Scent Bar V - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-14, 15:00   #1441
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
No już od jutra ma się popsuć jedźcie za pogodą kochana!

Kupiłam PI dla siebie... 15ml oszalałam na punkcie tego zapachu... a mój tżet uznał że nie będzie pachniał tym co ja i uznał mnie za jakąś "szurniętą" bo jaka kobieta nosi męski zapach? odpowiedziałam: "Pewna siebie..." i siedzi cicho.
Wczoraj czy przedwczoraj szukałam na Allegro PI również dla siebie. Z tym że zupełnie w ciemno, ale koniec końców spasowałam, może uda mi się wcześniej przetestować, chociaż ceny 15ml maleństw bardzo przystępne.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 15:02   #1442
ivanna
Zakorzenienie

Blue na mnie wychodzi piękna wanilia, troche drzewek, ale jest słodko... po jakimś czasie czuje ciut Addictowej nuty w nim... albo to moje nosowe urojenia
Stary 2008-08-14, 15:36   #1443
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Teza- szybkiego powrotu do formy życzę!

Rozkojarzona jestem. Od rana miałam ostrą jazdę, tysiąc spraw wymagało mojej interwencji. Teraz koncentracja mi już wysiada i siedzę nie robiąc nic.

W dodatku denerwuję się trochę- jakieś dziwne plamienie dziś mam, w zasadzie bardzo mało obfite,ale i tak mnie martwi. Biorę tabletki od kilku lat i nigdy nic takiego mi się nie zdarzało, a tu przy 13 tabletce z opakowania nagle takie coś. Nie wiecie co to może oznaczać? Czy przypadkiem nie mam zmniejszonego działania antykoncepcyjnego?

Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 16:05   #1444
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Wracaj wracaj bo uschniemy z tęsknoty za Tobą
Ivanno, ani mi się waż usychać! Mam nadzieję na wiele jeszcze miłych z Tobą pogawędek, a nie wiem, czy takie uschnięte Ivanny nie bywają czasem milczące...
Piję herbatkę Pu-erh od Ciebie. Po zaparzeniu byłam przerażona - pachniałam mi moczem. Ale w smaku jest naprawdę dobra. Bardzo dobra! Kupię sobie taką (i będę bez oporów piła), jeśli po wakacjach wrócę tłusta jak prosiak.

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
I co Ty na to?
A ja się cieszę.
Fajnie, że czyta, fajnie, że w końcu jakieś mniej dziecinne książki. Daleka jestem od wybierania mu lektur, muzyki, czy nawet ciuchów.
Z resztą - powiedzmy sobie szczerze, że ani Potter nie jest taką znów złą literaturą (choć językowo dość ubogą, to przyznaję), ani też czytanie "czegokolwiek" szkodliwym się nie wydaje. Niech czyta jak leci - wybierze z tego coś dla siebie.
Już moja w tym głowa, żeby wybierał mądrze (co nie znaczy, że tak samo, jak ja, oczywiście).

Cytat:
Wyobrażam sobie minę tego ratownika... Nie zazdroszczę sytuacji, ale i tak się chichram
No wierzę. I rozumiem jak najbardziej (choć mnie z gołym zadkiem do śmiechu nie było).

Cytat:
My za Tobą też - naprawdę, bez kadzenia
Wypoczywajcie i wracajcie zdrowi
Taki właśnie mamy plan.

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Czyli masz tak jak ja A tak w ogóle, to mi z tym dobrze. Córa mnie przytula i mówi : mamo, Ty jesteś jeszcze bardziej szurnięta niż ja. Ha ha ha, to dopiero komplement
Kagan, zazdroszczę i... mam nadzieję sama kiedyś coś takiego usłyszeć.
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Sabbath, miłego urlopowania wracaj do nas wypoczęta
Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Sabbath- udanych wakacji życzę!!!

PS. Odezwij się jak wrócisz
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Sabbath - udanych wakacji Będę tęsknić
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Sabbath udanego urlopowania
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Sabbath - oby urlop nie okazał się takim nudnym jak myślisz
Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Życzę wspaniałych wakacji, wypocznij w taki sposób, jaki najbardziej Ci odpowiada
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Sabbath, mnie juz pewnie nie przeczytasz, ale i tak Ci życzę fantastycznego wyjazdu Baw się dobrze i wracaj szybko!

Dziewczyny Kochane, dziękuję za wspaniałe życzenia i obiecuję wrócić.
"They always come back".

Cytat:
Pomyslałam, ze można by przez ucho... względnie gdzieś tam, u podstawy czaszki... ale tam chyba trafić trudniej, a to zapewne musi być znienacka
W sumie oko najbardziej oczywiste, ale człowiek (każdy) ma psychiczną blokadę przy atakowaniu oczu. Zupełnie serio - trening krav-magi uczy tę blokadę przezwyciężać. Nie wiem, czy bym chciała...

Cytat:
No własnie, dokładnie to samo mi przyszło na myśl
Great minds think alike. (wzięło mnie na cytaty )

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci mojej obecnie przebywam w szpitalu psychiatrycznym jestem na wolnosci w domku do godziny 18 a potem znow wracam ale jutro wychodze na przepustke do niedzieli do 20 a potem znow wracam do szpitala i wychodze w przyszlym tygodniu mam nadzieje Mialem depresje z myslami samobojczymi dlatego sie tam znalazlemkolezanka zadzwonila na policje i policja mnie powiozla
Teza, Braciszku - skoro jesteś pod kompleksową opieką powinno być już lepiej.
Szpital psychiatryczny nie jest dziś tym, z czym ludziom się kojarzy. Jak znam życie - jesteś na oddziale nerwic. I głupio powiem tak - to dobrze.
Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, że depresja zabija (wiem, co mówię - sama jestem po hospitalizacji depresji i nie widzę w tym niczego wstydliwego). Walcz o siebie i wracaj do życia. Jakkolwiek trudno Ci to w tym momencie poczuć - bywa piękne i warto się z nim poszarpać czasem...
Zapewniam Cię, że "istnieje życie po depresji".
Ściskam Cię ciepło i przesyłam mnóstwo pozytywnej energii...

Cytat:
Pewnie zapamiętałam dlatego, że jakiś czas temu się na Soft White'y czaiłam. Ostudziłaś nieco moje zapędy
Możesz się nie tłumaczyć. I tak mi zaimponowałaś.

Cytat:
Kupiłam PI dla siebie... 15ml oszalałam na punkcie tego zapachu... a mój tżet uznał że nie będzie pachniał tym co ja i uznał mnie za jakąś "szurniętą" bo jaka kobieta nosi męski zapach? odpowiedziałam: "Pewna siebie..." i siedzi cicho.
Riposta świetna! Aż mi żal, że mój Królewna już nie zadaje takich pytań.

Przez Ciebie dorzuciłam próbkę do bagażu.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 16:11   #1445
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ivanno, ani mi się waż usychać! Mam nadzieję na wiele jeszcze miłych z Tobą pogawędek, a nie wiem, czy takie uschnięte Ivanny nie bywają czasem milczące...
Piję herbatkę Pu-erh od Ciebie. Po zaparzeniu byłam przerażona - pachniałam mi moczem. Ale w smaku jest naprawdę dobra. Bardzo dobra! Kupię sobie taką (i będę bez oporów piła), jeśli po wakacjach wrócę tłusta jak prosiak.

Riposta świetna! Aż mi żal, że mój Królewna już nie zadaje takich pytań.

Przez Ciebie dorzuciłam próbkę do bagażu.

PI nigdy za wiele Sabbacie ja narazie wziełam 15ml, ale czuje że wypije je w mig

Co do herbatek... kochana, mocz? hehe dobrze że u mnie tego nie czuć, Pu-erh zawsze są takie jakieś zapachowo udziwnione ale smaczne

Klaudio wiem że powtórze się ale BAWTA SIĘ DOBRZE I NIE MYŚLTA O JUTRZE zazdraszczam wakacjowania, ja za to polenie się w domu
Stary 2008-08-14, 16:23   #1446
Zuziunia
BAN stały

Chyba jedziemy do Białowieży...w każdym razie pakuje się.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 16:26   #1447
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Jestem już w domu

Nebrasko - później odpowiem na priv

Teziaczku - życzę dużo sił, ściskam cię mocno i pamiętaj, że tu zawsze na ciebie czekamy

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 16:30   #1448
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba jedziemy do Białowieży...w każdym razie pakuje się.

Zuziu gdziekolwiek nie zajedziecie - bawcie się dobrze, oby pogoda wam dopisała i wypocznij
Stary 2008-08-14, 16:42   #1449
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Suknia się nie doprała Dodatkowe koszty pralni, podszycia, dżetów.
Nie doczekałam się odpowiedzi na maila, zadzwoniłam na numer tel podany w aukcji, odebrał mężczyzna powiedział że przekaże żonie to wieczorem i się odezwie żona do mnie.
Jestem zła strasznie. Raz że koszty, dwa że tak mi zależy na tym weselu, a wszystko układa się źle.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 16:46   #1450
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Teza dobrze, ze koleżanka zainterweniowała w porę... życzę Ci szybkiego powrotu do formy
Cytat:
Tezo, wspaniale, że są takie troskliwe osoby jak Twoja koleżanka Gratuluję takiej osoby w pobliżu, a Tobie życzę szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia.
Cytat:
Teza, mam nadzieję że pobyt w szpitalu da radę coś poprawić w Twoim życiu. Bardzo Ci tego życzę, bo fajny z Ciebie facet i zasługujesz na wszystko co najlepsze w życiu. A koleżanka to jakiś dobry duch
Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Teza- szybkiego powrotu do formy życzę!
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Teza, Braciszku - skoro jesteś pod kompleksową opieką powinno być już lepiej.
Szpital psychiatryczny nie jest dziś tym, z czym ludziom się kojarzy. Jak znam życie - jesteś na oddziale nerwic. I głupio powiem tak - to dobrze.
Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, że depresja zabija (wiem, co mówię - sama jestem po hospitalizacji depresji i nie widzę w tym niczego wstydliwego). Walcz o siebie i wracaj do życia. Jakkolwiek trudno Ci to w tym momencie poczuć - bywa piękne i warto się z nim poszarpać czasem...
Zapewniam Cię, że "istnieje życie po depresji".
Ściskam Cię ciepło i przesyłam mnóstwo pozytywnej energii...
Cytat:
Teziaczku - życzę dużo sił, ściskam cię mocno i pamiętaj, że tu zawsze na ciebie czekamy
Dziekuje kochane!!!! za tyle cieplych slowJ uz jestem po kolejnej dawce pernazyny i czuje sie swietnieJutro ide na przepustke i wywoza mnie do rodziny do Wroclawia zebym odpoczal od wszystkiegoMusze wrocic w niedziele do 20 Ale jeszcze tydzien i bede wolnyyyyyyyyyyy huraaaaaa!!!To i tak bardzo szybko sie wygrzebuje z tego szpitala a jestem na oddziale psychiatrycznym ogolnym ale takim ze moge wszedzie chodzic po miescie przed szpital itp....Ale poczatkowe 5 dni bylo straszne siedzialem na zamknietym oddziale nigdzie nie moglem wyjsc tylko rodzina mogla przyjsc ogluszony pernazynom w dawce konskiejAle jest juz coraz lepiej
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 17:07   #1451
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mam zamiar w najbliższych dniach uporządkowac swoje CV - wszak doszły dwie rzeczy. Powiedzcie mi czy warto zalogować się na portalach o pracy, umieścić CV w bazie, czy jest duży odzew potencjalnych pracodawców?

Frank Zappa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 17:14   #1452
ivanna
Zakorzenienie

Ja bym weszła na pracuj.pl i job.pl są bardzo popularne i często odwiedzane, zamieść też ogłoszenie w swoim mieście, napisz ogólnie o sobie, wykształceniu i umiejętnościach i podaj namiar
Stary 2008-08-14, 17:17   #1453
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ja bym weszła na pracuj.pl i job.pl są bardzo popularne i często odwiedzane, zamieść też ogłoszenie w swoim mieście, napisz ogólnie o sobie, wykształceniu i umiejętnościach i podaj namiar

I tak zrobię - lepszy rydz niż nic Myślę jeszcze nad HRK i Gratką Czy tam idzie zaznaczyć gdzie chcę znaleźć pracę - to bardzo ważny dla mnie czynnik, bo przerowadzka nie wchodzi w grę.

Frank Zappa

Stary 2008-08-14, 17:17   #1454
paolla
Zadomowienie

Cytat:
Mam zamiar w najbliższych dniach uporządkowac swoje CV - wszak doszły dwie rzeczy. Powiedzcie mi czy warto zalogować się na portalach o pracy, umieścić CV w bazie, czy jest duży odzew potencjalnych pracodawców?
Mój kolega (prawnik) znalazł w ten sposób pracę, na drugi dzień od zalogowania się miał kilka telefonów, umówił się na rozmowy i od razu po pierwszej dostał pracę.

Myślę więc, że jest sens
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 17:40   #1455
Zuziunia
BAN stały

Chyba jednak jadę nad morze....Boże ja zwariuje...idę sie myć i spadamy...do zobaczenia w niedziele wieczorem/poniedziałek rano
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 18:14   #1456
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci mojejobecnie przebywam w szpitalu psychiatrycznym jestem na wolnosci w domku do godziny 18 a potem znow wracam ale jutro wychodze na przepustke do niedzieli do 20 a potem znow wracam do szpitala i wychodze w przyszlym tygodniu mam nadziejeMialem depresje z myslami samobojczymidlatego sie tam znalazlemkolezanka zadzwonila na policje i policja mnie powiozla
Teza, żebyś szybko wrócił do siebie i oczywiście do nas.

Cytat:

Asiu, Pi jest . A Twoja odpowiedź - bezcenna ha ha.

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Suknia się nie doprała Dodatkowe koszty pralni, podszycia, dżetów.
Nie doczekałam się odpowiedzi na maila, zadzwoniłam na numer tel podany w aukcji, odebrał mężczyzna powiedział że przekaże żonie to wieczorem i się odezwie żona do mnie.
Jestem zła strasznie. Raz że koszty, dwa że tak mi zależy na tym weselu, a wszystko układa się źle.
Ewa, nie odpuszczaj sprzedającej, walcz o swoje, bo inaczej jak nie dostanie nauczki, to wszystkich klientów będzie miała gdzieś. Trzymam kciuki.

Cytat:
Madzik, zawsze warto. Chociażby po to, zebyś nie mówiła później : a mogłam spróbować, może by się udało. Nie trać w iary w siebie i swoje możliwości.

Cytat:
Chyba jednak jadę nad morze....Boże ja zwariuje...idę sie myć i spadamy...do zobaczenia w niedziele wieczorem/poniedziałek rano
Zuziu, miłego odpoczynku, gdziekolwiek byś nie pojechała

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2008-08-14 o 18:37
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 18:21   #1457
agnyska81
Zakorzenienie

Po pierwsze:
cieszę się jak wariatka, bo paczka z Lucky jakimś cudem doszła dziś nieoclona

Po drugie:
kupiłam Galę a tam wywiad z Lutensem, a kluczowe zdanie brzmi: "We wrześniu słynne zapachy marki Serge Lutens pojawią się w Polsce, m. in. w perfumeriach Beauty Boutique." Przykuło moja uwagę to "m. in." Poza tym jest jeszcze cały artykuł o perfumach niszowych i robionych na zamówienie W Gali He!

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 18:34   #1458
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze:

Po drugie:
kupiłam Galę a tam wywiad z Lutensem, a kluczowe zdanie brzmi: "We wrześniu słynne zapachy marki Serge Lutens pojawią się w Polsce, m. in. w perfumeriach Beauty Boutique." Przykuło moja uwagę to "m. in." Poza tym jest jeszcze cały artykuł o perfumach niszowych i robionych na zamówienie W Gali He!
chyba kupię Galę muszę mieć jakieś pismidła na poniedziałkowy wyjazd
Aguś, doszły próbki?

Teza, życzę szybkiego powrotu do formy

Sabbath, baw się dobrze i wracaj szybko

Zuziu, Ty również baw się dobrze i udanego wyjazdu

Blue, współczuję i co Ty teraz zrobisz z tą felerną kiecką? Masz jakąś w zapasie? Pewnie jesteś mega wściekła
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 18:37   #1459
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci mojej

Tezo - szybkiego powrotu do formy,

Sabbath, Zuziu milego wyjazdu

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 18:38   #1460
Kagan
Wtajemniczenie

hecate, zeszła opuchlizna? Może jakieś aktualne fotki
Stary 2008-08-14, 18:53   #1461
ivanna
Zakorzenienie

Kagan a PI lubisz na sobie??

Hecate może jakimś cudem moja paczucha już doszła do Ciebie?
Stary 2008-08-14, 18:59   #1462
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

Asiu, ja Pi lubię i na sobie i na mężu. Miałam tylko próbkę, więc sobie zapodałam tylko ze dwa razy . Natomiast jak doszlam do wniosku, że jest mniamnuśny wypsikałam nim męża. I co? I jeszcze bardziej był mniamnuśny
Stary 2008-08-14, 19:00   #1463
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Po pierwsze:

Po drugie:
nie chce mi sie ale chyba skocze do sklepu po gale

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 19:33   #1464
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
nie chce mi sie ale chyba skocze do sklepu po gale
No wiesz, dla nas to żadna sensacja. Ale jak na takie pismo niezwykłe

Po trzecie:
Moniu, Maju, Tigerlilly - próbki doszły (Maju, dzięki za gratisy, a ja nic nie dorzuciłam )
Aragonte - płyty też są
Dzisiaj paczkowo udany dzień.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 19:36   #1465
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
hecate, zeszła opuchlizna? Może jakieś aktualne fotki

juz prawie w normie, juz nie strasze niesamowicie opuchnieta warga. Dzis wyszedl mi tylko siniak po prawej stronie nad ustami.
Genralnie - wszystko sie ustatkowuje.

Jak sie ustatkuje - bo jeszcze jedna strona bardziej opuchnieta i nieco nierowne sa usta wkleje fotke.

Cytat:

Narazie ni ma paki. Ale przewaznie jakis tydzien do mnie wsio idzie.

A Pi na sobie uwielbiam. Mmmm na mnie po poacztkowej meskiej fazie robia sie ciastka maslane. Mniam

A poza tym - jestem debilem.

Kupilam sobie Savlon - taki plyn do odkazania, to sie rozciencza. Stosunke nakretka do sporej ilosci wody. Ja postanowilam, ze sobie polepsze i tragusa, ktory ostatnio mi sie papra przetre sobie savlonem (zamiast solo fizjologiczna). Ale taka drobina na patyczku prosto z buteleczki.

Dostalam wokol ucha i czesciowo na policzku takiej reakcji alergicznej, ze niech to penis. Ale boli!
Poczatkowo myslalam, ze moze to kolec cus uszkodzilam - wiec balam sie dotykac lapami ale w koncu w robocie dotknelam okolicy ucha i przeszywajacy prad. Macam a tam jakies babelki.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-08-14, 19:58   #1466
MoniaK
Zakorzenienie

Aga, cieszę się że doszły Do mnie jeszcze nie ale pewnie dojdą w przyszłym tygodniu (i tutaj proszę o cierpliwość bo w poniedziałek wyjeżdżam, więc dam Ci znać dopiero za tydzień)

Ogłaszam wszem i wobec, że ajerkoniak z przepisu Zuziuni wyszedł super właśnie sobie popijam, pachnę nowymi próbkami i cieszę się, bo od dzisiaj mam urlop

Hecate, coś Ty sobie narobiła
Stary 2008-08-14, 20:03   #1467
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Moniu - Milego urlopu! jedziesz gdzies czy relaks w domu?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-08-14, 20:09   #1468
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Moniu - Milego urlopu! jedziesz gdzies czy relaks w domu?
W poniedziałek jadę w góry; proszę się nie śmiać, pierwszy raz w życiu, bo zawsze wolałam morze Będę w Zakopanem i na Słowacji moczyć się w jakiś basenach
Muszę się oderwać od tego wszystkiego bo zwariuję. Nie przeraża mnie nawet fakt, że będę z rodzicami bo mój mąż nie może jechać i jadę sama odpoczywać
Stary 2008-08-14, 20:10   #1469
ivanna
Zakorzenienie

Moniu kochana a czym pachniesz?
Stary 2008-08-14, 20:11   #1470
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
W poniedziałek jadę w góry; proszę się nie śmiać, pierwszy raz w życiu, bo zawsze wolałam morze Będę w Zakopanem i na Słowacji moczyć się w jakiś basenach
Muszę się oderwać od tego wszystkiego bo zwariuję. Nie przeraża mnie nawet fakt, że będę z rodzicami bo mój mąż nie może jechać i jadę sama odpoczywać

Dobrze czasem samemu odpoczac, choc zostaje zgryz, ze tam Malzon ciezko pracuje a my sie byczymy.

I ladnie sie wymocz w basenie

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości