Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-08, 10:41   #541
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
dzień dobry wszystkim. ; **

ależ niewyspana jestem wczoraj jakoś tak się zaczytałam i w ogóle, ani się obejrzałam, a była 1,00, wstałam po 8,00 i tak jakoś mi sennie. no nic, zwalczę to kawką i niedługo lecę na siłownię. zapowiada się cudowny dzień, słońce za oknem nastraja mnie pozytywnie, w słuchawkach śpiewa mi Myslovitz, wieczorem na balety [to już dziś!].. żyć, nie umierać! : ))

baby- to dość często spotykane zjawisko, że nastolatki lecą na starszych chłopaków. chyba nam imponują tym swoim doświadczeniem i obyciem. a Ty spotykasz się z zajętym chłopakiem, nieładnie
No niezly dzien Ci sie zapowiada faktycznie Tym bardziej ze znow na silke biegniesz ^^ Miłego "cwiczenia"

Co do kochania sie w starszych to wiem po sobie ze jest tak iz oni wydaja sie nam doroslejsi,bardziej sie nami opiekuja...Nie wyobrazam sobie chodzenia np. z kolega z rownoleglej klasy. Co drugie słowo : "żal.pl" jaies głupie i dziecinne zachowania
A ja sie nie spotykam tak za namietnie z tym chlopakiem Nie chce tej dziewczynie odbierac chlopaka...No chyba ze on zdecyduje ze bedzie inaczej...
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Czesc i Czołem

cos zem niewyspana jest....<ziewa>
byłam wczoraj wieczorem z TZ na spacer, wróciłam po 23 -pewnie dlatego
i w ogóle zauwazył ze jestem smutna, apatyczna, myslał ze to ma zwiazek z Nim, ze jestem Nim znudzona itd- a to ma zwiazek ze mną( ED sie kłania..;(

Dałam dwa nowe zdjecia na nk w mojej grzywce-tak srednio wyszły
Zauwazyłam ze na zdjeciach wychodze brzydziej niz w rzeczywistości

Po południu umówiłam sie z kolezankami na piwo tzn one beda pic piwo- ja wode albo cole zero, w ogóle piłyscie tą zero? w smaku taka sama jak normalna i light a bez kcal jak to mozliwe??
TZ chciał zebym mu powiedziala co chce na urodziny, a ja jakos o niczym nie marze, nie chce nic konkretnego, ale ten sie uparł.

Nie wiem czy sie nie połoze spac na chwilke bo strasznie mi sie ziewa cos
Wow Ale PIĘKNIE wygladasz! Myslałam ze padne jak Cie zobaczylam. Piekne włoski a w grzywce jest Ci bardzo do twarzy. Bosko wygladasz!

A Ty zamawiasz piwo a nie jakas cole zero. Co sobie kolezanki pomysla?
Ale na nawiasie to to mozliwe jest bo ta cola jest slodzona slodzikiem a slodzik nie ma kalorii. Ja jednak w przeciwienstwie od Agi wole cole light lub max

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

j.w. niestety jeszcze nie....

hello

ja wczoraj zabalowałam sobie z dawnymi znajomymi, a dziś obudziłam się super wcześnie, bo o 7 i już nie mogłam spać . Niedługo wybieram się na spotkanie z koleżanką, a wieczorem chyba znów imprezka

miłego dnia wszystkim
Mam nadzieje ze jednak znajdziesz jeszcze
Ej tez sie obudzilam o 7. Dziwne ze wszystkie wizazanki budza sie o 7
I milego imprezowania

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witam imprezowiczki i nie imprezowiczki

Jestem zła na wszystkich i wszystko O ile dwa dni temu cieszyłam się z okresu (nawet kupiłam sobie czerwone szpilki a raczej czółenka) to dziś mam już serdecznie dosyć Być kobietą, być kobietą

BTW: Dziękuje za wszystkie gratulacje dotyczące mojej miesiączki

Miłego dnia Oglądałam pogodę i zapowiada się iście interesujący dzień Miałam wyjść wieczorkiem na spotkanko, ale nie wiem czy wypali przez tą pogodę
No A Ty juz nie marudz Jakbym dostała okresu to bym skakała jak glupia malpa z radosci
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 10:47   #542
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
dzien dobry
ja dzis pospalam do 10.45, normalnie swieto polozylam sie o 2, ale zwykle i tak budze sie 7-8, a tu mila niespodzianka. zjadlam sniadanie i za jakas godzine wezme sie za cwiczenia, potem prysznic,malowanko i lece na miasto po zakupy jedzeniowe i do rossmana, bo mi sie kilka kosmetykow skonczylo. znajac mnie,to pewnie jeszcze dodatkowo kupie cos niepotrzebnego
Uhh, jak to dobrze wiedzieć, że inni też tak mają. Myślałam, że tylko ja z zakupów wracam z niepotrzebnymi pierdułkami, a bo tanie, a bo fajne, a bo coś tam..
dziekuje za komplementy ale na serio ja wcale sliczna nie jestem
Halio halio, drobinę wiary w siebie. Chciałam zauważyć, że wszystkie niezapominajki są śliczne! Uwierzyć w to raz dwa trzy bo inaczej będą baty!
zycze milego dnia wszystkim lamaczkom serc i imprezowiczkom
A ja a ja? Ja nie łamię serc i dzisiaj nie imprezuję;p
ja sobie wczoraj gadalam z takim chlopakiem, z ktorym virtualnie znamy sie ponad 2 lata, od czasu do czasu gadamy na gg, no i mamy sie spotkac w koncu w realu, jak wroci z nad morza w ten weekend siedze w domu, ale w nastepny mam zamiar gdzies wyruszyc,mojej kumpeli nie ma, ale wroci i wtedy cos sie wymysli
Oo, zapowiada się ciekawie z tym chłopakiem, czuję to nosem heh Ja swojego tż też poznałam na necie i przegadałam z nim 2 lata, potem dopiero zobaczyliśmy się na disco i wybuchła wielka miłość heh więc niezapominajko droga, wszystko przed Tobą, może to ten jedyny

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:13   #543
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
hihi no ja ostatnio kupowalam sporo, bo jakos jak mialam kase w portfelu, to musialam wydac do konca a kiedys bylam oszczedna no ale teraz powoli powracam na dobra droge hihi, bo jednak z kasa bede miec raczej problemy, wiec wole sie troszku pohamowac

a z tym chlopakiem to tak po kolezensku mam paru takich, z ktorymi gadam rok, dwa na gg i jakos sie spotkac nie mozemy moze czas nadrobic

oki lece cwiczyc

no i Tobie tez oczywiscie milego dzionka zycze ^^

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:14   #544
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Wow Ale PIĘKNIE wygladasz! Myslałam ze padne jak Cie zobaczylam. Piekne włoski a w grzywce jest Ci bardzo do twarzy. Bosko wygladasz!

A Ty zamawiasz piwo a nie jakas cole zero. Co sobie kolezanki pomysla?
Ale na nawiasie to to mozliwe jest bo ta cola jest slodzona slodzikiem a slodzik nie ma kalorii. Ja jednak w przeciwienstwie od Agi wole cole light lub max

Dziękuje za kompement ale hmmm no cóż marzą mi sie dłuższe włoski...
musiałam zrobic grzywke i troche obciąc bo miałam jedno wielkie spalone siano na głowie, najpierw żałowałam ale wole zeby włosy były zdrowe i krótsze niz niezdrowe i dłuzse
Wole cole zero niz piwo bo mi bardziej smakuje
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:17   #545
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Orzeszku a moglabys mi wyslac linka do nk?? tez bym chciala zobaczyc Twoja fryzurke

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-08, 11:24   #546
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Orzeszku a moglabys mi wyslac linka do nk?? tez bym chciala zobaczyc Twoja fryzurke
zrobione

Stary 2008-08-08, 11:29   #547
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb
Konto usunięte

Orzeszku ja tak off topic, popatrz na piosenke ktoa mamy w podpisie
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:29   #548
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
i mi i mi jeśli to nie problem

uhh, ja już po ćwiczeniach. Robiłam brzuszki, a sunia mi brzuch lizała hahaha komedia Chyba wie, że to męczące, stara się mi ulżyć.

Stary 2008-08-08, 11:39   #549
orzeszek01
Zakorzenienie

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8514390]orzeszku ja tak off topic, popatrz na piosenke ktoa mamy w podpisie :d[/quote]

:d:d:d:d:d

Stary 2008-08-08, 12:02   #550
Niuniuska
Wtajemniczenie

Orzeszku, świetny kolorek włosów i grzywka pasuje do twarzyczki. Normalnie nie mogłam się napatrzeć na Twoje oczy, takie duuże ;-))) Powalasz na kolana dziewczyno, powalasz ;]

Stary 2008-08-08, 12:16   #551
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Orzeszku, świetny kolorek włosów i grzywka pasuje do twarzyczki. Normalnie nie mogłam się napatrzeć na Twoje oczy, takie duuże ;-))) Powalasz na kolana dziewczyno, powalasz ;]

dziękować

Stary 2008-08-08, 12:26   #552
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewelkaa - jest bombastyczny tzn. ten blondi
star - ale u mnie naprawdę to normalne ja się dołuje średnio 3 razy na miesiąc heh a poszłam do kumpeli zamiast czytać książki
yerba - się wię, ale się czasami nie da zrobić...
agolek - trafne spostrzeżenie z tym "Plotkowym dla podrywaczek"
Ewusia- w ramach praktyk

ale miałam wieczór dziewczyny kurde masakra! z jednej strony fajnie, a z drugiej myślałam, że komuś je....

orzeszku - ja też chcę ja też chcę!

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 13:13   #553
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Orzeszku jestes przesliczna

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-08, 13:45   #554
star15
Zakorzenienie

orzeszku- mogę i ja linka dostać? nie martw się, problemy z tż-tem miną, a widzę, że wspaniały chłopak z niego- troskliwy, czuły i dba o Ciebie. wszystko będzie dobrze : ))

yerba- Ty imprezowiczko! baw się dobrze

milka- Ty kobietko nasza. nie szalej tak, okres nie usprawiedliwia wszystkiego. ^^ hehe, ale i tak Ci zazdroszczę go!

niuniuska- instruktor fajny, fakt. ale jutro już mi się karnet kończy i co ja biedna pocznę? XD achh, chyba trzeba będzie wyciągnąć kieszonkowe.

agness- to super, że już oboje dobrze się czujecie nadrabiajcie te 2 dni, nadrabiajcie. ^^

niezapominajka- noo i mamy kolejną heartbreaker'kę ; D z tego forum robi się nam normalnie podbojowisko serc! ^^

baby- uważaj na to odbieranie chłopaków innym laskom : )) spójrz na to z takiej perspektywy: on ma dziewczynę, a spotyka się z Tobą. ona pewnie nic o tym nie wie. załóżmy, że on wybierze Ciebie, zerwie z tamtą i będziecie razem. zaufasz komuś, kto może identycznie postąpić wobec Ciebie jak wobec tamtej panny? uważaj, to Ty masz łamać serca, a nie Tobie, pamiętaj!

malinka- to może czas to zmienić? a 3 razy na miesiąc to nie tak znowu często, ale o 3 za dużo! ^^

ja wróciłam wymęczona z siłowni. wiecie, w poniedziałek mam randkę z takim nieco natrętnym kolegą i zastanawiam się, jak go do siebie skutecznie zniechęcić. może jakieś pomysły? zaraz lecę pod prysznic, potem wizyta u przyjaciółki [rozchorowało mi się biedactwo] i wieczorem na balety! kocham takie życie w biegu. czuję, że nie marnuję ani chwili.. : ))
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 15:07   #555
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

a sliczna nie jestem - co do avka
upieram się ze jednak tak

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

ide cos wszamac i potem sie zmywam, dzis idziemy w pracy na lunch na chinski bufet bo kumpela z pracy, ta fajna Agnieszka z Polski odchodziszkoda bo sie zakumplowalysmy...
szkoda że odchodzi akurat taka która jest fajna

Cytat:

Dałam dwa nowe zdjecia na nk w mojej grzywce-tak srednio wyszły
Zauwazyłam ze na zdjeciach wychodze brzydziej niz w rzeczywistości
ślicznie wyglądasz (jak zwykle z resztą ale grzywka Ci bardzo pasuje )

Cytat:

a co do roweru - polecam wygodne siodełko
przydałoby się

Cytat:

ja wczoraj zabalowałam sobie z dawnymi znajomymi, a dziś obudziłam się super wcześnie, bo o 7 i już nie mogłam spać . Niedługo wybieram się na spotkanie z koleżanką, a wieczorem chyba znów imprezka
super udanego imprezowania

Cytat:

Miłego dnia Oglądałam pogodę i zapowiada się iście interesujący dzień Miałam wyjść wieczorkiem na spotkanko, ale nie wiem czy wypali przez tą pogodę
nie daj się pogodzie ja wychodze nawet jak będzie padać

Cytat:

ja sobie wczoraj gadalam z takim chlopakiem, z ktorym virtualnie znamy sie ponad 2 lata, od czasu do czasu gadamy na gg, no i mamy sie spotkac w koncu w realu, jak wroci z nad morza w ten weekend siedze w domu, ale w nastepny mam zamiar gdzies wyruszyc,mojej kumpeli nie ma, ale wroci i wtedy cos sie wymysli
fajnie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

ale miałam wieczór dziewczyny kurde masakra! z jednej strony fajnie, a z drugiej myślałam, że komuś je....

jak to tajemniczo zabrzmiało

Cytat:

ja wróciłam wymęczona z siłowni. wiecie, w poniedziałek mam randkę z takim nieco natrętnym kolegą i zastanawiam się, jak go do siebie skutecznie zniechęcić. może jakieś pomysły? zaraz lecę pod prysznic, potem wizyta u przyjaciółki [rozchorowało mi się biedactwo] i wieczorem na balety! kocham takie życie w biegu. czuję, że nie marnuję ani chwili.. : ))
baw się dobrze

wracając jeszcze do mojego rowerowania, to nie jeździłam bo kolana mi nie pozwalały, a teraz już jest lepiej i spokojnie daję radę a rower pożyczyłam od TŻ-a bo mój wymaga remontu po takim czasie

padłam po zakupach, ale kupiłam sobie kilka koszulek na wyprzedażach teraz wcinam obiadek i czekam na kumpelki podobno od 18 mają zacząć się schodzić

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 15:22   #556
asiek14
Zakorzenienie

hej
wczoraj jakoś pod wieczór pogorszył mi się humor i nie miałam nawet ochoty na wizażowanie. może to przez ten brak snu przez 36 godzin? ale dzisiaj już nadrobiłam i spałam do 11

dziewczyny wy to takie łamaczki serc jesteście a jak jak byłam sama tak dalej jestem

byłam w carrefourze, nakupowałam troche badziewiaków jak to moja mama nazywa (jakieś musli, serki homo, wiesniaczki itp>) i chyba wrócę pełną parą na dobrą drogę przydałoby się w końcu,. wakacje mnie za bardzo rozleniuwają, a w roku szkolnym jakoś lepiej mi wszystko idzie.

dzisiaj jeszcze siedzę w domu, jutro wybywam z przyjaciółką na shishe (mam nadzieję, że nie bedą nam robili problemów ze "sprzedaniem"), a potem szykuje mi sie bardzo rozrywkowy tydzień. no i tata w końcu wraca na stałe

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 15:38   #557
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Witam imprezowiczki i nie imprezowiczki

Jestem zła na wszystkich i wszystko O ile dwa dni temu cieszyłam się z okresu (nawet kupiłam sobie czerwone szpilki a raczej czółenka) to dziś mam już serdecznie dosyć Być kobietą, być kobietą

BTW: Dziękuje za wszystkie gratulacje dotyczące mojej miesiączki

Milko, nie daj się! ja mimo kaprysnej pogody twardo wyszłam dziś z domu i dopiero wróciłam. A zaraz wychodzę znowu (na małe spotkanie z eksem) i pozniej prawdopodobnie party tudziez jakies piwko (oczywiscie juz bez niego ) Generalnie dzień towarzyski, ale tego mi trzeba

Cytat:

yerba: miłego imprezowania Jejjku jak ja dawno nie byłam na baletach:/ wyciągnąć mojego TŻ na jakieś disco graniczy z cudem, chociaż to właśnie na dyskotece się kiedyś pierwszy raz zobaczyliśmy
Mnie przez pewien czas nie było w mieście, a wcześniej byłam dość zajęta uczelnianymi sprawami, więc teraz korzystam z wolnego czasu- który i tak niebawem się skończy - i chce sie poudzielac towarzystko . A co do TŻta, to wyciągnij go gdzieś albo idz sama

Cytat:

I milego imprezowania

no dziś to będzie bardziej "pubbing" niż "clubbing", ale nic to

widze, ze wizazanki a to razem sprzataja, a to razem wstaja.... cos w tym musi byc..

