|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
![]() Cytat:
Ułozy się, zobaczysz,napewno się ułozy-najwazniejsze ze Ty tego chesz-to jest pierwszy krok do sukcesu ![]()
![]() |
#1502 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki kochane na zdj "teraźniejsze" trzeba poczekać do soboty jak mi braciszek przywiezie moją cyfrówkę, narazie wyślę Wam zdj po pierwszym odchudzaniu jak już przytyłam i zdj robione kilka mscy temu, innych nie mam niestety na kompie ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1504 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bedzie, będzie ![]() Na wypadek jak bym czasem nie wpadła tu juz dziś to zyczę Wam dobrej nocki ![]()
![]() |
#1505 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny ! Postanowiłam jednak wrócić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Obiecuję, że jutro się jakoś wdrożę w wątek i postaram się zorientować co tam u Was słychać ![]() Pozdrawiam! Edytowane przez Hypnotic Eyes Czas edycji: 2008-08-13 o 23:50 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hello!Fajnie ze wrociłas i ze u ciebie juz całkiem dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1507 | |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobryyy dziewczynki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() werka nie zrezygnuje z diety, to juz postanowione. Nie chce sie miotac pomiedzy U a MŻ. Nie jestem na jakiejs rygorystycznej diecie, wszystko jest okej, nie musisz sie martwic ![]() ![]()
![]() |
#1508 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a tak btw, dzień dobry, dziewczyny. ![]() u mnie dzieje się, oj, dzieje. nie będę miała teraz okazji tu często wpadać. poznałam pewnego chłopaka, który też ma iść z nami jutro na balety. zapłaciłam już za stolik, więc impreza jest 100%-owo pewna ![]() ![]() ![]() - złaź na dół, musimy porozmawiać - ale ja w piżamie jestem, odbiło Wam?! ![]() - to ubieraj się i schodź, nie pożałujesz ![]() - Boooże, zabiję Was.. moment. ubrałam się, zeszłam. pominę fakt, że byłam bez makijażu i rozczochrana [ ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() Hypnotic fajnie, ze u Ciebie w porzadku ![]() ![]() Star ale emocjonujacy wieczor sie zapowiada ![]() ![]() Kika jak cos to ja tez poprosze o fotki, jakie bys nie miala, nie musza byc najnowsze ![]() a ja dzis znowu niewyspana....a czuje sie...dziwnie.wczoraj za duzo tego jedzenia bylo i dzis juz sie czuje gruba... ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
Niezapominajka- wciaz nie moge sie nadziwic ze przy takiej figurze sie odchudzasz.
Gdybym ja miała taki brzuch-ehh marzenie. U mnie chyba lepiej. Jem 5 posiłków dziennie (lub 4), zdrowo sie odzywiam,ruszam sie cwicze. Staram sie wyłączać zle myslenie o sobie. Moze pomoze..
#1512 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kciuki już 3mam baaaardzo mocno ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do tych moich zdj to tylko się nie wystraszcie ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do zajec, to jade dzis do taty na 2 dni,zostane chyba do soboty,do poludnia,choc mialam wrocic jutro,ale co mi tam ![]() ![]() no i jak bede u taty,to zamierzam wziac sie za porzadne sprzatanie domu,a jest tam co robic i konca nie widac,zawsze cos sie znajdzie do zrobienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orzeszku dobrze, ze lepiej z Twoim mysleniem ![]() ![]() Kika nie przesadzaj, dobrze Kochana ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niezapominajko ile ważyłaś 1,5 roku temu, a ile teraz, że chcesz się odchudzać ? Eh, ja też byłam chudsza, ale to było wtedy kiedy jak szłam to pierwsze co było widać to moje kości ![]() ![]() Kika a Ty też nie wiem po co się odchudzałaś, skoro też chudziutka byłaś. I jesteś baardzo ładna, naprawdę ![]()
![]() |
#1515 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Udanego obozu, aaach ja też lubię bardzo grać w tenisa. ;D Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się bardzo cieszę z tego długiego weekendu, jadę dziś do rodziców. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Konto usunięte
|
Czesc dziewczyny. Własnie wróciłam z nad morza. Starałam się nadrobić bierzące wiadomości. Widze, że u Was jak u mnie- raz lepiej, raz dużo gorzesj. To troche smutne, ze gdy w danym momencie czujemy sie świtnie, to zawsze pozostaje ten lęk i czekanie kiedy nadejdzie smutek. bynajmniej u mnie tak jest. Pogoda nad morzem własnie troche przypominała mi mój nastrój - raz świeciło słońce, potem padał deszcz. Chyba nikt za mna nie tęskił, wróciłam po 4 dniah tak jakby po godzinie. Nic sie nie zminiło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Rozeznanie
|
witajcie
![]() Agatko, wiem, ze jesteś silna i dasz radę - wygrzebiesz się z depresji. Nikt nie mówi, że będzie łatwo, ale jestem pełna podziwu jak walczysz o siebie...Jak czytam Twoje posty to widzę, że robisz wszystko byle bylo normalnie - ja wierzę że Ci się uda ![]() ![]() ![]() ![]() Tarantulek, ja też Cie baaaaaaaardzo dobze pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Izuś, fotki wysle w nast tyg bo teraz nie mam aparatu (rodzice weyjechali ![]() ![]() Kika, moge fotki, ? ![]() Star, baw sie dobrze i of kors 3 mam kciuki ![]() ![]() U mnie ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iza a ty bylaas w koncu u psychologa? i ty Agness? ![]() Hypnotic , ciesze sie ze u Ciebie lepiej ![]() Toffiee, stęskniłam się ...suuuper ze juz jestes z powrotem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Wtajemniczenie
|
Toffiee ja tez tak mam z tymi nastrojami
![]() ![]() Monochrome co do fryzjera, to ide zrobic porzadek z odrostami ![]() Ewelka ja wazylam 1,5 roku temu ok 55 kg, a teraz z 5-6 wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() ja niedlugo zmykam na wies ^^ wiec odezwe sie pewnie wieczorem,jak bede u taty i troche tam ogarne okololice hehe ![]() we mnie wstapila jakas energia i troche optymizmu,mam nadzieje, ze przez najblizsze dni mnie nie opuszcza,postaram sie niczego nie zawalic,zeby czuc sie dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Aha zdjecia ,zdjecia juz lece zobaczyc ![]() Cytat:
Szalejesz Star i bardzo dobrze-zauwazyłam ze ostatnio z Twoich postów bije taki optymizm-i bardzo dobrze ![]() ![]() Cytat:
Jest!Jest!jest! Orzeszek wraca do normy! ![]() ![]() Niezapominajko- oby ta energia i optymizm z ciebie nie uleciały ![]() ![]() Edit:Obejrzałam Kike-na tyle ile mogłam bo tak się schowała za ksiązka małpka jedna-a nie ma się absolutnie czego wstydzisć-Kikus jesteś ładna, serio serio, nie jestes jakims maszkaronem, szczuplutka i w ogole a włosy-spodziewałam się czegoś gorszego serio-normalne masz włoski,no chyba ze miałas je gęsciejsze przed odchudzniem..to rozumiem Twoj niepokoj-przypomniało mi się ze jeszcze pokrzywe mozna pic-podobno po niej tworza sie małe, nowe włoskie ![]() Aha i fajny zołwik ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zadomowienie
|
Niezapominajko nie przesadzam...taka jest prawda, ale ja już się z tym pogodziłam
Ewelko dziękuję, ale mam kilka luster w domu (o dziwo jeszcze są ![]() ![]() Tarantulku tylko nie krzycz zbyt głośno jak je zobaczysz ![]() Monochrome, Vixeen już wysłałam ![]() Asilos Kochana DASZ RADĘ! MUSISZ!!! ![]() PS jak remoncik? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Rozeznanie
|
Juz widziałam-patrz wyzej
![]() ![]()
#1522 |
Raczkowanie
|
Kika, fajna laska z CIebie
![]() Niezapominajka-też mam takie wahania nastroju :/ a od 2 dni jest gorzej jakoś.. wydaje mi się że ciągle jem i jem.. a mama mnie pilnuje żebym nie wymiotowała. załuję że jej powiedziałam! mogłam sama odetkać ten cholerny zlew :/
#1523 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wizyta u psychologa wbrew pozorom jest bardzo bardzo trudna. Powiedziec przed obcą osoba to, co skrywasz przed bliskimi jest bardzo cięzkim przezyciem. A i wtedy łatwo dopatrzec się niezrozumienia, bo przeciez na dobra sprawe psycholog to tez tylko człowiek, może sie mylić. ale myslę, że sam fakt wygadania się, myslenia intensywnie o swoich emocjach i wogóle o soie przez te godzinę naprawdę jest bardzo wazne. A niektórzy psychologowie po prostu robia dziwne mini, mam wrażeie , ze cha za wszelką cenę zakowac kamienną twarz, aby nie przerywać nam mówinia i nie dekoncentrowac nas. A taki powazny wyraz twarzy zazwyczaj wydaje sie nieprzyjazny. Chyba już coraz lepiej z Tobą ![]() ![]() Cytat:
Fajnie, że jedziesz na wies, na łonie natury łatwiej zapomniec o całym ED. Te muczące krówk i gdakające kury mio całej swojej prostoty i może wiesniactwa maja cos w sobie urokliwego ![]() Tarantulku a Ty też masz ED? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Starlight ja Cie tez proszę... ![]()
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
Kika ale Ty chudzina jestes
![]() ![]() ![]() ![]() ja kiedys mialam bardzo bardzo geste i grube wlosy, teraz to mam ze 2/3 ich, ale w sumie nie narzekam, bo byly za ciezkie i smetnie wygladalam w dlugich - doslownie mi ciazyly ![]() ![]() oki lece juz na ta wies ![]() ![]() Toffiee masz racje, wies ma swoj urok hihi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Wtajemniczenie
|
Kika zapomniałam napisać o Twoich włoskach
![]() Niezapominajko ja też miałam wiele więcej włosów, ale powiem szczerze, że teraz gdy mam ich mniej jest lepiej. Też były dla mnie za ciężkie i grube i tylko szukałam sposobu jakby tu się zciąć żeby wydawało się ich mniej ; )) a teraz? Czasem wydają się mi strasznie cienkie . Ii, kurczę, dlaczego nie zapomnisz o tych 5 kg więcej? Musisz chudnąć, skoro i tak żeś chudziutka ? . Starlight, ja dziś też mam wrażenie, że tylko jem, bo mam straaaszny apetyt, ale nie będę się ograniczać i posłucham organizmu, a Tobie może tylko się wydaje ? Eh, wiesz, jak ja jadłam tak malutko to też wydawało mi się, że to było dużo i jeszcze bardziej się ograniczałam, żeby tylko Ciebie to nie dopadło ![]()
#1527 |
Zakorzenienie
|
jak ograniczyc chec na węgle, głownie chleb??
Mogłabym na kazdy posiłek jesc grahamke z czyms.. zastapiam waflami ryzowymi lub wasa ale mam ciagle ochote na chleb wiloziarnisty albo grahamki.. a nie chce sie kiedys na nie rzucic... co mam robic;/
![]() |
#1528 |
Gość
|
Cześć skarby!
![]() Później wszystko nadrobię. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Agatko, byłaś???????
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Raczkowanie
|
Tarantulek, Toffie, o cóż Wy mnie prosicie?
![]() Werka, czekam z niecierpliwością na fotki. Orzeszek, przecież w naszej diecie powinno być najwięcej węglowodanów. Nie wiem, po co chcesz się ograniczać.. Co jest Twoim problemem? Jeśli anoreksja, to NIE POWINNAŚ (a zrobisz jak zechcesz oczywiście).
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.