![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Cytat:
![]() Chociaż moja mama to dziwna osoba, przebadana w każdą stronę a biegunki ma 3/4 życia. Znaczy się w sensie,nie ze ja goni często w ciągu dnia... Po prostu jak już się wyróżnia to biegunka. Podobno taka jej uroda.. Ona w ogóle jest dziwny człowiek. Moze ćwiczyć, może jeść całkowicie zdrowo, tsh w normie ale jest na euthyrox i waga stoi, a chciała zrzucić kilka kg. Bo jednak 78kg przy wzroście 156cm jej zdaniem wygląda źle. Chociaż wcale tak nie jest. I biedna zawsze przeżywa, że ja jem za 5 osób, słodkich rzeczy w siebie wciskam a bez ciąży miałam.max 54kg przez jakiś czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U ciebie to napewno jednorazowe ![]() Mała padła, mam nadzieję, że trochę po śpi,a jak się obudzi to będzie kupa życia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak Blanka napisała/ smecta, probiotyk i dużo pic. Mogą być elektrolity. A ja się od dziś trochę ogarniam z dieta, bo wagę mam straszna, nic mi nie spada a wręcz od takiej najniższej kilka dni po porodzie poszło do góry. Ale za dużo słodyczy było- biorę się za siebie. Wprowadzam 4 zdrowe posiłki plus nie za dużo owoców na przekąski a słodycze w niedziele. Macie pomysły na jakieś fajne, szybkie, zdrowe kolacje? Żeby nie zawsze były kanapki. To tez taki nasz czas który z tz sobie spędzamy wiec fajnie coś dobrego byłoby jesc. A nie rurki z biedronki jak to ostatnio ciagle bywało. A mój Tymek ma już druga drzemkę od rana. On to jednak jest śpioch tylko brzuch mu nie pozwalał a teraz z brzuszkiem coraz lepiej to i się wysypia. No i śpi np teraz normalnie na łóżku a nie na rękach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Norka jak tam Twoje odkładanie. Moje sie cos popsuło. Odkładam i budzi sie po 20-30 minutach. Ciagle postekuje, przysypia i Sue budzi, krzyknie dwa razy znowu przysypia... Teraz sie rozgląda i wydaje dźwięki jakies i sie uśmiecha. Chyba tak go zostawię az sie zdenerwuje.
Z tym odkładaniem to chyba kwestia czasu. Mam nadzieje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jedną sprawdzona babkę na nfz idzie z 2 tyg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo żelazo w tabletkach 🤣 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
Camelitos biedna
![]() ![]() Aniama6 kappholowe większe wychodzą właśnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
Hejho! Ostatnio Kropek w dzien ma problemy ze spaniem- robi sie marudny i placzliwy i dopiero zasnie, jak mu przyloze dłoń do twarzy
![]() Ja dzis mam dzien prania i prasowania. Calkiem niezle mi idzie ![]() Dziewczyny ja juz od jakiegos czasu mam 3, bo 2 byly zdecydowanie za male. A ubranka 62 to juz takie straszbie naciagane sa u mnie na dlugosc, wiec przeszlismy na 68- niektore jeszcze za duże, ale wg mnie lepiej w ta strone. Jak są lekko przyciasnawe, to Kropek strasznie sie denerwuje przy ubieraniu... Anima ja mam kombinezon dresowy ze smyka kupiony jeszcze w ciąży za 15zl na wyprzedazach- idealny na jesien, rozmiar 68 (ale jest taki wiekszy ze Kropek miesci sid w ciuszkach do niego). Na zime kupilam w smyku taki pluszowy kombinezon 74 w kolorze babyblue, czapke rekawiczki i szalik szare. Mam spiworek do wozka, więc myślę ze taki zestan wystarczy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, co do palenia to niestety ale jak tylko bede mogla to wroce do tego. Pewnie, że mi szkoda, ale znam siebie i wiem, że do lampki wina czy piwa nie wytrzymam :/ moze to jeszcze nie moj czas na rzucanie, ale nie bede tez siebie oszukiwac, liedy w mojej głowie nie ma nastawienia pt "rzucam". Z drugiej strony nie jestem tez gotowa na taki krok jak Blanka, żeby zapalić w czasie kp...mam jakas blokade. Kocie a Ty rzucilas przed ciąża ? Karolina a z rzucaniem to jak byli u Ciebie ? Po prostu przyszedl dzien że nie pale i tyle ?
Elu śliczny kombinezon ! Kurde ze mnie to taka Graża, że dopiki w lumpie nie znajde czegos na zime dla Młodej to w sklepie nie zamowie ![]() U nas 5 kg i lecimy na dwojkach z happy i z pampersa bo są wieksze niz dady. Cami powodzenia ma usg ! U mnie drzemka od 12 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Anima co do pomysłów na jedzenie, to ja poszlam na latwizne i wykupilam sobie diete od Chodakowskiej. Zaznaczylam, ze che utrzymac wage, jaki mam ruch w ciagu tygodnia i ze karmie piersia i przesylaja mi co tydzien liste potraw i liste zakupowa. To jest super, bo nie musze myslec co zrobic, co kupic, nie wydaje zbednej kasy na zachcianki i zawsze mam wszystko z lodowki zjedzone. Wczoraj np. Na kolacje jadlam salatke z gruszka mozarella i orzechami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() My od tygodnia używamy pampersów 3. Używamy też dużo pieluch wielorazowych, i pampersy nam wolno schodzą, więc już tych mniejszych nie było sensu kupować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Zua aż wstyd się przyznać ale ja rzuciłam fajki dopiero w 7 tygodniu ciąży 🤫 po usg na którym widziałam pulsowanie pra-serducha już mi papierosy nie podchodziły. A przed ciążą paliłam długo i dużo, rzucałam dwa razy i zawsze wracałam- mam nadzieję że teraz mi sie uda bo nie chce Młodej dawać złego przykładu (zwłaszcza że mój mąż nie pali i nigdy nie palił).
Cami super że bioderka ok ![]() Mój mąż podobnie - unika dentysty jak ognia 🤨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakich wielorazowek używasz? Tzn. Jaki typ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Ale mi moje dziecko urządzilo dzisiaj cyrk na spacerze :/
Zawsze chodzimy do 17 a ona sobie smacznie śpi tak dzisiaj przed 16 mega ryk :/ nic nie pomagało, dobrze ze mezu pracował dzisiaj z domu to wsiadł w auto i po nas przyjechał po nie wiem jakbym wróciła z tym rozdarciuchem 5 km :/ Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zua nie planowałam rzucać. Chociaz mnie męczyło troche to palenie. Raz okropnie zoladek mnie bolał przez dwa dni. Nie wiem co to było, moze jakies zatrucie... ake tak bolało ze nie miałam sił wstać i isc na balkon palić No i jak trzeciego dnia przeszło pomyslałam dobry moment zeby skończyć... No i od wtedy juz nie zapaliłam. Nie było latwo szczególnie pierwsze dni ale z kazdym tygodniem było coraz łatwiej. Moze latwiej mi tez było bo Tz nigdy nie palił. Cytat:
Cos ja bolało? Moj E wlasnie zaczal sie śmiać w głos przez sen ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My dziś walczymy z brakiem kupy nadal. Na szczęście jest wesoła, tylko jak próbuję to płacze. Aktualnie śpi na mnie, skulilam jej nóżki i jakoś jej lepiej. Na szczęście bąki idą... Ale śmierdzace...moze ona jakas chora jest? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na początek kupiłam trzy otulacze i dwie kieszonki, żeby sprobować. Chyba teraz muszę dokupić więcej, bo pranie rzadziej robię niż na początku. Wkłady różne mam, bambusowe, mikrofibra, bambusowo-węglowe. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
My po wizycie u pediatry, waga 5400. Przyrost w ciągu trzech tygodni 700g, więc jak na niego super
![]() Uważa, że osłuchowo czysty, gardło czyste ale antybiotyk proszę bardzo.. Nie dam nic na razie bez konsultacji z laryngologiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-09-20 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Kocie ja spalilam ostatniego papierosa po tescie ciążowym, taki pożegnalny
![]() Cami to mialas przygodę. Ja dlatego na spacer zawsze zabieram butlę, bo u mojej to nigdy nic nie wiadomo. Blanka z kupą nie pomogę, ale trzymam kciuki zeby poszła ! Dziewczyny mówią że ma wylocie to pewnie zaraz krecik poliże bawełnę ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.