Cytat:
i mi i mi jeśli to nie problem

uhh, ja już po ćwiczeniach. Robiłam brzuszki, a sunia mi brzuch lizała hahaha komedia Chyba wie, że to męczące, stara się mi ulżyć.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

wracając jeszcze do mojego rowerowania, to nie jeździłam bo kolana mi nie pozwalały, a teraz już jest lepiej i spokojnie daję radę a rower pożyczyłam od TŻ-a bo mój wymaga remontu po takim czasie

padłam po zakupach, ale kupiłam sobie kilka koszulek na wyprzedażach teraz wcinam obiadek i czekam na kumpelki podobno od 18 mają zacząć się schodzić
też muszę się wybrać na jakieś wyprzedazowe zakupki

a co do roweru to fajnie, że już możesz jezdzic

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

dzisiaj jeszcze siedzę w domu, jutro wybywam z przyjaciółką na shishe (mam nadzieję, że nie bedą nam robili problemów ze "sprzedaniem"), a potem szykuje mi sie bardzo rozrywkowy tydzień. no i tata w końcu wraca na stałe

super, że tata wraca!! no i udanego wypadu
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 15:40   #558
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Star ja to mam tak, ze niby faceci zwracaja na mnie uwage (wiadomo, ze nie zawsze ), ale nie traktuja mnie serio...i to mnie wkurza :/ tak, jak napisalas Baby - jak zaufac komus, kto oszukuje swoja dziewczyne. a ja mam podobna sytuacje, ten chlopak z Norwegii, w ktorym sie podkochiwalam (podkochuje??) ma dziewczyne, ale krecil ze mna, wysylal sms-y, kilka razy sie spotkalismy...teraz tez, co jakis czas, pisze do mnie, ostatnio to mu tk nawkrecalam, ze chlopaka chyba cos wzielo ale coz...ja jestem tu,on tam...no i nawet gdyby on cos do mnie czul np, to nie moglabym z nim byc...bo bym mu nie zaufala...ale serce nie sluga...

Ewusia milej babskiej imprezki ^^ na pewno bedzie fajnie

Asiek dobrze, ze sie wyspalas w koncu a ja tez jestem sama, poki co i zyje takze sie nie martw

pogoda sie u mnie zepsula...zanim wyszlam z domu, zaczelo padac...no ale wzielam parasolke i poszlam po te zakupy zrobilam zapas jedzonka i uzupelnilam braki kosmetyczne, a ze zbednych rzeczy kupilam tylko lakier do paznokci i blyszczyk lakier jest zolty i sobie zamierzam nim dzis paznokcie pomalowac takie szalenstwo

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-08, 15:52   #559
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
malinka- to może czas to zmienić? a 3 razy na miesiąc to nie tak znowu często, ale o 3 za dużo! ^^
iiii tam xD

Cytat:
jak to tajemniczo zabrzmiało
Ewuś to opowieść nie na forum publiczne za dużo tam %$@% wyciszaczy itp

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 16:18   #560
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
I milego imprezowania

No A Ty juz nie marudz Jakbym dostała okresu to bym skakała jak glupia malpa z radosci
A nie masz jeszcze okresu ? ; P
Ojoj, wszystkie o 7, tylko ja taki śpioch i przed 12 wstaję, co ?

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Ewelkaa - jest bombastyczny tzn. ten blondi
Hihi wyobrażam sobie

Cytat:
To miłego rozrywkowego dnia życzę

Orzeszku a ja mogę prosić, mogęę ?

