|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
[1=63b309f64a21e028d01c4e0 3f16459e915abac32;8621052 2]Pływać to ja przede wszystkim nie umiem, a nie że tylko nie lubię.
![]() Natomiast nie zdobędę się nawet na taplanie się po pas w wodzie, ni nawet po kolana. Ba - ja nawet stóp w strumieniu po długiej wędrówce nie zamoczę. ![]() Basen to jeszcze inna historia faktycznie, od samego jego klimatu mi źle. [/QUOTE]Ojeju, to ja uwielbiam wodę i jak nie przepadam za aktywnościami fizycznymi, tak pływanie uwielbiam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem fenomenu pizzy, lodow, gofrow, litrow piwa, frytek i innych modnych "przysmakow" turystow. Jakbym miala tak jesc " bo wakacje", to dla mnie to tragedia. |
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubostwiam tego typu jedzenie i pozwalam sobie tylko na wyjeździe. W związku z tym, że w domu jest odważone jedzenie z pudełek według stałego jadłospisu, nie ma dla mnie większej radości niż dwa razy w roku zrobić sobie taki cheat day, że nie mogę chodzić. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1804 |
|
Żona Gargamel
|
A ja nie rozumiem fenomenu piłki nożnej
Lata banda facetów za piłką, nudne to jak cholera, a pół świata się emocjonuje jakby to była wojna albo co najmniej miało im to w jakimkolwiek stopniu zmienić życie I ci eksperci godzinami chrzanią o tym wszystkim na jakichś sportowych kanałach, z minami jakby omawiali lekarstwo na raka ![]() Wkurza mnie to bo TŻ należy do ekstremalnych maniaków i za nic tego wyplenić nie mogę Moje marzenie to żeby całe to dziadostwo zniknęło bez śladu |
|
|
|
#1805 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie pisałam o lokalnym jedzeniu, to inna osoba.
Dla mnie najlepsze jedzenie w podróży to pizza, frytki i lody, na każdym kontynencie. ^^ Mój facet z kolei lubi próbować nowych smaków i naprawdę jada lokalne jedzenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Gofry z dżemem
tak nie rizumiem fenomenu z bitą śmietaną, ale już same owoce i cukier puder czy tylko dżem żadna fruzelina to uwielbiam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie wakacje bez gór lub morza to żadne wakacje
Nie znoszę zatłoczonych plaż i "smażingu", ale uwielbiam pływać, nurkować, żeglować, nawet kajakiem czy inną dmuchaną łódką od biedy pośmigam A już kajak z przeszklonym dnem to jest zabawa na cały dzień. A jak się zmęczę to się kładę na bodyboardzie i mogę tak się unosić godzinami, trzeba mnie z morza wyciągać siłą Gofry uwielbiam - z bitą śmietaną, nutellą, dżemem, owocami, pieczonym jabłkiem, uuu
|
#1810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym chciała chatkę z kominkiem w środku lasu i miesięczny zapas ziemniaków na ognisko, do tego dobre chardonnay i mogę dziczeć. |
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
[1=63b309f64a21e028d01c4e0 3f16459e915abac32;8621113 5]Dla mnie brzmi jak koszmar.
Ja bym chciała chatkę z kominkiem w środku lasu i miesięczny zapas ziemniaków na ognisko, do tego dobre chardonnay i mogę dziczeć. O, tym też bym nie pogardziła, ale brunello zamiast chardonnay
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przeboleje ten piasek kiedy mogę się schłodzić No i są plaże z trawką, bez piachu, ale to jeziora. Cytat:
Jak idziesz tylko z ręcznikiem, książką, kremem i jakimiś symbolicznymi kilkoma zł to nie trzeba tzn. ja nie pilnuję.[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86210555]Ojeju, to ja uwielbiam wodę i jak nie przepadam za aktywnościami fizycznymi, tak pływanie uwielbiam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jesteś moją zaginioną siostrą! Nie lubię żadnego sportu po za pływaniem, a pływanie kocham. W sumie nawet nie uznaję go za jakieś sportowe aktywności. Dla mnie to czysta przyjemność i relaks W wakacje potrafię prosto z pracy jechać nad jezioro, popływać, wyschnąć i dopiero do domu. Niestety koniec tego dobrego, bo zmieniam miasto i już nie będę miał 15 min autobusem miejskim nad jezioro.
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Bitej smietanie mowie stanowcze nie!
Kajak ze szklanym dnem? Brzmi dobrze. |
|
|
|
#1814 |
|
Konto usunięte
|
Aaa... kolejna rzecz - nie rozumiem fenomenu czerwonych win, wypić wypiję, ale nigdy mnie żadne nie zachwyciło.
Szlag... przez ten wątek uświadamiam sobie jaka jestem dziwna. I nie, nie speszylsnołflejk - po prostu dziwna. |
|
|
|
#1815 |
|
Konto usunięte
|
[1=63b309f64a21e028d01c4e0 3f16459e915abac32;8621113 5]Dla mnie brzmi jak koszmar.
Ja bym chciała chatkę z kominkiem w środku lasu i miesięczny zapas ziemniaków na ognisko, do tego dobre chardonnay i mogę dziczeć. Ja też bym tak wolała. A jeszcze bardziej zwyczajnie z namiotem - raz tu, raz tam
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli morze jest czyste, to ubaw na kilka godzin
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Nie do mnie, ale ja bym poszła ze smyczą albo czymś, żeby klucze i drobniaki mieć przy sobie po prostu. Może wszylabym do kostiumu jakąś kieszeń.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1819 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Poza tym ja potrzebuje tego dla dobrego samopoczucia. To w koncu zdrowie psychiczne, nie? Moze nie zachwycaja sie tym wszyscy, ale jest spora grupa ludzi... Camping, namioty... Ufff nie, za zadne skarby, dla mnie to męka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2018-12-05 o 18:42 |
||
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Limonka, co Ty za diete pudelkowa stosujesz? Tzn jak wolisz, to napisz na priv.
Cytat:
Edytowane przez Rena Czas edycji: 2018-12-05 o 19:06 |
|
|
|
|
#1821 |
|
Konto usunięte
|
Namiot nie, dzielenie pola namiotowego z innymi ludźmi jeszcze bardziej NIE. Tylko chatka-samotnia. Może nawet prądu nie mieć, ani wody poza tą w studni.
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Pola namiotowe to koszmar, ale namiot na odludziu? Super sprawa
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Namiot to nie moja bajka, ale moja siostra uwielbia i jeździ z rodziną, w z tym z 4 letnią córką. W tamtym roku byli pod namiotami w Chorwacji i sobie chwali bo dużo zwiedzili, nie byli uwiązani do jednego miejsca noclegowego. Po śniadaniu zbijali namiot i jechali dalej. Dla mnie to by było zbyt męczące.
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Piwa nie lubię
|
|
#1824 |
|
Konto usunięte
|
Wakacje pod namiotem!!!
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
O tym nie pomyślałam. Zawsze wychodzę z założenia, że jak mają coś kraść to portfele i telefony. U mnie klucze też czekają na brzegu. Z resztą nad jeziorem zawsze siedzę w cieniu drzew, a tam pierdyliard matek Polek z przychówkiem oraz babcie. Zawszę się kogoś spytam, czy mi popilnuje rzeczy kiedy idę do wody i po prostu podrzucam takiej osobie na jej kocyk. Też żyję na diecie pudełkowej, tzn. w pracy tylko więc pudełko jest jedno. Póki nie robiłam sałatek pochłaniałam po 3 buły i drożdżówkę ![]() Teraz codzinnie wpada jakaś dobra sałatka na pierwsze śniadanie + kanapka na drugie. Jedna.
|
#1828 |
|
Konto usunięte
|
Też lubię namioty. Ale max 3 noce. Potem już jestem zbyt zmęczona. No bo nie mogę powiedzieć że się super wysypiam. ;p
Mamy tradycję z tz że co roku jeździmy pod namiot 50 km rowerami. Rowery obladowane po 13 kg, mecze się jak dzik, aby tam dojechać, ale jaka satysfakcja. Znajomi się dziwią czemu samochodem nie jezdziimy, ale to nie ten sam fun. No i potem można podjechać gdzieś 10 km przez las tymi rowerami i leżeć samemu na plaży w środku sezonu. Polecam. ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 Czas edycji: 2018-12-05 o 20:56 |
|
|
|
#1829 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubię pola namiotowe, dużo nowych ludzi się poznaje. I w przeciwieństwie do namiotu pośrodku niczego zwykle jest jakiś prysznic i bar
|
|
|
|
#1830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam alergie na piłkę, żużel, skoki, itd... wkurzaja mnie komentatorzy, wrzeszczacy głupoty i podniecający się o byle g... ![]() ![]() 🤮 H. jest bardzo umiarkowanym kibicem, jeśli coś chce obejrzeć to idzie z kumplami oglądać, albo zamyka się z sypialni lub biurze że słuchawkami Ja generalnie nie lubię ogladac sportu w TV, mam tak od zawsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

I ci eksperci godzinami chrzanią o tym wszystkim na jakichś sportowych kanałach, z minami jakby omawiali lekarstwo na raka 

tak nie rizumiem fenomenu z bitą śmietaną, ale już same owoce i cukier puder czy tylko dżem żadna fruzelina to uwielbiam

tzn. ja nie pilnuję.