![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
A stuknij w brzusio, może puknie od siebie
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zadomowienie
|
Dews, na pewno jest ok, tym bardziej, że czujesz delikatne ruchy. Jak jestem zabiegana i mam dużo pracy to też mało czuję maluszka. Czy badasz się tym glukometrem. Jutro mam ostatni dzwonek, żeby zrobić krzywą cukrową na własną rękę i tak się zastanawiam. TŻ ma glukometr i może mi w domu badać cukier codziennie. Z drugiej strony waham się nad tą krzywą...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wpadam sie pochwalic moim kalafiorem! Dzis mielismy chrzest u siostry męża i ja bylam chrzestna. Wyobrazcie sobie ze przez prawie cala impreze mialam sukienke zalozona tył na przód
![]() ![]() Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
#814 |
Zakorzenienie
|
Ewka_mewka badałam się ale on jest jakiś lewy i często pokazuje że jest błąd paska więc nie wiem czy można mu ufać. Krzywej mi nikt nie zrobi niestety.. Ja bym na twoim miejscu zrobiła jak masz taką możliwość, zawsze lepiej sprawdziłam
![]() Justyna_fli haha nie wierzę! Co to za sukienka ze się nie zorientowałas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Raczkowanie
|
ja mialam dwa razy ten test krzywej robiony i za kazdym razem badałysmy z mama ta krew glukometrem mojego taty ktory ma cukrzyce i wyniki byly zawsze wyzsze na glukometrze w domu (z krwi pobieranej z lokcia) o jakies 15-20 pkt niz te wyniki ktore byly z labolatorium. Moja mama mowila ze to zawsze tak jest bo glukometry sa dla cukrzykow, ktorzy i tak maja zawsze za wysoki cukier (np moj tata ma zawsze ok 230 juz po zbiciu) i to dla nich taka roznica nic nie zmienia czy on by mial 240 czy 220 bo to i tak za wysoki wiec one nie sa za dokladne.
kiedys malowalam pokoj na taki brudny roz i jak pomalowalam pierwsza warstwe to wygladal jak rozcienczony burak byl okropny ale jak polozylam druga warstwe to wygladal calkowicie inaczej wiec moze i u Ciebie tak bedzie Dews ![]() ![]() bardzo dziekuje za rady ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
Chciałam się tylko pochwalić jak minął mój wieczór.
Otóż leżę, relaksuje się przed tv i nagle.. Zza moich pleców.. Wylatuje... PIEPRZONY NIETOPERZ Dziewczyny zamarłam na minutę i tak patrzyłam jak mi lata nad głową ;/ Później wybiegłam, zostawiłam tel w salonie, zamknęłam drzwi bo na szczęście mam drzwi w salonie i tak patrzylam na niego (mam szybę w drzwiach) Szalony latał od ściany do ściany czasami tylko na chwilę usiadł na ścianie i tak po niej łaził blee... Ja bez tel, TV gra, myślę może kota wyślę. Ale znając mojego kota, to ten nietoperz by go zaatakował prędzej niż kot nietoperza... Poszłam więc na górę spać. Ale nie chciało mi się spać więc po godzinie zeszłam sprawdzić jak sytuacja. Patrze nietoperza nie widać, myślę oho moja szansa na odzyskanie tel. Okręciłam się więc kocem, wybiegłam do salonu po pilota od tv i tel i uciekłam haha. Tylko kurde ładowarka została w salonie a ja 2% haha Zabezpieczyłam drzwi do salonu w razie w: IMG_1535925216.458892.jpg Hahah i do jutra mam nowe zwierzątko w salonie <3 Jutro wraca tż Najlepsze że on tam za sofą kilka godzin musiał siedzieć bo już dawno na dole pozamykałam wszystkie okna ;/ Aż mi się młody w brzuchu z emocji zaczął ruszać więc chociaż jeden plus z sytuacji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zadomowienie
|
Dews, padłam! JAK, DLACZEGO, SKĄD się wziął nietoperz w twoim salonie???
![]() Idę jutro na tą krzywą... nie chce mi się strasznie, ale dla świętego spokoju zrobię. Żeby jeść nutellę z czystym sumieniem. Co do fotelika: dostałam dziś w prezencie od przyjaciela tżta ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zadomowienie
|
Kolejna durna noc ...
Śniło mi sie ze zrobili mi CC, a dokladnie to cesarskie robiła mi Małgorzata Rozenek z mężem ![]() ![]() Kregoslup moj osiągnął nowe apogeum, usiadłam na brzegu zeby wstac i tak potwornie bolal przy podnoszeniu i prostowaniu ze stalam oparta o lozeczko i plakalam, a potem po meblach i scianie doszlam do łazienki. Boje sie klasc .... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zadomowienie
|
Smileska, super sen ! Nie nudzisz się w nocy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zadomowienie
|
Hej ja od 4 już nie śpię. Chyba za dużo emocji...
---------- Dopisano o 04:36 ---------- Poprzedni post napisano o 04:17 ---------- Dews współczuje. Ale profesjonalnie się zbunkrowałaś ![]()
![]() |
#826 |
Zadomowienie
|
Dews przeciez nietoperki są taaaakie przeslodkie
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele, a myślałam że chwilę grozy to miałam ja wieczorem jak zabijalam pająka kapciem wsadzonym na kija od szczotki, bo siedział pod sufitem, a tu nietoperz
![]() ![]() Smileska, sen wymiata ![]() ![]() ![]() Witam się nie wyspana i obolała... Eh... Jeszcze 8 tygodni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Wtajemniczenie
|
Tez sie obudzilam .. chyba nie bede juz sie kladla, bo za pol godziny mloda trzeba budzic na rozpoczecie roku. Dziewczyny, ale mam sajgon w chacie... nadal czekam na szafe i nie mam gdzie pochowac tych workow z za duzymi ciuchami, na stole mam powykladane te male rzeczy na poczatek, na srodku pokoju stoi wozek, w ktorym tez jest czesc ciuchow i narazie bedzie tak stal bo nie mam gdzie go schowac - nie wiem jak z tym wszystkim sie ogarne
![]() Mi sie snilo, ze mialam wesele w takiej stodole jakby. Jedna kumpela wyszla na zewnatrz pogadac przez tel i zamknela takie wielkie drzwi, usiadla na takie krzeselko i palac fajke przez ten tel nawijala pol wesela, a cala rezta zabarykadowana w tej stodole. Chcialam ratowac sytuacje i probowalam wyjsc przez takie okienko, bo drzwi mozna bylo tylko od zewnatrz otworzyc, ale mialam za duza dupe i sie zaklinowalam ![]() ![]() ![]() A jeszcze na koniec powiem wam daczego na nasze "mondeło" mowie rekin, bo biedaka wyrwlismy z objec jakiegos janusza tuningu chyba w ostatniej chwili ![]() ![]() Co do brawurowej jazdy w "szybkich i wsieklych" to zeby dodac smaczku powiem wam tak - nie mam prawka, czasem cos tam pojezdze sobie, ale za kazdym razem moj ze mnie sie smieje, bo pytam ktory pedal jest ktory - nigdy nie pamietam ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zadomowienie
|
Dews, to ja tutaj w Polsce kilka akcji z nietoperzami miałam.. w centrum miasta mieszkałam i potrafiły w środku nocy wpaść przez okno, ja myślałam kiedyś, że to ptak, ale tak myślę - ptak nie zwisa w ten sposób z firanki.. potem kiedyslś na klatce schodowej siedziałam i wypadł tak jakby.. z pionu rynny? Coś takiego, upchnął się i zamiast polecieć do góry, to on w dół.
Dobrze zrobiłaś, poczekaj na tżta, sama z nim nie walcz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie było mnie w weekend, ale mieliśmy dosyć zajęty. My w ten weekend pomagalismy przy przeprowadzce męża siostry i jej meza, w sobote mieli pierwsza noc u siebie w domu ![]()
#831 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale swoją drogą co to za sukienka, że nie zauważyłaś? Zazwyczaj czuć że coś nie tak, coś ciągnie, podwija się... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
Dobra sniadanie zjedzone czas ruszyc tylek i isc po zakupy ... A moje sniadsnie to platki z mlekiem ktorymi sie nie najadlam wiec zjadlam jeszcze dwie kanapki z serce i zagryzlam princepolo xxl . Dews ja kiedys jak mialam jeszcze kablowke na TVN ogladalam program szpital i tam byl chlopak ktorego nietoperz ugryzl i zmarl na wscieklizne , i jakos od tamtej pory boje sie tych zwierzatek . A jeszcze duzo sie naczytalam ze one we wlosy sie wplatuja . Osobiscie chyba bym spala w aucie
![]() Justyna koniecznie musisz pokazac zdj jak Ty to zrobilas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zadomowienie
|
Ale zamarlabym jakbym nietoperza u siebie znalazła... I też bym dziad zostawiła
![]() U mnie dalej lato ![]() ![]() Muszę też troszkę ogarnąć dom i zamówić firanki do dwóch pokoi. Ale póki co śniadanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#834 |
Raczkowanie
|
nietoperze poruszają się używając echolokacji więc jeżeli nic mu nie dolega co wbrew pozorom nie jest takie wyjątkowe (bo wszędzie krzyczą o wsciekliznie przynajmniej w polsce😛
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich zgromadzinych w poniedziałek :p
Nietoperz żyje widzę go jak się schował za ozdobą wisząca na ścianie o siedzi :p nawet udało mi się odzyskać ładowarkę ;p ale dalej siedzi zamknięty w salonie i czeka na tż xD Smileska co za seenn ![]() Z tym kręgosłupem, to próbujesz go jakoś rozciągnąć? Naprawdę nawet najlżejsze ćwiczenia z yt pomogą! Ja np czuję się lepiej w dzień, bo nic nie boli, a w nocy znowu nie da rady spać, bo właśnie krzyż boli ;/ ciążowa poduszka niestety już nie daje rady.. Ale jeszcze tylko 2 miesiące dziewczyny, damy radę! Dobra śniadanie zjedzone, idę robić dalej. Pokój powiem wam zjaśniał o kilka tonów, ale dalej wydaje mi się że kupiliśmy złą farbę, bo mieliśmy próbki 2 zieleni i chyba wzięliśmy tę ciemniejszą zamiast jaśniejszej haha ale położę dzisiaj 2 warstwe i zobaczymy. Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z zakupow , chyba czas juz sobie odpuscic . Zimni a ja wrocilam cala zalana potem :-/ . Corka tez tak jakby stala sie ciezsza plus zakupy i 4 pietro
![]() Dews a Ty dzisiaj wolne ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie mam pojęcia ja ja to zrobilam
![]() ![]() Dews masakra z tym nietoperzem ![]() ![]() Ja to chyba jakas dziwna jestem bo nic mnie jeszcze nie boli ![]() Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Vicarika tak wzięłam sobie urlop dzisiaj :p
Justyna_fli mnie w dzień w sumie też spoko, tylko śpi się okropnie, jakby mi ktoś kręgosłup skopał :p Jak w Polsce? Ile jeszcze zostało? Ty i tak już na macierzyńskim nie? Do pracy już nie wracasz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zadomowienie
|
Wracamy w czwartek ale ja już do pracy nie wracam
![]() ![]() Mnie w nocy tez nic nie boli jeszcze, pamietam ze w poprzedniej ciazy bolaly mnie biodra od spania na boku ale nie wiem kiedy sie to zaczęło. Oby jak najpóźniej ![]() Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
#840 |
Zakorzenienie
|
Przyszla pierwsza paczka z aliexpress , z racji ze moja corka jest mala zamowilam rozmiar 9 miesiecy . Na kim wyglada lepiej ?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.