Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-10, 16:28   #631
asiek14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

to również mój ulubiony zespół ale na koncercie nie miałam przyjemności być

heheh, no trochę się kręci w głowie po takim paleniu, ale całkiem przyjemnie

udanej niedzieli
niemożliwe, ze nie miałaś okazji to jak sie nadarzy, to na koncert marsz! atmosfera jest niesamowita
bardzo przyjemnie

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Nie jadłaś śniadania? I jeszcze z obiadem kombinujesz Nieładnie, lanie się należy!
no i właśnie - jaki to niezdrowy obiad będziecie mieli, że nie możesz się do niego przekonać

[guote]a to ten dom to na poczatku Krk od strony Rzeszowa jak sie jedzie

A sniadanie juz zjedzone tak?
śniadanie nie było zjedzone, bo wstalam koło 11:30
a obiad zjadłam, ale mniejszą porcję imieso odsączyłam sobie z tłuszczu bo smażone było. teraz próbuję ise nie dać przepysznie wyglądającemu i kusząco pachnącemu makaronowi z sosem pomidorowym i kawałkami mięsa.
w krk jest kilka domów w których ma straszyć...

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88;853842 8

[B
Asiek[/B] po 12, a Ty bez sniadania?? popraw sie!!!
poprawiłam się, poprawiłam

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
zjedz ten obiad, ale w małej porcji- chyba najlepsza metoda. a chipsy dietetyczne, np. jabłkowe mi się nawet uśmiechają, tylko ich cena już mniej.. ale może kiedyś spróbuję.
tak też zrobiłam. a z chipsami wolę nie ryzykować. z moim łakomstwem...

goście byli i poszli było bardzo sympatycznie i w dodatku smakował im obiad, który robiłam a teraz z mama bedziemy dawać upst naszemu uzaleznieniu i włączymy sobie serial

miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 17:03   #632
lovelytraces
Raczkowanie

GG do lovelytraces Wyślij wiadomość przez MSN do lovelytraces

Dziewczyny trzymacie się jakiejs okreslonej dawki kalorii kazdego dnia czy tak na oko? Jeżeli tak to ile ona wynosi i ile na niej chudniecie tygodniowo ?

P.S. Fajny ten wątek
lovelytraces jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 18:22   #633
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
tak też zrobiłam. a z chipsami wolę nie ryzykować. z moim łakomstwem...

goście byli i poszli było bardzo sympatycznie i w dodatku smakował im obiad, który robiłam a teraz z mama bedziemy dawać upst naszemu uzaleznieniu i włączymy sobie serial

miłego dnia
a widzisz i nie było czego się obawiać.. ; D a cóż to za serial tak namiętnie z mamą oglądacie?

Cytat:
Napisane przez lovelytraces Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymacie się jakiejs okreslonej dawki kalorii kazdego dnia czy tak na oko? Jeżeli tak to ile ona wynosi i ile na niej chudniecie tygodniowo ?

P.S. Fajny ten wątek
ja nie liczę kalorii, dopiero co wyszłam z ed i mam po dziurki w nosie tych małych przeklętych stworków. [kalorii] pfff, jem tyle, ile potrzebuję, tylko pilnuję, by było to rozłożone na minimum 5 posiłków dziennie. i tyle. a wątek- pewnie, że fajny! ^^

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

dzien dobry wszem i wobec,

ja juz po zakupach(kupilam swietna podkoszulke) i 2 przewodniki (po Meksyku i Nowej Anglii i Bostonie.Akurat byla promocja wiec udalo sie 2 w cenie 1).Potem poszlismy do PizzaHut i zjadlam 5 kawalkow pizzy jak na mnie to nie lada wyczyn, oczywiscie bez koncowek ale chyba i tak z 1000 kalorii.. mam nadzieje,ze nie bedzie lalo popoludniu bo chce pobiegac troche i zrzucic balast..

teraz zalegamy z TZ na sofach,takie ''pol godzinki dla sloninki'' i zabieram sie za czytanie przewodnika

milego popoludnia
gratuluję kupna przewodników w takiej okazyjnej cenie, ale po co Ci one? interesujesz się geografią, turystyką? aa, pizza! ratunku! ja chcę PIZZE! tak strasznie dawno nie jadłam. oj, ważne, że smaczna była, tam 1000kcal.. ^^ miłego biegania. ; * czysta przyjemność