A ja, phi, poszłam z bratem i jego dziewczyną na spacer i się rozpadało. Za to jak już wróciliśmy, to się duchota zrobiła jak .. to się nazwa mieć szczęście .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 19:04   #561
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

ale tu sie cisza zrobila wszystkie baluja ^^

ja jeszcze bylam w carrefourze z mama i moim braciszkiem, a teraz bede sie lenic na kanapie z gazetkami

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-08, 19:58   #562
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
szkoda że odchodzi akurat taka która jest fajna
no szkoda... zawsze razniej we 2...

wracając jeszcze do mojego rowerowania, to nie jeździłam bo kolana mi nie pozwalały, a teraz już jest lepiej i spokojnie daję radę a rower pożyczyłam od TŻ-a bo mój wymaga remontu po takim czasie szkoda,ze nie pojzdzilas...moze nastepnym razem

ale faaajnie pozdrow kumpele i spedz milo czas

dobry wieczor,

ja juz po pracy, pysznym chinskim lunchu, sprzataniu domku i teraz popijamy z TZ drineczki i zabieram sie za robienie pirogow ruskich nie chce mi sie ale TZ uwielbia..byl w polskim skleepie dzis,kupil twarog i tak mnie prosi od dawna o te pierogi ze nie mam serca odmowic.. przywiozlam z Polski walk nawet tylko ta ich tutejsza maka... no ale nic, farsz juz mam, pycha mam nadzieje,ze ciasto wyjdzie

jutro rano o 9 najpozniej wyruszamy po autko,mam nadzieje ze kupie...piekne... trzymajcie kciukijedziemy az 300kn w jedna strone wiec odzwe sie pozno jutro tudziez w niedziele..

milgo weekendu laleczki. Bawcie sie szampansko. Sciskam was wszystki mocno
Stary 2008-08-08, 20:58   #563
agness51
Zakorzenienie

Witam,ja właśnie od TŻ-ta wróciłam,i się paluszkami obżeram ojjjjj

Miłego wieczorku i weekendu .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 21:27   #564
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Agolek koniecznie sie pochwal autkiem, jesli kupisz ^^
milego lepienia pierozkow ruskie sa mniami hihi
Agness Tobie rowniez milego wieczoru

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-08, 22:12   #565
asiek14
Zakorzenienie

dobrej nocy dziewczyny

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 22:15   #566
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
dobrej nocy dziewczyny
Tobie rowniez

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-09, 07:30   #567
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolek koniecznie sie pochwal autkiem, jesli kupisz ^^

jasne,ze sie pochwale jak kupie
milego lepienia pierozkow ruskie sa mniami ciasto mi nie wyszlo znowuja nie wiem czemu mi tu nie wychodzi...tak samo robie jak w polsce..nie wiem czy to wina maki czy czego..
Agness Tobie rowniez milego wieczoru
dzien dobry aniolki

ja dzis pierwsza widze nie moge juz spac, to chyba z przejecia ze niedlugo jedziemy na poszukiwania poza tym uwielbiam jezdzic autem i nawet jesli nie kupimy dzis mojego to i tak fajnie,ze sie wyrwiemy z glasgow na dzien

popijam wlasnie kawusie w lozku,pogoda kiepska i zimno jest..zaraz pojde sie wykapac i za jakas godzinke uciekamy

zamlduje sie wieczorkiem. Milego dnia wam zycze
Stary 2008-08-09, 07:58   #568
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry
Oj dobrze ze za duzo nie napisałyscie bo mnie nie było^^ Burze niesamowite
A ja dalej sobie zyje swoim tepem. Wczoraj jak powiedziałam jednemu chlopakowi ze nie przyjade na rowerze bo sie cos pogoda psuje to ten za godzinke pisze mi eska ze on przyjechał do mnie Ubrałam sie i pojechalismy na rowerki. Potem nas chwycil okropn y deszcz. Zal mi byo chlopaka bo mieszka 5 km ode mnie [jak nie wiecej] no i postanowilismy ze przeczeka u mnie Fajnie sie z nim w sumie gada. Tata zaoferował ze go podwiezie do domu a po rower wpadnie dzis .ale stwierdzil ze juz nie pada i pojechał sam
Zaraz sie musze zbierac bo do Krk jade Pewnie a jakas pizze albo do KFC wejde

Cytat:
Dziękuje za kompement ale hmmm no cóż marzą mi sie dłuższe włoski...
musiałam zrobic grzywke i troche obciąc bo miałam jedno wielkie spalone siano na głowie, najpierw żałowałam ale wole zeby włosy były zdrowe i krótsze niz niezdrowe i dłuzse
Wole cole zero niz piwo bo mi bardziej smakuje
Jezeli mam byc szczera to w tamtych wloskach tez bylo CI dobrze ,ale jednak w tych podobasz mi sie naj naj Ale musiałas sciac bo Twoje włosy to juz tyle eksperymentow przeszly ze hohoh

Cytat:

baby- uważaj na to odbieranie chłopaków innym laskom : )) spójrz na to z takiej perspektywy: on ma dziewczynę, a spotyka się z Tobą. ona pewnie nic o tym nie wie. załóżmy, że on wybierze Ciebie, zerwie z tamtą i będziecie razem. zaufasz komuś, kto może identycznie postąpić wobec Ciebie jak wobec tamtej panny? uważaj, to Ty masz łamać serca, a nie Tobie, pamiętaj!

