![]() |
#511 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
![]() ![]() przykro mi ![]() ![]() niedługo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Wtajemniczenie
|
szanse na bliźniaki u mnie też są
![]() ![]() kurcze trzymajcie kciuki ciągle i ślijcie do mnie pozytywne myśli, bo to czekanie mnie do jakiegoś szału doprowadzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam trzymam i przesyłam ![]() ![]() madlen gdzie Ty się podziewasz ????? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Wtajemniczenie
|
dzięki wielkie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Rozeznanie
|
a co stosujesz na swe loki? jakie kosmetyki Ty uzywasz? a tak wogole suszysz włosy dyfuzorem czy normalnie same schna? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy ja czegoś nie doczytałam? W kwestii tych badań. W każdym bądź razie - skoro jest taka potrzeba - to ![]() candace - moja córka też jest Wodnikiem - to fajny znak, tylko trzeba im pozwolić na pewną niezależność ![]() ![]() ![]() ![]() Acha... No i moja mała ma 4 lata... czyli ten bunt... ehhh... brak słów... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z suszeniem to różnie-jak chcę mieć max szopę to dyfuzor, jak mniej to zostawiam niech same schną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za kciuki
![]() okazało się, że lekarze nastraszyli nas niepotrzebnie (bo powiedzieli, że trzeba sprawdzić czy mój brat nie ma jakiś zmian nowotworowych ![]() ![]() dziękuję Wam jeszcze raz bardzo bardzo bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już po niej widzę, że ma charakterek i łatwo nie będzie, ale jest grzeczna, więc... jakoś się to równoważy ![]() Wykład mówisz? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My w tamtym roku też mieliśmy wesoło, bo podejrzewali u mojego TZta białaczkę ![]() ![]() W tym roku wymyslili u mojej Zuzi arytmię serca ![]() ci lekarze doprowadzą mnie do zawału ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niby lepiej chuchać na zimne, ale masz racje momentami zawał murowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich po krotkiej przerwie,
niestety tak juz jest w pracy na zmiany-ze czasem co 2 dni czloweik zyje-a ja ostatnio zaliczylam maly maratonik-2 nocki pod rzad bez przerwy+zmiana dzienna w Pon i we Wt znowu nocka. W przeciwienstwie do zazwyczaj troche rzeczy sie sypnelo i nagle zrobilo sie calkiem duzo pracy. Osobiscie nie polecam dwoch nocek pod rzad - moj ojciec obudzil mnie telefonem po pierwszej nocce ok 14.00-czyli de facto poszlam na druga nocke prawie nieprzytomna a tu niestety robic trzeba ![]() ![]() ![]() ![]() 1listopad - pytalas jak sobie radze na zmianach - w dzien dla mnie jest w miare spoko-zaczynam prace o 8 rano [ale ze dojezdzam do Gdanska-to wstaje zwykle 5:30-6:10 i na snaidanie od razu kawa], wiec prawie zawsze po przyjsciu zaczynam dzien kawa pozniej jakies male cos na zab ok.11-13 [czyt. jablko, czasem jogurt], potem cos ok 15-16[niestety zwykle jest to tylko kanapka lub zupka chinska,czasem druga kawa], caly dzien zas podgryzam cos slodkiego, ok. 18 trzecia kawa [tutaj juz wolalabym isc do domu, bo z reguly jakos tak chce mi sie spac-a niestety nie mozna ![]() ![]() ![]() katarzinka - podziwiam cie za to karate i doktorat...Jaki masz temat i jak ci idzie pisanie? Kiedys tez myslalam o doktoracie - ale z tego wzgledu, ze ja lubie bardzo robic rzeczy praktyczne i przydatne dla siebie lub innych-zas u nas doktorat to niestety bardzo duzo teorii i abstrakcji -wiec pomysl mi przeszedl. Myslalam