![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzień dobry
![]() Faktycznie,jakoś sporo nowych osób ![]() Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia,jakoś nie mam weny do rozpisywania się ... ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [quote=star15;8546194]pewnie, że będziesz mogła, tarantulek! ^^ phi, kinder to się do nas nie umywa ;D haha, my jesteśmy jedyna i niepowtarzalna firma. ![]() ![]() ![]() ![]() Moze jakaś nazwa taka bardziej nooo bardziej taka swiatowa-bo jak macie zamiar zwojować świat? ![]() ![]() już rozumiem ![]() oj tak, ja tez lubię to uczucie ![]() /quote] Miłego dnia!! ![]() Cytat:
Lolcia z Mangoliną-oj znam to uczucie jak się jest trudno wdrozyc w wątek, jeszcze jak się tak szybko rozwija jak plotkowy ![]() ![]() Niuniuska-królik z reklamy duracell- ![]()
![]() |
#663 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Boze ale ja zasuwam na pelnych obrotach...nie wyrabiam juz... Bylam dzis po odbior badan u lekarki ,ale ze kolejka za dluga wiec postanowilam wrocic kiedy indziej ^^ Umowilam sie z 3 kolezankami i 3 kumplami...Juz zapisuje to w grafiku zeby wszystko zdazyc. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A bluzeczke na pewno jeszcze kupisz. DO piatku daleko ![]() Ach te preteksty pogogodowe... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Milego ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mój mądry brat postanowił wczoraj wyjść z samochodu podczas gdy mój tata ruszył nim do przodu ![]() Miłego dnia Gwiazdki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
Agolek zazdroszcze podrozy
![]() ![]() Lolcia witaj ![]() ![]() ![]() Star czekamy zatem cierpliwie na zaproszenia ![]() a bluzke jeszcze kupisz, ja tez bede sie musiala wybrac na zakupy ciuchowe i jakas bluzke nabyc, ale to chyba w czwartek ![]() Mangolina witaj ![]() ![]() Lovelytraces nie przejmuj sie, mi sie dzis nie udalo tez pobiegac ![]() moze jutro nam sie uda?? Niuniuska to sie bidaku nazasuwasz :przytu: ja sie nie boje latac samolotem ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko a coz to za ksiazeczki?? ![]() Star to nieciekawie z ta podroza, jak ledwo unikneliscie zderzenia ;/ a ja ostatnio tez spac lubi, tylko nie moge wczesnie zasnac ![]() Agness milego dnia ![]() Tarantulku co do biegania, to ja biegam tylko w elblaskim lasku, a tam jest pelno biegaczy z grupy biegowej, wiec nikt sie na mnie nie patrzy dziwnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzien dobry ![]() wstalam przed 8, bo po 8 chcialam jechac biegac, ale kropil deszczyk, naszly ciemne chmury i jakos tak szaro i buro, jakby mialo lac...balam sie, ze pojade i bede musiala wracac, a wtedy to bym sie wkurzyla dopiero ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() Bo sobotniej imprezie leeedwo żyje ![]() ![]() Sobota i niedziela spędzona z moim kochanym Tz tem ![]() większość niedzieli przespaliśmy po imprezie ale to już szczegół ![]() pojechał dzis do pracy i moze wróci dzis a moze dopiero w czwartek.. ![]() ![]() Nie lubie lata ![]() ![]() Dzis siedze w domku, moze wieczorem przejde sie do parku z kolezanką na spacerek. Wiec wizażuję aktywnie ![]() ![]() Mercy-wysłałam ![]()
#667 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny opuszczam was na jakiś czas...
![]() Wyjaśnienie: Pewnie pamiętacie, jak wspominałam o chorym dziadzi? Dzisiaj zmarł... Jadę do rodziców, rodziny... I na pogrzeb... Tam było tak, że dziadkowie i rodzice moich dziadków umarli w przeciągu tygodnia bo nie mogli, żyć bez siebie... Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie...
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-08-11 o 12:14 Powód: Wyjaśnienie + dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tadadadam: mam zaszczyt poinformować wszystkie Wizażanki, że otrzymujecie 50% zniżki na wszelkie produkty FTBNATSN [Firmy Tymczasowo Bez Nazwy Ale To Się Nadrobi] ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Star wyjaśnie we wcześniejszym wpisie, żeby nie było pytań dlaczego znikam....
PS. a książki to cała nowiutka Saga o Ludziach Lodu...
#670 | ||
Wtajemniczenie
|
[quote=Tarantulek;8547760]Kurcze a ja bym tez chciała pobiegac i kombinuje jak tu biegac zeby mnie nikt nie widział-ostatnio jak biegałam to potem sąsiadka doniosła mojej mamie ze czemu ja biegam, pewnie się odchudzam...Wscibskie babsko....ale mnie to jakos zniechęciło-wiem, wiem nie powinnam się tym przejmować ale jednakslonce, a czym ty sie przekmujesz?! ze jakas baba sie gapi?i niech sie gapi,na zdrowie. Ja zakladam sluchawki na uszy i zasuwam i mam centralnie w dupeczce czy ktos sie gapi czy nie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hello laleczki, ja wlasnie jem lunch,pogoda bez zmian czyli porazka...nie moge sie doczekac az ten dzien sie skonczy.. milego popoludnia wam zycze ![]()
![]() |
#671 | |||
Wtajemniczenie
|
Przypuszczam, że dzięki naszej firmie nawet nie raz, phi ^^
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I widze, że tutaj interesiki to się beze mnie załatwia, coo ? Star, dobra nazwa ![]() Malinko- oj, Kochanie ![]() No ale . Ja mam mętlik w głowie, bo tato obiecał mi cyfrówkę, a ja teraz proszę go o telefon zamiast niej, tylko tak z jak najlepszym aparatem to by mi się bardziej przydał ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Malinko - trzymaj się słoneczko
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a nazwa firmy- no kurdesz, Kury Domowe, któraś Wizażanka wyżej podrzuciła taką myśl, co Ty na to? ![]() Cytat:
![]() ![]() malinko- ojej.. kondolencje, Kochana. ;* bardzo mi przykro, ale z jednej strony to piękne, że ludzie do późnej starości tak się kochają, że jedno bez drugiego nie przetrwa. oby jednak tym razem tak się nie stało..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
[quote=agolek;8549032]
Cytat:
![]() tak na powaznie, to moze troche racji masz z ta pesymistką ![]() ale to tylko czasami ![]() po prostu nie lubie upałów ![]()
![]() |
#675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tato się uparł na cyfrówkę i za nic nie mogę go dlatego przekonać do fona, eh. Trza się jeszcze postarać.
![]() |
#676 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Orzeszku widziałam Cię -strasznie ładnie Ci w tej grzywce-wyglądasz tak jak taki aniołeczek -strasznie mi się podobasz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ojej Malinko, współczuje naprawde, mi juz tez została tylko 1 babcia, pamietam jak to było jak dziadek umarł-trzymaj się kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [quote=agolek;8549032] Cytat:
![]() Masz racje Agolku, ale ta moja mała miescina, i ludzie tutaj tak mnie denerwuja ze....we wszystko nos wsadzaja, postaram się tym nie przejmowac tylkonormalnie sobie biegać ![]() Cytat:
No własnie!!ona jest gruba bardzo, bardzo ![]() Nazwy jakie mi wpadły teraz co do Waszej firmy: Jajobombo, Gwiezdne Jajo-tylko nie wiem czy się tu Ewelka nie poczuje pominięta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Baby Oj mam nadzieję, że jutro się ona pokazę! W końcu musi się udac
![]() Niezapominajka Jutro obowiązkowo obie biegamy! i nie ma bata.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() ja tak daję znac, że zyje i ze o Was pamietam ![]() generalnie to czuje to samo co lolcia,mango,agolek i milka - ciężko mi sie wdrozyc w watek, tyle nowych osob i tyyyyyle postow, ze nie daje rady ich wszystkich ogarnac po prostu... staram sie w miare mozliwosci, ale nie zawsze mam tyle czasu... U mnie generalnie wszystko dobrze, po staremu ![]() ![]() ![]() ![]() Przed chwila wrocilam do domu, zjadlam cos i zaraz mknę spotkac sie na kawuche z dawno nie widzianymi kolezankami no, a pozniej zaatakuje sklep trampkowy ![]() ![]() Takze korzystam z wolnego dnia pełną para ![]() Poza tym staram sie zdrowiej odzywiac i oczywiscie nie jest tak wzorcowo jak bywalo, ale i tak jest lepiej z czego jestem dumna ![]() ![]() Sciskam Was wszystkie mocno, a nawet jeszcze mocniej, buuuuzzzzka ![]()
#679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#680 | ||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a kiedy ten koncert w Krk? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a odżywianiem się zaczniesz przejmować po wakacjach ![]() wróciłam z Kato ![]() ![]() BTW Już za tydzień lecimy ![]() ![]() ![]() udanej reszty dnia życzę ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
Milka dobrze, ze bratu nic powazniego sie nie stalo
![]() Orzeszku ciesze sie, ze impreza sie udala i milo spedzilas weekend ![]() ja tez nie lubie upalow ![]() Malinko wspolczuje ![]() ![]() ![]() Star no ja biegalam tak 2-3 razy w tygodniu, ale teraz mialam 2 tyg przerwy z kilku przyczyn, a pogoda cos nie chce, zebym to bieganie wznowila ![]() Ewelka ja wlasnie tez chce sobie telefon zmienic, bo mam start stary ![]() ![]() ![]() moze ktoras z Was moglaby polecic jakis telefon fajny?? Lovelytraces no ja zamierzam jutro na to bieganie wyruszyc, zobacze co wyjdzie ![]() Madameapple ja tez sciskam mocno ![]() ![]() Tarantulek niezla raklama ![]() Ewusia nie boj sie samolotu ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) Edytowane przez 88niezapominajka88 Czas edycji: 2008-08-11 o 15:51 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ojej, dobrze że gorzej to się nie skończyło! dzieci są nieokiełznane.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dobre podejscie w srpawie odzywiania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A lotem się nie przejmuj, sama przyjemnosc - przynajmniej dla mnie ![]() Nie zdążyłam dziś nic zalatwic, wiec zalatwie te odpisy dopiero za tydzien ![]() ![]() uppppppppaaaaaaaaaaaaaaaa ł................. buziaki! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
[quote=Tarantulek;8550797]
Orzeszku widziałam Cię -strasznie ładnie Ci w tej grzywce-wyglądasz tak jak taki aniołeczek -strasznie mi się podobasz ![]() ![]() ![]() ![]() /quote] Aniołeczek ![]() ![]() ![]() ![]() Pieroński ze mnie aniołeczek ![]() ![]() ![]() ![]() hihi .. u mnie wieje nudą nudą i jeszcze raz nudą... Tęsknie za Tz tem, a nic nie pisze czy dzis przyjedzie czy nie ![]()
#684 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
No pewnie, grzeszki też muszą być ![]() ![]() Cytat:
O fajne-moze być jajeczna eksplozja ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jaaaa jak ja był chciała samolotem leciec -nigdy nie leciałam ![]() Cytat:
![]() Miłego popołudnia! ![]()
![]() |
#685 | ||||
Wtajemniczenie
|
[quote=star15;8549262]haha, agolek, mocna jesteś- 'i mam centralnie w dupeczce, czy ktoś się gapi, czy nie.' prawidłowo, kochana, prawidłowo
![]() ![]() no, masz racje. Dlaczego niby czlowiek ma sie czuc zestresowany,ze biega i da o zdrowie i kondycje. Zagranica jakos setki ludzi iegaja po parkach,przy ulicach na chodnikach i jakos nie wzbudzaja takiej sensacji... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobry wieczor, ja wlasnie zjadlam obiad i siadam na forum Slubne i zaczynam sie rozgladac za bukietem bo nie mam jeszcze nic wybranego.. Bede tu zagaldac ![]()
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
Agolek slub <marzy> jak romantycznie
![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Rozeznanie
|
[quote=agolek;8553175]
Cytat:
Jeju!4 tygodnie?! ![]() ![]()
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Wtajemniczenie
|
no Laski nie przesadzajcie
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.