Cytat:

też tak mówię tylko obawiam się ze ja to nigdy nie dorosnę, a tu za niecały miesiąc znowu muszę zostać poważną panią nauczycielką

oby pogoda dopisała

fajnie ze zakupy udane

bezchmurne niebo a ja w domu siedzę, skandal chyba idę na ogród z książką do Kato dopiero pod wieczór , chociaż pewnie szybko zleci
haha, panią nauczycielką? poważnie? a czego będziesz uczyła i gdzie- w podstawówce, gimnazjum? opowiadaj : D

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że wyjdzie, teraz tylko trza czekać .
a zająć się czymś muszę, kurczę bo zaraz jajko zniose
jajka? jak znosisz hurtowo to ja poproszę i już mamy sposób na nudę- biznes jajeczny zakładaj! nooo biznesmenko nasza, a ja będę Twoim.. managerem co Ty na to? haha ;D

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
No to superMiłego dnia!
a i nawzajem pajączku. ; *

u mnie typowo niedzielnie. czytałam, oglądałam, jeździłam rowerem, obijałam się, piłam kakao. ładnie, słonecznie za oknem- może zaliczę jeszcze wieczorny spacer;> okaże się. widzę, że Wy też nie trwonicie czasu, bo żadnej tu nie ma. ^^ ; *
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 18:26   #634
yerba
Raczkowanie

Cytat:

też tak mówię tylko obawiam się ze ja to nigdy nie dorosnę, a tu za niecały miesiąc znowu muszę zostać poważną panią nauczycielką

praktyki?

a tak serio - ja bym umarła. Chociaż prowadziłam kiedyś takie warsztaty dla dzieciaków w szkole (tylko kilka spotkań) i w sumie nie było źle, ale nie wiem czy bym się jeszcze odważyła

Cytat:

okok, bedziemy trzymac-ja tez zawsze wszystko gubie, jakbys widziała moje przygotowania do matury ustej z polskiego, notatki-ja poł dnia traciłam na szukaniu

no niestety ja tez jestem specjalistką w gubieniu czegoś, a jesli chodzi o papiery to juz wogole. dlatego np notatki przed sesją mialam zawsze na wierzchu, zeby miec je na oku i w jednym miejscu. oczywiscie jaki bajzel sie wtedy tworzyl to juz szkoda wspominac....

Przetrzepalam juz chyba wszystkie mozliwe miejsca i znalazlam dosłownie wszystko, tylko nie to czego szukam no coz, raczej szybciej bedzie zrobic odpis, mam nadzieje ze nie bedzie z tym zbyt wiele zachodu

Tarantulku
- a jak efekty, masz jakies porownanie miedzy a6w a 8minute? Bo jak się teraz uparłam to może wkoncu uda mi się brzuch ładnie wymodelować Efekty po a6w z tego co widzialam na fotach wizazanek, sa faaaaaaaaajne chociaż po innych cwiczeniach pewnie też, kwestia wytrwalosci ktorej nigdy jesli chodzi o takie cw - nie mialam...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 19:16   #635
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

a i nawzajem pajączku. ; *

u mnie typowo niedzielnie. czytałam, oglądałam, jeździłam rowerem, obijałam się, piłam kakao. ładnie, słonecznie za oknem- może zaliczę jeszcze wieczorny spacer;> okaże się. widzę, że Wy też nie trwonicie czasu, bo żadnej tu nie ma. ^^ ; *
Ja byłam w lesie na spacerze teraz

Cytat:
p

no niestety ja tez jestem specjalistką w gubieniu czegoś, a jesli chodzi o papiery to juz wogole. dlatego np notatki przed sesją mialam zawsze na wierzchu, zeby miec je na oku i w jednym miejscu. oczywiscie jaki bajzel sie wtedy tworzyl to juz szkoda wspominac....

Przetrzepalam juz chyba wszystkie mozliwe miejsca i znalazlam dosłownie wszystko, tylko nie to czego szukam no coz, raczej szybciej bedzie zrobic odpis, mam nadzieje ze nie bedzie z tym zbyt wiele zachodu

Tarantulku
- a jak efekty, masz jakies porownanie miedzy a6w a 8minute? Bo jak się teraz uparłam to może wkoncu uda mi się brzuch ładnie wymodelować Efekty po a6w z tego co widzialam na fotach wizazanek, sa faaaaaaaaajne chociaż po innych cwiczeniach pewnie też, kwestia wytrwalosci ktorej nigdy jesli chodzi o takie cw - nie mialam...

