie z tym "Plotkowym dla podrywaczek" ![]() Ewusia- w ramach praktyk ![]() ale miałam wieczór ![]() ![]() orzeszku - ja też chcę ja też chcę! ![]()
#553 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku jestes przesliczna
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
orzeszku- mogę i ja linka dostać?
![]() yerba- Ty imprezowiczko! baw się dobrze ![]() milka- Ty kobietko nasza. ![]() niuniuska- instruktor fajny, fakt. ![]() ![]() agness- to super, że już oboje dobrze się czujecie ![]() niezapominajka- noo i mamy kolejną heartbreaker'kę ; D z tego forum robi się nam normalnie podbojowisko serc! ^^ baby- uważaj na to odbieranie chłopaków innym laskom : )) spójrz na to z takiej perspektywy: on ma dziewczynę, a spotyka się z Tobą. ona pewnie nic o tym nie wie. załóżmy, że on wybierze Ciebie, zerwie z tamtą i będziecie razem. zaufasz komuś, kto może identycznie postąpić wobec Ciebie jak wobec tamtej panny? uważaj, to Ty masz łamać serca, a nie Tobie, pamiętaj! ![]() malinka- to może czas to zmienić? ![]() ja wróciłam wymęczona z siłowni. wiecie, w poniedziałek mam randkę z takim nieco natrętnym kolegą i zastanawiam się, jak go do siebie skutecznie zniechęcić. może jakieś pomysły? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |||||||
Zakorzenienie
|
upieram się ze jednak tak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przydałoby się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wracając jeszcze do mojego rowerowania, to nie jeździłam bo kolana mi nie pozwalały, a teraz już jest lepiej i spokojnie daję radę ![]() ![]() padłam po zakupach, ale kupiłam sobie kilka koszulek na wyprzedażach ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj jakoś pod wieczór pogorszył mi się humor i nie miałam nawet ochoty na wizażowanie. może to przez ten brak snu przez 36 godzin? ale dzisiaj już nadrobiłam i spałam do 11 ![]() dziewczyny wy to takie łamaczki serc jesteście a jak jak byłam sama tak dalej jestem ![]() byłam w carrefourze, nakupowałam troche badziewiaków jak to moja mama nazywa (jakieś musli, serki homo, wiesniaczki itp>) i chyba wrócę pełną parą na dobrą drogę ![]() dzisiaj jeszcze siedzę w domu, jutro wybywam z przyjaciółką na shishe (mam nadzieję, że nie bedą nam robili problemów ze "sprzedaniem"), a potem szykuje mi sie bardzo rozrywkowy tydzień. no i tata w końcu wraca na stałe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Milko, nie daj się! ja mimo kaprysnej pogody twardo wyszłam dziś z domu i dopiero wróciłam. A zaraz wychodzę znowu (na małe spotkanie z eksem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() widze, ze wizazanki a to razem sprzataja, a to razem wstaja.... cos w tym musi byc.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do roweru to fajnie, że już możesz jezdzic ![]() Cytat:
super, że tata wraca!! ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Wtajemniczenie
|
Star ja to mam tak, ze niby faceci zwracaja na mnie uwage (wiadomo, ze nie zawsze
![]() ![]() Ewusia milej babskiej imprezki ![]() ![]() Asiek dobrze, ze sie wyspalas w koncu ![]() ![]() ![]() pogoda sie u mnie zepsula...zanim wyszlam z domu, zaczelo padac...no ale wzielam parasolke i poszlam po te zakupy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewuś to opowieść nie na forum publiczne ![]() ![]()
![]() |
#560 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojoj, wszystkie o 7, tylko ja taki śpioch i przed 12 wstaję, co ? ![]() Hihi ![]() ![]() Cytat:
![]() Orzeszku a ja mogę prosić, mogęę ? ![]() A ja, phi, poszłam z bratem i jego dziewczyną na spacer i się rozpadało. Za to jak już wróciliśmy, to się duchota zrobiła jak .. ![]()
![]() |
#561 |
Wtajemniczenie
|
ale tu sie cisza zrobila
![]() ![]() ja jeszcze bylam w carrefourze z mama i moim braciszkiem, a teraz bede sie lenic na kanapie z gazetkami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dobry wieczor, ja juz po pracy, pysznym chinskim lunchu, sprzataniu domku i teraz popijamy z TZ drineczki i zabieram sie za robienie pirogow ruskich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro rano o 9 najpozniej wyruszamy po autko,mam nadzieje ze kupie...piekne... trzymajcie kciuki ![]() milgo weekendu laleczki. Bawcie sie szampansko. Sciskam was wszystki mocno ![]()
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Witam,ja właśnie od TŻ-ta wróciłam,i się paluszkami obżeram
![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Wtajemniczenie
|
Agolek koniecznie sie pochwal autkiem, jesli kupisz
![]() milego lepienia pierozkow ![]() ![]() Agness Tobie rowniez milego wieczoru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
dobrej nocy dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja dzis pierwsza widze ![]() ![]() ![]() popijam wlasnie kawusie w lozku,pogoda kiepska i zimno jest..zaraz pojde sie wykapac i za jakas godzinke uciekamy ![]() zamlduje sie wieczorkiem. Milego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#568 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Oj dobrze ze za duzo nie napisałyscie bo mnie nie było^^ Burze niesamowite ![]() A ja dalej sobie zyje swoim tepem. Wczoraj jak powiedziałam jednemu chlopakowi ze nie przyjade na rowerze bo sie cos pogoda psuje to ten za godzinke pisze mi eska ze on przyjechał do mnie ![]() ![]() ![]() Zaraz sie musze zbierac bo do Krk jade ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak Ty chcesz faceta do siebie zniechecic ? ![]() ![]() Cytat:
![]() E tam łamaczki serc ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Milego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jakoś mi się dziś wcześniej wstało, a wróciłam po 24 z kina samochodowego. Fajny film był, aż się kurde popłakałam [a to komedia była] lol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego Dnia dziołchy ![]()
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry Paniom
![]() Ewusia- jak udała się impreza? pewnie teraz odsypiasz. ;d czekamy na relację, kochana asiek- co to za shisha? czy ja jakaś zacofana jestem, że nie wiem? ![]() ![]() niezapominajko- serce nie sługa, to fakt. dowiedziałam się, że ten instruktor ma dziewczynę i we wrześniu bierze ślub. xD widziałam jego zdjęcia z nią na naszej klasie i komentarze znajomych- że we wrześniu będą pili za ich zdrowie, itp. łatwo się domyślić. ale spodziewałam się tego i moja reakcja to jeden wielki śmiech. ![]() ![]() agolek- oo, słodko, to musiał być uroczy wieczór. a na drugi raz zaproś tż-ta do wspólnego gotowania, wiem z autopsji, że to świetna zabawa, pichcić z facetem. ;D pewnie, że kupisz piękne auto- trzymam kciuki! ![]() baby- ależ chłopakowi musiało zależeć, że przyjechał. ;D słodkie! przypomniało mi to minione wakacje, pewien kolega zorganizował dla mnie słodką akcję, ale to już OT. a deszcz.. świetna sceneria na pierwszy pocałunek ; D haha, wybacz, wyobraźnia romantyczki mi się uruchomiła. miłej zabawy w Krakowie. ; * a na randkę owszem, pójdę, ale myślę, że on będzie chciał więcej i więcej.. ![]() niuniuska- Twój tż widzę wybuchowy.. ;p faceci tak już mają, że powiedzą coś, a po chwili żałują. uch. dietetyczne chipsy? to te warzywne, tak? nie jadłam.. ^^ a u mnie. no cóż, pozytywnie jest, jednak nie poszłam wczoraj na balety, bo okazało się, że zbyt późno obejrzeliśmy się z rezerwacją stolika. ale idziemy za tydzień, więc nic straconego ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.