Masz racje Wezme to pod uwage. Juz na poczatku nie wykluczylam takiej opcji.Ja bym np, na miejscu tej dziewczyny nie chciała zeby moj chlopak sie umawial po "kolezensku" z inna kiedy bym byla na wakacjach w Turcji

Jak Ty chcesz faceta do siebie zniechecic ? Idz juz dla swietego spokoju na ta randke ,jakos scierpisz Mozesz mu ew. zasugerowac ze nic z Was nie bedzie.

Cytat:
hej
wczoraj jakoś pod wieczór pogorszył mi się humor i nie miałam nawet ochoty na wizażowanie. może to przez ten brak snu przez 36 godzin? ale dzisiaj już nadrobiłam i spałam do 11

dziewczyny wy to takie łamaczki serc jesteście a jak jak byłam sama tak dalej jestem

byłam w carrefourze, nakupowałam troche badziewiaków jak to moja mama nazywa (jakieś musli, serki homo, wiesniaczki itp>) i chyba wrócę pełną parą na dobrą drogę przydałoby się w końcu,. wakacje mnie za bardzo rozleniuwają, a w roku szkolnym jakoś lepiej mi wszystko idzie.

O to sie wyspałas
E tam łamaczki serc Ja jeszcze nie dawno narzekałam na brak facetów, az tu nagle nie wiem skad spadło ich tyle ze MYsle ze jak bedzie czas na Ciebie to i tez jacys beda A na pewno bo sliczna dziewczyna jestes

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
A nie masz jeszcze okresu ? ; P
Ojoj, wszystkie o 7, tylko ja taki śpioch i przed 12 wstaję, co ?

A ja, phi, poszłam z bratem i jego dziewczyną na spacer i się rozpadało. Za to jak już wróciliśmy, to się duchota zrobiła jak .. to się nazwa mieć szczęście .
No nie mam ponad rok juz

Milego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 08:44   #569
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Jakoś mi się dziś wcześniej wstało, a wróciłam po 24 z kina samochodowego. Fajny film był, aż się kurde popłakałam [a to komedia była] lol ale to tłumaczy chyba zbliżający się okres;/ W drodze powrotnej posprzeczałam się z TŻ-tem, bo strasznie szybko jechał, fakt ulica była praktycznie pusta, ale ja mam jakieś lęki przed taką jazdą po tym wypadku Powiedziałam mu, żeby zwolnił, bo nie chcę się zabić, a on krzyknął do mnie, że wszystkiego się boje, że jestem panikarą, pesymistką, wymyślam tylko co może się złego stać itp. Na to ja, jak na babę przystało, troszkę się rozpłakałam, chociaż nigdy tego nie robię, raczej jestem twarda i reaguję piskliwym krzykiem w razie potrzeby No i TŻ zmiękł, przeprosił, że krzyknął, ale ja dumnie dalej obrażona Trochę mi przykro, że nie rozumie tej sytuacji...a wyciąga na wierzch wszystkie inne sprawy, że to, że tamto, że taka siaka jestem, a mi chodziło jedynie o strach po wypadku:/ Potem jeszcze przepraszał w sms-ach, ale żal pozostał. Eh, faceci.

Cytat:
Dzien dobry
Oj dobrze ze za duzo nie napisałyscie bo mnie nie było^^ Burze niesamowite
A ja dalej sobie zyje swoim tepem. Wczoraj jak powiedziałam jednemu chlopakowi ze nie przyjade na rowerze bo sie cos pogoda psuje to ten za godzinke pisze mi eska ze on przyjechał do mnie Ubrałam sie i pojechalismy na rowerki. Potem nas chwycil okropn y deszcz. Zal mi byo chlopaka bo mieszka 5 km ode mnie [jak nie wiecej] no i postanowilismy ze przeczeka u mnie Fajnie sie z nim w sumie gada. Tata zaoferował ze go podwiezie do domu a po rower wpadnie dzis .ale stwierdzil ze juz nie pada i pojechał sam
Zaraz sie musze zbierac bo do Krk jade Pewnie a jakas pizze albo do KFC wejde
O proszę, chyba zawróciłaś mu w głowie, skoro się tak poświęca

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzien dobry aniolki
ja dzis pierwsza widze nie moge juz spac, to chyba z przejecia ze niedlugo jedziemy na poszukiwania poza tym uwielbiam jezdzic autem i nawet jesli nie kupimy dzis mojego to i tak fajnie,ze sie wyrwiemy z glasgow na dzien
popijam wlasnie kawusie w lozku,pogoda kiepska i zimno jest..zaraz pojde sie wykapac i za jakas godzinke uciekamy
zamlduje sie wieczorkiem. Milego dnia wam zycze
Agolek, owocnych poszukiwań autka marzeń

Cytat:
ale tu sie cisza zrobila wszystkie baluja ^^
ja jeszcze bylam w carrefourze z mama i moim braciszkiem, a teraz bede sie lenic na kanapie z gazetkami
O, ja tyż zawitałam do carrefoura, kupiłam m.in.dietetyczne chipsy - o dziwo były pyszniaste. A w rossmannie zakupiłam tusz do rzęs w takim ślicznym opakowaniu bordowo-czarnym:P i jeszcze dali konturówkę gratissBosz, jak ja zwracam uwagę na szczegóły i lubię takie pierdułki a już gratissy uhuhuu

Miłego Dnia dziołchy

Stary 2008-08-09, 09:46   #570
star15
Zakorzenienie

dzień dobry Paniom

Ewusia- jak udała się impreza? pewnie teraz odsypiasz. ;d czekamy na relację, kochana

asiek-
co to za shisha? czy ja jakaś zacofana jestem, że nie wiem? cieszę się, że tata wraca i w ogóle wszystko jest pięknie! a ja też nikogo nie mam i żyję. : ))

niezapominajko- serce nie sługa, to fakt. dowiedziałam się, że ten instruktor ma dziewczynę i we wrześniu bierze ślub. xD widziałam jego zdjęcia z nią na naszej klasie i komentarze znajomych- że we wrześniu będą pili za ich zdrowie, itp. łatwo się domyślić. ale spodziewałam się tego i moja reakcja to jeden wielki śmiech. nie przejęłam się tym jakoś, karnet mi się skończył i żegnaj letni romansie. ^^ achh, faceci są bezczelni- gdy tylko zniknie im z oczu wybranka serca, rwą do innych. no cóż, przynajmniej poczułam się atrakcyjna a dlaczego sądzisz, że faceci nie traktują Ciebie serio?

agolek- oo, słodko, to musiał być uroczy wieczór. a na drugi raz zaproś tż-ta do wspólnego gotowania, wiem z autopsji, że to świetna zabawa, pichcić z facetem. ;D pewnie, że kupisz piękne auto- trzymam kciuki!

baby- ależ chłopakowi musiało zależeć, że przyjechał. ;D słodkie! przypomniało mi to minione wakacje, pewien kolega zorganizował dla mnie słodką akcję, ale to już OT. a deszcz.. świetna sceneria na pierwszy pocałunek ; D haha, wybacz, wyobraźnia romantyczki mi się uruchomiła. miłej zabawy w Krakowie. ; * a na randkę owszem, pójdę, ale myślę, że on będzie chciał więcej i więcej.. i wtedy przyda się jakaś zniechęcająca sztuczka. ^^ rozumiesz?

niuniuska-
Twój tż widzę wybuchowy.. ;p faceci tak już mają, że powiedzą coś, a po chwili żałują. uch. dietetyczne chipsy? to te warzywne, tak? nie jadłam.. ^^

a u mnie. no cóż, pozytywnie jest, jednak nie poszłam wczoraj na balety, bo okazało się, że zbyt późno obejrzeliśmy się z rezerwacją stolika. ale idziemy za tydzień, więc nic straconego zamierzam kupić sobie jakąś ładną bluzeczkę i porządnie się wyszaleć! na dziś planów jeszcze nie mam, ale coś się zorganizuje..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości