|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do nóg to masz rację, może jeszcze kiedyś będą takie...jak były dawniej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Star nie ma za co ![]() ![]() Dziewczyny mam takie pyatanie--->ostrzegam, że baaaardzo głupie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kika- hehe ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Wtajemniczenie
|
Cellulit okropna rzecz, ktora meczy...
![]()
#1294 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I trza dziękować Werce ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Star - a jadłaś je tak późno jak ja ? ![]() ![]() Wyrzuty zostały zażegnane,jak wczoraj poszłam do łazienki... zobaczyłam tak samo płaski brzuch jak przed tycm ciastem i paluszkami i już nie miałam wyrzutów ![]() ![]() Kurde,ja będę musiała zdawać matmę na maturze ![]() ![]() I też nie wiem na co pójdę... jeszcze rok temu chciałam zostać lekarzem... ale aby nim zostać trzeba się niesamowicie natrudzić... Trzymajcie się ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Informatyka na politechnice jest własnie dlatego nao statnim miejscu wśród moich pomysłów na studia, że musiałabym zdawać na maturze matematykę - a to oznaczałoby kurs pozaszkolny, dużo pracy w domu itd. a szczerze mówiąc nie uśmiecha mi się to. Bardziej podoba mi się kariera psychologa albo tłumacza/ może nauczycielki... ![]()
![]() |
#1297 |
Wtajemniczenie
|
Widzę bratnią dusze hihi
![]() Farciara żeś z tego rocznika ![]() ![]() Agness świetnie, że u Ciebie ok i ma tak już być, pamiętaaj ! ^^
#1298 |
Wtajemniczenie
|
Ewelka super figura i sliczna twarzyczka! Laseczka z Ciebie!
![]() ![]()
#1299 |
Zakorzenienie
|
agness- noo około 19,00 je jadłam..
![]() MeredithGrey- ech, a ja jestem pierwszym rocznikiem, który zdaje matmę. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |||||
Rozeznanie
|
A popiszę sobie jeszcze w oczekiwaniu na zebranie się ekipy na Off.
![]() Dziewczyny, nie martwcie się bardzo matmą - myślę, że ten egzamin będzie prosty, dużo prostszy niż do tej pory, skoro zdawać go mają wszyscy uczniowie. Ze względów politycznych nikt nie odważy się zrobić pogromu. ![]() Cytat:
No troszkę poleciało, tak to już mam, jak zjem trochę mniej, to od razu spodnie zwisają. Może to i dobrze nie mieć skłonności do tycia, ale rany, ile ja już jestem na P, od grudnia! A od kwietnia tak, że moje jadłospisy było nieźle oceniane na NCJ. ;] I co? Waga startowa. ;p A może ja mam jakiegoś tasiemca albo co? :O Cytat:
Cytat:
![]() BTW, podobno cellulit związany jest z poziomem estrogenu/estradiolu? Prawda to? Ktoś wie? Czyli jak mam estradiol jak kobiety po menopauzie :| to mogę jeść słodkości i się nie martwić? ;D Nie no, pewno i to, i to wpływa, ale szukam zalet bycia taką niepełną kobietą. ;D Cytat:
Co do matmy to j/w, dasz radę. ![]() Cytat:
A ja tak lawirowałam strasznie - filologia angielska, medycyna, informatyka, psychologia, socjologia, w końcu wybrałam prawo, jeszcze mi się dodatkowo ekonomii zachciało teraz, ale przez ED i inne problemy zrezygnowałam z obciążania się nauką. ;] Może szkoda.
![]() |
#1301 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję za zdj tego "czegoś" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz kolejne pytanie z serii "dziwne pytania Kiki" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zadomowienie
|
Swego czasu myslałam o prawie albo administracji, ale wizja zdawania historii na maturze mnie od tego odstraszyła. Lubię słuchać o historii, czasem to jest ciekawe, ale zupełnie nie pociąga mnie zakuwanie tysiąca różnych dat, wydarzeń itp.... Dobre do posłuchania i tyle
![]() Chyba sobie kupię tą książkę z testem, o którym pisała Werka, przydałoby mi sie dowiedzieć jakie mam predyspozycje. Poza tym wiecie co? Dziś miałam przeogromna ochotę na lody z ciasteczkami i kiedy wzięłam te lody z lodówki i ciasteczka z bufetu, nałożyłam je sobie do miseczki i usiadłam na łózku żeby je zjeść... to poczułam się taka... takie fajne uczucie mnie ogarnęło. Patrząc na te lody, pomyślałam sobie że z rok temu nie wzięłabym ich z taką łatwością, rok temu najpierw dłuuugo walczyłabym z chęcia na nie. A jeśli potem bym je zjadła mimo to, to miałabym ogromne wyrzuty sumienia. Tak więc, ponieważ dziś sięgam po nie bez takich problemów to ogarnęło mnie takie przeczucie z serii: "Kurczę, to chyba jest już coraz dalej za mną... to przeszłość." Mam nadzieję że to przeczucie mnie nie myli ![]() Całuję Was wszystkie, kika- to zdajemy w nadchodzącym roku szkolnym maturę... Więc w wakacje musimy sie wyszaleć na zapas ![]() ![]()
#1304 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() musisz cos zmienic Kochanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jesli masz pociag do medycyny, moze warto sie zastanowic nad fizyka?? ![]() ja specjalnego pociagu do medycyny nie mialam, wiec nie zdawalam fizy i ide na farmacje ![]() ale chcialabym jeszcze dietetyke, biotechnologie,psychologi e i informatyke studiowac ![]() ![]() coz, moze kiedys...ale na pewno nie 2 kierunki na raz...farmacja to wystarczajaco duzo nauki ;] Cytat:
![]() a waga...moze w koncu podskoczy?? ale musisz duzo duzo jesc!!! ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
super, ze tak sie dobrze czujesz i normalnie jesz ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Raczkowanie
|
ależ się moje dziewczyny rozpisały
![]() ![]() ![]() przełamałam się ![]()
#1307 | ||||
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też mam mały celulit na udach, ale z nim nie walczę. A @ mam jak w zegarku - co 30 dni. Do ambicji, toć się staram by dobrze zarabiać - w brukowcu w Niemczech nie chcę pracować (Bild - fuj). A prawo to ciężka zabawa - te książki mnie rozbrajają. Teraz sobie drzemkę zrobiłam, a wy już się rozpisałyście ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#1308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam doła
![]()
![]() |
#1310 |
Rozeznanie
|
Plameczko co jest?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Wtajemniczenie
|
Ogolnie o moje zj**ane zycie, o moja rodzine, wszyscy mnie denerwuja i ja sama siebie tez denerwuje. Moze jutro bedzie lepiej, jak wstane. Dobranoc ..