rowniez o drugich studiach [podyplomowych z informatyki]-ale nie znalazlam nic w Gdansku, co by mnie zachwycilo, wiec na razie ten pomysl tez lezy ![]() Powiedz mi jaki pas masz z karate? Moj brat na to choruje i w tej chwili ma brazowy pas. Lilstar-ogladalam twoje zdjecia w galerii - fantastyczne loki! ciekawa jestem jakbys wygladala w dluzszych lub bardzo krociutkich wlosach [pewnie jak murzynek ![]() Candance - swietnie, ze jestes z nami. Widze, ze zywotna z Ciebie osobka, a coreczki zazdrosze [sama staram sie powoli] i przy okazji chcialam cie podpytac jak rozwiazalas problem opieki nad dzieckiem - pracujesz i zlobek, babcia czy tez jeszcze na wychowawczym jestes? jak wogole sie czulas w ciazy? szczerze wspolczuje drugiego blizniaczka-ale najwazniejsze ze Zuzia jest zdrowa i zywotna jak ty-zycze wszystkiego co najlepsze dla niej i dla ciebie! A jak reszta z naszego rocznika sie dzisiaj czuje? Ja juz bede zmykac -bo ostatni raz ide popatrzec na jarmark i musze zahaczyc jeszcze o tesciowa [prosze tutaj trzymac kciuki - bo cos czuje, ze nie bedzie to dobra wizyta ;(]. Na razie i moze do zobaczenia wieczorem ![]() pozdr,magda
![]() |
#522 |
Wtajemniczenie
|
magdaka13 pas też brązowy, tylko pytanie który styl uprawia Twój braciszek - ja kyokushin, a braciszkowi przekaż OSU! ode mnie
![]() a doktorat idzie pisanie raz lepiej raz gorzej - jak mi wena twórcza przyjdzie ![]() ![]() mam jeszcze planowo rok czasu, ale zaczynam myśleć o przedłużeniu o jeszcze jeden , jak wyjdzie się okaże ![]()
![]() |
![]() |
#523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Staraj się staraj - tylko nie sama, bo co powie na to Twój TZ? ![]() Jeśli chodzi o opiekę nad małą to zajmuję się nią sama. Moja mama jest ok 200 km ode mnie a moja teściowa jest za młoda. Dzięki Bogu mogę sobie na razie pozwolić na to, żeby nie pracować i pracuje tylko mój mąż ![]() Ja pracę rzuciłam jak zaszłam w ciążę, ponieważ miałam zagrożoną i nie dałabym rady ![]() Myslałam, zeby ją oddać do przedszkola w tym roku, ale o ile ona z chęcią by poszła (jak sama mówi kocha dzieci ![]() ![]() Ale może mi się uda ją zapisać do państwowego przedszkola? Za rok? Wtedy zawsze pare zł w kieszeni by nam zostało ![]() Zobaczymy jak to będzie. Na dzień dzisiejszy korzystam z "wolnego" i ciesze się tym co mam ![]() Buziak ![]() Cytat:
![]() Pasję trzeba mieć i tak trzymać. Ja o doktoracie nawet nigdy nie myślałam. Bardzo się cieszę, ze naukę mam już za sobą, choć kto to wie co mi odbije na stare lata? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
no witam Was dziewczyny
![]() candace buziaczki witam serdecznie ale się rozpisałyscie ![]() ![]() ![]() ![]() wpadłam sie przywitać bo lecę na grila..do znajomych...więc odezwę się jutro ![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczorka kochaniutkie ![]() LilStar 1Listopad katarzinka magdaka kybele anula sławka tigresska
![]() |
#525 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() candace - przedszkole to dobra rzecz dla jedynaczki - możesz mi wierzyć na słowo ![]() ![]() ![]() ![]() A co do tych kłótni - to uważaj, co mówisz, bo każde słowo może być wykorzystane przeciwko Tobie ![]() ![]() madlen - imprezuj, imprezuj... ![]() ![]() ![]() katarzinka - zaczynasz mnie przerażać... ![]() ![]() LilStar - pewnie koczujesz pod salonem z sukniami... Jasne - pilnuj swoich interesów ![]() Reszta dziewczyn - śpicie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#527 |
Wtajemniczenie
|
1listopad czymże Cię to tak moja skromna osoba przeraziła??
![]() candance1 i wcalem nie jest taka szalona ;-) ![]() ![]() buziaczki dla Was wszsytkich ![]()
![]() |
![]() |
#528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że pójdzie od lutego ale...jak ja to przeżyję ![]() Cytat:
![]() Dlatego co jak co, ale dziecko powinno być mocno przemyślane. Przede wszystkim musi być chciane... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teoretycznie nie, ale w praktyce już prawie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
cisza tu zapanowała, wiec jeszcze raz ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
hej dziewczeta wpadłam wam życzyc miłego weekendu
![]() ![]() też znikam na dwa dni...praca niestety dorywcza ale to zawsze cos... ![]() ![]() buziaczki kochane i udanego ![]() ![]() ps.pogoda okropna leje wali pioruny maskara..a do tego duchota straszna..lato lato ![]() ![]()
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
madlen28 i tigresska
![]() wpadac czesciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
No wiesz... Nie dość, że taka szkolona, to jeszcze omłot możesz zafundować...
![]() ![]() ![]() Candace - przeżyjesz... przeżyjesz... A za jakieś 20 lat jeszcze ją jakiemuś obcemu facetowi (czyt. mężowi) powierzysz... ![]() ![]() tigresska - uciekasz przez zieloną granicę? ![]() madlen - gdzie Ty masz to lato??? ![]() ![]() Miłego weekendu życzę wszystkim szanownym paniom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
witam,witam przy porannej kawie...
widac ze dlugi lykend i wszystkie najzwyczajniej w swiecie spia ![]() ![]() No a w przyszly Pt wybieram sie najpewniej na grzyby-normalnie sie nie moge doczekac-pierwsze grzyby w tym roku!-ciekawe czy same beda wskakiwac do koszyka ![]() bo np.wieczorem ostatnio niestety czasu za duzo tez nie ma tak jak wczoraj - tylko jednym okiem ogaldany program na National Geographics o medycynie sadowej - naprawde cieakwy przypadek zatrucia arszenikiem [ja wiem, ze dla innych to moze byc przerazajace-ale u mnie takie zainteresowania urodzily sie po obgladaniu "Dr House" ![]() pozdr,magda
![]() |
#536 |
Rozeznanie
|
halo magdaka13
![]() ja tez lubie takie programy ogladac ![]() no ale gezybkó to nie lubie po lesie szukac.... w sumie nawet nie umie bo nie odrozniam grzyba od grzyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Ja też 1980 maj, mogę się podłączyć??
"Młoda" mężatka, bezdzietna, z kiepskim zawodem (nauczyciel) i kiepską pracą za to z dość dobrym humorem i dość fajnym mężem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Wtajemniczenie
|
no pewnie ze mozesz sie przylaczyc!-witamy,witamy i na kawke zapraszmy. jaka lubisz?
![]() |
#539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy lubisz ogladac programy "katastroficzne" - bo mnie np. ciekawia rowniez retrospekcje z wypadkow samolotowych - wiem, ze to straszne i mozna sie zniechecic do latania - ale ja to traktuje jako rodzaj zagadki detektywistycznej - i szukam "winnego" - czasem okazuje sie, ze winnym bywa drobiazg jak niedokrecona srubka w luku bagazowym. Fajnie pokazane jest jak wyciagane sa wnioski z tych "lekcji" i jak pozniej samoloty sa udoskonalane... No a w ramach relaksu ogladam czasem i komedie romantyczna, czy tez dobry musical...w kinie zas prawie tylko i wylacznie bajki dla dzieci takie jak np."Wally","KungFu Panda" ![]()
![]() |
![]() |
#540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U nas od kilku dni pogoda pod psem, miało być urlopowo w długi weekend a tu zostaje domek, filmy i inne stacjonarne przyjemności. Acz dziś mąż mnie zaskoczył, miały być tylko zakupy jedzenie+prezent dla cioci a tu jeszcze dochrapałam się nowej spódniczki ![]() Nic tak nie poprawia humoru w deszczowy dzień jak nowy łach-przyznajcie racje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.