|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
- wielkie wymalowane brwi
- tej wszechobecnej fazy na jednorożce i lamy - płaszcze teddy bear |
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zwierzęta na pewno też Też nie podobają mi się te buty , wyglądają często jak ortopedyczne
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#274 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#276 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Dopisuje;
-bransoletki-sznurki z jakąś blaszką za 150 zł widziałam taki szajs w aparcie za miliony monet...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#277 |
|
Zakorzeniona
|
Dodaje bransoletki Pandora. Dla mnie okropieństwo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#278 |
|
Konto usunięte
|
Torebki LV to ohydztwo. Ta brazowa jest juz okropna, ale jak widze te biala z kolorowymi napisami, to naprawde przypominaja mi sie rzeczy do kupienia dla dzieci. fuj.
Wszelkie powiekszanie ust, doczepianie rzes, wlosow, przesadny makijaz i paznokietki, czesto u kobiet, ktore normalnie dzieciom robia obiad i zawsze mnie to brzydzi, jak sobie pomysle, ze przy robieniu tych klopsow tak im to wlazi pod paznokcie. Zreszta widzialam juz czesto, ze jak kolor lakieru jest mocny i z gory nie widac, to bardzo zadbane i higieniczne panie i tak hoduja sobie brud pod takimi paznokciami. Wielkie wesele w polskim stylu, zadluzanie sie, bycie niewolnikiem jakichs dziwnych tradycji, bo musi byc pierwszy taniec, bo musi byc droga biala suknia, bo musi byc jedzenia az do porzygu i jedna wodka dla kazdego goscia przewidziana. W zyciu bym pieniedzy na cos takiego nie wydala, nie kreci mnie to. Obiad tak max do 20 osob; wszystko, co idzie w tysiacach, dziesiatkach tysiecy, jest dla mnie smieszne. |
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
super wątek
Dla mnie pierwsze myśli to wymienione już: 1) gołe kostki zimą 2) buty sportowe do każdej, nawet eleganckiej stylizacji 3) sterylnie białe mieszkania (białe meble, białe ściany, nie widzę w tym przytulności) 4) bransoletki typu kawałek blaszki i sznurek za "miliony monet" A coś do tej pory chyba niewspomnianego: sprzęt kuchenny TM (wizaż pełną nazwę traktuje jako reklamę) - a raczej nachalna jego promocja przez niektóre "wyznawczynie" kultu TM owszem, nie pogardziłabym tym sprzętem, gdybym miała to bym używała, ale nie czuję palącej potrzeby posiadania go, nie czuję, żeby moje gotowanie było gorsze/trudniejsze bez niego, nie uważam go za cud techniki i kuchennego wybawcę. Uważam za to, że jakkolwiek przydatny, to nie jest wart swojej ceny.
|
|
|
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie o ten sprzęt mi chodzi. Nie widzę jego magii - zupę krem mogę zrobić przy użyciu zwykłego blendera, itd.
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
- ebooki
- przezroczyste torebki damskie...
|
#284 | ||||||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
brakuje jeszcze ,,W tym domu się przytulamy, kochamy i czasem sramy, jak się zapominamy'' ![]() Cytat:
Cytat:
niedobrze mi się robi od kolęd, tej sztucznej atmosfery. Omijam w tym okresie centra handlowe, staram się przecierpieć.Cytat:
![]() W życiu nie widziałam ładnie zrobionych rzęs ani paznokci. Te rzęsy to jeszcze pół biedy, ale pazury ![]() Cytat:
To jeszcze dodam, że nie rozumiem fenomenu mgiełek zapachowych jestem pewna, że gdybym się ich napiła, to bym się upiła. Ogólnie też zapachów płaskich jak stół, pachnących jak smakowa wódka.Cytat:
- Gdy są wysokie to jeszcze mogą wyszczuplić nogę, - Można chodzić bez obaw po śniegu, wodzie, lodzie, - Mega w nich ciepło w zimę, niczego sobie nie odmroziłam od blach z przodu, - Były moim wybawieniem przy skręconej kostce, - Niestraszne kamyki i nierówności na drodze, - Mega ekonomiczny zakup na lata albo dłużej, zamiast tych chińskich kozaczyn po 200 zł z sieciówek co sezon. I od siebie: - Modna ,,biżuteria'' typu celebrytka, - Kuse ,,ramoneski'' z dziadowego materiału i ogólnie jakaś moda na styl pseudo rockowy, ,,ostry'' z sieciówki - ,,Zabawne'' etui na telefony. |
||||||
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;86125098]- wielkie wymalowane brwi
- tej wszechobecnej fazy na jednorożce i lamy - płaszcze teddy bear[/QUOTE] I flamingi
|
#286 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pewnie, chciałabym lubić twarożek i sałatki warzywne, a że wolę mięcho... Nie na wszystko mamy wpływ w życiu :P Nigdy tego nie zrozumiem Brakuje mi jakiegoś obszaru w mózgu albo kubków smakowych U mnie w pracy w kółko ktoś obchodzi imieniny i częstuje ciastem. Masakra, ciężko zgrabnie odmawiać albo udawać, że już się jadło Cytat:
![]() Od siebie jeszcze dodam, że nie rozumiem drogich perfum. Perfum w ogóle właściwie nie rozumiem. I ktoś już wspominał, włosów długich za wszelką cenę, kit że zniszczonych, najważniejsze że taaakie piękne długie Co do glanów, to rozważam ponowny zakup, nosiłam przez wiele lat, ale już dobre kilka lat temu, były to jednak czasy, kiedy nie miałam ani odciska, ani żadnego innego problemu ze stopami. Dużo miejsca na palce, twarda podeszwa, dobra izolacja od podłoża, usztywniona kostka, dobrze moim stopom w nich było.
Edytowane przez Patryka Czas edycji: 2018-11-15 o 23:27 |
||
|
|
|
#287 |
|
Konto usunięte
|
To mnie w ogole dziwi. Skad bierze sie taka lama? Widze ja wszedzie od kiedy wyparla jednorozca. dzisiaj nawet ciastka z lama widzialam. Od kiedy lama jest fajna? Kiedys to bylo zwierze, ktore w zoo plulo wiec trzeba bylo na nie uwazac.
|
|
|
|
#288 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
W temacie garnków to nie rozumiem zachwytu nad rzeczami z Tupperware. Dla mnie to plastikowe gary niczym z Ikei za 5 zł. Skusiłam się na 3 "genialne" rzeczy i każda była do upy. Nigdy więcej tego badziewia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mi 2 rzeczy zaświtały:
1. Tatuaże typu: Be yourself, live your life, jakieś, daty urodzin dzieci, linia życia (taka ja przy monitoringu na sprzęcie medycznym, nie wiem jak to sie nazywa) z serduszkiem wszelkie motylki, inne g**ienka. Jak tattoo to fajny, pomysłowy.2. Moda "rockowa" - kolejny raz mam jak widzę ramonę na dziewczyńska modłę, na dodatek w pastelowy kolorek + sztuczna skóra, To PROFANACJA W sumie jak tak czytam samą siebie to dochodze do wniosku, że ja po prostu nie lubię owczego pędu za trendami. Nie lubię rzeczy popularnych, kupowanych, noszonych, używanych bez pomyślunku.
aktualizacje Edytowane przez Wolha wRedna Czas edycji: 2018-11-16 o 07:25 |
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
- produkty Michael Kors, LV, Chanel, w ogóle ten kult luksusowych torebek na które oszczędza się jedząc chleb z pasztetem (autentyk).
- bransoletki z "charmsami" (?) - moim zdaniem brzydkie. - kawa i piwo - zdarzało się, że ludzie patrzyli na mnie jak na ufo, gdy mówiłam, że nie piję i nie lubię. - kult dobrego składu materiału i ciuchów od polskich projektantów. - Dragon Ball, Gwiezdne Wojny, Władca pierścieni i inne - kompletnie mi się nie podoba. - seriale z Netflixa, oglądanie filmów - zgadzam się, fani bywają agresywni - "no jak to tego nie oglądałaś???!!!! Tego też? I tego?!" - parcie na przeprowadzkę do Warszawy, bo tam takie możliwości i tak się zarabia i w ogóle - nie xD - jaranie się ślubem, organizowanie go, wydawanie przy tym milionów monet, zaręczyny, dzieci - nie dla mnie. - świeczki zapachowe - dla mnie to chyba 1 miejsce w kategorii kompletnie zbędnych rzeczy do życia. - różne pierdółki do domu typu właśnie napisy, cotton balls, świeczniczki i takie tam duperele - nie cierpię kurzołapów. Noszę manicure hybrydowy, przedłużam rzęsy, chodzę w balerinach i mam brwi permanentne
|
|
|
|
#291 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja np. chodzę w balerinach, podobają mi się cotton ballsy, biał0-szare wnętrza, jaram się zaręczynami, ślubem i dziećmi, lubię wesela (od czasu do czasu, gorzej jak są 4 w sezonie), lubię disco polo i nowy pop typu Ed Sheeran, podoba mi się torebka Chanel pikowana (taka jaką ma szusz, kawiorowy boy czy coś takiego), lubię mięso (od czasu do czasu)
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię flamingi i jednorożce
Pewnie na starość dziecinnieję, ostatnio 39 zł wydałam na kubek termiczny z jednorożcem
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem w czym bym miała chodzić latem, sandałów w życiu nie włożę, trampki nie pasują do mojego stylu, nie umiem w obcasy i koturny
![]() Wydaje mi się, że mam normalne brwi, do tego mam ciemne włosy, oczy i ich oprawę, więc nie rzucają się chyba w oczy
|
|
|
|
#296 |
|
Konto usunięte
|
- Ed Sheeran
- Szpilki- mało wygodne i źle wyglądają na nogach niskich kobiet - glany- może i wygodne, ale paskudne - manga, anime itp - włosy zielone, różowe, granatowe itp - zapachowe świece - alkohol- od samych produktów po natrętne namawianie do picia - adidasokoturny - kiczowate kubki, koszulki, napisy - jeżdżenie wszędzie własnym autem- a potem narzekanie na korki, koszty - wesele w stylu boho, rustykalnym |
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8612549 5]To mnie w ogole dziwi. Skad bierze sie taka lama? Widze ja wszedzie od kiedy wyparla jednorozca. dzisiaj nawet ciastka z lama widzialam. Od kiedy lama jest fajna? Kiedys to bylo zwierze, ktore w zoo plulo wiec trzeba bylo na nie uwazac.[/QUOTE]
Pluje dalej, bylam swiadkiem w mini zoo, ale ma oczy przepiekne ale skad sie wziela ta cala fascynacja nie wiem ja tam jak juz to mam duzo rzeczy z żyrafami i sowami
|
|
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
Lama jak lama, szał to był z kilka lat temu na alpaki
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I akurat na to co jemy to mamy wpływ ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86125892]Lama jak lama, szał to był z kilka lat temu na alpaki [/QUOTE]jeden czort ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- [1=9848198ceafc75373689018 f1c5708ad8ca8cef1_6087464 13ed8e;86125837] - jeżdżenie wszędzie własnym autem- a potem narzekanie na korki, koszty [/QUOTE] zgadzam sie
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
Lama jest charakterystycznym elementem serii The Sims
Maskotka studencka jest w stroju lamy, Simy mogą grać w grę "nie budź lamy", można wyzywać kogoś, że jego matka jest lamą itd.Jednorożce lubię, mam ten taki strój na całe ciało z kapturem - tęczowego jednorożca w gwiazdki, fajowy jest Lubię zakupy na allie i lecą do mnie skarpetki w jednorożce i pandy oraz kosmetyczka z flamingiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

Nie wyobrażam sobie nie jeść mięsa przez np. kilka dni, nie wynika to z mojego lenistwa w przyrządzaniu posiłków, tylko z upodobań smakowych. Niestety, nie najem się roślinkami.
I zwierzęta na pewno też

jestem pewna, że gdybym się ich napiła, to bym się upiła. Ogólnie też zapachów płaskich jak stół, pachnących jak smakowa wódka.