#1313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda ze nie moge obudzic sie jakies 6 kilo lzejsza. Ja gruba jestem. No dobra nie jestem, dalej bede sobie wmawiala. No dobra juz nie narzekam, nie bede egoistka. I tak jestem pewnie. I jeszcze serce mnie od wczorajszego wieczoru boli. I jeszcze poczytalam sobie portrer anorektyczki i mi łzy same lecialy, duzo jest o mnie, ale ja nigdy nie mialam anoreksji.
#1315 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i gratuluję sukcesów z jedzonkiem i przełamania się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A cum się stało? ![]() ![]() ![]() Edit: Plameczko nie widziałam Twojego foto, ale na peno nie jesteś gruba, nie smuć się, są lepsze i gorsze dni, jutro MUSI być lepiej ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Wtajemniczenie
|
Ja wiem, ze nie jestem gruba, ale jestem za gruba. Ale nie bede juz narzekala i marudzila, po prostu wezme sie za siebie i juz. Przepraszam, musialam sie tylko wyzalic. Moja mama nigdy nie okazuje uczuc, a mnie to boli. Prawie kazda rozmowe o moim problemie zbywa. A mi tak ciezko. Nikt nie chce ze mna o tym pogadac, a ja tak bardzo chce to pokonac. Ale nie dziwie sie innym, w koncu to nudne ciagle sluchac o tym samym. Tylko, ze ja jestem bardziej wyrozumiala i slucham po kilka razy o `problemach` innych i jakos im radze. Ale schudne to im wszystkim pokaze. I moze dalej bede sama, ale w koncu szczesliwa. Dobra, glupio gadam, to ta wódka, ide spac, dobranoc.
#1317 |
Gość
|
Plameczko mam tak samo jak ty. Nikt mnie nie chce słuchać. Wszyscy mówią w domu, że jestem strasznie chuda (same zobaczycie na zdjęciach). Proszę (sama miałaś kiedyś w podpisie - jak chcę R to proszę mi to wybić z głowy) nie chudnij - za te myśli
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz to duże ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | ||||||||
Rozeznanie
|
Witam, wczorajsze koncerty również super! ^^ Szkoda, że to już koniec. ;( Tym razem zadbałam o podaż kcal przed i po skakaniu i tańcowaniu. ;]
Cytat:
Ale za to jak jeździłam na weekend do domu, to jadłam normalnie, prawie jak teraz, oczywiście tylko dlatego, żeby Nikt Się Nie Zorientował. I to mi chyba pomogło zachować metabolizm. Myślę, że po przytyciu skóra się lepiej dopasuje. ![]() Cytat:
![]() Co do odchudzania to tak - normalnie ważyłam 60 kg przy tym ok. 170-171 cm. I schudłam do 50, teraz mam 51. :| Najlepiej było po świętach wielkanocnych - 53. ![]() Z tym metabolizmem to właśnie weekendy u rodziców o niego zadbały. ![]() Na prawie dużo nauki, ale to jest takie ciekawe i życiowe, że warto. ![]() Cytat:
![]() ![]() Historia - zgadzam się - nudy straszne. Mogłaby być do wyboru na prawo matma albo historia, a już najfajniejsze by były egzaminy wstępne, no ale tak to już teraz mamy. ;] Traumatyczna była ta matura, ale jakoś przetrwałam i teraz w ogóle nie uczymy się historii (było tylko trochę na I roku). Cytat:
Jem, jem dzielnie, nawet teraz. ;D Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymaj się, dzielna nasza Plameczko. ^^ Kiedy odbiór plastiku? ![]()
![]() |
#1319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wróciłam i trochę więcej jem. Leżąc na łóżku wczoraj, pomyślałam że mimo wszystko, mimo tych zapałkowatych nóżek i rozmiaru 32 nie chcę wracać do tego horroru (tak, horroru). ![]()
![]() |
#1320 |
Wtajemniczenie
|
Monochrome fajnie, ze sie wybawilas na tych koncertach
![]() a u mnie dzis w miare humorek, nic ciekawego sie nie dzieje, jest neutralnie, ale staram sie nastroic troche optymistyczniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.