Własnie ja byłam zdiwoina bo po a6w az takich efektów nie widziałam-chyba ze były pod spodem-bo ja mam tak troche tłuszczyku na brzuchu i moze miesnie się tam kryjąJak dla mnie 8 minute jest lepsze bardziej czuje jak miesnie pracują, moja kolezanka cwiczy a6w-zobaczymy jakie ona bedzie miała efekty

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 19:16   #636
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
jajka? jak znosisz hurtowo to ja poproszę i już mamy sposób na nudę- biznes jajeczny zakładaj! nooo biznesmenko nasza, a ja będę Twoim.. managerem co Ty na to? haha ;D
Pewnie Martynko ; D to kiedy zaczynamy ? Założymy nawet własną firmę a interes będzie kręcił się sam, łuuh ^^ już czuję smak tych zarobionych pieniędzy, haha ; DD

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 19:24   #637
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Yerba a to wstretne papierzyska to mam nadzieje, ze odpisy szybko i sprawnie zalatwisz

hihi Star I Ewelka to ja bede od Was te jajka kupowac ^^ a beda z niespodzianka??

u mnie pochmurno sie zrobilo jakis czas temu...mam nadzieje, ze sie nie rozpada i w ogole...poza tym jutro rano chce jechac do lasu pobiegac, bo juz prawie 2 tygodnie nie biegalam...jak pogoda nie przeszkodzi, to jade, a jak przeszkodzi, to bede wsciekla

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 19:37   #638
star15
Zakorzenienie

tarantulek- sama? : )

niezapominajka- będą z niespodzianką i to taką.. wybuchową^^, czekoladowe, kolorowe, do wyboru. xD daj nam się tylko wprawić w produkcji. ;D

ewelkaa- to kiedy rusza pierwsza produkcja? ahaha, będziemy milionerkami, a coo! już widzę te nagłówki w gazetach. ^^

wizażanki- dla wszystkich zniżka 50%. jak szaleć, to szaleć, nie, ewelka? : D
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2008-08-10, 19:39   #639
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
tarantulek- sama? : )

wizażanki- dla wszystkich zniżka 50%. jak szaleć, to szaleć, nie, ewelka? : D

Z rodzicami zniazka 50% to ja się pokuszę

To ja Mercy!
Stary 2008-08-10, 19:43   #640
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Taak, nagłówki, pieniądze i jaka przyszłość ! ^^

I zgadzam się na zniżkę 50% a jeszcze postaramy się o tą niespodziankę Star, coo ? no nie bądźmy takie - trza się wypromować jakoś na początek haha
a pierwsza produkcja ? nawet teraz

Stary 2008-08-10, 19:51   #641
star15
Zakorzenienie

no dobra, to Ty je znoś, a ja będę pakować w papierki hahaha! tarantulek, masz zaszczyt być naszą pierwszą klientką, zapamiętaj tę niezwykłą chwilę, bo dziennikarze będą Cię o nią pytać. ;d ach, sława, pieniądze, czerwone dywany.. a ja akurat takie czerwone sexy szpilki z kokardkami mam, będą się ładnie komponować z tymi dywanami. xDD <lol2>

Studentka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 19:57   #642
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
no dobra, to Ty je znoś, a ja będę pakować w papierki hahaha! tarantulek, masz zaszczyt być naszą pierwszą klientką, zapamiętaj tę niezwykłą chwilę, bo dziennikarze będą Cię o nią pytać. ;d ach, sława, pieniądze, czerwone dywany.. a ja akurat takie czerwone sexy szpilki z kokardkami mam, będą się ładnie komponować z tymi dywanami. xDD <lol2>
Mogę już, mogę ? Aa i nie zapomnij o niespodziankach bo ludzie pomyślą, że ich oszukałyśmy i co to się będzie z naszym zakładem działo to ja nawet nie chcę sobie pomyśleć.
Taak, Tartantulku będziesz napewno w telewizji, wkońcu rusza tak poważny interes, że nie sposób żeby dziennikarze (a i prasa) przegapili to wydarzenie . ^^
I jeszcze Niezapominajka będzie naszą klientką, jak miło Nie martw się, Ciebie też dziennikarze pewnie dopadną ; P .

Stary 2008-08-10, 20:01   #643
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę już, mogę ? Aa i nie zapomnij o niespodziankach bo ludzie pomyślą, że ich oszukałyśmy i co to się będzie z naszym zakładem działo to ja nawet nie chcę sobie pomyśleć.
Taak, Tartantulku będziesz napewno w telewizji, wkońcu rusza tak poważny interes, że nie sposób żeby dziennikarze (a i prasa) przegapili to wydarzenie . ^^
I jeszcze Niezapominajka będzie naszą klientką, jak miło Nie martw się, Ciebie też dziennikarze pewnie dopadną ; P .
no już możesz, znoś i hop siup do mnie, a ja opakuję i wrzucę każdej coś tam do papierka w ramach niespodzianki. ;D ja już oczyma wyobraźni widzę nas na pierwszych stronach gazetach i ten akapit: 'a wszystko zaczęło się pewnego dnia na wizażu, gdy to dwie nieznane dotąd sobie dziewczyny wpadły na pomysł założenia wspólnego interesu.'

Studentka
Stary 2008-08-10, 20:04   #644
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
a widzisz i nie było czego się obawiać.. ; D a cóż to za serial tak namiętnie z mamą oglądacie?
z mamą Without a trace, a ja sama lub z isostrą oprócz tego kilka innych
zaraz włączamy kolejny, także
młego wieczoru i prawdopodobnie dobranoc

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:12   #645
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Ja byłam w lesie na spacerze teraz

Własnie ja byłam zdiwoina bo po a6w az takich efektów nie widziałam-chyba ze były pod spodem-bo ja mam tak troche tłuszczyku na brzuchu i moze miesnie się tam kryjąJak dla mnie 8 minute jest lepsze bardziej czuje jak miesnie pracują, moja kolezanka cwiczy a6w-zobaczymy jakie ona bedzie miała efekty

Ja przez cale a6w nigdy nie przebrnęłam, głównie dlatego że strasznie bolały mnie plecy, no i nuda faktycznie.. 8minute robiłam jakiś czas temu i jakoś bardziej mi się podobały, więc pewnie zdecyduję się na ten "program".
Ja też zawsze mam jakąśtam warstwę tłuszczyku na brzuchu, więc nie wiem jak tam z mięśniami, ale wydaje mi się, że teraz ta warstwa jest nieco mniejsza niż np zimą i muszę to wykorzystać i spróbować coś zdziałać. Może zaczne np od zaraz?
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:13   #646
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
no już możesz, znoś i hop siup do mnie, a ja opakuję i wrzucę każdej coś tam do papierka w ramach niespodzianki. ;D ja już oczyma wyobraźni widzę nas na pierwszych stronach gazetach i ten akapit: 'a wszystko zaczęło się pewnego dnia na wizażu, gdy to dwie nieznane dotąd sobie dziewczyny wpadły na pomysł założenia wspólnego interesu.'
Hihi, ' a dziś są milionerkami , dzięki zwykłemu a jednoczesnie niezwyklemu jajecznemu interesowi '

Stary 2008-08-10, 20:19   #647
star15
Zakorzenienie

haha, to ja idę się wyspać, żeby jutro produkcja ruszyła pełną parą. dobranoc wszystkim. ; **

Studentka
Stary 2008-08-10, 21:28   #648
orzeszek01
Zakorzenienie

zyje, ledwo bo ledwo ale żyje

Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 22:40   #649
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
ooooo jak fajnie, ale ja tez na czerwonym dywanie bede? mam nawet czerwone buty i sukienke

Cytat:
Będe w telewizji, będe w telewizji

Cytat:
Hej nie chce Was martwić ale kinder Was moze pozwać o plagiat?

Cytat:
Ja przez cale a6w nigdy nie przebrnęłam, głównie dlatego że strasznie bolały mnie plecy, no i nuda faktycznie.. 8minute robiłam jakiś czas temu i jakoś bardziej mi się podobały, więc pewnie zdecyduję się na ten "program".
Ja też zawsze mam jakąśtam warstwę tłuszczyku na brzuchu, więc nie wiem jak tam z mięśniami, ale wydaje mi się, że teraz ta warstwa jest nieco mniejsza niż np zimą i muszę to wykorzystać i spróbować coś zdziałać. Może zaczne np od zaraz?
Tak najlepiej, ja to cwicze co 2 dzien

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

zyje, ledwo bo ledwo ale żyje

Orzeszku pewnie nie widziałs bo Cie nie było ale chciałam linka do nk

Ja tez juz idę do łozia chrapu,chrapu-dobranoc

To ja Mercy!
Stary 2008-08-10, 22:56   #650
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

drogie Panie od jajecznego biznesu czekamy na zaproszenie na gale otwarcia musze jutro zakupic odpowiednia kreacje, zeby zablysnac na czerwonym dywanie ^^
a to nie bedzie plagiat, bo to calkiem nowy produkt na rynku hehe

oki ja zaraz mykam spaciu, pogoda do d...;/ pada sobie, na szczescie nie za mocno...to moze rano nie bedzie i pojade biegac...bo chce chce chce
zobaczymy ;/

dobrej nocki

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 07:15   #651
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
gratuluję kupna przewodników w takiej okazyjnej cenie, ale po co Ci one? interesujesz się geografią, turystyką? aa, pizza! ratunku! ja chcę PIZZE! tak strasznie dawno nie jadłam. oj, ważne, że smaczna była, tam 1000kcal.. ^^ miłego biegania.
*
kupilam przewodnik po Meksyku bo za 2 miesiace jedziemy, a drugi Nowa Anglia Boston bo tam miedzy innymi sie wybieramy w przyszlym roku. wiem,ze troche wczesnie zeby juz przewodnik kupowac ale byla okazja wiec sie skusilam.
Bieganie sie udalo i akurat przez 45 min nie padalo w ciagu calego weekendu wiec nie zmoklam ale wrocilam cala uwalona i nawet na wlosach mialam bloto bo mokro...

dzien dobry wszystkim,

kolejny poniedzialek,kolejny tydzien sie zaczyna..czas zasuwa jak zwykle..Zapowiada mi sie pracowity yudzien wiec mam nadzieje,ze szycko zleci..
Na dworze mokro choc widac kawalek sloneczka..

milego dnia laleczki
Stary 2008-08-11, 07:50   #652
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Jakoś nie mogę się wdrążyć w wątek,dużo nowych osób
Nawet nie wiem co mogłabym Wam ciekawego opowiedzieć więc chyba na tym zakończę

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 08:05   #653
star15
Zakorzenienie

Cytat:
ooooo jak fajnie, ale ja tez na czerwonym dywanie bede? mam nawet czerwone buty i sukienke
Będe w telewizji, będe w telewizji
Hej nie chce Was martwić ale kinder Was moze pozwać o plagiat?
pewnie, że będziesz mogła, tarantulek! ^^ phi, kinder to się do nas nie umywa ;D haha, my jesteśmy jedyna i niepowtarzalna firma. a ja do tych jajek będę wrzucać karteczki z jakimiś złotymi myślami może.. [zaleciało pomysłem Tymbarka]. może jakieś cytaty z polskich piosenek? hah, tych co głupszych i śmieszniejszych. ;D a no i problem- jak nazwiemy tą naszą firmę? xD

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
drogie Panie od jajecznego biznesu czekamy na zaproszenie na gale otwarcia musze jutro zakupic odpowiednia kreacje, zeby zablysnac na czerwonym dywanie ^^
a to nie bedzie plagiat, bo to calkiem nowy produkt na rynku hehe

oki ja zaraz mykam spaciu, pogoda do d...;/ pada sobie, na szczescie nie za mocno...to moze rano nie bedzie i pojade biegac...bo chce chce chce
zobaczymy ;/

dobrej nocki
zaproszenia wyślemy kurierem. prosimy o cierpliwość

Cytat:
kupilam przewodnik po Meksyku bo za 2 miesiace jedziemy, a drugi Nowa Anglia Boston bo tam miedzy innymi sie wybieramy w przyszlym roku. wiem,ze troche wczesnie zeby juz przewodnik kupowac ale byla okazja wiec sie skusilam.
Bieganie sie udalo i akurat przez 45 min nie padalo w ciagu calego weekendu wiec nie zmoklam ale wrocilam cala uwalona i nawet na wlosach mialam bloto bo mokro...

dzien dobry wszystkim,

kolejny poniedzialek,kolejny tydzien sie zaczyna..czas zasuwa jak zwykle..Zapowiada mi sie pracowity yudzien wiec mam nadzieje,ze szycko zleci..
Na dworze mokro choc widac kawalek sloneczka..

milego dnia laleczki
już rozumiem u mnie też mokro, w nocy padało, ale cieszę się, że udało Ci się pobiegać- ja osobiście lubię to uczucie, gdy już jestem 'po' i mam niesamowite poczucie, że udało mi się pokonać samą siebie i moje 'nie chce mi się'. ;D

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
witamy, witamy fajnie, że do nas wróciłaś, a z tematem jakoś polecisz na bieżąco. : ))

dzień dobry, dziewczynki. ; *
ja wstałam sobie, spojrzałam za okno i mina mi nieco zrzedła. tak mokro, tak nieprzyjemnie.. a ja muszę zrobić zakupy, posprzątać- podsumowując, Kury Domowe Rulez. ;] chciałam również wybrać się na zakupy ciuchowe, ale chyba sobie jednak odpuszczę, bo przy takiej pogodzie to wątpliwa przyjemność. no i kiedy ja sobie kupię tą bluzeczkę na piątek? na wieczór umówiłam się z natrętnym kolegą. jak będzie zimno to będę miała pretekst, by przełożyć spotkanie. [na 'nigdy'] życzę miłego dnia wszystkim Wizażankom. ; *

Studentka
Stary 2008-08-11, 08:12   #654
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Witaj O to, to Właśnie coś w ten deseń chciałam napisać już kilka dni temu
Od moich urodzin (baa, oto powód! ) wątek działa na pełnych obrotach Zginęłabym marnie

W związku z powyższym wpadłam tylko serdecznie podziękować dziewczyną za życzenia (bo nie odpisałam jeszcze wszystkim) Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje skarbeczki

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 08:28   #655
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witaj O to, to Właśnie coś w ten deseń chciałam napisać już kilka dni temu
A my znowu o tym samym

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-08-11, 08:38   #656
lovelytraces
Raczkowanie

GG do lovelytraces Wyślij wiadomość przez MSN do lovelytraces

Hej
Właśnie ta pogoda dzisiaj nie bardzo.. Wstałam sobe o 5 rano z myślą, że zaaz będę biec przez pola i..chodniki, a tu tak ciemno i nieprzyjemnie bylo, że zrezygnowałam . Czemu ja nie mam takiej mocy jak niektóre Wizażanki !?
Miłego dnia
lovelytraces jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 08:40   #657
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Milego cwiczenia chociaz ja w niedziele nigdy nic nie robie dzien odpoczynku sie nalezy kazdemu. Nawet na diecie
A z tym kopiowaniem to wiesz...fajny pomysl
Dziękuję Ja narazie muszę zasuwać jak dziki królik [podobny do tego z reklamy baterii duracell;p] z ćwiczeniami, dopóki mam jakąkolwiek motywację. Chociaż i ta mi ubywa ostatnio, chyba przez paskudną pogodę, może łapię jakąś letnią depresję ;P Eh... smutno.

Cytat:
łooo, taką prawdziwą prawdziwą;P, czy praktykantką Pytam, bo ja na praktykach też miałam do czynienia z dzieciakami, tylko, że tymi trudniejszymi z różnych zamkniętych ośrodków. Chociaż prowadziłam też zajęcia z maluchami ze świetlicy szkolnej ;-) Całkiem niezłe doświadczenie, ale wiem, że panią nauczycielką nie zostanę za żadne skarby! Oł noooł

Cytat:
teraz zalegamy z TZ na sofach,takie ''pol godzinki dla sloninki''
muehehe, to sympatycznie ;-)

Zazdroszczę tych podróży;-) Ja strasznie chciałabym udać się do Hiszpanii, ale mam paniczny strach przed samolotami i wycieczkowymi autokarami;/ Wiem, durna ja. Gratuluję niemokrego biegania ;-)

star15: Oo, Kury domowe ? Myślę, że to niezła propozycja nazwy Waszej jajecznej firmy;-) Kojarzy się tak swojsko, domowo, troche zalatuje takim porankiem na wsi. A ja tak trochę nieśmiało, ale chciałabym zapytać, z uwagi na wysokie bezrobocie w kraju, czy macie jakieś wolne miejsca pracy w firmie? Osobiście, obawiam się jednak, że nie jestem predysponowana do znoszenia jajek, ale mogłabym robić coś innego, może promocja firmy, jakieś slogany, hasła. ;P Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

LoLcIa123, Mangolina: Halio, jestem jedną z 'nówek' więc my się chyba jeszcze nie znamy. Miło Was poznać

Witam wszystkie śpiochy i ranne ptaszki
U mnie szaro, buro i ponuro - za oknem i w życiu też. Jakoś tak nijak. Eh.
Miłego Dnia wszystkim

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 08:45   #658
LoLcIa123
Zakorzenienie

Niuniuska ,Witam miło mi

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-08-11, 09:26   #659
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Powitać. Ze mną naprawdę coś jest nie tak położyłam się spać o 22. a wstałam o 9. masakra! Ale przyszły mi książki

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 09:45   #660
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Dziękuję Ja narazie muszę zasuwać jak dziki królik [podobny do tego z reklamy baterii duracell;p] z ćwiczeniami, dopóki mam jakąkolwiek motywację. Chociaż i ta mi ubywa ostatnio, chyba przez paskudną pogodę, może łapię jakąś letnią depresję ;P Eh... smutno.

łooo, taką prawdziwą prawdziwą;P, czy praktykantką Pytam, bo ja na praktykach też miałam do czynienia z dzieciakami, tylko, że tymi trudniejszymi z różnych zamkniętych ośrodków. Chociaż prowadziłam też zajęcia z maluchami ze świetlicy szkolnej ;-) Całkiem niezłe doświadczenie, ale wiem, że panią nauczycielką nie zostanę za żadne skarby! Oł noooł

muehehe, to sympatycznie ;-)

Zazdroszczę tych podróży;-) Ja strasznie chciałabym udać się do Hiszpanii, ale mam paniczny strach przed samolotami i wycieczkowymi autokarami;/ Wiem, durna ja. Gratuluję niemokrego biegania ;-)

star15: Oo, Kury domowe ? Myślę, że to niezła propozycja nazwy Waszej jajecznej firmy;-) Kojarzy się tak swojsko, domowo, troche zalatuje takim porankiem na wsi. A ja tak trochę nieśmiało, ale chciałabym zapytać, z uwagi na wysokie bezrobocie w kraju, czy macie jakieś wolne miejsca pracy w firmie? Osobiście, obawiam się jednak, że nie jestem predysponowana do znoszenia jajek, ale mogłabym robić coś innego, może promocja firmy, jakieś slogany, hasła. ;P Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

LoLcIa123, Mangolina: Halio, jestem jedną z 'nówek' więc my się chyba jeszcze nie znamy. Miło Was poznać

Witam wszystkie śpiochy i ranne ptaszki
U mnie szaro, buro i ponuro - za oknem i w życiu też. Jakoś tak nijak. Eh.
Miłego Dnia wszystkim
'zasuwać jak ten królik z reklamy duracell'- ale fajne określenie a czemu tak intensywnie ćwiczysz, zastrzeżenia do swojej figurki? co do podróży, ja też zazdroszczę koleżance, w tym roku dopiero pierwszy raz byłam za granicą. ja się nie boję podróży, nie mam lęków, ale wiesz, myślę, że te Twoje wcale nie są bezpodstawne- co raz to się słyszy o rozmaitych wypadkach, a już z Włoch do Polski to już w ogóle bardzo często- a ja byłam właśnie we Włoszech. ;/ i powiem Ci, że to cud, że wróciłam cała i zdrowa, bo nad ranem [około 4,00-5,00], gdy wszyscy w autokarze sobie smacznie spali, kierowca ledwie zdołał zahamować. gdyby nie jego refleks, zderzylibyśmy się z tirem- pięęęęknie.

co do firmy- nazwa świetna, naprawdę. ;D ja jestem jak najbardziej za, ale nie mogę podjąć decyzji bez mojej 'znosicielki jajków'- tararam, panny EwelkiS! xD <owacje na stojąco> haha, a podanie zostanie rozpatrzone w najbliższym czasie, prosimy o cierpliwość.

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Powitać. Ze mną naprawdę coś jest nie tak położyłam się spać o 22. a wstałam o 9. masakra! Ale przyszły mi książki
jakie książki, kochana? pochwal się a ja też wczoraj szybciutko usnęłam i wstałam o 8,00. lubię spać. ;D

Studentka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości