![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2019 cz. 5
hej
![]() Ale zimno się zrobiło, pod kołdrą leżę i nie mam zamiaru wychodzić :P Mój wujek pędzi dobry bimber, ale w małych ilościach to nie będę go prosić. Za to mam kontakt do człowieka, który również robi dobry i u niego kupimy. My z rodziny zapraszamy tylko najbliższą rodzinę. Dziadków i rodzeństwo rodziców plus rodzeństwo cioteczne. Tego nam nie wyjdzie dużo. Za to mamy sporo znajomych. Ja utrzymuje kontakty z osobami z podstawówki w tym z osiedla, z liceum, ze studiów i z pracy. Tak samo TŻ, dodatkowo przeprowadził się z innego miasta w młodości i tam też ma znajomych. Więc wesele głównie będzie składać się z młodych ludzi. Ale z tego to się akurat ciesze ![]() Jeszcze suszyłam niedawno głowę dla TŻta, żeby trochę skrócił listę znajomych. Ale dobrze mi koleżanka powiedziała. Ze za gości zawsze się zwraca, więc potem i tak nie ma znaczenia ile ich było. A im więcej ludzi to też fajniejsza zabawa. I mówiła, że to wychodzi też jakoś tak, że im więcej ludzi tym więcej osób składa się na usługodawców. Nie wiem czy jest w tym sens czy nie ma:P Ale u mnie dużo to tak z 120-130 osób. Tłoku, że każdy by się o siebie potykał też bym nie chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;85905861]hej ![]() u mnie tak samo nie zaprasza się rodzeństwa dziadków, taką najbliższą rodzinę ![]() że tak spytam z ciekawości co to za wykształcenie? ![]() u nas będzie do 150 (łącznie z dziećmi) tyle liczyliśmy, jednak już wiemy, że prawdopodobnie kolega tż z żoną i dwójką dzieci odpadną, ponieważ ona spodziewa się trzeciego dziecka i termin ma na ok tydzień przed naszym ślubem ![]() dzwonię do upc w sprawie cesji internetu i kurde ciągle zajęte ![]() Technologia żywności i żywienia człowieka ![]() ![]() Basen zaliczony ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Moja przyjaciółka dziś nas zaprosiła na wesele
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja po basenie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, my to 90 osób i to taki max
![]() Byłam na trampolinach, sporo mnie kosztowało żeby tam wyjść, brrrr jaka jesień ![]()
#336 |
Zakorzenienie
|
Meggie to muszę dzwonić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Witam w drodze do pracy. Wtorek to u mnie najcięższy dzień, byle szybko zleciało.
Wyciągnęłam już czapkę z szafy. To zdecydowanie nie moje temperatury. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do bimbru my juz mamy, własnie dostałam dziś. Juz próbowałam dopiero co odrobinkę ![]() ![]() Gosci mamy ok 160 os. Tż gosci bedzie mało 50 os. Zas u mnie sa pełne rodziny ciotecznego rodzeństwa którzy maja juz około 40 lat, plus ich dzieci, nasi znajomi, wszyscy ktorych wypada zaprosić, sasiedzi i sie uzbiera. Z rodziny pociotków zapraszam tylko brata stryjecznego taty i jego dzieci z rodzina z tego względu ze sa chrzestnymi moich starszych sióstr i mieszkają 3 działki dalej. Innych dalekich krewnych nie zapraszam. Co do pracy ja jeszcze dziś 12-20 jutro z rana na 7 -15 a potem mam wolne 4 dnia nareszcie. Wracam 1. 10 do pracy. Od 5 mies,. od kiedy zaczęłam tam prace to będzie moja najdłuższa nieobecność w pracy. Przez cały sezon letni nie miałam wolnego dłużej niż 2 dni. Za to potem wracam i ta nieszczęsna inwentaryzacyjna yyy.. ale narazie urlopem będę sie cieszyć choc kilka dnia. No i będę sie bawić w kolportaż, zapisałam sie aby roznosić gazetkę firmową, aby patrzeć powinna juz byc 2000 szt. Wpadnie mi dodatkowe 300 zł ![]()
08.06.2019 ![]() ![]() Edytowane przez blondynka28 Czas edycji: 2018-09-25 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Zimno jak nie wiem...zdecydowanie wolę upał ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A długie masz wlosy? Moje tez przydało się podciac, ale tak mi szkoda bo zapuszam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#345 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Joanna rzepa miałam szampon, ale to nie wcierka. Wcierki mam z Jantar, ale uzywałam 2, 3 razy . Mam tez maski z Loreal elseve total repair 5 i garnier bothanic therapy olejek rycynowy i migdał + szampon z tej serii. Zapach obłędny dla mnie, po myciu włosy pachna dluzszy czas nawet kolejnego dnia czuje, i sa mięciutkie. Z odzywek ozywam jeszcze pantene intensive repair 3 minute i tez widze efekt. Co jakis czas zmieniam, aby ciagle nie uzywac tego samego. Tylko wlosy jak wypadaly wypdaja dalej mimo ze biore skrzypovite. Za to na paznokcie działa, rosna szybko dosć. Na wypadanie wlosow kupilam jeszcze szampon i serum Radical z pokrzywy , zobaczymy.
08.06.2019 ![]() ![]() Edytowane przez blondynka28 Czas edycji: 2018-09-25 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj lodowato
![]() Dzisiaj mam w planach generalne porządki w pokoju, powynoszenie niepotrzebnych rzeczy, bo robi mi się ciasno. |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja na porost włosów polecam olejek Andrea (Twnce) z ali ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ja na porost stosuję wcierkę Jantar i piję siemię lniane ![]() Zamówiłam wszystkie próbki i czekać tylko na przesyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
6 sztuk
![]() ![]() ![]() Polecacie jakieś fajne stronki z sukienkami? w przystępnych cenach, żeby były na jesień, jedną chcę na imprezkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Animka11;85907837]Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Sukienka 1 , sukienka 2 lub myślę uszyć taką KLIK |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Widziałam w Mohito dużo ładnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj odebrałam darmowe próbki zaproszeń (wysyłają za darmo losowo swoje zaproszenia) i jak dla mnie są fajne, właśnie zamówiłam od nich te, które bym chciała zobaczyć "na żywo"
![]() Z Tżtem to już mam dość ... wczoraj jak je przyniosłam położyłam na stole żeby sobie obejrzał jak ja pojechałam do weterynarza z Kessi, wróciłam nie zobaczył, bo niby czekał na mnie...powiedziałam, że przecież ja już widziałam, niech sobie obejrzy, pojechałam do ortodonty wróciłam nie obejrzał...bo czekał na mnie .... wkurzyłam się i je schowałam do szafki skoro mu nie zależy, siedziałam jeszcze pół wieczora nad tymi zaproszeniami żeby wybrać to co chcę zamówić i dopiero jak wyłączałam komputer to się zainteresował i je zobaczył...ale powiedział tylko "to co, chcemy takie zwykłe ?" ja mówię, że ja nad tym już od dawna siedzę i wybieram co mi się podoba, bo przecież nie wiem czego on chce, co mu się podoba skoro nic nie mówi....nic nie powiedział, czy mu się podobają czy nie, czy chce takie czy inne ... ![]() Zamówiłam dzisiaj bez jego decyzji, bo jak widać dla niego nie ma to znaczenia ![]() ![]()
![]() |
#354 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() miłego wypoczynku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=balewska;85909286] Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
Taki kolor chce moja przyjaciółka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- W takim razie maria jade do Mohito zobaczyc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapisałam się na mierzenie sukien do 3 salonów w Warszawie na początek października ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wyrabiam, tak mi zimno, że szok. Ubrana jestem cieplutko, leci herbata za herbatą, ale nie mogę się ogrzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Straszna zimnica ;/ u mnie skutek uboczny to oczywiście katar ![]() Cytat:
![]() ![]() Kizda ajjj bo z chłopami tak jest.. mój też mi mówił, żebym wybrała kilka i z tych jakieś wybierzemy, chociaż delikatne zainteresowanie było i powiedział, które najbardziej mu odpowiadają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na włosy miałam biotebal i wcierke z Jantara i super to działało, miałam mnóstwo babyhair, ale po 2-3 miesiącach po biotebalu mnie też zaczęło coś wychodzić na twarzy i zrezygnowałam, teraz powoli wracam, bo mi włosy lecą jak szalone. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
A u mnie w biurze awaria ogrzewania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.