Panny Młode 2019 cz. 5 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-09-24, 18:15   #331
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2019 cz. 5

hej

Ale zimno się zrobiło, pod kołdrą leżę i nie mam zamiaru wychodzić :P

Mój wujek pędzi dobry bimber, ale w małych ilościach to nie będę go prosić. Za to mam kontakt do człowieka, który również robi dobry i u niego kupimy.

My z rodziny zapraszamy tylko najbliższą rodzinę. Dziadków i rodzeństwo rodziców plus rodzeństwo cioteczne. Tego nam nie wyjdzie dużo. Za to mamy sporo znajomych. Ja utrzymuje kontakty z osobami z podstawówki w tym z osiedla, z liceum, ze studiów i z pracy. Tak samo TŻ, dodatkowo przeprowadził się z innego miasta w młodości i tam też ma znajomych. Więc wesele głównie będzie składać się z młodych ludzi. Ale z tego to się akurat ciesze
Jeszcze suszyłam niedawno głowę dla TŻta, żeby trochę skrócił listę znajomych. Ale dobrze mi koleżanka powiedziała. Ze za gości zawsze się zwraca, więc potem i tak nie ma znaczenia ile ich było. A im więcej ludzi to też fajniejsza zabawa. I mówiła, że to wychodzi też jakoś tak, że im więcej ludzi tym więcej osób składa się na usługodawców. Nie wiem czy jest w tym sens czy nie ma:P Ale u mnie dużo to tak z 120-130 osób. Tłoku, że każdy by się o siebie potykał też bym nie chciała.
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-24, 19:08   #332
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggie94 Pokaż wiadomość
Agulaa to już dzwoń, chyba że pasuje Ci na tygodniu. Ja dzwoniłam tydzień temu to zapisali mnie na najbliższą wolną sobotę czyli 27 października...Identyczne były na weselu, na którym byliśmy w tym roku, tylko złote

Zmarzłam mimo golfiku i wiatrówki...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
O wow Jakoś nie zarejestrowałam wtedy, że to faktycznie odległy termin. Jeśli ja chcę w połowie listopada to też się muszę za to brać, bo zaraz nie będzie terminów do końca roku

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;85905861]hej

u mnie tak samo nie zaprasza się rodzeństwa dziadków, taką najbliższą rodzinę

że tak spytam z ciekawości co to za wykształcenie?

u nas będzie do 150 (łącznie z dziećmi) tyle liczyliśmy, jednak już wiemy, że prawdopodobnie kolega tż z żoną i dwójką dzieci odpadną, ponieważ ona spodziewa się trzeciego dziecka i termin ma na ok tydzień przed naszym ślubem

dzwonię do upc w sprawie cesji internetu i kurde ciągle zajęte [/QUOTE]

Technologia żywności i żywienia człowieka Pisał pracę inżynierską i magisterską z browarnictwa

Basen zaliczony

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-24, 19:09   #333
balewska
Wtajemniczenie

Moja przyjaciółka dziś nas zaprosiła na wesele a ja zastanawiam się między dwoma sukienkami na wesele, doradzicie? Pamiętajcie, że na tym weselu będzie mój ex narzeczony z żoną

balewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-24, 19:45   #334
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Animka11 Pokaż wiadomość
Meggie i co ? Podobały się ? wiadomo ,że każdemu co innego się podoba ,ale nas te jakoś przekonały

Bardzo ładnie wyglądały, ale jak mam być w stu procentach szczera to gdyby mi ich koleżanka wcześniej nie pokazała to pewnie nie zwróciłabym na nie uwagi, bo są dosyć małe
Cytat:
Napisane przez balewska Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka dziś nas zaprosiła na wesele a ja zastanawiam się między dwoma sukienkami na wesele, doradzicie? Pamiętajcie, że na tym weselu będzie mój ex narzeczony z żoną

My zawsze doradzimy
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
O wow Jakoś nie zarejestrowałam wtedy, że to faktycznie odległy termin. Jeśli ja chcę w połowie listopada to też się muszę za to brać, bo zaraz nie będzie terminów do końca roku

Technologia żywności i żywienia człowieka Pisał pracę inżynierską i magisterską z browarnictwa

Basen zaliczony

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Myślałam, że to ogarnęłaś

I ja po basenie

meggie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-24, 19:59   #335
Likable
Zakorzenienie

Kurcze, my to 90 osób i to taki max

Byłam na trampolinach, sporo mnie kosztowało żeby tam wyjść, brrrr jaka jesień

Likable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-24, 20:29   #336
agulaaaa
Zakorzenienie

Meggie to muszę dzwonić to będzie mój pierwszy raz
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 05:39   #337
Animka11
Zakorzenienie

Dzien dobry Meggie no rozumiem ,wiadomo ,że jak są naklejki bardziej je widać ,ale to nic balewska a te sukienki wrzucisz tutaj ? też chętnie zobaczę co tam masz do wyboru

Animka11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-25, 06:01   #338
_Pixie_
Zadomowienie

Witam w drodze do pracy. Wtorek to u mnie najcięższy dzień, byle szybko zleciało.

Wyciągnęłam już czapkę z szafy. To zdecydowanie nie moje temperatury.

_Pixie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 08:12   #339
blondynka28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
hej

Ale zimno się zrobiło, pod kołdrą leżę i nie mam zamiaru wychodzić :P

Mój wujek pędzi dobry bimber, ale w małych ilościach to nie będę go prosić. Za to mam kontakt do człowieka, który również robi dobry i u niego kupimy.

My z rodziny zapraszamy tylko najbliższą rodzinę. Dziadków i rodzeństwo rodziców plus rodzeństwo cioteczne. Tego nam nie wyjdzie dużo. Za to mamy sporo znajomych. Ja utrzymuje kontakty z osobami z podstawówki w tym z osiedla, z liceum, ze studiów i z pracy. Tak samo TŻ, dodatkowo przeprowadził się z innego miasta w młodości i tam też ma znajomych. Więc wesele głównie będzie składać się z młodych ludzi. Ale z tego to się akurat ciesze
Jeszcze suszyłam niedawno głowę dla TŻta, żeby trochę skrócił listę znajomych. Ale dobrze mi koleżanka powiedziała. Ze za gości zawsze się zwraca, więc potem i tak nie ma znaczenia ile ich było. A im więcej ludzi to też fajniejsza zabawa. I mówiła, że to wychodzi też jakoś tak, że im więcej ludzi tym więcej osób składa się na usługodawców. Nie wiem czy jest w tym sens czy nie ma:P Ale u mnie dużo to tak z 120-130 osób. Tłoku, że każdy by się o siebie potykał też bym nie chciała.
Ale zimno z rana brr..

Co do bimbru my juz mamy, własnie dostałam dziś. Juz próbowałam dopiero co odrobinkę Do pracy na 12 wiec śladu nie będzie. A i pisałam ze znalazłam miejsce na poprawiny, w niedz. wpłaciliśmy zaliczkę także kolejne dwie rzeczy załatwione W piątek widzę sie ze świadkowa, mam dla niej prezent, 30.09 ma urodziny i oficjalnie jako dla świadkowej. Mamy odwiedzić nasza wspólna koleżankę, taki babski wieczór. Jestem z nią umówiona 6.10 na wypad do Lublina aby popatrzeć po salonach z sukniami, ale jeszcze nie pewne na 100% czy wypali. Nigdzie nie umawiałyśmy sie, zobaczymy, najwyżej pooglądamy tylko i sie zorientujemy co i jak, na miejscu poumawiamy się na listopad.

Gosci mamy ok 160 os. Tż gosci bedzie mało 50 os. Zas u mnie sa pełne rodziny ciotecznego rodzeństwa którzy maja juz około 40 lat, plus ich dzieci, nasi znajomi, wszyscy ktorych wypada zaprosić, sasiedzi i sie uzbiera. Z rodziny pociotków zapraszam tylko brata stryjecznego taty i jego dzieci z rodzina z tego względu ze sa chrzestnymi moich starszych sióstr i mieszkają 3 działki dalej. Innych dalekich krewnych nie zapraszam.

Co do pracy ja jeszcze dziś 12-20 jutro z rana na 7 -15 a potem mam wolne 4 dnia nareszcie. Wracam 1. 10 do pracy. Od 5 mies,. od kiedy zaczęłam tam prace to będzie moja najdłuższa nieobecność w pracy. Przez cały sezon letni nie miałam wolnego dłużej niż 2 dni. Za to potem wracam i ta nieszczęsna inwentaryzacyjna yyy.. ale narazie urlopem będę sie cieszyć choc kilka dnia. No i będę sie bawić w kolportaż, zapisałam sie aby roznosić gazetkę firmową, aby patrzeć powinna juz byc 2000 szt. Wpadnie mi dodatkowe 300 zł Aby tylko nie lało przez te ostatnie dni września. Mielismy jechać w gory, ale ogrom wydatków i wolne spędzam w domu plus remont. Niestety koszty remontu wyjdą większe i z wyjazdu nici.

Edytowane przez blondynka28
Czas edycji: 2018-09-25 o 08:28
blondynka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 08:47   #340
Kira_18
Zadomowienie

Dzień dobry
Zimno jak nie wiem...zdecydowanie wolę upał w piątek idę do fryzjera (w końcu). Muszę wyrównać kolor, podciąć włosy (oby po raz ostatni) i zapuszczam do ślubu, choć nie zostało zbyt wiele czasu, ale mam zamiar wspomagać się czymś na porost

I ślubuję, że Ci nie odpuszczę aż do śmierci
29.06.2019
Kira_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 09:05   #341
leleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kira_18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Zimno jak nie wiem...zdecydowanie wolę upał w piątek idę do fryzjera (w końcu). Muszę wyrównać kolor, podciąć włosy (oby po raz ostatni) i zapuszczam do ślubu, choć nie zostało zbyt wiele czasu, ale mam zamiar wspomagać się czymś na porost

U mnie też zimno, rano 4 stopnie brr...

A długie masz wlosy? Moje tez przydało się podciac, ale tak mi szkoda bo zapuszam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-25, 09:10   #342
Kira_18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez leleczka Pokaż wiadomość
U mnie też zimno, rano 4 stopnie brr...

A długie masz wlosy? Moje tez przydało się podciac, ale tak mi szkoda bo zapuszam

Wiesz co ja mam delikatnie wycieniowane włosy, ale staram się systematycznie je równać tak co 7 miesięcy. Teraz już nie mam wyjścia. Są bardzo suche, a końce nadają się jedynie do obcięcia. Sięgają za łopatki ale stale się łamią szczególnie z przodu. Kolor też pozostawia wiele do życzenia..zobaczymy co fryzjerka mi wymyśli ale do niej akurat mam pełne zaufanie więc się nie obawiam.

29.06.2019
Stary 2018-09-25, 09:12   #343
blondynka28
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry

Co proponujecie na porost włosów? i jakiś skuteczny zloty środek na wypadanie włosów. Reklamuja ten Biotebal, któraś może próbowała.
Stary 2018-09-25, 09:20   #344
Kira_18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynka28 Pokaż wiadomość
Co proponujecie na porost włosów? i jakiś skuteczny zloty środek na wypadanie włosów. Reklamuja ten Biotebal, któraś może próbowała.
Brałam biotebal ale w polowie opakowania zaczęły się pojawiać jakieś krostki na twarzy odstawiłam i minęło. Tak samo miałam po cp. Ja się przymierzam do zakupu kilku produktów m.in. jantar wcierka, babcia agafia spray/serum na porost, Joanna rzepa (też taka wcierka) i na pewno jakiś szampon może z long for lashes albo droższa opcja hair jazz. Muszę coś zacząć działać, bo same to urosną ok. 1cm na miesiąc co daje około 9-10cm. A ja bym chciała z 20cm będę walczyć o nie.

29.06.2019
Stary 2018-09-25, 09:34   #345
blondynka28
Rozeznanie

Cytat:
Brałam biotebal ale w polowie opakowania zaczęły się pojawiać jakieś krostki na twarzy odstawiłam i minęło. Tak samo miałam po cp. Ja się przymierzam do zakupu kilku produktów m.in. jantar wcierka, babcia agafia spray/serum na porost, Joanna rzepa (też taka wcierka) i na pewno jakiś szampon może z long for lashes albo droższa opcja hair jazz. Muszę coś zacząć działać, bo same to urosną ok. 1cm na miesiąc co daje około 9-10cm. A ja bym chciała z 20cm będę walczyć o nie.

Joanna rzepa miałam szampon, ale to nie wcierka. Wcierki mam z Jantar, ale uzywałam 2, 3 razy . Mam tez maski z Loreal elseve total repair 5 i garnier bothanic therapy olejek rycynowy i migdał + szampon z tej serii. Zapach obłędny dla mnie, po myciu włosy pachna dluzszy czas nawet kolejnego dnia czuje, i sa mięciutkie. Z odzywek ozywam jeszcze pantene intensive repair 3 minute i tez widze efekt. Co jakis czas zmieniam, aby ciagle nie uzywac tego samego. Tylko wlosy jak wypadaly wypdaja dalej mimo ze biore skrzypovite. Za to na paznokcie działa, rosna szybko dosć. Na wypadanie wlosow kupilam jeszcze szampon i serum Radical z pokrzywy , zobaczymy.

Edytowane przez blondynka28
Czas edycji: 2018-09-25 o 09:36
blondynka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 10:07   #346
mariamarysienka
Zakorzenienie

U mnie dzisiaj lodowato Co prawda słońce zaczęło wychodzić, ale jest zimniej, niż wczoraj.
Dzisiaj mam w planach generalne porządki w pokoju, powynoszenie niepotrzebnych rzeczy, bo robi mi się ciasno.

I love you
I will
I do
Stary 2018-09-25, 10:10   #347
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Dzień dobry
Ja na porost włosów polecam olejek Andrea (Twnce) z ali rosły mi włosy po tym jak dzikie, ale musiałam przestać jej używać bo zaszłam w ciążę..

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 10:29   #348
agulaaaa
Zakorzenienie

dzień dobry

Ja na porost stosuję wcierkę Jantar i piję siemię lniane

Zamówiłam wszystkie próbki i czekać tylko na przesyłkę
Stary 2018-09-25, 10:44   #349
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry

Trzymam kciuki żeby szybko przyszły Ile próbek zamówiłaś?

I love you
I will
I do

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-25, 10:49   #350
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki żeby szybko przyszły Ile próbek zamówiłaś?
6 sztuk z trzech stron, dobrze, że z jednej za darmo pokazywałam Tżtowi i już powiedział, które najbardziej mu się podobają, zobaczymy, jak w rzeczywistości, jak będą ok, to będę je zamawiać

Polecacie jakieś fajne stronki z sukienkami? w przystępnych cenach, żeby były na jesień, jedną chcę na imprezkę
Stary 2018-09-25, 10:53   #351
balewska
Wtajemniczenie

[QUOTE=Animka11;85907837]Dzien dobry Meggie no rozumiem ,wiadomo ,że jak są naklejki bardziej je widać ,ale to nic balewska a te sukienki wrzucisz tutaj ? też chętnie zobaczę co tam masz do wyboru

Sukienka 1 , sukienka 2
lub myślę uszyć taką KLIK
Stary 2018-09-25, 10:54   #352
mariamarysienka
Zakorzenienie

Widziałam w Mohito dużo ładnych

I love you
I will
I do
Stary 2018-09-25, 11:09   #353
kizdaM
Wtajemniczenie

Wczoraj odebrałam darmowe próbki zaproszeń (wysyłają za darmo losowo swoje zaproszenia) i jak dla mnie są fajne, właśnie zamówiłam od nich te, które bym chciała zobaczyć "na żywo" wzięłam 6 wzorów (6 różnych przodów i 6 różnych środków) wszystkie w swoim wybranym kolorze.

Z Tżtem to już mam dość ... wczoraj jak je przyniosłam położyłam na stole żeby sobie obejrzał jak ja pojechałam do weterynarza z Kessi, wróciłam nie zobaczył, bo niby czekał na mnie...powiedziałam, że przecież ja już widziałam, niech sobie obejrzy, pojechałam do ortodonty wróciłam nie obejrzał...bo czekał na mnie .... wkurzyłam się i je schowałam do szafki skoro mu nie zależy, siedziałam jeszcze pół wieczora nad tymi zaproszeniami żeby wybrać to co chcę zamówić i dopiero jak wyłączałam komputer to się zainteresował i je zobaczył...ale powiedział tylko "to co, chcemy takie zwykłe ?" ja mówię, że ja nad tym już od dawna siedzę i wybieram co mi się podoba, bo przecież nie wiem czego on chce, co mu się podoba skoro nic nie mówi....nic nie powiedział, czy mu się podobają czy nie, czy chce takie czy inne ...

Zamówiłam dzisiaj bez jego decyzji, bo jak widać dla niego nie ma to znaczenia
kizdaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 11:15   #354
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Dzień dobry ja własnie zbieram się do pracy u mnie też zima, nie nawidzę tego

Cytat:
Ale zimno z rana brr..

Co do bimbru my juz mamy, własnie dostałam dziś. Juz próbowałam dopiero co odrobinkę Do pracy na 12 wiec śladu nie będzie. A i pisałam ze znalazłam miejsce na poprawiny, w niedz. wpłaciliśmy zaliczkę także kolejne dwie rzeczy załatwione W piątek widzę sie ze świadkowa, mam dla niej prezent, 30.09 ma urodziny i oficjalnie jako dla świadkowej. Mamy odwiedzić nasza wspólna koleżankę, taki babski wieczór. Jestem z nią umówiona 6.10 na wypad do Lublina aby popatrzeć po salonach z sukniami, ale jeszcze nie pewne na 100% czy wypali. Nigdzie nie umawiałyśmy sie, zobaczymy, najwyżej pooglądamy tylko i sie zorientujemy co i jak, na miejscu poumawiamy się na listopad.

Gosci mamy ok 160 os. Tż gosci bedzie mało 50 os. Zas u mnie sa pełne rodziny ciotecznego rodzeństwa którzy maja juz około 40 lat, plus ich dzieci, nasi znajomi, wszyscy ktorych wypada zaprosić, sasiedzi i sie uzbiera. Z rodziny pociotków zapraszam tylko brata stryjecznego taty i jego dzieci z rodzina z tego względu ze sa chrzestnymi moich starszych sióstr i mieszkają 3 działki dalej. Innych dalekich krewnych nie zapraszam.

Co do pracy ja jeszcze dziś 12-20 jutro z rana na 7 -15 a potem mam wolne 4 dnia nareszcie. Wracam 1. 10 do pracy. Od 5 mies,. od kiedy zaczęłam tam prace to będzie moja najdłuższa nieobecność w pracy. Przez cały sezon letni nie miałam wolnego dłużej niż 2 dni. Za to potem wracam i ta nieszczęsna inwentaryzacyjna yyy.. ale narazie urlopem będę sie cieszyć choc kilka dnia. No i będę sie bawić w kolportaż, zapisałam sie aby roznosić gazetkę firmową, aby patrzeć powinna juz byc 2000 szt. Wpadnie mi dodatkowe 300 zł Aby tylko nie lało przez te ostatnie dni września. Mielismy jechać w gory, ale ogrom wydatków i wolne spędzam w domu plus remont. Niestety koszty remontu wyjdą większe i z wyjazdu nici.
mi tata obiecał że załatwi bimber od swojego znajomego, podobno bardzo dobry

miłego wypoczynku tak to jest z tymi remontami niestety

Cytat:
ja polecam olejek sesa i wcierka banfi biotebal kiedyś brałam i efekty marne

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry

z jakiej strony zamówiłaś ? ja dzisiaj zamówiłam z 1 znalazłam potem inna stronę z fajnymi zaproszeniami z dobrymi cenami ale nie zdążyłam zamówić próbek, może jutro zdążę

[QUOTE=balewska;85909286]
Cytat:
Napisane przez Animka11 Pokaż wiadomość
Dzien dobry Meggie no rozumiem ,wiadomo ,że jak są naklejki bardziej je widać ,ale to nic balewska a te sukienki wrzucisz tutaj ? też chętnie zobaczę co tam masz do wyboru

Sukienka 1 , sukienka 2
lub myślę uszyć taką KLIK
zdecydowanie 2 jest piękna w jaki kolor celujesz?
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 11:33   #355
balewska
Wtajemniczenie

Taki kolor chce moja przyjaciółka

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

W takim razie maria jade do Mohito zobaczyc moze akurat

Stary 2018-09-25, 11:36   #356
leleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja na porost włosów polecam olejek Andrea (Twnce) z ali rosły mi włosy po tym jak dzikie, ale musiałam przestać jej używać bo zaszłam w ciążę..

Oo dzięki, może spróbuje

Zapisałam się na mierzenie sukien do 3 salonów w Warszawie na początek października pamiętam, że któraś z Was mieszka w Warszawie lub okolicach, do jakich salonów będziecie się wybierać? Ja narazie zapisałam się do Tylko Ona, Herm's Bridal i Be Mine ☺

Stary 2018-09-25, 11:40   #357
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez balewska Pokaż wiadomość
Taki kolor chce moja przyjaciółka

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

W takim razie maria jade do Mohito zobaczyc moze akurat

Akurat napisałam to do Aguli, bo chyba teraz nic w kolorze fuksjowym w Mohito nie znajdziesz Ale pamiętam, ze w lecie na 100% była jakaś fuksjowa sukienka, podobna do tej, którą wstawiłaś na fejsa.

Nie wyrabiam, tak mi zimno, że szok. Ubrana jestem cieplutko, leci herbata za herbatą, ale nie mogę się ogrzać

I love you
I will
I do
Stary 2018-09-25, 11:51   #358
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat napisałam to do Aguli, bo chyba teraz nic w kolorze fuksjowym w Mohito nie znajdziesz Ale pamiętam, ze w lecie na 100% była jakaś fuksjowa sukienka, podobna do tej, którą wstawiłaś na fejsa.

Nie wyrabiam, tak mi zimno, że szok. Ubrana jestem cieplutko, leci herbata za herbatą, ale nie mogę się ogrzać
Ja mam jedną z Mohito, w podobnym stylu co Balewska Ty wstawiałaś, hiszpanka, tylko ja znalazłam ją na olx, chyba za 60 zł kupiłam, Grażynka
Straszna zimnica ;/ u mnie skutek uboczny to oczywiście katar

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja własnie zbieram się do pracy u mnie też zima, nie nawidzę tego

mi tata obiecał że załatwi bimber od swojego znajomego, podobno bardzo dobry

z jakiej strony zamówiłaś ? ja dzisiaj zamówiłam z 1 znalazłam potem inna stronę z fajnymi zaproszeniami z dobrymi cenami ale nie zdążyłam zamówić próbek, może jutro zdążę
z miłosci, naszapracownia i napapierze no u mnie przedział cenowy 1,50-3,80 zł, więcej bym nie dała za zaproszenia

Kizda ajjj bo z chłopami tak jest.. mój też mi mówił, żebym wybrała kilka i z tych jakieś wybierzemy, chociaż delikatne zainteresowanie było i powiedział, które najbardziej mu odpowiadają
Stary 2018-09-25, 11:51   #359
_Pixie_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kizdaM Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam darmowe próbki zaproszeń (wysyłają za darmo losowo swoje zaproszenia) i jak dla mnie są fajne, właśnie zamówiłam od nich te, które bym chciała zobaczyć "na żywo" wzięłam 6 wzorów (6 różnych przodów i 6 różnych środków) wszystkie w swoim wybranym kolorze.

Z Tżtem to już mam dość ... wczoraj jak je przyniosłam położyłam na stole żeby sobie obejrzał jak ja pojechałam do weterynarza z Kessi, wróciłam nie zobaczył, bo niby czekał na mnie...powiedziałam, że przecież ja już widziałam, niech sobie obejrzy, pojechałam do ortodonty wróciłam nie obejrzał...bo czekał na mnie .... wkurzyłam się i je schowałam do szafki skoro mu nie zależy, siedziałam jeszcze pół wieczora nad tymi zaproszeniami żeby wybrać to co chcę zamówić i dopiero jak wyłączałam komputer to się zainteresował i je zobaczył...ale powiedział tylko "to co, chcemy takie zwykłe ?" ja mówię, że ja nad tym już od dawna siedzę i wybieram co mi się podoba, bo przecież nie wiem czego on chce, co mu się podoba skoro nic nie mówi....nic nie powiedział, czy mu się podobają czy nie, czy chce takie czy inne ...

Zamówiłam dzisiaj bez jego decyzji, bo jak widać dla niego nie ma to znaczenia
faceci tak mają, jak swojemu bym nie podstawiła pod nos to też by się średnio tym interesował, tyle dobrze, że już jak dostanie to ogląda i ocenia, ale to pewnie tylko dlatego, że kilka razy jak nie był szczególnie zainteresowany czymś to dostawał termin i on miał szukać a ja oceniać. Woli jednak w drugą stronę.

Ja na włosy miałam biotebal i wcierke z Jantara i super to działało, miałam mnóstwo babyhair, ale po 2-3 miesiącach po biotebalu mnie też zaczęło coś wychodzić na twarzy i zrezygnowałam, teraz powoli wracam, bo mi włosy lecą jak szalone.

_Pixie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-09-25, 11:51   #360
mikoma
Zakorzenienie

A u mnie w biurze awaria ogrzewania chcieli włączyć pierwszy raz w tym sezonie i chyba coś nie pykło na szczęście wyszłam sobie do sądu i już nie wracam
mikoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości