|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
mam nadzieję, że obędzie się bez andató za przekroczenie prędkości:P czarne bmw z przyciemnianymi szybami, zimny łokieć, muza na full i szalejemy?![]() ![]() ![]() ![]() co do nóg to masz rację, może jeszcze kiedyś będą takie...jak były dawniej ![]() Cytat:
no, ale skoro spaliłaś tyle kcal to musiało być ciekawie też się 3maj![]() Star nie ma za co mam nadzieję, że już lepiej u Ciebie![]() Dziewczyny mam takie pyatanie--->ostrzegam, że baaaardzo głupie ![]() jak wygląda cellulit? tzn bo ja nie wiem czy go mam czy nie...wszędzie piszą o jakiejś pomarańczowej skórce itp a ja nie mam czegoś takiego... przepraszam za "tandetne" pyt i dziękuję za odp
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kika- hehe cellulit to takie wgłębienia w skórze. dokładnie tak jak skórka pomarańczy- pomarszczona. nie chodzi o kolor, tylko o te nierówności ; D
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
Cellulit okropna rzecz, ktora meczy...
|
#1294 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I trza dziękować Werce ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
zamierzam się wybrać po gim do liceum na ten profil.Cytat:
ale jeszcze mam tyyyle czasu, że napewno coś wybiorę ^^ .
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
.Star - a jadłaś je tak późno jak ja ? ![]() Wyrzuty zostały zażegnane,jak wczoraj poszłam do łazienki... zobaczyłam tak samo płaski brzuch jak przed tycm ciastem i paluszkami i już nie miałam wyrzutów dzisiaj wstałam wszystko normalnie,więc jest dobrze ^^ .Kurde,ja będę musiała zdawać matmę na maturze i to chyba pierwszy rocznik,które będzie ją zdawał,oby prosta była,bo nie znoszę matmy,a mam taką tempą babę,że niczego mnie nie nauczyła do tej pory... ![]() I też nie wiem na co pójdę... jeszcze rok temu chciałam zostać lekarzem... ale aby nim zostać trzeba się niesamowicie natrudzić... Trzymajcie się
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mam okropna nauczycielkę, która niczego nie nauczyła mnie i całej mojej klasy. Informatyka na politechnice jest własnie dlatego nao statnim miejscu wśród moich pomysłów na studia, że musiałabym zdawać na maturze matematykę - a to oznaczałoby kurs pozaszkolny, dużo pracy w domu itd. a szczerze mówiąc nie uśmiecha mi się to. Bardziej podoba mi się kariera psychologa albo tłumacza/ może nauczycielki...
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę bratnią dusze hihi
Farciara żeś z tego rocznika nas żadna babka z matmy nic porządnie nie nauczyła, a matmę omijam szerokim łukiem ![]() Agness świetnie, że u Ciebie ok i ma tak już być, pamiętaaj ! ^^
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelka super figura i sliczna twarzyczka! Laseczka z Ciebie!
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
agness- noo około 19,00 je jadłam..
cieszę się, że już uporałaś się z wyrzutami sumienia, zwłaszcza, że wczoraj mało zjadłaś i naprawdę to ciacho i paluszki nie będą miały najmniejszego wpływu na Twoją figurę!MeredithGrey- ech, a ja jestem pierwszym rocznikiem, który zdaje matmę. przetrwam to jakoś.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1300 | |||||
|
Rozeznanie
|
A popiszę sobie jeszcze w oczekiwaniu na zebranie się ekipy na Off.
![]() Dziewczyny, nie martwcie się bardzo matmą - myślę, że ten egzamin będzie prosty, dużo prostszy niż do tej pory, skoro zdawać go mają wszyscy uczniowie. Ze względów politycznych nikt nie odważy się zrobić pogromu. A Wy inteligentne jesteście, dacie radę! ;]Cytat:
No troszkę poleciało, tak to już mam, jak zjem trochę mniej, to od razu spodnie zwisają. Może to i dobrze nie mieć skłonności do tycia, ale rany, ile ja już jestem na P, od grudnia! A od kwietnia tak, że moje jadłospisy było nieźle oceniane na NCJ. ;] I co? Waga startowa. ;p A może ja mam jakiegoś tasiemca albo co? :O Cytat:
Cytat:
![]() BTW, podobno cellulit związany jest z poziomem estrogenu/estradiolu? Prawda to? Ktoś wie? Czyli jak mam estradiol jak kobiety po menopauzie :| to mogę jeść słodkości i się nie martwić? ;D Nie no, pewno i to, i to wpływa, ale szukam zalet bycia taką niepełną kobietą. ;D Cytat:
Co do matmy to j/w, dasz radę. ![]() Cytat:
A ja tak lawirowałam strasznie - filologia angielska, medycyna, informatyka, psychologia, socjologia, w końcu wybrałam prawo, jeszcze mi się dodatkowo ekonomii zachciało teraz, ale przez ED i inne problemy zrezygnowałam z obciążania się nauką. ;] Może szkoda.
|
|
#1301 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja chyba czegoś takiego nie mam![]() dziękuję za zdj tego "czegoś" ja myślałam, że cellulit to coś innego![]() Cytat:
![]() ![]() tyle, że ja matmę baaardzo lubię![]() ![]() Cytat:
a długo się odchudzałąś wcześniej? i ile kcal spożywałaś? kurcze ani jo-jo a jeszcze przytyć nie możesz-wiele dziewczyn by tak chciało może ładnie wyszłaś z tego odchudzania dodają pomalutku kal i dlatego![]() a teraz kolejne pytanie z serii "dziwne pytania Kiki" czy to możliwe aby po dużym schudnięciu na udach pozostała taka skóra, która powiedzmy "nie ma czego przykryć"? kurcze ciezko to wytłumaczyć, tzn tak, że niby uda się troszkę ruszają niby "galareta" ale to nie jest galareta tylko ta skóra i jak przytyję, pojawi się wiecej ciałka to to nie będzie się tak "ruszać"? bo jak za pierwszym razem schudłam a potem przytyłam to tak właśnie było, uda się tak nie "ruszały", możliwe, że po przytyciu ten efekt zniknie? ehh bo ja i tak muszę przytyć bo baaardzo dużo straciłam np w udach, tzn teraz niby ich grubość mi odpowiada , ale kiedyś było sporo więcej...to może jak znowu pojawi się "materiał" (cóż za określenia stosuję![]() ) to tak będzie...
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
|
|
|
#1302 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie, ale kiedyś troszkę miałam. mam tylko rozstępy na pupie, ale to da się przeżyć, z daleka niewidoczne.. ; ) a co do 'dziwnego pytania Kiki' [ ], to tak, jeśli znów przytyjesz to prawdopodobnie uda będą wyglądały lepiej, bo skóra pokryje tłuszczyk i wszystko ładnie się unormuje. ja też taką skórkę nieco miałam, ale zaczęłam ostro ćwiczyć i znikło.. skurczyła się chyba. ^^Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
||||||
|
|
|
#1303 |
|
Zadomowienie
|
Swego czasu myslałam o prawie albo administracji, ale wizja zdawania historii na maturze mnie od tego odstraszyła. Lubię słuchać o historii, czasem to jest ciekawe, ale zupełnie nie pociąga mnie zakuwanie tysiąca różnych dat, wydarzeń itp.... Dobre do posłuchania i tyle
Chyba sobie kupię tą książkę z testem, o którym pisała Werka, przydałoby mi sie dowiedzieć jakie mam predyspozycje. Poza tym wiecie co? Dziś miałam przeogromna ochotę na lody z ciasteczkami i kiedy wzięłam te lody z lodówki i ciasteczka z bufetu, nałożyłam je sobie do miseczki i usiadłam na łózku żeby je zjeść... to poczułam się taka... takie fajne uczucie mnie ogarnęło. Patrząc na te lody, pomyślałam sobie że z rok temu nie wzięłabym ich z taką łatwością, rok temu najpierw dłuuugo walczyłabym z chęcia na nie. A jeśli potem bym je zjadła mimo to, to miałabym ogromne wyrzuty sumienia. Tak więc, ponieważ dziś sięgam po nie bez takich problemów to ogarnęło mnie takie przeczucie z serii: "Kurczę, to chyba jest już coraz dalej za mną... to przeszłość." Mam nadzieję że to przeczucie mnie nie myli ![]() Całuję Was wszystkie, kika- to zdajemy w nadchodzącym roku szkolnym maturę... Więc w wakacje musimy sie wyszaleć na zapas skoro czeka nas trochę nauki
|
#1304 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musisz cos zmienic Kochanie z jedzeniem koniecznie! a nad zwiazkiem sie musisz zastanowic...Cytat:
Krakow to niedaleko od Łodzi ![]() Cytat:
jesli masz pociag do medycyny, moze warto sie zastanowic nad fizyka?? ![]() ja specjalnego pociagu do medycyny nie mialam, wiec nie zdawalam fizy i ide na farmacje ![]() ale chcialabym jeszcze dietetyke, biotechnologie,psychologi e i informatyke studiowac taka mieszanka ![]() coz, moze kiedys...ale na pewno nie 2 kierunki na raz...farmacja to wystarczajaco duzo nauki ;] Cytat:
a waga...moze w koncu podskoczy?? ale musisz duzo duzo jesc!!! (jak ja bym chciala moc duzo jesc )
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
||||
|
|
|
#1305 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby Ci sie wiodlo ![]() Cytat:
ja sie obzeram warzywami ostatnio i brzuch mam wiekszy wieczorem ale to nie tluszcz przeciez i rano jest normalnie ![]() Cytat:
super, ze tak sie dobrze czujesz i normalnie jesz
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
|
|
|
#1306 |
|
Raczkowanie
|
ależ się moje dziewczyny rozpisały
nie było mnie tu od 4 sierpnia włącznie i, przyznaję bez bicia- przejrzałam kilka stron, czytając od tak, po łebkach przełamałam się byłam w bikini, chodziłam w mini i takich letnich ciuszkach. Ale przez cały wyjazd miałam bardzo skurczony żołądek z nerwów i mało jadłam, star15, wiesz ocb..
|
#1307 | ||||
|
Gość
|
Cytat:
, co mnie nie było![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też mam mały celulit na udach, ale z nim nie walczę. A @ mam jak w zegarku - co 30 dni. Do ambicji, toć się staram by dobrze zarabiać - w brukowcu w Niemczech nie chcę pracować (Bild - fuj). A prawo to ciężka zabawa - te książki mnie rozbrajają. Teraz sobie drzemkę zrobiłam, a wy już się rozpisałyście Ale historię mimo wszystko musiałam zdawać.
|
||||
|
|
|
#1308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lato jest, trzeba korzystac z mlodosci
|
|
|
|
#1309 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam doła
|
#1310 |
|
Rozeznanie
|
Plameczko co jest?
![]() ![]() <przytula>
|
|
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#1312 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogolnie o moje zj**ane zycie, o moja rodzine, wszyscy mnie denerwuja i ja sama siebie tez denerwuje. Moze jutro bedzie lepiej, jak wstane. Dobranoc ..
|
#1313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobranoc
|
|
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda ze nie moge obudzic sie jakies 6 kilo lzejsza. Ja gruba jestem. No dobra nie jestem, dalej bede sobie wmawiala. No dobra juz nie narzekam, nie bede egoistka. I tak jestem pewnie. I jeszcze serce mnie od wczorajszego wieczoru boli. I jeszcze poczytalam sobie portrer anorektyczki i mi łzy same lecialy, duzo jest o mnie, ale ja nigdy nie mialam anoreksji.
|
#1315 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie bo tak mi się wydaje, że teraz ta skóa jest wiesz tak troszkę "rozciągnięta" do tamtych wymiarówa jak przytyję to może będzie to miało ręce i nogi w końcu![]() a co ćwiczyłaś?![]() pochwal się ):Cytat:
![]() też zastanawiałam się nad prawem, ale hist mnie przeraża nawet pisałam o tym z Monochrome bo ona studiuje prawo masz rację trzeba się wyszaleć teraz bo potem może nie być na to czasu btw co chcesz zdawać na maturze?![]() i gratuluję sukcesów z jedzonkiem i przełamania się teraz już zapewne będzie co raz lepiej![]() Cytat:
tylko minus za to, że mało jadłaś![]() mam nadzieję, że nadrobisz teraz![]() A cum się stało? nie smutaj![]() ![]() Edit: Plameczko nie widziałam Twojego foto, ale na peno nie jesteś gruba, nie smuć się, są lepsze i gorsze dni, jutro MUSI być lepiej śpij słodko, dobranoc
|||
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wiem, ze nie jestem gruba, ale jestem za gruba. Ale nie bede juz narzekala i marudzila, po prostu wezme sie za siebie i juz. Przepraszam, musialam sie tylko wyzalic. Moja mama nigdy nie okazuje uczuc, a mnie to boli. Prawie kazda rozmowe o moim problemie zbywa. A mi tak ciezko. Nikt nie chce ze mna o tym pogadac, a ja tak bardzo chce to pokonac. Ale nie dziwie sie innym, w koncu to nudne ciagle sluchac o tym samym. Tylko, ze ja jestem bardziej wyrozumiala i slucham po kilka razy o `problemach` innych i jakos im radze. Ale schudne to im wszystkim pokaze. I moze dalej bede sama, ale w koncu szczesliwa. Dobra, glupio gadam, to ta wódka, ide spac, dobranoc.
|
#1317 |
|
Gość
|
Plameczko mam tak samo jak ty. Nikt mnie nie chce słuchać. Wszyscy mówią w domu, że jestem strasznie chuda (same zobaczycie na zdjęciach). Proszę (sama miałaś kiedyś w podpisie - jak chcę R to proszę mi to wybić z głowy) nie chudnij - za te myśli
A teraz to duże i |
|
|
|
#1318 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Witam, wczorajsze koncerty również super! ^^ Szkoda, że to już koniec. ;( Tym razem zadbałam o podaż kcal przed i po skakaniu i tańcowaniu. ;]
Cytat:
Ale za to jak jeździłam na weekend do domu, to jadłam normalnie, prawie jak teraz, oczywiście tylko dlatego, żeby Nikt Się Nie Zorientował. I to mi chyba pomogło zachować metabolizm. Myślę, że po przytyciu skóra się lepiej dopasuje. ![]() Cytat:
![]() Co do odchudzania to tak - normalnie ważyłam 60 kg przy tym ok. 170-171 cm. I schudłam do 50, teraz mam 51. :| Najlepiej było po świętach wielkanocnych - 53. ![]() Z tym metabolizmem to właśnie weekendy u rodziców o niego zadbały. No nic, trzeba po prostu jeść więcej, bo da się, jak pokazała Wielkanoc. ;DNa prawie dużo nauki, ale to jest takie ciekawe i życiowe, że warto. ![]() Cytat:
Gratuluję. ![]() Historia - zgadzam się - nudy straszne. Mogłaby być do wyboru na prawo matma albo historia, a już najfajniejsze by były egzaminy wstępne, no ale tak to już teraz mamy. ;] Traumatyczna była ta matura, ale jakoś przetrwałam i teraz w ogóle nie uczymy się historii (było tylko trochę na I roku). Cytat:
Jem, jem dzielnie, nawet teraz. ;D Cytat:
Co Cię tak denerwowało, mam nadzieję, że już lepiej. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. I nie myśl, że "jak schudnę" to to czy tamto, wiesz że to do niczego nie prowadzi. Już teraz możesz być szczęśliwa. Co do rozmów z innymi ludźmi to weź poprawkę na to, że nieraz bywają zmęczeni, przytłoczeni swoimi problemami, ale to nie znaczy, że nie chcą słuchać o Tobie i byc Ci oparciem. Mama być może boi się tak bardzo o Ciebie, nie wie jak dokładnie Ci pomóc. Ale na pewno chce dla Ciebie dobrze.Trzymaj się, dzielna nasza Plameczko. ^^ Kiedy odbiór plastiku? Skup się na czymś radosnym takim jak to! ;]
|
|
#1319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wróciłam i trochę więcej jem. Leżąc na łóżku wczoraj, pomyślałam że mimo wszystko, mimo tych zapałkowatych nóżek i rozmiaru 32 nie chcę wracać do tego horroru (tak, horroru).
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
Monochrome fajnie, ze sie wybawilas na tych koncertach
![]() a u mnie dzis w miare humorek, nic ciekawego sie nie dzieje, jest neutralnie, ale staram sie nastroic troche optymistyczniej
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

I moje uda nie naleza do najszczuplejszych.
mam nadzieję, że obędzie się bez andató za przekroczenie prędkości:P

tzn bo ja nie wiem czy go mam czy nie...wszędzie piszą o jakiejś pomarańczowej skórce itp a ja nie mam czegoś takiego...
przepraszam za "tandetne" pyt i dziękuję za odp
dzisiaj wstałam wszystko normalnie,więc jest dobrze
i to chyba pierwszy rocznik,które będzie ją zdawał,oby prosta była,bo nie znoszę matmy,a mam taką tempą babę,że niczego mnie nie nauczyła do tej pory... 

przetrwam to jakoś.

albo informatyka na politechnice