Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 21:54   #3361
Djapira
Zadomowienie

Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II

Cześć dziewczyny :0 Ja zaczynam od początku No musi się wkońcu udać!! Pierwsze dni będą trudne, ale musze jakoś wytrzymać.

Tak apropos tych zakupów, to ja niestety nie lubię, szczególnie kupywać spodni

Djapira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:15   #3362
Lynn
Zakorzenienie

Camela, moge zapytać jaką diete stosujesz, że Ci tak ładnie kg znikają?
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:54   #3363
ookocurek1987oo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
ookocurek ja kiedys wazylam ponad 90 ale nie wiedzialam, ze mam tarczyce chorą, calkowicei rezrugelowana..jadlam jak chcialam w pile gralam miesnie rosly, tluszczyk nie spadal...a teraz tylko 10 kg i bedzie super

wiem co czujesz ciezko jest byc dużą i ciężką babką

to juz nawet nie babka ale wielka baba:P ale w koncu postanowienie walki z tym co zbedne jest sporym krokiem naprzod od poniedzialku zaczynam silownie i aerobik..a przed chwila w domku brzuszkow 100 tak na dobry poczatek damy rade:P
ookocurek1987oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:56   #3364
ookocurek1987oo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pimach Pokaż wiadomość
No no, tu ruch jak w Rzymie.

Witam ookocurek1987oo, witam. Czy rok w Twoim nicku oznacza Twoje narodzenie? Jesli tak, to ja poproszę Pani Prababciu.

IR1988, ja się boję zmierzyć swoje, bo mój M powiedział mi wczoraj patrząc na mnie w bikini na w/w rybach: "Haanka, nawet nie jestes gruba , ale udka to Ty masz!". I jak tu nie zabic dziada?!

Akcja pakowanie idzie mi strasznie oprnie. Ide się wykapciać i przygolić tu i owdzie. Przeciez trzeba godznie reprezentować kraj.

P.S Tak cichutko powiem, ze nie mam już nic w lodówce, więc zamowiłam pizzę na kolację, ale o tym sza.

owszem,to rok moich narodzin nie mam zadnej prababci,wiec mozesz byc taka przyszywana.. choc jak dla mnie to az taaaaaaka stara to ty nie jestes Kochana
Stary 2008-08-13, 23:10   #3365
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

w ogole nie jest stara i wymysla
Stary 2008-08-13, 23:27   #3366
matryca3
Zadomowienie

Cytat:
Matryca3 i IR1988 na Rodos. Ale nie uwierzycie, wcale mi się nie chce. Wciąż nie jestem spakowana i jeszcze dostałam @.

Ech, zjadłam dwa kawałki pizzy, ale kraje oddałam psu. Zawsze to trochę mniej w moim brzuchu.
Zastanawiam się na zmierzeniem swojego uda, ale może nie będę sie dołowala przed wyjazdem?
matryca3, badałaś sobie hormony tarczycy?
ee nie badałam
miłęgo wyjazdu bedzie luks zobaczysza uda nie mierz nie ysl w ogole o odchudzanniu w koncu masz wakacje;pprawda? na rodos bedziesz w kostiumiku smigac
Stary 2008-08-13, 23:42   #3367
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:

a ważę cudowne boskie 8dych, ale jak to Kofeina ładnie okreslila... na figurze atletycznej podobno nie widac wszystkiego golym okiem
Ekhh,ekhh...Kokaina

Cytat:
Napisane przez matryca3 Pokaż wiadomość
och u mnie ciagle 74..;/;/...nie wiem co sie ze mna dzieje..;/ wmawiam sobie cagle ze nie moge schudnac bo sie nie da...eh a potem zgadnijcie czym se poceszam? zarciem..;/chocizd dobrzez e nie mea kalorycznym...warzywa i owoce wcinam...ale kurcze czy to mozliwe ze ie moge schudnac?...zle se przez toczuje..;/
hmm dziwczynki znaie jakies smaczne przepsy na niskokaloryczne dania? naj;lepiej wrzywme bo kocham warzywka
Cytat:
ja jem oczywiscie ine rzeczy np kurczaczka twarozek chlebek jogurty i niestety slodycze ale warzywa i owoce to 80% dzinnego pozywienia a 20% te inne produktybo sie swietnie czuje po tym po warzywach i owocach
a dlaczego niezdrowe jest?
Błagam Cie dziewczyno, nie wymyślaj sobie coraz to bardziej kategorycznych diet. Ok, bardzo dobrze,że lubisz warzywa i owoce, ale na Boga one nie mogą Ci zastępować prawie całego jadłospisu. I później się dziwisz, że masz napady i kompulsy....Warzywa i owoce- wiadomo, że zdrowe jako dopełnienie! diety, a niej jej podstawa!! Zlituj się, bo to sobie wyrządzasz krzywde....
Potem będzie jeszcze gorzej- spowolniony metabolizm, coraz to trudniejsze zrzucanie kg, organizm wymęczony do granic możliwości..nie sądze, żeby Tobie właśnie o to chodziło. W końcu to Twoje zdrowie.

