Maturzyści 2009... :) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-11, 20:08   #4381
suspense
Zadomowienie

Dot.: Maturzyści 2009... :)

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
oo ja wczoraj objadałam się cukierkami, a dzisiaj juz nic nie ma.

a zdajesz z anlika R czy P?

pisemną R a ustną P
mam STRASZNĄ blokade przed mówieniem
a Ty?
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 20:10   #4382
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
sydunia, kupuj w lumpeksach, wtedy przynajmniej nie będziesz miała wyrzutów sumienia, że za dużo wydałaś A jak problem masz w tym, że ciuchów już jest za dużo i się nie mieszczą - wtedy sprzedaj te, w których już chodzisz najrzadziej
A tak ogólnie - przecież to jest bardzo przyjemny nałóg Chyba nie ma sensu się go pozbywać
nigdy nie chodziłam po lumpeksach, ale nie wiem, jakoś mi się wydaje, że nie umiałabym tam nic znaleźć

a mieścić jeszcze się mieszczą ja nie wiem jak to jest, że niby często coś kupuję, a tak naprawdę patrząc do szafy, to mam nie tak wiele ubrań no i na Allegro ostatnio trochę jakichś rzeczy powystawiałam. mam nadzieję, ze się ktoś skusi na coś.

Cytat:
Napisane przez sosik Pokaż wiadomość

mam pytanie odnosnie matury, ktore mnie dręczy od wczoraj. Jeżeli sie nie zda ustnego z angola, to można potem iść normalnie na studia?? Można chyba, nie?? Bo ustny nie jest brany pod uwagę przy rekrutacji zazwyczaj. Czy ma sie potem jakoś poprawke, czy można juz sie nie poprawiać (wiecie o co chodzi) ?
Masz niezdaną maturę, więc na studia iść nie możesz. Musisz zdać poprawkę, która jest w sierpniu (jeśli nie zdałaś jednego przedmiotu). Inna sytuacja jest jedynie, jeśli zdawałaś dwa języki. Jeden jako obowiązkowy, drugi jako dodatkowy. Ustnej z dodatkowego (którą wtedy musisz zdawać rozszerzoną) możesz nie zdać i nic się nei dzieje.

a no i też mi się butelkowa zieleń marzy
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 20:12   #4383
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość

ooo widze,że nie jestem jedyną która się boi ustnej z angola
ale niestety nie wiem jak to jest ;/
Nie, ja raczej się nie boje, wiem że zawsze cos tam wydukam, i te 6 punktów jakoś mi się uzbiera...Ale tu chodzi o mojego TŻ, on jest po prostu kompletna nogą z angola, nic a nic nie umie, po prostu mu angielski nie wchodzi do głowy i troche sie boję o niego, no bo co bedzie jesli nie zda....z pisemnego moze jeszcze cos ustrzeli i zda na te 30%, ale ustny to chyba bedzie tragedia...no ale nic. WIERZE w niego
sosik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 20:13   #4384
DontSaySorry
Zakorzenienie

Ustny z angielskiego to pestka, nei wiem czego wy sie boicie nawet moj brat mial 15/20 a jakos specjalnie zdolny to nie jest;P
Stary 2008-08-11, 20:18   #4385
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
pisemną R a ustną P
mam STRASZNĄ blokade przed mówieniem
a Ty?
też ;/
ja w ogóle nie lubie odpowiadać jak wiem ze nic nie umiem ;|

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość

Masz niezdaną maturę, więc na studia iść nie możesz. Musisz zdać poprawkę, która jest w sierpniu (jeśli nie zdałaś jednego przedmiotu). Inna sytuacja jest jedynie, jeśli zdawałaś dwa języki. Jeden jako obowiązkowy, drugi jako dodatkowy. Ustnej z dodatkowego (którą wtedy musisz zdawać rozszerzoną) możesz nie zdać i nic się nei dzieje.
uuu..
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 20:32   #4386
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
wow, chciałabym to zobaczyć na żywo
Ja też chciałabym wrócić do Pragi
Och rozmarzyłam się...

Cytat:
Wy też macie dzisiaj zły humor czy tlyko ja :|?
Ja mam piekielnie zły humor... do Taty już się nie odzywam a do reszty domowników staram się nie odzywać bo już sama mam siebie dość.

Sydunia Ja uwielbiam lumpki... perełek ile można znaleźć!

Cytat:

ehh... w zeszły piatek miałam iśc na impreze i nie poszłam bo kumpela nie mogła,jak sie potem okazało bym tam chłopak ktory mi się podoba a koleżanka prze ktora nie poszłam bo miala do niej przyjechac kuzynka podobno w ogóle się z nia nie spotkała..

a wczoraj moja druga kumpelka miała domówke na która zaprosiła wszystkich prócz mnie..
I jets mi przykro
Też mam takie koleżanki, ale powoli się od nich odcinam!
Głowa do góry! I się tak nie przejmuj

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 20:42   #4387
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
Ja też chciałabym wrócić do Pragi
Och rozmarzyłam się...

Ja mam piekielnie zły humor... do Taty już się nie odzywam a do reszty domowników staram się nie odzywać bo już sama mam siebie dość.

Sydunia Ja uwielbiam lumpki... perełek ile można znaleźć!

Też mam takie koleżanki, ale powoli się od nich odcinam!
Głowa do góry! I się tak nie przejmuj
matko jak ja bym tak chciała żeby u mnie w domu nikt ze mna nie gadał

a no można fajne ciuszki znaleźć.

No ja już mam ją w du** bo to jets chamskie własnie gadam z kumplem który tam był i był zdziwiony ze mnie tam nie było..
Stary 2008-08-11, 20:53   #4388
organizm
Zakorzenienie

Hej! Pozdrowienia z Gdańska

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
Dzień dorby! Wróciłam

Było cudownie w górkach świetnie- wyłaziłam się, w Katowicach i na Off Festivalu jeszcze lepiej Miałysmy z koleżanka zadanie rozdawać ulotki- ile przy tym było śmiechu i zabawy to hohoh Koncert Czesława extra, Lao Che- noo cud miód Reszta zespołów również świetna chociaż kilka nie przypadło mi do gustu

troche czasu pewnie zajmie mi nadrobienie tego co napisałyście tutaj, ale to później bo teraz mam pod opieką 7letnią kuzynkę i mi tu gada przy uchu " chooodź na plac zabaw!"

Miłego dnia
Ooo, a co robiłaś w Katowicach?? I w ogóle, co sądzisz o tym mieście?? Bo ciekawa jestem co myślą nie tutejsi

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Ech, ja mam nadzieję dostać jakąś fajną kieckę na studniówkę.
A w razie czego zostanie mi szycie.

Znalazłam coś, co by mi odpowiadało w necie. Tylko w granacie albo butelkowej zieleni. I mogłaby byś do kolan, bo niska jestem. Ale krój mniej więcej taki. Stawiam na prostotę. I pewnie będę miała najskromniejszą sukienkę, znając gust dziewczyn z mojej klasy.
Cytat:
paula- ładna sukienka

Mi się marzy coś takiego tylko fioletowa, juz dręcze ciotkę żeby mi uszyła coś takiego Prosta, ale śliczna
Obie sukienki bardzo ładne, ale z tą pierwszą zrobiłabym to co Paula - skróciła
Ja też stawiam na prostotę Źle się czuję w typowo balowych sukniach.

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Jest dokładnie tak jak napisała sydunia Ale możesz oblać tylko jeden egzamin, jeśli oblejesz i ustny i pisemny z np. polskiego poprawka nie przysługuje.

W Gdańsku jestem do czwartku, więc teoretycznie 4dni, ale ze względu na długą drogę wyjdą 2. Dzisiaj byłam na zamku w Malborku, a potem w Sopocie. Jutro cały dzień w Gdańsku, jak na razie na tyle na ile widziałam to bardzo mi się podoba
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 21:09   #4389
sydunia
Zakorzenienie

ja nie watpie ze mozna perelki znalezc ale trzeba umiec tam szukac
Stary 2008-08-11, 21:14   #4390
kamisha
Zakorzenienie

najlepsze sa te babcie takie niby nie poradne a jak co do czego to ożywione jak cholera ^^
Stary 2008-08-11, 21:19   #4391
ksh
Zakorzenienie

Sydunia, popróbuj lumpeksowania, Ja jeszcze jakiś czas temu nigdy tam nie zaglądałam, później zaczęłam sporadycznie, często wychodziłam z niczym, a teraz już coraz częściej udaje mi się coś ustrzelić . To straszliwie wciąga No bo przecież nie można przejść koło lumpeksu i nie zajrzeć do środka - a nuż właśnie jakiś łaszek na mnie czeka
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 21:30   #4392
sydunia
Zakorzenienie

może kiedyś się przełamię w sobie i spróbuję, do wszystkiego trzeba dojrzeć
Stary 2008-08-11, 21:58   #4393
kamisha
Zakorzenienie

a w ogóle dziewczęta jakiego koloru macie pokoje ;>?
bo ja bede niedugo malowac i nie wiem na jaki kolor chciałabym dwa no zorbic w taki sposób http://www.dulux.pl/images/img/uks2004075_154.jpg
Stary 2008-08-11, 22:18   #4394
wszełka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość

Ooo, a co robiłaś w Katowicach?? I w ogóle, co sądzisz o tym mieście?? Bo ciekawa jestem co myślą nie tutejsi
W Katowicach spałam u brata koleżanki podczas Off Festivalu Miasta widziałam niewiele, ale bardzo mi się spodobało

Oj lumpki- moja miłość większość rzeczy mam tam kupionych, można znaleźć niekiedy cudeńka

Pokój mam pomarańczowo- zielony dłuższe ściany są pomarańczowe, a krótsze zielone Za niedługo i mnie czeka wybór kolory do pokoju i to na poddaszu Będę musiała coś wykombinować żeby rozjaśnić pokój

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 22:36   #4395
sosik
Rozeznanie

Cytat:
bo ja bede niedugo malowac i nie wiem na jaki kolor chciałabym dwa no zorbic w taki sposób http://www.dulux.pl/images/img/uks2004075_154.jpg
JA mam cały pokój pomarańczowy, i juz mi sie on znudził. Gdybym teraz miała zmieniać kolor pokoju to tez pomalowałabym na dwa kolory: odcienie żółtego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 22:36   #4396
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
W Katowicach spałam u brata koleżanki podczas Off Festivalu Miasta widziałam niewiele, ale bardzo mi się spodobało

Oj lumpki- moja miłość większość rzeczy mam tam kupionych, można znaleźć niekiedy cudeńka

Pokój mam pomarańczowo- zielony dłuższe ściany są pomarańczowe, a krótsze zielone Za niedługo i mnie czeka wybór kolory do pokoju i to na poddaszu Będę musiała coś wykombinować żeby rozjaśnić pokój
mi sie w lumpkach podoba to ze jest dużo nieznanych marek w Polsce ;P

ja mam właśnie pomarańczowy.. miałam juz też zielony, a niebieskiego nie chce ;(
mam mały pokój i z jasnego drewna meble :P

po jezu jak mi się pokoje na poddaszu podobają ;D!

ja myślałam o różu i szarym ale do mebli nie pasują podobno..

Cytat:
Napisane przez sosik Pokaż wiadomość
JA mam cały pokój pomarańczowy, i juz mi sie on znudził. Gdybym teraz miała zmieniać kolor pokoju to tez pomalowałabym na dwa kolory: odcienie żółtego
mocny żółty z jaśniejszym ;>?
Stary 2008-08-11, 22:40   #4397
sosik
Rozeznanie

[quote=kamisha;8556834]
quote]

Mi tez strasznie sie podobaja pokoje na poddaszu. Zawsze marzyłam by mieszkac by miec pokoj na poddaszu
Stary 2008-08-11, 22:43   #4398
sosik
Rozeznanie

Cytat:

mocny żółty z jaśniejszym ;>?
No np taki. Ja mam w domu w jedym pokoju żółty kolor i bardzo on mi sie podoba, jest taki słoneczny ten pokój i wesoły , no i ogólnie kolor taki fajny jest od razu jest mi w tym pokoju weselej
Stary 2008-08-11, 22:52   #4399
suspense
Zadomowienie

Cytat:
ja mam czerwony

Cytat:

a ja nigdy nie robiłam zakupów w lumpku
może to i głupie ale nigdy nie mogłam się przekonać żeby tam wejść.

wiecie co? ale odwaliłam numer 11 w nocy, deszcz dopiero co przestał padać więc wszędzie ciemno i mokro, ulice puste idziemy sobie z koleżanką i coś jej tam opowiadałam o spotkaniu z takim jednym. i mówie "no i on wtedy do mnie mówi masz, może ci w cycki pójdzie. " i w tym momencie akurat wyszłyśmy zza rogu a ja na cały głos "taaaaa.... gówno a nie w cycki. w dupe mi pójdzie. zawsze mi w dupe idzie." patrze na lewo a tu na murku siedzi 3 kolesi w tym jeden, za którym bity rok latałam myślałam,że się pod ziemie zapadne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 22:59   #4400
sosik
Rozeznanie

Cytat:

wiecie co? ale odwaliłam numer 11 w nocy, deszcz dopiero co przestał padać więc wszędzie ciemno i mokro, ulice puste idziemy sobie z koleżanką i coś jej tam opowiadałam o spotkaniu z takim jednym. i mówie "no i on wtedy do mnie mówi masz, może ci w cycki pójdzie. " i w tym momencie akurat wyszłyśmy zza rogu a ja na cały głos "taaaaa.... gówno a nie w cycki. w dupe mi pójdzie. zawsze mi w dupe idzie." patrze na lewo a tu na murku siedzi 3 kolesi w tym jeden, za którym bity rok latałam myślałam,że się pod ziemie zapadne
Stary 2008-08-11, 23:08   #4401
kamisha
Zakorzenienie

[quote=sosik;8556868]
Cytat:
quote]

Mi tez strasznie sie podobaja pokoje na poddaszu. Zawsze marzyłam by mieszkac by miec pokoj na poddaszu
ja kiedyś miałam ze skosem lekkim i drzwiami na balkon :PP

Cytat:
ja mam czerwony

haha ale dobre
ale zawsze tak jets ze jak nie masz ochoty kogoś spotkać to go spotkasz w głupiej sytuacji ;P

masz mocną czerwień ;>?
Stary 2008-08-11, 23:17   #4402
suspense
Zadomowienie

Cytat:
ja kiedyś miałam ze skosem lekkim i drzwiami na balkon :PP

haha ale dobre
ale zawsze tak jets ze jak nie masz ochoty kogoś spotkać to go spotkasz w głupiej sytuacji ;P

masz mocną czerwień ;>?
albo w głupiej sytuacji albo ja mam zawsze jeszcze tak,że:
źle się czuje, wyglądam okropnie = spotkam kogoś kto mi się podoba i dawno go nie widziałam

mocna czerwień i wszystkim się teraz strasznie podoba chociaż jak dopiero przymierzałam się do przemalowania pokoju to nie było takiej osoby, która by uważała,że przemalowanie pokoju na czerwony to dobry pomysł ale ja się uparłam i mam

ah i ładny av to Ty?
Stary 2008-08-12, 07:15   #4403
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam czerwony

Haha, no nieźle! Zawsze tak jest, że się powie coś głupiego przy kimś nieodpowiednim Ja jestem w tym mistrzynią

Co do koloru pokoju, teraz mam zielony, przy czym sufit i ściana z oknem jest ciemniejsza. Miałam kiedyś żółty i niebieski, chciałam coś pomarańczowo - czerwonego, ale meble mają taki odcień i nie byłoby zbyt fajnie.
Podoba mi się pomysł różowo - szary, myślę że z jasnymi meblami fajnie się będzie komponować!

U mnie dziś pada

Miłego dnia!
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 07:48   #4404
plameczka
Wtajemniczenie

Ja mam pomarańczowo-różowe sciany i do tego dodatki w tych samych kolorach oraz w barwie zoltej dla rozjasnienia. Fajny klimat

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 08:45   #4405
zanetka007
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Sydunia, popróbuj lumpeksowania, Ja jeszcze jakiś czas temu nigdy tam nie zaglądałam, później zaczęłam sporadycznie, często wychodziłam z niczym, a teraz już coraz częściej udaje mi się coś ustrzelić . To straszliwie wciąga No bo przecież nie można przejść koło lumpeksu i nie zajrzeć do środka - a nuż właśnie jakiś łaszek na mnie czeka
Tak jak Ja. Jeśli przechodzę koło jakieś MUSZĘ zajść!

Cytat:
bo ja bede niedugo malowac i nie wiem na jaki kolor chciałabym dwa no zrobic w taki sposób http://www.dulux.pl/images/img/uks2004075_154.jpg
U Mnie w pokoju też się szykuje remont. Podłoga + malowanie ścian i właśnie mam dylemat na jaki kolor. Bo ściany i łóżko mam niebieskie tak samo jak wertikale i jasne drewniane meble do tego no i tak średnio kolory pasują. A Ja od jakiegoś czasu marzę o fiolecie lub właśnie czerwieni. Albo jakiejś kombinacji...
No ale nie wiem jak się będzie komponowało z resztą. Muszę chyba wziąć jakieś próbki i przypasować.

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 09:02   #4406
paula007
Zakorzenienie

Dzień dobry

Muszę dzisiaj pokój wysprzątać, bo po tych podróżach, to się tu nie za przyjemnie zrobiło.

A propos lumpeksów, moja babcia ma do tego najlepszy stosunek. "A jak ktoś w tym umarł?!"
Ja tam nic do lumpeksów nie mam, czasem można znaleźć naprawdę fajne ciuchy.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 09:04   #4407
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam na zielono i do tego niebieskie dodatki+drewniane meble. Ten przyklad ktory dałaś w załączniku jest bardzo ładny, ale mi tak bardziej pasuje pod salon. Nie chcialabym mieć tak w pokoju

Cytat:
ja mam czerwony

Witam
Ostatnio mam fazę na wyszukiwanie wszystkiego o studiach itp... i na kupowanie repetytoriów masę Z których pewnie otworzę jedno Niech mnie ktoś nauczy oszczędności....

Co do kupowaniu ciuchów w lumpkach to idę tam tylko wtedy gdy mnie coś natchnie, najczęściej(nie wiem skąd się to bierze) jak mam zły humor. Ostatnio kupilam sobie 2 śliczne bluzeczki za, uwaga uwaga - 90 gr Jedna z West One, druga z Gap-a. Aaaa i zapomnialam jeszcze o jednej - z kolekcji Jennifer Lopez(za tą zapłaciłam coś ponad 2 zł). Nowe niby nie są, bo metek sklepowych nie mają, ale nie powiedziałabym że ktoś w nich chodził chyba tylko przymierzył

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 09:07   #4408
wszełka
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ale u mnie grzeje A zaraz muszę iść na miasto, tyle że mam nieogolone nogi a tak mi się nie chce ich golić A w taki upał to innych spodni nie chce ubierać jak szorty

U mnie w pokoju bałagan jak zwykle Plecaka nawet jeszcze dobrze nie rozpakowałam tylko leży na podłodze

Miłego dnia

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 09:29   #4409
kasiunia0504
Rozeznanie

GG do kasiunia0504

Oj dziewczyny rozpisałyście się

Co do lumpeksów to lubie je, ale w sumie chodze do tylko jednego u babci Kupilam tam w ciagu tygodnoa tyle sweterków, że chyba niektóre powrzucam

a pokój mam szary a raczej taka tapete, jakoś tak wyszło, że nigdy nie chciało mi się tego zmieniać a teraz w sumie się już nie opłaca \

różowo-szary pokój to niezły pomysł, ale rzeczywiscie, meble i łóżko mogą trochę nie pasować..

Jutro wracam do Polski Oby tylko nikt do mnie nie gadał na kontroli na lotnisku, bo będzie po mnie
kasiunia0504 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:00   #4410
sonnerin
Rozeznanie

GG do sonnerin

Dzień dobry Czytam Was, ale nie piszę, bo generalnie ogladam Igrzyska Olimpijskie Lubicie coś takiego? Ja uwielbiam sport. No oprócz piłki nożnej :P

A co do lumpeksów, to ja jakoś średnio lubię do nich wchodzić. Nie wiem, dlaczego. CHociaż kilka rzeczy mam, bo moja mama uwielbia sobie pobuszować

sonnerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości