![]() |
#811 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
sliczny obraz Orzeszku
![]() ![]() No nic ja ide pod prysznic i spac bo jutro wczesnie wstaję-Dobranoc ![]()
#812 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku swietny obrazek
![]() ![]() Lolcia no tak to jest z facetami ![]() ![]() ![]() Yerba udanego wypadu rowerowego ![]() a ja u taty jestem ![]() ![]() ![]() a dzis w markecie to istne szalenstwo,wszyscy sie na ten weekend dlugi zaopatrywali i stalam z pol godziny w kolejce ![]() myslalam, ze pojde na spacer czy cus, a tu sie ciemno zrobilo jakos szybko i musialam dac sobie spokoj ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się tylko przywitać i życzyć miłej nocy,bom zmęczona
![]() Dobranoc ^^ ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i ja też zmykam spać. ;DD oh i nie było tak źle dzisiaj, ale pomarudzić musiałam. Monika [ o moja imienniczka. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc wszystkim krejzolkom
![]() ![]() Orzeszku, śliczny obraz, i jeszcze w moich ulubionych kolorach ![]()
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze uwazam ze Ona sie marnuje, bo jest artystką, tak jak moja Babcia(która juz nie żyje). Dziwne ze tylko ja jakos dwie lewe rece mam do malowania ![]() Oj bita śmietana bedzie musiała zaczekać, bo cos chyba chora jestem i pewnie mnie czeka gin(pewnie w poniedziałek, w 18urodziny pójde -za***iaszczo wrecz ![]() A propos zębów to mnie w nocy tez dzis bolał ![]() wziełam tabletki, zimny kompres, przeszło na chwile. Jestem wiec na nogach, umyłam włosy, zaraz poćwicze moze sie zmecze i pójde dalej spać.
![]() |
#817 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() piatek ![]() ![]() ![]() ![]() Orzeszek cudny ten obraz..widac,ze mama ma talent.. ![]() no, zbieram sie.Odwale ten dzien i mozna sie rozkoszowac wolnym...moze pojde pobieac wieczorem jak nie bedzie padac.. ![]() ![]() udaneo piateczku wam zycze ![]()
#818 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry Paniom.
![]() wybaczcie, że nie poodpisuję każdej z osobna, ale tyle tych wypowiedzi się tu uzbierało, że ohoho! miały być szczegóły z randki, a więc będą. otóż bawiłam się super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze u mnie obedzie sie bez badania tylko da mi gin jakaś masc ![]() W urodziny do gina isc-super ![]() Jutro TZ chce mnie wziąśc do Krakowa na zakupy w ramach urodzin poniedziałkowych( nie zapomniec mi tu o ORzeszku ![]() ![]() zrobiłam obiadek(piers z kurczaka z papryką osttra, czosnkiem i cebulką- pewnie zjem z warzywami albo activia i ketchupem ![]() ![]()
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja na razie sobie powizażuję i jakoś obiad skombinuję,a potem jadę to TŻ-ta ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio coś zapominam się witać więc dziś ładnie mówię DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI
![]() Ty się mi tutaj nie ciesz ![]() ![]() Orzeszku bardzo ładny obrazek . Star u Ciebie widzę to wszystko się tak świetnie układa ![]() Nie lubię świąt kościelnych (dziś kościelne wgl? ^^) . Ta atmosfera, blee . A ja się dziś obijam, później pewnie wyjdę ze znajomymi na miasto jak mnie ochota najdzie. I jakoś ciszej tak tu dziś.
#823 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Wam
![]() Tak czytam i czytam ,ale teraz a nie moge sie w watek wbic ![]() ![]() Moze w sumie nie mam o czym pisac ![]() Dzis byłam nad woda ,ale nie miałam stroju wiec musze jutro kapiel nadrobic ![]() EwelkaaS: To mamy cos wspolnego ^^ Tez mnie wkurza dzisiejszy dzien...zreszta jak kazda inna niedziela.Nudy i tyle ![]() ![]() orzeszek01: Ja Cie rozumiem,ale zobacz to Twoje urodziny ![]() ![]() ![]() Activia z ketchupem-podziwiam ![]() A obraz faktycznie cudny ![]() star15: Fajnie ze randka sie udala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() żyję, ale co to za życie ![]() ![]() ale jaka biba była to poezja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś miałam wracać do rodziców ale nie chce mi się, nie mam siły... no i musimy posprzątać po imprezie ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję ze Wam tez weekend fajnie mija ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hm, cały dzień w domu siedze bo leje mi. ;DD i zrobiłam ze sobą porządek od stóp do głów. (: no , jeszcze tylko odżywke spłukać i już. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej dziewczyny, ja od razu po pracy wpadlam do domu,przebralam sie i poszlam pobiegac bo musialam wywalic z siebie emocje... Z jednej strony swietny tydzien w pracy bo duuzo waznych zrobilam i mnie pochwalono i wogole z siebie dumna jestem, a z drugiej strony na 20 min przed wyjsciem dzis wyszla pewna powazna sprawa,ktora sie musze zajac w poniedzialek i bedzie teraz to nade mna wisialo caly weeknd... ![]() teraz zaleglam wykapana na sofce, TZ mi kupil szampana dzis wiec sobie strzele lamp(k)e i bede sie rozkoszowac weekendem. A w piatek za tydzien do Polski lece do fryzjera. ![]() ![]() buziole dla was i szalonego weekendu zycze ![]()
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Kurcze ,ale trąba przez Polske przeszła ![]() U mnie sie troszke ochlodzilo z czego sie niezmiernie ciesze bo nie trzeba bedzie posłoncu chodzic ![]() agolku: Kurcze juz farbowanie przed ślubem...Pewnie bedziesz ślicznie wyglądac z nowymi włoskami ![]() Ewusia: Zazdroszcze Ci imprezy kobieto ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry laleczki, cos was po tej burzy wywialo z wizazu? ![]() ![]() ja juz po sniadanku, czekam az TZ sie wykapie i jedziemy na zakupy, musze kupic sobie cos na chrzciny za 3 tyg bo jestem chrzestna, poza tym prezent dla malej(chyba lancuszek zloty),pare fajnych koszulek dla szwagra bo nas prosil,poza tym sobie ksiazke i podklad nowy ![]() ![]() milego dnia dla was wszystkich ![]()
![]() |
#829 |
Wtajemniczenie
|
melduje,ze zyje
![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#830 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A Ewusia nam ciąągle szaleje ; D . A pewnie, korzystać z życia trzeba . Star jak tam nasz interesik ? Kiedy kolejna produkcja ? Nie odzywasz się dziewczyno to bez Ciebie ja się nie ruszam, za dużo roboty jak na jedną głowę ![]() A u mnie nic szczególnego. Czekam, aż trochę przestanie padać bo do sklepu trza się wybrać, a później spotykam się z koleżanką z podstawówki. Pogoda do kitu, ani tu nawet na miasto wyjść ![]()
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() Ale brzydka pogoda u mnie..co nie oznacza ze nastroj kiepski ![]() Pomimo ze wczoraj zachowałam sie okropnie w stosunku do TZ-ta( napisałam o tym na KZ) to dzis ztak mnie zaskoczył ze szok. Pojechalismy do miasta, zebym sobie wybrała ksiazke jaka chce dostac na urodziny(wybrałam "Anioły i demony" mojego ulubionego pisarza Dana Brown'a), potem chcialam sobie kupic bluzeczke ale była za mała jedna w biuście(tak ten duzy biust ![]() ekspedientka do mnie mówi jak biore te bluzki do rpzymierzalni ze nie mają juz s, a ja do niej ze s to ja nie nosze tylko m ![]() potem poszlismy do jubilera bo TZ na urodziny kupił nam obrączki śliczne srebrne z wygrawerowanym napisem " NA ZAWSZE RAZEM" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i w środe trzeba odebrac te obrączki ajjj jaka jestem szczęśliwa ![]() i jutro jedziemy do krakowa na zakupy , chce mi kupic ciuszki ![]() bylismy tez w restauracji na pysznej sałatce z kurczakiem ![]() teraz posprzatam pokój troszke, i bede pichcić obiad dla TZ -ta bo ma do mnie przyjsc ![]()
#832 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
orzeszku- ale Ci zazdroszczę takiego fajnego tż-ta i tych obrączek. ;o to przesłodkie! bawcie się więc dziś dobrze ![]() dziewczynki, wczorajsza impreza jak najbardziej się udała. ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#833 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
hahahahah ooo ja bym chciała posłuchać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No a u mnie w sumie nic ciekawego, tata pojechał, jestem z mama sama w domu, wczoraj pojechałysmy na Kalwarie się modlic-spotkałysmy 2 ciocie, kuzyna-podobało mi sie nawet tam, i się wyspowiadałam w koncu ![]() ![]() ![]() ![]() No a jeszcze podjełam bardzo wazna decyzje pt:"przestac się przejmowac w koncu"-pewnym osobnikiem o którym tu czasem pisałam. Jestesmy nadal pogodzeni ale juz nie bedzie tak jak dawniej oj nie.... ![]() ![]() ![]() No to miłego dnia skarby! ![]()
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
star- piersi z kurczaka z przyprawami, cebulką,pieczarkami do tego sałatka i sosik gotowy słodko kwaśny i to włozone w bułeczke grahamke
![]() Moj TZ sie smieje ze umiem robic tylko piersi z kurczaka ale pod róznymi postaciami czyli kurczak na tysiac sposóbów:P ale lubi ![]() ![]() Mercy-biedaku<przytul> połóz sie moze, zrob ciepłej herbatki... a co do spowiedzi to mnie tez by sie sprzydało oj sprzydało... cos grzmi ![]()
#835 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tarantulku ![]() ![]() Jeeny, chyba dziś znów cały dzień w domu i poWizażuję bo spotkanie z koleżanką odwołane ![]()
![]() |
#836 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Juz mi przeszło na szczęście ![]() A co do koscioła-no to mi sie rzeczywiscie tam nudzi na tych mszach troche i bładze myslami gdzie inidziej......ale jak znowu nie pojde to mam wyrzuty sumienia ![]()
![]() |
#837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja do kościoła nie chodzę bo.. nie chce mi się? Wierząca nie praktykująca ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze mozna to zmienić, hehehe ja miałam taki czas ze się nie modliłam w ogole ale mnie to jakos tak uwierało ze się zaczełam modlic i w sumie teraz juz mi lepiej na duchu ![]()
![]() |
#839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#840 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co się stało? może jednak opowiesz? ![]() Cytat:
![]() wróciłam łaskawie do rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.