Cytat:
Napisane przez Djapira Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny :0 Ja zaczynam od początku No musi się wkońcu udać!! Pierwsze dni będą trudne, ale musze jakoś wytrzymać.
Kochanie, cały czas w Ciebie wierze
Jak u Ciebie?
KOKAINA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 23:51   #3368
matryca3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KOKAINA Pokaż wiadomość
Ekhh,ekhh...Kokaina

Błagam Cie dziewczyno, nie wymyślaj sobie coraz to bardziej kategorycznych diet. Ok, bardzo dobrze,że lubisz warzywa i owoce, ale na Boga one nie mogą Ci zastępować prawie całego jadłospisu. I później się dziwisz, że masz napady i kompulsy....Warzywa i owoce- wiadomo, że zdrowe jako dopełnienie! diety, a niej jej podstawa!! Zlituj się, bo to sobie wyrządzasz krzywde....
Potem będzie jeszcze gorzej- spowolniony metabolizm, coraz to trudniejsze zrzucanie kg, organizm wymęczony do granic możliwości..nie sądze, żeby Tobie właśnie o to chodziło. W końcu to Twoje zdrowie.
?
eh.;/tyllo ze ja nie moge za bardzo jesc miesa,serkow itd bo po nich sie zle czuje..;/po prostu jak balon....ja jem duzo..np dzis na obiad wszamałam 5 plastrów kabaczka o grubości 2.5 cm plus poł torebki ryzu brazowego pluz zioła i inne przyprawy..i sie najadłam a na deser gruszeczka to zle?
ale ja nie traktuje tego jak diete...chce tak dalej ciagnac...i inne rzeczy tez serio jem..np kanapki z szyneczka i warzywami czasem jakis serek homo ...jogurty czy cos...
serio jest zle?
Stary 2008-08-14, 00:34   #3369
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:
eh.;/tyllo ze ja nie moge za bardzo jesc miesa,serkow itd bo po nich sie zle czuje..;/po prostu jak balon....ja jem duzo..np dzis na obiad wszamałam 5 plastrów kabaczka o grubości 2.5 cm plus poł torebki ryzu brazowego pluz zioła i inne przyprawy..i sie najadłam a na deser gruszeczka to zle?
ale ja nie traktuje tego jak diete...chce tak dalej ciagnac...i inne rzeczy tez serio jem..np kanapki z szyneczka i warzywami czasem jakis serek homo ...jogurty czy cos...
serio jest zle?
Generalnie jest źle jeżeli są napady, podjadanie, brak kontroli nad tym co spożywasz...to ewidentne sygnały, że coś jest nie tak.
Piszesz, że jesz dużo. Obiad w stylu multum warzyw i troche ryżu na pewno Cie nasycą, ale mimo wszystko to nie jest pełnowartościowy posiłek. Ok, rozumiem, że nie możesz mięsa(nie chcesz?) ale np.ryby? jajka?
Jeżeli, tak jak sama napisałaś, chcesz prowadzić stosunkowo racjonalną dietę (może już nie diete, ale sposób odżywiania) to pamiętaj, że w każdym posiłku powinna znaleźć się pewna ilość węgli,tłuszy i białka, przy czym na redukcji to ostatnie powinno stanowić przewagę.
Super, że jesz i lubisz warzywa, ale zastępując nimi swój prawie cały jadłospis na dłuższą mete robisz sobie krzywdę. Równowaga musi być zachowana we wszystkim
Stary 2008-08-14, 00:49   #3370
blackberry456
Zadomowienie

hej dziewczyny, mam pytanko: wczoraj rano waga pokazywała mi 66,6kg, a dzisiaj rano już 65,5 (czyli ponad kg mniej) Zjadłam wczoraj troszkę mniej niż zwykle (zwykle = dużo), ale na pewno sie nie głodziłam, były to zdrowe rzeczy, piłam też dużo wody, herbat itp wiec to raczej nie woda poszła... Możliwe to, czy waga mi sie psuje?? Bo czytałam, że ok 1 kg jest zdrowo zrzucić w tydzień, ale dzień??
blackberry456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 01:51   #3371
ookocurek1987oo
Raczkowanie

powody moga byc rozne.. moze to faktycznie waga..a moze odwodnienie..albo bylat zabiegana ze nie wiedziec kiedy zgubilas gdzies ten kilogram jest jeszcze jedna teoria (spiskowa) za pierwszym wazeniem zapomnialas wyjac kilogramowej torebki cukru z kieszeni..i oto efekty zarty zartami...ale nie mam pojecia
Stary 2008-08-14, 06:38   #3372
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackberry456 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, mam pytanko: wczoraj rano waga pokazywała mi 66,6kg, a dzisiaj rano już 65,5 (czyli ponad kg mniej) Zjadłam wczoraj troszkę mniej niż zwykle (zwykle = dużo), ale na pewno sie nie głodziłam, były to zdrowe rzeczy, piłam też dużo wody, herbat itp wiec to raczej nie woda poszła... Możliwe to, czy waga mi sie psuje?? Bo czytałam, że ok 1 kg jest zdrowo zrzucić w tydzień, ale dzień??
To mogą być wahania wagi, poza tym codzienne ważenie nie ma większego sensu, bo to nigdy nie będzie miarodajne.
Zważ się za tydzień.
Stary 2008-08-14, 07:41   #3373
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

I kofeina I Kokaina uzalezniaja sory za pomylke, skojarzenie takie mialam

ja sie dzis wazylam i nic, zero spadku- dam sobie jeszcze tydzien.. ale wkurza mnie to szczerze mowiac
Stary 2008-08-14, 08:07   #3374
pimach
Raczkowanie

GG do pimach

Cóż, ostatni raz (mam nadzieję, że przed urlopem, a nie w zyciu) witam z poranną kawa...

Kokaino, spodobala mi sie Kofeina.
Akurat rozumiem Matrycę3, je jem podobnie, ale może nie az w takiej przewadze warzyw i owoców. U mnie niestety jest przewaga węgli, a dziś będzie jeszcze większa, bo moja @ się rozkręca i tak mnie boli brzuch, ze chyba muszę sobie jakoś zycie oslodzić, nie?

blackberry456, my tu mamy zwyczaj ważenia się w sobote i upublicznienia wyników pomiaru. Zatem poczekaj z nastepnym ważeniem to soboty i nam tu zamelduj.

guantanamera, czasem organizm na chwilke nastawia się na tryb "oszczędzanie", bo nagle dostarczasz mu zbyt mało produktów i wówczas mamy chwilowy zastój na wadze. To minie, ale nie można się poddać.

Moja waga na dzis: 61 kg. Zamelduję po powrocie ileż to tych kg zostawiłam na Rodos, ale nie liczcie na jakiś spektakularny spadek, raczej będe je szmuglowac do Polski. Chociaz kuchnia grecka dla mnie jest obrzydliwie tłusta.
Stary 2008-08-14, 09:13   #3375
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:
I kofeina I Kokaina uzalezniaja sory za pomylke, skojarzenie takie mialam

ja sie dzis wazylam i nic, zero spadku- dam sobie jeszcze tydzien.. ale wkurza mnie to szczerze mowiac
Spoko

A odnośnie wagi nie przejmuj się. Miałam tą samą sytuacje jakiś czas temu.Weszłam na wage po tygodniu od feralnego ważenia,a tu 2kg na minusie
Zastój/wahania wagi są normalne.

Cytat:
witam z poranną kawa...

Kokaino, spodobala mi sie Kofeina.
Ano, nie dziwie się. Ty kawoszko,Ty...

Baw się dobrze i wracaj tu do nas opalona i uśmiechnięta jak zawsze
Stary 2008-08-14, 10:07   #3376
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Pimach udanego wakacjowanie siea oslodz sobie zycie, oslodz, bo tam moze nie bedziesz miala czasu na jedzenie
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 11:04   #3377
matryca3
Zadomowienie

Cytat:
Generalnie jest źle jeżeli są napady, podjadanie, brak kontroli nad tym co spożywasz...to ewidentne sygnały, że coś jest nie tak.
Piszesz, że jesz dużo. Obiad w stylu multum warzyw i troche ryżu na pewno Cie nasycą, ale mimo wszystko to nie jest pełnowartościowy posiłek. Ok, rozumiem, że nie możesz mięsa(nie chcesz?) ale np.ryby? jajka?
Jeżeli, tak jak sama napisałaś, chcesz prowadzić stosunkowo racjonalną dietę (może już nie diete, ale sposób odżywiania) to pamiętaj, że w każdym posiłku powinna znaleźć się pewna ilość węgli,tłuszy i białka, przy czym na redukcji to ostatnie powinno stanowić przewagę.
Super, że jesz i lubisz warzywa, ale zastępując nimi swój prawie cały jadłospis na dłuższą mete robisz sobie krzywdę. Równowaga musi być zachowana we wszystkim
nie mam napadów jak narazie....własnie miałąm wrazenie ze jak jadłam tak jak na redukcji( szukałam jadłospisów na forum) to były...
a z miesem sa problemy bo ja zawsze mało miesa jadłami w ogole tak jakos dziwnie..przyznam ze zjem np jakas pirs z kurczaka ale nie za czesto, raz na dwa dni,raz na dzien i niedużo
postaram se wprowwadzic rybki i wiecej białka
jajka jem
no to od dzis małymi kroczkami postaram sie wprowadzic jakies białko
Stary 2008-08-14, 12:08   #3378
Carmela
Rozeznanie

\Dzień doberek
Faktytcznie mnie wczoraj wcięło ( jak moja kochana Pimach zauważyła ) ale mąż ma wolne do niedzieli od wczoraj i jakoś mnie zawsze odciągnie od kompa niegrzeczny

Pimach kochana , życzę Ci udanego wypoczynku na Rodos i strasznie żałuję że nie mogę jechać z Tobą

Zmykam sprzątnąć póki dziecię śpi

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Camela, moge zapytać jaką diete stosujesz, że Ci tak ładnie kg znikają?
Metodę Montignaca , naprawdę polecam
Carmela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 13:46   #3379
Djapira
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Cytat:
KOKAINKO, już wiem do kogo sie zwrócić w razie głupich pomysłów dotyczących diety Swoimi wypowiedziami i rozsądkiem, sprowadzasz mnie na ziemię

Cytat:
Kochanie, cały czas w Ciebie wierze
Jak u Ciebie?
Dziekuję stworzyłam sobię listę motywacyjną, argumenty przeciwko starym nawykom, argumenty za zdrową dietą, liste rzeczy, które mogę zrobić w chwilach zwątpienia itp. Sporo tego wyszło. Zaczynam rozumieć tę całą sytuację, wiem już, że odpowiednio zbilansowane posiłki uchronią mnie przed przejadaniem, wiem, jak może wyglądać moje poczucie wartości, kiedy schudne, lub nadal będę się objadać. Wiem, że nigdy się nie poddać, więc nie ma sensu zwlekać i odkładać diety. Wiem, że natrafię na chwile trudne i ciężkie, ale to nie powód, żeby zaprzepaszczać to wszystko, co już osiągnęłam. Cieszę się, że zauważyłam te prawdy, nie mogę postępować lekkomyślnie, bo całe życiue będę stać w miejscu.

A jak u Ciebie KOKAINKO ?

A tak w ogóle zauważyłam, że zmienił mi się nieco smak. Kiedyś uwielbiałam podczas "diety" owoce, owsiankę i serki, czyli bardziej na słodko, a teraz wolę dobrze doprawione mięsko, uwielbiam warzywa, kanapeczki z ciemnym chlebkiem, a owoce i serki są dla mnie neutralne

Stary 2008-08-14, 15:30   #3380
KOKAINA
Zadomowienie

Djapira

Nawet nie wiesz jak się cieszę, że wracają Ci dawne siły. To naprawdę bardzo ważne.
Tylko zrób coś dla mnie- zaglądaj tutaj częściej,pisz nawet wtedy,gdy jest źle. To pomaga,odciąża

U mnie spokój od 3 tygodnii, a dzisiaj napad. Mam taki psychiczny dołek, że coś strasznego.

Lece dziewczynki moje kochane, wyjeżdżam z ekipą na 4 dni nad jezioro.Dzięki Bogu- odstresuje się chociaż. Łaże dzisiaj taka nabuzowana, wszystko się we mnie gotuje, wybucham płaczem z każdego powodu, każdy mnie wkurza, do tego ten napad...albo koniec okresu tak na mnie działa, albo ten dzień jakiś feralny.

No nic, to do 'zobaczenia' za 4 dni. Trzymajcie się cieplutko
Stary 2008-08-14, 16:49   #3381
Konto usunięte

KOKAINO to Tobie tez udanej zabawy i obys sie odstrsowala

A ja sie dzis czuje jakby mnie potracila jakas ciezrowka czy cos...taka przytajona
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 16:56   #3382
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmela Pokaż wiadomość

Właśnie przeczytałam o tej diecie i chyba ją wypróbuję Chudniesz na niej tak około 1kg tygodniowo
Stary 2008-08-14, 17:25   #3383
matryca3
Zadomowienie

Djaprko a mogłabys ujawnic troszke tezj listy? moze mi tez pomoze..szczególnie te rzeczy w chwlac zwatpienia
Stary 2008-08-14, 21:49   #3384
magdalenka7766
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Carmela Pokaż wiadomość
\Dzień doberek
Faktytcznie mnie wczoraj wcięło ( jak moja kochana Pimach zauważyła ) ale mąż ma wolne do niedzieli od wczoraj i jakoś mnie zawsze odciągnie od kompa niegrzeczny

Pimach kochana , życzę Ci udanego wypoczynku na Rodos i strasznie żałuję że nie mogę jechać z Tobą

Zmykam sprzątnąć póki dziecię śpi

Opowiedz coś o tej metodzie, przyznam ze nie slyszalam a jestem pelna podziwu dla Twoich efektow w odchudzaniu Tak w ogole to dolaczam do Was, waga 72 kg 160 cm, upragniona waga 60 kg. Moj plan to : niejedzenie fast foodow i niepicie slodkich napoji (moja zmora), ograniczenie pieczywa, ziemniakow, cukru, sport i rozsadna dieta Opowiedzcie cos o swoich dietach: ile razy w tygodniu cwiczycie i jak dlugo? Czy pozwalacie sobei na jakies "grzeszki"? Trzymajcie za mnie kciuki, ja za Was tez bede trzymac
magdalenka7766 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 22:03   #3385
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka7766 Pokaż wiadomość
Opowiedz coś o tej metodzie, przyznam ze nie slyszalam a jestem pelna podziwu dla Twoich efektow w odchudzaniu Tak w ogole to dolaczam do Was, waga 72 kg 160 cm, upragniona waga 60 kg. Moj plan to : niejedzenie fast foodow i niepicie slodkich napoji (moja zmora), ograniczenie pieczywa, ziemniakow, cukru, sport i rozsadna dieta Opowiedzcie cos o swoich dietach: ile razy w tygodniu cwiczycie i jak dlugo? Czy pozwalacie sobei na jakies "grzeszki"? Trzymajcie za mnie kciuki, ja za Was tez bede trzymac
wpisz sobie w wyszukiwarke :dieta Montignaca i będziesz wiedzieć wszystko
Stary 2008-08-14, 22:47   #3386
Djapira
Zadomowienie

Cytat:
Djapira

Nawet nie wiesz jak się cieszę, że wracają Ci dawne siły. To naprawdę bardzo ważne.
Tylko zrób coś dla mnie- zaglądaj tutaj częściej,pisz nawet wtedy,gdy jest źle. To pomaga,odciąża

U mnie spokój od 3 tygodnii, a dzisiaj napad. Mam taki psychiczny dołek, że coś strasznego.

Lece dziewczynki moje kochane, wyjeżdżam z ekipą na 4 dni nad jezioro.Dzięki Bogu- odstresuje się chociaż. Łaże dzisiaj taka nabuzowana, wszystko się we mnie gotuje, wybucham płaczem z każdego powodu, każdy mnie wkurza, do tego ten napad...albo koniec okresu tak na mnie działa, albo ten dzień jakiś feralny.

No nic, to do 'zobaczenia' za 4 dni. Trzymajcie się cieplutko
KOKAINKO, jesteś kochana Dziękuję Ci, że mnie wspierasz Obięcuje, że będę pisała codziennie! Dzięki wizażowi i naszemu wątkowi mam motywację.

A tak w ogóle coś jest ze mną nie tak. Od jakiegos czasu zauważam, że jak ktoś się do mnie miło zwróci, zagada, siostra napisze, nawet jak Ty napisałaś to jakoś tak czuje się potrzebna, jest mi bardzo miło.. Chyba potrzebuje więcej uczuć

Kotek, bardzo mi przykro z powodu tego napadu.. Wiem, jak to jest trzymac się kilkanaście dni, a potem mieć wpadkę. Mam nadzieje, że na drugi dzień wracasz do normalności i nie zaczyna się ciąg? KOKAINKO i tak uważam, że jesteś slina babka i bardzo szybko sobie z tym radzisz

Trzymaj się tam nad jeziorkiem i baw się dobrze

Cytat:
Djaprko a mogłabys ujawnic troszke tezj listy? moze mi tez pomoze..szczególnie te rzeczy w chwlac zwatpienia
hmm, wiesz Matryco, to jest bardzo indywidualne, musisz przysiąść i pomyśleć jak to jest u Ciebie. Ja stworzyłam kilka punktów do takich tematów jak: " A jak schudnę to..", "Przeciwko starym nawykom", "Argumenty za zdrową dietą", "Odzwyczajam się od..".
Jęsli chodzi o chwile zwątpienia/kryzysu, to:
-zapytania: "Czy naprawdę chcesz być szczupła?". "Czy naprawdę chcesz to zjeść?"
-sentencje motywacyjne(na dietetyce jest podobny wątek, niektóre zdanka bardzo motywują)
-zdjęcia na fitnesie ("zdjęcia, które was motywują")
-jeśli będzie się miało ochotę na coś niedietetycznego to powiedzieć sobie, że zje się to jutro na śniadanie(ochota bardzo często mija i nastepnego dnia już się tego nie chce )
-z takich bardziej fizycznych, kiedy "niechcacy" pojawia się głód to: dużo wody, wyjść na spacer, albo poćwiczyć
-myśle sobie jeszcze, że tyle już dziewczyn schudło na wizażu i że ja tez potrafię
Dobrze, by było gdybyś miała jakąś naprawdę silną motywację. Ja np. mam zamiar jechać z moją paczką na Sylwestra do Zakopanego i wyobrazam sobie siebie szczupłą w super ciuchach

Witaj Magdalenko Poczytaj wątki na Dietetyce, to skarbnica wiedzy!

Pierwszy dzień za mną, za mało zjadłam, ale jutro się poprawię

Stary 2008-08-15, 09:50   #3387
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Djapira Pokaż wiadomość
Pierwszy dzień za mną, za mało zjadłam, ale jutro się poprawię
Ach jak dobrze cos takiego czytac a nie zjadalm za duzo, jutro z akare nic nie bedzie.

Do Sylwestra jeszcze duzo czasu wiec Kochana napewno Ci sie uda. Ten sylwester zapamietasz na zawsze
Stary 2008-08-15, 09:55   #3388
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

a ja wczoraj dalam ciala po calosci...pieczona bagietka z serem wczoraj wieczorem
no ale nic brne dalej

edit: do poczytania :| to zalosne, nie jestem otyla ale jak czytam takie komentarze to waze odrazy 140 kg :|
http://wiadomosci.onet.pl/1807856,69...yzni,item.html
Stary 2008-08-15, 10:00   #3389
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wczoraj dalam ciala po calosci...pieczona bagietka z serem wczoraj wieczorem
no ale nic brne dalej
Hej Kochana a tak wogóle to masz już jakieś efekty?

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 10:22   #3390
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

ostatnio bylo -2 potem okres...i nic zero na minusie :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości